The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a proci nagyjából jó, a memória bõven meg van a Vistámon( 4gb), a videkarim Nvidia G102m 512 mb az már lehet szar hozzá??

wedge31
Egyszerû a képlet.

Minimális gépigény:

2,2 Ghz-es Intel Core 2 Duo vagy hasonló AMD processzor
NVIDIA GeForce 8800 512 MB memóriával, vagy hasonló ATi videokártya
1 GB RAM Windows XP-hez, Windows Vistához és 7-hez 2 GB szükségeltetik
16 GB szabad hely

Ha ebböl valami nincs meg nem érdemes vele probálkozni mert csak diafilm vetités lesz a vége.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lehet megvárom ha megvetted mit mondasz 😊 Nekem is nagyjából hasonló a gép, ha neked nem fut jól akkor nekem se fog 😞 Akkor esetleg meg kell nézni milyen szintû a minimum konfig ami kétmagosra van.

*Autocad-et használok úgy vettem észre régebben arra jobb az Intel? Legalábbis régen nekem sok runtime error volt AMD-vel Intelel ilyen nem volt. De nyilván a Witcher2 is fontos 😊)

Ezt magam részérõl kihagynám 😊

Oki sorry, a srác így mondta kétmagos, de nem is ez a lényeg. Az újabb 4 magos új alaplappal nekem már megfizethetetlen+RAM. Legalábbis ha nem egy évre szeretnék fejleszteni. Magam részérõl általában Intelt veszek. Mindössze arra céloztam fel van adva a lecke, mert lehet jövõre többen fognyak már 4 magosra fejleszteni 😊 Mindenesetre ha a játék kihasználja a négy magot az..szerintem logikus, két magon nem fog jól futni. Legalábbis max detail-on. De igen nagyjából felsoroltad a lehetõségeket. 😊
UI: A Ready árlistát néztem ott nincs feltüntetve 2 vagy 4 magos.

én is nagyon bízok benne hogy elbírja a gépem a játékot.

bélanéni
Ha meg Intelre nincs pénz, ott vannak az általam is igencsak favorizált AMD 4 magosai, a Phenom II 9xx sorozata, egy 3GHz körüli már 30.000 körüli összegért be lehet szerezni, a lap is olcsóbb hozzá, és annyival nem szarabb mint az i7, pláne játékra nem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Még annyi, hogy (állítólag) igen nehéz 2-4 magra optimalizálni programokat/játékokat, emiatt ritka hogy ki is használják a játékok a több magot, de el tudom képzelni, hogy a Witcher2 már kihasználja valamelyest a plusz magokat. Az olyan játékoknál, ahol csak 2 magra optimalizálták, szinte mindegy hogy i7 vagy i5, akkor leginkább tényleg az órajel számít.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nem tudom mirõl beszélsz? Az i7-es pont 4 magos, a jelenleg kapható legjobb, mivel ráadásul magonként 2 szálon tud programot futtatni, emiatt a Windows 8 magosnak tekinti (fizikálisan 4). Ajánlok használtan (Prohardver apró) egy i7-860-ast (S1156), ezek 40 körül mennek, és egy jobb lapban (pl. enyém, használtan ki lehet néha fogni 20 körül) vígan elmennek 3.5 - 4GHz környékén. Egy ilyen procival minden hasítani fog még minimum 2-3 évig.

Muttley
ha majd teljes a tanácstalanság, akkor... 😉

Just do it :)

mär nem szabad 2 magost venni jätekra
IMYke2.0.0.0
Nekem is 2 magos gépem van.

Ha nem fog futni a játék rajta, nem rohanok gyorsan új gépet venni, csak rettentõ szomorú leszek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Húú most látom kicsit bonyolult lett amit írtam 😊Szóval a kérdés két magosat vegyünk ami talán nem lesz jó ezekre vagy négy magost amire meg kevés játék lesz?? Nem tudom mi lenne jó

Nem tudom így végiggondolva a dolgokat. 😊 Ami feltûnt így is Core quad kell a játékhoz. 😊 És ez felvett egy kérdést, régen raktam össze alkatrészekbõl gépeket, de mára kiestem, szóval megkérdeztem egy ismerõst és azt mondta a core quad kifutó model talán. De ha quad-ra van fejlesztve, lehet az i7-es sem lesz elég. Viszont nem tudom van e új quad proci. mindenesetre az i7-es is 50e forint és nem négymagos 😊 De ha csak ez meg a Skyrim lesz négymagosra fejlesztve.....😊 Mert ha nem 4 magos akkor az órajel számít inkább abba meg az i7-es a jobb. Szóval nem tudom mert ha van új 4 magos, az nagyon húzós lehet már legalábbis nekem. 😊Kicsit bonyolult lett az élet így 😄

