9144
-
#2370 rakd fel és meglátod -
Jimmyke #2369 Ja, többször rárenderelei a textúrákat, nem kicsit zabálhatja a GPU-t. -
-
Jimmyke #2367 Ez veri az exe fájlt a gépemen.
-
ratgab #2366 Forrás? -
#2365 igen, ezt mondták
de unreal! -
ratgab #2364 Hát valamiért über az az uber.... -
ratgab #2363 Sose volt unreal! Saját fejlesztés! -
#2362 Lengyel game-er site értékelése: 95/100
Ez az übersampling nagyon über lehet:
"I have only 20-25 FPS with ubersampling enabled and all other setting maxed out on core i7 980x, 12gb ram, geforce gtx 580 @ 1680x1050 Sad Without it it runs perfectly @ 60 fps."
Szóval ajánlott anélkül játszani :D -
Ted Beneky #2361 1000Ft alatti ár -
#2360 lol miket összeregéltek hogy új enginet írtak
és unreal :D -
Sith #2359 Jár nyitott szemmel média markt, TESCO... öhh nem érg mintha láttam volna valahol -
Jimmyke #2358 Kell a Top 1, de a humiarit sajnos nagyon szétflémelték tegnap.
Egy kis ON: Witcher 1 mentések akiknek kellene. -
#2357 Jajdepörgünk... -
Jimmyke #2356 Igen, de CDG oldaláról idézve:
"Az alacsony árú, Gyémánt Kiadás tartalma már nem egyezik meg a normál, első kiadású Witcher bővített tartalmával. Kézikönyvet és a játék lemezét tartalmazza, viszont egyéb extrákat, amelyeket a korábbi kiadás tartalmazott, így térképet, zenei CD-t, stb. NEM.". -
#2355 Lehet, csak sajna térkép, bónusz DVD-k nélkül... -
obe #2354 tudom, lenne bőven bepótolni való...a játékok amik érdekelnek, több száz játékórát tartalmaznak, így , még napi pár óra játékkal is eltart 1 évet 4 ilyen game -
#2353 A Gyémánt is EE. -
Jimmyke #2352 Azt az EE kiadást még lehet kapni valahol?
Mert én már csak a sima Gyémánt Kiadásost látom mindenütt és egyik ismerősöm nagyon szeretne egy olyat. -
#2351 Gúgli szerint:
Szóval: -
obe #2350 jogos, én olvasok - írok néha felületesen -
#2349 Akkor AC-t sürgősen pótold. :) -
obe #2348 ennek az első részével nem játszani vétek, már ha tetszik így látatlanban a w 2
nekem évente 3-4 játékra van időm kb, de azok mind gyöngyszemek - dragon age orgins, total war napoleon, stalker cop, witcher ee -
ilyen játékok miatt veszek komoly, magam által összeállított játékgépet, igaz 5 évente cserélem...most télen lesz aktuális a csere
kb 3-4 ezer forint a roppant igényes bővített verzió (játék, zenéje + játék inspirálta zenék, így készült dvd, térkép, regény, komoly kézikönyv, összes recept, bombák, mérgek, bájitaalok, szörnyek, mindez magyarul, a játék pedig teljes magyar szinkronos !!!..ha ez nem éri meg a pénzét, akkor semmi
-
Jimmyke #2347 A mi verziónk elvarázsolt és nem felújított. -
Gabe18 #2346 Belenéztem a livestream-be. Láttam benne egy nagy, nagy ....nem mondom meg mit.
De szépnek tűnik még igy is a játék. -
#2345 Könyörgöm, hagyjátok már ezt az Enchanted Edition megnevezést, mert az ENHANCED. Bocs, de már nagyon irritált h harmadjára írjátok rosszul. :S -
#2344 Köszi! Bár bevallom lehet hogy fable 3 lesz. Tudom, rpg light, de talán pont azért. Aztán majd meglátom. -
mike01010101 #2343 Kipróbáltam lengyel nyelven, haladni nem tudtam, de a grafikát megnéztem és az irányítást is megkóstoltam. Jól irányítható és nagyon szép a grafika. A futás kicsit érdekes, de lehet hogy csak azért mondom mert eddig az AC:Brotherhoodaddal játszottam és azt mozgás animáció minőségben nem lehet überelni. Szóval nem bántam meg hogy előrendeltem és holnap a magyar verzióval fogom már nyomni. -
#2342 Írták hogy úgy készítették el a 2. részt,hogy a történet teljesen érthető legyen az első rész végigvitele nélkül is. -
Jimmyke #2341 Igényelni nem igénylik, csak élvezetesebbé teszik.
Pl.: a Gothic sorozatot a 2. résszel kezdtem, ugyanúgy jó játék volt, de igazán akkor értékeltem, amikor beszereztem az első részt is hozzá. -
obe #2340 ég és föld a különbség, term. az enchanted edition javára -
#2339 baromállatja :D XDD -
ratgab #2338 Hát te beteg vagy! XD -
#2337 Na pont ezért nem szeretem a folytatásokat szerepjátékban ,mert igénylik a többi részt is. -
#2336 hülye kreténXDXD -
Gabe18 #2335 Kiváncsi vagyok mikor jön a Kovi féle verzió.
A vájákos: Ass-Ass-ins of Kings címen... -
#2334 Az én tempómban az az 1-2 hét legalább fél év lenne. Két szerepjátéknak nincs bátorságom nekiállni. A gyerekekkel is kéne foglalkozni néha. -
#2333 szerdán kezdtem és tegnap reggel vittem végig elég sokat jácottam vele de meglett még a 2. előtt :) -
#2332 hát jó :) pedig bírtam azokat a kártyákat egy kettő egész pofás darab volt . pl a Shani-s , a szőke hajú kurtizános , Abigailes is jó volt . a többi az annyira nem nyerte el a tetszésem :( -
xido #2331 na most akkor ved delő és 1-2 hét alatt játszd végig,ne legyél türelmetlen:)