9144
-
#2770 Mediumon tökéletesen, nálam is ugy megy és a látvány nekem így is odavág.
De lehet, hogy még feljebb is skálázhatnád a grafot. -
#2769 Szívás. HD 5770-enem 2009 végi. :S -
#2768 -
#2767 A Troll Troublet mindenki megkapja ahhoz nem kell külön kód. -
#2766 Radeon 5850-esen hogy futna? -
#2765 Bahh, milyen igazad van :)
--
Gamepad bekapcsolva, witcher elvarasok kikapcsolva, teljesen mas fenyben tudok ra tekinteni, vegre ki is nez valahogy, igy mar nincs tobb rinya, nekilendulok egy picit.
-
#2764 Ja, az ígért dlc, a Titokzatos árus (Mysterious Merchant) helyett, a Troll Troublet kaptam. Ti is? -
#2763 Képről (!) nem tűnik szebbnek. Persze, Te másként érzékelheted a géped előtt. -
#2762 Mindenkinél aki nem maxon akar játszani egy több éves kártyával. -
Csokis #2761 Nálam már igen, az új NV driverrel! -
Csokis #2760 Az ubersampling minimum 50% teljesítménycsökkenés. A látvány meg... nem is tudom, hogy szebb-e?!
-
#2759 Van olyan ember akinél játszhatóan fut? -
furgelab #2758 Ok, kösz a segítséget -
#2757 Nem tudtok valamit a 7.1-es hangról?
Nálam csak sztereó.
Az egynél is gondok voltak vele az elején, végül hotfix lett a vége.
Plusz, kisajátított egyes billentyűket, így nem tudok a megszokottakkal nyomulni. Az életbe nem fogok hozzászokni.
Hogy ezek mire jók?
Egy métert mentem, de már mérgelődöm. Mi lesz később?
Remélem, nem fogok csalódni, bár mostanság minden második rész alulmúlja az elsőt.
A hangra azért, ha tud valaki megoldást, jöhet.
Kösz, Laci. -
#2756 Regisztrálj, addig nem lehet aktiválni a dlc-ket. -
furgelab #2755 nekem szürkén világít, csak nem tudom miért -
#2754 A letölthetö tartalmak menüpont alatt. -
#2753 Igen - én meg itt az SG.hu-n tapasztalom sok játék esetében.
Jönnek a "nem ezt vártam", "visszaküldöm", "nem megy a félmilliós gépemen" hozzászólások... eltelik 4-5 nap, és maradnak azok, akik játszanak is.
-
#2752 A PE a normál. -
#2751 A premium a normál, csak itt kapsz hozzá még ezt-azt. -
Prof William #2750 Emlékszem anno a Hardwireden is akkora lehúzó cikk született az 1-ről hogy csak néztem...
Ha csak az 1 hangulatát hozza akkor már nekem ok lesz. -
furgelab #2749 Van egy amatőr kérdésem, a DLC-t hol lehet aktiválni benne?? -
#2748 Remélem atin is így fog menni :) -
#2747 én ezt nem értem, mindkét ismertebb magyar bolt oldalán csak prémium edisön van, egyiken gyüjtői is, most akkor nem is hoztak belőle normált, vagy mimimi? -
Csokis #2746 Minden abszolút max beállítás, kivéve az ubersampling-ot, mert az kikapcsolva. Mindjárt más így játszani.
-
#2745 az elején ne válasszátok a sárkányt, mert törlitek a játékot :D -
#2744 Én meg legkorábban csütörtök délután játszhatok vele. Mindegy addig befejezem a TW1-t, hogy legyen saját mentésem. -
#2743 Lehet én tudok valamit rosszul, de nem ma reggeltől lehet a normál verziót aktiválni? azaz 0:01-től... Ha meg CE-t vettél 60 dollárért adj linket, én is akarok :D -
#2742 Itt már mindenkinek megjött, csak nekem nem... Úgy volt, hogy délelőtt már a kezeim között lesz a játék, de már délután van...
Jellemző, ilyen noname futárcégekkel sem fogok többet hozatni semmit! -
#2741 configurator input -
#2740 Na b+ tényleg, KÖSZI! Nem hiányzik semmi se, nem szóltam! -
#2739 Amennyit elolvastam, bennem is ezt erősíti - jönnek a rinyapisták, és majd amikor mindenki rendesen belemerült a játékba, jönnek a pozitívumok is.
Mert más játékokhoz kezdik el hasonlítgatni. -
#2738 hol lehet megnézni a gombkiosztást? -
#2737 Nem maradsz le semmiröl csak a rinya megy, egy-két nap kell mire végre a játékról is fogunk beszélni -
#2736 Lehet hogy triviális dolog, de a dvd-k tokjában nézted? unboxing videóban ott volt a többi cucc. :) -
#2735 Na jó, asszem, ezek után nem fogom átvenni a PE-t. Adják el másnak.
Megveszem majd az LA Noire-t, abban remélem nem csalódok. -
#2734 kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor lemászunk a csatornába és sötét van, írja, hogy használjunk macsek-lötyit..azt hogy a rákba kell használni, mert nekem nekem nem engedi...meg a mutagén-t sem engedi...próbálkoztam az invertory-ban, de nem jött össze, pocket-be sem engedi tenni... -
#2733 Követhetetlenül pörög a topik. -
foxxi #2732 Ha kell, elküldhetem a másik kettőt pdf-ben :) -
#2731 Nekem se jött be a harcrendszer. Tényleg hack & slash lett kicsit. Ráadásul olyan gyorsan fut a karakter. Ez már az 1-ben sem tetszett. Nem igaz hogy a fejlesztőket nem zavarta ez a suta mozgás, ha már ennyire figyeltek a környezetre, meg az élő világra. Pont az animációt spórolják ki. Mint általában az RPG-knél. Hihetetlen hogy kb. 10 éve az animáció RPG-k terén alig fejlődik.