The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha egy játékot kéne mondanom az idei megjelenõk közül amiben 100%-ban nem csalódunk, én is a Witcher2-t mondnám. Semmi másra mernék mérget venni, se az ME3-ra, se a Skyrim-re, se a fable3-ra, semelyikre sem. A videókról süt a hangulat és itt az agyonpolírozott grafika teljesen a játékot szolgálja. Ja kicsit más stilus de az AC:brotherhoodban sem fogunk csalódni csak az eleve egy (rpg szempontból) limitáltabb játék.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

bélanéni
Én most elsõsorban a Mass Effect sorozatról beszélek, a DA1-2-ben még a grafika is nagyon szürke és jellegtelen, ez persze egyéni vélemény.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hát a végtelenségig polírozott grafika és technika pont nem jellemzi õket 😄
D&Ds licencelt játékaik óta egy épkézláb rendszert nem tudtak összerakni, a hiányosságaikat szike helyett meg láncfûrésszel operálják.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

bélanéni
Nekem valahogy ezek a BioWare féle RPG "csodák" nem jönnek be. Végtelenségig polírozott grafika, technika, történet és marhára szürke és lapos hangulat jellemzi õket.
A Witcher1 lehet, hogy tartalmazott némi technikai gyengeséget (hosszú töltési idõ, nem túl jól átlátható inventory, stb...), de a hangulat - a grafika stílusa, a zene minõsége és a játékmenet egyvelege - az eszméletlen volt. Ha a 2. résszel sikerül megütni ugyanazt a szintet, esetleges technikai fejlõdés mellett, akkor nálam az év játéka lesz (ha a Diablo3 nem jelenik meg idén <#idiota>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ez tényleg tuti ezt várom a legjobban na jó meg a mass effect 3-at de az messze van még 😊

igen az is klassz nem feledkeztem meg róla.

wedge31
De ebbe a játékba legalább biztos nem fogunk csalódni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Messze van még az idõ, amikor a védõfóliát tépem le a tokról...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én a kockát is szerettem, még több üde színfoltjai a játéknak 😄

kemény kis csaták, a boksz is jó meg a szkander 😊

wedge31
Witcher 2 mini games.

wedge31
#360, #362

Prince23

ezt nem tiltják le 😄

Murder3
nekem a heroes V mediumon akad és szaggat, de pl a two worlds 2 fullon meggy akadás nélkül😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Ha Dragon Age highon futott, ennek is kellene szépen.Az sem mindegy milyen verziód van, esetleg valami patch nincs rajta.
És valóban Witcher topicba kellene írnod 😄

JethroHUN
Fent van a gépen. Minimum beállításokkal is akad... érdekes, maxon is, teljesen mind1 mint h állítok be. Dragon Age Highon fut, Cryis medium-high között. Ez ilyen grafikával nem futna legalacsonyabb beállításokkal?
(talán witcher topikba kellene írnom, na mind1)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem teljesen ugyanaz a harcrendszere (sokan bírálták is)!

Kicsit a ritmusérzékre épít a Witcher elsõ részének harcrendszer... ha jó ütemben támadsz, akkor egyre pusztítóbb támadásokat lehet az ellenfélre mérni. Ha ütemet vesztesz, akkor csak a levegõt ütöd és kezdheted elõlrõl a támadássorozatot!

3 féle támadási stílus van, amit szabadon váltogathatsz és más-más szituációban hasznosak:

Erõs támadás a nagy és zömök ellenfelek ellen hatásos, a gyors támadás a gyorsabb ellenfelek ellen, a csoportos sebzés pedig, ha csoportban ront rád az ellen. Emellett még ott vannak a varázs jelek, melyek tovább bõvitik Ríviai Geralt( a fõhös ) repertoárját.

Összegezve: Még a 2. rész kijövetele elõtt vidd végig, mert nagyon jó... másrészrõl meg a mentések befojásolni fogják a 2. részben lévõ dolgokat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Ja és a Witcher-ben szereplõ vizimai õrt éppen Jethronak hívják 😊))

JethroHUN
Rendben vhogy megszerzem, ha olyan a harcrendszere, mint a lentebbi videón akkor rossz nem lehet, az tudom h clic-to-attack mint a Dragon Age, G3 az pedig ha jól emlékszem ott nem kellett kiválasztani az ellenséget, sebzett a kard akit ért. De pont ez a Witcher az amirõl nem olvastam rosszat.

Prince23
2007-ben év RPG játéka volt több helyen is. grafika nyilván nem így néz ki, de a játékélmény és a fejlõdés, no meg a - sokak által panaszolt - harcrendszer nagyon ott van.
Kiváló fantasy sztori

grebber
Teljesen más a Witcher és a Gothic!Mindenképpen játsszad végig mindet nagyon jók!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Gothic azért nem kicsit jobb (fõképp, maga korában, az elsõ és a 2. része).
De, ha el tudsz vonatkoztatni a Gothic-szériától (és kötelezõ is!), akkor rendkívül jól szórakozhatsz a "The Witcher"-rel. Sokkal jobban, mint az elmúlt évek bármelyik játékával.
Szerintem!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

JethroHUN
Ez nagyon durva. Van értelme h kipróbáljam az elsõ részt? Kíváncsi lettem rá, még DA2 topikban is felmerült, h mennyivel jobb lesz a witcher 2 mint az. Már 4 éves játék, nem tudom... van bármi hasonlóság a gothichoz képest pl?

