9144
-
Madi92 #8583 Most hülye kérdés/kérés következik, de a lenti konfigra tudnátok ajánlani egy graf beállítást? Hogy normálisan fusson? Mikor felraktam alapból elég sok minden "magas" beállításon volt, és elég sok minden be is volt kapcsolva. Így kezdtem el játszani, de 30-60 fps-ig minden volt, és ilyen zavaró microlaggok vannak benne. Mi lenne az az elfogadható beállítás, ahol ezen microlaggok megszűnnek? Tudom, én is ki tudnám tapasztalni, de elég macera így, hogy ki be kell lépkedni, és egyesével átállítgatni mindent, hogy most jó?? -
#8582 Sokaknak még mindig problémája van a telepítéssel, ezen javítottak. A játékhoz nem nyúltak a 3.2 óta.
"We reverted the changes that caused problems after the update of March the 11th and the today's download contains the redists for the game. They are to be found in (...)\Steam\steamapps\common\the witcher 2\redist\. The update causes redists to reinstall and the required registry entries for them and the game to be created."
-
#8581 Steam-en volt valami 100MB-os frissítés erről tud valaki valamit? -
#8580 Hihetetlen mennyivel másabb az Ioverth-es végigjátszás. Az egész történetből is sokkal több kiderül, vagy csak régen volt a másik oldali végigjátszásom. :) -
#8579 Jaj ezt már megválaszoltam :D. SZóval ahogy előttem is írták, ami quest feljegyzést elolvasol(legyen az a tábláról leszedett, vagy valami hullától elszedett feljegyzés, bekerül egyből a journalba(J). Érdemes egyből elolvasni őket, ahogy felveszed, mert akkor ott lesznek legfelül az inventory-ban. -
#8578 A hary queen-hez nem a hirdetőtáblás quest juttat be, hanem a saskia ellenmérges egy bizonyos fázisa. Szóval együtt kell csinálni a kettőt, majd ott a zárt ajtó mögött a quarry-ban. -
BBalee #8577 A hirdetőtáblán fogadtad el a küldetést, nincs már mit elolvasni, ha elfogadtad. A tartalmát elolvashatod utólag dandelion meséjeként a J betűvel, ne egy papírdarabot keress! -
Munszu #8576 Oké, de ez a gond amit írtam akkor általános probléma, hogy a lapokat nem jelzi ha leveszem a tábláról, és nem tudom felvenni a küldetéseket?:(
Kár hogy nem lehet az adott fejezetet újra indítani.. :\
Nem a könyvek között kéne lennie az inventoryban? -
#8575 Haladj tovább a Saskia ellenmérge questben, akkor küldenek majd át a harpy queen-hez. -
Munszu #8574 A másik amit nem értek, az bug lehet, hogy amit mondjuk az eladtam az első fejezetben akármelyik árusnak ,azt össze vissza be teszi minden fejezetben az összes árushoz, hogy újra megvehessem?
És nem csak az ő cuccaikat látom, hanem azok közül kell ki mazsoláznom amit eddig el adtam nekik... -
Munszu #8573 Szerk.: Már nincs szeresztés gomb :\, ezt kérdésnek szántam ,előre is köszi mert már órák óta emiatt szívok.. :( -
Munszu #8572 Igen azt tudom,csak pl. van a hárpia királynős küldetés, le veszem a papírt a falrol, és ahhoz hogy a küldetések közé be kerüljön, el kéne olvasnom azt amit a papíron ír. De a papírt sehova nem teszi be az inventorymba, vagy nem látom hova kerül.. :( . Hova teszi be azokat a papírokat, mert én már teljesen el vesztettem a fonalat, és emiatt nem bírok tovább haladni. :(( -
WagnerUr #8571 A maradék 3 csapdát a hárpia királynő fészkében tudod majd letenni. Egyelőre nem tudsz bejutni oda, előre kell haladnod a többi történet szálon.
A küldetések dokumentum formában nem kerülnek az inventoryba, a naplódban (alapbeállításként J-gomb)tudod csak elolvasni a teendőket. -
Munszu #8570 Üdv,most értem a Törp városba hát igen hosszú játék lett,de most valami bibibe ütköztem, vagy csak én nekem ment ki egy két dolog a fejemből a kis kihagyás alatt.
A törp városban vagyok, és van egy küldetés a hárpia szerződéssel, hogy a csapdákat le kell raknom és azok felkapják felrobbanak, és boldog minden. Ez mind szép és jó lenne de 4 után abba hagyta a számlálást,és nem is mindig akarják felvenni a csapdákat.
Ez miért lehet vagy mit csinálok rosszul?
A másik kérdésem az lenne,hogy ha a tábláról fel veszek egy küldetést, az inventoryban hol találom meg? Mert ott ahova én emlékeztem nem teszi be a papírokat hogy el olvashassam, és nem is találom egyik fülben sem... :\
Most lehet hülyének néztek stb.., de én nagyon nem látom ezeket.... most, lehet hogy valami bazi nagy bugba keveredtem...
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
(Mert már sok időm ment el itt... ) -
Bohusek #8569 Ja-ja, ezek mind megvannak.
1. Időszakos és állandó fejlesztők.
2. Az állandók egy része kardfejlesztő, más része páncél.
Ez érthető és jó tanulóként így is viseltettem irántuk. Csak a rendszert, amit megtanultam, megzavarta az az átkozott kesztyű, ami látszólag egy elemmel állandóra fejleszthetőnek tűnik, de nem tudok olyan elemről, amely ezt megtenné, valamint ha megpróbálom, a játék egész a fejlesztési folyamat utolsó fázisáig elenged bármelyik páncélfejlesztő elemmel, de amikor kiadom a végső utasítást, sátáni vigyorral azt mondja: "Töröld meg a szád szélét, Öcsi! Csak az orrodnál fogva vezettelek, és a kesztyű meletti kis pöttyöt pedig ennek emlékeztetőjéül láthatod majd mindig."
Szóval, ha még valaki... -
Although #8568 Fejleszthetők, nem láttam még ilyet. Az igaz van ami a páncélhoz jó meg van ami a fegyverekhez. Ezenfelül vannak fenőkövek meg mindenféle ami időszakos hatásnövelő. Szóval elég komplex rendszer. -
Bohusek #8567 Üdv Mindenkinek!
Geralt és a királygyilkos történetének lezáró fejezeténél járok. Egy érdekességgel találkoztam: Lett egy kesztyűm (páncél +3, életerő +15, védekezés +5), amit, ha felhelyezek az "Inventory" felületen, megjelenik mellette egy olyan kis karika, mint a kardok vagy a vértezet mellett. Tehát fejleszthető, konstatáltam magamban. A fejlesztőeszközökre klikkelve megmutatja ugyebár, hogy mihez jó. A köveknél csak a kardokat jelöli ki, így maradt a páncélfejlesztés. Ezek egyikére klikkelve meg is jelölte a kesztyűt, mint fejleszthető elemet, majd indítványomra rá is kérdezett, hogy: Akkor tényleg fejleszted? Enter után meg kiírja nekem, hogy csak kardot és vértet lehet fejleszteni. Akkor most nem értem, logikai csapdába kerültem.
Valakinek van tippje, elképzelése, esetleg futott már bele ebbe az utcába? Fejleszthető a kesztyű vagy csak mellette a kis karika homlokredőzőnek jó.
Előre is kösz! -
kjhun #8566 Kijött a 3.3-as patch. 385MB
Tartalma:
Patch 3.3 changes (21st February 2013)
Patch 3.3 adds modifications to Aard and Quen. The modifications are applied when a relevant shrine is found and used in game and they can be disabled in DLC settings in Options. It also adds auto-detection of the controller.
Activating a relevant shrine changes Quen into Solar Quen adding a 10% chance for an attacker to be incinerated when hitting Geralt.
Activating a relevant shrine changes Aard into Ice Aard adding a 20% chance of freezing opponents hit with the sign.
The controller (gamepad/keyboard+mouse) is detected automatically.
Közben, a kezdőoldalon már a 3.-dik részt reklámozzák. -
BBalee #8565 A karakter lapon tudod elkölteni, ha valamelyik "fát" végig fejleszted. Ha a tutorialt is megcsinálod a játék elején, akkor erre is megtanít... -
#8564 Hogyan és miként használhatók a mutagének? Erre még egyszerűen nem jöttem rá. Nagyon megköszönném ha részletesebben mesélnétek róla :D Előre is köszönöm -
#8563 hát már a 2 is nagyon király lett[grafikailag is] -
#8562 Hello
Azt hol tudom megnézni milyen verzióm van telepítve? -
Madi92 #8561 Hangulat 5*!
Némelyik képről kicsit olyan witcher 1-es életérzés jött át, ami nagyon jó dolog. Persze a 2 is jó játék, 10/10-es, de számomra a witcher 1 az igazi, amolyan 10/11! :D
Képek alapján ez ilyen vegyes lesz! Várom! :P -
#8560 Witcher 3 képek -
#8559 Axii... no, írni se tudok :) -
#8558 Axxi - olyan bűbáj, mindkét részben, amivel a saját oldaladra állítod az ellenfelet, egy időre, vagy amíg ki nem nyírják. -
#8557 Én azt átléptem. Meg is lett az eredménye. Várostromnál kb 10x meghaltam, mire világossá vált h a védekezés semmit nem ér, csak a dodge. Csak az a rész 1,5 óra volt majdnem. Ami már kiderült,h elég komoly RPG, mármint a döntéseknek nagy visszhangja lesz szerintem. Pl Aryand kinyírása.
Jelekkel sem vagyok teljesen tisztába. Már nem emlékszem Witcher1ből. Axii pl mire jó? -
#8556 értem, köszi
csak fura volt mert a tutorial nem említette -
#8555 igen, külön képesség kell hozzá -
#8554 én azt nem tudom hogy miért nem tudom a dobókéseket használni harcban: most is ott van a zsebemben egy csomó mérgezett hárpiakarom tőr, ott az ikonja is, de hiába nyomom az R gombot állandóan kiírja hogy nem használhatom, és nem tudok rájönni hogy miért
lehet hogy ehhez kell valami külön képesség?
valaki tudja mi lehet a gond? -
#8553 Így van - a The Witcher-ben a tutorial fontos dolog. -
BBalee #8552 Amit harcokban is gyorsan lehet használni. Pl.:
-Bombák
-Dobókés
-Csapdák
Ha új járékot kezdesz, és a tutorialt nem skippeled el, akkor bemutatja a használatát is. A pontosabb célzást lehet gyakorolni stb. -
#8551 A "zsebeknek" nevezett gyorsmenü slotokba mit lehet rakni a felszerelés menüben. A fegyverre kenhető cuccokat nem. Nem nagyon van más használható dolog. -
Beni521 #8550 jó megvan.. voltam olyan szerencsétlen h a beállításokba keresem a nehézséget nem az ingame főmenübe ... o_O -
Beni521 #8549 xboxon hogy lehet változtatni játék nehézségét játék közbe? mert beállítások, játékmenetbe csak oktatópaneleket meg nehéz qte-ket tudom kapcsolni -
jaho #8548 és van aki végig vitte mind
16 Endings – We Have a Winner!
http://en.thewitcher.com/community/entry/66/index.html -
jaho #8547 16 ending azért nem semmi
a több tucat választásról nem is beszélve
megérdemelte a sok díjat amit kapott
sajnos csak 2014-2015-ben várható a Witcher 3
kiváló játék
-
Although #8546 Grats! -
ricsa008 #8545 Dark Edisön kipipálva igaz nem pcre... -
Cassy93 #8544 Uha, most látom, jó nagy helyet hagyott ki uhh bocsi :S