9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Batmanci
    Ezzel egy ideig lesz is gond.
    Ma jelent meg euban, holnap a tengerentúlon, szentd' hányan akarnak regelni?
    Nekem simán ment, gondolom, azért, mert 9 kor itt volt a futár.
    Egyébként, passz.
    A hangra nem tud valaki valamit?
    Miért nem térhatású?
    Erre jó lenne valami megoldás.
    Előre is köszi.
  • bélanéni #2889
    Jaja nem kell kapkodni, az nem egészséges.
  • Gabe18
    Mindegy, előbb-utóbb csak menni fog...
  • bendáj17
    jaj de jó én most fogom kipróbálni.
  • bélanéni #2886
    Bár itt csak azt írja, azzal van gond ha a meglévő Witcher1-es fiókoddal akarod regisztrálni, új fiók esetén nincs gond elvileg.
  • bélanéni #2885
    Ja ezt írja a hivatalos oldal is, hogy van valami gigszer egyelőre a regisztrálással. 3. hír - Regisztrációs probléma
  • Micsu
    mert fingja sincs a dolgokról

midnen pc excl ilyen, ilyen a shogun2 is, ismán elfut medium felbontáson egy közepes gépen is de maxon megkéri a powát, ez nem lowdetail konzolport felfoghatnák már végre
  • Gabe18
    Ja amúgy regisztrálni én sem tudom. Megcsinálom a fiókot, belépek, azt mondja adjam meg a cd kulcsot (már ő eleve beírja amit a telepítéskor megadtam), rányomok hogy küldés és kijön egy ablak hogy "Kapcsolat hiba. Próbálkozz újra."
  • Avenger
    Importing saves from the first Witcher game:
    The Witcher 2 will automatically import the saves from the end of the first Witcher game only if they are located in the default folder:
    ...\My Documents\The Witcher\saves
  • bélanéni #2881
    Pedig pont addig tudod kicsit jobb áron eladni.
  • IMYke2.0.0.0
    Miért kell farkast kiáltani, istenem!
  • TBTPumpa
    Még van a VGA-ra garanciám, addig nem cserélem le, amíg nem jár le. Majd utána veszek valami izmosabbat!
  • hentesferi
    Akkor először indítsak egy új játékot , hogy csináljon egy mentési mappát , aztán utána másoljam be ?:)
  • Murder3
    tehát akkor ez is optimalizálatlan:S

pedig az utóbbi időbe azé jól optimalizált játékok jöttek ki elég szégyen h pont a witcher nem az....
  • Gabe18
    No én is kipróbáltam.
    Gép az i7 950, 6 giga ram, HD6870
    Legutolsónak talált ATI drivert felraktam amit találtam az valami 11.5.
    Minden Ultra, csak az überakármi nem, 1920x1080
    Várbörtönben 40-60 fps, de utána ha kimegyek sátorból már csak 27-35 körül mozog. Hát ha igy maradna nekem jó, csak félek ha valami komolyabb csatába bonyolódom majd, lesz ez kevesebb is.
    Na de mindegy, van miből visszavenni, az se ver a földhöz ha nem ultrába fog menni.
  • bélanéni #2875
    Biztos be kell másolni a W2 mappájába valahova.
  • hentesferi
    Miért nem találja a Witcher 1 mentéseit a játék ? :S
    Pedig rajta van a gépen , eredeti mappájával
  • Pluskast
    Nem ártana mert nagyon mostohán bánnak velünk a készítők úgy általában:(
  • Sir Quno Jedi
    Beztos, DA2-höz is volt.
  • bélanéni #2871
    9800GT - Áprilisi tréfa
  • mindero
    lehet h mi atisok is fogunk kapni drivert előbb utóbb
  • Pluskast
    Elve úgy indítottam, hogy nem is kapcsoltam be:)
  • Sir Quno Jedi
    finoman szólva is
  • bélanéni #2867
    Jaja, a körítés hig-end, de a grafkártya abszolút belépőszint. Teljesen mindegy milyen a proci meg mennyi a ram ha gyenge a VGA.
  • MrStokes
    Koszi az infot! Ezek utan mar batran megyek megvenni a jatekot! :)
  • bélanéni #2865
    Akkor bocs, ezen a gépen jól kellene mennie!! Kapcsold ki az "übersamplinget", ez 2x-esére emeli az fps-t.

TBTPumpa: ilyen gépbe ilyen VGA?
  • Pluskast
    Megpróbálkozom egy driver frissítéssel.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt-a-rohadt! Erős géped van. Mondjuk, a 9800-as az gyenge láncszem...
  • bélanéni #2862
    Egyébként igen, ezen a gépen max. grafikával szépen kell mennie.
  • TBTPumpa
    Én pedig regisztrálni nem tudom!
    Aktiváltam már, patch le is jött... Az új Nvidia drivert is feltettem de még így is borzalmasan fut a játék... Mondjuk High beállítást akart alapból.
    intel i7 2600K 3,40Ghz HT, 16GB ram és egy Geforce 9800GTX
  • Pluskast
    Vettem cd kulcsot. A stílusom lehet nem a legjobb de nem ellened irányúl hanem csak egyszerűen dühít, hogy ennyire optimalizálatlan.
  • Santata
    Haha olyan hülye voltam. Szintlépésnél pontelosztáshoz meditálni kellett. Decól.
  • bélanéni #2858
    (gondolom ezt a netről szedi le)
  • muhpet
    Nálam lehetett választani az angol és a magyar közül, sőt mindkettő nyelvcsomagot feltelepítheted, és a beállításoknál meglehet változtatni.
  • bélanéni #2856
    Elérhető teljesen hivatalos úton! Telepítéskor be kell pipálni az angol nyelvi fájlokat!
  • bélanéni #2855
    Crackelt vagy eredeti? Mert ha crack, akkor => warez topik. Hátha a crack nem tökéletes, és akkor meg másokat félrevezetsz. A stílusodból ítélve gondolom ezt, különben elnézést kérek!
  • MrStokes
    Udv!

Tudtommal kis hazankban kaphato verzioban nincs angol felirat (ezt irjak is a megfelelo uzletek oldalan). A kerdesem az lenne, hogy elerheto-e hozzajuk az angol felirat, probalta-e mar vki a magyar verziot bejatszott angol felirattal?
  • Pluskast
    Intel core duo 3,16 ghz
    4gb ram
    ati 4870X2
    Azért szerintem ezen mennie kéne még ha nem is max beállítással.....
  • opre2174
    oké megoldódott az egyik U-t V-nek néztem
  • bélanéni #2851
    Pluskast: Biztos szar a géped.

opre2174: 1 betűt vagy számot BIZTOS hogy elírsz. Nézd át még 10x, észre fogod venni. Pl. 6-ost G-nek olvasol vagy ilyesmi, stb...

Etelkozi Vata: steam a legjobb ilyen szempontból, de asszem nincs benne ott sem a magyar felirat.