The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DE jó hogy mondod... valahol online megtaláltam angolul! Neki kéne már esnem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kökörcsin???? XD XD XD LOL Újabb példa a retardált, erõltetett fordítói munkára...

Ám szerintem csak az elsõ könyv novellás, a többi majd biztos egybefüggõ sztori lesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is ezt akartam írni!

wedge31
Nahát azt gondoltam legalább te megveszed ezt a játékot én semiképp se warezolnám.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

rotator
Na mondjuk a Dandeliont kár volt lefordítani.

IMYke2.0.0.0
Bár én is félre tudnék tenni annyit - a gépem már vén 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

én itt szoktam nézni ha itt kint lesz akkor az tuti jó: pc

én még nem vettem meg a könyvet de ami késik nem múlik.

Nem kamu kint van máshol is...

Palinko
azért bescanelhetnétek a könyvet 😊
Nekem a könyv egy picit csalódás volt.
Geralt-ról sokat megtudunk, de nekem a többi szereplõ és maga a világ elég felületes. Na persze ez a novellás felépítésnek is betudható, itt nincs mód Gyûrûk Ura szintû leírásokra. <#smile>
De semmiképpen nem rossz, Witcher rajongóknak és Vajákosoknak mindenképpen ajánlható. <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Protector
Nah.A mai napon félretettem a lóvét a játékra és további 80ezer ft-ot ha valami balul sülne el és szarul futna.Magamra sem ismerek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem is tetszik, a vaják eleinte furcsa volt, egy olyan 10 oldal után megszoktam. De úgy amúgy is, ezek a magyarra fordítások eleinte kicsit zavaróak (pl. Dandelion le lett fordítva Kökörcsinre, ami szép és jó, de személy szerint csak a könyv vége felé ismertem fel, hogy kit is takar a név, és azt is csak azért, mert a novella története említve lett a játékban is). Amúgy igen, novellákból áll, tudtommal az összekötõ fejezetek direkt a könyv miatt készültek.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

bélanéni
Az az a játék, amit még várok kb. ilyen lelkesedéssel.
Vannak közös vonások, mindegyik RPG, de egyik sem vérbeli RPG. Inkább akció RPG-nek titulálnám õket.
Én ámblokk tekintem a játékokat, általában az RPG vonalat preferálom, de akkor is az összhatást tekintem: hangulat és hogy a grafika és zene mint eszköz mennyire segíti elõ a beleélést.
Ilyen értelemben össze tudom hasonlítani, de konkrétan ebben az esetben a "mennyire várom" és "mekkorát fog ütni" faktorokat tekintettem összehasonlítási alapnak.

Más: kinek mennyire tetszik a Vaják c. könyv? Nekem nagyon, mivel 100 oldalból kb. 10-15 oldal csata leírás, a többi a világot próbálja bemutatni, számomra ez pozitív. Majdnem a felénél tartok, mivel nagyon keveset tudom olvasni, de eddig nagyon jó, kissé furcsa viszont hogy kis novellákból(?) áll, nem egy összefüggõ regény. De így is klassz! <#eljen><#taps>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Jaja semmi az egész. Már én sem értem mire gondoltam. <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Szerintem ez még kamu. Korán van még hozzá.
The Witcher 2 Assassins of Kings CLONEDVD-k1koo

nem tudom valós -e
Pedig ebbe semmi új nincs, ami már az 1-be ne lett volna. Ugyanígy sopánkodtak az eresz alatt, hogy " A francba újra vizes lesz a kiteregetett ruhám!" satöbbi.

Ettõl még persze jópofa dolog hogy ez megmaradt.

Elvégre mutáns, ki tudja milyen speciális képességei vannak. <#eplus2>

zzeN
😄D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rage47
Diablo 3-t hogy akarod ehhez hasonlítani? 😄 egész más stílus
zzeN
GT-s formában: Living World

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bélanéni
Ez alapján a videó alapján nem az év, az évtized játéka lesz, nem csak RPG mûfajban. Ez (részemrõl) nem vicc, komolyan gondolom. Diablo3 lassan az árnyékában lépdel ennek a mestermûnek. A D3 legfeljebb a vele élvezettel eltölthetõ órák számában fogja felülmúlni a W2-t.

wedge31
" Egyébként a fejlesztõk elmondása szerint Geralt többször lesz olyan helyzetben, hogy több nõt magáévá tehet, látványos videóval megfûszerezve a jeleneteket." - a jó öreg geraltban most se fogunk csalodni...<#vigyor3>

Prince23
Új videó

hát ez nagyon jó lesz

jól mondod. 😊

Solid Snake

.......nemsssszokára a miénk lesszel drágassszág! <#hehe>
ne hülyülj 😄 én simán haza vinném a csajt 😊 tetszetõs nekem mindenképp.

Prince23
Azért ott a védekezés, az már 3 gomb 😄

Hát ez nem kicsit jó csaj....<#eljen>

Szerintem meg kövér.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Márha fikázunk.

egyetértek rettenetesen dögös és mennyire hasonlít tök jól nézz ki. 😄

Hát, most gondold el, a lehetõségek micsoda tárháza nyílik meg ezáltal!<#felkialtas>

Jah, néha 2-öt kell benyomni <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

De ha elolvasod az elõzeteseket láthatod hogy nem, mert más lesz a harcrendszer...<#nezze>

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nem tudom mit vagytok úgy oda ezért.
Ez is csak egy nyomd az egér gombot ha felvillan a kis ikon fos lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt csak azért írtam legyen már valami fikázás is 😄 😄

Next PC upgrade: 2022

A csaj nagyon jó

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
A pasi se semmi ahogy probál vicsorogni, még a csaj is elnevette magát.

IMYke2.0.0.0
Ööööö... #1277 az valami rettenet!

#1277 és tényleg <#eplus2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
És... a csaj majdnem tökéletesen hasonlít! <#nyes>

<#szeret>

BoneDragon
spoiler*
...

BoneDragon
Áhh ide nem érdemes bejönni... túl sok a spiler!!!

wedge31
The Witcher 2 Russian Photo Shoot Has Plenty of Nudity...<#vigyor3>

én még nem láttam szóval köszi.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

zzeN

Vaják Miklós az, ezt már régóta tudni<#hehe>