The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

287 oldal

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Palinko
scanner dolgozik már? <#nyes>
Fehercsoki
Ehhez is lesz olyan editor mint az elsõ részhez?

IMYke2.0.0.0
Engem pont ez a "vaják" tart vissza a megvásárlásától - pedig az ára több mint barátságos.
A terjedelme mennyi, amúgy?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ma jött meg a witcher könyv, (Vaják). Kíváncsi vagyok milyen lesz. A masseffect könyv nagyon jó volt.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

nagyon tetszik egyre nehezebb kivárni a megjelenést-

Gyönyörû új képek!
Egészen biztos, hogy nem, a Witcher 2 ennél százszor komolyabban veszi magát. Szerintem nagyon ízléses jeleneteket fogunk kapni. 😉
Amúgy olvasgattam néhány cikket itt-ott (google fordítóval), és mindenhol jókat írnak róla, alig várom, hogy megjelenjen!
zzeN: Honnan van neked ilyen jó minõségû képed netán videód? 😄
Remélem nem.

Fahrenheitben is az volt, azt szakadtam a röhögéstõl a ritmusos egértologatástól.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

IMYke2.0.0.0
Saint's Row 2-vel játszottál? 😊
Mert abban bizony ez volt 😊))

Kíváncsi vagyok hogy a kefélõs részeknél megtartják-e az ütemre kattingatós harcrendszert <#hamm>

IMYke2.0.0.0
Jaj, nagyon gyönyörû!
Félek, az én gépem kifekszik alatta, és csak "Minimum"-on tudom majd futtatni 😞((

JaSoN HuNTeR
Várom már!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

jó kis ellenfelek meg szép környezet lesz az már látható.

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

"Asszem jó mélyen bele fogok nyúlni a bukszába"...jába <#banplz>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Prince23
Azért meglátszik, hogy mennyire foglalkoztak a fejlesztõk az emberi test kidolgozottságával 😄

wedge31
Hát Triss az már biztos, hogy feszes és kerek lesz...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bélanéni
<#banplz><#beka2><#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

micsoda fogalmazás.

Asszem jó mélyen bele fogok nyúlni a bukszába, hogy végre a markomban foghassam ezt a "játékot". Gondolom nem lesz túl csöpögõs, hanem feszes menetek várhatók. Máris elmennék érte a boltba, hogy becsúsztassam a dvd-met a helyére. Mindig is szerettem a kerek, jól eltalált történeteket és úgy látom formailag jó lesz.
bélanéni
Jaja ilyen az élet! Akinek ez túlzás, az valószínûleg nem tudja éretten kezelni a témát. Valaki írta, hogy ha szexet ábrázolnak egy játékban az érdekes, de a töménytelen vérmennyiség az természetes és rendben van. Pont az a jó a Witcher játékokban hogy nem átlagos 12 egy tucat termékek.

A fogalmazás nem volt a véletlen mûve... <#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

koschwarz
witcher, are you UP? 😄DDD

dekurvajóleszezajátékaligvárommár.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

IMYke2.0.0.0
Öhm... "mélyebben" 😊)))

érdekes 😄

Miért lenne túlzás? Ilyen (is) az élet! Na de ebbe most ne menjünk bele mélyebben!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez már-már túlás <#eplus2>
De csak majdnem...

How to assign skill points skill megszerzése csak level 5-tõl lehetséges, akkor bajban leszünk...<#nevetes1>

zzeN
Öhmmm... 😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

koschwarz
nagyon jó, nagyon jó...<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

jónak néznek ki. a skillek is kemények lesznek.

Prince23
bélanéni
Nekem már ezekbõl is árad a hangulat. Lehet csak elfogult vagyok, de baszott jó ez a skill-tree <#idiota><#worship>

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem bonyolult, és átlátható.

wedge31
Ez kérem szépen egy komoly rpg lesz...<#buck>

Már ahhoz is skill kell hogy ezen eligazodjunk. <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Jaj de bonyolultnak néz ki...
Szeressük <#vigyor4>

wedge31
Magic skill paths

Swordsmanship skill paths

Alchemy skill paths

Training skill paths

Összesen 51 skill lesz a maximálisan elérhetö szint pedig 35.

igen egyetértek úgy az igazi, ne azon múljon már a játékélmény hogy az ember tudja mi következik.

IMYke2.0.0.0
Én is. Jobb, ha én tapasztalom meg, és nem holmi videón látom elõször 😊

😄 én így vagyok vele.

IMYke2.0.0.0
<#papakacsint><#nyes>

nem baj jobb késõbb megtudni 😊

Palinko
pedig nincs sok benne
köszi a videót de inkább nem nézek bele nagyon 😊

bélanéni
Ez már akaraterõ a javából! <#idiota>
Mondjuk nekem nem sikerült nem elindítani, de kb. 30mp alatt lelõttem, Isten ments hogy lelõjek 1 poént is.

Solid Snake
Jó hogy beraktad a vidit, ezt köszönöm. Remek jellem erõsítõ lehet, látja az ember a linket remeg, izzad, de erõs és nem kattint rá <#nevetes1>