The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minden ember más ki így ki úgy.

grebber
Nekem is volt egy haverom aki pc-s és mondta minek veszek pc-re eredeti game-et.
De persze vett ps3-at ami nem mellesleg törhetõ warezolható õ mégse csinálja hanem megveszi rá a gameket.

Next PC upgrade: 2022

The Protector
engem konkrétan lehülyéznek h veszek eredeti játékokat.Bezzeg nekik ott van egy rakat xbox360 as warez lemez és egyetlen egy eredeti játékuk sincs.Az egyetlen pc-s én maradtam a haveri társaságból és én rendszeresen veszek eredetit.Az egyik tesópár mondjuk anno ps re mindent eredetiben vett meg+ a zenei cd-ik meg dvd filmjeik nagy része is eredeti.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bélanéni
<#taps><#eljen>
Ezt szerintem is csak így lehet felfogni. Utálom az "ilyenért nem adok ki pénzt" felfogást. Általában az ilyen jó fej gyerekek játszanak napi 5-10 órát (ingyen, elvárva, hogy mindig legyen meg a napi betevõ játszanivaló, de minõségi ám).

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

én is megfogom venni majd mindenképp. Tuti vásár.

The Protector
én is ugyan ott és ugyan azt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Solid Snake
"izzadó tenyérrel várom a Premium kiadványt." <#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
Igen, CDGalaxis-nál. Amint jön az értesítõ, már nyomom is a "Megrendel" gombot, és izzadó tenyérrel várom a Premium kiadványt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem ha csak egy játékot veszel idén (és persze szereted az rpg-t) akkor ez legyen az. A top rpg-k közül ez jelenik meg egyedül magyarul és ez az egyetlen pc exclusiv cím. Talán ez is jelent valamit.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

The Protector
ez a jó hozzá állás a dolgokhoz.én is teljes mértékben így vélekedek.

cd galaxisnál rendeltél elõ?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom - én is elõrendeltem -, de az biztos, hogy én nem szúrok ki azzal a céggel, aki valóban értem dolgozik: jó játékot gyárt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Habár idõben szerencsére nagy eltéréssel jönnek ki.

Hát azért nem 😞 Nem hiszem mind a kettõt megengedhettem magamnak, szerintem mindkettõ bõven 10e Ft felett lesz..hm de ami igaz az igaz 😊

Solid Snake
Legyen igazad, és tényleg csak ez legyen a legnagyobb gondunk mindkettõvel. <#pias> Így csak Mi nyerhetünk.
The Protector
Nem azért de mennyire kell komolyan venni ezt a jön a cd projekt és fizetetteti a gamet ha letöltöm dolgot?

Engem nem érint mert már elõrendeltem ezt az Istencsászár játékot de kiváncsi vagyok rá.

Gondolom a Prison break nevû anyagot mindenki látta szerintem tökéletesen eltalált mozgás, fedezékek használata a pusztakezes harc iszonyúan ütõs.
Amennyire én tudom konzultáltak Bioware-vel a párbeszéd rendszer kialakításában. Nem tudom eldönteni megvegyem e.😄 Nekem a rögzített karakteres dolog nem annyira jön be, szerettem magam gyártani, a másik az eredetibe az teszet nagyon rugalmas rendszert használt, tehát úgymond rpg-s volt. Most azt hallottam ez nem lesz így inkább rögzített rendszer lesz, ennek én nem örülnék ez igaz?

Hát nézegettem a képeket, introt meg amit el lehet olvasni 😊 Nagy verseny lesz az elsõ helyért ebben az évben úgy látom 😊 Én lelkesedésbõl a Skyrimnek szorítok. De természetesen, nem lesz gond ha a Lengyel testvérek nyernek a Witcher 2-vel 😊

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Kicsi ték.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

bélanéni
Ja, de akkor is az a vinnyogós hangú kis köcsög hangja vitte a pálmát, a nevét nem tudom, de arra emlékszem, hogy - aki még nem játszotta végig és szeretné, az ne olvasson tovább mert SPOILER - szerencsére elég hamar fûbe harapott, mert már nem bírtam volna sokáig a nyervogását.
Viccet félretéve, szerintem Geralt hangja eszméletlen király volt. Full érzelemmentes, monoton, igazi kemény csávó volt. Nekem ez a játék minden idõk egyik legjobbja, még a hibái is bájossá tették az egész produktumot. Hangulatból nálam 100%.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

igen meg amikor fogadsz az elején, elveszem a pénzed. Frankón megcsinálták.

Nem harcolunk veled csaló <#nevetes1>

az fenomális volt szerintem micsoda dumák voltak benne meg a harcoknál ökölharcnál. Nekem megfelelt és hatalmas élmény volt.

bardocz
A tüdõõm! Valami átok!

