9144
-
#2290 Hát reméljük nem low-on fog menni! (nekem is hasonló van) -
ratgab #2289 Azért azt jegyezzük meg, hogy ez a szar szemét szaralak pc-s warezos csürhe 1,5 millió példányt megvett a játék első részéből és ha jól tudom ez a szar szemét szaralak warezos pc-s társadalom 1,5 millió példányt már előrendelet a játék 2. részéből... Ergó Warez dumával csinyján bánjuk!!! -
Csokis #2288 Mondom, hogy nem én töltöttem fel, hanem egy lengyel fórumról van.
Egyébként ezen a beállításokon 50-60 fps egy 4,5GHz-en járatott 980X (6 mag) + 3db GTX 580 gépen. -
#2287 Milyen felbontásban? -
Jimmyke #2286 Nem vagyok warezes, csak több fórumon járok:
E8400 3.0GHz
Gigabyte GTX 260 OC Core 216 896 mb
Kingston 4 GB RAM 800 MHz
With full ultra settings and ubersampling turned on it's absolutely unplayable. After turning off ubersampling it's over 30 FPS. My friend has the same situation with his GTX 460 and i5 - unplayable with ubersampling, and...over 60FPS without it (ultra settings). You won't spot any difference between ubersampling turned off/on. -
#2285 Úgy tűnik, hogy a crackelt verzió hibás...
CRC hiba és nem 13.99GB hanem csak 9GB került ki... Szivacs! -
#2284 AMD x2 5200+ 2.7Ghz,2Gbram.Nvidia Geeforce 9800GT 512Mb(tuningolt verzió,gyárilag) -
#2283 1-2 gigás demó jöhetne inkább, megnézném gyors h fut, mert erre vok a legkíváncsibb, főleg h a Witcher 1 is szaggatott ezen a gépen. :S:S:S -
#2282 Azért 2x ugyanaz kicsit frusztráló lehet... -
ratgab #2281 Azért a képeket feldobhatnád úgy, hogy nem békát mutat, mivel szerintem érdekelne többeket! -
#2280 Neked milyen géped van? -
Jimmyke #2279 Egy kis poén infó (nagy, szóval tölthet egy kicsit). -
#2278 A Warezzal rendelkezőktől kérdezném hogy hogyan fut a játék?Milyen az optimalizáltság.A többi nem érdekel mert tudom h isten game lesz de félek a gépigénytől.
Nekem holnap hozza a GLS..legalább is remélem. -
Csokis #2277 Nem én tölttem fel... -
#2276 mert nyilván amikor a 2. részbe kezdtek nem merült fel hogy van warez pc-n, de most kiderült! -
#2275 tutinem -
#2274 Megmondom mit fog tenni: elveti a PC exkluzivitás ötletét... -
ratgab #2273 Én biztosra veszem, hogy sok magyar warezos fog idézést kapni! Van egy olyan érzésem! -
Jocisan #2272 Mindenki Witcher lázban ég már, ezért kaptok egy kis lázcsillapítót. Vagy nem?...
The Witcher 2 – Titkos Akt Képek - Bájitalok, Olajok, Bombák - Mini Játékok -
#2271 Ez nem ér... Remélem ez ellen majd a CD Projekt tenni fog valamit! -
#2270 "4. Run Patcher_EFIGS.exe from the SKIDROW folder on DVD 2"
Szerintem benne van!Bár nekem nincs meg! -
#2269 Tuti örülni fog a CD Projekt a crackelt verziónak...
Ez az örömük úgyis csak az első patch-ig tart! -
Gabe18 #2268 Békasereg.
Ügyesség 6
Életerő 5
Ha dupla 6-ost dobsz egyszerre több békát is eltalálhatsz.
-
#2267 Annyira szeretem, hogy még mindig ezt a szar oldalt használjátok kép feltöltéshez....
Ide töltsetek fel! -
#2266 Reménykedjünk, hogy azért sokan megveszik, ha már PC exkluzív (egyelőre) nem kéne lebőgni... -
#2265 Csak beírtam... Én is megrendeltem a játékot!
Amúgy elnézve a képeket, a crackelt változat tartalmazza a magyar nyelvet, illetve az első ingyenes DLC-t (Troll Trouble)...
-
#2264 Nagyon jó, köszönjük, de van warez topig.... -.- -
#2263 Eddig bírta a játék védelme...
Máris feltörték!
Skidrow volt az elkövető...
-
Csokis #2262
2560x1600 @ max settings -
#2261 Mindegy, úgyis gagyi cosplay. :) -
#2260 Hagyjuk már ezt a szar imageshacket :D Vannak sokkal jobbak, pl tinypic. -
ratgab #2259 Ilyen laza csávó ez a Witcher! -
Gabe18 #2258 Úgy ellazult hogy béka képében belefagyott egy jégkockába... -
#2257 Na ja, főleg, hogy nekem is szerdán jön, bár igazán majd hétvégén vetem bele magam. :) -
#2256 Vaják otthon lazulgat -
xido #2255 Nem utólag tölthető steam patch vagy mi,ahogy más játéknál is volt már? -
TDantes #2254 Értem. Akkor nem a steam-es verziót veszem meg. Pedig már kezembe kaptam a bankkártyát. -
#2253 Ha ott nem írják akkor nemhiszem,márpedig nem írják:
"Nyelvek: Angol*, Német*, Francia*, Olasz, Spanyol
*nyelvek teljes hangtámogatással " -
bendáj17 #2252 én tuti nem írok le olyat ami mást zavarhat, meg lehet nem is megy normálisan a gépemen akkor elég kampec. De mindenképp megéri megvenni. Csak menni fog ezen a rohadt vasan :) -
TDantes #2251 Az lenne a kérdésem, ha a steam-ről veszem meg, lesz benne magyar felirat?