9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Prince23
    Á gyerekek, most jött meg. hát ez fenomenális a tartalmak. Mintha egy CE lenne. pedig PE.
  • Rage47
    nekem is ez volt az érzésem, ez nem AAA+ cím sajnos.
    a tűznél rendesen megszenvedtem az elején :D
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, pakolhatom vissza az 5870-emet a gépbe... :D
  • Avenger
    Hmm, ha mediumon így néz ki akkor nem is kell nekem high beállítás :D
  • Dimitrii
    Köszi átadom neki majd :)
  • dante3
    1440x900 medium 15-30fps, belső tereken a gyorsabb!

• Avenger
    Tényleg így van benne a beállításokban, egyébként azt csinálja hogy minden frame-t 3szor renderel le, és azokat rakja egybe, így elég brutális, maximum AA és AF beállításoknál jobb képminőséget kapunk. De az erőforrás igénye is csupán háromszorosa a kikapcsolt állapothoz képest :) Durva SLI meg CFX konfigokhoz ajánlják.
  • foxxi
  • alma2
    Nem vagyok egy witcher fan, de azert tobbet vartam. Ez elso palyan ezek a lowpoly modellek, a nagyon benan megvalositott tuz, mozgasok, az eltuno fa tormelek, a teljesen buta A.I., a cod-os rossz helyre lepek elegek cimu megoldas, az npc-k buta semmilyen viselkedese (allnak a tuzben) annyira lehangolt, hogy felre is kell tennem, hogy ne toroljem le orokre 5 perc utan, mert ez igy messze van a jotol.
    Elso benyomas, de mintha nem ezt igertek volna :)
  • MauroN
    Még szedem:D
    Nem tudom hogy kell leírni.
    Csak olvastam hogy azt ki kell kapcsolni, mert nagyon eszi a gépet.
  • mike01010101
    AC:Brotherhood után a futás animáció se a legjobb, de ez már lehet, hogy szőrszálhasogatás
  • Prof William
    A Gépemen az Asassin Creed: Brotherhood majdnem maxon reccenés nélkül futott. Akkor van esély hogy ez is jól fog menni? Persze nem maxon de legalább közepesen...

