9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Cassy93
    Hmm értem. Mert nekem a kézikönyvben, amit kaptam a játék mellé, 2x írja Roche útját a 2.-3. felvonásban. Iorveth-ét, meg csak a 3.-ban...
    De nem tudom, majd meglátjuk ^^

• Although
    Elvileg az EE patch korrigálta a hosszakat. :) De ezzel nekem is csak az Iorveth út van meg. Kis szünet és tavasszal ha lesz időm megnézem a másikat is :)
  • hana1
    Nekem Iorveth útja tűnik hosszabbnak és jobbnak.
  • Cassy93
    Ez elvileg valami bónuszt jelent, de nem tudom.. Lehet én néztem el valamit o.O De szerintem jocika-nak van igaza.
    Viszont sikerült a patch, ne kérdezzétek, hogy csináltam...
    Úgyhogy végre fent van a 3.2-es is!
    Yupijéé :)
    Köszönöm a tanácsokat.
    Másik kérdésem, hogy szerintetek Roche vagy Iorveth útja a jobb? Illetve elvileg Iorveth-é tövidebb? Ha igen, akkor lesz esetleg hozzá valami kiegészítő?
  • genndy
    Lehet, csak korábban meg azt írta, hogy lassú nete van, nem akar leszedni ~10 GB-t, ezért nem írtam a GOGot. De lehet hogy ott pontosan "ingyenes biztonsági mentésnek" írják, és ezért tényleg arra gondolt.
  • jocika
    Nem lehet, hogy arra gondol, hogy a GOG-on a hivatalost regisztrálni lehet? És akkor ott megmarad, még ha a dvd el is tűnik.
  • genndy
    Így, ebben a formában nem is értem a kérdést...:)
    Hol találkoztál ezzel, vagy miért kellene?
    Hirtelen a Steam Cloud jut eszembe, ami ugye bizonyos játékoknál azt jelenti, hogy a Steam a felhőben, online is tárolja a beállításaidat, mentéseidet, és ezért nem kell külön fizetni.
    Mivel a te W2-d nem Steames, ezért ez viszont itt nem játszik, szóval
  • Cassy93
    Próbálgatom még.
    Hülye kérdésem lesz, előre szólok.
    Az ingyenes biztonsági mentés mit takar?
  • Although
    Azért ne add fel, az EE patchba egy olyan szintű mellékküldi van berakva logikai játékkal include hogy azt nem érdemes kihagyni azt act3-ba :)
  • Shep
    Szerintem mindkét út jó, érdemes mindkettőt végigjátszani.
  • Cassy93
    Megnéztem, és engedve van :S
    Nem tudom mi lehet, nah mind1... Azért így is tudok vele játszani. Köszönöm a segítséget azért mindenkinek!
    Egy másik kérdés még!
    Szerintetek Roche vagy Iorveth útja a jobb? Illetve elvileg Iorveth-é tövidebb? Ha igen, akkor lesz esetleg hozzá valami kiegészítő?
    Cassy
  • genndy
    Még egy ötlet: nem lehet-e, hogy az a baj, hogy első indításnál kérte, de nem engedted át a tűzfalon? Vezérlőpult-Tűzfal, és itt nézd meg hogy a Witcher 2 (esetleg az EE is ha már föltetted) legyen engedélyezve.
  • Cassy93
    Örülök, hogy ezt megtudtam venni, azért saját költekezésből jó ha tudok rá 5000ft-ot szánni. Pláne, hogy most karácsony van, nem lesz még feleslegesen arra pénzem, hogy egy kész játékhoz még vásároljak is...
    Megpróbálom majd az EE patch-ot..
  • IMYke2.0.0.0
    Az EE nem egyszerűen egy patch...
  • Cassy93
    Nem tudom, hogy mi lehet a baj :(
    Nem ír ki semmit! Felteszem a 3.2-es patch-et és egyszerűen nem indul el a game! Megnyitja a launchert és megáll..
    Nem steames verzióm van.
    Komolyan nem elég, hogy kiadtam pénzt a játékért, még a patchet is külön vegyem meg? Ez vicc?...
  • IMYke2.0.0.0
    Én pont ezért vettem meg - ráadásul, olcsón jutottam hozzá.
  • Although
    Ha nem megy máshogy érdemes megvenni a boltba az EE verziót :(
  • Although
    Használj hozzá valami fájl letöltött amibe be tudod rakni az összes linket ha végzet akkor majd fel tudod tenni.
  • Although
    Steames verziód van?
  • Although
    EE patch
    Próbáld ezzel.
  • Although
    Mit ír ki?
  • Cassy93
    Sziasztok.
    Ez valahogy nekem nem sikerül :(
    Felmentem a Witcher hivatalos oldalára ( http://en.thewitcher.com/patch3-2/ ) és innen szedtem le a patch-et...
    De így se indul el.
    Csakis akkor, ha a 3.1-es patch van feltéve. Most nem értem, mi baja a másikkal. Egyszerűen ha felrakom rá a következőt nem indul el a game :S
  • Cassy93
    Sziasztok :)
    Megfogom próbálni letölteni a patch-et máshonnan, hátha úgy elindul a game.
    Letölteni nem akarom a GOG-ról, mert így is olyan gyenge a net, hát még ha 10 gigát akarnék leszedni.
    Amúgy a kód a Witcher kézikönyv hátulján található.
    Holnap meglátom, sikerül e ^^
  • genndy
    Lehet hogy durva lesz amit mondok, de ha ennyit szenvedsz vele, talán egy próbát megér: ha a dobozos verziódhoz járt kód (nem tudom, nem biztos, én Steameset vettem), azt be tudod regelni a GOG.com-ra (egészen pontosan itt)
    Ezután a GOG-ról is letöltheted a teljes, patchelt játékot. Nagy, mert 10db 2 gigás fájlt kell leszedni (ezért írtam hogy durva, töltögethetsz sokat), de biztosan a legfrissebbet kapod.
    Meg a sok extrát is mellé.
  • Although
    Próbáld külöm letölteni az EE patchot és úgy felrakni utána elindítani. Van biztos olyan hely ahonnan külön letölthető aztszem én is úgy csináltam.
  • Although
    Huh ezt most így ,már nem tudom.
  • Cassy93
    Pontosítok! A 3.1-es patch-el elindul, ha csak az van feltéve.. De ha felteszem a következőt, akkor a launcher meg se moccan.. Ez miért lehet?
  • Cassy93

