The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mi az, hogy 8 Giga bónusz?Úgy érzem valami infóról lemaradtam...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Minimum gépigény:
Processzor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, vagy egyenértékû AMD
Videokártya: Nvidia GeForce 8800 512 MB, vagy egyenértékû AMD Radeon
Memória: 1 GB Windows XP esetén és 2 GB Windows Vista és Windows 7 esetén
Tárhely: 8 GB a játéknak és további 8 GB a bonusz tartalmaknak
Ajánlott gépigény:
Processzor: Intel Quad Core vagy egyenértékû AMD
Videokártya: Nvidia GeForce 260 1 GB, vagy Radeon HD 4850 1GB
Memória: 3 GB Windows XP esetén és 4 GB Windows Vista és Windows 7 esetén
Tárhely: 16 GB
Szerintem, a komolynál is több esélyed van arra, hogy zökkenõmentesen játszhass majd a 'leptopodon' vele.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minimális gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or similar AMD
RAM: 1 GB for Win XP / 2 GB for Win Vista
VGA: Nvidia GF 8800 512 VR or similar ATI
HDD: 8GB for game and 8GB bonus content
http://gepigeny.hu/
A gépeddel jelentkezz be ott, és megnézheted.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A gép neve: laptopom
Processzor: DualCore Intel Core 2 Duo T6400
Memória: 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
Videókártya: NVIDIA GeForce G102M 512 MB
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows Vista
Alaplap: Asus K50IN Series Notebook
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Azért írok nektek, mert lett egy új munkám. Szabadidõmben egy internetes webáruháznak segítek, akik szeretnének a játékosok felé sokkal nyitottabbá válni. Ennek elõsegítésére lehetõséget kaptak egy interjú elkészítésére a The Witcher 2 -vel kapcsolatban. Úgy gondoltuk, hogy mivel titeket legalább annyira érdekel a játék a ti kérdéseiteket is magunkkal vinnénk, és a cikk jövõhéten megjelenne az oldal addigra már átdolgozott játékvilág részlegén. Szóval röviden azt szeretnénk kérni, hogy kérdezzetek bátran, mindent írjatok le amit még nem tudtok és érdekel a játékkal kapcsolatban.
Köszönjöm / Köszönjük!
Az oldalért kattintsatok ide !!!!
(az oldal játékvilág részlege fejlesztés alatt áll és jövõhéttõl lesz teljesen elérhetõ hírekkel interjúkkal és érdekes cikekkel karöltve), illetve sok-sok érdekes nyereményjátékkal, érdemes lesz figyelni. )
A játék már most is nagyon jó áron elérhetõek nálunk.
Köszönöm a figyelmet.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Soha életemben nem fizettem teljes áru játékért.Sok eredetim van de már mind 2. szezonos.
Lehet kivétel de ma vettem meg az AC Brotherhood-ot tuskóban 6000-ezerért.
Nehéz szívvel de kicsengetem a 12K-t mert tudom h nem szemetet kapok érte.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Két vásárlást terveztem DA2, Skyrim, legalábbis nagy értékût. És már örültem, csak egyet kell..heh.
total war : shogun 2
witcher 2
dungeon siege 3
tes: skyrim...ezek vakon, nagy esélyes vásárlások még:
deus ex 3
brink
portal 2
dead island
rage
mass effect
és még ezeken kívül is akadhat meglepetés, tehát egyáltalán nem túlzó a 100 k idén, ha tényleg megvennék mindent ami csak érdekelne, persze anyagi okok miatt kénytelen leszek max 4-5 premier játékot engedélyezni magamnak, a többi ha valóban jó lesz, csak késõbb sajnos...igaz, az idei játékokkal (plusz a meglévõkkel) éveket tudnék kihúzni mindig újat játszva
Why so serious?
W40k: Retribution
Dragon Age 2
Fable III
Witcher 2
Dungeon Siege 3
Deus EX 3
TES: Skyrim
Mass Effect 3
Ha valami csoda folytán idén jönne a Diabló 3 azt se tudnám kihagyni...
Nem semmi 😊
Mik lesznek azok?
Vegyétek majd meg, hihetetlenül jó játék lesz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ez is elárul valamit.
A "The Witcher 2 lesz az elsõ, 12 év után.