IMYke2.0.0.0
Nekem is jobban tetszik a CDG-s.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
(én is ott rendeltem elõ <#integet2>)

bélanéni
Meg szabad kérdezni, valami nyereményjátékon nyerted?
Talán a könyv kicsit majd enyhíti a játék iránti várakozást. <#banplz>

wedge31
A cdgalaxisos dlc jobbnak tünik...

bélanéni
Itt a végleges magyar dobozkép, kár hogy csak kicsiben, nagyításkor a régebbi változat jön be.
De így is nagyjából látszik. Kötelezõ vétel! (persze nem az amúgy kib* jó doboz miatt <#worship><#idiota>)

Solid Snake
Mindenki így végzi akinek nem tettszenek a képek, jöhet a következõ
<#nezze>
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzPEKvkECH-yWhzK-IMl7GbaYJtn62W1xttWe5mMvLVfaJpy9bCQ&t=1
koschwarz
az elsõ képen mindegyik árnyék ugyanarra áll, mennyire szar már<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A kilencedik képen tök egyformák a levelek; mekkora igénytelenség már!
wedge31
Egy reguláris csapat vagy sereg mindig egyenruhát és egyforma fegyvert és páncélt visel.

Persze ettöl még lehetne minden pajzson máshol a piszok de ez már szerintem tényleg csak szõrszálhasogatás.

Leuvaarden klónhadsereg után engem annyira nem fog zavarni 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

IMYke2.0.0.0
Hetedik képen mindegyik pajzs tök egyforma: értsd, még a piszok is rajtuk ugyanolyan (lusta grafikusok) 😞

http://www.pcdome.hu/hirek/19899/the_witcher_2_uj_kepek
Pár új kép, lehet nem voltak még. A nyolcadik az elég hangulatosnak tûnik. 😊

nagyon királyul nézz ki.

zzeN
Hát ez az 1. példány, playon írta😊 17.-én jelenik meg.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Saját példányhoz gratulálhatunk?

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gourmandoknak esetleg Zoli, igény szerint <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Már kezdtem reménykedni, hogy Triss, vagy Shauni lesz a fõnyeremény... ):

Költõi kérdés <#idiota>...neeem

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Gideon Wieth
Szeretnétek Witcher Enchanted Edition nyereményjátékot így megjelenés elõtt? Poszterekkel hasonlókkal kiegészítve?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bélanéni
Nekem meg épp a Dragon Age féle reklámkampány volt marhára unszimpatikus, hogy a megjelenés elõtt 2-3 hónappal naponta adtak ki belõle videot, képet. Annyira pénz szaga volt a dolognak, hogy a játékhoz már nem nagyon volt kedvem. Végül megvettem, de nem jött be.

wedge31
A vén kecske is megnyalja a sót...<#finom>

Itt már egész komoly távolságok lesznek ahogy elnézem. Végre több részét is megismerjük a világnak.

Legyen ma is egy képecske <#pias>

http://i.imgur.com/P6Q46l.jpg

The Protector
Nekem gyanús ez a kis adagokbani szivárgás a játékból.Tökre nem úgy tûnik mintha egy hónap múlva már a kezünkben tarthatjuk a gamet.

A játék biztos isteni lesz.csak az optimalizációtól félek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem is gondoltam, hogy teljesen jogos 😊 Nyilván több variáció van...de az eredmény ugyanaz sajnos 😊 Jogos a letolás részünkre 😊 Habár mentségemre legyen mondva én már töröltem szöveget mert láttam nem jó. Sajnos, ez az én variációm, ha állandóan a billentyûzetet kell nézni miközben írok sose lesz jó 😊 És nem keresek mentséget magamnak. És szerintem addig jó míg van valaki aki észreveszi ha nem jó amit írunk. 😊

Gideon Wieth
Nem, teljesen jogos volt az észrevétel :-) Mentségemre szóljon hogy nagyon késõn készült a cikk 5 órás edzés után :-) Lesz folytatása is majd am az interjúnak valszeg holnap :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
Két verzió volt, itthon a cenzurálatlant lehetett kapni.

armageddon666
ez a játékban nem cenzúrázatlan volt?

@

Pont akartam irni, hogy keveslem a sajtóanyagokat. Egy május 17-én megjelenõ játéknak áprilisban szinte már kész kell lenni

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

jó kis darkos képek.

zzeN

Nem bántó szándékkal írtam amit írtam. Csak hasonló cipõben vagyok, szóval kell hozzá bátorság szerintem 😊 De végül is igazuk van, nem lenne szabad egy hibának sem lennie benne, nyelvtanilag se helyesírásilag sem. De lehet úgy is nézni dolgoztál vele, hogy mi új infokat kapjunk, szóval kösz!

szerintem is ellehet vele lenni nagyon frankó lesz