The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Azért egy 4850-nél jobb vga van a gépben, majd meglátjuk, sokat nem kell várni már. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bélanéni
Nagy kompromisszumokkal sok féle hardveren el fog futni. De elnézve a látványt, szorosan hozzátartozik az élményhez. Persze nem leszólni akarom a kisebb pénzûeket, csak tény ami tény.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Prince23
Minimum látványhoz elég egy 8800 GT is. aki ennél nagyobb vga-val rendelkezik, annak még szebb is lehet witch2

bélanéni
Szerintem a 4850-es kártya marha kevés lesz mindent maxra húzva. Majd ki kellene próbálnia valakinek mondjuk minimum 1680x1050-ben. Nehezen tudom elképzelni hogy folyékonyan menne.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Malakai
Ajánlom majd neki, hogy nálam se akadjon, bár recommended config megvan! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ballagásra kaptam
Rage47
jobb, mint az asztali gépem...
wedge31
Ja, nem mondanám, hogy egy átlag laptopod van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nekem az elsõ is maxon futott laptopon. (Intel Core i3, 4 GB RAM, Radeaon HD 5470 1G😎
wedge31
Még van egy heted gépet fejleszteni...<#nyes>

Rage47
gépigénytõl tartok kicsit, túl szép 😊
Sziasztok!

The Witcher 2: Assassins of Kings – Képességek, Készségek, és Skill Tree Útmutató

Ha valakit érdekel ITTnézelõdjön.

Baromi jó lesz ez a játék! Nagyon várom!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

wedge31
A laptop nem játékra való, szvsz.

bélanéni
No offense, de komolyan bízol benne, hogy azon a gépen amin az elsõ rész nem ment, a második rész menni fog? <#szomoru1> Idõközben eltelt 3,5 év és minimum háromszor olyan jó a grafika. Ebbõl sejthetõ a válasz.

JethroHUN
Azt inkább neee!!!!
Elsõ város/sírásó csóka
-(monoton)Hozzál nekem 9 kutyazsírt
....
Geralt(mononton)-tessék hoztam neked 9 kutyazsírt

tök vicces colt komolyan 😄
Amúgy már van CLONEDVD, sajna muszáj lesz leszednem bármennyire kell a játék... az elsõ Witcherrel játszani nem tudtam, minimumon akadt a mostani gépemen, AMD x2, 4 gb, mobility HD4650. Bármint csináltam csak nem ment. Remélem ez jobban lesz optimalizálva, ésnem csak azstaligépre, de laptopra is, pedig nem integrált vga. Na sebaj.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
A látvány a lényeg nem a számozás.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Malakai
Dx9 tudtommal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rage47
nemtom a finneknél mi van, csak azt, hogy a statisztikák szerint náluk a legjobb az oktatás
én is utálom, hogy minden szart szinkronizálnak nálunk
figyelj, nem lenne gond az angol szinkronnal, ha az egy szép nyelv lenne
de ocsmány a hangzása szvsz

Prince23
Amúgy a játék Dx10 vagy 11-es?

Én ezt a szinkronizálást nem nagyon erõltetném.
Ellenben feliratozás sokkal több játékba kellene. Rengeteg játék van amit pl. én alapból ki kell hagyjak a nyelvtudás hiánya miatt. Persze nem a Need for Speed-et kéne feliratozni (bár azt is meg kell becsülni ha megcsinálják), hanem pont a nagyobb volumenû szerep vagy kalandjátékokat, amik egyszerûen játszhatatlanok komolyabb nyelvtudás nélkül.
Nyilván egy átlag fps-t végig lehet vinni a párbeszédek 100%-os megértése nélkül, de pl. ott a Fallout New Vegas, amit én szívesen kipróbáltam volna de így esélyem nincs rá. És még sokat lehetne sorolni.
Hát ez nyilván egy jó darabig még nem fog változni, túl kicsi piac vagyunk mi...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Animációk készítése szerintem már nem teljesen a magyar értelemben vett szinkronizálás (mindent le kell szinkronizálni, mert akkor nem értenék a filmet)! Animációs filmek szinkronizálása számomra hozzá tartozik a film készítéséhez...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Malakai
A játékok szinkronizálása nem vetette meg igazán a lábát, így komolytalan munkaként kezelik, ugyanez látható a nem gyerekeknek szánt animációs filmeknél is, meg úgy általában mindennél ami egy kissebb réteget, vagy egy szubkultúrát céloz. Ezért az alacsonyabb minõség a jobb szinkronszínészek ellenére.

