9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • zzeN
    Megjött a CE-m. Viszont hiányzik belőle 2 dolog:
    - a levél a királyhoz, amiben volt egy kisebb érme.
    - 3 papercraft figurát mondtak, erre van 1 db

A fejnek komoly súlya van, pénz is valósághű.
  • foxxi
    Már 2 napja tolod? Ez elkerülte a figyelmem.

Bár ha részleteznéd hogy mik nem tetszenek, más elgondolkodhatna rajta hogy kell e az neki vagy nem.

Igy kissé más fekvése vagy a jánynak :)
  • UUUU
    2 nap nem eleg ?
    Boven , meg sok is. Foleg ebbol a formedvenybol.Szoval throatbadger ezt nem kell, foleg ha letolteni akarod es nem megvenni.
    En egy csalodott vasarlo vagyok, aki nem azert adott ki 60 dollart, hogy az elsohoz kepest ilyen hulladekot adjanak a penzemert, a nagy igeretekkel ellentetben.
  • alma2
    Amugy akit zavar miert rohangal mindig a csoka a jatekban, analog gamepaddal tud gyalogolni is :)
  • alma2
    na megyeszer
    witcher 2
  • wedge31
    Ez egyértelmüen tükröz valamit de nem azt amit szeretnél...
  • wesker24
    Csak hogy nekem Xp-re kell nem pedig Win7-re meg Vistara !

Vagy az is be van ott linkelve ?
  • alma2
    Barcsak minden pc-only jateknal ennyire figyelnenek a gamepaddal jatszokra :)
    Most keszitettem, ha nem lenne egyertelmu.
    witcher2

• wedge31
  • Prof William
    Link az új driverhez vagy csak sinán szedjük le az legújabb drivert az nvdidia oldaláról?
  • foxxi
    Már töltöm is le :) Még a végén belevághatok, nyugodtan, stabilan :)
  • foxxi
    Te. Ha nem vetted meg, nem játszottál minimum 10-15 órát már vele, a véleményed kb semmit se mond és csak trollkodás.

Nem kell bebizonyítanod mennyire szar a játék. Neked nem tetszik, ezt már leírtad párszor, és elég is. Ha Te be tudnád fejezni, más se piszkálna.
  • Fpocok
    Természetesen én. Próbáltam kicsit poénkodni, de nem sikerült.
  • gseldon
    most őszintén a Witcher 1-ben nem volt konzolos a harc? Annyit kellett csinálnod, hogy a kellő időben (amit frankón ki is jelzett, nehogy már neked kelljen rájönni a ritmusra) megnyomtad a bal egérgombot. Ez konzolon ugyanez lett volna, csak ott a bal egérgomb helyett mondjuk "nyomd meg a négyzetet" vagy valami hasonló lett volna.
  • Avenger
    A te véleményed szerint milyen volt az első rész harcrendszere? Csak kíváncsi vagyok :)
  • CalebJoe
    Néhány kép a mocsaras városról itt is szarul megy de ez már hangulatosabb mint a vár volt.

• TBTPumpa
    Most te játszottál vagy a haverod?
  • UUUU
    Eloszor olvasd el es ertelmezd, hogy mit irnak le. Ki beszelt arrol, hogy AC-ben ugyanolyan a parbeszed ?

"a harc meg egy nagy hack&slash, tomor konzolositott formedveny az egesz harcrendszer, usd vagd stilusban, detto ugyanaz mint az AC"

Tudod a harcrendszer es a parbeszedek valaszthatosaga, nem ugyanaz.

Szoval ki is irkal hulyesegeket ?
  • Fpocok
    Annyira elég, hogy meglássam a koncepciót... és az ilyeneket leírhatatlanul gyűlölöm.
  • alma2
    Only pc persze, ird a keresobe witcher 2 xbox, de ha elinditod messzirol latszik, mind kulcsinre sajnos, mind iranyitasra, arrol nem beszelve, ha veletlen be van kapcsolva az xbox controllered, az lesz egybol a default iranyito eszkoz es mar megy is vele, azt hiszem ez mindent elarul :)
  • wedge31
    És milyen igaza van, én is így szoktam ha valami nem tetszik törlöm azt lecsó, nem idegeskedek vele.

