The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én is hasonló csavart vártam. Mondjuk, ésszerû volt így dönteniük, mert az 1. résszel nem játszóknak nem kicsit lett volna hátrányuk, ha a 2-al kezdik megismerni a világot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

értem akkor annyira nem befolyásolja, ilyenre gondoltam hogy lényeges-e kivel volt románc meg a fiút kihez adtam, meg ilyenek.

IMYke2.0.0.0
A korábban linkelt playon.os cikkben azt írták:

"HOGYAN ÉS MIÉRT HASZNÁLHATO A WITCHER-BÕL SZÁRMAZÓ MENTETT JÁTÉKÁLLÁSAIMAT?

A „The Witcher 2” egy teljes történetet és játékélményt kínál. Nem szükséges a megértéséhez az elsõ rész ismerete. Bónuszként viszont, azok akik játszottak az elsõ résszel beimportálhatják a mentett állásaikat a játékba. A Witcher 2 történetének kezdete ettõl függetlenül mindenki számára azonos. Az elõzõ rész döntései és eseményei késõbb válnak befolyásoló tényezõvé, de csak olyan módokon amelyek amúgy is elõfordulnának a játékban. Ha a gépedre telepítve van a játék elsõ része, a „The Witcher 2” automatikusan megtalálja az utolsó kritikus választási pont utáni mentéseket, és felajánlja az import lehetõségét, vagy választási lehetõséget biztosít a lehetõségek közül."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arról lehet tudni valamit hogy a mentés importálás mit fog befolyásolni? Szerintem újra játszom az 1-et addig.

IMYke2.0.0.0
Hát, annyit kibírok ezen a fostalicska gépen is, a netes regisztrálás miatt. <#hehe>

én is reménykedek benne hogy frankón menni fog.

Szerintem jól optimalizált lesz! Annó Witcher 1-et én is Low-on toltam és még úgy is hihetetlen élmény volt! Ez a játék sem lesz más! Király sztori... a grafika csak ráadás!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3... max 4 nap megjelenés után!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

én már dolgozok a gépem fejlesztésén 😊 de én se szeretnék lemaradni a jóról, nekem közepesen megfelel.

én is arra kényszerülõk, hogy premium-ot megveszem, és õsszel rakom csak fel, akkor tudok új gépet, venni, medium felbontáson nem vagyok hgajlandó megnézni...de hogy addig hogy bírom ki<#gonosz3>
IMYke2.0.0.0
Már ezt is bánom, hogy megnéztem... 😞
100%, hogy ezen a fostenger GF8500 GT VGA-s gépen nem fog normálisan futni a játék. <#rinya>

Otthon, offline crack-re kell majd várnom.

nagyon jó kis videónak ígérkezik és a harcrendszer is. Az elõzetest az kihagyom majd máskor .

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bélanéni
Azt a k**va élet 😊 (eddig csak az alfa verzióból mutattak videókat?)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

az még érdekesebb lesz 😄 Tényleg fejlõdünk.

Na ja, az erotikus kártyák helyett most már hardcore videók lesznek. Fejlõdünk elvtársak! <#hehe>

Palinko
a képek alapján most rendes 3ds lesz
nagy kár hogy kihagyták nem is tudtam hogy ennyi van lehet újra kellene kezdenem. 😊

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Házhoz szállításnál add meg a munkahelyed címét - fõképp, ha 8-16 óra között ott vagy, mert bizony, ebben az idõszakban történik meg az érkeztetés.

The Protector
Huh.A mai napon félretettem a pénzt a gamera hogy majd egybõl tudjak rendelni galaxison.
Már nagyon várom a gamet az biztos.
Valakinek esetleg megvannak vagy valahol meg lehet nézni az összes kefélõs kártyát a witcherbõl.
A kedvencem az volt mikor vizimában megállított egy nõ csak azért h megkeféltesse magát h Õ elmondhassa hogy megrépázta a nagy fehér farkas.

