The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wedge31
Ezen nagyon látszik, hogy fan art de nem rossz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Zöldnek csakis zöldet:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Nagyon kell jobb alsó sarokba az a sz*r.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

*semmiképp

Lehetne darkosabb egy kicsit sémiképp vidám 😊

hm talán az emo nem tökéletes, inkább final fantasy stílus, nem akarom a nyálast használni? 😊

Hát nem tudom, hogy is mondjam de ez a kép nekem olyan emos 😄

Az csak a kemény munka utáni welness fürdõzés, ennyit csak megérdemel Geralt koma <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

frankón nézz ki.

Prince23
Ja egyébként picit Falooutos a háttere 😄

armageddon666
Az egy borítója az egyszerû farkaslogóval rajta sokkal jobb volt szerintem 😊 ez túl csicsás.

@

wedge31
Hátoldala annyira egyébbként se lényeg szerintem nem az van elöl senkinek a boritó meg egyértelmüen jobb mint amit eddig látni lehetett.

The Protector
az jobb lenne nem ha mondjuk azt mutatná ahogyan Geralt lefejez egy ellenfelet?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Epic a borítója, a hátoldala nem nagyon-Y Romantikus dráma XD

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok prûd.
Egyszerûen esztétikailag irreleváns számomra, fõként elképzelve a gyûjteményemben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prûd-e vagy?
Nincs ezzel semmi baj, fõleg, h szerves része a játéknak.

IMYke2.0.0.0
Én is bírom a nõhajhászást... de ne legyen már a borítón!

wedge31
Illuzióromboló ? hát te tudod én birom geraltban a szoknyabolond énjét és már elöre sajnálom, hogy a csajos kártyagyüjtés elmarad a folytatásban.

IMYke2.0.0.0
Az a smárolós kép nagyon illúzióromboló...
Én örülök (és remélem), hogy nem ez lesz a végleges.

wedge31
Ezt a box covert most látom elöször kár, hogy valszeg nem ez lesz a végsõ verzió.

ja már csak 1 hónap szerencsére. Nehéz lesz kibírni.

grebber
Szólók majd havernak töccse le ,mert én nem merem<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Mindjárt itt a május és lehet menni a boltba lekapni a polcról 😊

wedge31
Tipikus izomagyunak tünik de lehet, hogy a látszat csal.

A karakter leirás alapján az elf sokkal rafkósabbnak tünik.

IMYke2.0.0.0
Ezt a csákót? Hát, lehet, hogy nagy falat lesz/lenne Geralt-nak...

wedge31
Iorveth nehezebb diónak tünik, de majd meglátjuk.

valószínûleg sec perc alatt elintézi.

wedge31
Kinglayer.

Iorveth nagy cimborája az új bemutatott karakter, nem tünik jó fiunak...<#nevetes1>
Valszeg Geralt majd betakarja mint moszkvát a hóesés.

wedge31
Titkos fegyverként bevetheti a magas cét...<#idiota>

Kár, hogy április elseje van, pedig poén DLC-nek elmenne simán. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

😄 köszi

A fejlesztõi napló a legjobb <#taps>

Prince23
<#worship>

Solid Snake
én is biztos vagyok benne hogy 2 kard lesz a banner képen is jobb oldali olyan mint az ezüst kard.

zzeN

IMYke2.0.0.0
Szerintem is. S el is várom. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Rendben. <#hehe>

Palinko
jaja biztos most is 2 fajta kard lesz.
The Protector
ááááááááá.Én hibernálom magam.i2k ébressz fel ha megjelent és küldi a galaxis.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nem tudom lehet azért mert külön ezüstkard meg az acélkard.

Palinko
miért volt eddig X ben a kard most egymás mellett?
NEKEM is nagyon ! Olyan jó lenne ha már megjelenne.

IMYke2.0.0.0
KEEEEELLLL ez a játék!

új képek magyar felirattal: képek

bélanéni
Biztos egyelõre titok, hogy legyen valami meglepetés is, ha már 20.000-et adsz érte.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Senki nem tudja mit takar a 8G bónusz?Tele lenne DLC-vel már most?

Prince23
Pár hónapig PC exkluzív lesz, de sokan írják h késõbb megjeleni konzolokra is

wedge31
Egyenlöre csak pc-re jön.