Nem tervezem 10000*10000-ben futtatni jó nekem a 1280*1024 -is csak ne döcögjön közben.
  • bélanéni #2638
    Neked valami német verzió van meg?
  • zzeN
    Azt tudom, h nagyon lehúzza az fps-t, nem éri meg bekapcsolni.
  • MauroN
    A játék beállításoknál az übersampling az mire való?
  • Csokis
    OFF: Azért a GLS futárok között is van khmm. Amikor legutóbb rendeltem egy játékot 576-tól PS3-ra, akkor megkérdezte a futár, hogy mit rendeltem. Mondom játékot PS3-ra. A válasz: Miért nem töltöttem le inkább.
  • bélanéni #2634
    (jó ez a május, hiába a szerelem hónapja)
  • Rage47
    Assassins Creed után elég szegényes a harcok menete. :D
    AMD x2 6000+ ati 4850 - mediumon egész jól megy. Lowon ugyanott beszaggat, mint mediumon...
  • bélanéni #2632
    Én is mindig a Cdpincétől rendelek, legközelebb Neal Morse dupla lemeze jön díszdobozos változatban. </off>
  • wedge31
    Kösz. Megy az install majd lövök pár képet.
  • bélanéni #2630
    Nem, csak lelkes vagyok.
  • TBTPumpa
    Szoktam adni borravalót a futárnak és a postásnak is...
    Bár inkább a GLS futárnak adok több borravalót, ő mindig felhív (nem tudom, hogy saját költségből vagy cégesből), hogy mikor jön, meg rendes a csávó nagyon is, szóval tőle nem sajnálom!
    Amit GLS hozott azzal mindig minden rendben volt.
    Volt amikor DHL hozott nekem zenei CD-ket... hát a tokok töröttek voltak, pedig egy nagyobb cégtől rendeltem és fóliázott állapotban voltak.
    Írtam a cégnek is, ők azt mondták, hogy ők makulátlan állapotban küldték el a lemezeket... Maga a CD szerencsére nem volt sérült, csak a tokot darabokban szedtem ki a borítékból, ami egy drágább albumnál eléggé illúzióromboló...
    Azóta persze már ez a cég (CD Pince) más futárszolgálattal dolgozik (GLS)!
  • mike01010101
    Bocs, azt hittem már játszod:)
  • zzeN
    Csak a rinya, csak a rinya.
  • bélanéni #2626
    Mégegyszer mondom: el lennék keseredve ha a kurva jó gépemen 15-20fps-el menne a játék szép grafikával, de ezzel együtt is az évtized játéka lenne számomra.
  • wedge31
    Érdemes visszaolvasni vagy csak a rinyálás ment ?
  • bélanéni #2624
    Miből láthatom hogy feleslegesen ment a sírás a rossz optimalizálás miatt? Én még csak a díszdobozt meg a leírást láttam, azok szuperek, de még fel sem telepítettem.
  • mike01010101
    Most láthatod hogy feleslegesen ment a sírás meg a flamelés. Semmi gond nincs a játékkal. Az meg törvényszerű manapság hogy a legújabb csúcsgrafikás játékok (ez az!!!) durva vasat akarnak.
    Ki merem jelenteni, hogy ez a legszebb rpg amit láttam és azt hiszem az elmúlt 15-20 éven mindent láttam pc-n. Hogy a legjobb is esetleg, az még kérdés.
  • bélanéni #2622
    NAGYON remélem, hogy kasszasiker lesz a játék, vagy minimum annyi nyereséget termel, hogy nem lesz kérdés egy még jobb 3. rész! Hajrá CDProjekt, mutassátok meg hogy PC-n van élet a Blizzardon túl!
  • wedge31
    Ilyen se volt még sorba kelett állnom a CDG-ban...
  • bélanéni #2620
    Tényleg állja, 9900-at kell fizetni. (meg amennyi borravalót szánsz a futárnak)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem ne mond, meg van gyáriba. :D De nem volt az azért "olyan" bugos első időkben sem (én is toltam anno).
  • bélanéni #2618
    Én is mindig közepesen szoktam tolni, 1-et is azon játszottam. Csak félek, hogy a közepes túl egyszerű (alkímiát minimálisan kell alkalmazni és az ellenfeleket is kevés taktikázással le lehet győzni), a nehéz meg túl nehéz (alkímiát erőteljesen kell használni, ritkán találni jó cuccokat és az ellenfelek kőkemények). Nem tudom mi legyen, nem szeretném 30 óra alatt lenyomni.

Amúgy tényleg adtak hozzá egy teljes útmutatót, belenéztem, hát ez a játék GRANDIÓZUS! :)
  • TBTPumpa
    Kellett szállítási költséget fizetned, vagy azt tényleg állta a Gamestop?
  • Bandris86
    Első indításnál a játék felteszi a 28 megás day-1 patchet.
    Biztos sokat dob rajta, közel egy hónapnyi fejlesztés.
  • wesker24
    Sacred 2 Fallen Angel RPG játék !
  • Sir Quno Jedi
    Sacred 2????
  • mike01010101
    Én mindig közepesen kezdek mindent, nem szeretek szenvedni, de azért legyen kihívás.
  • wesker24
    nah Jah Sacred 2 is hemzsegett a hibától rendesen nem hiába adtak kihozzá 1,1 GB-os patchet ! A HellGate-ről nem is beszélve ! :D
  • Csaba85
    Mostanság ez már kezd megszokott lenni :/ Nézd csak meg pl Brink topicját elsőre játszhatalan volt 3 update és ég és föld mostmár :)