The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
de ha nem lesz szinkron akkor az egész nem ér semmit, angol vartyogással én tuti nem játszom végig mert engem az nem szórakoztat <#gunyos1>#gunyos1>
@
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
+1
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Next PC upgrade: 2022
Dragon Age,Mass Effect. Jön majd a folytatásuk Metro 2033 februárban meg ez is lesz mit olvasni.Csakis játékról szóló könyveket!<#banplz>#banplz>
http://www.facebook.com/pages/The-Witcher-HU/133897356674904
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Kapható és elõrendelhetõ is lesz. Pontos dátumot még nem tudunk."
@
DA2 SE-ért csak az EA idióta Project 10 Dollar-ját lehet okolni.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szerintem nem valószínû, hogy éppen az egykori hazai leány, a CD Projekt Magyarország ebbõl a nemzetközihez mérten butított kiadással fog elõrukkolni. (Mint a StarCraft II esetében tette egy másik hazai forgalmazó.) Ráadásul a Witcher, illetve a CE is elég népszerû volt belõle itthon, nyilván a magyar szinkron miatt is. Mostanra viszont már ismert és méltán sokak kedvence.
Visszájára fog elsülni nekik remélem...
Ha minden kötél szakad, marad Angliából rendelés...
grebber: a könyvek felkerülnek majd a netre szkennelve angolul és lesz olyan fanatikus aki lefordítja majd magyarra, szóval szerintem ez ne tartson vissza, mert érteni fogod mit ír
ha megveszed akkor majd sok fotót várunk 😊
Így szerintem minket kihagy ez a CE 😞
Pedig de jó lenne könyvek minden magyarul!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
de megjelenéskor egy collectors edition birtoklása nagy irigységet vált ki mindenkibõl és maximális respect annak aki áldoz rá, valszeg kultusz játék lesz ez is és évtizedek múlva is büszke lehetsz arra hogy neked megvan a gyûjtõi kiadás
Csak hát a a majd 24 ezer ft-os ár az meg pont az ellenkezõjét teszi, vagyis eltaszajt a megvételtõl!