The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon várom már hogy játszhassak vele.

wedge31
Az rajtad is múlik mennyi lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nagyon remélem is hogy az lesz!
És azt hogy megint viszi az Év RPG játék címet!
Csak a játékidõt keveslem, lehetett volna több is.

aszta leborult szivarvégit neki<#worship>
Aztabetyár mindenit... Lehet, hogy tényleg ez lesz 2011 legszebb játéka???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lesz Törpe város <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tök jó, hogy spoilereznek is a videóban...<#ticking>

Atkamon
Wow, rohadt jó a grafika, gyönyörûek a textúrák.

Sok új kép

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Atkamon
Na, ez már sokkal jobb szerintem is 😊

wedge31
Ezzel minden kivánság teljesült...<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Ha a nõ lábát "levágtad", akkor tedd a férfiével is!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valahogy így<#eljen>A két karakterrõl még lejjebb vinném az átlátszóságot egy kicsit, de amúgy jóféle 😊

wedge31

nekem teljesen tetzsik, mehet felõlem<#eljen>
Saját alkotmány?Ha igen, akkor szerintem(!) vedd lejjebb a színeket, túlságosan rikít.Bal oldalon a zöld és a sárga, ami szerintem ront rajta.Ha PS-al csináltad, a bal oldali karakter körül használnék finoman radírt, egyébként tetszetõs(de nem kell megenni, ez csak egy vélemény volt!).

wedge31
Háttérnek ?

wedge31
The Witcher 2 Fejlesztõi napló (4. rész) - Helyszínek /magyar felirattal/

Nem voltam vele tisztában, bár párszor feltûnt, hogy csúsztatnak itt-ott...

Prince23

Azzal tisztában vagy, hogy a magyar szöveg meg van vágva, míg az angol az EE óta bõvített? Némelyik mondat dupla olyan hosszú úgy. Szóval ha jobban is tetszik a magyar szöveg, a duma egy részérõl lemaradsz úgy.
Ez nagyon komoly gamma lesz, az elsõ rész is nagyon tetszett, és ez is fog.Arra kíváncsi leszek, hogy a felszerelések tárolása hogyan lesz megoldva, mert ahogy nézem, több mindent lehet szerezni, mint az 1-ben.Értem ezalatt a páncélokat, az elsõ részben talán csak 2-3 helyen lehetett venni, azt is brutál összegekért.A grafika meg nagyon ütõs, kíváncsi leszek a valós gépigényre <#eplus2>
A jeleket én sem használtam szinte semmi mást, csak az Aardot és az Ignit az elsõben, a többinek nem sok értelmét láttam.Bár a pajzs így utólag belegondolva jól jött volna párszor, de megvoltam nélküle, kíváncsi leszek ebben a részben meg leszek -e...
Apropó, a szinkron témára.Nemrég kipróbáltam úgy az 1-et, hogy az angolt állítottam be nyelvnek, nem a magyart.Hát elég komoly meglepetés ért, szerintem sokkal rosszabb az angol szinkron, mint a magyar...Geralt hangja egyenesen pocsék angolul.A magyarban legalább megvan az a kellõ "nemtörõdömség"(jobban nem tudom kifejezni).Nem mindegyik volt rosszabb, ugye az említett magyar szinkron hibái miatt, de egybõl visszaraktam a magyar hangot.

<#wow1>Köszi a videót. Lesznek itt finomságok -bár néhol sok az effekt, de legfeljebb azt a pajzsos gyökérséget nem fogom használni, maradok az aardnál meg igninél. A többi tök fölösleges, végül is nem egy varázslót alakítunk hanem egy mutáns szörnyvadászt. <#finom>

A könyvekben amúgy Geralt használta valaha a jeleket? Mert nekem nem rémlik...

wedge31
Ez nagyon jó játék lesz. A harcrendszer egyértelmüen fejlödött.

A grafikát meg csak bírja a gépem olyan effektek lesznek...<#vigyor3>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

rotator
Akkor ez nagyon nem a te játékod volt, meg valószínûleg könnyû (esetleg közepes) fokozaton játszhattad, holott nehéz módban az igazán élvezetes. 😊

Prince23
na én meg azt hittem februárban jelenik meg....

koschwarz
kb. hasonló tempóban játszom én is, igaz, a single játékok mellett én multival (battlefieldek) is nyomom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
A kézikönyv és az útmutató az magyar nyelvû lesz?

