9144
-
Csaba85 #2690 Hát én ugy vagyok vele van még egy kicsi az 1 ből ,hogy meglegyen a full végigjátszás (elhagyatam a mentéseim .....) addig meg ugy is jönnek a patchek / driver update. -
balays82 #2689 Végre valami pozitívum! A képek alapján minden a helyén van, nem lesz itt gond, ha normálisan fog futni. -
#2688 3. képen máris van egy magyar fordítási hiba. Hiányzik az 'a' betű :) -
Gabe18 #2687 Én se értem az Assasins Creed milyen alapon jön ide ennyiszer mint összehasonlítási alap.
Esetleg a Two Worlds 2, Risen, ilyeneket tudnék elképzelni összevetésnek... -
062020 #2686 Steamen is kijött. -
Csaba85 #2685 Igazándiból a rinya nem a játék miatt van sokkal inkább az hatalmasra ugrott gépigény miatt. -
#2684 rinyálnak, mert fogalmuk sincs. teljesen alaptalan, kisüt belőle, hogy TOTÁL más elvárásokkal álltak neki.
kérem szépen, ez nem egy "szaladok előre, ütök-vágok 'kit látok", ha esetleg eddig nem esett volna le...
nem hack'n'slash és még csak nem is assassins creed. nyomik... -
balays82 #2683 Ezt úgy mondod, mintha konzolra egyetlen normális játék sem létezne, amiben szerintem nincs igazad. Másrészt, ha jön is ebből konzolos verzió, szerintem inkább az lesz PC-s port, nem pedig fordítva. Azt pedig még mindig nem írtad le, hogy mit rontottak el benne olyan nagyon. -
Gabe18 #2682 Már bocs, de ez összehasonlítás is elég vicces... -
#2681 Eszéméletlen a hangulat és a játékélmény. a szövekegektöl már az elején kifeküdtem.
Eddig nekem maximálisan hozza amit vártam.
Akiknek meg az AC az etalon gyorsan töröljék a játékot mert ez nem fog tetszeni.
-
foxxi #2680 Immár kétszer is kifejtetted véleményed. Köszönjük. De többször nem kell. AKi akarja az ugy is megtalálja :) -
#2679 Dél van és még mindig nem jött a futár...
Lehet, hogy már át sem veszem, vagy ha mégis, akkor azonnal megy Hardverapróra hirdetésnek!
Bontatlan állapotban még el lehet adni valamennyiért! -
mindero #2678 Nagyon kíváncsi lettem.
Érdekes h az előzetes újságírói változatok 90-95%-os értékelést osztogattak, itt meg mindenki rinyál... -
#2677 Akkor ezért volt a PE mellé ennyi extra...hehe -
Csokis #2676 Úgy játszanék már vele, de így valahogy nincs kedvem.
-
#2675 Senki sem igerte ez igy van, ennek ellenere 3 evvel a witcher 1 utan ez a jatek szanalmas az elodhoz kepest, koszonhetoen a konzolositasnak. -
#2674 Az hack 'n slash, ez meg egy RPG. Ott csak ütni kell + nincsenek nagy terek. -
Prof William #2673 Játszik már vele valaki? Milyen játékélmény. Van olyan jó min az 1? -
#2672 castelvania, most talalkoztam azzal a jatekkal, minden szempontbol korberohogi a witchert, (picit mas stilus) letehetetlen, egy dologban marad le a witchertol, nem kell regenyeket olvasni, bar nem lepodnek meg abban sem, ha ebben a reszben mar joval lecsokkent volna az olvasni valo is.
Tovabbi jo jatekot akinek tetszik.
