The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Én is az Aardot, meg egyszer talán az Ignit. Azt se tudom mi volt a többi (volt asszem valami csapdaállító cucc is), nagyon nem illettek oda.
Asszem a 2-ben is maradok az Aard-nál, a witcherek nem varázslók...
Csupán remélem, hogy nem hagyják kihasználatlanul a billentyû nyújtotta interaktivitást (NWN játékokban pl. 1-0/shift+1-0/ctrl+1-0 hozta fel a képességeket, lehetett ám facerollolni 30 opcióval).
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
a digitális verzióban NINCS magyar felirat sem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
amúgy
honnan az info, h
a Witcher1 is multiplatform "akart lenni"?
Just do it :)
Mondjuk engem totál hidegen hagy a konzol port, sikeres lesz ez akkor is ha marad only pc mind a Witcher volt.
ehhez akár már most lehet rendelni sült krumplit ketchup&mustárral
egyetlen kérdés, h lesz-e 92%-os a multiplatform verzió is a PC-shez hasonlóan
Just do it :)
Az elsõ részbõl kiindulva még akkor se biztos a a konzol verza ha elkezdik csinálni mert közbe elfogyhat a portolásra szánt pénz, mivel ez egy kis cég.
Tényleg nagyon jó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy én már végigjátszottam, és azt gondolom, zseniális lett. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Kész az eddigi legnagyobb Witcher fan project: And a Curse, and Love, and Betrayal!
Jellemzõk:
-10-12 óra játékidõ
-3 féle végkifejlet és 2 féle korai vég
-100 NPC
-125000 szó
Pont jó lesz május közepéig, ráhangolódásnak.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.