The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
zavvi.com

PE 23,85 font ez 7000 akárhány Ft..... most 40% kedvezménnyel.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bélanéni
Gyerekek, mekkora játszás lesz itt a következõ pár hónapban <#duma><#falbav><#help><#wow1><#beka3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Persze, az összes magyar boltban ugyanaz kapható, egyedül a gamestop-nál kapható nem Premiummal jelölt 7500 Ft-os érthetetlen számomra. Lehet, az digitális, vagy fogalmam sincs.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

okés így már érthetõ 😄 Tényleg jó árnak néznek ki 😊

balee4
Na ez nem rossz 2100 Ft-vel olcsóbb. Ugye ez is magyar feliratos verzió?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Malakai
Én már TheHutról rendeltem elõ korábban, gamestop-os jobb lett volna mert idehaza, na mindegy. Mondjuk a magyar feliratok nekem nem különösebben számítanak.

Gamestopon úgy látom a secret merchan (titokzatos árus) dlc lesz mellé.

Ja elírtam egyébként a TheHut-os különbséget, £23.85 az kb 7200Ft ugye, szóval 2700-2800 a különbség. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wedge31
Ott melyik dlc-ét adják hozzá ? mert eddig a CDG-és tünik a legjobbnak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bélanéni
(én gamestop-tól rendeltem, mert nekem is számít az a 2k mínusz)

bélanéni
gamestop.hu => 7.990 Ft
Ugyanennyi volt a Witcher1 "sima" kiadása megjelenéskor, én 1. nap megvettem. <#worship>

balee4
Az a baj, hogy nekem fontos a magyar felirat és nem is akarok heteket várni mire megjön.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Malakai
Idehaza úgy látom mindenhol 10E körül van.
Külföldrõl szerintem meg talán a TheHut éri meg leginkább, ha jól látom perpill nem számolnak fel kiszállítási díjat és £23.85, vagyis durván 1700-1800Ft-al olcsóbban jösz ki.
És csak úgy megjegyzem, hogy az elsõ rész enhanced edition director's cut kevesebb mint 1000 forintért 2 nap múlva a gog-on. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wedge31
Például az EA, ott a DAII SE a pofám leszakadt töle.
Ahhoz képest a Witcher 2 PE egy dupla collector editionnak felel meg.

Hát akkor az sem volt vészes.Egyes kiadók tanulhatnának a lengyel komáktól...

balee4
8k volt a sima kiadás: papírtok, elég vastag színes kézikönyv, térkép, soundtrack cd. Azért az sem volt akkor rossz ajánlat. A bõvítettet meg 3-ért vettem. (elsõ kiadás)

balee4
Gyerekek hol lesz a legolcsóbb a Premium kiadás?

Ennél olcsóbban már hová?<#hehe>Persze nem azt mondom, hogy szaré' hugyé' van, de ahhoz képest amit nyújt és még PE is, simán megéri szerintem.Pár éve még 20ezret simán elkértek volna érte, én õszintén szólva csodálkozom rajta, hogy most 10 papír körüli az ára.
Valaki tudja -e, hogy Witcher elsõ részéért mennyit kértek megjelenéskor?Csak érdekességképpen kíváncsi lennék rá.

Reméljük még idén jön, mert a képek alapján várós<#eplus2> Gépem is bírni fogja talán...<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én konkrétan azon gondolkodom, hogy kell-e nekem az a sok "szar" amit a játék mellé a PE-b csomagolnak... Mert ha nem kell, akkor a "jobban járok ha késõbb olcsón, esetleg egy Enhanced edition-ben veszem meg".

Csak az a baromi nagy csábítás ne lenne... <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ez mi lett volna 😊

Solid Snake
Kár,pedig jó poén lett volna.<#sir>
wedge31
Béka lesz a big boss ? ...<#nevetes1>

Solid Snake
wedge31
<#eljen>

Valószínû.

Az Enchanted Edition sem a régi, zenei CD-s hangulatnovellás/végigjátszásos, térképes kiadás már.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Witcher 2 Assassins of Kings CLONEDVD-k1koo

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

csak arra írtam hogy itt szokták kiírni hogy müködik. Mindenképp megveszem a gamet a zsé már meg van rá, a gépem nem egy nagy vas de tuti vétel lesz. Ki nem hagynám. Pedig pont utána lesz vizsgaidõszakom de nem vészes.
Azért lehet leszedem hogy megnézem hogy tuti megy-e ha nem akkor még fejleszteni kell a gépet.