-
balays82 #2671 Senki nem is ígérte, hogy ugyanolyan lesz, mint az első rész. Ha olyan lenne, most az lenne a baj. Én továbbra is inkább az optimalizáció hiánya miatt aggódom, de ez idővel javítható, csak türelem kérdése. Reggel óta itt figyel mellettem a CE, nagyon nem szeretném megbánni ezt a vételet. Sajnos azonban szombatig csak mások véleményére támaszkodhatok, ami jelenleg egy kicsit elrettentő. -
gseldon #2670 Akiknek nagyon lassú az fps, az SSAO és übersampling kikapcsolásán kívül érdemes az árnyékminőséget lejjebb venni, valamint az egyszerre max aktív teljes árnyékvető fények számát drasztikusan korlátozni. 3D motor programozási tapasztalataim szerint ez utóbbi a legnagyobb erőforrászabáló dolog. Egy teljes árnyékot vető fáklya pl. 6x rendereli le a környezetet egy kocka 6 oldala mentén, hogy dinamikus lightmap-et készítsen. -
#2669 lehet szuper a sztori, ha a harc, amiből a játék nagy része áll, unalmas... -
Gabe18 #2668 Hát ugye várhatóak voltak változtatások a játékmenet terén, ez a régi rajongóknak a legritkább estben tetszik.
Én most telepítem kiváncsi vagyok sikerül-e 10 fps-t kihozni... -
#2667 Nekem. -
Prof William #2666 A Witcher 1 eleje is full lineáris meg minden volt csak aztán lett olyan jó hogy csak néztem. Ha csak a az első rész szintjét hozzák összetettségben akkor már rossz nem lehet. ráadásul olvasom hogy elméletileg jobb szóval olyan rossz csak nem lehet. -
kjhun #2665 A magyar felirat letölthető ( --> warez topik). -
balays82 #2664 Mégis mi lett benne leegyszerűsítve? Hány óra játék után tudod ezt így megállapítani? Remélem, senki nem 10 perc alapján ítélkezik, egy 60-80 órás végigjátszási idővel bíró játék esetében. Én egyébként még emlékszem, hogy az első rész eleje sem volt valami nagy szám, aztán eléggé beindultak a dolgok. -
foxxi #2663 Szerintem a személyes tapasztalatnál semmi se jobb. -
#2662 ja, monitoron is nehezen olvashato, de aki tv-n jatszik megszivta :)
-
Madi92 #2661 Emberek csak én érzem így látatlanban is, hogy itt nagyon el lett valami cseszerintve a játékkal?:\ Mások első benyomása, erre enged következtetni, cáfoljatok meg ha nem így van! Lécci!!!:D -
Csokis #2660 Jön konzolokra is. -
#2659 De jön konzolra, azért lett ennyire leegyszerűsítve. Na majd azon játszok. Ahhoz majd nem kell atomerőmű és 6 anyuka. -
#2658 nálatok is kb. olvashatatlanul picik a betűk?
tök jó, hogy megy a harc nagyban, ugrálok a tűz között, közben írja jobb oldalt a gombokat, instrukciókat, amik 7-es betűmérettel íródtak... -
#2657 Nem is jön konzolokra a játék, hogy lenne már átirat? -
gseldon #2656 ez nem egy PC exkluzív játék? Még ha nem is, biztos, hogy nem konzol "átirat", mert PC-s verzió volt először, konzol csak jön majd esetleg a jövőben. -
Csaba85 #2655 Oké valakinek már sikerült aktiválni a extra dlcket ?:/ -
#2654 Azt hittem ilyen jatekkal nem fogok talalkozni mint regen, felnottek ebben az iparagban is, hogy semmi utmutatas, csak egsz-egsz, mert a jatek ugy erzi jo ez neked netan fazol, jo volt 20x ujrakezdeni...
Amugy sut rola messzirol, hogy a konzolok szintjere lottek be, azert ilyen csunyacska.
-
#2653 Nalam fut szepen, viszont a jatek egy borzadaly.
Egy f*s konzolos atirat lett ez a jatek is. Nevetseges, hogy szetcsesznek minden jo jatekot a konzolositassal. -
#2652 ja oszt akkor még vegyem is meg persze -
Csaba85 #2651 "I am running 2xSLI 580's and Uber mode is about 20-25FPS in actual game play. Ultra, with everything set to max I am good, with occasional drops to 50fps. Very demanding game..but also one of the most beatiful looking games...pretty stunning and I am just in the beginning."
Akkor lol