9144
-
#2970 Igen. -
#2969 Milyen a játék meséljetek srácok? Az én gépemen szerintetek jól fog futni? THX a választ. -
#2968 Magyarul a Q-val rálövöm a kék löketet? :) -
#2967 Aardot nyomsz rá és ha elkábul akkor jön be a kivégzés. -
#2966 Na kipróbáltam én is, új béta driverrel sem lett jobb nekem akármit állítok mindig ugyanannyi az fps :( A játék viszont hangulatos, a harcok végre élvezetesek egyelőre nem sokáig jutottam úgyhogy a többi meg majd még elválik.
A kivégzéseket, hogy lehet előcsalni ,mert párszor sikerült de nem tudom, hogy mit is csináltam ,hogy beadta? -
#2965 Regisztrálni kell elötte. -
#2964 Detto a másik kettöre már nem is emlékszem.
A kockapokeren hoztam a formám nyerek folyamatosan de a szkander ugy néz ki nekem nem lesz könnyü. -
#2963 de a gond ott kezdődik h nincs aktiváció fül :
-
#2962 (mondjuk ez nekem nem volt le semmit a játékélményből) -
#2961 Remélem is mind a 4 jel egyformán jól használható lesz, mert az első részben asszem csak 2-t használtam, talán mégegyet nagyon ritkán, de a 4.-et sosem. -
#2960 De király lett az aard pedig az elsö részben az igni volt a favor nálam de ezek a kivégzések tul csábitóak. -
#2959 köszönöm -
#2958 Már leírták!
Mysterious Merchant kód aktiválási folyamata -
#2957 Valaki meg tudná mondani h a Mysterious Merchant DLC-t h tudom aktiválni, letölteni? -
#2956 IMYke2.0.0.0: mit nem értesz ezen alap ellenfelekről beszélek nem bossokról érted pl. egy bandita ne verjen már le egy kombóval hogy közbe még védekzeni sincs időd
koschwarz: amatőrnek nézel már több mint 20éve játszok tisztába vagyok a dolgokkal de hogy a francba haladjon az ember előre ha az alap szörnyek leverik, nincs meg az az egyensúly hogy az elején gyengébb ellenségek és ahogy haladunk egyre erősebbek jönnek -
#2955 Mondjuk nem is biztos h szívesen vettem volna meg, ha csak a lelketlen DVD plusz kézikönyv kiadást kapom. Bár megvettem volna úgy is. -
#2954 Nekem is nagyon tetszik a csomag, mi ez ha nem példaértékű és nagyon szimpatikus hozzáállás? Aki erre rossz szót szól, az már kötekedő és rosszmájú. Szerintem első osztályú a körítés és a minőség. -
#2953 heh... most látom csak h a Premium Edition-höz kapott kis "Útmutató" nevű könyvecske egy komplett magyar végigjátszás! Minden elismerésem ezért.
Emellett járt a csomaghoz a térkép, a külön DVD tokban lévő Bónusz DVD és Soundtrack CD, plusz a Papercraft figura, és a levél, benne az érme. Hát ez már majdnem egy Collector's kiadásnak felel meg. Gyakorlatilag AC Brotherhood Codex Edition tartalmú, leszámítva a speckó artbookot, és a reneszánsz ládikát... -
#2952 Az L.A. Noire-nak kellene még megjelennie PC-re és minden vágyam teljesülne. Mondjuk fél év múlva amikor végigtoltam ezt a remek Witcher2-t. -
jocika #2951 Köszönöm. -
#2950 Meseld mar el nekem, ez miert is PC exlusive ?
"CD Projekt clarifies Witcher 2 console talk "
"Importantly, however, The Witcher 2 will be the same game on console as it is on PC."
-
#2949 (Win7 alatt Documents & Settings helyett Users vagy Felhasználók) -
#2948 C:\Dokumentumok\"USER_NÉV"\My Documents\The Witcher\saves -
jocika #2947 Oké, rendben, már csak az kéne, ha valakinél fennt van, megírná az alapértelmezett helyett? -
kanduhr #2946 Ezt értem, de minek kapcsolódik bele valaki a 3. résznél?:D Nekik is az lenne a jó, ha mindenki megvenné mindegyik részt:) -
Haversrác #2945 INVERT MOUSE-t a user.ini-be hogy lehet átállítani????? -
#2944 Ha rendesen az alapértelmezett helyre másolod, mennie kell - a játéknak nem kell fenn lennie hozzá. -
kanduhr #2943 Én annak is örültem volna, ha egyáltalán nincs fejlődés:D -
#2942 Én a grafikai részleteket / összbenyomást / zene monumentalitását / hangulatot tekintem elsődlegesnek, a fejlődés abszolút másodlagos. Persze ha az szar lenne, akkor a többi sem érne túl sokat, de hogy lenne szar? -
#2941 Ne legyen igazam(!): el fogja - kénytelen lesz, ahogy írtam: az "újoncok" miatt. -
bendáj17 #2940 nekem is egy kicsit szaggat megnézem a driver frissítés után ha meg jó majd jó lesz. -
jocika #2939 Meg tudná valaki mondani, hogy ha a régi Witcher mentéseimet, anélkül, hogy felraknám az egyest, be tudom-e importálni a kettesbe? Csinálta már valaki? -
kanduhr #2938 Azért remélem, hogy a Bioware nem meri ezt újra eljátszani a ME3-nál. -
#2937 Én ilyen részleteken nem akadok fenn. Inkább legyen magyarázat nélkül Level1 ismét a Witcher, mint hogy csupán racionális okoknál vezérelve kimaradjon a karakterfejlődés. Akkor meg azért menne a rinya, hogy ez RPG??? -
#2936 Na az új driver segített viszont baromira pörög a kártyám. Jó lenne egy optimalizáció. -
#2935 mindenki aki rákattint pénzt utal nekik -
#2934 Hihetetlen, YouTube tele van "How to crack Witcher2" meg "Download Witcher2 Full Extra Premium Version" stb... típusú videókkal. Ennyi hülye unatkozó ember van, hogy ilyen fake-videókkal játszadoznak, vagy ez valami üzlet része? Én ehhez már kevés vagyok. -
#2933 kissé leamortizálódott a witcherünk...na ilyenre még nem sok jó, egyedi megoldást láttam egyébként, mármint folytatásokban, amikor ugyanaz a karakter, hogy legyen megint láma, hogy lehessen fejlődni :D
lásd: amnézia :DDD -
#2932 A válasz(t szerintem Te is érzed belül) egyszerű: a The Witcher 2 eladásához szükséges, hogy az első résszel nem játszók is élvezzék - legyen kihívás.
Ha történetesen lett volna egy az 1. részbeli állapotot 100%-ban átimportálási lehetőség, akkor jó pár tízezren félistenként kezdhetnénk a 2. részt, a többi "újonc" meg rinyálna.
-
#2931 Hiába még csak első szintű vagy