The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Secret Boss
[merlinw.org]
Próbáld meg felmásolni HDD-re a tartalmat, nekem úgy sikerült telepíteni végül a játékot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
A 2. részt 0-day vettem, az 2. rész EE-t pedig tegnap, Pécsett a "hülye-nem-vagyok"-ban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyébként az elsõ rész ezer forint kedvezményt ad a játékra!
Egy másik video, úgynevezett ultra beállítással ez már egy az egyben megegyezik a film minõséggel 😄
Witcher 2 ultra
A 4990 Ft-os "Enhanced Edition" tartalma - az Enhanced tartalmakon felül - 100%-ban megegyezik a Premium Edition-éval.
Azaz:
* 2 DVD(játék) - színes szitálással
* Kézikönyv - színes borító, fekete-fehér tartalommal, 36 oldal
* Útmutató (gyak. végigjátszás) - színes borító, fekete-fehér tartalommal, 96 oldal
* Színes, keménypapíros térkép, 2 oldalas (Pontar-völgy, Északi királyság)
* Bónusz DVD (Így készült, stb.)
* Audio CD (Soundtrack)
* Stilizált levél (kemény papír) A "disznó Hensett" címmel.
* Pénzérme
Witcher 2..
Látszik sok a duma benne szóval csak erõs idegzetûeknek 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Imyke#8411 köszi de most már így hagyom ha feltette.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Patch Notes:
The update correcting various translation bugs in the Chinese version of The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition. Please note that it only affects the Chinese version of the game. No changes to gameplay or additional features are being introduced with this update.
Link

★ 汤姆 李
"Witcher 2 MOD készlet
A CD Projekt RED bejelentette, hogy hamarosan kiadja a REDkit-et, vagyis egy eszközkészletet, amivel a modding közösség rávetheti magát a The Witcher 2: Assassin's fo Kings PC verziójára. A REDkittel csinálhattok nem lineáris kalandokat, új helyszíneket és még nagyon sok minden mást. A jövõ héten kezdõdõ gamescomon lesz róla prezentáció is."
IPON
De néz rá a hivatalos forumon nekem gond nélkül megy
Jó régen megvettem a Witcher 2-õt, mûködött is. Gondoltam feltelepítem ismét.
Feltelepült, órákon át. Töltött valami javítást, aztán még töltött, meg még telepített, meg anyámkínja.
Erre nem indul. Az alkalmazás nem tudott megfelelõen elindulni( 0x0000142)
Na ez most mégis mi a bánat?
Nem azért fizettem ezért újonnan egy rakás pénzt, hogy csak egyszer használatos legyen.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Remélem valaki tud segíteni a problémámon. Na szóval a 2. fejezetben megszereztem a lándzsahegyet és a kardot, de mikor megpróbálok vissza menni Henselt táborába a ködön át mindig csak a vergeni oldalon lyukadok ki, ha valaki tudna segíteni az jó lenne, mert elég idegesítõ ez így

Nos az elsõ után nem gondoltam volna hogy lesz ezek közül egy amit felírok a magam kedvenc dark fantasy könyvei közé. Nem sok név van rajta, és persze a Conannal kezdõdik. 😊
Viszont most a Végzet kardját is felírtam a képzeletbeli listára 😊