9144
-
#2330 nem
ha nem tudsz válaszolni az első pályán a kvízre az első rész beszélgetéseinek szóról szóra idézésével akkor letörli magát a játék :( -
Jimmyke #2329 Azért a tucatnyi ismerős karakter, meg a világ amit egy kicsit megformáltál az első részben sokat ad a hangulatra.
A Star Wars trilógiát sem a Birodalom Visszavágtól szokták nézni. -
#2328 Szerintetek játszható lesz az első rész ismerete nélkül is? Csak mert nekem kimaradt , most pedig ez érdekelne. -
#2327 Nem az ebben a részben kimarad.
De ebbe a részbe helyettük durvább szexjelenetek lesznek. Legalábbis a PC Guru-sok szerint! -
#2326 köszönöm az infókat
a 2. részben is lesznek "románc kártyák" ? :D -
Jimmyke #2325 Kevesebb töltési idő, új inventory, több animáció, az angol szinkron az teljesen újra lett véve (a magyarról nem tudok), két prémium modul (ilyen különálló sztorik). -
xido #2324 Enchanted-ben rányomtak még 2 külön küldetést..meg azt hiszem valamit tupíroztak is..de ugyanazok a tucatbábok maradtak az átvezetőkben:) -
#2323 A fejlesztők meg majd nekik postolják a sárga csekkeket:) -
#2322 OFF
Witcher 1 és az Enchanted edition között van valami nagy külömbség? pl az NPC-k feje más más? vagy mindig ugyan az , élettelen szinkron még mindig vagy mi? :) nekem sima kiadásom van :( -
#2321 Az kapja be. Majd ma ők postolják a screenshotokat, hnap viszont majd én a Premium Edition-ről. -
#2320 Az sajna nekem nem játszik, az újabb driverek nem akarják felismerni a kártyát, az acer oldalán meg csak tavaly augusztusi driver van. :( -
#2319 Háttöm, 1-ben sztem ronda volt, 2ben brutááál.:D -
#2318 Warezban vki már játszik. -
Jimmyke #2317 Ja és videó kártya drivert mindenki frissítsen, csodákra képes. -
#2316 ja :) -
#2315 Nekem a mostani konfogomon(visszaolvas) is ugyan annyira szaggatott a kereskedőnegyedben mint a réginP4 3Ghz 512Mb ram és egy ati9600 -
#2314 Triss-re gondolsz? -
#2313 utánnanéztem h ki a hölgy hát . sokat változott :D xDD -
#2312 szerintem többet rendeltek elő mint 1,5 milliót . szerintem :) nem sokkal , de többet . -
#2311 Hát a Blood-ot 486-oson úgy vittem végig, hoyg voltak helyek ahol másodperceket kellett várnom mire frissült a kép, úgyhogy tudom én mi az a szaggatás :) -
#2310 sok játéknál halottam már ezt és mind gyönyörűen futott mindent bekapcsolva és fullra . Vsync ezt kivéve . pedig E8400 am van kicsit komolyabb hűtéssel mint az eredeti + 4 GB ram 1066 MHZ-n és egy HD 4870 em . sok játékra mondták áá semmi esély a fullra aha nem is akadt fullon xd.... bár a monitorom felbontása nem nagy de 2 hétre volt nála fullhd monitor és azon sem volt semminek semmi baja . :) remélem nem ez a game lesz az 1. kivétel :) -
#2309 Ja, valami rémlik. De a kereskedőnegyedet a régi PC-men is toltam, és azon is dettó ugyanazt produkálta, mint ezen az egy generációval újabbon, szal a hiba nem az én készülékemben van. :D -
#2308 Nem fejlödött, lecserélték egy újra. -
Jimmyke #2307 Jézus milyen igények vannak itt, TES III anno a kemény 12 megás videókarival 6 FPSen de jó is volt. -
#2306 Egyébként nekem is az volt az egyik hely, meg a mocsárban az elején volt egy rész. -
#2305 Skidrowba nincs magyar felirat!Szóval továbbra is várom a tesco-ba érkezést! -
#2304 Hát reméljük, kellemetlen lenne 15fps-el kifolyt szemmel bánkódni, hogy játszhatatlanul lassú az egész. -
#2303 Az 1 elég optimalizálatlan volt, de amúgy Highon csak a kereskedőnegyedben szaggatott a sok NPC miatt... de akkor is...
Remélem azért fejlődött az engine 2007 óta. Ha az AC játékok az 1000 npc-vel, nyitott várossal mentek maxon remélem már ez is fog :D -
#2302 Nem rendeltem elő, meglátjuk milyen aztán eldöntöm. Gépfejlesztés most nem játszik sajnos. -
ratgab #2301 Mert egy kezdő fejlesztő cég első játékát (witcher 1) szerinted hányan veszik meg?
És a világ lakosságából hányan játszanak pc-n... szűkítve ezt a célcsoportot ezekből hányan szeretik az RPG-t, még tovább szűkítve ezek közül hánynak tetszik a Witcher 2?
Annak fényében, hogy milyen eladásokat szoktak pc-n elérni az a 1,5 millió eladott witcher 1 szép szám, ennek függvényében a megjelenés előtt eladott 1,5 millió példány (witcher 1-ből megjelenés óta ment el annyi, mint a még ki nem jött játékból megjelenés előtt!) a játék második részéből egy fantasztikusan jó eredmény!
-
#2300 Elvileg profitál a 4 magból.... bár én így is félek. 2 maggal neki se állnék:D -
#2299 Hát akkor van mitől félnünk azt hiszem. Az egy nekem olyan érdekesen futott voltak részek ahol belassult de szerencsére nem sok helyen. Itt meg azért nagyobb terek lesznek ahogy láttam, meg kicsit jobban is néz ki. Hát meglátjuk. -
#2298 rájöttem bocs :D de tuti maxon fog menni :D amúgy a 2 ből még semminek nem néztem utánna egyedül a living world és 1 gameplay vidit láttam ami 2 perc harc szal ki ez a csini nőci a jobb oldalon? -
#2297 És elő is rendelted?Mert én igen és nagyon szomorú lennék ha szarul futna.Medium beállítással elégedett lennék.
Akkor reméljük a legjobbakat.
De ha holnap megkapod vagy felteszed akkor írhatnál priviben hogy hogyan fut mert melóhelyen leszek és este 8ra érek haza. -
Jimmyke #2296 Az nem az én gépem, csak egy arc hozzászólása. :) -
#2295 Haha... warez verzió nem biztos h a végleges. Brinkkel is ez volt. kijött megjelenés előtt, de a game fele hiányzott XD
@Shep
1440x900, szal még csak nem is HD. Mediumon jól futott... Pedig téll nincs rossz gépem, bármi más elfut rajta szaggatás nélkül max beállításokkal. -
bendáj17 #2294 ajaj veszélyesen közeleg a holnap. én is a gépigény miatt aggódok -
#2293 hivatalos gépigény egyáltalán nem nagy az ajánlott szerint sem . Jimmyke-hez hasonló gépem van fullon fog menni előre TUDOM ! :) -
#2292 Igen és szerte a világon csak ennyi ember él és játszik aha! -
Gabe18 #2291 Akkor az asszem nem lesz túl jó hasonlítási alap.