9144
-
Cassy93 #8543 Hmm értem. Mert nekem a kézikönyvben, amit kaptam a játék mellé, 2x írja Roche útját a 2.-3. felvonásban. Iorveth-ét, meg csak a 3.-ban...
De nem tudom, majd meglátjuk ^^
-
Although #8542 Elvileg az EE patch korrigálta a hosszakat. :) De ezzel nekem is csak az Iorveth út van meg. Kis szünet és tavasszal ha lesz időm megnézem a másikat is :) -
hana1 #8541 Nekem Iorveth útja tűnik hosszabbnak és jobbnak. -
Cassy93 #8540 Ez elvileg valami bónuszt jelent, de nem tudom.. Lehet én néztem el valamit o.O De szerintem jocika-nak van igaza.
Viszont sikerült a patch, ne kérdezzétek, hogy csináltam...
Úgyhogy végre fent van a 3.2-es is!
Yupijéé :)
Köszönöm a tanácsokat.
Másik kérdésem, hogy szerintetek Roche vagy Iorveth útja a jobb? Illetve elvileg Iorveth-é tövidebb? Ha igen, akkor lesz esetleg hozzá valami kiegészítő? -
#8539 Lehet, csak korábban meg azt írta, hogy lassú nete van, nem akar leszedni ~10 GB-t, ezért nem írtam a GOGot. De lehet hogy ott pontosan "ingyenes biztonsági mentésnek" írják, és ezért tényleg arra gondolt. -
jocika #8538 Nem lehet, hogy arra gondol, hogy a GOG-on a hivatalost regisztrálni lehet? És akkor ott megmarad, még ha a dvd el is tűnik. -
#8537 Így, ebben a formában nem is értem a kérdést...:)
Hol találkoztál ezzel, vagy miért kellene?
Hirtelen a Steam Cloud jut eszembe, ami ugye bizonyos játékoknál azt jelenti, hogy a Steam a felhőben, online is tárolja a beállításaidat, mentéseidet, és ezért nem kell külön fizetni.
Mivel a te W2-d nem Steames, ezért ez viszont itt nem játszik, szóval -
Cassy93 #8536 Próbálgatom még.
Hülye kérdésem lesz, előre szólok.
Az ingyenes biztonsági mentés mit takar? -
Although #8535 Azért ne add fel, az EE patchba egy olyan szintű mellékküldi van berakva logikai játékkal include hogy azt nem érdemes kihagyni azt act3-ba :) -
#8534 Szerintem mindkét út jó, érdemes mindkettőt végigjátszani. -
Cassy93 #8533 Megnéztem, és engedve van :S
Nem tudom mi lehet, nah mind1... Azért így is tudok vele játszani. Köszönöm a segítséget azért mindenkinek!
Egy másik kérdés még!
Szerintetek Roche vagy Iorveth útja a jobb? Illetve elvileg Iorveth-é tövidebb? Ha igen, akkor lesz esetleg hozzá valami kiegészítő?
Cassy -
#8532 Még egy ötlet: nem lehet-e, hogy az a baj, hogy első indításnál kérte, de nem engedted át a tűzfalon? Vezérlőpult-Tűzfal, és itt nézd meg hogy a Witcher 2 (esetleg az EE is ha már föltetted) legyen engedélyezve. -
Cassy93 #8531 Örülök, hogy ezt megtudtam venni, azért saját költekezésből jó ha tudok rá 5000ft-ot szánni. Pláne, hogy most karácsony van, nem lesz még feleslegesen arra pénzem, hogy egy kész játékhoz még vásároljak is...
Megpróbálom majd az EE patch-ot.. -
#8530 Az EE nem egyszerűen egy patch... -
Cassy93 #8529 Nem tudom, hogy mi lehet a baj :(
Nem ír ki semmit! Felteszem a 3.2-es patch-et és egyszerűen nem indul el a game! Megnyitja a launchert és megáll..
Nem steames verzióm van.
