The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
május 17-én
jön KexBoxra is
vagy csak PéCére?

Just do it :)

reméljük a legjobbakat.

Hát ma már szerintem ez nem teljesen igaz..szóval azért ma már a minimum sem azt jelenti mint régen 😊 De meglátjuk az a minimum konfig fullon viszi a fallout3-t 😊 meseszépen 😊 De szerintem a DA2-re sem lenne rossz 😊 Nyilván ez más szint grafikailag. még ezekhez képest is de azért... 😊

Hát a procival nekem is lesznek gondok <#hehe>
Egyébként mi az, hogy 8 Giga bónusz?Úgy érzem valami infóról lemaradtam...

nekem mint írtam az elözõkben csak a video kari kellene kicserélni de remélem azért fel fog futni szaggatás nélkül. Ha nem akkor komoly bajok lesznek itt gép téren 😄

Prince23
Nekem csak procit kéne újítanom négymagosra, meg + 2 Gb ramot bepakolni. a többi okés. GTX 275 sztem elég lesz, bár az már középkateg alsó szintje.

wedge31
Minimumon minden játék ocsmányul fest, erre számits.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Remek elég gyorsan eljött az idõ mikor a gépem már minimum közeli..mindegy a Skyrim-ig nem építem át 😊 Aztán megnézem mennyire élvezhetõ a witcher minimumon 😊 8gb bónusz?????

Hivatalos gépigény!

Minimum gépigény:
Processzor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, vagy egyenértékû AMD
Videokártya: Nvidia GeForce 8800 512 MB, vagy egyenértékû AMD Radeon
Memória: 1 GB Windows XP esetén és 2 GB Windows Vista és Windows 7 esetén
Tárhely: 8 GB a játéknak és további 8 GB a bonusz tartalmaknak

Ajánlott gépigény:
Processzor: Intel Quad Core vagy egyenértékû AMD
Videokártya: Nvidia GeForce 260 1 GB, vagy Radeon HD 4850 1GB
Memória: 3 GB Windows XP esetén és 4 GB Windows Vista és Windows 7 esetén
Tárhely: 16 GB

persze nem akarom én fullon tolni. Akkor megnyugodtam semmi kép nem hagynám ki 😊 Köszi a segítséget.

IMYke2.0.0.0
Hát, annyit tehetsz majd, hogy nem maximális értékekkel indítod a játékot.
Szerintem, a komolynál is több esélyed van arra, hogy zökkenõmentesen játszhass majd a 'leptopodon' vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az még jó nem?

okés megvolt ott 79% írt a fránya video karival van probléma.

IMYke2.0.0.0
The Witcher 2: Assassins of Kings

Minimális gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or similar AMD
RAM: 1 GB for Win XP / 2 GB for Win Vista
VGA: Nvidia GF 8800 512 VR or similar ATI
HDD: 8GB for game and 8GB bonus content

http://gepigeny.hu/

A gépeddel jelentkezz be ott, és megnézheted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kérdésem lenne hogy ezen a gépen menne a game:
A gép neve: laptopom
Processzor: DualCore Intel Core 2 Duo T6400
Memória: 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
Videókártya: NVIDIA GeForce G102M 512 MB
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows Vista
Alaplap: Asus K50IN Series Notebook

bélanéni
<#mf1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

*Csak vicceltem 😊 egyébként az egy befejezésre gondoltam 😊

A választott neved önmagáért beszél 😊 Ne félj ez nem neked készül 😊

Hm Ínyencségnek ígérkezik a dolog 😊

Solid Snake
Csak aztán mind két kéz a csomagon rezegjen <#nezze><#hehe>
egyetértek én is pont így fogom csinálni.

bélanéni
Viszont a könyvet és a játékot is már nagyon várom. Mindkettõt remegõ kézzel fogom kicsomagolni, és kézbe venni, és az utóbbit telepíteni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Én nem szeretem a nagy számokat, ha ilyesmirõl van szó. Legyen 1 befejezés, de marhára kidolgozva az egész játék. Minél több van valamibõl egy játékban, annál elnagyoltabb a kivitelezés. Legalábbis az esetek 95%-ában.

16 befejezésrõl kis infó, hogy mit vesz a játék számításba a végkimenetelnél.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gop estimated that the game will weigh in at around 40 hours and will have 16 "states" in which the game can end, ten based on major plot points - the death of a companion or the destruction of a nation - and six based on relatively minor details.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Gideon Wieth
Szép jó estét mindenkinek.

Azért írok nektek, mert lett egy új munkám. Szabadidõmben egy internetes webáruháznak segítek, akik szeretnének a játékosok felé sokkal nyitottabbá válni. Ennek elõsegítésére lehetõséget kaptak egy interjú elkészítésére a The Witcher 2 -vel kapcsolatban. Úgy gondoltuk, hogy mivel titeket legalább annyira érdekel a játék a ti kérdéseiteket is magunkkal vinnénk, és a cikk jövõhéten megjelenne az oldal addigra már átdolgozott játékvilág részlegén. Szóval röviden azt szeretnénk kérni, hogy kérdezzetek bátran, mindent írjatok le amit még nem tudtok és érdekel a játékkal kapcsolatban.

