9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • IMYke2.0.0.0
    "uber sampling, SSAO" - itt a hiba.
  • Avenger
    Steam fórumon azt írják, hogy 266.66-os driverrel már egész tűrhetően megy. 270.61-ossal ritkán láttak két számjegyű fps értéket :D
    Még mindig várok egy AMD-s tesztet c2d processzorral, szóval hajrá :D
  • koschwarz
    na pont ezért szeretem az nvidiát.
  • mike01010101
    Nálam a lenti konfigon high beállításokkal szépen fut bár még az elején vagyok igaz itt is van tömegjelenet azért.
  • Maxtreme
    9600FT-os nv-n nemhinném hogy jól fog menni..
    (de 9600GT-n se)
  • Csokis
    Áhhá, mit találtam a hivatalos nvidia fórumon:

"Please note we wil be releasing a new driver soon which contains the fixes for Witcher 2. Please do not use 270.61 with this game as it has problems that we know about."

Szóval várunk.
  • pxxl
    lol low-on szebb a graf mint maxon
  • koschwarz
    király(nő) a barátnőd! :D
  • Avenger
    ITT egy kis segítség a beállításokhoz, nagyjából leírják melyik beállítás használ GPU-t és melyik CPU-t.
  • Dimitrii
    na ez egy jó nap megjött a Witcher 2 collectors edition a bnőmtől meg megkaptam a limitedet. Mind a kettő elég igényes de pl az érme nagyobb a collectorsban. De nagyon szép mind a kettő.
  • foxxi
    Azért hivatalos oldalon is kezdenek parázslani az emberek

..."I mean WTF man!! 50 dollars game install to hard driver then nothing happend, WTFman! is all PC retail version FKed Up??..."
  • muhpet
    Akkor ezek szerint én a kétmagos 2,13Ghzes Core2Duommal, meg a Geforce8800GT-mmel ne is nagyon reménykedjek még minimumon se? :\
    Jó lenne pedig...egy olyan stabil 25 fps-sel megelégednék.
  • Prof William
    Reméllem közepes beállításokon normálisom menni fog...

A gépem

AMD Athlon 64X2 Dual Core 6000+ 3 GHz
    4 GB ram
    Nvidia Geforce 9600FT

Kissé régi konfig de eddig minden mostani játék is pl Shogun 2 remekül futott rajta.
    Remélem a Witcherrel is így lesz. Nem akarok uberizét de legalább élhevezhetően fusson el.
  • Solid Snake
    Engem meggyőzött, már telepítem is az első részét
    Mire azzal végzek, addigra ez is jó lesz.
  • foxxi
    most néztem: 2011. 05. 16., hétfő, 21:47 (UTC) + Released - 2011.05.17 00.01

Szóval Anyátokat! Csak tudnám hogy európában miért nem lehet emberi időpontot számolni.. ez kiidegelő..
  • kjhun
    Hát az nem olyan biztos, szerintem a feltörőcsapatok is megveszik legálisan, ha csak úgy lehet hozzájutni, és letöltik, letöltés után meg azt csinálhatnak a fájlokkal amit akarnak, és ez ellen a kiadó sem tehet semmit.
  • foxxi
    Azért az EA az mégis EA. Ők mindig is hűek önmagukhoz és a zöldhasúhoz. ( az emberi - játékos tényező mellékes ) - de hála égnek!? e cég talán nem igy gondolkodik :)
  • Avenger
    No igen, ez valahogy minden "nézd a hátam" rpg betegsége :D De az első résznek is voltak hiányosságai, amiket egész hamar javítottak.
    Az biztos, hogy még akkor is végigjátszom, ha interaktív képregényként fog futni a gépemen :D
  • Maxtreme
    jah, hát pl az ugyanilyen hibában szenvedő shift2-n is "rengeteget" javított az EA
    De itt reméljük máshogy lesz. Addig is várok, és nem rendelem meg..
  • foxxi
    Ezekszerint már TÉNYKÉNT lehet kezelni hogy 2010től, folyamatosan megjelenő Új játékok az első 1-5 napban játszhatattlan teljesítménnyel futnak, az optimalizálás teljes hiánya nélkül.

Még jó hogy én már eleve igy "vártam" ( okulva az eddigiekből ), igy nem is fogok rinyálni hogy mé, meg hogy, meg anyátotak stb.

