The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem kell betojni.

"Note: The release version of the game will have an advanced graphical settings menu. It will also
support the 16:9 aspect ratio and be playable in 16:10 (non-native) as well as 4:3 (letterbox)."

Ha támogatja a 4:3-at, akkor az 5:4-es képarányú monitorral is mûködik és nem lesz gond.

<16:9-es monitorom van, mondjuk, ezért én "kedvezményezett" vagyok.>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Nézd meg itt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Úgy legyen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Valamikor venni akartam csak nem most 😊 De lehet kigazdálkodom a fene egye meg 😄 Csak az a baj, hogy én sokat tolom régi játékokkal és nem tudom, hogy azok a wide screenen miként mutatnak(mondjuk egy 1024*768).
Lead gameplay designer:

<...>it can happen that there will be black borders in 1.0 version. Just because we have still some issues to work on - related to gameplay - and it's just more important than everyting else. But for sure we will not forget about native support for other resolutions. It's just a matter of time. It's shame that we just can't clone ourselves

Röviden arról van szó, hogy patch-ben fogják elérhetõvé tenni a többi felbontást teljes képernyõn.

wedge31
Fene tudja, szerintem 2011-ben már erõsen kisebbségben vannak a 4:3 felbontást használó gamerek.

Ettõl függetlenül persze sajnos szopó ágra kerültek amit nem értek...<#nemtudom>

Azért a harcrendszert tényleg nem lehet összehasonlítani, The Witcher 2 inkább a Gothic szériához áll közelebb, mint egy party alapú cRPG harcrendszeréhez.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Az a gáz, hogy nekem a gépem vadi új:
phenom 2 x4 955, 4G ram és ati 6850. Szóval a futtatással nem lesz gond, de monitorra már nem futotta 😛
bélanéni
Persze ettõl még 0day vásárlás lesz, attól ilyen baromságok nem tántorítanak el.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Igen... sajnos! Ezért meg nem veszek új monitort! Miért nem lehet gondolni a régebbi gépûekre is???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bélanéni
Gáz.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Official FAQ:
Note: The release version of the game will have an advanced graphical settings menu. It will also
support the 16:9 aspect ratio and be playable in 16:10 (non-native) as well as 4:3 (letterbox).

A letterboxing ugye meg pontosan a fekete sávot jelenti 😛
wedge31
16:10 az nekem pont tökéletes...<#beka2>

Végül a hír igaznak bizonyul! Utolsó bekezdés! Ez nagyon lerontja a játékélményt...

Itt a forrás!

bélanéni
Én is, de 16:10-re. Ez kurva szar így már bocs. Remélem 1 hét alatt kitolják a 16:10 patchet, ha tényleg igaz a hír.

wedge31
Ha a Witcher 2-röl olvastad ezt tolj be egy forrást mert én ezt még nem hallottam, modjuk nem is érint mert már több mint három éve átálltam wide monitora.

Ezt most nem mondod komolyan???? Habár Assassins Creed Sorozatnál már megszoktam, hogy bazinagy fekete "csík" (az már sáv kategória) van a képernyõ alján és tetején, de azért teljesen élezhetõ teljes képernyõben lenne a dolog...

bélanéni
Az hogy a Witcher le lett fordítva Vajákra még oké, de ez????

bélanéni
Mi a faszomról beszélsz?
Ugye az ES5-rõl!?!?!?

wedge31
Necces...

ÉN elõrendeltem, de mivel most olvastam, hogy megjelenéskor csak a 16:9 monitorok lesznek támogatva lehet lemondom. Akinek 16:10 van az csak minimális különbséget fog látni, viszont nekem aki 1280*1024-ben tolja(5:4)a monitorom 1/3 részét elveszi a 2 k*rva nagy fekete csík. Elvileg utólagos patchet igérnek aztán, hogy mi lesz belõle azt nem tudom. Most fontosabb dolguk van... mondjuk nem tudom mi fontosabb annál minthogy, a vevõk kb. fele normálisan tudjon játszani. Elég sok embernek nincs wide screen monitorja és nem csak Mo-n.
Hol van az még... Csak nehogy az is butítva legyen...

Nem én hasonlítottam össze...