Bár 2 perc egy ilyen hosszú játék megitélésére talán kevés lehet.
  • kHares
    Van aki Asus Xonar Dx-el futtatja? Mert hang az nincs, hiába állítgatok át mindenfélét. Kár érte, az első jó volt eddig csak annyit látok hogy nagyon kell erőforrás az enginek
  • Nos
    Ha jól emlékszem az AC-ben nem nagyon lehetett válogatni a válaszok között, itt meg lehet. Szóval ne írj hülyeséget, előbb nyugodj le.
  • Jimmyke
    Akinek az elején nem menne a ballistázás és nem akar folyton reloadolni, mint én.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bal szélső középső kereszt az 1.5 fok
  • Fpocok
    Hmm... "haverom" kipróbálta... de kb 2 perc után törölte is. Ez nem az "ő" játéka...
  • Nos
    Valaki aki már játszott vele egy kicsit írhatna egy bővebb véleményt. Grafika, harcrendszer, hangulat, rpg elemek . . .

Eddig csak az érzelmek hangját hallottuk, jobb lenne valami elfogulatlan vélemény attól aki játszik.

Köszi
  • UUUU
    Ki az a jakuza ? Amugy meg latom szeretnel par buntetopontot bezsebelni a szemelyeskedessel es hulyezessel.
  • Shep
    Srácok ez most nem only PC? Csak azért kérdem mert itt lentebb konzolosodásról írt az egyik kolléga.
  • Rage47
    én nem látok semmi hülyeséget az írásában :O
  • Maxtreme
    zsííír thx az infot. Akkor ma sem alszok :)
  • wedge31
    Te nem a jakuza alregje vagy ? az még ilyen hülye.
  • Csokis
    Na, mindenki tegye felfelé az új NV drivert! Eddig itt 11 fps volt.

• mindero
    Ezt akarták sokan, akik hőbörögtek a Witcher1 harcrendszere miatt. Nekem az is teljesen megfelelt volna, ezt meg még nem próbáltam, de majd este :)
  • UUUU
    Latom a szemelyeskedessel, ki is fujtak az erveid az jo, mert itt latszik ki is beszel suletlensegeket.

Nem konzol atirat ugye ? Nem, hat csak minden predefinialt, szeretned ugy allitani a kamerat mint a Witcher 1-ben ? Persze majd ha ir hozza valaki valami okossagot, esetleg a billentyuzet kiosztast szeretned atdefinialni ? Na kerem az nem fog menni, mert elore definialtak, jo konzolos alapokhoz szokva.
    Nem hack&slash ? vajon miert nem az ? atvezeto mozik+beszelgetes hegyek, a harc meg egy nagy hack&slash, tomor konzolositott formedveny az egesz harcrendszer, usd vagd stilusban, detto ugyanaz mint az AC. Aki ezt nem veszi eszre annak a felfogo kepessege elakadt a szemellenzon amit felcsatoltak ra, amikor ravetettek a hamot, hogy befogjak egy szodaskocsi ele.
  • alma2
    csak helyeselni tudok a latottak alapjan. Teny kellene egy x oras jatekido, egy pontosabb korismerethez, mert csodak ugye vannak :)
  • Rage47
    hát de nem hack&slash a harc?:D jön egy sereg ellenfél, te meg nyomkodod az egeret, mint a hülye
    esetleg benyomsz pár varázslatot
  • wedge31
    Ez mind hazugság amit itt gagyogsz és mivel én játszok vele nyugodtan mondhatom orbitális ökörségeket beszélsz.
  • UUUU
    Nem hack and slash ? Na ez az igazi hack&slash.
    Mint minden akcio RPG hybrid. Ez a jaetk egyertelmu visszalepes az elodhoz kepest, minf jatekugyileg, mint megvalositas, mind jatekelmeny szempontjabol. Sot az a vicc, hogy grafikailag is nem elfogadhato ezen a szinten.
  • Avenger
    Nvidia kártyások lehet tesztelni :)
  • alma2
    Anno az armanal jelen a fordito itt a forumon is, annyira toketlen eletkeptelen forditast csinaltak PENZERT, hogy a rajongok javitottak ki, aki meg kicsit is beszelt angolult ugy jatszott inkabb, mert nem fogadta be a gyomra a munkajukat. Remelem azota mar ehenhaltak, vagy megkaptak a witcher forditasat is, ki tudja :)
    --
    A castelvania tenyleg mas stilus, de eleg tavolrol nezve megsem, de aki mar latta, annak biztos leesett mar az alla es itt is hasonlot szeretne latni, tapasztalni, heba-hoba, vagy a jatek elejen legalabb. Az utobbi elmaradt, a heba-hoba lehet, hogy lenne kesobb, de mar keso :)