The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ez csak valszeg a föszál ideje, mellékküldikkel a duplája lesz ha igaz, hogy olyan hosszú lesz mint az elözõ rész volt ami nekem 90+ óra volt elsõre.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gideon Wieth
Nem volt még idõm átnézni a cikket, de köszönöm h felhívtad rá a figyelmet, mindjárt kijavítom a dolgokat. :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bélanéni
Igazad van, de kiderül 1-2 érdekesség. Ha csak fele igaz, itt valami hatalmas van készülõben. Szerintem 30-40 óra játékidõ tökéletes, pláne ha jól kidolgozott. Néha a kevesebb több.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Valószínûleg ugyanúgy utál géppel írni mint én, nekem például nem megy hogy odanézés nélkül írjak, és így nagyon nehéz ha az ember gyorsan akar írni és még közben rajzolni is kell például. Nem is vállalkoznék ilyen szerencsétlen postok írásánál többre. Az mondjuk igaz, bátorság kell hozzá, hogy valaki cikkeket írjon ha nem képes gyorsan folyamatosan, jól gépelni billentyûzetre nézés nélkül például. Gondolom lehet ez az egyik probléma ilyenkor, amikor egy cikk az én irományaimra hasonlít. 😊

IMYke2.0.0.0
Még nem olvastam... de valamit rettenet a cikk szerkesztése...
Majd' minden 3., 4. szó egybeírva az azt követõvel!!! Helyesírási hibák...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez jó, eddigiek alapján alapján, ez egy igazi gyöngyszem lesz. Lehet ehhez már demot sem kell letölteni ha adnak ki. 😊 Útóljára a DA😮 -nál volt ilyen érzésem. Bár a játékidõt keveslem 😊 *sigh* 100+ kellene 😊

IMYke2.0.0.0
Hú, az mekkora királyság lett volna 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gideon Wieth
Nekem is :-) aranyosak voltak, és gyûjtõibe pl bele lehetett volna tenni õket :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
Nekem hiányozni fognak, jó ötlet volt.

Gideon Wieth
Am itt van egy picit bõvebben a játékról ha valakit érdekelne esetleg, vagy még nem olvasta... Katt

Gideon Wieth
Az egyik interjúban árulták el a fejlesztõk, hogy ez a rendszer átalakul, és nem lesz kártyagyûjtögetés :-)

Most egy kicsit lemaradtam.Azt honnan lehet tudni, hogy a prédakártyákat nem lehet gyûjteni majd?

mondasz valamit. Meggondolandó de menni fog tudom, vagyis remélem.

szerintem ez rohadt jó, Geraltnak kifejezett jól áll ez a kicsit megöregedett fej az õszes borostájával 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

wedge31
Errõl õt kellenne megkérdezni...<#nyes>

armageddon666
Szerintem a vajákok (<#idiota>) ellenállóbak lehetnek az öregedésnek.
Aztán az is lehet, hogy pont fordítva...

@

Én meg eleve úgy fogom megvenni, hogy nem fog futni a gépemen (nem mellesleg, nem tudom mikor fogom tudni fejleszteni). De inkább porosodjon a szekrényben a doboza, minthogy késõbb már csak egy gagyi kiadásban tudjam megvenni!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

wedge31
Most már elolvasom a könyvet talán benne van hány éves Geralt mert ha ez a box art nagyjából korhü olyan ötven körüli lehet.

Hát nem biztos hogy jó ötlet, lehet szegény lengyel srácoknak pont az én 10e forintom hiányozna 😞

Hát én éppen azon gondolkodtam ha az ember szellemi munkás lehet nem ilyen játékokat kellene vennie 😊 Duke Nukem forever 😊 Most ez beragadt teljesen a fejembe, lehet ez lenne a jó vétel inkább most nem ? 😊

én nálam ha megy akkor tuti vásár ha nem akkor gép újítás és után tuti vásár 😄

Szerintem vannak akinek ez is bonyolult 😊 Mert nem akarnak gondolkodni kicsit sem játék közben, lehet nekik van igazuk. 😊

armageddon666
Mondjuk Witcher az valahogy olyan volt, hogy nem tudom elképzelni hogy valakinek nem tetszik 😄 Még úgy sem, hogy láttam ilyeneket :\

@

Hát nem hiszem, rp játék ritkán igazi kasszasiker 😊 És korlátozott számról van szó 😊 De szerintem keresni fognak szépen és valószínû megérdemlik 😊

bélanéni
"A játékból korlátozott példányszámban Collectors Edition érkezése is várható, amely azonban az eddig beérkezett adatok alapján elõjegyzésben elkelt."

Nem gyenge, már most? Szurkolok, hogy a játék kasszasiker legyen! És akkor talán van remény egy 3. részre <#szeret><#email>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Prince23
Mintha Oghrét látnám gondolataimban 😄

ja nagyon király karakter volt. 😊

Solid Snake
"A véres közelharcok közötti szünetekben Zoltan igyekszik ápolni az olyan gyönyörû törp hagyományokat, mint például a kocsmai verekedés, pénzének elverése kártyában, vagy annyira lerészegedni, mintha nem lenne másnap. "
ez a figura <#nevetes1><#pias>
IMYke2.0.0.0
Én feltételes kérdéssel firtattam, hogy õ lenne-é.

Király, én már nagyon várom 😊
A képen pedig tuti, hogy nem Zoltan van, nem is hasonlít. Ezt ki találta ki? 😊

bélanéni
Én olyan apróságon nem lovagolnék, ki mennyire hasonlít az elõzõ részbeli önmagára. Szerintem ezek lényegtelen dolgok. Pláne ha azú részben sokkal jobban bejön.

armageddon666
Hát az is lehet, hogy az nem is Zoltan 😄 Ezek a törpök mind egyformák...

@

Prince23
Ez biztos nem zoltán. azon a bizonyos képen

bélanéni
Nagyon várom már!

bélanéni
Valahogy mélysége van a tekintetének, igazi közép/kelet-európai öregróka. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Hát, valószínû, hogy anakronisztikus plasztikai sebészetet vetettek be, mert az elsõ részben Zoltánunk így nézett ki:

bélanéni
Marhára tetszik az új arckép!!
Az elõzõ (enyhén sármos/nyálas) is nagyon jó volt, de ez az enyhén kiégett, de mégis akcióra kész fizimiska nagyon el lett találva! <#worship>

armageddon666
Gondolom fejszével meg kalapáccsal méretre formálták vagy mifene.

@

IMYke2.0.0.0
Az még rendben volna, de a fejszerkezete, mintha egészen más lenne... 😞

IMYke2.0.0.0
Ennek a veszélye nem áll fenn - egy büdös szót sem értek lengyelül 😊

Solid Snake
Ismét kiszivárgott egy videó megtekintését még erõs idegzetûeknek sem ajánlom <#idiota>
Elzüllött egy cseppet na.... Sok volt a törpe szesz!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem jó kép!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Hát ez Zoltan lenne?! <#guluszem1>

nem semmi képek.

Milyen csapzott képe van szegénynek, legalább 20 évet öregedett. Még Vesemir is jobb bõrben volt...

Solid Snake
lol, kevéssel is beéri <#nevetes1>
zzeN
😄D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wedge31
<#wilting>

Hát nem eröltették meg magukat, majdnem ugyanezzel a képpel reklámozzák a kezdetek óta a játékot, de mint mondtam egyáltalán nem rossz, sõt lehetne sokkal rosszabb is.

Ez a kép nagyon jó! De sajna a nvidia spec nekem nem jelent jót.