Köszönjöm / Köszönjük!

Az oldalért kattintsatok ide !!!!

(az oldal játékvilág részlege fejlesztés alatt áll és jövõhéttõl lesz teljesen elérhetõ hírekkel interjúkkal és érdekes cikekkel karöltve), illetve sok-sok érdekes nyereményjátékkal, érdemes lesz figyelni. )
A játék már most is nagyon jó áron elérhetõek nálunk.

Köszönöm a figyelmet.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

*játszanék

Jól teszed, mert,ha mindenki warez-el játszik akkor nem éri meg hónapot évet, fõleg éveket beleölni, hiszen abból õ nem lát pénzt. Jó ideje leszoktam a warezról, ha valami nem éri meg nekem akkor avval úgyse játszanák. Vagy én is megveszem féláron, harmadáron majd 😊De a minõségre nem sajnálok 10-12e Ft-ot 😊

The Protector
Sorsdöntõ lesz ez a game nekem is.
Soha életemben nem fizettem teljes áru játékért.Sok eredetim van de már mind 2. szezonos.
Lehet kivétel de ma vettem meg az AC Brotherhood-ot tuskóban 6000-ezerért.
Nehéz szívvel de kicsengetem a 12K-t mert tudom h nem szemetet kapok érte.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

klassz képek és a sztori is frankó lesz. Nagyon várós egy játék.

A DA2 kihagyom, ez már nem nekem való 😊

Én azt ajánlom hogy: Witcher2, Skyrm, bármi más, és ha marad idõd/pénzed akkor DA2. <#vigyor4>

Ez így viszont minden szempontból erõs lesz szintén.

Woo tehát választ kaptam non-lineáris játékmenet! Ez most nagyon rossz nekem 😞 Valamire kellett volna hivatkoznom, hogy ne vegyem meg. 😞
Két vásárlást terveztem DA2, Skyrim, legalábbis nagy értékût. És már örültem, csak egyet kell..heh.

Prince23
Fehercsoki
#549re tud valaki valamit mondani?

szerintem is idén nagyon sok must buy lesz, elébb a kihagyhatatlanok:

total war : shogun 2
witcher 2
dungeon siege 3
tes: skyrim...ezek vakon, nagy esélyes vásárlások még:

deus ex 3
brink
portal 2
dead island
rage
mass effect

és még ezeken kívül is akadhat meglepetés, tehát egyáltalán nem túlzó a 100 k idén, ha tényleg megvennék mindent ami csak érdekelne, persze anyagi okok miatt kénytelen leszek max 4-5 premier játékot engedélyezni magamnak, a többi ha valóban jó lesz, csak késõbb sajnos...igaz, az idei játékokkal (plusz a meglévõkkel) éveket tudnék kihúzni mindig újat játszva
az biztos nem lesz unalmas 😊

Nekem csak a májusom lesz kemény, mivel kb. 2 héten belül jön a Duke Nukem Forevere, a Witcher 2 meg a Fable 3. 😊

Why so serious?

Solid Snake
A krémje <#eljen>
IMYke2.0.0.0
"Diablo III" szinte már biztos, hogy csak 2012-ben jelenik meg.

IMYke2.0.0.0
Én ebben az évben (ha sok felesleges pénzem lenne), akkor ezeket mind megvenném - de a bekeretezett az ugye 100%:

wedge31
Dead space 2
W40k: Retribution
Dragon Age 2
Fable III
Witcher 2
Dungeon Siege 3
Deus EX 3
TES: Skyrim
Mass Effect 3

Ha valami csoda folytán idén jönne a Diabló 3 azt se tudnám kihagyni...

Hát nem tudom én könyvekre se költenék 100.000 -t egy évben 😊 Nem tudom ki hogy van vele 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, átlag 10.000 Ft-al számolva, akkor ebben az évben (postaköltségekkel, vagy utazásokkal együtt) 100.000 Ft-odnak fognak örülni a boltokban 😊)))
Nem semmi 😊
Mik lesznek azok?

wedge31
Az idén kilenc premier vásárlást tervezek ebbõl már három megvan de leginkább erre a játékra várok.

mindenképp megveszem az év játéka lesz nálam biztos.

Amiga
Witcher 2-nél csak a lokalizálás tesztelése kerülhetett nagyjából egymillióba, ebben a fordítók pénze nincs is benne.

Vegyétek majd meg, hihetetlenül jó játék lesz.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

IMYke2.0.0.0
Nekem az utolsó 0-Day (premier napján) vásárlásom 1999-ben volt...
Ez is elárul valamit.
A "The Witcher 2 lesz az elsõ, 12 év után.

igen így van, én se veszek mindent.

bélanéni
Sok féle képpen fel lehet fogni a dolgot, de csak az egyik felfogás képviselõi támogatják a fejlesztõket, a többiek potyázók. Persze én is csak azt veszem meg, amelyik megüti azt a mércét, amibõl még a késõbbiekben többet akarok. Ez nagyon ritka madár, a Witcher1-2 ilyen. <#szeret>