9144
-
#2089 Tekintve, hogy eredetiben (értsd: játék) is hallható lesz, én nem warezolom le.
-
Wolfsnack #2088 hátha érdekel titeket, a zene már tölthető netről: OST_-_The_Witcher_2-2011-MOD -
#2087 Gondoljuk. -
#2086 Én úgytudom hogy a játékon van datecheck, ami 17.-én évül el és onnantól kezdve lehet játszani majd a játékkal, persze az aktiválás után!
-
#2085 Na emberek már csak két nap a megjelenésig :-) Személy szerint én holnap már a kezeimben tarthatom a játékot este 8 felé ha gondoljátok majd írhatok róla nektek egy két szót (spoiler mentesen persze) :-) -
MrAndree #2084 Örülök neki, hogy egyesek minden alkalmat megragadnak egy kis DA 2 fikázásra mert nem olyan lett amilyennek édes álmaikban elképzelték. Maradjunk már a témánál mivel baromira unalmas, hogy ugyanaz az 4-5 ember sírdogál állandóan. -
vzajcev #2083 Sajnos ez a tendencia -
kisokka #2082 "Assassins of poor sequels" Hát kb. -
#2081 Le is mentettem :) -
#2080 Jó kép, de van vele egy kis bibi... DA2-őt bármelyik játék lefejezi. :) -
#2079 Egy kis DAII fricska...
-
vzajcev #2078 Elég egy is -
#2077 na most vittem végig az első részt végre sikerült beszereznem :) hosszú évek óta :D régebben jácottam a játékkal és zseniális volt . most hogy végigvittem még jobb lett :D
de sajnos most egyből nem lesz pénzem a 2 re :S:S nagyon igyekszem . -
bendáj17 #2076 én se hiszem hogy olyan hamar végig vinném nem szerettek sietni. csak szép nyugodtan a saját tempómmal. -
#2075 Kizárt. Részemről biztosan. -
#2074 Csak aztán nehogy 2 nap alatt végig is toljátok. -
#2073 Nálam az sajnos 3... :( -
#2072 Na már csak két nap, és ilyenkorra vígan tolni fogjuk :D -
Jimmyke #2071 Köszönöm! -
ratgab #2070 Na hogy lásd milyen jó szívem van megkerestem neked!Tesserakt - Time of contempt Legalábbis ez a legközelebbi, ami hasonlít! -
Jimmyke #2069 Ha már zene a téma, valaki nem tudja véletlenül, hogy az első rész FCR modjának (Full Combat Rebalance) menü zenéjét honnan lehet beszerezni?
1:25-től kezdődik -
#2068 -
#2067 Nah az előbb megrendeltem! -
ratgab #2066 Most kaptam le a Witcher 2 OST-jét! Kíváncsi leszek, hogy tudtak-e az alábbi 2 nótánál witcheresebbet alkotni! Számomra ez a 2 dal mindig is a Witcherre fog emlékeztetni!
Adam Skorupa - Tales of the witcher
Believe- The witcher theme -
kisokka #2065 Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen rá utalás, azért egy fontos karaktere volt az első résznek. -
ratgab #2064 Valahol olvastam! Hogy Shani-ra lesz-e utalás vagy sem az jó kérdés... jövő héten kiderül! -
#2063 Ha ez így van, akkor örülök - bár, engem leginkább a "személyes" döntések importálásának hiánya fog zavarni... [tudod: Shani] -
ratgab #2062 Nem egészen! Raven armor például átimportálódik+ némi pénztőke és még egyéb még be nem jelentett cuccok is átmentődhetnek az első rész mentéseiből! -
#2061 Az 1. rész mentése semmiben sem befolyásolja a 2. részt. Erősen valószínű, hogy csak dialógusokban fog megnyilvánulni az első részbeli választás - alternatívaként.
-
#2060 választhatsz majd -
Santata #2059 Ha nincs meg már a Witcher 1-s mentésem, akkor a 2. rész elején választhatok mivel végeztem, vagy pedig alapértelmezett van? -
ratgab #2058 Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem ez a launch trailer a kedvencem!
Ennek olyan hangulata és zenei világa van, hogy az hihetetlen! -
ratgab #2057 Kösz! Már kerestem! Még megjön szerdán a saját példány, addig hallgatom így! -
#2056 -
#2055 Engem meg az taszít, hogy nem tudsz helyesen írni, normálisan fogalmazni és fingod nincs még a főhős nevéről sem. Gerard az Butler, tudod, "This is Spartaaa!"
Utóbbi az egyetlen szó, amelyiknél nem nyílik ki a bicska a zsebemben a megtöbbszörözött magánhangzókra. -
mindero #2054 Még így is túl sok varázslat van benne szerintem (witcher ne varázsoljon már). -
Sith #2053 A magia nincs kigyomlalva azert magusokkal ossze lehet futni ep csak te nem lEhetsz az ( tudom ez ep eleg) -
#2052 -
#2051 nem csak nem jön be ahol a mágia ennyire semennyire nem megjelenített.
fantasyt csak mágusokkal tudok elképzelni varázsló nélkül nekem nem az igazi.
a másik meg az h zavaró h nem lehet más kinézet mert nagyon irritáló nekem Gerard haja.
önmagába érdeklne de ez elégéé taszít.
bár kipróbálom bár nem hiszem h menni fog jól.
-
xido #2050 akit érdekel,ha volt már,bocs:
soundtrack