The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nekem jó lesz egy kettes szint is, örülök ha az bírni fogom. Így talán még a story-ra is lehet koncentrálni.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én úgy tudtam egyébként, hogy a Witcher elsõ részéhez is terveztek ilyet, abból semmi se lett ezek szerint?
Sosem értettem ezeket a bõvített kiadásokhoz mellékelt dolgokat.
Az ilyen kis szobrocskákat még megértem,de ilyen artbookkal ki tudnak készíteni. Annak mi értelme?
LOL! Nálam a szobrocska megy a padlásra (még ha Triss lenne...), viszont az artbookokat rongyosra szoktam lapozgatni. 😊
Game: 2,95 Font
Ui: hmm most, hogy utánanéztem Albionból nem is olyan sokért jönne, szóval lehet még én is változtatok. xD
Zavvi: 24.80+0.99 postaköltség
Game: 24.99 de ott asszem 3 vagy 4 font a pk.
Amúgy mint mondtam régen én is ilyen voltam, hogy "jaj ott kell lennie a doboznak mert milyen tré ha nincs" de ezt már "kinõttem". Ma már ha jól tudom a játékok fele digitálisan kerül eladásra szóval lassan de biztosan el fog tûnni a dobozos játék. Nem most nem 5 év múlva de el fog 😊
Én például imádom az ilyesmiket az utolsó képig megnézni, a dalokat többször is meghallgatni (nem vagyok rest MP3-ba is nyomorítani, és elhozni ide, hogy itt hallgassam, ha kedvem van rá), és a könyveket is átnézem.
Azért veszek/vettem, hogy kiélvezzem, ezért azt is teszem.
Igaz néha elõ jön a kis angyal és veszek 1-2 játékot.
Most is fogalmam sincs milyen indíttatásból meg mi célból de megvettem pár hete az AiTD Limited-et. Ugyanúgy ott van a polcon talán már a 13. porréteg rakódik rá.Zenei cd + game cd ki sincs bontva egyedül megnéztem milyen az artbook és ennyi.
Next PC upgrade: 2022
Elvi kérdésekben amúgy is felesleges a vitatkozás.
Van, aki csokis papírokat gyûjt, még úgy is, hogy mandula-, kakaóbab-érzékeny, vagy cukorbeteg...
Van, aki képeslapokat gyûjt a világ minden tájáról, holott életében sosem fog eljutni egyik helyre sem, hogy személyesen vegyen ott postcard-ot.
Stb. stb. stb.
Ezek olyan dolgok, amik mások szemében értéktelen dolgok, mondván "de hát...", miközben a gyûjtõnek, rajongónak, valamilyen oknál fogva megszállottnak ez nem kérdés.
Amúgy igazad van.
LOL mert a making DVD meg a zenei cd az nem lesz letölthetõ? Ugyan már rossz kifogások ezek.
Az 1043-ban azt próbáltam kifejteni, hogy szép és jó, amit a GOG-on a digitális változat mellé adnak, csak szerintem ha már adnak Art Book-ot, az digitális formában olyan szinten illúzióromboló, hogy mindössze reklámfogásnak érzem, semmi jelentõsége (pláne hogy 1 nappal a megjelenés után letölthetõ lesz bármely torrent oldalról, már bocs).
Az ilyen kis szobrocskákat még megértem,de ilyen artbookkal ki tudnak készíteni. Annak mi értelme?
Egyszer megnézi az ember és kb örökre elfelejti hozzá sem nyúl.Akkor minek van?
Metro 2033 limitedhez is adtak 3-4 db art képet.Pocsékolják csak a nyomtató festékét.
Most kiadok 10k-t a dobozosért vagy fizetek a gog kiadásért 12k-t amihez megkapom ami a dobozosban van + artbook + gyakorlatilag 3 játék ingyen a GOG oldaláról. Steamen is gondolkoztam mert a legtöbb játékom ott van, de az steam cloudon és acsikon kívül semmi pluszt nem ad.
De a Witcherrel nem lehet összehasonlítani, nekem az tetszik a legjobban az egészben, hogy ÉL a világ amiben játszunk.. Az öregasszonyok pletykálnak az utcán, az emberek beszélgetnek, megjegyzéseket tesznek az idõjárásról, ha esik az esõ akkor beállnak az eresz alá, stb.. Szerintem ezek nagyon sokat tudnak dobni a hangulaton, és még egyik játékban sem láttam ilyesmit.
No meg más játékokban d*gni sem lehet<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Persze, mióta 16:9-es nagy LCD-n "élek", és bárhol, ahol gép elé ülök LCD (16:10/9) van, a "négyhármas" arány zavarna. Már.