Ha valóban a magas eladás a cél ( és miért ne az lenne ) akkor ultra hamar jönnek majd a javítások!
  • Maxtreme
    ráadásul ilyen 3x3-as kis terembe.. Nagy külső robbanásokkal teli területnél még akár igaz is lehetne amit írtál.
  • Sir Quno Jedi
    Pediglen most csak ezért nem fogok gépet fejleszteni. Első rész miatt csináltam még RAID-et is, de emiatt nem hiszem. 2560x1440-ben szépen kell futnia, SSD is van hozzá, meg ami kell. Ha így nem megy, akkor embertelen pénz kéne már ahhoz, hogy játszhatóan fusson, annyit meg egy játék sem ér. Meglátjuk, amint kezeim közé kerül lecsekkolom.
  • Maxtreme
    nem az a baj. Hanem az hogy szinte abszolút nem használja a vga-t..
  • Maxtreme
    Persze, nyilván az effektek miatt. Dehát na. Ez így egy nagyon rossz vicc.
  • BoneDragon
    Éreztem, hogy valami rontani fogja az összképet. :(
  • Avenger
    Nekem úgy tűnik, hogy a processzorodat eszi meg reggelire a witcher, mivel az fps értékek nem változnak sokat a részletesség állítás hatására. Ez nem jó hír :( Remélem javítanak rajta.
  • TBTPumpa
    Nem sokkal jobb a helyzet itt sem...
    Egyenlőre úgy tűnik, hogy rossz vétel volt ez a játék!
  • Csokis
    Hopp, a képet elfelejtettem.

• Csokis
    Most minden max-on és duplán jobban terhelte ugyan ott a GPU-t. Utána gyorsan "átmentem" a következő jelenetre, ahol

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rögtön egy sárkány fújja a tüzet :D

és ott már 46% is volt a GPU kihasználtság, de rettenetesen változó! Többször inkább 20-30% közötti volt csak.
  • Maxtreme
    na az nálam pl teljesen jól ment maxon. Ez meg...
  • Sir Quno Jedi
    Gothic 4 is ilyen volt. Felhúzott E6500-al tökéletesen játszhatatlan volt faluban, meg népesebb helyeken. Áttettem az 5870-et az i7-esembe és suhant mindenhol dupla/tripla FPS-sel.
  • Maxtreme
    sejtettem.. :(
  • Csokis
    Most pont ezt akarom megnézni, hogy megint mindent maxra állítok (kivéve az ubersamplingot) és megnézem, hogy mennyire veszi úgy igénybe a GPU-t! Mindjárt jövök.
  • Avenger
    Akkor ez tényleg valami bugnak tűnik. Magasabb részletességnél is marad a 8%?
    Még egy AMD kártyával kéne megnézni :)
  • TBTPumpa
    Hát ez tényleg nagy hiba!
    Még ha megizzasztaná a kártyát és úgy nyújtana ilyen teljesítményt akkor megérteném, de épphogy-csak használja valamire a videokártyát!
    Remélem ezen a hibán már gőzerővel dolgoznak a lengyel srácok!
  • Csokis
    Minden beállítás Low-on/kikapcsolva:

Nevetséges a GPU kihasználtság, mert 10% felett nem láttam (a képen a 45 fok melletti 8% a GPU kihasználtság)!
  • foxxi
    Tényleg nem az, de már 1 órával játék előtt, aki mégis már játszik, megtehetné a +1 mozdulatot hogy spoiler közé rakja azt amit nem bír magában tartani. Egyáltalán nem szeretne az ember az előtt olvasni játékbeli részleteket, mielőtt kipróbálja. és a funkció pont erre jó. Na dünnyögés off.

még 20 perc és lentvan nekem is, bár a kulcsom csak 9.01-től "postázzák ki". :)
  • Avenger
    Azért ez még nem olyan nagy spoiler, de tényleg nem lenne nagy dolog használni ilyeneknél is a megfelelő eszközöket :)

Én előre láthatóan csak holnap fogok beszerezni a saját példányomat. Addig is kíváncsi lennék, hogy van e különbség az AMD és az Nvidia kártyákon nyújtott fps értékekben, vagy egyformán nem szereti egyik gyártót sem a játék? :D
    A másik meg, hogy mennyire GPU függő a játék? 1280*1024-ben 40-50%on fogja leterhelni az radeon 5850-emet, vagy hasonlóan a metro 2033-hoz, ki tudja aknázni teljesen a gpu-ban rejlő erőt? :)
    Mondjuk erős a kísértés, hogy rákössem majd a gépemet a 102cm-es fullHD tv-mre :D
  • Palinko
    ott bal oldalt fel kell szaladni a törmelékre. hát ez sztem nem nagy spoiler
  • foxxi
    montam én hogy lesz aki nem bírja spoilerezés nélkül...