The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon fontos idõpont lesz az emberiség szempontjából 😊 nagyon várom de messze van még.

wedge31
Május 17.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem tudok róla. Amúgy mikor jelenik meg, azt lehet már tudni?

Why so serious?

wedge31
Egyáltalán volt már olyan netes petició ami sikeres volt ?

word dokumentum: search vaják replace witcher nem bonyolult...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem rossz elõérzetem van ezzel kapcsolatban... ha a magyar feliratban vaják lesz, akkor én szóltam elõre...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ugye tudod, hogy nem fogják pár ember kedvéért újrafordítani?

Why so serious?

Itt van a link:

http://www.peticiok.com/signatures/vajak_helyett_witcher/

beszúrom egy pár helyre még..

wedge31
A játékban biztos marad Witcher a könyv az meg megint más szitú.

Apropó, azért a jedi magyarítva lett egy kicsit, mert itthon senki nem mondja dzsedájnak <#hehe>

Witcher topicban mutatnak egy linkre, ahol alá lehet írni egy petíciót a "vaják" ellen<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Nekem 'vicser' marad. Kész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

érdekes elnevezés az biztos.

Csak talán jobb lett volna 4-5 évvel ezelõtt megbékélni ezzel.

rotator
Vaják, ez tetszik! A witcher szó nagyon bénán néz ki és hangzik a magyarban.

Felõlem is maradhatott volna Witchernek, ha már valóban így volt az elsõ rész szinkronjában is.Általában "hozzánemértõk" szoktak ilyet elkövetni a fordításokban, bár itt nem hiszem, hogy nem értenek hozzá, csak most már késõi lenne Vajáknak hívni azt, akit évek óta vicsernek hív mindenki(aki nem lengyel).

Rage47
vagy illusive manbõl a rejtõzködõ fickó 😄
A Witcher-bõl Vaják az nekem olyan, mintha az Adidast Addideazt-ra magyarosítanák.... Az ember nem baass..a el így a saját márkáját...

Én tudnék: Witcher... Ez kb olyan, mint a Grey Wardenbõl a Szürke kamarás<#vomit>

Rage47
magyar szinkronban*
Rage47
lehetett volna wicser 😄
ha jól emlékszem, az 1ben is wicsernek ejtik
armageddon666
Gugliztam egyet, és leírás alapján a vajákos akár még illik is részben a witcherekre, de nem teljesen. Gondolom ez lehet az oka a hasonló, de mégis más szónak.

@

Jakuza001
Nem hinnem hogy van. Vajákos van, esetleg a Vaja nevu magyar telepules. 😄
Hasrautve szerintem krealt egy szot a fordito mondjuk a vajakos szobol, ami kesz vicc, de majd ugy is kiderul, hogy miert forditottak annak es miert nem a vajakosnak.

wedge31
Hát a vajákost mindannyian ismerjük, de a vajákot én még nem hallottam.

armageddon666
De a Jedi mindenhol Jedi, a Witcher meg eredetileg Wied¼min.

Egyáltalán ennek a vajáknak van jelentése, vagy most találták ki?

@

wedge31
Maradhatott volna witchernek a jedi sincs leforditva és senkit se zavar.

Jó, mert akkor nem csak én nem értem miért vajáknak fordították<#wilting>Bár bevallom jobb szót én sem tudnék rá.<#hehe>

wedge31
Végre magyarul is megjenik sapkowski remekmüve, bár a witcher, vajákra forditása ad némi okot a kételkedésre, de azért én biztos megveszem.

IMYke2.0.0.0
Az értesítés persze nem 😊
Sajnos, a játékért 9990 + Pick Pack Pont díjat majd perkálnom kell 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Ertesitest kapsz ? Az nem annyi. 😄

IMYke2.0.0.0
Enyim 😊)))

így van csak ki kell bírni addig ami nagyon nehéz lesz. Addig remélem magyarul végig tolhatom a DA 2-öt mert jó lenne.

Üdv a csapatban...<#smile>

xblades
Kérjük, az alábbi linkre kattintva erõsítse meg, hogy az alábbi értesítés kérés adatai helyesek, és kéri, hogy a játék beérkezésekor értesítsük.

A KÍVÁNT TERMÉK:
-------------------------------------------------------------------
Termék típusa: PC játék
Termék neve: Witcher 2 Premium Edition
...
Érkezésének módja: premier
Várható ideje: 2011. május 17.
...

Na már csak gyõzzük kivárni.<#wink>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

3d ready!!!

(nvidia szemüveg + jobbfajta CRT > LCD)

Hacsak az elsõ szintjét tudja hozni, nálam már akkor az év játéka lesz (még úgy is, hogy a Mass Effect 3 is lesz talán idén)!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ámen így legyen.

bélanéni
Én 2 dolgot tartok sanszosnak:
- minimálisan alulmúlja a hatalmas elvárásokat
- b**zottul jó lesz <#idiota> <#beka2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Ez így van, nem hiszem, hogy szarabb lesz. Ha csak ugyanazt megkapjuk szebb grafikai köntösben már jó lesz.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem lesz igazam, de:
Ha véletlenül szarabb lenne, mint az elsõ rész (not!), még akkor is mindent ütne az idén! Borítékolom.

én nem tudok más ilyen körítésû játékot

bélanéni
Persze ha a játék szar lenne, akkor semmit nem ér az egész, de úgy nézem, az is mindent ütni fog. <#idiota><#taps><#pias><#mf1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Az AC:brotherhood is 9000-ért adja az extradobozos verziót, de az nincs magyarítva. Összességében ez a witcher2 kiadás mindent üt.

bélanéni
- Játék DVD
- Kulisszák mögött film
- Zenei CD
- Térkép
- Karton díszdoboz
- Leírás
- Stratégiai útmutató

Mondj még egy játékot ami ilyen igényes csomagolásban és körítéssel kerül piacra mostanság, 10e Ft alatt. Nekem nem jut eszembe egy sem. <#banplz>

bélanéni
(must have)

tényleg nem sõt egész jól nézz ki.

bélanéni
Ez igaz, de a körítés sem gyenge!

teljesen jogos. 😊 mindenképp király lesz.

Egyetértek! Mind Witcher, mind AC ügyileg<#eljen>

Ja és tegyük hozzá, õk becsülik annyira a magyar piacot, hogy magyarítva jelenik meg. must buy