9144
-
#2450 Hátha ez igaz és nem a warez hibája akkor nagyon is örülök neki hogy nem vettem meg pedig nagy volt a kisértés !
Mert egy ilyen atom erömüvel se megy akkor az már kész röhej ! -
Gabe18 #2449 Hát ha ez nem a warez hibája (ahogy nézem te egyelőre azzal nyomulsz), akkor itt lesz sírás...
Mert az a gép ami az aláírásodban van, hát nem gyenge. -
#2448 nem, dobozos premium -
Csokis #2447 Uhh bazz, ennek van gépigénye nem mondom! Mindent maxra tettem, kivéve az ubersampling-ot és az elején 1360x768-ban volt 23 fps-em. Amikor a videókon is látott jelent volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(Amikor kikérdezgetnek)
akkor 4-5 fps! Szóval, lejjebb kell vennem 1-2 dolgot, hogy játszható legyen. -
#2446 Neked is digitális?? -
#2445 aktivált :D
-
#2444 Nem enged be:((( -
#2443 énis ebben reménykedem, habér a fél 7 es kelés fényében már rég aludni kéne :d :D de az elejét mindenképp megnézem ha most "beenged" -
#2442 Nos nekem nagyon low beállítást detektált. Mondjuk Dou core-m van viszont a vidi kártyám Ati 4870x2. Szóval nem tudom. -
#2441 Hmm és esetleg 3 perc múlva nem lehetne? :))) -
Prof William #2440 A gépemen hibátlanul futott az Assasin Creed Bortherhood akkor gondolom ezzel sem lesz túl nagy probléma. -
#2439 Igen, mivel a hivatalos megjelenés 17. csak a collectors pre-orderesek tudnak/tadtak vele már 16-án játszani.
nekem is itt figyel a doboz, játék felinstallálva és tűkön ülök hogy végre aktiválhassam :D -
#2438 Ja akkor értem, hogy miért nem tudja. Akkor várok holnapig. -
#2437 A digitális verziót 9 órától lehet ha jól tudom. -
#2436 Egy kérdés srácok! Azlehetséges, hogy amíg nincsen 17-e addig nem tudom aktiválni a cd kulcsot? -
#2435 lol... nem tom mit esztek rajta, annyira nem dobtam hasra magam tőle... -
#2434 Oké, nincsenek képjavítók meg ilyesmi, szal igazából nem nagyon fair hasonlítgatni egy konzol exkluzív játék egy pc exkluzívhoz... -
#2433 Amúgy a játéknak van esetleg hivatalos fóruma? Lengyel fórumot láttam de angol esetleg nincs? -
foxxi #2432 Nekem már tölti a rendszer lefele.. de aszem vagyok annyira fáradt hogy ha lehetne se ma kezdek bele. Majd reggel, pihenten :) -
#2431 20perce nincs új hsz? Kijött a játék, vagy mi van? -
foxxi #2430 Csak "megfékeztem" az elburjánzó spoiler veszélyt, hisz úgy is lesz egy 12 éves aki annyira el lesz telve magától hogy benyög valami olyat amit nem kéne :) -
#2429 DX11 metronál jelenleg nincs szebb játék föleg nem konzolon. -
#2428 Nem volt ebben semmi spoileres. de lehet h ő is a D2D-s verzióval játszik. -
foxxi #2427 És ennyi elég is. A többi élményedet inkább a warez topicban oszd meg! Köszi! -
mike01010101 #2426 Nyugodtan mondhatom, hogy az első egy óra nagyon durván sodró, lendületes, ilyen grafikai szinten ilyet még nem nagyon láttam. Ezek a lengyelek megint megcsinálták:) -
#2425 Hát ha már a Witcher 2-t (PC) egy Uncharted 2-höz hasonlítják, akkor miért ne :D:D -
#2424 Nem vagyok konzolos, de ezen még én is jót röhögtem. :) -
foxxi #2423 Elkezdte tölteni!!!!
-
#2422 dx11 metronál biztos nem szebb -
#2421 Holnap érkezik. Még nincs meg. -
#2420 Ezt most ugye viccből mondtad? Én minden általad említett játékkal játszottam, és nem szebbek. Metro 2033, JC2?? Vicc XD
Még ACB sem, pedig az nálam etalon grafikailag is...
Uncharted 2-t láttad már élőben? -
#2419 Az Uncharted 2 grafikailag még a Mass Effect 2 és a Crysis Warhead, Just Cause 2, Metro 2033, AC: B is überelte. de még sorolhatnám. :D -
mzprox #2418 Egyelőre az olvasómra gyanakszom, de ha nem azzal van gond akkor visszaviszem (egyébként angol kiadás) -
kjhun #2417 Hát az meg lehet, hogy nincs kedve a lemezt olvasni -
mzprox #2416 Utánanéztem ennek a cd kulsos oldalnak, azt mondják azért olcsó mert bizonyos fejlődő országokban olcsóbban adják a játékokat, itt megveszik és a bescannelt cd kulcsot adják el... hát elég izé megoldás.. :) -
kjhun #2415 Az angolt vagy a magyart??? Amúgy vidd vissza és csere. Ha magyar, remélem nem az összes magyar verzió 1-es számú lemeze hibás. -
mzprox #2414 Majd holnap kipróbálom másik gépben a lemezt, valószínűleg kell vennem új drive-ot (írni már nem tud szegény egy ideje, úgy látszik most már olvasási problémák is vannak :) )
-
xido #2413 vigyázz,nehogy tényleg eltérőek legyenek a nyelvi kiosztások és a virágos 1.lemez ne szeresse a honi 2.lemezedet telepítéskor:) -
ratgab #2412 Biztos fog! -
#2411 Na meg is vettem:)