Komolyan nem elég, hogy kiadtam pénzt a játékért, még a patchet is külön vegyem meg? Ez vicc?... -
#8528 Én pont ezért vettem meg - ráadásul, olcsón jutottam hozzá. -
Although #8527 Ha nem megy máshogy érdemes megvenni a boltba az EE verziót :( -
Although #8526 Használj hozzá valami fájl letöltött amibe be tudod rakni az összes linket ha végzet akkor majd fel tudod tenni. -
Although #8525 Steames verziód van? -
Although #8524 EE patch
Próbáld ezzel. -
Although #8523 Mit ír ki? -
Cassy93 #8522 Sziasztok.
Ez valahogy nekem nem sikerül :(
Felmentem a Witcher hivatalos oldalára ( http://en.thewitcher.com/patch3-2/ ) és innen szedtem le a patch-et...
De így se indul el.
Csakis akkor, ha a 3.1-es patch van feltéve. Most nem értem, mi baja a másikkal. Egyszerűen ha felrakom rá a következőt nem indul el a game :S
-
Cassy93 #8521 Sziasztok :)
Megfogom próbálni letölteni a patch-et máshonnan, hátha úgy elindul a game.
Letölteni nem akarom a GOG-ról, mert így is olyan gyenge a net, hát még ha 10 gigát akarnék leszedni.
Amúgy a kód a Witcher kézikönyv hátulján található.
Holnap meglátom, sikerül e ^^ -
#8520 Lehet hogy durva lesz amit mondok, de ha ennyit szenvedsz vele, talán egy próbát megér: ha a dobozos verziódhoz járt kód (nem tudom, nem biztos, én Steameset vettem), azt be tudod regelni a GOG.com-ra (egészen pontosan itt)
Ezután a GOG-ról is letöltheted a teljes, patchelt játékot. Nagy, mert 10db 2 gigás fájlt kell leszedni (ezért írtam hogy durva, töltögethetsz sokat), de biztosan a legfrissebbet kapod.
Meg a sok extrát is mellé. -
Although #8519 Próbáld külöm letölteni az EE patchot és úgy felrakni utána elindítani. Van biztos olyan hely ahonnan külön letölthető aztszem én is úgy csináltam. -
Although #8518 Huh ezt most így ,már nem tudom. -
Cassy93 #8517 Pontosítok! A 3.1-es patch-el elindul, ha csak az van feltéve.. De ha felteszem a következőt, akkor a launcher meg se moccan.. Ez miért lehet? -
Cassy93 #8516
Itt áll meg konkrétan... -
Cassy93 #8515 Igen, leszedtem az avastot! Most már nincs hibakód, de megáll a játék. Elindítom, és a farkas fejnél nem megy tovább... -
Although #8514 Így elsőre a víruskeresőt kellene kikapcsolni vagy hozzádni a kivételekhez a witcher2-t mivel ez online kell frissitse magát. Így hozzáférési engedély kell neki. -
Although #8513 Feltetted az EE patchot is?
Rákereste a fájlra amit kiír AVAst védelmet használsz? -
Cassy93 #8512 Sziasztok!
Kérném a segítségeteket, mert sehogy sem sikerül elindítanom a játékot!
Előre kikötöm, hogy a játék eredeti, tehát éppen ezért nem értem mi lehet a gond!
Megvettem, feltelepítettem. És mikor elindítom, hogy start game, akkor kiadja a win7, hogy a program leállt. Ezt a hibát írja, ki:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: witcher2.EXE
Alkalmazásverzió: 3.2.2.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4fe1a168
Hiba – modul neve: snxhk.dll_unloaded
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4f56a5b0
Aki tudja mi lehet a gond, kérem segítsen. Köszönöm!
Cassy
-
Although #8511 Ha még valaki nem látta ez a magyar nyelvű ismertető segíthet esetleg.
otherworld -
#8510 Tök feleslegesek lennének az önjelölt HD-textúrák. -
smusher #8509 Nem kellenek azok ide, csak elrontanák ezt a meseszép alkotást. -
Skyrim #8508 A Witcher 2-höz vannak texture modok ? -
Although #8507 Másik érdekes cikk -
Although #8506 game and books -
Although #8505 Beérem a normalal :) -
Although #8504 Nekem úgy tűnt a földalatti világ bővült főleg. Vannak lejáratok. De ha sétálgatsz a felszínen kikerülve az őröket akkor belefutsz olyanokba akik igénylik a szolgáltatásodat még bevezető video is van, ilyen a laboros quest amit nagyon ajánlok :)