The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Csak igazi hardcore fanoknak, eredeti nyelven:
<#nezze><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Nekem "csak" 4 kellett hozzá - 2 melóhely mellett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
Látom nem vagyok egyedül ebben a helyzetben. Nekem is jut vagy napi 20-30 perc rá, de legalább így sokáig tart 😊 Elsõ rész 5 hónap alatt volt meg.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

koschwarz
még így is több idõd lesz játszani vele, mint nekem a család és meló mellett, úgyhogy ne sírj<#fogmosas>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ja én is ezen szomorkodok, mondjuk ha minden jól alakul hamar megleszek vele. Jókor fog megjelenni 😞

Grrrr, miért pont vizsgaidõszak elõtt egy héttel kell kijönnie. <#rinya>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

simán nekem is elég lesz egy normál szint 😊

bélanéni
Persze, errõl szól az egész.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

IMYke2.0.0.0
Diablo 2-ben imádtam a "Hardcore" módot. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

koschwarz
ártani nem árt, ha van benne egy ilyen mód is. egyébként meg nyilván külön gerilla-marketing értéke is van egy ilyen különlegességnek, hiszen biztos lesznek hírek, site-ok amik arról szólnak majd, hogy ki vitte így végig.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

bélanéni
Szintúgy, kb így nézek ki nap végére <#zavart2>
Nekem jó lesz egy kettes szint is, örülök ha az bírni fogom. Így talán még a story-ra is lehet koncentrálni.

Így kitolják a játékidõt az örökkévalóságig. Mindenesetre tuti hogy én nem abba fogom indítani, kapok elég agyvérzést napközbe is.

Reset gomb berúgása 5% HP alatt reflex kifejlõdött az emberben rendesen 80-as szint környékén. <#eplus2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

az biztos elég nagy lenne és idegesítõ.

Azért amikor a végén a fõbossnál elhalnál... nem lenne természetes a mosolyod...<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez olyan, mint anno Diabloban profi karakterrel<#idiota>
Én úgy tudtam egyébként, hogy a Witcher elsõ részéhez is terveztek ilyet, abból semmi se lett ezek szerint?

biztos lesznek olyanok is meg mások is. Érdekes lehet az a szint 😊

bélanéni
Most olvastam arról elõször, hogy a legmagasabb (4.) nehézségi szinten ha meghal Geralt, vége a játéknak, nincs folytatási lehetõség. Szerintem extrém, de tuti lesznek próbálkozók és olyanok is, akik nemhogy végigtolják, hanem rekord idõk alatt teszik azt. <#idiota>

bélanéni

rotator

Sosem értettem ezeket a bõvített kiadásokhoz mellékelt dolgokat.
Az ilyen kis szobrocskákat még megértem,de ilyen artbookkal ki tudnak készíteni. Annak mi értelme?

LOL! Nálam a szobrocska megy a padlásra (még ha Triss lenne...), viszont az artbookokat rongyosra szoktam lapozgatni. 😊

bélanéni
Én gamestop.hu -ról rendeltem végül is 7.900 + PK-ért.

bélanéni
Én meg veszek 1-2 évente 1 játékot, de az legyen (amíg lehet), dobozos. Ennél több szemetet termelek sajnos összesen 1 év alatt, ezen semmi nem múlik. Én a Guide-ot akarom lapozgatni, néha a dobozra ránézek és a zenei CD-t egy nagyon komoly hifin hallgatom. Ennyi, tovább nem filozofálgatnék. Mindenki tegyen saját belátása/igényei szerint. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Zavvi: 0,99 Font
Game: 2,95 Font

Egy kis kiegészítés amit elfelejtettem. 😊 Ha egy játékot mondjuk dobozosan meg tudok rendelni 6k forintért, digitálisan meg 10k akkor én is nyilván a dobozost veszem.

