The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelenleg ez az a pont ahol teljesen elakadtam. Nem tudom van e akinek sikerült biztos, nekem spec normálon is bukta. itt egy kis segítség de cheat szagú nagyon. SPOILER
Secret Boss

Köszi, közben megtaláltam, jobban körül kellett néznem.
rúnát a kovácsoknál kell elkészíttetni, te magad ilyesmiket nem tudsz, csak bombákat és fõzeteket
MerlinW
Nem. Magyarul.

[merlinw.org]

Magyarúl ?
MerlinW
Ha nem jó a lemez, ide írd be a játék CD kulcsát, és letöltheted a játékot.

[merlinw.org]

Tök ugyanígy jártam én is! Nézd meg a DVD adattároló felületét! Ott nálam egy csomó pötty van, lehet te is ilyet kaptál.

Próbáld meg felmásolni HDD-re a tartalmat, nekem úgy sikerült telepíteni végül a játékot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok! Van egy holdruna ábrám és a megfelelõ hozzávalók, de nem tudok készíteni. Ki tudja megcsinálni? A harmadik felvonás elején vagyok, a mágiát és a kardforgatást fejleszetttem, az alkímiából semmit.
Csinálj GoG fiókot, aztán ha be vagy jelentkezve akkor itt: http://www.gog.com/en/witcher2/backup/ regisztrálod a CD kulcsot. Így mindig lesz egy digitális példányod is, akkor is ha valóban ODD a ludas.

GoG-on lehet, hogy be tudod regisztrálni, onnan meg magyarul is letöltheted.

Vissza vittem már kétszer,és ott simán ment.Nekem a második lemezig se jut el,és letõlteni nem akarom mert akkor nem magyar lesz.Eredeti lemezem van.Mit csináljak hogy elinduljon ?
Ha törrenten szedted le, akkor Kényszerített újraellenõrzés. Ha eredeti, nézd meg a lemezt alulról, hogy sértetlen-e, nem karcos-e valahol? Vagy rossz az olvasód már, és azért dobja ki. Ha másik gépen/olvasóval is ugyanez, akkor csere. Ha nem megy a csere, akkor leszeded torin. A kulcs a lényeg.
Hello! a Witcher 2 folytón (CRC) adathibát mutat telepítés közben a data 2-ben.Hogy orvosolhatom ? Elõre is köszönöm
Köszönöm! 😄
IMYke2.0.0.0
Banner... Lustáknak: KLIKK

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

am hol van az a warez topik?xd
Nekem az enhanced edition van meg.
MerlinW
Passz. Kérdezd a warez topikban. A bolti változatban minden nyelv benne van régiótól függetlenül. Az enhanced patch tartalmazza mind.

[merlinw.org]

De csak orosz meg kínai nyelvet lehet, megint 9 gb t nem akarok leszedni, nem tudja vki felrakni?
IMYke2.0.0.0
A könyveket nem vettem meg. A kedvezmény meg már ugye okafogyott.
A 2. részt 0-day vettem, az 2. rész EE-t pedig tegnap, Pécsett a "hülye-nem-vagyok"-ban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Könyveket is megvetted?
egyébként az elsõ rész ezer forint kedvezményt ad a játékra!

Gratz!!!

Egy másik video, úgynevezett ultra beállítással ez már egy az egyben megegyezik a film minõséggel 😄
Witcher 2 ultra

IMYke2.0.0.0
"A "The Witcher"-gyûjteményem:

A 4990 Ft-os "Enhanced Edition" tartalma - az Enhanced tartalmakon felül - 100%-ban megegyezik a Premium Edition-éval.

Azaz:
* 2 DVD(játék) - színes szitálással
* Kézikönyv - színes borító, fekete-fehér tartalommal, 36 oldal
* Útmutató (gyak. végigjátszás) - színes borító, fekete-fehér tartalommal, 96 oldal
* Színes, keménypapíros térkép, 2 oldalas (Pontar-völgy, Északi királyság)
* Bónusz DVD (Így készült, stb.)
* Audio CD (Soundtrack)
* Stilizált levél (kemény papír) A "disznó Hensett" címmel.
* Pénzérme

MerlinW
Launcher, beállítások.

