9144
-
IXEMGabeo #3010 ez a játék egész jóféle remélem nem túl nagy a gépigénye...kicsit hasonlít a KOTOR-ra -
#3009 Azért nem semmi, hogy ez csak a medium graf.
-
#3008 meg az alt-os helyett -
Jimmyke #3007 Szívesen a szeme közé néznék annak, aki kitalálta ezt a medál markolászást a hagyományos Tabos item highlight helyett. -
#3006 áá neked is nvidiád van, most kb 20-30fps van ati és nvidia közt -
#3005 Hát ja. Eddig nem nagyon mozdul 7-10 FPS-ről a cucc, ez a driver tényleg kurva sokat dobott a sebességen.
Viszont az AF láthatóan itt sem nagyon megy, pedig driverből forceolva van a 16x. -
#3004 Hát valami olyasminak tűnt. -
#3003 A hang mindenkinél surround??? -
#3002 az tényleg rossz húzás, az egyben mindig úgy ittam a főzeteket hogy láttam hogy mivel lesz dolgom... -
#3001 sztem ez igen rossz húzás lett, de ezt leszámítva fantasztikus -
#3000 -
Prof William #2999 Végül is logikus. Én is mindig alvás előtt/közben szoktam meginni multivitaminos italt. :) -
#2998 Á, tényleg! -
Haversrác #2997 CSAK meditálás közbe!
-
mike01010101 #2996 Szerintem ezek a lengyelek mindent megtettek a sok síró és elégedetlenkedő játékosért. A dobozok minősége, a plusz hülyeségek, a dlc-k, stb. A rengeteg nyelvű honosítás. Én elégedett vagyok, nem volt gond se telepítéskor, se aktiváláskor, se a dlc-knél. Az új driverrel még jobban fut, eddig se volt gond. Ha minden fejlesztő és kiadó igy állna dolgokhoz jó lenne. -
#2995 Nem tudom, csak tipp: dupla klikk? -
Prof William #2994 Lehet hogy iszonyúan láma vagyok de hogy lehet meginni a főzeteket? AZ elején gondoltam iszok pár főzetet katapult előtt de egyszerűen nem bírtam rájönni hogy kell. A "fülekbe" be tudom rakni bombákat de pl italokat nem lehet... Hogy kell? -
Haversrác #2993 Utána rámész mégegyszer, kiválasztod a letöltött DLC-t és telepíted, ha minden ok, akkor kipipálja -
Ironman2 #2992 Nektek is volt olyan hogy kiakadt video lejátszás közben? -
ratgab #2991 Azért megizzasztottatok ám! 15h óta olvasom a mai hsz. termést és most értem a végére... -
ratgab #2990 Próféta szóljon belőled! Rendszerigénye miatt és optimalizáció miatt még mindig aggódok picit! -
#2989 Nekem is, nem is értem ki sírja vissza azt a guitar hero szerü ritmusra nyomogató örületet. -
ratgab #2988 Én úgy hallottam, hogy 6 van a 2. részben, de te játszol vele és nem én (egyenlőre)! És természetesen én is emlékezhetek rosszul ! -
ratgab #2987 Hát nem mindegy, hogy 8 vagy 50... -
#2986 Szerintem, mi járunk jobban: nem 0 day akarunk majd online regisztrálni, meg DLC-t letölteni = nem lesznek gondok -
#2985 Nálam öt van egyenlöre. -
Csokis #2984 Szvsz a harc nekem jobban bejön, mint az első részben, szóval egyelőre nekem jobban tetszik, mint az első. Elsőben is csak a harccal volt bajom és azért hagytam abba. -
#2983 Már regisztráltam. Beírom a promóciós kód menübe, tölt egy kicsit, és semmi. -
#2982 " (uberlóf*sz off)" - Bannerbe! :) -
ratgab #2981 6 jel van a 2. részben tudtommal! -
#2980 nos feltettem én is a drivert, most az elején 8 fps helyett 49 1680-ban maxon :) (uberlóf*sz off)
Így már jobban tetszik. Remélem a játék is fog. -
ratgab #2979 Megvan, hogy hova kell bemásolni a mentést, de most nem tudom, hogy melyik oldalon láttam a megfelelő elérési útvonalt! Természetesen nem kell felrakni az 1-et! -
#2978 Bár nekem is 4 magosom lenne...! -
#2977 lol -
ratgab #2976 Azt tuti biztos! De szerintem én csak holnap estétől tudok véleményt alkotni! -
Csokis #2975 Bizony, helyre! Nyílt tereken nem megy 40 fps alá, szóval így élvezhető. Köszi! -
#2974 Aki hardon tolja most szólok, hogy ipari mennyiségü fecske kell majd. -
ratgab #2973 Jó hír, mert nekem is ilyen videókártyám van (+ 3gb ram és egy q6600 quadcore)... megnyugodtam akkor! -
ratgab #2972 Látom helyreállt a rend és a te lelki békéd! Szívből kívánok jó játékot és hátha ez letöri a hőbörgők szarvát is! -
#2971 Kösz. Jó lenne ezt az fps problémát is orvosolni, mert 15-30 fps-el nem az igazi az élmény :)