Ui: hmm most, hogy utánanéztem Albionból nem is olyan sokért jönne, szóval lehet még én is változtatok. xD
Zavvi: 24.80+0.99 postaköltség
Game: 24.99 de ott asszem 3 vagy 4 font a pk.
Nem a pluszok miatt veszem ott, hanem mert digitálisan az a legjobb ajánlat. Ott porosodik a sok játék a polcomon és elõ nem veszem õket nézegetni. Ami dobozos de steames azt meg fõleg nem, mert a "dvd be és telepít" tovább tart mint letölteni. Ráadásul a lemez is megsérülhet aztán b*szhatod a kutya nem cseréli ki. Ilyenkor jön az ellenérv, hogy jaj csõdbe megy a steam aztán lõttek a játékomnak, de én erre azt mondom, hogy ha egy olyan hatalmas vállalat mint a steam végleg eltûnik, akkor nagyobb bajaim is lesznek holmi játékoknál...(meg a világnak)😄
Amúgy mint mondtam régen én is ilyen voltam, hogy "jaj ott kell lennie a doboznak mert milyen tré ha nincs" de ezt már "kinõttem". Ma már ha jól tudom a játékok fele digitálisan kerül eladásra szóval lassan de biztosan el fog tûnni a dobozos játék. Nem most nem 5 év múlva de el fog 😊
Solid Snake
"a dalokat többször is meghallgatni"......és aztán elõadni <#idiota><#vigyor5>
IMYke2.0.0.0
Személyfüggõ.
Én például imádom az ilyesmiket az utolsó képig megnézni, a dalokat többször is meghallgatni (nem vagyok rest MP3-ba is nyomorítani, és elhozni ide, hogy itt hallgassam, ha kedvem van rá), és a könyveket is átnézem.
Azért veszek/vettem, hogy kiélvezzem, ezért azt is teszem.

grebber
Azt csinálom 😄

Igaz néha elõ jön a kis angyal és veszek 1-2 játékot.
Most is fogalmam sincs milyen indíttatásból meg mi célból de megvettem pár hete az AiTD Limited-et. Ugyanúgy ott van a polcon talán már a 13. porréteg rakódik rá.Zenei cd + game cd ki sincs bontva egyedül megnéztem milyen az artbook és ennyi.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ezzel az erõvel semmit se vásárolj, ami PC-játék...
Elvi kérdésekben amúgy is felesleges a vitatkozás.

Van, aki csokis papírokat gyûjt, még úgy is, hogy mandula-, kakaóbab-érzékeny, vagy cukorbeteg...
Van, aki képeslapokat gyûjt a világ minden tájáról, holott életében sosem fog eljutni egyik helyre sem, hogy személyesen vegyen ott postcard-ot.
Stb. stb. stb.

Ezek olyan dolgok, amik mások szemében értéktelen dolgok, mondván "de hát...", miközben a gyûjtõnek, rajongónak, valamilyen oknál fogva megszállottnak ez nem kérdés.

bélanéni
A zenei CD-t nem iPod-on fogom hallgatni, MP3 nem ugyanaz (nekem).
Amúgy igazad van.

grebber
"hogy mindössze reklámfogásnak érzem, semmi jelentõsége (pláne hogy 1 nappal a megjelenés után letölthetõ lesz bármely torrent oldalról, már bocs)."

LOL mert a making DVD meg a zenei cd az nem lesz letölthetõ? Ugyan már rossz kifogások ezek.

bélanéni
(ja és a környezetszennyezéssel egyetértek, de sajnos az egész civilizációs fejlõdés árnyoldala a környezet pusztítása - de talán még mindig jobb mint ha gyönyörû környezetben friss levegõt szívva bunkósbottal védekeznénk még mindig a kardfogú tigrisek ellen, persze elfelejtve minden olyan technikai vívmányt mint számítógép, Witcher2 stb...)

bélanéni
Én a Premium (alap) verziót veszem meg, én életemben nem vettem gyûjtõi kiadást. Viszont sokkal jobban tetszik a Premium dobozos változat, mint a digitális. Mert amit ehhez adnak, az nagyon szép csomag, elsõsorban a zenei CD, Making DVD, és a 200 oldalas Útmutató lesz király, ez utóbbit (és egyáltalán könyvet) csak papír formában szeretek olvasni, eleget görnyedek gép elõtt a melóhelyen - meg persze majd a W2 elõtt <#idiota>.

