9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Pluskast
    Ez egy otimalizálatlan fos. 2 perc után kék halál vagy még rosszabb. Nevetséges.
  • opre2174
    van egy sor a serial oda beirtam a kódomat kötőjelekkel, alatta pedig van egy unlock request code sor oda magától irt be valamit rámegyek hogy activate és kiirja hogy activation failed
  • Etelkozi Vata
    Tudtok esetleg egy teljesen megbízható oldalt, ahonnan digitálisan le lehet tölteni, vagy valaki ahonnan letöltötte???
  • bélanéni #2847
    A kódot kötőjelekkel (-) írd, anélkül nem megy az aktiválás, mert hibás a kód.
  • wedge31
    Bövebben ?
  • Solid Snake
    Írd be a kódot, megprószáljuk
  • bélanéni #2844
    Bioware befoghatná a pofáját, és összekaphatná magát ha ilyen jó játékokat akar készíteni.
  • opre2174
    Sziasztok most jött meg a Premium edition amit rendeltem, és nem tudom aktiválni a játékot meg tudnátok mondani mit kéne csinálni.
  • Csokis
    Azt én is lestem. Egyébként az "Physical objects limit" lenne.
  • Tibbor
    Nézd, azt nem tudom, ki írta a kritikát, de hogy nem a Bioware, mint fejlesztőcég(az előbb véletlenül kiadót írtam), az tuti.Egyébként a Bioware játékait is kedvelem, de ha már az akció irányába elbillenő RPG-ről beszél a kritikus a Witcher 2 kapcsán, ilyen szempontból a DA II.-t is bőven el lehetne marasztalni!!!
  • Jimmyke
    Raven's Armor, Aerondight (Tó Úrnőjének kardja) meg a D'yaebl kard (amit a striga megmentéséért kapsz) átjött nekem, meg egy-két párbeszéd is reflektált az első játék döntéseire.

Még csak a Prológus végén vagyok.
  • wedge31
    Felette meg a Dinamikus csontváz korlátozása nevü opció...WTF
  • Etelkozi Vata
    Nagy kár! Akkor valszeg alá kell hack-elni a megosztott nyelvi fájl-t, gondolom... Vagy az csak egyszerű bemásolás valamelyik mappába, és kész???
  • mike01010101
    Ha elolvasod az értelés szöveget akkor nem elírás a nulla pont, csúnyám lehúzza, lopott, koppintott sztori meg ilyesmik. Persze ez mind baromság, ez egy jó játék.
  • Csokis
    Igen! Sajna ez a 270.61-es driver nagyon rossz volt a játéknak, mert régebbi driverrel is jó egyébként.
  • wedge31
    Sajnos alapból nincs.
  • Etelkozi Vata
    Van lehetőség olyan digital downloadra, amiben a magyar nyelvű felirat is benne van???
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy meg (CDGalaxis.hu-ról):

Mysterious Merchant kód aktiválási folyamata:
    Aktiválási folyamat:
    1. Futtasd a játék Indítóját.
    2. Válaszd az Aktiváció fület.
    3. Írd be a kódodat az "Előrendelési kód beváltása" mezőbe.
    4. Erősítsd meg a kódodat az alatta lévő mezőben, majd nyomj elfogadást.
    5. A letöltés automatikusan elindul.
    6. Megkapod az információt, hogy aktív lett a következő: Mysterious Merchant.
    7. Amikor a megfelelő részhez érsz a történetben, az extra tartalom elérhetővé válik a játékban. A kódod egyedi, és csak egyszer lehet aktiválni, úgyhogy ne oszd meg mással!
    A letöltés telepítéséhez és aktiválásához egyszeri internetkapcsolat szükséges. Néhány tárgy nem lesz azonnal elérhető számodra, hogy ne borítsák fel a történet egyensúlyát, de később megkaphatod őket. A kulcsod visszavonásánál ugyanaz a teendőd, mint az aktiváláskor, csak ezúttal a "Kód visszavonása" mezőbe írd a kódodat. Ha így teszel, a következő telepítésnél újraaktiválhatod ezt a kódot, úgyhogy tartsd a játék dobozában! Amikor eltávolítod a játékot, az automatikusan megkérdez, hogy szeretnéd-e visszavonni az előrendelési kódodat.
    A Mysterious Merchant kód a játék Collectors, gyűjtői kiadásához NEM használható, illetve a Collectors kiadás ezt a DLC-t nem tartalmazza.
    Amennyiben a DLC kód használatával kapcsolatban kérdés merülne fel, a technikai segítségnyújtást közvetlenül a magyar képviselet, a PlayOn nyújtja, elérhetőségük: [email protected]

