The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De persze vett ps3-at ami nem mellesleg törhetõ warezolható õ mégse csinálja hanem megveszi rá a gameket.
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ezt szerintem is csak így lehet felfogni. Utálom az "ilyenért nem adok ki pénzt" felfogást. Általában az ilyen jó fej gyerekek játszanak napi 5-10 órát (ingyen, elvárva, hogy mindig legyen meg a napi betevõ játszanivaló, de minõségi ám).
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
cd galaxisnál rendeltél elõ?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem nem érint mert már elõrendeltem ezt az Istencsászár játékot de kiváncsi vagyok rá.
Amennyire én tudom konzultáltak Bioware-vel a párbeszéd rendszer kialakításában. Nem tudom eldönteni megvegyem e.😄 Nekem a rögzített karakteres dolog nem annyira jön be, szerettem magam gyártani, a másik az eredetibe az teszet nagyon rugalmas rendszert használt, tehát úgymond rpg-s volt. Most azt hallottam ez nem lesz így inkább rögzített rendszer lesz, ennek én nem örülnék ez igaz?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Viccet félretéve, szerintem Geralt hangja eszméletlen király volt. Full érzelemmentes, monoton, igazi kemény csávó volt. Nekem ez a játék minden idõk egyik legjobbja, még a hibái is bájossá tették az egész produktumot. Hangulatból nálam 100%.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Why so serious?
Nem szándékozom fújni az egyen-szöveget, miszerint a "magyar szinkron csak szar lehet".
Ez van.
Szerintem ez a legalja.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Why so serious?
(The Witcher SZINKRONJA valami millió körüli összeg volt, ami sokkal drágább, mint egy "sima" fordítás, innen gondolom a 200 000-es árat, 1000db pedig csak el fogy egy ilyen névbõl MO-n)
http://www.freetvmaci.info/