Megálltam a templomban, és ezt hallgattam😄D
Igen! Ráadásul igazi parasztok akcentussal... jót röhögtem rajta!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Azt Jethro mondta, ha jól emlékszem xD

Nekem tetszett a magyar szinkron! Halottizék örök klasszikus <#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bélanéni
Elõ lehet rendelni a Witcher könyvet a Libri-nél 2.300 Ft-ért. <#taps> (Én már megtettem <#zavart1>)

bardocz
Magyarországon 15-20ezer olyan játékból, ami nem kálofdutyi? Szerintem esélytelen, de ne legyen igazam.
Fehercsoki
A 2. részhez is lesz majd olyan editor mint az elsõ részhez volt?

egyetértek úgy a legjobb.

bélanéni
Nekem is tökéletes az angol hang + magyar felirat. Bár nekem bejött az 1-ben a magyar szinkron, nem alapkövetelmény. Bõven megteszi a felirat, de az azért mindenképp kell, pedig annyira nem vagyok szar angolból, jobb ha nem kell egy szót sem szótározni.

nekem teljesen megfelel ha lesz magyar felirat.

Elhiszem, de lengyelül nem értek, így maradtam annál a két nyelvnél amit igen. Abból meg az angol tetszett jobban. 😊 Enhancedet meg nem újraszinkronizálták, inkább csak kibõvítették pár helyen ahol a kevés idõ miatt eredetileg kihagytak dolgokat, amik a lengyelben benne voltak. Viszont úgy vettem észre, hogy a magyar szinkront enhanceddel se bõvítették, volt, hogy ugyanannál a párbeszédnél egész mondatok maradtak ki, amik angolba bekerültek.

Why so serious?

Ha újraszinkronizálták, akkor lehetett is benne valami. 😊

EE-t már újraszinkronizálták angolusul. Kritika az elsõ kiadást érte inkább.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Pedig az angol szinkront szidták sokan (nem a mi országunkban persze), hogy rém gyenge és gagyi a lengyelhez képest.

Nem egyen-szöveg, én kipróbáltam és szerintem szar volt. Amikor megvettem az enhancedet, volt, hogy lenyomtam a párbeszédet angolul, ugyanazt a szinkronnal és ég és föld volt a különbség, és nem a magyar javára.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Igen arra mondom - egyértelmûen elfogultságból.
Nem szándékozom fújni az egyen-szöveget, miszerint a "magyar szinkron csak szar lehet".
Ez van.

A magyar szinkronra mondod hogy minõségi? 😊))
Szerintem ez a legalja.

Én pl. örömmel vállalnám az ME3 fordítását ingyen, de a AC:brotherhoodot (A.C.1-A.C.2-tis) is megcsináltam volna.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
Pedig a magyar még így is minõségibb volt, mint az angol, vagy az eredeti.

Akkor nemtom. 😊 Mondjuk én inkább abban bízom, hogy át lehet majd állítani angolra, mert az elsõ witchert pont azért nem vettem meg megjelenéskor mert csak magyar szinkron+felirat volt. A magyar szinkron meg valami rettenetes lett benne.

Why so serious?

bélanéni
Szerintem Witcher2 eléri minimum a 15.000-20.000 körüli eladást MO-n (ez csak tipp, de szinte biztos), szerintem ha nem is nagy üzlet, azért megéri magyarítani. Én inkább a vevõi elégedettséget látom a projekt mögött, mint a hatalmas bevétel iránti szándékot. Mivel max. 1-2ezerrel adnának el kevesebbet, ha csak angolul lenne. Szerintem lesz annyira jó játék, hogy úgy is közel annyian beruháznának rá. Szóval elsõ osztályú ez a hozzáállás. <#worship><#taps><#puszi>

Dante73
Mondjuk egy (szöveges) magyarítás 200000 Ft. 1000 eladott játékra vetítve ez 200 kemény magyar forint eladott példányonként...
(The Witcher SZINKRONJA valami millió körüli összeg volt, ami sokkal drágább, mint egy "sima" fordítás, innen gondolom a 200 000-es árat, 1000db pedig csak el fogy egy ilyen névbõl MO-n)

http://www.freetvmaci.info/

Na, kapjon egyet 😛

Prince23
Ingyen? max ha ha kap belõle egy példányt 😄

Egyébként egyszer viccen kívül kíváncsi lennék mennyi pénzbe kerülne egy magyarítás.Csak úgy simán a szöveget, szinkron nélkül.Nem igaz, hogy EA-nek nem érné meg...Nem beszélve arról, hogy amilyen fordítóközösség van Magyarországon, szerintem páran még ingyen is vállalnák a fordítást.