9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • wesker24
    Hátha ez igaz és nem a warez hibája akkor nagyon is örülök neki hogy nem vettem meg pedig nagy volt a kisértés !

Mert egy ilyen atom erömüvel se megy akkor az már kész röhej !
  • Gabe18
    Hát ha ez nem a warez hibája (ahogy nézem te egyelőre azzal nyomulsz), akkor itt lesz sírás...
    Mert az a gép ami az aláírásodban van, hát nem gyenge.
  • PTW
    nem, dobozos premium
  • Csokis
    Uhh bazz, ennek van gépigénye nem mondom! Mindent maxra tettem, kivéve az ubersampling-ot és az elején 1360x768-ban volt 23 fps-em. Amikor a videókon is látott jelent volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (Amikor kikérdezgetnek)

akkor 4-5 fps! Szóval, lejjebb kell vennem 1-2 dolgot, hogy játszható legyen.
  • Pluskast
    Neked is digitális??
  • PTW
    aktivált :D
  • Pluskast
    Nem enged be:(((
  • PTW
    énis ebben reménykedem, habér a fél 7 es kelés fényében már rég aludni kéne :d :D de az elejét mindenképp megnézem ha most "beenged"
  • Pluskast
    Nos nekem nagyon low beállítást detektált. Mondjuk Dou core-m van viszont a vidi kártyám Ati 4870x2. Szóval nem tudom.
  • Pluskast
    Hmm és esetleg 3 perc múlva nem lehetne? :)))
  • Prof William
    A gépemen hibátlanul futott az Assasin Creed Bortherhood akkor gondolom ezzel sem lesz túl nagy probléma.
  • PTW
    Igen, mivel a hivatalos megjelenés 17. csak a collectors pre-orderesek tudnak/tadtak vele már 16-án játszani.

nekem is itt figyel a doboz, játék felinstallálva és tűkön ülök hogy végre aktiválhassam :D
  • Pluskast
    Ja akkor értem, hogy miért nem tudja. Akkor várok holnapig.
  • zzeN
    A digitális verziót 9 órától lehet ha jól tudom.
  • Pluskast
    Egy kérdés srácok! Azlehetséges, hogy amíg nincsen 17-e addig nem tudom aktiválni a cd kulcsot?
  • Kongy
    lol... nem tom mit esztek rajta, annyira nem dobtam hasra magam tőle...
  • Kongy
    Oké, nincsenek képjavítók meg ilyesmi, szal igazából nem nagyon fair hasonlítgatni egy konzol exkluzív játék egy pc exkluzívhoz...
  • Pluskast
    Amúgy a játéknak van esetleg hivatalos fóruma? Lengyel fórumot láttam de angol esetleg nincs?
  • foxxi
    Nekem már tölti a rendszer lefele.. de aszem vagyok annyira fáradt hogy ha lehetne se ma kezdek bele. Majd reggel, pihenten :)
  • BoneDragon
    20perce nincs új hsz? Kijött a játék, vagy mi van?
  • foxxi
    Csak "megfékeztem" az elburjánzó spoiler veszélyt, hisz úgy is lesz egy 12 éves aki annyira el lesz telve magától hogy benyög valami olyat amit nem kéne :)
  • wedge31
    DX11 metronál jelenleg nincs szebb játék föleg nem konzolon.
  • Prince23
    Nem volt ebben semmi spoileres. de lehet h ő is a D2D-s verzióval játszik.
  • foxxi
    És ennyi elég is. A többi élményedet inkább a warez topicban oszd meg! Köszi!
  • mike01010101
    Nyugodtan mondhatom, hogy az első egy óra nagyon durván sodró, lendületes, ilyen grafikai szinten ilyet még nem nagyon láttam. Ezek a lengyelek megint megcsinálták:)
  • Prince23
    Hát ha már a Witcher 2-t (PC) egy Uncharted 2-höz hasonlítják, akkor miért ne :D:D
  • BoneDragon
    Nem vagyok konzolos, de ezen még én is jót röhögtem. :)
  • foxxi
    Elkezdte tölteni!!!!

• lolSL
    dx11 metronál biztos nem szebb
  • Kongy
    Holnap érkezik. Még nincs meg.
  • Kongy
    Ezt most ugye viccből mondtad? Én minden általad említett játékkal játszottam, és nem szebbek. Metro 2033, JC2?? Vicc XD
    Még ACB sem, pedig az nálam etalon grafikailag is...
    Uncharted 2-t láttad már élőben?
  • Prince23
    Az Uncharted 2 grafikailag még a Mass Effect 2 és a Crysis Warhead, Just Cause 2, Metro 2033, AC: B is überelte. de még sorolhatnám. :D
  • mzprox
    Egyelőre az olvasómra gyanakszom, de ha nem azzal van gond akkor visszaviszem (egyébként angol kiadás)
  • kjhun
    Hát az meg lehet, hogy nincs kedve a lemezt olvasni
  • mzprox
    Utánanéztem ennek a cd kulsos oldalnak, azt mondják azért olcsó mert bizonyos fejlődő országokban olcsóbban adják a játékokat, itt megveszik és a bescannelt cd kulcsot adják el... hát elég izé megoldás.. :)
  • kjhun
    Az angolt vagy a magyart??? Amúgy vidd vissza és csere. Ha magyar, remélem nem az összes magyar verzió 1-es számú lemeze hibás.
  • mzprox
    Majd holnap kipróbálom másik gépben a lemezt, valószínűleg kell vennem új drive-ot (írni már nem tud szegény egy ideje, úgy látszik most már olvasási problémák is vannak :) )
  • xido
    vigyázz,nehogy tényleg eltérőek legyenek a nyelvi kiosztások és a virágos 1.lemez ne szeresse a honi 2.lemezedet telepítéskor:)
  • ratgab
    Biztos fog!
  • Pluskast
    Na meg is vettem:)