9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • IXEMGabeo
    ez a játék egész jóféle remélem nem túl nagy a gépigénye...kicsit hasonlít a KOTOR-ra
  • wedge31
    Azért nem semmi, hogy ez csak a medium graf.

• CalebJoe
    meg az alt-os helyett
  • Jimmyke
    Szívesen a szeme közé néznék annak, aki kitalálta ezt a medál markolászást a hagyományos Tabos item highlight helyett.
  • CalebJoe
    áá neked is nvidiád van, most kb 20-30fps van ati és nvidia közt
  • Maxtreme
    Hát ja. Eddig nem nagyon mozdul 7-10 FPS-ről a cucc, ez a driver tényleg kurva sokat dobott a sebességen.

Viszont az AF láthatóan itt sem nagyon megy, pedig driverből forceolva van a 16x.
  • Shep
    Hát valami olyasminak tűnt.
  • Batmanci
    A hang mindenkinél surround???
  • w77d
    az tényleg rossz húzás, az egyben mindig úgy ittam a főzeteket hogy láttam hogy mivel lesz dolgom...
  • Palinko
    sztem ez igen rossz húzás lett, de ezt leszámítva fantasztikus
  • IMYke2.0.0.0
  • Prof William
    Végül is logikus. Én is mindig alvás előtt/közben szoktam meginni multivitaminos italt. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Á, tényleg!
  • Haversrác
    CSAK meditálás közbe!
  • mike01010101
    Szerintem ezek a lengyelek mindent megtettek a sok síró és elégedetlenkedő játékosért. A dobozok minősége, a plusz hülyeségek, a dlc-k, stb. A rengeteg nyelvű honosítás. Én elégedett vagyok, nem volt gond se telepítéskor, se aktiváláskor, se a dlc-knél. Az új driverrel még jobban fut, eddig se volt gond. Ha minden fejlesztő és kiadó igy állna dolgokhoz jó lenne.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom, csak tipp: dupla klikk?
  • Prof William
    Lehet hogy iszonyúan láma vagyok de hogy lehet meginni a főzeteket? AZ elején gondoltam iszok pár főzetet katapult előtt de egyszerűen nem bírtam rájönni hogy kell. A "fülekbe" be tudom rakni bombákat de pl italokat nem lehet... Hogy kell?
  • Haversrác
    Utána rámész mégegyszer, kiválasztod a letöltött DLC-t és telepíted, ha minden ok, akkor kipipálja
  • Ironman2
    Nektek is volt olyan hogy kiakadt video lejátszás közben?
  • ratgab
    Azért megizzasztottatok ám! 15h óta olvasom a mai hsz. termést és most értem a végére...
  • ratgab
    Próféta szóljon belőled! Rendszerigénye miatt és optimalizáció miatt még mindig aggódok picit!
  • wedge31
    Nekem is, nem is értem ki sírja vissza azt a guitar hero szerü ritmusra nyomogató örületet.
  • ratgab
    Én úgy hallottam, hogy 6 van a 2. részben, de te játszol vele és nem én (egyenlőre)! És természetesen én is emlékezhetek rosszul !
  • ratgab
    Hát nem mindegy, hogy 8 vagy 50...
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, mi járunk jobban: nem 0 day akarunk majd online regisztrálni, meg DLC-t letölteni = nem lesznek gondok
  • wedge31
    Nálam öt van egyenlöre.
  • Csokis
    Szvsz a harc nekem jobban bejön, mint az első részben, szóval egyelőre nekem jobban tetszik, mint az első. Elsőben is csak a harccal volt bajom és azért hagytam abba.
  • Kongy
    Már regisztráltam. Beírom a promóciós kód menübe, tölt egy kicsit, és semmi.
  • IMYke2.0.0.0
    " (uberlóf*sz off)" - Bannerbe! :)
  • ratgab
    6 jel van a 2. részben tudtommal!
  • Maxtreme
    nos feltettem én is a drivert, most az elején 8 fps helyett 49 1680-ban maxon :) (uberlóf*sz off)
    Így már jobban tetszik. Remélem a játék is fog.
  • ratgab
    Megvan, hogy hova kell bemásolni a mentést, de most nem tudom, hogy melyik oldalon láttam a megfelelő elérési útvonalt! Természetesen nem kell felrakni az 1-et!
  • IMYke2.0.0.0
    Bár nekem is 4 magosom lenne...!
  • Solid Snake
    lol
  • ratgab
    Azt tuti biztos! De szerintem én csak holnap estétől tudok véleményt alkotni!
  • Csokis
    Bizony, helyre! Nyílt tereken nem megy 40 fps alá, szóval így élvezhető. Köszi!
  • wedge31
    Aki hardon tolja most szólok, hogy ipari mennyiségü fecske kell majd.
  • ratgab
    Jó hír, mert nekem is ilyen videókártyám van (+ 3gb ram és egy q6600 quadcore)... megnyugodtam akkor!
  • ratgab
    Látom helyreállt a rend és a te lelki békéd! Szívből kívánok jó játékot és hátha ez letöri a hőbörgők szarvát is!
  • Shep
    Kösz. Jó lenne ezt az fps problémát is orvosolni, mert 15-30 fps-el nem az igazi az élmény :)