Úgy legyen!!! Ám remélem egy Intel Core 2 Quad q6600 és egy Ati 5770 társaságában egy medium, high körüli beállításon el fog döcögni 1280x1024-es felbontásban (sajnos jelenlegi monitor nem bír többet, már érik a cseréje)!

bélanéni
Szerintem az Elder Scroll V-nél is sokkal jobb lesz! <#idiota><#duhos2>

wedge31
A DAII mindenképp rossz példa összehasonlitásra szerintem annyira középszerû lett.

Annál nem lesz nehéz. De örülök h legalább 1 ember van akinek az is tetszett.

bélanéni
Persze hogy bölcs dolog megvárni a megjelenést, de a Witcher2 akkor is 1000x jobb lesz! <#banplz>

Witcher 2-vel játszottál már???.... Na látod!

Én csak azt mondom, hogy ne kövessük el azt a hibát, hogy elõre istenítjük! Nekem is nagyok az elvárásaim, de azért elõre ne vonjuk le következtetéseket! Óvatosságra intelek titeket is, abból még baj nem származott <#smile>.

Óvatosság ellenére sanszos nekem is egy 0 day Prémium Edition megvétele...

wedge31
Végigjátszottam a DAII-t annál ezer százalék, hogy jobb lesz a Witcher 2.

Ebbe ne menjünk itt bele! És szerintem várjuk ki a megjelenési utáni idõt tényleges konzekvenciák levonására! Annyit mondok, hogy nekem tetszett a DA 2, tetszik eddig amit a Witcher 2-bõl láttam! A 2 játék más stílust képvisel!

bélanéni
Valahogy én is így látom, szépen megragadtad a lényeget!

Ugyan már!

Csak hasonlítsd össze a DA2 szörnyét az elõzõ videó végén a kayrnnal!

A Witcher 2 mellett a DA2 látványa puritán, idejétmúlt, primitív.
A harcrendszer szintén, a DA2 harcosai állnak egy helyeben. Idétlen és vontatott a Witcher 2 pörgõs összecsapásai mellett.
DA2 skill tree is elég béna, szinte csak jelzés értékû.

Történetben a Witcher 2 nagyon ütõs, minden eddiginél komolyabb és mélyebb. A nagy újítás pedig, hogy a döntéseidtõl függõen TÉNYLEG teljesen más eseményekben lesz részed.

bélanéni
Amit eddig láttam belõle, az alapján szenzációs. Attól még lehet hogy a végeredmény elmarad majd az elvárásoktól, ez természetes. (Bár hogy nagyon elmarad, azt kétlem.)

De nagyon kár volt ezt most megnézni! Ez a játék nagyon jónak tûnik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
finishing moves nagyon látványosak és a csoportos kivégzés fenomenálisan hangulatos

Én meg úgy vagyok vele, hogy kell mindkettõ! Ne szálljunk el azért ennyire a Witcher 2-tõl.... Bölcsebb döntés azt mondani, hogy majd meglátjuk!

valami olyasmi 😊 Én se nézem meg, a könyvet még be kell szereznem.

Egyértelmû! <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Kísértésbe akarsz rángatni minket. Mondd csak meg õszintén! <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

<#banplz>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

bélanéni
Ja és a 30. oldalon tartok az Utolsó kívánságban, meg kell mondjam hogy a Witcher elsõ része marhára visszaadta a könyvek hangulatát. Most vagyok túl a Witcher introjának könyvbeli leírásán, hát mintha az introt néztem volna vissza. Mindenkinek ajánlom olvasásra a könyvet!

bélanéni
Csak beletekertem néhány képkocka erejéig.
Sok mindent láttam már életemben, de ilyen hangulatos játékot még nem. Nem vagyok az a típus, aki áradozik feleslegesen, de a Witcher2-vel kapcsolatban nem tudok másképp tenni. Itt egy áll-leejtõs játék van készülõben, minden screenshot, video és zenei részlet ezt sugallja.

Újra kell játszani az 1-et, a 3. befejezés még úgyis várat magára. Ez az idõ elég is lesz rá.

IMYke2.0.0.0
Hát, ezt az egy hónapot most már én is kibírom, mindenféle matéria megtekintése nélkül... még ha nehezen is 😊

Köszi, de erõs leszek nem nézem meg. <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Gideon Wieth

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hát van benne igazság <#eplus2>