9144
-
#2410 lehet félre értettél:
én várom a zavvitól az engliánus verziót, azt kívánom majd magyarítani...
remélem sikerál.. -
ratgab #2409 Másik gépen próbáltad, hogy olvassa-e? -
ratgab #2408 Erről van szó! -
ratgab #2407 Engem meg téged biztos nem! De azért ne legyen benne senki biztos, hogy nem tartja be CD projekt, amit ígért!
Playon feladata szerintem holnaptól ezzel is bővül! -
mzprox #2406 Banyek.. installálnám a játékot és a dvd íróm nem olvassa a lemezt.. az elsőt. A másodikat már igen.. Nem igaz.. most kalózkodhatom le és amilyen pechem van majd pont ennél a játéknál fognak tényleg keménykedni :) -
kjhun #2405 ha meg van neked magyarul és csak holnap aktiválhatod, attól még fel kellene neki települnie vagy ahhoz is netkapcsolat kell hogy teljesen felrakd??? -
#2404 aki felrakta a magyar verzsönt megnézné hogy lehet a legális angolra rátenni??
thx... -
foxxi #2403 A sok türelmetlen paprikajancsi. Már követelőznek is! -
#2402 majd csak holnap. -
bendáj17 #2401 hú de megy itt a hír. -
kjhun #2400 Aki már felrakta a magyart verziót, ránézne erre, ez mekkora: cookedpc mappában lévő hu0.w2strings fájl. ?? -
#2399 Pontosan! Nekem nem kell a körítés viszont szeretném legálisan játszani mert szerintem ennyit ér ez a játék. -
#2398 köszi! -
kjhun #2397 Mert akinek csak a játék kell, se a tok, se egyéb, hát akkor az a a 27 dolcsi, mégse 8-10 ezer forint. -
#2396 Felölem akár nyugodtan ellenörizhetik mert ha pl veszek CD kulcsot arról mindig küld egy számla másolatot a Paypal elég csak a Paypal számlát bemutatni hogy igen is legális a játék ! -
#2395 Witcher 2 cd key 26.99 dollár -
#2394 Hátja. DE MO-on nem hiszem h megkeresnek. :D -
ratgab #2393 Ebben van valami, de ha megkeresnek mondhatod, hogy vettél cd-kulcsot, mert az viszont már legálissá teszi a dolgot! -
ratgab #2392 Pontosan így van! -
#2391 Igen, de mivel ELVILEG a CDPR le akarja nyomozni a kalózokat, így gyakorlatilag ugyanúgy wareznek számít, mert a torrentoldalon nincs kiírva h te megvetted a CD kulcsot.
Én az igényes kiadás miatt veszem meg a gamet. -
#2390 Pontosan ! -
#2389 Gyönyörű... hát ez grafikailag sztem überelni fogja az Uncharted 2-t! Végre valami, ami megveri. :D De idén jön az Uncharted 3. :D -
kjhun #2388 Na ha valaki letölti a kalóz verziót, és vesz hozzá cd-kulcsot, akkor úgy használhatja mint az eredetit?? -
#2387 merre? Mert az engem érdekelne? -
#2386 Nem mellesleg akit nem érdekel hogy dobozos vagy hogy mi van hozzá csak hogy eredeti-e annak van 27 dollárért kapható cd key is :D -
Gabe18 #2385 Thx, akkor az se rossz.
Meg úgy az egész nagyon szép kis csomag. -
#2384 nfohump.com ott olvasgatok és nézegetek a fórumába! -
ratgab #2383 Fém lesz biztos! Megy is szerda este a kocsmai játékgépbe, hátha szerencsét hoz.... -
Adam4ntium #2382 fém, a súlya kb egy 2 forintosé -
#2381 A Warez verzió csak angol? :D:D -
#2380 amúgy kíváncsiság optimaalizálás terén kb egyszinten van a two worlds 2-vel?:)
-
#2379 Linket dobnál? -
Gabe18 #2378 Vajon az az érme fémből lesz vagy "gagyiműanyag"? -
ratgab #2377 Dicséretes! Én is így teszek! -
ratgab #2376 5 üveg Nemiroff-ot adnak a játék angol verziója mellé?????
Miért nem a Gamestopnál vásároltam angol verziót én is??? -
#2375 Nem tudom másik fórumról szedtem ott van csomó kép.
Megtisztelem a fejlesztőket mint korábban írtam nem fogom letölteni.
-
ratgab #2374 Te látás alapján ezt így megállapítod? -
ratgab #2373 Szerdán jön az origi, addig nem szedek le semmit! -
ratgab #2372 Szép! Milyen beállítás, felbontás? -
Adam4ntium #2371 Nagy nehezen hazaértem munkából, így gyorsan csináltam is egy képet. Lehet, elszomorítok valakit, de az angol kiadás doboza szerintem szebb, mint a hazai, ahol ugyanis a 2 DVD oldalról került be. Kis pozitívum viszont, hogy a borítón fényes a felirat, illetve a Geralt fej.
Prémium minőség a Prémium minőség mellett:
http://noob.hu/2011/05/16/IMG_1351.jpg_a.jpg