[merlinw.org]

Hi.Vki tudna segíteni, nekem orosz a játék és hogyan tudnám magyarrá vagy legalább angollá tenni?pls help vki
Szerintem még mindig ez az egyik legjobb video ha valaki mostanában gondolkodik rajta hogy megvenné. Persze magyar nyelv is választható hozzá.
Witcher 2..
Látszik sok a duma benne szóval csak erõs idegzetûeknek 😊

Gubberx
Az mitõl lehet hogy mióta feltettem a legújabb patch-et a menüben semmilyen felirat nem látszik csak fekete homályos csík van ha odaviszem a kurzort semmi felirat nem jelenik meg :S Eredeti a játék.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

opch kimaradt a spolier tag, de utálom a meleget, tompít rendesen.

Egy kikötõhöz közeli barlangba tudsz találni. De mással is meg lehet csinálni a fõzetett. 😊

Csori96
Inkább visszatöltöttem egy korábbi mentést. Nem akartam kockáztatni azzal, hogy tovább csinálom, igaz így kárba veszett pár óra játék.
Csori96
Valaki tud segíteni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor elmentem Stennis-hez király vérért, elkezdtem vele beszélni valamirõl és megsértõdött. Ettõl kezdve, amikor beszélni akarok vele, azt mondja "Kifelé!". Ez miatt nem tudom megcsinálni a "Királyi vér" küldetést. Mit lehet tenni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol van a homályvirág ami kell a Kayran potihoz?Nem akarok a varázslónõvel együtt legyõzni inkább Triss féle verziót választanám.

Imyke#8411 köszi de most már így hagyom ha feltette.

★ 汤姆 李

IMYke2.0.0.0
A kínai honosítás elgépelési hibáit javítja. Egyáltalán nem érint mást = felesleges feltenni.

Különben mi ez a Chinese patch?Mert felraktam azt is:/

★ 汤姆 李

MerlinW
Ez piszkosul érint minket😊

[merlinw.org]

Kijött az EE-hez, a 3.2.1-es patch.

Patch Notes:

The update correcting various translation bugs in the Chinese version of The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition. Please note that it only affects the Chinese version of the game. No changes to gameplay or additional features are being introduced with this update.

Link
Hát nem volt kis feladat beállítani megfelelõre a grafikát úgy,hogy 45-50(60+ zárt térben) FPS legyen és ne legyen semmi mikro szaggatás sehol de sikerült😊

★ 汤姆 李

grebber
Remélem hogy érkeznek majd hozzá jóféle finomságok!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Csak szólok:

"Witcher 2 MOD készlet

A CD Projekt RED bejelentette, hogy hamarosan kiadja a REDkit-et, vagyis egy eszközkészletet, amivel a modding közösség rávetheti magát a The Witcher 2: Assassin's fo Kings PC verziójára. A REDkittel csinálhattok nem lineáris kalandokat, új helyszíneket és még nagyon sok minden mást. A jövõ héten kezdõdõ gamescomon lesz róla prezentáció is."
IPON

kártya túlmelegedés,memória hiba,hdd töredezettség,háttérben futó programok?
Grr1234
Fiúk lányok, miért szaggat a játék minimumon, ha meg van az ajánlott követelmény?

Letöltötte a teljes Enchanced patchet? Mert még arra is van pár. Kb 13Gb csak az alap enchanced patch és még annak is van egy javítása.
De néz rá a hivatalos forumon nekem gond nélkül megy

Van egy kis gond.

Jó régen megvettem a Witcher 2-õt, mûködött is. Gondoltam feltelepítem ismét.
Feltelepült, órákon át. Töltött valami javítást, aztán még töltött, meg még telepített, meg anyámkínja.

Erre nem indul. Az alkalmazás nem tudott megfelelõen elindulni( 0x0000142)

Na ez most mégis mi a bánat?
Nem azért fizettem ezért újonnan egy rakás pénzt, hogy csak egyszer használatos legyen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok
Remélem valaki tud segíteni a problémámon. Na szóval a 2. fejezetben megszereztem a lándzsahegyet és a kardot, de mikor megpróbálok vissza menni Henselt táborába a ködön át mindig csak a vergeni oldalon lyukadok ki, ha valaki tudna segíteni az jó lenne, mert elég idegesítõ ez így

Kicsit off de megjelent a Vaják- a végzet kardja.
Nos az elsõ után nem gondoltam volna hogy lesz ezek közül egy amit felírok a magam kedvenc dark fantasy könyvei közé. Nem sok név van rajta, és persze a Conannal kezdõdik. 😊
Viszont most a Végzet kardját is felírtam a képzeletbeli listára 😊

Jézusom mi ez 😄

IMYke2.0.0.0
Már egy ideje kinn van.

madi92 kapcsold ki az ubersamplinget(többszöri mintavételezés) és nem lesz probléma