2.Házhoz szállítással kérem a gamet.Megoldható az hogy esetleg mikor kihozzák és melóban leszek akkor oda hozzák?Pl megadom a lakhelyem de ha pont melóban leszek és hínak akkor odahozzák.Elméletileg így még kevesebbet is kell utazniuk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
A Brotherhoodban nagyon sokat változott.Az elején rettenetesen el tudnak verni.És jött sok új feature is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Azért jó tud az lenni, nagyon is.

Én sosem értettem az Assasins Creed harcában mi a jó. Körbeállnak 3-4-5-en, de mindig csak az támad meg aki veled szemben van, a többi türelmesen vár a sorára, csak lépegetnek körülötted elõre-hátra.
Az elsõben legalábbis igy volt, a többirõl már csak videót néztem, de azok alapján ez semmit sem változott...

wedge31
Azért taktikusabb gondolom mert itt van magic meg potionok, bombák, mérgek is, ha jól tudom a AC-be meg talán ilyenek nincsenek bár én nem játszok azzal és nem is egy kategoria a witcherel.

Több modon tudsz harcolni ezért taktikusabb.

Prince23
Csak arra fel hoztam fel, hogy a Witcher 2-ben is hasonló a harcrendszer. nem kell itt taktika, ahogy nézem. Bele a lecsóba, mind két karakter.

IMYke2.0.0.0
Assassin's Creed: Brotherhood engem nem érdekel - így az sem, ha az jobb (netán szebb, okosabb, és még le is cuppant) harccal rendelkezik.

Prince23
Egyébként a harc bemutató alapján a witcher hasonlít az ACB-hez nem? én még nem láttam taktikusat. ha a witcherre ezt mondják az alább beágyazott videó alapján h taktikus, akkor az ACB mi?

igen mondjuk Shani se volt piskóta 😄 kinek melyik

Muttley
thx 😊

Just do it :)

IMYke2.0.0.0
Shanit láttad egyáltalán hálóingben pihegni az ágyán? Nem mondanál olyasmit, hogy Abigail a legjobb 😊))

wedge31
Abigail volt a legjobb...<#zavart1>

IMYke2.0.0.0
Én Shanival keltem egybe... szóval... 😊
[Bár, megvolt (sorrendben) Triss, Abigail, az utcalányok fõnökasszonya is, még elõtte. <#ravasz1>

*Triss

ja és Triess ? 😊

IMYke2.0.0.0
Ó, jaj!
A legtutibb csaj volt pedig. <#hehe>
(Szigorúan Shani után)

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
<#nyes><#alien>

Solid Snake
Pedig lesz benne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem is 😊
IMYke2.0.0.0
Meg se venném, ha lenne benne multi. Ez komoly.

"Anyád törpékkel hál" Ezen a beszóláson akkorát röhögtem, mikor elõször hallottam!

nincs mit, nem lesz szerintem. A videó a harcrendszerrõl biztos klassz de kihagyom 😄

grebber
Ez nem kérdés.Nem lesz benne!

Next PC upgrade: 2022

oki thx
akkor még egy kérdés maradt : ebben lessz-e multi?
/ mint pl a Two Worlds II-ben van /
Prince23
Harc bemutató

grebber
"Látványos, brutális, taktikai harc"

Sajnos eddig ebbõl egy fél videót nem mutattak!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Nem is tudom mikor vártam utoljára ennyire egy játékot mint ez.Azt tudom h hatalmas csalódás volt az a game de nem tudom már mi is volt az pontosan.

Mellelseg rettenetesen félek a játék tehnikai részétõl.Attól félek h tele lesz buggal,textúra hibával,de a legnagyobb gond az lenne ha borzasztóan lenne optimalizálva.Remélem egy laza x2 5200+ 2gb ram és egy 9800GT társaságában el fog döcögni.

íííííííííííjsh még valami.A witcher 1 óta beépült a káromkodási palettámba az ANYÁD TÖRPÉKKEL HÁL szidalom😊Multiba és a közéletben is hatalmas a röhögés rajta.

egyenlõre csak pc-re jelen meg 😊

zzeN
Ki se jön konzolra(még).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Üdv
A ps3 -as verzión lessz magyar felirat ? tudja valaki ?