9144
-
#2890 Ezzel egy ideig lesz is gond.
Ma jelent meg euban, holnap a tengerentúlon, szentd' hányan akarnak regelni?
Nekem simán ment, gondolom, azért, mert 9 kor itt volt a futár.
Egyébként, passz.
A hangra nem tud valaki valamit?
Miért nem térhatású?
Erre jó lenne valami megoldás.
Előre is köszi. -
#2889 Jaja nem kell kapkodni, az nem egészséges. -
Gabe18 #2888 Mindegy, előbb-utóbb csak menni fog... -
bendáj17 #2887 jaj de jó én most fogom kipróbálni. -
#2886 Bár itt csak azt írja, azzal van gond ha a meglévő Witcher1-es fiókoddal akarod regisztrálni, új fiók esetén nincs gond elvileg. -
#2885 Ja ezt írja a hivatalos oldal is, hogy van valami gigszer egyelőre a regisztrálással. 3. hír - Regisztrációs probléma -
Micsu #2884 mert fingja sincs a dolgokról
midnen pc excl ilyen, ilyen a shogun2 is, ismán elfut medium felbontáson egy közepes gépen is de maxon megkéri a powát, ez nem lowdetail konzolport felfoghatnák már végre -
Gabe18 #2883 Ja amúgy regisztrálni én sem tudom. Megcsinálom a fiókot, belépek, azt mondja adjam meg a cd kulcsot (már ő eleve beírja amit a telepítéskor megadtam), rányomok hogy küldés és kijön egy ablak hogy "Kapcsolat hiba. Próbálkozz újra." -
#2882 Importing saves from the first Witcher game:
The Witcher 2 will automatically import the saves from the end of the first Witcher game only if they are located in the default folder:
...\My Documents\The Witcher\saves -
#2881 Pedig pont addig tudod kicsit jobb áron eladni. -
#2880 Miért kell farkast kiáltani, istenem!
-
#2879 Még van a VGA-ra garanciám, addig nem cserélem le, amíg nem jár le. Majd utána veszek valami izmosabbat! -
hentesferi #2878 Akkor először indítsak egy új játékot , hogy csináljon egy mentési mappát , aztán utána másoljam be ?:) -
#2877 tehát akkor ez is optimalizálatlan:S
pedig az utóbbi időbe azé jól optimalizált játékok jöttek ki elég szégyen h pont a witcher nem az.... -
Gabe18 #2876 No én is kipróbáltam.
Gép az i7 950, 6 giga ram, HD6870
Legutolsónak talált ATI drivert felraktam amit találtam az valami 11.5.
Minden Ultra, csak az überakármi nem, 1920x1080
Várbörtönben 40-60 fps, de utána ha kimegyek sátorból már csak 27-35 körül mozog. Hát ha igy maradna nekem jó, csak félek ha valami komolyabb csatába bonyolódom majd, lesz ez kevesebb is.
Na de mindegy, van miből visszavenni, az se ver a földhöz ha nem ultrába fog menni. -
#2875 Biztos be kell másolni a W2 mappájába valahova. -
hentesferi #2874 Miért nem találja a Witcher 1 mentéseit a játék ? :S
Pedig rajta van a gépen , eredeti mappájával -
#2873 Nem ártana mert nagyon mostohán bánnak velünk a készítők úgy általában:( -
#2872 Beztos, DA2-höz is volt. -
#2871 9800GT - Áprilisi tréfa -
mindero #2870 lehet h mi atisok is fogunk kapni drivert előbb utóbb -
#2869 Elve úgy indítottam, hogy nem is kapcsoltam be:) -
#2868 finoman szólva is -
#2867 Jaja, a körítés hig-end, de a grafkártya abszolút belépőszint. Teljesen mindegy milyen a proci meg mennyi a ram ha gyenge a VGA. -
#2866 Koszi az infot! Ezek utan mar batran megyek megvenni a jatekot! :) -
#2865 Akkor bocs, ezen a gépen jól kellene mennie!! Kapcsold ki az "übersamplinget", ez 2x-esére emeli az fps-t.
TBTPumpa: ilyen gépbe ilyen VGA? -
#2864 Megpróbálkozom egy driver frissítéssel. -
#2863 Azt-a-rohadt! Erős géped van. Mondjuk, a 9800-as az gyenge láncszem...
-
#2862 Egyébként igen, ezen a gépen max. grafikával szépen kell mennie. -
#2861 Én pedig regisztrálni nem tudom!
Aktiváltam már, patch le is jött... Az új Nvidia drivert is feltettem de még így is borzalmasan fut a játék... Mondjuk High beállítást akart alapból.
intel i7 2600K 3,40Ghz HT, 16GB ram és egy Geforce 9800GTX
-
#2860 Vettem cd kulcsot. A stílusom lehet nem a legjobb de nem ellened irányúl hanem csak egyszerűen dühít, hogy ennyire optimalizálatlan. -
Santata #2859 Haha olyan hülye voltam. Szintlépésnél pontelosztáshoz meditálni kellett. Decól. -
#2858 (gondolom ezt a netről szedi le) -
muhpet #2857 Nálam lehetett választani az angol és a magyar közül, sőt mindkettő nyelvcsomagot feltelepítheted, és a beállításoknál meglehet változtatni. -
#2856 Elérhető teljesen hivatalos úton! Telepítéskor be kell pipálni az angol nyelvi fájlokat! -
#2855 Crackelt vagy eredeti? Mert ha crack, akkor => warez topik. Hátha a crack nem tökéletes, és akkor meg másokat félrevezetsz. A stílusodból ítélve gondolom ezt, különben elnézést kérek! -
#2854 Udv!
Tudtommal kis hazankban kaphato verzioban nincs angol felirat (ezt irjak is a megfelelo uzletek oldalan). A kerdesem az lenne, hogy elerheto-e hozzajuk az angol felirat, probalta-e mar vki a magyar verziot bejatszott angol felirattal? -
#2853 Intel core duo 3,16 ghz
4gb ram
ati 4870X2
Azért szerintem ezen mennie kéne még ha nem is max beállítással..... -
opre2174 #2852 oké megoldódott az egyik U-t V-nek néztem -
#2851 Pluskast: Biztos szar a géped.
opre2174: 1 betűt vagy számot BIZTOS hogy elírsz. Nézd át még 10x, észre fogod venni. Pl. 6-ost G-nek olvasol vagy ilyesmi, stb...
Etelkozi Vata: steam a legjobb ilyen szempontból, de asszem nincs benne ott sem a magyar felirat.