9144
-
#3090 Vitriol kéne egyedül. És nem tudok semmi biztos lelőhelyet. :S -
eXequtoR #3089 Igénytelen fo... A serialt 10. alkalomra kegyeskedett elfogadni a DLChez tartózó kódot viszont már 20x is visszadobta. Ugyan az mint serialnal: kis nagybetü csere , o 0 próba, de lófasz. Mennyire imba ez az árus megéri szenvedni vele? -
xido #3088 látni még nem láttam első kézből,de volt itt egy 10 perc az elejéből,az alapján sokkal összeszedettebb,mint az 1.részben volt... -
xido #3087 gyűjteni is tudsz,szedj amit csak lehet.. -
torma1 #3086 Sziasztok!
valaki tudja mik a változások az első rész importálása után?
Van valami fontosabb? -
#3085 Mongúz főzethez milyen összetevők kellenek? Van már homályvirágom, viszont még 2 cucc kéne hozzá. Ezeket hol lehet beszerezni? Cedricnél esetleg? -
Gabe18 #3084 Szerintem nem nagyon. Nvidiára már dobtak ki egy drivert ami óriási javulást hozott, reménykedjünk hogy ATI-n is jön valami hasonló. -
Perszepeta #3083 Valaki leírná, hogyan kell harcolni? W1 után nekem szokatlan. Amikor többen támadnak, akkor mindig meghalok; biztos én vagyok a béna, azért megköszönöm a segítséget! Amúgy mennyi a különbség a könnyű és közepes nehézségi fok között? Mert az 1-ben a könnyű az túl lájtos volt, én akkor is mediumon toltam végig! -
#3082 jó lett a magyarítás? -
Prof William #3081 Na akkor Witcher 2 vélemény...
Most vagyok túl prológuson ( jó hosszú volt majdnem 3 óra ) és elérkeztem a az 1 felvonás falujába mocsárban. Eddig elégedett vagyok játékkal.
Harc.
A harc ( legalábbis szerintem ) nehéz. Jó párszor elhaláloztam főleg amikor több ellenféllel harcoltam. Nem ilyen tipikus hack and slash mert ha csak vaktában vagdalkozunk akkor bizony hamar meghalunk. Jól ki ki kell szmítani minden vetődést, minden védést minden jelhasználatot. Elég egy kis félrenézés és már annyi is. Ennek ellenére élveztem harcokat. Nehezek voltak de nem azon a szinten hogy az ember újra és újra megpróbálja. aki a gyors győzelmeket szereti (legalábbis az elején)az ki se próbálja. Külön tetszik hogy harc igyekszik reális lenni. AZ ellenfelek a nagy súlyos kardokkal végrehajtott csapás után megtántorodnak + védés után is hátratántorodnak, védekeznek szóval nem pörögnek,forognak,ugrálnak a karakterek mind a Dragon Age 2-ben hanem mintha egy igazi középkori, súlyos fegyverekkel és nehéz páncélokban vívott harc lenne.
Grafika
Nagyon szép. Bár olyan közepes szintél valamivel jobbra álítottam de így is lenyűgöző. ráadásul jó 2 éves konfigomon röccenés nélkül fut. Hangulatosan a rajzol távezetők is. Nagyon ismerős a stílusuk sztem már láttam valahol.
Történet és Hangulat
Bár még csak most indult be az úgynevezett free game ( hiszen a prológus lineáris ) de a történet érdekes és hangulatos volt. A Karakterek dumái Triss-GRealt, Geralt-Király-Triss amikor menekülnek aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elől Triss és Segítőnk párbeszéde falu (seggfogdosás) előtt Dandelion + Király megmozdulásai nagyon ott vannak. Életbelibbek karakterek mint az 1-ben és pl Triss is sokkal szimpatikusabb. Jobbak a dumáik stb.Sárkány
Egy szó mint száz jobban megszerettem őket 2 óra alatt mint az előző Witcherben 40 óra alatt.
Komolyabb bugot nem vettem észre és az irányításba is belejöttem a Prológus alatt.
Eddig nagyon nagy pozitív csalódás a Witcger 2 és még csak most kezdődik el az igazi játék, küldetésekkel stb... Kíváncsian nézek elébe.
Eddig 9/10 -
#3080 Sziasztok, minden létező grafikai beállítást kikapcsoltam illetre lowra tettem. A játék 24 fps-en döcög. Core2 Quadom van és Radeon 4670-em. Tudom hogy a grafikus kártya nem a legújabb, de a minimum fölött van és levettem mindent LOW-ra illetve kikapcsoltam. A proci meg elég erős a Duo-khoz képest is.
Szerintetek mit tudnék még csinálni, hogy legalább a 30 fps meglegyen a csatákban? Illetve másnak is van ilyen problémája akiknek ATI-ja van?
Köszi. -
#3079 Nekem számla az olyan mintha egy húsboltban vagy zöldségesnél vettem volna... Nem A4-es méretű, hanem egy kis cetli, na ezen tuti nincs kód a DLC-hez! -
Gabe18 #3078 Lol... de hülye vagyok.
A számla hátulját néztem már ott nem volt. De mondom most megnézem még egyszer ne írjak hülyeséget. Hát ott nincs is, de a számla ELEJÉN ott van a sok szöveg közepébe beleragasztva. -
#3077 Nézd meg a számlát hátulján! A CDG általában oda szokta nyomtatni a DLC-s kódokat!
Én sem találom az ajándék DLC kódját, bár én nem a CD Galaxis-tól vásároltam, hanem a Gamestop-tól, de úgylátszik jól átbasztak vele... -
#3076 Érdemes, mert itt is tudsz mentést importálni
akkor nem szóltam. -
#3075 A witcher 1 sztory kell a kettőhöz szerintetek? (szal érdemes előtte végig tolni inkább?)eddig nem tűnt fel nekem:D -
Gabe18 #3074 Amúgy aki a CDG-től vette meglelte azt az "Extra letölthető tartalom, esetünkben a Titokzatos árus (Mysterious Merchant)" DLC-t?
Mert most éppen elfogadta a regisztrációt, aktív lett a Letölthető Tartalom rész, de ott alapból a Troll Trouble szerepel.
Én a dobozban semmilyen kódot nem lelek már... -
#3073 én azt olvastam többféle harcrandszer típus van a witcher 2 ben is. -
#3072 Az a gond, hogy eddig a harcrendszer számomra eléggé felejtős. nem ez lesz, amiért a Witcher 2-re emlékezni fogok. Hanem a történet és a látvány. Nekem speciel a W1 harcrendszere sokkal jobban bejött. Ütök vágok, kitérek, komolyan mint a First Templar játékban.
de lehet még csak az elején vagyok. -
#3071 Mert már rég lehet tölteni hozzá a magyar nyelvi fájlokat ! -
#3070 És ezzel mi a baj? -
#3069 Egyébként a harcrendszer felépítése miatt 100000% hogy lesz konzolokra is a Witcher :S
sőt az elfogadás, accep SPACE-re van állítva, ami annyit jelent, hogy az xboxnak az "A" gomb megfelelője :S
ha nagyon sikeres lesz pc-n, bevetik konzolokra is, ott meg ugye még sikeresebb lenne -
ratgab #3068 Nézd meg Kongynál milyen szép és milyen számokat produkál a #3063-as hsz-ben Ati kártyával! -
#3067 Remélem ATI-soknak is kiadnak valamit, mert elég gyengén muzsikál a játék, pedig jóval a követelemények fölött van a gép:S -
#3066 Mit? A játék első 5 percét???? Ne viccelj már! Nem hiszem hogy ezzel most tönkretettem a játékod. -
IXEMGabeo #3065 hogyhogy Magyar? -
ratgab #3064 Jó fps-eid vannak! Jól fog ez nálam is futni remélem! -
#3063 Most elértem egy olyan ponthoz, mikor már nem elég a veszett gombnyomkodás, taktikázni kell ezerrel a szörnyek ellen.
Pár kép tőlem:
-
#3062 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon nagy ötletnek tartom, hogy a Napló (J) feljegyzéseit a dalnok Dandelion meséli el. Hangulatos!! -
#3061 és ezt tehetted volna spoilerbe is :D -
#3060 Remek! -
#3059 LOL srácok az elejln mást válaszoltam, és nem Triss mellett ébredtem, hanem a csaátrban indult a játék:D -
#3058 Na, most raktam fel a játékot (Igen, végülis megvettem :D).
Az elején vagyok, az ostromnál, az első harcok után. Azt kell mondanom, hogy nekem eddig bejön a dolog, így kb. egy óra után. Ennek a nagy része persze cutscene volt, de nagyon megadják a hangulatot, az tény.
A futtatással sincs gondom, szépen fut high beállítás mellett, Phenom X4 965, 4 gig RAM, ASUS Radeon 5850 1gig. Nem méregettem az FPS-t, de teljesen simán megy időnként egy negyed másodpercre megröccen, de egyáltalán nem zavaró. Viszont valami elképesztően gyönyörű játék!
Úgy érzem, jó vásárt csináltam. Ja, és a PE tényleg nagyon igényes, a régi szép időkre emlékeztet,mikor még mindenféle apróságot is adtak a játékok mellé, és a CE fogalma nem is létezett.
Szóval eddig nagyon meg vagyok elégedve!
Ja, a harc is jobb lett sztem, mint az egyben volt. Akciódúsabb, és hack and slash, igen, de még mindig jobb, mint az 1.-ben a "Most klikkelj te paraszt!" megközelítés :D -
mike01010101 #3057 Most hagytam abba két és óra után (befejezem a prológot) és azt mondom
hogy a kisebb "gyerekbetegségek" ellenére hihetetlen élmény. Nem akarok flamelni vagy vitát szítani de valahogy igy képzeltem - volna - a Dragon Age 2-t. Ha az animációk és a kamera kezelés kicsit finomabb lenne nem találnék benne hibát. -
Csokis #3056 Az. Amúgy Vignette. Egyébként az user.ini-ben a AllowVignette=0 és kész. -
mike01010101 #3055 A "cimkék" legyen kikapcsolva, asszem az az magyarul. -
Csokis #3054 16:9-es a motor, így 4:3 (pl. 1024x768), 5:4 (1280x1024) és 16:10-es (pl. 1680x1050) felbontáson nem lesz teljes képernyős. Későbbre igérték a patch-et rá, pontosabban a megjelenés napjára, ami végülis nem történt meg. -
#3053 Egyébként nálam a képernyő 4 sarka miért van elhomályosítva, olyan mintha a játék egy álomban, egy flashbackben játszódna...
Valamit biztos ki kell kapcsoljak a beállításokból, csak nem tom mit.. -
#3052 Beállítottam a felbontást 1280x1024-re ami hát a monitorom rendes felbontása és a játékban mégis összenyomja a képet, mintha szélessávú felbontást akarna alkalmazni rá. Valakinél előfordult ez?
Vagy mindenki széles monitora van? 16:9, senkinek sincs 4:3? -
Szeszmester #3051 Milyen lett a magyar felirat?