The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó sok embere lehet ennek a CD Project-nek hogy majd a több 10-100 ezer embert aki letölti külön elõkeressék, a riogatásra nem fizetõket bíróságra citálják, ott minden egyes ügyet személyre szabottan bizonyítsanak. Hol érné ez már meg?
Kis megfélemlítésnek jó ez, de szerintem semmi több. Fõleg hogy az elõjelekbõl garantálható a játék sikere.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez több pénzbe és jogi hercehurcába kerülne, mint amit hozna... kivitelezhetetlen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pluskast
"Bizonyos nagyobb országokban"

Na akkor ez nem ránk fog vonatkozni 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

wedge31
Torrent szinten nem az mert tényleg visszakereshetö az ip cim, ha jól emlékszem a shrivering islands esetében ez már itthon is ki volt probálva de akkor csak simán idegleinesen kikapcsolták a netet semmi anyagi következmény nem volt.

Ha a szolgáltatók partnerek volnának meglehetne csinálni más kérdés, hogy ez nem igazán üzlet nekik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ez erõsen a 'lehetetlen' kategória.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
" Készülhetnek a fizetésre felszólító levelekre a The Witcher 2-t illegálisan használók.

Új szintre lép a kalózkodás elleni harcban a CD Projekt, aki The Witcher 2 játékát kívánja megóvni a nem fizetõ kuncsaftoktól. Fizetési felszólítás és bírósági ügy van kilátásban azoknak, akiket warezoláson kapnak.
A CD Projekt az Eurogamernek vázolta kalózkodás elleni terveit, aminek alapjául a nyugaton már mûködõ modellek szolgátak. „Bizonyos nagyobb országokban ha az emberek illegálisan töltenek le, akkor számíthatnak egy levélre egyes jogi szervezetektõl, hogy 'Hé! Illegálisan töltöttél le, és most fizetnek kell azért!' " -mondta Marcin Iwiñski társalapító. A CDP is valami hasonlót készül meglépni. Elsõ körben a torrentoldalak üzemeltetõitõl kérik azon internetszolgáltatók elérhetõségét, akiken keresztül az Witcher 2 illegálisan letöltésre került, majd második körben az internetszolgáltatókat keresik meg, és kérik a felhasználó azonosítását. Az ekkor fizetendõ összeg nagyobb lesz, mint a játék eredeti ára, s ha annak befizetését a delikvens megtagadja, a CD Projekt bíróságra viheti az ügyet. Annak persze megvan az esélye, hogy nem az internet elõfizetõ volt az személyesen aki letöltötte a játékot, hanem egy ismerõse, vagy valaki az internetkávézóban, de ezt a kockázatot a CD Projekt kész vállalni. " - GS

Tavaly novemberi cikk, remélem tényleg megtudják majd csinálni, bár nem valószinü.

*akkora duma!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nem emlékszem, hogy ilyen szövegek lettek volna az elsõ rész magyarításában... ott azért cenzúrázva volt a szöveg... tán a legdurvább az "anyád törpékkel hál" beszólás volt (ezen egyébként még most is besírok akkor duma <#nevetes1>)

IMYke2.0.0.0
Egyébként - nem viccelek - simán el tudom képzelni (lásd anno a "XIII" c. játékban debütált), hogy valami "trükkel" meg is szívatják a WRZ-huszárokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
lol

BoneDragon
Mi ez a banán csöcs? <#banplz>

Warezosok így kapják meg
<#pias><#nevetes2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Pedig úgy aztán milyen végigjátszások születhetnének <#buck>

bélanéni
Félreértetted. Nem úgy tolja végig, hogy közben egy k****ra élvez... <#duhos2><#mf1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

"kurvára élvezve"<#nezze><#banplz>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

bélanéni
Be kellene látni, hogy oké hogy ingyen van, de a játék elkészítése kurvára nem az, és csak akkor lesznek ilyen színvonalú játékok ha behozzák az árukat és még nyereséget is termelnek. Ezzel persze nem mondtam újat, mindenki tudja, de sokan sajnos csak elméletben.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Részemrõl is költõi kérdés volt, csak viccelek, az emberek mindent le-warezolnak, mert ingyen van. A hazai anyagi állapotok miatt megértek én mindent. DE! Aki megteheti és kurvára élvezve végigtolja, ezt a réteget nem értem meg.

