9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • wedge31
    Igen.
  • JaSoN HuNTeR #2969
    Milyen a játék meséljetek srácok? Az én gépemen szerintetek jól fog futni? THX a választ.
  • Shep
    Magyarul a Q-val rálövöm a kék löketet? :)
  • wedge31
    Aardot nyomsz rá és ha elkábul akkor jön be a kivégzés.
  • Shep
    Na kipróbáltam én is, új béta driverrel sem lett jobb nekem akármit állítok mindig ugyanannyi az fps :( A játék viszont hangulatos, a harcok végre élvezetesek egyelőre nem sokáig jutottam úgyhogy a többi meg majd még elválik.

A kivégzéseket, hogy lehet előcsalni ,mert párszor sikerült de nem tudom, hogy mit is csináltam ,hogy beadta?
  • wedge31
    Regisztrálni kell elötte.
  • wedge31
    Detto a másik kettöre már nem is emlékszem.

A kockapokeren hoztam a formám nyerek folyamatosan de a szkander ugy néz ki nekem nem lesz könnyü.
  • Kongy
    de a gond ott kezdődik h nincs aktiváció fül :

• bélanéni #2962
    (mondjuk ez nekem nem volt le semmit a játékélményből)
  • bélanéni #2961
    Remélem is mind a 4 jel egyformán jól használható lesz, mert az első részben asszem csak 2-t használtam, talán mégegyet nagyon ritkán, de a 4.-et sosem.
  • wedge31
    De király lett az aard pedig az elsö részben az igni volt a favor nálam de ezek a kivégzések tul csábitóak.
  • Kongy
    köszönöm
  • grebber
    Már leírták!

Mysterious Merchant kód aktiválási folyamata
  • Kongy
    Valaki meg tudná mondani h a Mysterious Merchant DLC-t h tudom aktiválni, letölteni?
  • CalebJoe
    IMYke2.0.0.0: mit nem értesz ezen alap ellenfelekről beszélek nem bossokról érted pl. egy bandita ne verjen már le egy kombóval hogy közbe még védekzeni sincs időd

koschwarz: amatőrnek nézel már több mint 20éve játszok tisztába vagyok a dolgokkal de hogy a francba haladjon az ember előre ha az alap szörnyek leverik, nincs meg az az egyensúly hogy az elején gyengébb ellenségek és ahogy haladunk egyre erősebbek jönnek
  • Kongy
    Mondjuk nem is biztos h szívesen vettem volna meg, ha csak a lelketlen DVD plusz kézikönyv kiadást kapom. Bár megvettem volna úgy is.
  • bélanéni #2954
    Nekem is nagyon tetszik a csomag, mi ez ha nem példaértékű és nagyon szimpatikus hozzáállás? Aki erre rossz szót szól, az már kötekedő és rosszmájú. Szerintem első osztályú a körítés és a minőség.
  • Kongy
    heh... most látom csak h a Premium Edition-höz kapott kis "Útmutató" nevű könyvecske egy komplett magyar végigjátszás! Minden elismerésem ezért.
    Emellett járt a csomaghoz a térkép, a külön DVD tokban lévő Bónusz DVD és Soundtrack CD, plusz a Papercraft figura, és a levél, benne az érme. Hát ez már majdnem egy Collector's kiadásnak felel meg. Gyakorlatilag AC Brotherhood Codex Edition tartalmú, leszámítva a speckó artbookot, és a reneszánsz ládikát...
  • bélanéni #2952
    Az L.A. Noire-nak kellene még megjelennie PC-re és minden vágyam teljesülne. Mondjuk fél év múlva amikor végigtoltam ezt a remek Witcher2-t.
  • jocika
    Köszönöm.
  • UUUU
    Meseld mar el nekem, ez miert is PC exlusive ?

"CD Projekt clarifies Witcher 2 console talk "

"Importantly, however, The Witcher 2 will be the same game on console as it is on PC."

• bélanéni #2949
    (Win7 alatt Documents & Settings helyett Users vagy Felhasználók)
  • bélanéni #2948
    C:\Dokumentumok\"USER_NÉV"\My Documents\The Witcher\saves
  • jocika
    Oké, rendben, már csak az kéne, ha valakinél fennt van, megírná az alapértelmezett helyett?
  • kanduhr
    Ezt értem, de minek kapcsolódik bele valaki a 3. résznél?:D Nekik is az lenne a jó, ha mindenki megvenné mindegyik részt:)
  • Haversrác
    INVERT MOUSE-t a user.ini-be hogy lehet átállítani?????
  • IMYke2.0.0.0
    Ha rendesen az alapértelmezett helyre másolod, mennie kell - a játéknak nem kell fenn lennie hozzá.
  • kanduhr
    Én annak is örültem volna, ha egyáltalán nincs fejlődés:D
  • bélanéni #2942
    Én a grafikai részleteket / összbenyomást / zene monumentalitását / hangulatot tekintem elsődlegesnek, a fejlődés abszolút másodlagos. Persze ha az szar lenne, akkor a többi sem érne túl sokat, de hogy lenne szar?
  • IMYke2.0.0.0
    Ne legyen igazam(!): el fogja - kénytelen lesz, ahogy írtam: az "újoncok" miatt.
  • bendáj17
    nekem is egy kicsit szaggat megnézem a driver frissítés után ha meg jó majd jó lesz.
  • jocika
    Meg tudná valaki mondani, hogy ha a régi Witcher mentéseimet, anélkül, hogy felraknám az egyest, be tudom-e importálni a kettesbe? Csinálta már valaki?
  • kanduhr
    Azért remélem, hogy a Bioware nem meri ezt újra eljátszani a ME3-nál.
  • bélanéni #2937
    Én ilyen részleteken nem akadok fenn. Inkább legyen magyarázat nélkül Level1 ismét a Witcher, mint hogy csupán racionális okoknál vezérelve kimaradjon a karakterfejlődés. Akkor meg azért menne a rinya, hogy ez RPG???
  • Pluskast
    Na az új driver segített viszont baromira pörög a kártyám. Jó lenne egy optimalizáció.
  • lolSL
    mindenki aki rákattint pénzt utal nekik
  • bélanéni #2934
    Hihetetlen, YouTube tele van "How to crack Witcher2" meg "Download Witcher2 Full Extra Premium Version" stb... típusú videókkal. Ennyi hülye unatkozó ember van, hogy ilyen fake-videókkal játszadoznak, vagy ez valami üzlet része? Én ehhez már kevés vagyok.
  • koschwarz
    kissé leamortizálódott a witcherünk...na ilyenre még nem sok jó, egyedi megoldást láttam egyébként, mármint folytatásokban, amikor ugyanaz a karakter, hogy legyen megint láma, hogy lehessen fejlődni :D
    lásd: amnézia :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    A válasz(t szerintem Te is érzed belül) egyszerű: a The Witcher 2 eladásához szükséges, hogy az első résszel nem játszók is élvezzék - legyen kihívás.

Ha történetesen lett volna egy az 1. részbeli állapotot 100%-ban átimportálási lehetőség, akkor jó pár tízezren félistenként kezdhetnénk a 2. részt, a többi "újonc" meg rinyálna.
  • bélanéni #2931
    Hiába még csak első szintű vagy