9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • wedge31
  • TBTPumpa
    Most hívtak Gamestop-tól... Holnap érkezik a Witcher 2 még a délelőtti órákban! :D
  • Shep
    Ha nincs hozzá crack akkor minek?
  • TBTPumpa
    Ncore-on csak orosz van, illetve egy lengyel-angol verzió...
    Ehhez akarod majd a magyar verzió kódját felhasználni???
    Hát lehet, hogy nem fog menni, de ne legyen igazam!
  • Shep
    Kratos nem lesz csalódott, hogy magára hagyod? :)
  • mike01010101
    Most töltöm az ncore-ról és holnap délben veszem át a CDG-től, de nem akarok még egy napot várni:)
  • Kongy
    Holnap ilyenkor én már Temeria földjén barangolok.
  • Fpocok
    Erről a DA:O nem rpg ről ez jutott eszembe: http://vimeo.com/22055977
  • SpeedXHUN
    de ncoreon is már lejött,de ne warezoljunk inkább,csak türelmetlen vok:D
  • Jimmyke
    Én is.

Mondjuk még sosem bírtam befejezni. :(
  • wedge31
    Én nem így vagyok, mondjuk én havi két alkalomal tolom az asztali rpg-ket is.
  • Shep
    Jó hát kinek mi, ezért írtam a végére smiley-t.
  • mike01010101
    Nyugdíjas klub?:)
  • Shep
    Hát ezzel én is így vagyok, nincs már sok kedvem pepecselni egy játékban, ha erre vágyom kimegyek a kertbe gyomlálni :)
  • Jimmyke
    Pff, Ultima IV.
  • bélanéni #2195
    (ezek az RPG csúcsai, ezekhez kár hasonlítani)
    Amúgy nekem jobban bejön már a Witcher2 féle akciódúsabb szórakozás mint a könyvtárnyi szövegek olvasása és egy egész csapat menedzselése. Kiöregedtem én már abból és ha tartalmasabb élményre vágyom, olvasok valami klasszikust.
  • wedge31
    Nekem pont a DA:O adta vissza a hitemet az offline rpg-be.
  • bélanéni #2193
    Ezek igen.
  • foxxi
  • TBTPumpa
    elírtam... helyesen: Wizardry 7
  • Murder3
    megaztán manapság már inkább játszik az ember multival ahol nem az unalmas ai és belaposodó játékmenet megy.
    Hiába nincs oylan single ami végig tud újat mutatni,ami végig epic tud maradni, tény h multi se de annak enm az lenne a célja míg a singlénk egm igen, de így sok játékból haamr kiveszik az ami miatt elkezd az ember vele játszani.
  • TBTPumpa
    Wizardy 7
  • TBTPumpa
    Mi van fent egy-két oldalon?
    Csak nem a játék light (virágbolti) változata?
  • Fpocok
    mi az a w7?
  • wedge31
    De egy BG vagy egy Planescape ma is aláz mint crpg, szvsz.
  • Shep
    Hát ezzel azért vitatkoznék :)
  • bélanéni #2184
    Azért ma elővennénk egy W7-et... Gyermeteg és bugyuta, és nem a grafikára gondolok.
  • SpeedXHUN
    nah már fent is van egy két oldalon...képeket mentünk:D
  • Fpocok
    Szerintem azt csinálja :D
  • mike01010101
    Főleg mikor a Witcher 2 kapcsán meglátjuk, hogy odafigyeléssel, alázattal milyen RPG-t lehet csinálni
  • Shep
    Egyébként szerintem teljesen érthető, hogy az offline RPG-k egyszerűsödtek, rövidültek. Hiszen azért a nagy többségnek nincs már kedve hosszú hónapokat ugyanazzal a játékkal játszani (tudom neked, igen neked ott a képernyő túloldalán van), nem úgy mint régen mikor kevesebb játék volt, kevesebb RPG és egy nyarat simán végigjátszottam a w7-el, egy másikban csak a Doomot nyomtuk. Ma már ilyen nem nagyon van (ismétlem nem multiról beszélek).
  • bélanéni #2179
    A Witcher2 bőven RPG. Attól még hogy nincs karaktergenerálás. Mély sztori, fejlődő karakter van, ez már kb. elég. Aki ennél mélyebb élményre vágyik, az inkább olvasson egy jó könyvet, ne ilyen játékokban keresse a megváltást. Ezek szórakoztatásra valók.
  • Gabe18
    Olyan nincsen, válasszál, itt háború van mostan!
  • gseldon
    RPG-nek a DA2 is RPG, csak egy nagy csalódás minőségben az 1 után sajnos... Kár volt ennyire elsietni, egy önálló modulként elment volna a DA1-hez, de így kiadni - szégyen.
  • bendáj17
    Nekem a mass effect, a DA meg a witcher is tetszett.
  • Shep
    Van ott sok egyéb is de a w7 szerintem egyike a legjobbaknak. Igazából viszont mindenki azzal játszik amivel akar kár ilyen hülyeségeken vitázni ,hogy ez vagy az RPG, vagy sem, meg mennyire az, mennyire nem. A lényeg, hogy amíg játszunk jól érezzük magunkat.
  • Gabe18
    Hát az én "RPG casual gamer" igényimet magasan kielégíti a Mass Effect vagy a Witcher, vagy esetleg a múlt évben játszottam a Risen-el, az szintén.
  • wedge31
    A DA:O az nagybetüs rpg a DA 2 az nagybetüsen nem az.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem gond a jó grafika - csak ez az 'RPG' már túlságosan degradálódott fogalom - amiben 2-3 választási lehetőséges dialógusok vannak, az már az lenne?
    Mert manapság ez a trend.
  • gseldon
    Ne haragudj, de az összes általad említettel játszottam, és imádtam őket, szerintem a Baldur's Gate 2 hosszban, sztoriban az etalon. De mi nincs meg szerinted a Dragon Age-ben, ami ezekben a régi klasszikusokban megvolt? Vagy a világok közti különbség zavar ennyire, esetleg az, hogy nem DnD a harcrendszer?