The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
De ha tényleg igaz amit szólsz, még így is több értelme van, mint amit az itthoni Playboyban mûvelnek, mert ugye Dundika kellett huszadszor is a címlapra...Lassan már Kiszel Tünci szétshoppolt képeire jobban kíváncsi lennék már<#falbav>#falbav>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Egyébként ez tényleg megjelent a polákoknál?Vagy csak én vagyok megint tudatlan...
Letöltõlink
S a vltozatosság kedvéért mindez lengyelül :9
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minijáték szkander, kockapóker, meg verekedés lesz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én eleve szomorú vagyok az olyan "nagyszerû" kritikáktól, amik kiemelik mennyire filmszerû a játék, ugyanis VAGY filmet nézek VAGY játszok. Itt is most kissé mellbe vágott a dolog, hogy fel van készítve a portolásra "nyomd meg x gombot y idõn belül" minijátékokkal, stb.
De azért én is nagyon várom, bár 100 pontot azért nem adtam volna az elsõre, de 90 feletti pontszámot, az biztos.
http://www.freetvmaci.info/
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"The best games are made when the maker doesnt think of money while making it"
A Witcher-nél én is pont ezt éreztem, nem pénzszaga volt (mint manapság a minket körülvevõ dolgok 98%-ának), hanem lelke volt az egésznek, csak úgy mint a hozzá komponált zenének. <#worship>#worship>
Én az utóbbi hetekben csak azt hallgatom, fordítás mellett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként én már rég kinõttem abból a korból - vagy fogalmazzunk úgy, kellõen átalakult az érdeklõdési köröm - hogy tûkön ülve várjak egy PC-s játékot, de õszintén mondom 3-4 éve ez az elsõ ami annyira felkeltette az érdeklõdésemet, hogy nagyon szívesen megveszem, és jó pár hónap alatt hatalmas élvezettel lejátszom (átlag 15-20 perc / nap játék mellett).
Ebben persze erõsen közrejátszik az elsõ rész zsenialitása, és a vele töltött szép percek/órák emlékei.
Talán a Diablo3-ig ki is tart, és akkor újra nem unatkozom ilyen téren 0,5 - 1 évig. <#hehe>#hehe>
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRu1oQXdxuXZM02D2r3QWnBrxPf6l0Z8GY4wH-HluSlwDyT5sUvrA
Egyébként párszor már kérdeztem de választ nem kaptam: lesz a 2. részhez is Djinni editor?(vagy valami?)Esetleg még nincs róla semmi info?
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
A konzolosság már nem volt kérdés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
<#eplus2>#eplus2>