IMYke2.0.0.0
Sokan lesznek - sajnos.
De, reméljük, nem elegen (ahhoz, hogy a fejlesztõk megváljanak a PC-sektõl).

IMYke2.0.0.0
???

bélanéni
CloneDVD verzió azt jelenti, hogy le van másolva az (jelen esetben az orosz változatú) eredeti lemez. Ez nem mûködik crack nélkül, ami majd valamikor 17-e után jön ki. Tehát semmit nem ér ez a verzió így önmagában. És ki az az elvetemült aki ezt lewarezolja!?!?! <#boxer><#violent>

BoneDragon
<#idiota>

"kókadt pöcsét" na ezért ütõs ez magyarul. <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0

BoneDragon
Szegény játék máris kint van torrenten? Beszarás. 😊

Má régóta<#banplz>

Prince23
Mi a wtf van crack? 😛

IMYke2.0.0.0
Nehogymá egy szoftverkalóz ezt megérdemelje... <#ravasz1>

A futó verseny fõdíja:
<#szeret>

Itt egy kalóz, mögötte a lelkes Witcher rajongók mind a Clonedvd-t akarják tõle...

<#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Palinko
+ orosz
armageddon666
CLONEDVD... tudod mi az?

@

IMYke2.0.0.0
Köszönjük szépen. <#falbav>

Tölthetõ http://thepiratebay.org/torrent/6375726/The_Witcher_2_Assassins_of_Kings_CLONEDVD-k1koo

100% jó verzió! Éljenek a Kalózok !
IMYke2.0.0.0
MrAndree arra utalt, hogy Te majd a crackelt változatra utazol...

Valami olyasmi ami a legutóbbi hozzászólásod alapján téged nem érint majd.

Why so serious?

Palinko
mi az a CDG visszajelzés?
Elvileg holnaptól már várható a CDG visszajelzése (eddigi megjelenés elõtti értesítések alapján), remélem 4-ig nem kapkodják el õket mire hazaérek. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

wedge31
Pc-én egyértelmü az év rpg-je cim, összplatformon valszeg egálba lesz a skyrimel.

balee4
Az elképzelhetetlen. Év RPG-je minimum. 😊 Mondjuk túl nagy konkurenciája nincs. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Így van - ne itt folyjék majd a WRZ-kérdés-válasz beszélgetés.

wedge31
Lassan kéne nyitnia valakinek egy warez topikot.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, 17-ét követõen, napokon belül lesz.
Mondjuk, engem a crack csak is azért izgat, mert nem akarom koptatni a lemezt és otthon ugye nincs net sem.

De itt, ez nem érint.

Palinko
crackre 17. éig ne is számítsunk ugye?
IMYke2.0.0.0
Én mindennap írni fogok valamit 😊

bélanéni
Én játszani fogok, persze néha jövök ajnározni. Hacsak nem valami oltári nagy csalódás lesz az egész. <#idiota> (persze ez elképzelhetetlen)

IMYke2.0.0.0
Csak?
Ha magamból indulok ki, akkor én kb. 600-800 hozzászólással fogok hozzájárulni 😊

balee4
Akkor nincs gond, bár azért lehet, hogy felhívom õket, biztos ami biztos.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Lehet tippelni a 6 hónappal késõbbi kommentszámra. Én olyan 15000-re saccolok.

az tuti én tolni fogom a gamet ahogy csak tudom 😄 Nyár lesz.
Újabb hírek most a nõi karaktereket ismerhetjük meg: hölgyek

Valahogy nekem is egybõl EA jutott eszembe, bár DA 2-ért én 2 forintot nem adnék.Igaz, már az is csak 7K körül mozog.