Nagyon vissza kéne fognom a költségvetést, de ezt akkor is kénytelen leszek egy prémium edition formájában megvenni... Nem baj, majd eszek kenyeret 2 hétig...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bélanéni
És nem szoktam ilyet, de arra bíztatnék mindenkit, hogy akinek tetszik a játék, és úgy érzi, érdemes lesz végigtolni, vegye meg, támogatva ezzel a fejlesztõket, ne hagyjuk hogy kihaljon a minõségi PC-játék. <#worship><#idiota><#taps>

bélanéni
És hát a zene is szar, csak úgy mint az 1-ben. <#lama><#banplz>
Odab*sz ez úgy ahogy van, hihetetlen!

Muttley
a Witcher 2 állat lesz konzolon is

te meg EZT még nem láttad 😊

Just do it :)

wedge31
Meg demozni általába normalon szoktak ugy nem is igazán kellenek a fözetek amik nélkül nehezebb szinteken már nem lehet haladni.

grebber
Mivel láthatóan nem egy 5 perces karakter lehetett elég sokféle varázslata volt így persze hogy könnyû.

Next PC upgrade: 2022

Most csorgott a nyálam rendesen <#idiota>04:34-nél meg ha a pókdög elõl a tesztelõ is fut, akkor én hogy fogok, már most rühellem<#hehe>Iszonyatosan jó gamma lesz ez!A kocsmai bunyó is jól néz ki, nincs olyan pont, ami ne lenne rendesen kidolgozva!Látszik, hogy adtak erre a játékra rendesen.
Szkandernél most majdnem kikapott <#hehe>

Meg az AI is elég gyenge szerintem a videóban.
Sziasztok!

Nekem elég könnyûnek tûnik eddig. Elég könnyen gyilkolta a videóban az ellenfeleket. Bár lehet hogy még csak béta azért. Szerintem az 1-sö rész sem volt nehéz még a legnehezebb fokozaton sem. Volt hozzá mod ami igazán nehézzé tette a játékot. Úgy mindjárt volt kihívás. 😊
teljesen egyetértek én nagyon várom. Már most a kedvencem. Fantasztikus szavakkal nem lehet leírni.

IMYke2.0.0.0
En is így gondolom! <#worship>

wedge31
Ezt idén se a skyrim se a DA2 nem fogja befogni, márcsak azért sem mert a többi multiplatform lesz tele idióta konzolos kompromiszumal a Witcher 2-nél ilyen nem lesz és ez nagyon látszik az eddig megjelent anyagból.

Prince23

meg van az év rpg-je. jó lehet a skyrim alávághat... meg a DA 2. de van egy sanda gyanúm...

Úgy-úgy<#eljen>

jó volt szerintem nekem tetszett a szinkron is. Azok a halottizék 😄

armageddon666
Ha az ember kezébe nyomnak egy összefüggéstelen környezet nélküli wall-of-text jellegû szöveget, nem létezik hozzáértés.

@

Abban reménykedek,hogy a hozzánk eljutó magyar feliratot valami hozzáértõbb fordítja...az elsõnek voltak hiányosságai és hülyeségei is bõven
wedge31
Ezek a videok a játék több hónappal ezelötti állapotát mutatják, azóta biztos sokat csiszoltak rajta.

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy itt a kiadása, hamarosan, a grafikán már nem csiszolnak többet (legfeljebb effektezik) - de miért is kellene, jó ez így.

nagyon brutál videók.

Sejtem melyik játék az <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Lehetsz, szíved joga...

Na most én leszek kicsit az ördög ügyvédje... én ennél a játéknál tartok egy kicsit a harcrendszer kialakításától...

wedge31
A premium kiadásban is lesz soundtrack CD tehát biztos lesz benne de jól mondod ez még messze nem a végleges verzió.

Bár tudnék mondani most olyan hamarosan megjelenö játékot aminek a végleges grafja még a közelébe sincs ennek a pre-beta grafikának...<#ravasz1>

Na ha ez nem lesz nyerõ, akkor dombon ülõ fûcsomó legyek!És ezt így néhány videó után, meg demó nélkül ki merem jelenteni!
Azt meg nem is láttam eddig, hogy szkander is lesz benne(meg még ki tudja mi), külön poén 😄
Zenérõl tudni valamit?Tudom, hogy ezek nem a végleges formái a gammának, de nem hallottam, hogy lenne benne valahol...

wedge31
Sorry, elírtam pre-beta...

wedge31
The Witcher 2: Assassins of Kings Questing Developer Walkthrough Videos.

Ez a brutál graf a játék pre-alpha verziójából van, elképzelhetö milyen lesz a végleges...