• bélanéni #2832
    Nekem is 560-as kártyám van. Most mindenhol nagyon jól teljesít a játék az új béta driverrel??
  • IMYke2.0.0.0
    Olvass el mindent, amit kiír - és ha mást nem, hát a kézikönyvet!
  • bélanéni #2830
    Őszintén szólva annyira be vagyok sózva, hogy ilyet nem is kerestem. Telepítés és aktiválás végén írta a telepítő, hogy regisztráld a játékot és letölthetsz egy ingyenes DLC-t. Engem ezek nem hoznak lázba, az alap játék menjen faszán, nekem az elég.
  • Csokis
    Azt én is kikapcsolom.
  • Santata
    Szintlépésnél hogy oszthatom el a pontjaim? Kiírta hogy szintet léptem, C-t megnyomtam oszt ott 3 lezárt ág van, meg egy amire nem tudok pontot rakni 1 részére se.
  • bélanéni #2827
    Oké, sejtettem én is kikapcsolva hagytam azt az egyet.
    Egyetlen dolog nem jön be, ez a motion blur szerű elmosódós effekt, nekem túl "sok", ki fogom kapcsolni, nem tetszik.
  • kjhun
    mediaban már ma megveheted ugyanannyiért, a collectors meg a duplája.
  • Avenger
    NNa már látom, hogy egy noname user értékelése az a 3 szám... I've been trolled :)
  • TBTPumpa
    Te is a Gamestop-tól rendelted igaz?
    Megtaláltad már a letölthető DLC-hez szükséges kódot?
  • Csokis
    "Legjobb mintavétel" - Közvetlen a vsync, azaz a "függőleges szinkronizálás" feletti opció!
  • bélanéni #2822
    Ja és belehallgattam a zenei CD-be a jó kis hifimen, hát padlót fogtam. Az első 6 számot hallgattam meg, szerintem még az első rész zenéjét is übereli. Mit műveltek ezek a lengyel fiúk!?!!?!
  • böröczk
    ezért gondoltam én személyes látogatásra a gémsztopnál : P
  • foxxi
    Felraktam én is a drivert. 3X annyi lett az FPS-em! Thx! Igy már tolom is :()
  • bélanéni #2819
    Amúgy ebédszünetben kipróbáltam. A 10 perces prológus alapján 10/10-es nálam!!
  • bélanéni #2818
    Na akkor este megy fel a 275.27-es béta driver!
    Valaki írja már le, hogy a magyar grafikai beállításoknál melyik az "übersampling" megfelelője?
  • böröczk
    hátha megint elcímkézik és egy 0-át lehagynak
  • wedge31
  • Avenger
    Akkor ki írta az értékelő szöveget? Mert a witcher mellé az van írva hogy szarfos, a DA2 mellé meg hogy az rpg játékok netovábbja :) Az más dolog hogy az user rating nem ezt tükrözi...
  • TBTPumpa
    Sajnos nincs a számlán... Már látom, hogy tényleg a CDG-től kellett volna megrendelnem!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez jó, akkor grebber is meg tudja venni... ha akarja.
  • TBTPumpa
    Május 20-tól kapható lesz a játék a Tesco-ban is 9990Ft-os áron!
    A mai teszkós újságban láttam!
  • IMYke2.0.0.0