The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ám szerintem csak az elsõ könyv novellás, a többi majd biztos egybefüggõ sztori lesz!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Geralt-ról sokat megtudunk, de nekem a többi szereplõ és maga a világ elég felületes. Na persze ez a novellás felépítésnek is betudható, itt nincs mód Gyûrûk Ura szintû leírásokra. <#smile>#smile>
De semmiképpen nem rossz, Witcher rajongóknak és Vajákosoknak mindenképpen ajánlható. <#hehe>#hehe>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Vannak közös vonások, mindegyik RPG, de egyik sem vérbeli RPG. Inkább akció RPG-nek titulálnám õket.
Én ámblokk tekintem a játékokat, általában az RPG vonalat preferálom, de akkor is az összhatást tekintem: hangulat és hogy a grafika és zene mint eszköz mennyire segíti elõ a beleélést.
Ilyen értelemben össze tudom hasonlítani, de konkrétan ebben az esetben a "mennyire várom" és "mekkorát fog ütni" faktorokat tekintettem összehasonlítási alapnak.
Más: kinek mennyire tetszik a Vaják c. könyv? Nekem nagyon, mivel 100 oldalból kb. 10-15 oldal csata leírás, a többi a világot próbálja bemutatni, számomra ez pozitív. Majdnem a felénél tartok, mivel nagyon keveset tudom olvasni, de eddig nagyon jó, kissé furcsa viszont hogy kis novellákból(?) áll, nem egy összefüggõ regény. De így is klassz! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
nem tudom valós -e
Ettõl még persze jópofa dolog hogy ez megmaradt.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez is csak egy nyomd az egér gombot ha felvillan a kis ikon fos lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni