The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
kiderül ki donatella apja?
Vigyázz az ilyesmire, mert még Witcher 3-ba belerakhatják<#idiota>

Solid Snake
<#eplus2>
Muttley
fujj, vazze
Kiszel Tünci?
akkor inkább a cölibátus..

Just do it :)

ja eléggé értelmetlen.

bélanéni
Fúj, gusztustalankodsz itt! <#szomoru1><#vomit>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Na most ezt komolyan vegyem, vagy se?<#hehe>
De ha tényleg igaz amit szólsz, még így is több értelme van, mint amit az itthoni Playboyban mûvelnek, mert ugye Dundika kellett huszadszor is a címlapra...Lassan már Kiszel Tünci szétshoppolt képeire jobban kíváncsi lennék már<#falbav>

na pewno siê <#nezze><#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Nem semmi, jóféle cg képek<#taps>
Egyébként ez tényleg megjelent a polákoknál?Vagy csak én vagyok megint tudatlan...

megnézem milyen. már csak 2 hét és eljön a mi idõnk 😄

Hali mindenkinek! Megtaláltam a a fent említett playboy képeket. A nyelv természetesen lengyel, a felbontás elég jó. Jó szórakozást mindenkinek.
Letöltõlink

IMYke2.0.0.0
Ezt azért én kétségbe vonnám. A QTE ilyesmi:

S a vltozatosság kedvéért mindez lengyelül :9

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem kifejezetten tetszett ez az ütemre harcolás, remélem a mostani se lesz klikkelõ bajnokság.

wedge31
Van benne igazság...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Végül is az elsõ részben az egész harcrendszer egy nagy QTE volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wedge31
A QTE meg a minijáték két különbözö dolog.

Minijáték szkander, kockapóker, meg verekedés lesz.

Dante73
Valóban nagyon ritka, hogy valaki nem pénzt, hanem játékot akar csinálni.
Én eleve szomorú vagyok az olyan "nagyszerû" kritikáktól, amik kiemelik mennyire filmszerû a játék, ugyanis VAGY filmet nézek VAGY játszok. Itt is most kissé mellbe vágott a dolog, hogy fel van készítve a portolásra "nyomd meg x gombot y idõn belül" minijátékokkal, stb.
De azért én is nagyon várom, bár 100 pontot azért nem adtam volna az elsõre, de 90 feletti pontszámot, az biztos.

http://www.freetvmaci.info/

bélanéni
/FLOOD OFF

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Még annyi, hogy a legtöbb online gamer oldal 80-85%-ra értékelte a játékot anno. Ezzel nagyon nem értettem egyet. Mindent összevetve (figyelembe véve azt a tényt is, hogy nem egy amerikai "szuper"produkció hatalmas kiadóval a háta mögött, hanem egy közép európai kis fejlesztõcég debütáló játéka volt), nálam az elsõ 100%-os játék volt. Amiatt a 4-5 technikai gigszer (amit az EE-ben kijavítottak egy ingyenes nagy patch keretében) és az itt-ott kusza sztori miatt nem vonnék egy pontot sem, mert minden más nagyon rendben volt.

bélanéni
(Ezáltal a kisebb/nagyobb technikai malõrökre is úgy tekintett az ember, hogy még bájosabbá és emberibbé teszi a produktumot.)

bélanéni
Csak a játékhoz volt szerencsém 4-5 órácska erejéig, na az nagyon ott volt. A zenét majd meghallgatom alkalomadtán!

bélanéni
Valaki megragadta a lényeget:
"The best games are made when the maker doesnt think of money while making it"
A Witcher-nél én is pont ezt éreztem, nem pénzszaga volt (mint manapság a minket körülvevõ dolgok 98%-ának), hanem lelke volt az egésznek, csak úgy mint a hozzá komponált zenének. <#worship>

IMYke2.0.0.0
"Trine" OST-vel próbálkozz akkor 😊
Én az utóbbi hetekben csak azt hallgatom, fordítás mellett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
Jut eszembe, a napokban hallgattam az elsõ részhez mellékelt zenei CD-t, hát valami félelmetesen hangulatos és zseniális az a muzsika. Witcher könyv mellé hallgatva pedig kib. ütõs. Mindenkinek ajánlom, aki még nem hallotta, szenzációs zene. Én nem emlékszem más PC-s játékra, aminek ilyen szinten megírt zenéi lettek volna. (Beleértve a Blizzard játékokat is)

bélanéni
Én azért ott nem tartok, de kb. fél éve azért számolgatom a napokat. <#zavart2>
Egyébként én már rég kinõttem abból a korból - vagy fogalmazzunk úgy, kellõen átalakult az érdeklõdési köröm - hogy tûkön ülve várjak egy PC-s játékot, de õszintén mondom 3-4 éve ez az elsõ ami annyira felkeltette az érdeklõdésemet, hogy nagyon szívesen megveszem, és jó pár hónap alatt hatalmas élvezettel lejátszom (átlag 15-20 perc / nap játék mellett).
Ebben persze erõsen közrejátszik az elsõ rész zsenialitása, és a vele töltött szép percek/órák emlékei.
Talán a Diablo3-ig ki is tart, és akkor újra nem unatkozom ilyen téren 0,5 - 1 évig. <#hehe>

én itt vagyok figyelek és türelmesen várok 😊

IMYke2.0.0.0
Vagy, ahogy én is, 2 hét 2 napra lehibernálta magát mindenki 😊

bélanéni
Meg is állt a topik teljesen <#banplz>

😄 rendben.

Solid Snake
Aki ezek után bármilyen spoileres, ill. annak tûnõ anyagba belelessint az így fog járni
<#nezze><#hehe>
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRu1oQXdxuXZM02D2r3QWnBrxPf6l0Z8GY4wH-HluSlwDyT5sUvrA
értem én is csak úgy bele olvastam 😊

Fehercsoki
Köszi,remélem azért majd kiadják.

IMYke2.0.0.0
Nincs róla infó.

armageddon666
hát múltkor gamefosban vagy pcgeciben elég durva jelöletlen spoiler volt szvsz :/

@

Fehercsoki
Gamestar ilyen,nagy 0 az egész újság.

Egyébként párszor már kérdeztem de választ nem kaptam: lesz a 2. részhez is Djinni editor?(vagy valami?)Esetleg még nincs róla semmi info?

Nem nagyon van benne spoiler, talán az elsõ oldal elsõ két hasábjában, meg második középsõjében, van pár szó, ami spoiler gyanús, a többi fejlõdésrõl, irányításról, konzolportról, meg arról szól, hogy sehol nem fogják kicenzúrázni a szexjeleneteket, illetve hogy komoly kihatással lesznek az elsõ eseményei import eseten (remélem így is lesz 😊.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

IMYke2.0.0.0
Csak átsuhantam. A szokásos sallangos fogalmazás (ami számomra amúgy is irritáló, a kép alá/fölé írásokról nem is beszélve) - amúgy meg, csak azokat ismétli, amiket amúgy is tudunk.
A konzolosság már nem volt kérdés.

ajaj csábító hogy olvassak bele de már nem sok híja van a megjelenésig.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

IMYke2.0.0.0
Erõsen csalódok akkor - csak ezért jó lett volna, ha az 1. részbeli döntések komoly hatással vannak a 2. részre = én ugyanis Shanit kértem meg...

juj isten ments azonnal kivégeztetném 😊 vagy amit Gabe írt

Jó lenne, kikötném egy Strigának éjszakai lakoma gyanánt...<#bdead>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kiszel Tüncinek örülnél -e?<#hehe>

akkor jó legyen meglepetés hogy kicsoda.

Shani helyett lesz más 😊
ajaj pedig nem lett volna rossz 😊 Triss csak benne lesz nem?

Solid Snake
Shani fanoknak<#vigyor5>
wedge31
Asszem benne se lesz a játékban shani.

azért ez se rossz 😄 mindkettõ kellett volna