9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • mike01010101
    Nem hibás a játék, fut rendesen. Egyébként a doboz meg a többi melléadott cucc nagyon igényes, minőségi áru.
  • TBTPumpa
    Sopronban, Kapuváron és Győrben is kapható már az Euronics üzletekben!
    Premium változatok, de nem tudni milyen DLC jár hozzájuk!
  • TBTPumpa
    Nem ez az első eset! Jelent meg már jónéhány ilyen hibás játék! Hellgate: London, Sacred 2, csak hogy példákat említsek!
  • Voltan
    Nem tudom, hogy fut, nincs meg a játék még. De elég aggasztóak ezek a hírek. Szerintem pofátlanság így kiadni valamit.
  • wesker24
    Na most néztem nálunk Tapolcán az Euronics szaküzletben már kapható a Witcher 2 ahogy elnéztem van belöle böven eddig nem nagyon kapkodták el ! 9999 FT az ára !
  • bélanéni #2605
    Én 10:00 órát mondtam és 10:20-kor hozták. Számomra ez még a maximális korrektség határain belül van.
  • bélanéni #2604
    Ki milyen nehézségi szinten fogja tolni? Én a közepes és nehéz között vacillálok.
  • TBTPumpa
    Én a GameStop futárnak azt mondtam, hogy délelőtt hozza... 10:38 és még sehol!
    Délután pedig nem leszek itthon és senki nem tudja átvenni ma a csomagot...
    Ez volt az utolsó, hogy tőlük rendeltem! A GLS már 9-kor meghozta volna!
  • balee4
    Ha egy ilyen gépen is játszhatatlan minimumon, át sem veszem komolyan, ez elég nevetséges, és én még azt hittem, hogy medium körül tolhatom.
  • TBTPumpa
    Fizetős DLC-k?
    Nem úgy volt, hogy a DLC-k ingyenesek lesznek és csak a nagyobb kiegészítőkért kell majd fizetni? Vagy ez csak ilyen beugrató szöveg volt, hogy mindenki megvegye a játékot?
    Utálom, ha átvernek és hülyének néznek!
  • bélanéni #2600
    Ja bocs, nekem nem GLS hozta, mert Gamestop-tól rendeltem.
    Nekem 4-5 hónapig fog tartani ez a játék, úh. addig még sok minden változhat driver és patch formájában. Egyébként nekem az sem gáz, ha 15fps-el megy, akkor is a legjobb játék az elmúlt 3-4 évben.
  • The Protector
    Én türelmes vagyok.Eddig még nem érkezett meg a cuccos.Remélem Norbi hozza ki a cuccot mert azt GLS gyereket azt bírom.

Amúgy meg sztem hamarosan minden problémát orvosolni fognak.
    Bár azért videókban is lehetett látni gebaszokat.Villódzó textúrát stb...
  • Voltan
    Milyet rendeltetek? Premiumot?

Most szóltak, hogy átvehetem a premiumot, de őszintén szólva már vacilálok, ez a gépigény dolog nagyon zavar.
    Mondjuk erős a vas: Phenom x4 965 , 4 gig RAM, Radeon 5850. De akkor is 12 FPS low detailen???? Ezt így nem biztos, hogy megveszem, pláne hogy jön az LA Noire, ami mászthev....
    Nem tudom eldönteni...
  • bélanéni #2597
    Azonnal szóljatok, ha van már W2-höz optimalizált nVdia driver! Ksözi!
  • bélanéni #2596
    Igen, én most kaptam kézhez. A doboz és a többi cucc minősége első osztályú! Remélem a játékélmény is hasonló lesz
  • Csaba85
    Igen most jött meg és még volt a srácnál 10 másik doboz szal kitartás :) .
  • zzeN
    Nein.
  • Prince23
    Vidékiek!

Megkaptátok már a GLS-től?
  • foxxi
    És ez a papírhajtogatós valami is jól néz ki!

