The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ha nekik 60 óra volt, akkor az nekem 100+ lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
Új PCGURU címlap
"Bioware-i magasságokban a lengyel csapat? Hatvan órányi csoda, amibe kevés helyen lehet belekötni."

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

IMYke2.0.0.0
Nekem ahhoz +2 nap, mire ide vidékre leérkezik... <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Már csak egy hét...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

És a legszebb hogy nem a pénzzel kitömött amerikából, hanem keleti testvéreinktõl származik, bizonyítva hogy kis nép is alkothat maradandót, csak elszántság kell hozzá.

Eljön még a mi idõnk is egyszer, mert a lehetõségek megvannak, csak mindig befekszünk valaki alá.

egyetértek teljesen jól mondod. Követendõ példa lesz

A witcher 2 tökéletes példa arra, hogyha egy csapat akar jó játékot csinalni, akkor lehet pc-re optimalizálva (nem konzol port), a világ összes nyelvére lefordítva tartalmas és szép játékot csinálni. Remélem meg lesz az anyagi siker is (rajtam nem fog múlni) és akkor esetleg mások is követik, pl. bioware

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

koschwarz
igaz, többek között ezért is lesz döbbenetesen jó ez a játék 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az tény és való.Én is csodálkoztam, hogy magyarul van, ilyet legutóbb talán a Warcraft 3-nál láttam.

Azért ebbõl a produktumból ne általánosíts, a legtöbb a közelébe se ér.

koschwarz
döbbenetes, hol tart ma a játékfejlesztés. ez a környezet is...számomra mindig is az egyik elsõ számú beleélhetõségi faktor, hogy a környezet elég részletes és életszerû legyen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

a szinkron elment egynek nekem tetszett.

bélanéni
Szerintem meg nagyon profi volt. Egyedül a hangsúlyok nem voltak rendben. Pl. az hogy "Igen?", lehet kb. 4-5 féle képpen hangsúlyozni, ez lehet csodálkozás, eldöntendõ kérdés, kíváncsiskodás stb... ezekkel voltak néha gondok, de ez a szövegkörnyezet ismeretének hiányosságaiból fakadt. Szerintem a szinkron minõsége jó volt, Geralt hangja fenomenális volt. Azért ilyen szinten érzelemmentesen elõadni pár órányi szöveget elég nagy teljesítmény. Csík Csaba Krisztián el is mondta, hogy egyik legnehezebb munka volt számára.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
Elsõ próbálkozásnak jó volt az. Még most is hihetetlen számomra, hogy bevállalták...

armageddon666
Hát én animeszinkronoknál vettem észre, hogy amíg A+ volt, addig tök jók voltak a szinkronok, mióta Animax van, azóta tök jó nevûek a szinkronszínészek, csak szar lett a szinkron 😊

Illetve filmeknél meg... Régi szinkronos filmet még ma is meg tudok nézni, maiaktól a falat kaparom.

@

Biztosra mondom, hogy nem velük volt a gond, hanem a rendezéssel.Én rengeteg ismerõs hangot véltem felfedezni benne, és azok egytõl-egyig kitûnõ szinkronszínészek.Tehetséges kezdõ meg nemigen van.Kell egyfajta tapasztalat ehhez a melóhoz.
Nézz meg egy Barátok köztöt, olyan, mintha könyvbõl olvasnának, a kezdõk 90%-nak a tehetsége nulla hozzá, mégis ott vannak.Egy darabig szerepelnek, aztán eltûnnek a süllyesztõben, máshol úgysem látod õket és a hangjukat sem hallod.Valamiért rohamosan kezd kihalni ez a szakma, amit sajnálok.Akik viszont eddig nevet szereztek, azok nem véletlenül tették.

armageddon666
Magyar szinkroniparban (meg az egész médiában) azt utálom, hogy mindig csak a "név"... Szal jön valami random tehetségtelen CELEB, és megkapja a munkát, mert a NÉV! Persze több pénzért, mint amennyiért esetleg egy tehetségesebb kezdõ vállalná... (Nem tudom kik szinkronizálták a Witchert, lehet hogy itt speciel tényleg nem velük volt a gond, a kritika úgy általánosságban ment)

@

Hát az nyilvánvaló volt, hogy nem tudták éppen mit játszanak el...Egyedül Geralt hangja volt ütõs ilyen szempontból.Pedig neves szinkronszínészek is adták hangjukat.

armageddon666
Ja meg van-e hozzáférésed kellõ számú nem csupán lelkes, de tehetséges emberhez is, akinek még a hangja is passzol a dologhoz? 😄

Meg ugye tudod, hogy szinkront készíteni jóval másabb megközelítést igényel, mint feliratot, és nehezebb is... Hát még fantasy-világba illõt.

