9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • lolSL
    rakd fel és meglátod
  • Jimmyke
    Ja, többször rárenderelei a textúrákat, nem kicsit zabálhatja a GPU-t.
  • grebber

• Jimmyke
    Ez veri az exe fájlt a gépemen.

• ratgab
    Forrás?
  • lolSL
    igen, ezt mondták
    de unreal!
  • ratgab
    Hát valamiért über az az uber....
  • ratgab
    Sose volt unreal! Saját fejlesztés!
  • grebber
    Lengyel game-er site értékelése: 95/100

Ez az übersampling nagyon über lehet:

"I have only 20-25 FPS with ubersampling enabled and all other setting maxed out on core i7 980x, 12gb ram, geforce gtx 580 @ 1680x1050 Sad Without it it runs perfectly @ 60 fps."

Szóval ajánlott anélkül játszani :D
  • Ted Beneky
    1000Ft alatti ár
  • lolSL
    lol miket összeregéltek hogy új enginet írtak
    és unreal :D
  • Sith
    Jár nyitott szemmel média markt, TESCO... öhh nem érg mintha láttam volna valahol
  • Jimmyke
    Kell a Top 1, de a humiarit sajnos nagyon szétflémelték tegnap.

Egy kis ON: Witcher 1 mentések akiknek kellene.
  • Malakai
    Jajdepörgünk...
  • Jimmyke
    Igen, de CDG oldaláról idézve:

"Az alacsony árú, Gyémánt Kiadás tartalma már nem egyezik meg a normál, első kiadású Witcher bővített tartalmával. Kézikönyvet és a játék lemezét tartalmazza, viszont egyéb extrákat, amelyeket a korábbi kiadás tartalmazott, így térképet, zenei CD-t, stb. NEM.".
  • Kongy
    Lehet, csak sajna térkép, bónusz DVD-k nélkül...
  • obe
    tudom, lenne bőven bepótolni való...a játékok amik érdekelnek, több száz játékórát tartalmaznak, így , még napi pár óra játékkal is eltart 1 évet 4 ilyen game
  • wedge31
    A Gyémánt is EE.
  • Jimmyke
    Azt az EE kiadást még lehet kapni valahol?

Mert én már csak a sima Gyémánt Kiadásost látom mindenütt és egyik ismerősöm nagyon szeretne egy olyat.
  • Kongy
    Gúgli szerint:

Szóval:
  • obe
    jogos, én olvasok - írok néha felületesen
  • BoneDragon
    Akkor AC-t sürgősen pótold. :)
  • obe
    ennek az első részével nem játszani vétek, már ha tetszik így látatlanban a w 2
    nekem évente 3-4 játékra van időm kb, de azok mind gyöngyszemek - dragon age orgins, total war napoleon, stalker cop, witcher ee -
    ilyen játékok miatt veszek komoly, magam által összeállított játékgépet, igaz 5 évente cserélem...most télen lesz aktuális a csere

kb 3-4 ezer forint a roppant igényes bővített verzió (játék, zenéje + játék inspirálta zenék, így készült dvd, térkép, regény, komoly kézikönyv, összes recept, bombák, mérgek, bájitaalok, szörnyek, mindez magyarul, a játék pedig teljes magyar szinkronos !!!..ha ez nem éri meg a pénzét, akkor semmi
  • Jimmyke
    A mi verziónk elvarázsolt és nem felújított.
  • Gabe18
    Belenéztem a livestream-be. Láttam benne egy nagy, nagy ....nem mondom meg mit.
    De szépnek tűnik még igy is a játék.
  • Kongy
    Könyörgöm, hagyjátok már ezt az Enchanted Edition megnevezést, mert az ENHANCED. Bocs, de már nagyon irritált h harmadjára írjátok rosszul. :S
  • shenmuedc #2344
    Köszi! Bár bevallom lehet hogy fable 3 lesz. Tudom, rpg light, de talán pont azért. Aztán majd meglátom.
  • mike01010101
    Kipróbáltam lengyel nyelven, haladni nem tudtam, de a grafikát megnéztem és az irányítást is megkóstoltam. Jól irányítható és nagyon szép a grafika. A futás kicsit érdekes, de lehet hogy csak azért mondom mert eddig az AC:Brotherhoodaddal játszottam és azt mozgás animáció minőségben nem lehet überelni. Szóval nem bántam meg hogy előrendeltem és holnap a magyar verzióval fogom már nyomni.
  • Fehercsoki
    Írták hogy úgy készítették el a 2. részt,hogy a történet teljesen érthető legyen az első rész végigvitele nélkül is.
  • Jimmyke
    Igényelni nem igénylik, csak élvezetesebbé teszik.

Pl.: a Gothic sorozatot a 2. résszel kezdtem, ugyanúgy jó játék volt, de igazán akkor értékeltem, amikor beszereztem az első részt is hozzá.
  • obe
    ég és föld a különbség, term. az enchanted edition javára
  • Renjike
    baromállatja :D XDD
  • ratgab
    Hát te beteg vagy! XD
  • shenmuedc #2337
    Na pont ezért nem szeretem a folytatásokat szerepjátékban ,mert igénylik a többi részt is.
  • The Protector
    hülye kreténXDXD
  • Gabe18
    Kiváncsi vagyok mikor jön a Kovi féle verzió.

A vájákos: Ass-Ass-ins of Kings címen...
  • shenmuedc #2334
    Az én tempómban az az 1-2 hét legalább fél év lenne. Két szerepjátéknak nincs bátorságom nekiállni. A gyerekekkel is kéne foglalkozni néha.
  • Renjike
    szerdán kezdtem és tegnap reggel vittem végig elég sokat jácottam vele de meglett még a 2. előtt :)
  • Renjike
    hát jó :) pedig bírtam azokat a kártyákat egy kettő egész pofás darab volt . pl a Shani-s , a szőke hajú kurtizános , Abigailes is jó volt . a többi az annyira nem nyerte el a tetszésem :(
  • xido
    na most akkor ved delő és 1-2 hét alatt játszd végig,ne legyél türelmetlen:)