Nanémmá', még egy KöGyós<#hehe>
Egyébként akkor miért nincs sima "fapados" kiadás?Mert ugye PE csípõbõl megéri, mert azért nem is annyira fapados(térkép, meg tököm tudja mi jár hozzá).Lehet, hogy késõbb lesz olyan verzió, ahol csak a gammát kapni?

grebber
Az jó hír mert akkor a helyi tescoba is PE lesz akkor meglepem magam vele.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, a Premium Edition a más játékok esetében megszokott "fapados", míg a Collector's Edition ugye a gyûjtõi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Amúgy sima witcher 2 nem is lesz csak PE meg CE?
Mert kaptam melóhelyen (mivel 110éves) ajándékutalványt ami majdnem fedezi a 9990ft-os játékárat és hát a hülye édességek helyett erre költeném ha már "ingyen" kaptam!

Victor1103
THX!😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

grebber

Ezek azt írják van benne angol nyelvi is szerintem angol felirat mindenképpen!

Nagy kalappal hozzá!

Victor1103
Alig várom már hogy letudjam az államvizsgám utána el is kezdem az elsõ rész, ugyse játszottam még vele utána pedig jöhet a második rész😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

grebber
Sose a méretet nézzed.

zzeN
Magra felrakták a CLONEDVD-t(csak orosz), viszont "csak" 7.2gb. Azt hittem kétszer ennyi lesz... Remélem attól még jó hosszú lesz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

rotator
LOL, na ezt nem tudtam.

Jobban hangzik<#eljen> (Errõl a sör+vodka kombináció jut eszembe...<#nevetes1>)

IMYke2.0.0.0
Listába (szótár.txt) beírom, aztán úgyis lesz finomítás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Nekem tetszik 😄 Szerintem vesd fel a topicban, vagy írd fel a listádba.

@

IMYke2.0.0.0
Most jutott eszembe, és inkább poén, mint komoly:
Brick = Beton
😊)))

armageddon666
Brickre tényleg nehéz jó szót találni, mert a Tégla szerintem nem illik hozzá. Ellenben következetesnek kell lenni, és a Claptrap - Dumagép fordítás nagyon jó szerintem 😊 Illetve nem véletlen vannak ilyen beszélõ nevek... Ha úgy hagyja õket valamit veszít a játék.

Witchernél a Vaják azért elég jól meg lett magyarázva. De erre a Kökörcsinre nincs mentség 😄D

@

armageddon666
Ami egyébként Boglárka és nem Pitypang 😄 Szóval "félrefordítások sora" ... Csak a Dandelion jobban hangzik mint a Ranunculus (legalábbis a karakterhez jobban illõnek)

De ez a kökörcsin mindenképp fura. A boglárka meg Pitypang legalább színben hasonlít 😄

@

Még az is lehetett volna, mert jobban hangzik mint a KÖKÖRCSIN (XD... annyira komolytalan név, hogy akárhányszor meglátom röhöghetnékem van)

Miért nem fordították le a Witchert is Bakacsinra?????

Isten ments, hogy bántásnak vedd, de ÉN tulajdonnevet nem fordítanék le a helyedben... Brick legyen csak Brick!

Egyébként a Vajákot fordítónak szánnám lentebbi keresetlen szavaim!

armageddon666
De nyilván nem Dandelion volt az eredetiben sem, hanem Jaskier 😄

@

IMYke2.0.0.0
Rossz embernek címzed (vagy direkt?), mert én is szoktam fordítani játékokat - és bizony a beszédeseket én le is fordítom.
Aktuális példa: "Borderlands" - Brick (a nagydarab, melák) - Tégla.

Amúgy meg elkérni akartam 😊))))

Mi a baj? Mondtam, hogy Vajákként én nem fogom elolvasni. Pláne, hogy Dandelion Kökörcsin lett... XD LOL

(Istenem miért ó miért kell tulajdonneveket lefordítani??? Ez olyan mintha holnaptól a Johny Walkerre azt írnák, hogy Sétáló János... Mert hát " Magyarítani kell wazze<#zavart2><#wilting>)

IMYke2.0.0.0
Ööööö... khm... 😊