@ratgab: Szinkronizálás ott is van, csak a nagyjátékfilmeknél nem jellemzõ, mert ott a hatalmas amerikai filmipar, ami anyanyelven ontja a néznivalót. USA-ban a legnagyobb az animációsfilmek és játékok szinkronizálására szakosodott iparág, kivétel a japánokat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nagyot tévedsz! Finneknél (Finn Ugor nyelvcsalád... ugye nyelvrokonaink) szintén nincs szinkronizálás... mindenen van viszont finn felirat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#ticking>Tessék szépen megvenni!!! IrgumBurgum!!!!

Rage47
nyugati országok egy nyelvcsaládba tartoznak és mindenki tud alapból angolul😊
mi magyarok el vagyunk szigetelve a többi nyelvtõl
Hát nem túl rózsás az anyagi helyzetem, de ennek ellenére lehet kiízzadom a 0 day árát a játéknak és visszaveszek 1 hónapig a bulizásból... így már meg is spórolom az árat!

Csak úgy zárójelben mondom, hogy sok nyugati országban egyszerûen nem létezik szinkron, azt se tudják mi az! Minden angolul megy, max raknak alá egy honosított feliratot!

Csak a lusta magyarnak kell mindent lefordítani... (Akinek nem inge ne vegye magára!)

Nem értünk egyet, de ezen nem fogunk összeveszni! Nekem igenis tetszett!

IMYke2.0.0.0
E za kép a pressing kit része - hivatalos terjesztõi anyag. Még szép, hogy felhasználják 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
😄😄 a címlap

az egyik lengyel magazintól lopták el. LOL

hú de frankó lesz nagyon várom a jövõ hetet. A zenék nagyon oda vágtak.

zzeN
Ejjj tényleg😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bélanéni
Szerintem ez Premium Edition unboxing.
A CE-t ki sem bontja. Biztos a gazdag tartalom tévesztett meg. <#hehe><#beka3>

zzeN
<#wow1>
CE unboxing:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Na reméljük minél hamarabb jön a crack ^^
IMYke2.0.0.0
Hm, akkor rosszul emlékszem? Mindegy. A zene akkor is - ennyi év után is - rémlik.

Palinko
az 1. a legjobb a lakadalmas pályán volt 😊
IMYke2.0.0.0
Nagyon jó ez is. Látom magam elõtt a sokszor látott intrót 😊

bélanéni
Princess Striga Ha valaki játszott a játékkal, tudja mit jelent a cím. Na ezt feltekert hangerõvel érdemes fülelni.

bélanéni
Ne már, nekem gyakorlatilag az egész marhára bejött, néhol könnyfakasztóan gyönyörû, némelyik dal odacsap a dinamikájával, némelyik meg csak szimplán eszméletlen jó. Witcher OST

IMYke2.0.0.0
Ez közvetlenül a játékban hallható.

Mennyit bunyóztam én (Geralt) miközben szólt ez a zene 😊

IMYke2.0.0.0
Õ az:

IMYke2.0.0.0
Nekem az elsõ rész tavernás zenéje még mindig a fülemben cseng 😊

bélanéni
Esküszöm úgy fogom játszani a játékot, hogy a hanghatások kb. 40-50% hangerõn lesznek, a beszéd 80-90%, a zene pedig 100%-on. Az atmoszféra így lesz az igaz, ugyanis valami baszott jók a muzsikák a játék alatt. Az elsõ részben is ez NAGYON ott volt.

bélanéni
Egyetlen dologban bízom, hogy a játék minõsége sok embert vásárlásra ingerel. Ebbõl nekem pusztán annyi hasznom lenne, hogy biztosra vehetnénk a 3. részt, ami gondolom az akkori kornak megfelelõ, vagy akár azt túlszárnyaló minõséget fog kínálni.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ óra - jav. -> Az elsõ rész

IMYke2.0.0.0
Az elsõ óra nekem alulról súrolta a 100-at (ha nem felülrõl).
Nem szokásom rohangálni a játékokban/kal.

Ezt meg aztán rendesen ki fogom "élvezni" - jaj!

bélanéni
Ez engem is meglepett, nekem az elsõ rész 40-50 óra környékén volt. Igaz, nem csináltam meg a kisebb mellékküldetéseket. De azt hiszem itt minden fûszálat megcsodálok, nem azért vártam a játékra 2 évet, hogy végigrohanjak rajta. <#idiota>