9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy eredetiben (értsd: játék) is hallható lesz, én nem warezolom le.
  • Wolfsnack
    hátha érdekel titeket, a zene már tölthető netről: OST_-_The_Witcher_2-2011-MOD
  • bélanéni #2087
    Gondoljuk.
  • TBTPumpa
    Én úgytudom hogy a játékon van datecheck, ami 17.-én évül el és onnantól kezdve lehet játszani majd a játékkal, persze az aktiválás után!
  • Gideon Wieth
    Na emberek már csak két nap a megjelenésig :-) Személy szerint én holnap már a kezeimben tarthatom a játékot este 8 felé ha gondoljátok majd írhatok róla nektek egy két szót (spoiler mentesen persze) :-)
  • MrAndree
    Örülök neki, hogy egyesek minden alkalmat megragadnak egy kis DA 2 fikázásra mert nem olyan lett amilyennek édes álmaikban elképzelték. Maradjunk már a témánál mivel baromira unalmas, hogy ugyanaz az 4-5 ember sírdogál állandóan.
  • vzajcev
    Sajnos ez a tendencia
  • kisokka
    "Assassins of poor sequels" Hát kb.
  • IMYke2.0.0.0
    Le is mentettem :)
  • BoneDragon
    Jó kép, de van vele egy kis bibi... DA2-őt bármelyik játék lefejezi. :)
  • wedge31
    Egy kis DAII fricska...

• vzajcev
    Elég egy is
  • Renjike
    na most vittem végig az első részt végre sikerült beszereznem :) hosszú évek óta :D régebben jácottam a játékkal és zseniális volt . most hogy végigvittem még jobb lett :D
    de sajnos most egyből nem lesz pénzem a 2 re :S:S nagyon igyekszem .
  • bendáj17
    én se hiszem hogy olyan hamar végig vinném nem szerettek sietni. csak szép nyugodtan a saját tempómmal.
  • IMYke2.0.0.0
    Kizárt. Részemről biztosan.
  • bélanéni #2074
    Csak aztán nehogy 2 nap alatt végig is toljátok.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam az sajnos 3... :(
  • Prince23
    Na már csak két nap, és ilyenkorra vígan tolni fogjuk :D
  • Jimmyke
    Köszönöm!
  • ratgab
    Na hogy lásd milyen jó szívem van megkerestem neked!Tesserakt - Time of contempt Legalábbis ez a legközelebbi, ami hasonlít!
  • Jimmyke
    Ha már zene a téma, valaki nem tudja véletlenül, hogy az első rész FCR modjának (Full Combat Rebalance) menü zenéjét honnan lehet beszerezni?

1:25-től kezdődik
  • IMYke2.0.0.0
  • gerey
    Nah az előbb megrendeltem!
  • ratgab
    Most kaptam le a Witcher 2 OST-jét! Kíváncsi leszek, hogy tudtak-e az alábbi 2 nótánál witcheresebbet alkotni! Számomra ez a 2 dal mindig is a Witcherre fog emlékeztetni!

Adam Skorupa - Tales of the witcher

Believe- The witcher theme
  • kisokka
    Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen rá utalás, azért egy fontos karaktere volt az első résznek.
  • ratgab
    Valahol olvastam! Hogy Shani-ra lesz-e utalás vagy sem az jó kérdés... jövő héten kiderül!
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ez így van, akkor örülök - bár, engem leginkább a "személyes" döntések importálásának hiánya fog zavarni... [tudod: Shani]
  • ratgab
    Nem egészen! Raven armor például átimportálódik+ némi pénztőke és még egyéb még be nem jelentett cuccok is átmentődhetnek az első rész mentéseiből!
  • IMYke2.0.0.0
    Az 1. rész mentése semmiben sem befolyásolja a 2. részt. Erősen valószínű, hogy csak dialógusokban fog megnyilvánulni az első részbeli választás - alternatívaként.
  • Palinko
    választhatsz majd
  • Santata
    Ha nincs meg már a Witcher 1-s mentésem, akkor a 2. rész elején választhatok mivel végeztem, vagy pedig alapértelmezett van?
  • ratgab
    Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem ez a launch trailer a kedvencem!

Ennek olyan hangulata és zenei világa van, hogy az hihetetlen!
  • ratgab
    Kösz! Már kerestem! Még megjön szerdán a saját példány, addig hallgatom így!
  • wedge31
  • Riddick21
    Engem meg az taszít, hogy nem tudsz helyesen írni, normálisan fogalmazni és fingod nincs még a főhős nevéről sem. Gerard az Butler, tudod, "This is Spartaaa!"
    Utóbbi az egyetlen szó, amelyiknél nem nyílik ki a bicska a zsebemben a megtöbbszörözött magánhangzókra.
  • mindero
    Még így is túl sok varázslat van benne szerintem (witcher ne varázsoljon már).
  • Sith
    A magia nincs kigyomlalva azert magusokkal ossze lehet futni ep csak te nem lEhetsz az ( tudom ez ep eleg)
  • Rage47
  • Murder3
    nem csak nem jön be ahol a mágia ennyire semennyire nem megjelenített.

fantasyt csak mágusokkal tudok elképzelni varázsló nélkül nekem nem az igazi.

a másik meg az h zavaró h nem lehet más kinézet mert nagyon irritáló nekem Gerard haja.

önmagába érdeklne de ez elégéé taszít.
    bár kipróbálom bár nem hiszem h menni fog jól.
  • xido
    akit érdekel,ha volt már,bocs:

soundtrack