@

The Protector
Én valami csicskának akarom a hangját adni.Vagy egy kurtizánnak😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

armageddon666
Egész---- nem!

mentségükre szóljon egy wall-of-textet kellett felolvasniuk szegényeknek, kontextus nélkül.

@

Egész jó volt az elsõ résznek is a szinkronja!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

armageddon666
Kezdetnek: van hozzáférésed profi stúdióhoz?

Aztán felmerül a kérdés: mennyire vannak elrejtve a hang és feliratfájlok 😊

@

Én!Ki rendezi?<#vigyor>

Inkább menjünk a Lengyel Intézetbe nyelvtanfolyamra, majd csak kiharcolunk valami csoportkedvezményt!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Szinkronizáljuk a Witcher 2-t!!!44
ki lenne benne?

Ne már. 😞

ME2-nél is szívbajt kaptam install után, majd szórakozhattam egy órát az ini fájlokkal mire ment teljesen angolul.

<#ticking> A külföldiek miért tudják megoldani, hogy több nyelv is legyen benne?????

Drága a DVD-n a hely a magyaroknak vagy mi a szösz???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

rotator
A magyar kiadásban csak magyar felirat van. :/

Frank99
jujjj...
ez azért vicc kategória...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Prince23
Biztos lesz. ha meg nem, egy patch formájában úgy is fellövik a hiv oldalra. mint az elõzõnél.

Akkor most kanyarodjunk vissza egy huszáros vágással! Szerintetek ha megveszem a magyar feliratos játékot itthon, akkor lesz választható angol nyelv is a feliratok között?
Mert nekem halálom, ha más nyelven szövegelnek és magyarul van kiírva (filmben nem, de játékban zavar)!

Számítógépes grafika.

Magyarországon erre még nem volt precedens, pedig a yardok sok ember ip-jét megszerezték tavaly!

Mi az a CGI videó?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

A felhasználókat pedig jogilag is el lehetne kapni, csak a nagy számok miatt ez elég sok nehézségbe ütközik. Legalább is nálunk. Külföldön vannak/voltak olyan esetek ahol több száz esetleg ezer embert pereltek be egyszerre. Mondjuk, hoyg az eredménye mi lett azt nem tudom.. de amúgy tényleg elég az off-ból, habár amíg nem jelenik meg a game addig talán lehet ilyesmirõl is dumálni.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Van játékom amit még kölcsönadnom is illegális, mert nem a játékot vettem meg, hanem egy licence használati jogot. <#nezze>

Sajna ez a szoftverekre nem igaz, csak a filmekre meg talán a zenékre is..

Amit saját magadnak töltesz le nem kereskedelmi célból azért meg nem bûntethetnek... ilyen jogszabály egyszerûen nincs!

(Csak a tisztánlátás végett írom le, amúgy meg bocs az offért!)

A tavalyi nagy torrent oldalak ellen indult razzia folyamán is végül kiderült, hogy a felhasználókat nem lehet jogilag elkapni, csak a tárhelyeket! Szolgáltatóknak meg nem érdeke kiadni az elõfizetõik adatait, mert akkor elvesztik a bizalmat és otthagyják õket!

Szóval ez a vihar egy pohár vízben!

Én meg fogom venni ezt a játékot mert az elsõ részt is megvettem és tényleg elmondhatom, hogy megérte. Ez a fenyegetõzés viszont nagyon nem tetszik és ráadásul hülyeség is. MIlyen alapon adná ki bármelyik internet szolgáltató egy magán cégnek a logokat. Ehhez legalábbis alapos gyanû és rendõrségi megkeresés kell. Szóval ez így ahogy van szimpla fenyegetõzés.

bélanéni
5 éve így festett egy jobb CGI videó. <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

aki vállalná a HG-t+FAQ írást+minden infó fejlécbe kitételét, azok írjanak ide és megszavazzuk ki legyen

wedge31
Egyenlöre mihez kell a faq ? de támogatom az ötletet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

átadom a házigazdai elõjogot!
a leendõ HG pls csináljon valami FAQ félét, köszi

érdekes lenne én megveszem így nem fog ez a veszély fenyegetni csak jöjjön ki 😊 de jó lenne már ha itt lenne a kezembe.