Az 1043-ban azt próbáltam kifejteni, hogy szép és jó, amit a GOG-on a digitális változat mellé adnak, csak szerintem ha már adnak Art Book-ot, az digitális formában olyan szinten illúzióromboló, hogy mindössze reklámfogásnak érzem, semmi jelentõsége (pláne hogy 1 nappal a megjelenés után letölthetõ lesz bármely torrent oldalról, már bocs).

grebber
Sosem értettem ezeket a bõvített kiadásokhoz mellékelt dolgokat.
Az ilyen kis szobrocskákat még megértem,de ilyen artbookkal ki tudnak készíteni. Annak mi értelme?

Egyszer megnézi az ember és kb örökre elfelejti hozzá sem nyúl.Akkor minek van?
Metro 2033 limitedhez is adtak 3-4 db art képet.Pocsékolják csak a nyomtató festékét.

bélanéni
Én meg valahogy jobban szeretem a valódi dolgokat a virtuális dolgoknál. Az artbook is "virtuális", monitoron nézegethetõ lesz? Mert akkor szerintem az elég nagy nulla, már ne vedd sértésnek, ez nem téged minõsít.

Viszont abban nincsen magyar felirat... 😊
Nem hiszem. Csak collector vagy GOG kiadás. A collectornál a GOG kiadás azért jóval olcsóbb. Meg valahogy már kinõttem abból, hogy muszáj dobozosnak lenni a játéknak. A büdös életbe nem nézegetem a dobozát max addig amíg települ a játék... 😄
Most kiadok 10k-t a dobozosért vagy fizetek a gog kiadásért 12k-t amihez megkapom ami a dobozosban van + artbook + gyakorlatilag 3 játék ingyen a GOG oldaláról. Steamen is gondolkoztam mert a legtöbb játékom ott van, de az steam cloudon és acsikon kívül semmi pluszt nem ad.
cd galaxis...artbook engem is érdekelne, külön nem lehet valahol rendelni ?..a collectors-ban egyedül az érdekelne, papírfej, kártya, stb nem
Amúgy ki honnan rendelte elõ? Én a GOG akcióját használtam ki. Igaz, hogy 12k, de a sok bónusz miatt magáért a játékért kb 7k-t fizetek. Ráadásul artbook a collectoron kívül csak ide jár 😊 És persze az sem mellékes, hogy így a teljes összeg oda kerül ahová való 😊
mennyire nehéz 😄

teljesen egyetértek én is, mindig szerettem elõször kipróbálni a játékot. A környezet tényleg nagyon jól megcsinálták, az emberek élik az életüket (alszanak, mozognak stb. ) nem csak állnak és kész.

Nehéz a Witcher sors <#nezze><#finom><#vigyor5>

Hát szerintem még a W1 is sokkal jobb a DA2-nél, még szerencse hogy elõször mindig kipróbálom a játékokat, mielõtt megvenném.. Nagy csalódás volt nekem, mert a DA1 nagyon is jóra sikerült.
De a Witcherrel nem lehet összehasonlítani, nekem az tetszik a legjobban az egészben, hogy ÉL a világ amiben játszunk.. Az öregasszonyok pletykálnak az utcán, az emberek beszélgetnek, megjegyzéseket tesznek az idõjárásról, ha esik az esõ akkor beállnak az eresz alá, stb.. Szerintem ezek nagyon sokat tudnak dobni a hangulaton, és még egyik játékban sem láttam ilyesmit.
No meg más játékokban d*gni sem lehet<#hehe><#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

IMYke2.0.0.0
Ahogy írtam már, ha csak olyan szar lesz, mint az elsõ rész, akkor tökéletes választás volt részemrõl a premier (edition) vásárlás.

érdekes lesz, igaz nem kell még elszállni majd meglátjuk milyen lesz.

Ez is egy látásmód!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Engem nem zavart korábban egyetlen játéknál, és filmnél sem, a 19"-es, 4:3-as LG LCD-n, és a 17"-es, 4:3-as CRT monitornál sem.

Persze, mióta 16:9-es nagy LCD-n "élek", és bárhol, ahol gép elé ülök LCD (16:10/9) van, a "négyhármas" arány zavarna. Már.

Nem a mûködés a lényeg, hanem a baromira illuzióromboló bazinagy fekete sáv a képernyõ alján és tetején!