9144
-
Tibbor #2810 Szó sincs arról, hogy a Bioware nulla pontot adott volna a Witcher 2-re.A Bioware, mint kiadó nem pontozza mások játékait.Ha alaposabban újraolvasod az oldalt, láthatod, hogy magasabb user score-t is kapott, mint a közelmúltbéli Bioware játékok.A nulla pont vagy elírás, vagy a friss megjelenés miatt még egyszerűen nincs korrekt számértéke. -
#2809 275.27-Win-7-Vista-x32 -
#2808 Nézd meg nincs e a számlára nyomva a CDG-ban ugy csinálták. -
#2807 -
Tibbor #2806 Na ez az igazi szadizmus: reggel felhívtam a futárcéget, ők megadták a futár mobilszámát, aki közölte, hogy fél 11 körül hozza a csomagomat.Szinte percre pontosan meg is érkezett.Csomag rendben, a dobozban minden a helyén.Megcsodáltam a szép csomagolást, megkukkantottam a térképet, az érmét, belelapoztam a kézikönyvbe...., aztán 11-re jönnöm kellett dolgozni.És csak este jöhet az install.
Amúgy köszönet CD Galaxis és GLS, szuper jó szervezés volt!
Ti pedig, akik már nyomjátok a progit, fejezzétek be a sopánkodást és próbáljatok meg örülni picit.Idáig mindenki tűkön ülve várta a második részt, most meg, hogy kijött, néhányan mást se csinálnak, csak fikázzák a gémet.Ahány konfig, annyiféle FPS.A hozzávetőleges gépigényt szerintem nem árt megrendelés előtt tisztázni, hogy az ember ne utólag kezdjen anyázni. -
#2805 Van aki 2magos procival és 9800Gt szintű karival nyomja?Tapasztalatok? -
#2804 Nekem az a gondom, hogy nem tudom megváltoztatni a billentyűkiosztást mert a menü nem reagál semmire. Configokat átírtam de úgy sem megy. -
#2803 Én nem az 576-tól vettem, hanem a Gamestop-tól!
Bár lehet, hogy átvertek, én csak a regisztációs kódot találom a kézikönyv hátulján... Semmilyen más kód nincs! -
#2802 #2794 -
#2801 Hali.Nekem sem jött még meg. -
muhpet #2800 Engem az átvétel után (bementem érte) felhívtak az 576kb-ból, hogy mondjak egy e-mail címet amire küldhetik a bónusz DLC kódját. -
ferenc001 #2799 Na, már települ. Már csak azon remegek, hogy menni fog-e :D -
hentesferi #2798 Sziasztok !
a Mentés importálása jól működik ? csak Külföldi fórumokon olvastam , hogy elvileg még bugos :S ha jó , érdemes be töltetni az 1 mentéseit ? ( mitől lesz másabb , mint ha újat kezdenék ? ) csak mert a régi vinyómon van , amit hirtelen nem is tudom hol lelek fel :D
Köszi előre is a válaszokat ! -
#2797 Szép takaró -
mindero #2796 Nekem is megjött közbe, egyelőre a zenei cd-t hallgatom, hát nem lesz egy vidám játék ez alapján :) -
#2795 De hol van a kód a Titokzatos áruhoz, mert nekem csak 1 kicsi papír volt benne, abban pedig csak a nevem és címem volt rajta illetve egy számla!
Semmilyen más papír nem volt! -
#2794 Megérkezett, de nem is a Bosits futárszolgálat, hanem a DPD hozta...
Basszus, ha ezt tudom felhívom az ürgét, mert több csomagot is hozott már nekem, hogy ugorjon ide...
Azért nem semmi, hogy a játékszoftver eladó cég nem ismeri az alkalmazott futárcégét! -
#2793 Most jött:
-
mindero #2792 A bioware szerintem elmehet a jó bánatba! Még van pofájuk dumálni, azok után amit a DaO2-vel meg a ME2-vel műveltek. -
Csokis #2791 Itt az XP-hez való új nVidia driver! -
#2790 Az szép, akkor van remény, hogy nálam is jól fog futni :) -
#2789 a bioware szerint 0/10 pontot érdemel a witcher 2 -
Curesz #2788 Gondolom adsz a futárnak borravalót :D -
#2787 1920-ba high-on -
#2786 Ha Gamestop-tól rendeled, készülj fel rá hogy egyhamar nem kapod meg a rendelt játékodat!
Nekem is írták, hogy ma délelőtt mindenképp megérkezik.
Már 14 óra lesz és a futár sehol, nézzék hülyének az édes anyjukat.
Ha valaha meg is érkezik visszaküldöm nekik.
Majd játszok a virágbolti verzióval... CDGalaxis-nál ilyen tuti nem fordulna elő! -
muhpet #2785 Szuper, minimum grafikán, kisebb lassulásokkal, a játék elején a csatajelenetek jól futnak! Bár igaz, hogy egy lefagyással hagytam félbe a játékot...Amúgy nekem egyáltalán nem csalódás, tetszik, az egyetlen igazi problémának első ránézésre a kissé bugyuta AI tekinthető. Van, hogy csak áll és néz az ellenség, néha meg hirtelen megfordul és arrébb megy, mintha nem is lennél ott. -
Csokis #2784 Mondjuk az új driverben van egy ilyen is:
"Increases gaming performance by up to 12% for dual-core CPUs in CPU-limited cases."
Nem hangzik olyan rosszul számodra, szvsz! -
#2783 estefelé kiderül, de lefosnám a bokám ha nem maxon menne 1920X1200-ban XD -
#2782 áh köszi, gémstopon nyócezeröccáz, az baromira nem sok, még a cdkulcsért se lenne az : D
egy vicc azért, pár órás játékokat adnak tíz rongy fölött, ha avn játék, ami megérdemli, hogy megvegyék, akkor ez az. legalábbis remélem.
-
#2781 Látom, közben már válaszoltál.
Köszi. -
#2780 Milyen beállítások mellett? -
#2779 Megvan, a nyüves!
A számlán van, vazze! -
#2778 nálam csak 0-5% cpu-t használ elég érdekes fizikai memória meg 56% -
#2777 Hmm még a végén kiderül, hogy a megfelelő driverrel, nem hogy rosszul, hanem igen jól van optimizálva :D -
#2776 Nekem a számlára nyomták rá a kodot. -
Csokis #2775 Nem nagy különbség van egyébként, itt meg tudod nézni az összehasonlító képeket! Max. 20%-os teljesítményvesztés árán megérné, de így szvsz nagyon nem! -
#2774 leszel a witcher 2 topic hivatalos trollja? -
#2773 Remek!
De honnan kapom meg a Titokzatos árus-t?
Csak egy kódot találtam a dobozban, vagy el dugták valahová?
Monnyuk', az érme alá? :) -
#2772 Nem kell mindent maxra tenni és jól fog az futni.
Én bezzeg majd szopóágon leszek ezzel a hulladék 8500-ös nVidiával. -
#2771 Nekem szerintem nem a VGA-val van a gond. GTX 460, hanem a 2 magos 5600+-ommal. Igazam van-e? :D