9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • wedge31
    Szerintem jó volt-lesz, föleg mivel többnyire nyerni szoktam...
  • mzprox
    Olvasom, hogy megint lehet kocka-pókerezni.. igazán kihagyhatták volna ezúttal, engem már az első részben is bosszantott.. főleg amikor valamelyik npc "elmefrissítő" játéknak titulálta. az egész vak mázli ráadásul a gép midig előnyben van mert ő dob másodszor. (nekünk meg van a save/reload spell)
  • ratgab
    Mi még várunk 2 napot ugye Imy...
  • mzprox
    Na átvettem, boxingot nem igérek mert késő lesz mire hazaérek, szerintem találtok majd bőven a neten :)
  • Avenger
    Szórólapon 17.ét írnak, de meg nézem, hátha kipakolják már ma. Meg úgy olvastam, hogy a CE-t már ma is lehet aktiválni.
  • IMYke2.0.0.0
    Esély mindenre van... kérdés, megéri-e nekik.
  • Avenger
    Arra szerintetek van esély, hogy a media markt-ban már ma meglehessen kapni?:)
  • IMYke2.0.0.0
    Full HD-ben :))))
  • Rage47
    unboxing videó is jöhet
  • Wolfsnack
    képeket linkelj majd a kicsomagolásról pls
  • Shep
    Na majd írd már be milyen beállítások mellett ,hogyan fut! Persze csak ha nem gond. Előre is kösz.
  • mzprox
    Gamestop hívott, hogy lehet értemenni :)

Ami a konfigomat illeti: e2180 2ghz, 9600gso 378mb.. csak "kicsit" vagyok a minimum spec alatt :). Videókártyát próbáléok szerezni valamilyet a héten, új táp is kell hozzá, új procira nem futtja.. majd megpróbálom tuningolni ha muszáj.
  • balee4
    Basszus nem tudom, hogy szombaton visszaigazoltam-e az email-es megerősítőt. :D Kezdek aggódni, mert még nem kaptam semmit arról, hogy feladták-e a csomagot. :S Mit csináljak, megkérdezzem őket email-ben?
  • sherlock1

• bendáj17
    tényleg holnap ekkora biztos kézben lesz nálam :D
  • Fenrir
    A picsáért nincsen preload-ja Steam-en, pont ez lenne ennek a platformnak a lényege :\
  • felegyi
    Én szívből remélem hogy elfog futni az én vasamon amin az első rész gyönyörűen ment... nem akarok perpillanat gépet újítani, de ha muszáj akkor muszáj, és sajnos csak év vége fele lesz rá lehetőségem :( ! De akkor olyat alkotok hogy életre kel csak a 2.-rész miatt...
  • foxxi
    Noshát... igen
  • Solid Snake
    Van akinek kettő: #1704
  • foxxi
    Egy nap :)
  • The Protector
    Köszönöm de ezt tudom.Arra lettem volna kíváncsi h hasonló géppel mint az enyém valaki szintén megveszi.
  • Csokis
    Segmentnext.com-on már van pár guide/leírás (Character Leveling Guide, How to Play Dice Poker, Fistfighting Guide, stb.)
  • zzeN
    CD Galaxisról:
  • The Protector
    Nekem mostantól teljes hírzárlat keddig.

Csak egy kérdésem lenne.Valaki hasonló konfiggal előrendelte vagy tervezi a vásárlást?Amd x2 5200+ 2.7Ghz,2Gb ram 800MHZ,Nvidia Geeforce 9800Gt OC2.
    Remélem nem lesz pofára esés.
  • armageddon666
    Ja. Youtuben bele is néztem.
  • CalebJoe
    Tudtátok hogy erről van film és egy rövid sorozat is?

info
    http://hu.witcher.wikia.com/wiki/R%C3%ADviai_Geralt
  • Jimmyke
    Kivéve Planescape: Torment, ahol negyed órán keresztül halálra lehetett beszélni a főellent.
  • vato loco
    Ez fasság, mert hiába volt régen minden szüttyögős párbeszédnél 10 válasz, abból 5 yes meg 5 no volt, szal semmivel se jobb.
  • muhpet
    Én még nem hallgattam meg (nem is tervezem), de ezek szerint akkor lehet, hogy mégsem véletlen az a 85%-os hang/zene értékelés a PC Guruban...:S
    Sebaj, az biztos, hogy rossz nem lesz a zenéje.
  • Bandris86
    "Előrendelői akciónkban a házhozszállítás ingyenes!"
  • TBTPumpa
    Akkor ez mi?
    Előrendelői akciónkban a házhozszállítás ingyenes!

http://www.gamestop.hu/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-premium-edition-magyar-nyelvu-kiadas-/5376
  • Bandris86
    Tesztelésnél az oroszoknak ez problémaként jött elő, de hamar rájöttek, hogy ez a saját érdekeiket védi :)
  • csoli31
    A pasi nem tudja eldönteni, hogy merre nézzen?!
  • TBTPumpa
    Azt nem írta... De amilyen szerencsétlen, simán kinézem belőle!
  • Malakai
    Nem az angolt rendelte meg véletlen?
  • TBTPumpa
    Gamestop-nál sem állják a szállítási költséget, az oldalukon ki van írva, de most beszéltem egy másik fórumon egy sráccal, aki szintén tőlük rendelte a játékot, de ő neki azt mondták, hogy a szállítási költség 990 Ft még pluszba... Akkor most mivan?
  • rotator
    Honnan az infó?
  • Bandris86
    Külföldi és legális változatba nem lehet belerakni a magyar feliratot. Védelem van rajta, elcsúsznak a szövegek.
  • ratgab
    Én már bele is hallgattam, csak a kíváncsiságom miatt! Nem rossz, de eddig nem is olyan jó, mint ami az 1-ben volt!
  • TBTPumpa
    A játék mellé is megkapod CD-n, ami azért mérföldekkel jobb minőség tekintve, hogy eredeti CDDA, ez meg csak MP3, abból is VBR!