9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Adam II
    Köszi! Ha kétszer kattintok rá akkor a jobb egérgombot akarja berakni és nem teszi pirossá. Biztos én cseszek el valamit, majd megoldom valahogy.
  • Prince23
    Első 10 perc, természetesen Spoileres!

• IMYke2.0.0.0
    Már olvasható volt pár helyen, hogy pár gomb nem változtatható.
    S ez bizony előfordult már a játéktörténelemben.
  • bélanéni #2927
    Én azért ezt is megértem egyfelől, ebben a felgyorsult világban instant akarunk mindent, az emberek türelme elfogyott. Elég Budapesten körbenézni
  • kanduhr
    És az első rész óta elfelejtett a karakterünk kardozni vagy mi?:D Vagy hogy lett Witcher, ha nem tud kivédeni egy támadást?:D
  • IMYke2.0.0.0
    Csak jelzem - én még nem is kezdtem el ömlengeni, de ott leszel Te és még ratgab és a többi "törzstag"... hajjaj, mi lesz itt :)
  • muhpet
    Adam II: Nem tudom, hogy a játékban lehet-e állítani a billentyűzetkiosztást, de a játékon kívüli beállításoknál kétszer kattintasz a gombra amire ki van osztva az adott cselekvés, és elvileg pirossá változik a háttere, ezután lenyomod azt a billentyűt, amelyikhez hozzá szeretnéd rendelni. (Mondjuk érdekes, néhány gombot valóban nem érzékel, pl: C(wtf?), Ő, Ú)
  • bélanéni #2923
    Bocsánat, 1/7-e.
  • Kongy
    VGA-d nem is 5770. 5750 valamivel lassabb.
  • koschwarz
    vágtam :D
  • bélanéni #2920
    Ma eddig 460 hsz született, a topik majdnem 1/4-e.
    Mi lesz, ha majd el is kezd mindenki játszani.
  • IMYke2.0.0.0
  • koschwarz
    igaz, ő is elhamarkodja, meg én is.

de azért ebben benne van a mai "konzolgeneráció" attitűd. amikor csak egy fél órára ülnek le valami elé, és ha rögtön nem megy, mert nem olyan egyszerű, mint amit megszoktak, az már unalmas, bonyolult, szar, nem áll kézre, stb. stb.
  • Noodlee
    Az irányítás billentyűzetről, vagy egér klikkeléssel működik?
  • bélanéni #2916
    Így van, igazából neki szántam, egyfajta egyetértés gyanánt.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - meg valljuk meg, a Dragon Age 2 is sokat rontott a helyzeten...
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, nem neki akartad címezni (ő pont ilyesmit fogalmazott meg), hanem CalebJoe-nak.
  • koschwarz
    komolyan mondom, néha az agyam eldobom. mintha egyesek teljesen fogalmatlanok lennének.

(sajnos ma már hozzá vannak szokva a gyerekek, hogy egy játékban alapból te vagy a isten, később meg már a legfőbb hiepr-szuper isten vagy)
  • bélanéni #2912
    Én csak átnéztem ott a billentyűkiosztást, de nem próbáltam állítani. Biztos van egy gomb, ami aktívvá teszi a billentyűket, hogy állíthasd vagy ilyesmi.
  • bélanéni #2911
    Már megint az elhamarkodott véleményalkotás...
    Legyünk már kicsit türelmesebbek!
  • Adam II
    Te amúgy próbáltad már állítani? Csak azt szeretném tudni, hogy nálam van a hiba vagy másoknál is előfordul.
  • koschwarz
    igen, a harc az elején még nem megy annyira. aztán ha szépen haladsz előre, egyre több harci képességet, fogást, mozdulatot fogsz megtanulni. általában így működik nem csak egy rpg, hanem a legtöbb játék.
  • IMYke2.0.0.0
    Fejlődés... ez a bűvös szó.
    Még szép, hogy nem az elején vagy sárkányverő!
  • bélanéni #2907
    Szerintem is érdemes várni 1-2 hetet a végleges véleményalkotással, esetleg még többet.
  • CalebJoe
    nekem is 4magom van mégis szarul megy
  • BoneDragon
    Lehet, hogy teljesen jól van optimalizálva, csak driver hiba atinál is, mint a zöldeknél.
  • Adam II
    Az indítómenüben próbálom de nem reagál semmire.
  • bélanéni #2903
    Nem a kártya relatív közepes teljesítményét kívántam hangsúlyozni, hanem cáfolni a játék nagyon rossz optimalizáltságát.
  • bélanéni #2902
    Hol próbáltad? Szerintem az indító menüben kell és nem bent a játékon belül.
  • Kongy
    Nem egy csoda, de a Witcher 2 jól fut vele (nálam) 4 magos proci segítségével. :)
  • Adam II
    Ti át tudjátok állítani a billentyűkiosztást?
  • bélanéni #2899
    Szerintem pont az a jó, ha minden szörny ellen más taktika kell, és ha van kihívás!
  • mike01010101
    Bármiről is legyen szó, (nem csak játék vagy informatika) panaszkodók mindig vannak. Ne ezekből ítélj.
  • bélanéni #2897
    panaszkodtak, mert új nVidia driverrel már 3-5x akkora fps-t produkál, Ati kártyával meg nincs gond, pl. #2894 => az az 5770-es már nem egy csoda (kb. ugyanaz mint a 4870).
  • CalebJoe
    Ez a harcrendszer elég vicc lett, nehézkes mozgás és kitérés a támadások elől aztán hiába nyomom a védekezést baszik feltartani a kardját, és persze az ellen 2 ütéssel lever, nagyon bele kell tanulni melyik szörnyet hogy kell leverni.
    ez normálon olyan nehéz mint más rpg hard-on
  • Murder3
    kinek is nicsn fingja a dolgokról?:D
    shogunnal sajna nem tudok játsznai mint annó az empirével se mert kevés még a minimumhoz is a vas.
    de pl crysis 2 simán fut rohadt szépen,99% hogy a dirt 3 is futni fog igen szépen magasan is,two worlds 2 is magasan fut szépen....
    és ezek nem csúnya játékok...

ebből elvonható a jól optimalizált játék gynege gépen is szépen fut.
    az h ez hogy emgy majd kipróbálom de nyílván nem jó előjel ha az optimalizálására panaszkodnak az emberek.
  • Kongy
    Na, eddig toltam a játékot. Első benyomások: nagyon tetszik! Az első részhez képest full más, nagyon letisztult, élvezetes harcrendszerrel, gyönyörű grafikával. Nálam nagyon szépen fut a játék viszonylag magas grafikával, de sok hülyeséget, mint pl Blur meg Motiun Blur kikapcsoltam. Hála a hülye magyar fordításnak (ami a játékon belül NEM érhető tetten) sok beállítást nem értek h mire jó. De ezekkel nyomulok:

• Haversrác
    ?
  • Haversrác
    Invert mouse-val találkozott valaki
  • bélanéni #2891
    A regisztrálást hogy kell csinálni így utólag? Ha indítom a játékot, menüben lesz ilyen opció?