9144
-
mzprox #3050 én e2180@2ghz és egy 378 mb-os 9600gso-val játszok.. nem tudom mit panaszkodtok, nekem ezzel is játszható :).
Viszont nem tudom importálni a régi mentésem.. azt monjda unavailable és nem hagyja megkeresni. Van rá mód? -
#3049 Ami egyből feltűnt, hogy az emberi test és a különböző anyagok ábrázolása minden eddigit felülmúl. Szenzációs, és a zenétől most is le vagyok nyűgözve! -
#3048 ja az uncharted grafikája sem rosz.
de azért közel nem olyan látványos mint a Gow 3. -
#3047 Ez a játék b**zottul jó, jobb mint amire számítottam, pedig igen nagyok voltak az elvárásaim. -
MauroN #3046 Hát én ehhez láma vagyok.
Ha többen jönnek rám, mindig meghalok.
Mit kell csinálni?
Mert a védekezés csak egy ember ellen jó. -
Micsu #3045 ucben sok az elhanyagolt textúra a ps3 kevés memóriája miatt, egyébként az összkép ott is odabasz ahogy ez is mozgás közben, jah és ez nem csőtops -
mzprox #3044 Na, akkor holnap megyek reklamálni a gamestophoz a kódomért.. úgy fogok toporzékolni, mint egy 6 éves :P -
#3043 Erre a problémára, hogy nem írja be a kódot, találsz megoldást, a witcher2.com-on support menüpont alatt, szerintem érdemes elnézni oda azoknak akiknem bármi ilyesmi merült fel, mert egy komplett FAQ van ott ezekre, ugyanis nagyon sokaknak bejött ez a probléma és sok más is. -
#3042 Magas beállítások mellett, természetesen HD minőség. Egy kis kóborlás tőlem.
Megmerem kockáztatni, hogy a Metro 2033-tókl is szebb játék lett, teljes pompájában értem, max beállítás, 1920*1200 mellett.
Hihetetlen am. A szinkron meg nagyon jó, kivéve Geraltnak, de hát ő egy ien érzelemmentes figura. persze ennek ellenére is a nők a gyengéi :D -
#3041 ha meghalsz akkor van game over nem? -
#3040 Jól tudod. -
#3039 Hol kell billentyűt állítani?
Az első boss után, ha megölöm, miért írja, hogy game over? -
eXequtoR #3038 Nekem is csak a játék serial van a hátoldalon. Az útmutató hátoldalán sincs semmi. Inkább a hajtogatós figurát felejtették volna ki. :) -
mzprox #3037 ott van egy kód, de az a játék-é, úgy véltem az eddigi hozzászólásokból, hogy a dlc-nek külön kódja van, vagy rosszul tudom? -
#3036 Kézikönyv hátoldalán -
mzprox #3035 Még egy kérdés: Gamestoptól vettem a játékot, személyesen vettem át és én sehopl se találok DLC kódot.. se blokkon, se dobozban, se mail-en.. :( hol lehet? -
#3034 Én nem írtam be a kódot. Simán leszedte, majd feltelepítette. A lényeg, hogy ne írjáték be a kódot. mer én nem írtam be, és tökre müxik. -
#3033 Sziasztok megvettem a játékot fél órája. Nagyon igényes hogy a sima változatban is benne van az audio cd meg a végigjátszás, meg mindenféle. Viszont azt nem találom hol lehet leszedni a spanyol szinkront, pedig elvileg azt írták eredetivel minden nyelvet le lehet kapni. -
eXequtoR #3032 Hmmm skacok, csak nekem szarakodik a reg? Nem fogadja el serialt és beregistralni se lehet, mivel szürke a menü a honlapon. Mielött jönnének az elmés megjegyzések minden variációt megnéztem hátha baja van kis/nagy betükkel, kötöjellel stb. -
mzprox #3031 Telepítés előtt állok, valaki válaszoljon gyorsan please: Ha másik gépre telepítem a játékot mint ahol a witcher 1 van akkor is tudom könnyen importálni az elmentett állásomat (pendrive-ról mondjuk) -
mindero #3030 Nincs baj a szinkronnal direkt ilyen.
De az baromi vicces hogy mit összeszerencsétlenkedtem a főmenüben, az extra DLC-t le se tudtam tölteni, mert egyszerűen nem tudom beírni a kódot a helyére, egyszerűen nem írta be a karaktereket. Vicc, de ez legyen a legnagyobb baj :) -
#3029 A magyar szinkronnal is ez az érzelemmentes stilus volt sok embernek a baja pedig ez direkt ilyen. -
#3028 Eszméletlen szép, de a szinkron az iszonyat gyenge, főleg Geralté
Ugyanazzal a játékkal játszunk. Ez a monoton érzelemmentes hang nem "véletlenül" lett ilyen, ez direkt így lett felmondva. Baszki ez eg Witcher!! Szerintem meg marhára el van találva, mi a gondotok már állandóan. Állandóan megy az elégedetlenség meg a rinyálás. Egy ilyen eszméletlenül összerakott játék, erre megy a szőrszálhasogatás, de amúgy meg szerintem tényleg direkt jó Geralt hangja. Ez egy ilyen érzelemmentes (nem a női nem iránt) csávó. -
MrAndree #3027 De ugyanaz. -
Csokis #3026 Dehogy csak azt. Van béta! -
#3025 Olvass vissza. -
#3024 semmi köze a Kotorhoz -
IXEMGabeo #3023 azért a párbeszédekben, esetleg a karakter fejlődésben mégiscsak van szerepe nemde? -
#3022 Nvidiához sem jött ki újabb VGA driver. továbbra is az áprilisi 18-ai drivert lehet letölteni nvidiáról. -
#3021 dobj hozzá még kb 3 magot, akkor élvezhetően fog futni :))
ps: a Kotorhoz kb köze nincs. -
IXEMGabeo #3020 gamestar kommenteknél valakinek futott, de nem max grafikán... -
Ariakus #3019 De futott simán medium és high közötti beállításokkal egy 3,2 Ghz-es pentium 4-en. -
Ariakus #3018 Jól látom, hogy egyelőre megint az ATI-sok szopnak? ATI kártyákhoz még nem jött ki olyan mágikus driver mint az Nvidia-soknak ami ad kb 40 fps-t? -
felegyi #3017 Már az első része sem futott egy magossal... -
IXEMGabeo #3016 egymagos processzorral fut valakinek? -
#3015 Sztem Uncharted 2 grafját így is megalázta a Witcher :D Ugye Kongy? :) -
kanduhr #3014 Egyébként csak engem zavar a tárgy felvevés? Mármint az, hogy szinte alig látom, hol vannak a felvehető cuccok, és néha lazán átrohanok felettük...
-
#3013 Én magyar szinkronnal toltam az első részt, így nincs hasonlitási alapom. -
xido #3012 ahogy hallottam,nem ugyanaz,mint az 1.rész színésze sajnos -
#3011 Eszméletlen szép, de a szinkron az iszonyat gyenge, főleg Geralté.