9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • BoneDragon
    8 fps lowon? Ehhe ehhe...
  • bendáj17
    igen nekem megfelel ha ilyen lesz.
  • Palinko
    a kayrant nem tudjátok hogy lehet kinyírni? az a rész megvolt mikor csapdába ejtettem a 4 kart és levágatm, most a kődobálóst nem értem mit kell
  • Solid Snake
  • bendáj17
    az igen micsoda élet folyik itt, na 1 óra múlva megyek a boltba :D frankó lesz. Nekem lowon menjen és az már szuper :D
  • Jimmyke
    Aki ért ezekhez a grafikus parasztvakításokhoz, az nem tudja, hogy az Ubersampling vagy a Tessellation eszi jobban a GPUkat?

Mondjuk igazán minőségi Tessellation beállításokkal csak benchmarkoló programoknál találkoztam, TW2 meg elvileg nem dx11-es játék.
  • TBTPumpa
    A patch meg a warezhuszároknak úgysem fog menni! Szóval ebből a szempontból is előnyös annak a helyzete, aki pénzt áldoz a játékra!
  • TBTPumpa
    Menni fog nyugi!
    Amúgy meg a fejlesztők már biztos dolgoznak egy javításon, ami nem fogja ennyire megzabálni a gépet!
    Az első résznél is így volt! Az 1.00-ás változat tele volt hibákkal és az 1.05-ös patch-re már elég szép számmal javították őket!
  • wesker24
    Részvétem ! xD

Azért kivánom a legjobbakat !
  • The Protector
    A kurva élet.Ettől féltem.És megint beigazolódott.Tudtam h tehnikai jellegú problémái lesznek ennek a játéknak.Mind1 hamarosan hozza a futár és este majd kiderül.Röhöghettek előre mert ezzel ugrok neki:
    Amd x2 5200+ 2Gb ram Geeforce 9800GT Oc.Asszem szép képeket fogok látni
  • Maxtreme
    Teljesen lowon:

Ez valami fasztasztikus lett.
  • Solid Snake
    Ne aggodj, majd rákenik a barezesekre
  • Maxtreme
    ez a graf... :)
    Érdekes konzolon meg megy. Ez megint a remek optimizációnak tudható be.
  • Solid Snake
    Egyelőre csak a sírást látom a fórumokon, ez a graf megeszi a gépeket
  • Solid Snake
    xD
  • Maxtreme
    Viszont asszem jól tettem hogy nem rendeltem elő (mondjuk még (lemondhatnám)
    Majd meglátom mit írnak akik megvásárolták a performance-al kapcsolatban, de nem hinném hogy az "okosítás" hibája lenne.
  • Solid Snake

http://www.reddit.com/tb/gh4a6
  • Maxtreme
    mármit a 9 helyett. :)
    A legtöbb amit láttam az 12-13 volt.
  • Maxtreme
    De, van néha nyóc is.
  • Solid Snake
    Ez az fps a 9 után nincs semmi?
  • Maxtreme
    a beállítások: 1680, high, uber sampling, SSAO, Vsync off, texture memory large.
    Próbáltam hogy kikapcsolom az AA-t, de koppra ugyanennyi fps-t kaptam.

gép:
    Phenom II X4 965BE@3750mhz
    Gigabyte GTX 460 OC 1GB
    Kingmax 4GB/1066 DDR2
    Creative SB X-Fi XtremeGamer
    stb..
  • Maxtreme
    hát ezmiez :D
    Az első helyszínnél szinte az egekbe ugrik az fps számláló:

Ráadásul ahogy hallom a vga ventije oylan kussban van mint állat, ami azt jelenti hogy ez a játék is valami vicc százalékon hajtja a gpu-t..
  • ferenc001
    Több mint 200 új hsz. Mi lesz itt később? :D
  • xido
    high-ra tettem,1650x1050..nem számok alapján nézem az fps-t..amíg az első helyszínt úgymond betöltötte,addig minden egérmozdítás egy hatalmas akadás volt..aztán folyékony minden szerencsére..
    mivel még előtte az 1.részt akarom kivégezni és abban vagyok benne,így csak annyit tapasztaltam meg,hogy mintha sajnos Geralt hangját más kölcsönözné,mint korábban..valamint szokatlan érzés,hogy mindent átvariáltak benne és totál tps lett,se "csak egér" irányítás,se kötelező tűz a meditációhoz,se kötelező tanulás a növényekhez,bár lehet mivel 1.részben azokat megismertük,itt miért nullázzanak megint mindent..a jó kis oldalsávoknak is pápá..nem mindig szeretem,ha totálisan átkalibrálnak mindent a folytatásokban:)
  • CalebJoe
    ultrán 8fps highon 25-30fps 1920x1080-ba hát elég gáz az optimalizációja de cserébe szép
  • Ironman2
    Grrrrrrrrrrr.Ez nagyon béta még! Mi ez? Tiszta Gothic3.A legalacsonyabb felbontásban is laggol mint az állat!
  • xido
    van aki még mindig hiszi,hogy warez és legális között van optimalizáltsági különbség..mintha törés terhelné a rendszert..
  • Ironman2
    Nem mindegy? xD
  • Rage47
    sztem a konzolok miatt jobban futnak a mai játékok
  • Gabe18
    Csak az az érdekes hogy a PC Guruban azt írta hogy i3,4G ram, meg 5770 "megizzadt hogy teljes részletességében mutassa".
    A "megizzadt" az nálam nem az 5 fps kategória, mert az a használhatatlan kategória. És az még nem is a végleges verzió volt amit teszteltek.
  • wesker24
    Ugy legyen !
  • CalebJoe
    az lehet de mégis jobban mentek a játékok, hanyagok lettek a készitők azt akarják hogy jó sokat költs a gépre és még vedd is meg a game-t mindenre nem telik nagyon sok embernek
  • wedge31
    Azért szerintem várjuk meg, hogy egy normális, érsd nem warezhuszár, ember is nyilatkozon egy legális példányról.
  • Rage47
    régen is drágák voltak az erömüvek :D
  • CalebJoe
    manapság a pc sokba kerül főleg ha szaggatás nélkül akarsz játszani
  • Murder3
    hát akkor én ezt se fogom kipróbálni:)
  • Murder3
    én még olyan játékot ahol a warez rosszab lett volna technikailag nem találtam, csak úgy hogy a warez játszhatóbb volt.
  • muhpet
    Gyanítom, hogy ez a játék magasabb szintű beállításokon tényleg megköveteli a 4 (netán ennél is több) magos processzort. Én meg éppen csak megütöm a minimum gépigényt... :(
    Azért nagyon remélem, hogy minimumon játszható lesz!
  • Rage47
    sejtettem, hogy ez lesz...
  • Szaby59
    A magyar nyelvi fájlt valaki nem rakná fel?