9144
-
#2170 Parancsod természetesen kötelező érvényű, már állok is a szőnyeg szélére.
Anyukádat hülyézd le amúgy!
-
mike01010101 #2169 Miért nem kockával, papíron RPG-zel ha ennyire gond a jó grafika? -
#2168 Hát akkor ne is próbáld hirdetni itt az igét :) -
foxxi #2167 jó ott még a M&M 4-5-6-7 is :D -
#2166 Jajj de hülye vagy. Kérlek, hagyd el a topikot. MOST! -
#2165 Mondjuk, nekem a Wizardry-sorozat kimaradt az életemből.
Tudom, nagy hiba... -
mike01010101 #2164 Ha witcher RPG akkor a DA is az. -
#2163 Újkoriak közül igazán meghatározót már nem is tudok mondani - mindegyik ráment a látványra. -
#2162 Egyetlen RPG van az pedig a W7 a többi csak gyenge próbálkozás :) -
#2161 A Neverwinter Nights-ok is megfelelnek. -
#2160 Vedd elő a "Planescape Torment"-et, vagy a "Baldurs Gate"-eket, vagy az "Icewind Dale"-eket.
Az RPG halála lett a 3D-sítés. -
#2159 -
mike01010101 #2158 Alkalmi társak vannak, történettől függően, de az a kinos DA szerű "robotként mindig ott állnak mellettem, mindig ugyanolyan formációban és testtartásban", az nincs. -
Gabe18 #2157 Igen, itt egy jól behatárol főszereplő van akit irányítasz. -
gseldon #2156 Szia,
Távol essen tőlem, hogy ebben a fórumban elindítsak egy parttalan vitát a Dragon Age vs Witcher témában, de légy szíves írd már le pár sorban, hogy mitől nem RPG a Dragon Age?
A Dragon Age és a Witcher szeretete már kölcsönösen kizáró ok? Én pl. mindkettőt nagyon szeretem, és én nagyon régi RPG játékos vagyok. -
#2155 Mert itt egyedül kell majd kolbászolni? -
Gabe18 #2154 Itt bukott el nálam is. Ez a szereplő válogatás... Most akkor "én ki vagyok"? Mindenki? És akkor még szereplőnként a hatszáz féle beállítás. Hát ez már nekem sok volt. -
#2153 [...]az túlságosan RPGs volt"
A Dragon Age közelében sincs az igazi RPG-nek. -
mike01010101 #2152 Ez a te játékod -
Gabe18 #2151 Vagy lehet egy kis warez tompítás hogy egyből patchelik. -
#2150 Nem... nem én vagyok :D
De igazából nem az a gond, hogy az egyik scifi, a másik nem. Nekem a dragon ageben az volt a gondom, hogy az túlságosan RPGs volt, nekem az nagyon sok volt. Meg hogy egy csapatom volt, megállítottam időt és csapattagot váltottam... ezek nem tetszetttek.
Az ME2ben viszont a rendszer tökéletes volt számomra. Itt milyen lesz? -
#2149 Inkább a digitális visszajelzésekre gondolok - sokféle gép, sokféle probléma = PC -
#2148 Meglepő lett volna ha nem jön egyből :) -
mike01010101 #2147 Szerintem is a witcher közelebb van a ME-hez mint DA-hoz (ha eltekintünk a fantasys-sci-fi különbségtől.) Nekem a witcher és az ME is valahogy "fogyaszthatóbb" mint a dragon age sorozat, de én nem vagyok annyira "keményvonalas" RPG-s, inkább az akció-RPG vonalat preferálom. -
#2146 Hát ez nem a megszokott gyorsupdate lesz, gondolom azért mérete is lesz, ha ennyi mindent javít!
Nem volt idejük befejezni a játékot?
-
Gabe18 #2145 Viszont ha a Mass Effectet átrakom fantasy-ba akkor sokkal inkább a Witcher-re fog hasonlítani, mint a Dragon Age-re. -
Csokis #2144 Állítólag rögtön lesz is hozzá egy patch!
Several major balance fixes (economy and fight)
On screen fixes (items descriptions, journal etc.)