A minősége direkt rontott! Mérete 11Mb.
  • foxxi
    Nem - The Witcher 2 - Game Guide , de akkor is :) Mint a hülyegyereknek, ugy írják le , mi merre. Tetszik, csak elég ritkaság ez :)
  • Pluskast
    Van olyan aki digitálisan vett cd kulcsot és még nem megy neki?
  • Sir Quno Jedi
    Jah lehet, nem tartom számon az ilyen lowend kártyák speckóit.
  • Avenger
    Aki már patcher közelben van meg nézi nekem, hogy tényleg le lehet tötleni az angol feliratokat a játékhoz?
  • bélanéni #2587
    Az a strategy guide? Mert ha igen, én sem végigjátszásra számítottam.
  • foxxi
    EZ a komplett végigjátszás azért picit vicces igy a game mellé csomagolva :D
  • IMYke2.0.0.0
    Otthon van egy erősebb - E8400 (igaz csak 3.0 GHz), 4 GB, HD4850, FullHD monitor.
    Írtam korábban is, hogy a crackre majd várok, hogy otthon (is) játszhassak, de félő, a net hiánya kizáró ok lesz.
    Így, marad ez a gép fő alternatívaként.
    S bizony, tényleg nem leszek rest very low-ban játszani vele.
    Ha bírja a VGA, persze.
  • Maxtreme
    de az.. Csak minek ha lassú.
  • Sir Quno Jedi
    DA2 is DX11-ben fullmaxon szaggat, mint az istennyila, DX9-10-ben fullmaxon meg sunhanik ugyanazon a konfigon. Nem mind1, hogy milyen feature-öket tud a kártyád és mik vannak bekapcsolva. Mivel a 8500GT még csak nem is DX10-es így érhetnek kellemes meglepetések is akár.
  • bélanéni #2582
    Én a W2 miatt éreztem indokoltnak a cserét, a D3-at csak úgy írtam, mert azt is várom, de annak remélhetőleg tényleg nem kell ennyire erős vas.
  • Avenger
    De ha van egy jóval gyorsabb géped, ami nincs interneten, és kifizetted a játékot, akkor nem hinném hogy neheztelnénk rád, ha crack-et letöltve játszanál a másik gépeden :D

• Jimmyke
    Na megérte kempelni 40 percet a CDG előtt, jó játékot mindenkinek!
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ezen a gépen lehet majd játszani vele, akkor minden rinyáló ember hozzászólása komolytalan lesz a szememben.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem eszembe se jutna egy Diablo 3-ért több százezer Forintot kidobni az ablakon.
    A diavetítés dolog pedig azért lesz nálam időszerű, mert ez a gép, ami interneten lóg, bizony nem egy erőmű (6000+, 2 GB, 8500 GT)
  • mike01010101
    Nem, én high-on nyomom, csak próbálgattam skálázni a beállításokat.
    A legújabb nvidia driver van fenn (W7 32 bit) és nem találkoztam hibával, kifagyásssal.
  • Avenger
    Én is pont így vagyok vele :) De sokszor tapasztaltam már, hogy mindenhol panaszkodnak egy játékra, hogy nagyon lassú meg akad meg amúgy is... én meg felrakom, belövöm majdnem maximumra és teljesen játszható, úgyhogy én reménykedek most is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ez az első és utolsó játék, amihez külön drivert kellett írni (nVidia és ATI oldalon egyaránt).
    Elhamarkodott volt a a flamekeltés - itthon és a világ minden táján.
  • bélanéni #2574
    Engem azért érdekel, mert a Diablo3 és ez miatt adtam ki többszázezer Ft-ot, és nem szeretném hogy kidobott lóvé legyen. És nyilván szeretném nagyjából ha simán menne minimum gyönyörű grafika mellett. Diavetítő gépet már 10.000-ért is lehet kapni a sarki játékboltba.
  • Maxtreme
    nálam 8-9 fps 1gb OC gtx460-al (lowon is) szal "tuti".
    Megvárjuk a drivert. Reméljhük segít..
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy, le veszem 1280*800-ra, minden low... és?
  • bélanéni #2571
    Valaki összefoglalná, hogy a sok sírás-rívásból mi az igaz, mik a tények, amik a gyenge teljesítményt érintik. Ennyire rosszul megy jobb gépeken is?