The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Shaninak jobban örültem volna 😊 <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szuper hír<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amiga
Nem kamu, én voltam a magyar felirat egyik tesztere. Nagyon jól sikerült.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ja jó kis jel volt 😊

Solid Snake
wedge31
Dehogynem, meg még lepedõ akrobaták is...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az Aardot, a Quent ha nagyon rosszul álltam, és kellet egy kis idõ hogy legurítsak pár potiont, meg nagy ritkán az Ignit. A többire nem is raktam pontot (egy újrajátszás kivételével), nem éreztem szükségét.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Ti milyen jelet használtatok gyakran?

Én is az Aardot, meg egyszer talán az Ignit. Azt se tudom mi volt a többi (volt asszem valami csapdaállító cucc is), nagyon nem illettek oda.

Asszem a 2-ben is maradok az Aard-nál, a witcherek nem varázslók...

Azt tudom, hogy nem használtam az elsõben, bár biztos nem mindenki játszott úgy mint én.Max 2 jelet használtam, abból is az Aardot sûrûbben.

1-5-ig vannak berakva alapból a Jelek az egyben.

Csupán remélem, hogy nem hagyják kihasználatlanul a billentyû nyújtotta interaktivitást (NWN játékokban pl. 1-0/shift+1-0/ctrl+1-0 hozta fel a képességeket, lehetett ám facerollolni 30 opcióval).

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ja hogy gyorsbillentyûre gondolsz.Hát nem tudom, úgy emlékszem az elsõben sem volt, külön ki kellett jelölni pl. az Aard-ot, ha használni akartam jobbkattal.

Ilyenek konzolokra vannak.

Power Wheel

<#wilting>

á nem versz át 😄 figyelek 😊

Seth
'nyád ijesztegesd !

PSN ID.: Beegabor

Solid Snake
Ez az, megjelent:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ne légy türelmetlen xDD
így van tök jó minden nap közelebb kerülünk a megjelenésig.

Már csak kevesebb, mint 3 hét van hátra!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bélanéni
Hm? <#wilting>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Remélem nem csak power wheel lesz, nem dísznek vannak ott a számok a billentyûzeten.

akkor mindenképp premiuimot veszek majd 😄

Frank99
most olvastam a hivatalos oldalon, hogy a prémium editionben lesz magyar felirat....

a digitális verzióban NINCS magyar felirat sem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ez nagyon jó 😄

bélanéni

bélanéni
Forrás? Linket! <#banplz>

wedge31
Na végre, akkor már a célegyenesbe vagyunk...<#eljen><#eljen>

Én is hallottam róla, hogy készítik konzolra, de aztán jött a válság és leállították a projektet!

wedge31
Ez se lesz multiplatform mert ha az lenne egy idöbe jönne a konzolokra is a pécével de mivel késöbb jön igy már portnak számit.

grebber
Aranylemezen van!

Next PC upgrade: 2022

Muttley
a PC-s TW2 sikeréhez kétség nem fér
amúgy
honnan az info, h
a Witcher1 is multiplatform "akart lenni"?

Just do it :)

wedge31
Az elsö résznél nem sikerült ez tény, nem akarat kérdése volt ott se.

Mondjuk engem totál hidegen hagy a konzol port, sikeres lesz ez akkor is ha marad only pc mind a Witcher volt.

Muttley
ha nagy pénzt akarnak, megcsinálják
ehhez akár már most lehet rendelni sült krumplit ketchup&mustárral
egyetlen kérdés, h lesz-e 92%-os a multiplatform verzió is a PC-shez hasonlóan

wedge31
Ez még messze nem a hivatalos bejelentés.

Az elsõ részbõl kiindulva még akkor se biztos a a konzol verza ha elkezdik csinálni mert közbe elfogyhat a portolásra szánt pénz, mivel ez egy kis cég.

Muttley
let him sweat and lough out at him loud

Kill him with fire!

Muttley
ez a nap híre

a kérdés már csak az
MIKOR?
sztem kb 2011. nov, de ez csak tipp 😊

Hehe, én is végigjátszottam vagy ötször 😉
Tényleg nagyon jó.
IMYke2.0.0.0
Ezt most én sem értem - mit akartál a mondatod elsõ részével?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hoooooooogy?!

Amiga
Valóban nem bírnak korszakalkotó jelentõséggel az elsõ részben hozott döntések, de azért ajánlott a beleélés érdekében áthozni a mentést, mert miért is ne?

Amúgy én már végigjátszottam, és azt gondolom, zseniális lett. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

valószinüleg angol nagy kár.

wedge31
Az angol biztos.

Prince23
támogatott nyelvek? gondolom angol meg lengyel.

Nem ide illik, de ide is berakom azért...

Kész az eddigi legnagyobb Witcher fan project: And a Curse, and Love, and Betrayal!

Jellemzõk:
-10-12 óra játékidõ
-3 féle végkifejlet és 2 féle korai vég
-100 NPC
-125000 szó

Pont jó lesz május közepéig, ráhangolódásnak.

Palinko
pedig anno még úgy kezdõdött 3 féle kezdés lesz...
igen ez van majd kiderül.

Én azért remélem, hogy valahogy összeegyeztetik (pontosabban hogy már összeegyeztették), hogy egyszerre érezzük W1 fontosabb (vagy akár kisebb) döntéseit import esetén, de azért az 1-el nem játszóknak is érthetõ legyen. Bár félek attól, hogy az lesz a vége, mint az ME 1-2 importnak: kapsz 10-15 plusz mondatot, meg egy kicsit könnyebb értelmezni a párbeszédeket, aztán viszlát (és ezt támasztja alá a F.A.Q importos része is). Bár a hangulaton még ez a 10-15 mondat is sokat dobna (és dobott az ME2-n, legalábbis szvsz).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.