Audio mix fixes
Several audio areas, music, cutscene fixes and added better sounds
Many UI fixes (functional, smoother and more user friendly ex. inventory items selection)
Many fixes to quests, quests markers
Visual fixes to fade outs, blackscreens in scenes, cutscenes
Many community fixes - work, npc’s life
Big opponents fights balance and fixes
Many cutscenes fixes - animations, items, lipsync
Gamepad fixes - playing gamepad is now much better
Camera fixes - collisions with objects, collisions with npc’s, combat camera improvements
Some hair physics fixes
Minor QTE fixes
Several locations fixes - objects collisions, envoirements improvements, lights, effects
Crafting, shops, alchemy improvements
Added new autosaves in important places (ex. before fight with Letho, Arachas, Draug)
Some random crashes fixes
Dice poker improvements - logic bugs fixes -
Wolfsnack #2143 ha 5 gépre feltehető a játék egyszerre, akkor közösen is megvehetjük a játékot? -
#2142 Szerintem nem, teljesen más az ME széria az egy shooter rpg elemekel / egyre kevesebbel / a Witcher meg egy klaszikus fantasy rpg. -
Gabe18 #2141 Nézzünk engem.
A Mass Effect 1-2 nagyon tetszett, a Witcher 1 nagyon tetszett, a Dragon Age 1-el 3x próbáltam megbarátkozni és egyszer sem jutottam 1-2 óra játéknál tovább.
Tehát a saját példámból kiindulva tetszhet neked... izé neki a W2. -
#2140 Szerintem az a barátod az te vagy. Jól gondolom?
Így nehéz megmondani, ez Fantasy sárkányos, szörnyes RPG, amaz meg scifi, marhára nem egy műfaj. Nekem speciel az nem tetszett, ez meg minden idők legjobbja. Ízlések pofonok. -
#2139 Srácok, mit mondotok. Van valaki... egy "barátom", aki nem különösebben szereti az RPGket, nem tetszett nekem, izé neki a dragon age1-2, viszont a MASS EFFECT2-t a világ legjobb RPGjének tituálta... neki szerintetek jó lenne a W2? -
Jimmyke #2138 Van live stream, nem rakok be linket, mert mégis csak emberből vagyok, akit érdekel az gúglizzon rá. :) -
Gabe18 #2137 Hát szerintem ezért nem lesz... -
Jimmyke #2136 Remélem nagy nem lesz, idén utolsó órám pont 9:30-ig tart, azt 10 perc a CDG gyalog, sokat nem akarok álldogálni. :D -
bendáj17 #2135 én is holnap reggel nézek el a boltba :D utána már csak a zh-t kell megérni délután meg ki is bonthatóm. -
mike01010101 #2134 A küldeményem elindult, megjött a tájékoztató. Holnap átvehetem!
Általaban 9 körül megyek el minden reggel a cd galaxis elött, kiváncsi vagyok reggel lesz-e sorbanállás a bolt elött:) -
#2133 Witcher 2 CE és PE kicsomagolás (német) -
mzprox #2132 hát ez az: nem lehet bukni. Ha esetleg reload nélkül játszol akkor meg nagyon megszívhatod, mert az esélyek nem kiegyenlítettek. (valójában egy dolog melletünk szólt: ha veszítettünk akkor legközelebb hajlandóak voltak nagyobb téttel játszani szóval ha veszítettünk majd nyertünk egyet akkor valójában pozitívban voltunk-ez persze nem segít ha sorozatban veszítünk és lenullázzuk magunkat :) )
Pénz mindenesetre witcher 1-ben nagyon elveszítette a jelentőségét a 3-4 act-ra. Szar volt belegondolni hogy mennyi időt kockázgattam az elején 10-20 aranyért a végén meg 100 aranyakért épen csak annyit hogy meglegyen a bajnok quest és dobáltam el a több száz aranyat érő kardokat.. így is ha jól emlékszem 12k pénzem maradt a végére.. kiváncsi vagyok tényleg át lehet e importálni :) -
ratgab #2131 RPg-ben szerencsejáték igenis kötelező! Nyerhetsz egy rakás pénzt (én örömmel fosztottam ki az egyben is a játékosokat), illetve bukhatod a nehezen összekuporgatott szörnygyilkolási pénzeket (ekkor hosszas anyázás kíséretében a reload opcióhoz fordultam általában :-D)
Szerintem baromi szórakoztató volt!