Itt áll meg konkrétan...
  • Cassy93
    Igen, leszedtem az avastot! Most már nincs hibakód, de megáll a játék. Elindítom, és a farkas fejnél nem megy tovább...
  • Although
    Így elsőre a víruskeresőt kellene kikapcsolni vagy hozzádni a kivételekhez a witcher2-t mivel ez online kell frissitse magát. Így hozzáférési engedély kell neki.
  • Although
    Feltetted az EE patchot is?
    Rákereste a fájlra amit kiír AVAst védelmet használsz?
  • Cassy93
    Sziasztok!
    Kérném a segítségeteket, mert sehogy sem sikerül elindítanom a játékot!
    Előre kikötöm, hogy a játék eredeti, tehát éppen ezért nem értem mi lehet a gond!
    Megvettem, feltelepítettem. És mikor elindítom, hogy start game, akkor kiadja a win7, hogy a program leállt. Ezt a hibát írja, ki:

Problémaesemény neve: BEX
    Alkalmazásnév: witcher2.EXE
    Alkalmazásverzió: 3.2.2.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4fe1a168
    Hiba – modul neve: snxhk.dll_unloaded
    Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
    Hiba – modul időbélyegzője: 4f56a5b0

Aki tudja mi lehet a gond, kérem segítsen. Köszönöm!
    Cassy
  • Although
    Ha még valaki nem látta ez a magyar nyelvű ismertető segíthet esetleg.
    otherworld
  • IMYke2.0.0.0
    Tök feleslegesek lennének az önjelölt HD-textúrák.
  • smusher
    Nem kellenek azok ide, csak elrontanák ezt a meseszép alkotást.
  • Skyrim
    A Witcher 2-höz vannak texture modok ?
  • Although
    Másik érdekes cikk
  • Although
    game and books
  • Although
    Beérem a normalal :)
  • Although
    Nekem úgy tűnt a földalatti világ bővült főleg. Vannak lejáratok. De ha sétálgatsz a felszínen kikerülve az őröket akkor belefutsz olyanokba akik igénylik a szolgáltatásodat még bevezető video is van, ilyen a laboros quest amit nagyon ajánlok :)