The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt már rá példa-- Doom3 magyarosítás. Nem aztmondom, hogy rossz lett. De ha választanom kellett volna én az eredetinél maradtam volna.

Positive Mental Attitude

Desiderata
mégjóhogy 😊 mit szólnátok ha szerveznénk egy amatõr szinkron készítõ csapatot?
dehogynem játszod végig..ott lesz a szép magyar felirat,annál jobban rá vagy te is kattanva😊
Ezt mondom én is, hogy nem színészekkel, hanem a rendezéssel lehetett a baj, nem tudhatták ki mikor milyen helyzetben is van valójában, így nehéz is lehet szinkronizálni...

Desiderata
azon lehet finomítani, nyilván õk is látták utána és levonták a konzekvenciát, új volt a helyzet gondolom az egész csapatnak

de ha nem lesz szinkron akkor az egész nem ér semmit, angol vartyogással én tuti nem játszom végig mert engem az nem szórakoztat <#gunyos1>
armageddon666
Ha igaz a beszámoló amit hallottam (és miért ne lenne), akkor nem nagyon lehetett volna jobb a szinkron. Mármint nem a szinkronszínészeken múlott. Állítólag megkapták ömlesztve a szövegüket, mindenféle kontextus nélkül, és akkor olvassák fel.

@

A szinkron tényleg jó volt, viszont a rendezése hátõõ...Sokszor a színészek nem is tudhatták, hogy éppen milyen helyzetben, vagy milyen karaktert szinkronizálnak.Jók voltak a hangok, az elõadás viszont von némi kívánnivalót maga után.Kicsit nekem elkapkodottnak tûnik, de mondom, nekem is tetszett a szinkron az elsõ részben.

Desiderata
"Honosítás: magyar felirat"

ugye ez csak vicc? szinkront akarok!
thx<#eljen>
ühh...most néztem meg..mondjuk a mellszobor helyett jobban bírnék egy alakos kis 20 centist...de a kártya meg a kocka meg az artbook..hmm😊
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

áhh, köszönöm, látom pár sorral lejjebb..bocs
Prémium a sima verzió.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

itthon lehet már prémiumot elõrendelni?...jól tudom hogy egy árban lesz a sima verzióval, gondolom ennek elõfeltétele az elõrendelés
wedge31
Nekem elég a premium, jobb mint egy átlag CE.

zzeN
Cirka 15 dolog majdnem 20k-ért... nem kérdés hogy megéri-e!

+1

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Azt lehet tudni,hogy a mellékelt leírásik/könyvek vagy mik azok is magyar nyelvûek?

Next PC upgrade: 2022

CE elõrendelve galaxistól 😎 Ki rendel még?

grebber
Akkor lesz egy újabb könyvem.
Dragon Age,Mass Effect. Jön majd a folytatásuk Metro 2033 februárban meg ez is lesz mit olvasni.Csakis játékról szóló könyveket!<#banplz>

alratar
Köszönöm
légy vendégem
http://www.facebook.com/pages/The-Witcher-HU/133897356674904

alratar
Meg tudnád adni a címet is?
Nem találom. 😞
Indult magyar, hivatalos facebook csoport.Könyvet is fordítanak majd, már csak azért is érdemes volt ránézni.

grebber
Te már csak tudod.

Bucser
Akkor sem veszed meg...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grebber
Remélem minden magyar lesz benne akkor elgondolkodtató!

Válaszolt CDProject Hungary a CE ügyében:

"Kapható és elõrendelhetõ is lesz. Pontos dátumot még nem tudunk."

Prince23
HD + angol feliratos

wedge31
The Witcher 2: Assassins of Kings Developer Diary Video #3

armageddon666
Hát azért idióta Project 10 Dollar... ugyanúgy semmit nem látnak a pénzbõl mikor Jóska eladja a megunt játékát Bélának, mintha Béla szimplán letöltötte volna.

@

Premium a normál kiadás, nagy szlogenjük lett a "régen ilyen volt a sima kiadás, ami verte a mai CE-ket".

DA2 SE-ért csak az EA idióta Project 10 Dollar-ját lehet okolni.

bélanéni
Akit érdekel, január 13-tól kapható PCGURU-ban Witcher2 elõzetes.
Én megveszem <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
Remélem igazad lesz mert egyenlöre elég fapadosnak néz ki a hazai kiadás elég ha csak megnézzük a DA2 állitolagos CE verzióját a Signature Editiont, sehol sincs tartalomban a Witcher 2 premium és föleg a CE kiadásaihoz.