Next PC upgrade: 2022

bélanéni
Nem fikázás a negatív kritika, ha nem teszik nem tetszik.
Nekem az elmúlt 3-4 év legnagyobb játékélményét jelentette az a 40-50 óra, amit elõtte töltöttem. Mondjuk nekem a játszási szokásaim nem átlagosak, ezt a 40-50 órát kb. 5 hónap alatt játszottam, nekem így finoman szólva nem volt unalmas. Marhára élveztem, nálam csak a hangulat számít, na abban nagyon ott volt. Még a zenei cd-t is meghallgattam már 8-10x.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

koschwarz
szerintem egy ilyen játékot úgy érdemes játszani, ha tényleg élvezettel fedezed fel a világ minden zugát. én így szoktam. ilyen játékon nem lehet, nem érdemes végigrohanni. ha bele tudod élni magad, élvezed. ha nem, hát akkor lehet hogy csak nyûg lesz.<#nemtudom>

Az se mindegy milyen fokozaton tolod, nehezebben nagyon is kellenek a löttyök

Desiderata
õszintén én egy löttyöt se fõztem, amiket kaptam azokat se sûrûn használtam fel
armageddon666
Én a játékidõ harmadát a könyvek meg leírások olvasgatásával töltöttem, meg ideális löttyök fõzésével. Rubedos Fecske fõzet jó dolog.

@

Desiderata
"Ha csak olyan jó lesz mint az 1"

nem fikázni akarok, de jobb úgyse lesz, marad a "hozd ide, gyilkold le" játékmenet, amit én a játék 1/3-nál meguntam, csak szinkron miatt játszottam végig, annak hiányában pedig SSUUUUXXX az egész
bélanéni
Ez a játék b@szottul jó lesz, Diablo3 mellett az idei egyetlen várós program. D3-ig pont elleszek vele, amilyen tempóban fogok haladni vele, az utolsó fûszálat is ki akarom élvezni benne. <#idiota>
Ha csak olyan jó lesz mint az 1, akkor nálam idei Best of gyanús.
Ja, nekem megfelel a Premium Edition, ilyen körítéssel tökéletes úgy ahogy van. Le a kalappal a CD Projekt (Red) elõtt, nagyon dícséretes a hozzáállásuk, szívbõl remélem hogy többmilliós eladást produkál az új játékuk! <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Május 17 a megjelenés mindenhol.

Prince23
CDG szerint májusban jelenik meg :S lehet a magyar felirat miatt, mi?

rotator
Én is berámoltam a kosárba, aztán majd meglátjuk. Egy magyar szinkron azért ilyen árak mellett befigyelhetne. 😊 Végülis, ha március 15-ig sokan elõrendelnék, akkor a kiadó talán bevállalhatná.

armageddon666
Azért spoiler befigyel a succubusos küldinél... olvastam PCGuruban egy nagyon hasonló cikket... ott kihagyták a spoiler részt...

@

Valamiért meg kell nyitni új oldalon és kicopyzni a címét mert elérhetetlen útvonalon akarja megnyitni.

Próbából berakom képként õket.

koschwarz
a witcherbõl is az ee-t vettem már meg.

koschwarz
igen, de ott van pl. az arma2 is, ami így eszembe jutott.

nekem egyébként a legfõbb problémám a magyarosítással, bármilyen formában is történik, hogy ma az instant patch-ek és dlc-k világában sosem lehetsz biztos benne, hogy a magyarosított játékod mûködik-e ezekkel, mûködik-e egyáltalán. sajnos még ha a forgalmazó/kiadó fordít is rá figyelmet, hogy így szolgálja ki a magyar közönséget, az utóbbiakra még õk sem, nagyon ritkán legalábbis. én pl. a fallout3 alapváltozatától meg is szabadultam és megszereztem egy eredeti goty kiadást, mert abban minden benne van, angolul.

(hozzáteszem, hogy mondjuk nekem semmi bajom az angollal, sõt, bár kétségtelen, hogy magyarul azért még élvezetesebb játszani).

Azért az EE elõtt csak magyarul lehetett játszani a witcher 1-et pl.
A képek meg nekem nem mûködnek.

armageddon666
Szerintem minden játéknál vissza lehet állítani az angolt.

@

koschwarz
ja, akkor nem. az a baj, hogy pont nem szokott opcionális lenni. de ha az, akkor egy cseppet sem zavar, sõt, akkor fejet hajtok a kiadó/forgalmazó elõtt.

armageddon666
Miért zavar a magyar szinkron mikor teljes mértékben opcionális?

@

koschwarz
a magyar szinkrontól ments meg uram minket...<#ticking>

Találtam pár PC Gamer beszkennelt oldalt.

Kép 01
Kép 02
Kép 03

ne tõlem kérdezd,pont kielégít a felirat engem..még a lengyel hangba is belenéztem😊