The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Aki nyomja vele nem sokat játszhatott vele ,mert szerintem elég bénán játszik!

Next PC upgrade: 2022

bélanéni
Valahol olvastam, hogy egyszer elgondolkoztak az amerikaiak, hogy miért annyira prûdök, miközben az erõszak meg akció jöhet minden mennyiségben. Erre az volt a válasz, hogy amerikát a bevándorlók nem szerelemmel, hanem erõszakkal hódították meg. Lehet benne valami.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
Azért érdekes a világ, egy jó csaj, ami ráadásul virtuális, elitélendö a tömény eröszak és vér meg OK.

Szerintem forditva kellene, hogy legyen...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Solid Snake
#805 <#pias>
IMYke2.0.0.0
Csábít, de csak azért is... kibírom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
The Witcher 2 - First 10 minutes.

armageddon666
ja hogy az a könyv az egy Art Book és nem a Last Wish? 😄

@

IMYke2.0.0.0
Bizony, "fullos".

The Witcher Collector's Edition (angol)

Limitált angol kiadás, a Magyarországon forgalmazottól eltérõ tartalommal. Nehezen beszerezhetõ, fõleg itthon.
Tartalma:
-játék cd tokkal
-Behind the Scenes dvd tokkal
-Soundtrack CD tokkal
-térkép
-170 oldalas Art Book

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lejátszóban lejátszó, ez is ritka dolog <#hehe>

armageddon666
a Collector's Edition az rendesen mindenestül van? Térkép, soundtrack, hasonlók?

@

nekem eddig teljesen megfelel.

wedge31
Igen, néha én is azt érzem, hogy talán túl nagyok az elvárások de aszerint amit eddig láttam nagyon rendbe lesz a játék.

IMYke2.0.0.0
The Witcher Enhanched Edition kapható már 3.000 Ft-tól...
De "The Witcher Collector's Edition (angol)" is van 7.000 Ft-ért.

armageddon666
Ajjaj, akkor lehet muszáj lesz megvenni :S
Meg jó lenne az elsõ részt is... Ha már annál lemaradtam a gyûjtõirõl, legalább a 2bõl azt kéne 😊

Mondjuk az elsõ szuper rész után, meg amiket a másodikról hallottam... túl szép, hogy igaz legyen.

@

érdekes egy videó az tuti.

IMYke2.0.0.0
Nem azért.

wedge31
Hát ja, spoileres csöcsök...

IMYke2.0.0.0
Ezt se nézem meg...

Solid Snake
<#finom><#papakacsint>
wedge31
Majd igy jár az is aki lewarezolja a játékot, nyomtalanul eltüntetik...<#vigyor1>

Fent volt a Gamereport.de oldalon, de onnan is eltünt! <#rolleyes>

grebber
Vlahol máshol nincs fent az a 10 perces videó?

Solid Snake
Addig egy kis ZENE:
<#worship>
Igen, látom. <#shakehead> Érdekes, de még a cikk is eltünt az oldalról! <#merges2> <#nemtudom>

Solid Snake
Nem ment el az eszem, dehogy néztem majd csak ha megjelent <#idiota><#hehe>
Nem rossz 😊 Biztos rossz érzés utólag, hogy megnézted 😊

Palinko
404
Solid Snake
Megnézitek a videóóót. Megnézitek a videóóót.

Solid Snake
Nyugodtan megnézhetitek a videót, semmi spoiler veszély, mert ez az utolsó 10-perc <#eplus2>
Hát azt sosem lehet tudni, hogy melyikkel indulnék szívesen és ebben a videóban melyik indulás van(persze tudnám, ha megnézném).Régebben volt már sajnos, amikor lelõttem a poént egy-egy videóval és amikor az adott játékban odakerültem, már nem volt olyan a "varázsa".Biztosan nem sok mindent árul el a Csokis által linkelt videó, de ezt meghagyom arra az idõre, amikor már a kezemben lesz a gamma 😄

wedge31
Háromféle indulás lesz tehát elvileg még kettöt elsõ kézbõl tapasztalhatsz.

Mellesleg ez a videó se rossz...<#finom>

IMYke2.0.0.0
Én se klikkeltem rá - ugyanilyen okból. <#nyes>

Nagy a csábítás, de nem nézem meg, azt elsõ kézbõl akarom tapasztalni<#hehe>

jónak nézz ki.

Prince23
Nagyon komoly <#hehe>

frankón néz ki szerintem is.

WOW Ebben bíztam azért minimumon sem lesz rossz. Csak azért sokkal élesebb a max details 😊)

grebber
Maximum vs minimum Grafikai összehasonlítás!

köszi a linket. Klassz lesz-

IMYke2.0.0.0
A zene odacsap, rendesen! Kösziiiii! 😊

bélanéni
Kaptam egy Witcher2-s hírlevelet, a legvégén volt egy link, egy kis zenei anyag a Witcher2-bõl: link
MI LESZ ITT??? <#taps><#gun><#worship><#beka3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
OFF

Nekem is mindig AMD-m volt, most van elõször Intel. Két lényeges különbség van: 1. iszonyatosan jól tuningolható (laza 40%, míg AMD-vel 10%-nál többet sosem sikerült), 2. Adobe programok valósággal szárnyalnak. Az i7 amúgy 4 mag, de 8 szál, ami pl. videótömörítéskor igencsak odatesz. <#vigyor2>

sajna ez van pedig próbáltam megfelelõ vasat venni, lehet újítani kéne de egész gépet nem tudok venni sajna. Remélem azért elmegy rajta, ha nem akkor nagyon szomorú leszek. Nyáron veszek vga-t bele.

bélanéni
Nekem az elmúlt kb. 11 évben AMD gépem volt (pár hónapja van i7), és meg kell mondjam hogy semmi alapja nincs ezeknek az instabilitási vádaknak. Tökéletesek az AMD procik, és véleményem szerint jobb az ár/érték mutatójuk. Egy Phenom II 3,4GHz, ami jelenleg kb. 33.000 Ft marhára jó kis processzor, bivalyerõs, a W2-höz most tökéletes választás, persze egy jó kis videokártyával megtámogatva (pl. Ati 5850, 6870, 5870, 6950; nvidia GTX460, 560Ti) mivel mostanában inkább VGA limitáltak a játékok.

bélanéni
Ez nem magyar borító, ez az új hivatalos borító: link
Nekem k*rvára bejön, mi a gond vele?
Ami alatta van, az a régi dobozterv a körítéssel együtt. 95%, hogy ezt fogják szállítani, csak képzeld az összes régi kép helyére az újat. <#idiota>

Attól tartok a ajánlott szint ezzel a konfig-al is diafilm lesz 😊

JethroHUN
mi ez a magyar borító? alatta pedig az eredeti kép, most akkor hogy fogják szállítani? azzal a magyar kicsit háát, elrontott borítóval vagy az eredetivel?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
Az gyengus egy kártya ha jól látom 1500pontot kap 3Dmark06-ban de a laptopok nem igazán játékra lettek kitalálva.