The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont itt a lakosságon van a hangsúly, mi az a 20 milliós határ?Röhej.
Why so serious?
Az új Assassins Creed-et is több nyelven kitudják adni persze magyarul nem 😞
Next PC upgrade: 2022
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A Witchert ez nem érinti mivel nem az EA a kiadója.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hol olvastad ezt a "rendeletet"? 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Továbbá így kimarad, hogy értenek az alkímiához. Ha jobban belegondol az ember, a Vaják egy nagyon jó szó rájuk szerintem, csak hát furán hangzik... Viszont magyar környezetben talán még is jobb, mint a vicser...
A boszkert én viszont röhejesnek találom 😄 mintha bokszer lenne, vagy a boszorkány egy becézett formája 😄
@
Nem értem, miért nem lehet 2 szavas (magyar) megoldása a helyzetnek...(?)
Szörnyirtó mágus.
Kész.
http://www.freetvmaci.info/
Így már azért csak jobb <#eplus2>#eplus2>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://www.freetvmaci.info/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Magyar nyelv amúgy is szeret jövevényszavakat befogadni (osztrák, török hatások ismertek), így miért ne maradhatna witcher?
Gondolkodtam a wiccser-en is, de az viccesen hangzik.
Igazából szerintem a vadászatra kéne kihegyezni a nevet (elvégre ezt teszik a witcherek a leggyakrabban)
Ti mit találtatok volna ki? Képezzünk már egy új szót, ha van kedvetek. <#idiota>#idiota>
Elvileg a witcher valami boszorkány mester / méregkeverõ / mutáns keverék. Ezekkel kéne játszani. 😊
Ez színtiszta marketing: nem magyarosítod az adidas-t addideazt-ra, mert a vásárlók azt nem fogják keresni / nem ismerik! Marketing szempontból a márka nagyon fontos, az ismert nevet elvetni egy ismeretlenre balgaság!
Tetszik már érteni?
Nem kicsit lesz illúzióromboló a witcher-t ismerõknek Vajákról olvasni és ez kihathat az eladásokra is.
Egyáltalán nem bántásból írom, hanem jószándékból, mivel engem is érdekel a könyv, de lehet, hogy egy Vajákot nem veszek majd meg, ellentétben ha Witcher lett volna. Nem a borító miatt, hanem mindenhol vajákként fognak rá hivatkozni...
Egyébként a könyv mikor jelenik meg?Vagy arra írták, hogy május 17?
A könyv fordítójának védelmében annyit, hogy eredeti nevén wied¼min, ami állítólag a "boszorkány" alapból képzett új szó. A szerzõ eredeti szándékát jobban kifejezi a vaják, mint egy idegen angol szó.
Amúgy egyáltalán nem rossz fordítás, szerintem még hangzatos is.
Aki meg ctrl+h kombinációval akar segíteni a dolgon, gondolkozzon el azon, hogy a könyv sikerén múlik a többi kötet kiadása.
Valahol tényleg vicces ez a netes petíció 😊 Komolyan gondoljátok, hogy egy kész könyvet át fognak írni Herczeg Richárd, bakonyjákói lakos kedvéért? 😊