A Premium Edition az alapkiadás, csak a nevében is közlik, hogy az se semmi - simán veri a CE-k többségét, és mivel az ára is korrekt, egy szó nem lehetne a valódi CE árára, ha az ember nem lenne annyira maximalista 😊

Szerintem nem valószínû, hogy éppen az egykori hazai leány, a CD Projekt Magyarország ebbõl a nemzetközihez mérten butított kiadással fog elõrukkolni. (Mint a StarCraft II esetében tette egy másik hazai forgalmazó.) Ráadásul a Witcher, illetve a CE is elég népszerû volt belõle itthon, nyilván a magyar szinkron miatt is. Mostanra viszont már ismert és méltán sokak kedvence.
Az a vicces hogy én a Witcher 1 CE-t vettem meg 12e-ért.

Visszájára fog elsülni nekik remélem...

wedge31
Nekem már a premium is elég volna, de egyenlöre még azt se lehet rendelni hazai boltból.

Fórumon azt mondták, hogy érdeklõdjünk CDPrjoject Hungary-nál, majd dobok nekik egy levelet.

Ha minden kötél szakad, marad Angliából rendelés...

Desiderata
vaterára felteszed a szobrot tuti el tudod passzolni, ritkaság lesz, keresni fogják

grebber: a könyvek felkerülnek majd a netre szkennelve angolul és lesz olyan fanatikus aki lefordítja majd magyarra, szóval szerintem ez ne tartson vissza, mert érteni fogod mit ír
ha megveszed akkor majd sok fotót várunk 😊
grebber
Ha a simát már elõ lehet rendelni nálunk akkor ha lenne CE azt is elõ lehetne hogy feltudják mérni mi az igény rá!
Így szerintem minket kihagy ez a CE 😞
Pedig de jó lenne könyvek minden magyarul!

A Colletctors Edition nem tudom lesz-e magyarul, de a játék igen, legalábbis itt az az egyetlen infó, hogy "Magyar felirattal", úgyhogy én elképzelhetõnek tartam a magyar Colletctors Edition-t is (legalábbis egyértelmû cáfolatot még nem olvastam róla).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Ezt a collectors editiont hazai webshopból be lehet szerezni?

grebber
Nagy kár hogy magyarul nem lesz ilyen collectors mert angolul nem tudok és ahogy elnézem van benne két szép kis könyv!De angol híján nem érnek semmit számomra sajnos és lehet hogy ez vissza tart majd a megvételtõl!

alratar
Engem is vonz, de azzal a Geralt fejjel mit csinálnék?
grebber
Most van két kölcsönöm (én adtam kölcsön másoknak) és pár hét múlva visszaadják. Mindketten elég szép összeget mondtak,hogy mivel adtam nekik majd xxy adnak vissza cserébe.Na ha nem csak a hév miatt mondták akkor meglesz az a fölös 2x ezer ft és muterék háta mögött megveszem.(Ha megtudnák kötél a nyakamba balta a hátamba azt had sorvadjon címszóval kicsinálnának,hogy ennyit költök)

Desiderata
tényleg dilemma, én mondjuk nem gyûjtöm a játékokat ezt is majd pár év múlva veszem meg akciósan 😊
de megjelenéskor egy collectors edition birtoklása nagy irigységet vált ki mindenkibõl és maximális respect annak aki áldoz rá, valszeg kultusz játék lesz ez is és évtizedek múlva is büszke lehetsz arra hogy neked megvan a gyûjtõi kiadás
grebber
Jaj rohadjon meg de csábít a collectors edition.
Csak hát a a majd 24 ezer ft-os ár az meg pont az ellenkezõjét teszi, vagyis eltaszajt a megvételtõl!

alratar
Hát én végigfogom 😄
wedge31
Hát rekordnak biztos jó lesz.

Atkamon
Nem is azért tesznek bele szerintem ennyi befejezést, hogy mindegyiket végigjátszd egyszer...

bardocz
És amúgy tök ugyan az fog majd történni, mint az egyben. hiába próbáltam másik vonalon végigvinni, szinte minden ugyan az volt.