The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
egyik fake másik eb :S
Na van Crack 2 fajta is !!!!!

http://www.monova.org/torrent/4416720/THE_WITCHER_2_ASSASSINS_OF_KINGS_CRACK_BY_SKIDROW.html

http://www.seedpeer.com/details/3592206/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Crack-.html

Aki tudja töltse ! ^^Éljenek a Kalózok ! ^^
Prince23
valamit benézhettél, mert mind kettõ helyen 45 euró 😄

4k-val többé.. megérte volna... <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Prince23
vetted volna meg steamen inkább :S

😄

No, én is megtiszteltem a fejlesztõket egy példánnyal <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Avenger
Néhány hozzászólással lentebb a linknél elolvashatod 😊 Ha jól értem akkor lehet importálni, de annyira jó csak, hogy néhány döntésedet áthozza az elsõ részbõl. De azokat a döntéseket import nélkül újra meghozhatod a második részben.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

proway
hali, a 2. résznél nem lesz olyan h az elsõ rész mentéseit lehet importálni a 2. részbe?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Avenger
Csak a telepítésnél ellenõriz, utána ha regisztráltad a példányodat akkor tölthetsz peccseket, ahhoz nem kell már a dvd. Viszont ha megvetted és nem jó a lemez, akkor vagy visszacseréled a boltban, vagy mint tulajdonos, lelkiismeret furdalás nélkül letöltöd a crack-elt verziót 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Ja most olvasom 😊 Az elõzõ hozzászólásom írásakor még nem láttam mit írtál elõttem.

Ha már SecuROM, gondolom nem olyan lesz a telepítõ, hogy mint sok játéknál, kéri a lemezt, ha nem eredeti a lemez, nem indul el a játék, ennél a telepítõ lesz olyan??? Már láttam olyan patchet, ami csak akkor megy fel, ha berakod az eredeti másolásvédett lemezt a meghajtóba és akkor telepítheted fel. Mert gáz, ha netán hibás példányt fognál ki és nyavalyogna a telepítõ, hogy nem eredeti a lemez, és nem tudod felrakni.
IMYke2.0.0.0
"A telepítés során szükséges – egyszer – az internetre történõ csatlakozás, de a játék során SOHA nincs erre szükség. Hasonlóképpen az egyedüli alkalom amikor a lemezeknek a meghajtóban kell lenniük az a telepítési folyamat. Ismerjük néhány játékos véleményét a SecuROM technológiáról, de a technológiát biztosító SONY-ban a legteljesebb mértékben megbízunk, ahogy abban is, hogy a legális másolatok regisztrálása problémamentes lesz. A regisztráció bármikor visszavonható, tehát a Witcher 2 gyakorlatilag végtelen számú gépre telepíthetõ. Természetesen biztonsági másolatok készítésére is lesz lehetõség."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Avenger
Nem a DRM zavar, inkább az a kérdés, hogy kell e a dvd a gépbe a játék elindításához 😊 Bár legrosszabb esetben letöltöm az indítófile-t abból a verzióból aminek a nevét nem mondjuk ki 😄

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha a gog-on veszed meg, akkor nincs DRM: http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher_2

De magyar nyelv nincs benne. Premium Edition. És ezek vannak hozzá, digitális formátumban:

The Witcher 2 kézikönyv, 3 háttérkép, útmutató, mûvészkönyv, filmzene, 6 bónusz videó, DVD készítése (?), avatarok, artworks, világtérkép, 8 papercrafts füzet és boríték, preorder bónusz csomag (már kapható!)

Viszont az 1-ben benne van.

The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut: http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher/

És csak 5 dollár, már aki ott veszi meg.
Avenger
Nem tudom, azért egy elõrendelõi bónusznak olyan tárgyat képzelnék el, amit a normál vásárlók nem szerezhetnek meg 😊 Általában ilyen szokott lenni, egy új páncél skin, egy egyedi kard, vagy egy kozsó tincs Geralt hajába 😄
Na de mind1, én valószínûleg media marktban szerzem be a megjelenés napján, ha sikerül rábeszélnem tesómat, hogy dobjuk össze a gyûjtõire, és lesz készleten akkor azt 😊

Nem lehet tudni, hogy a drm-hez kell majd a dvd a gépbe? Vagy serial kulcsos azonosítás lesz? Hány gépen lehet egyszerre fent? (nincs DVD meghajtó a gépemben, de egy intall idejére beszerelem 😄 )

IMYke2.0.0.0
<...>ennyi elõnyét látom"

Ilyen az összes Premier DLC! A többi sem jobb.

Avenger
Szerintem nem annyira, ahogy írja is, minden amit árulni fog megszerezhetõ mellék küldetésekben, így akiknek meg lesz a DLC azok megvehetik pénzért, és utána küldetésekben is megszerezhetik. Gondolom a fejezet elején meg tudják venni, ha van pénzük, de a küldetés lehet csak a fejezet közepén adja majd, ennyi elõnyét látom.

Avenger
Tudom, azért írtam, csak már nincs annyim, meg ugye ami neked is problémát okoz, nem tudni ott mikor jelenik meg 😊

köszi az infót akkor érdemes beszerezni 😊

grebber
Tescoba elfogadják és akármit lehet belõle venni.Mindig ott költöm el.
Csak kérdés ott mikor lesz.

Next PC upgrade: 2022

wedge31
"A Titokzatos Árus kód a játék minden fejezetében egy különleges karaktert old fel, aki csak a mellékküldetések során megszerezhetõ egyedi tárgyakat kínálja eladásra, melyeket egyébként nem lehetne megvásárolni. Különösen ajánlott a tárgykészítés, fegyverfejlesztés és az alkímia mélységei iránt érdeklõdõ játékosoknak." - CDG

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Avenger
Milyen jó is lenne meleg étel utalvánnyal megvenni a napi betevõ witcher 2-t 😄 csak venni kell mellé egy kiflit 😄

és az a kereskedõ dlc milyen lehet nem nagy extra gondolom? Majd biztos lesznek hozzá még több is nem?

grebber
Éppen ezért mondom a tescot.Addig meg játszok a warezzal szóval semmit nem veszítek!

IMYke2.0.0.0
Hát, azt szerintem nem fogadj(n)ák el 😞

grebber
Ajándékutalvánnyal akarok fizetni az nem a "saját" pénzem az csak úgy van ingyé!

IMYke2.0.0.0
Rendeld meg a Gamestop.hu-ról - 7.990 Ft (Premier Edition, kereskedõs DLC) + 990 Ft szállítás = 8980 Ft végösszeg.

grebber
De az nekem nem jó mert Tesco van helyben MM meg nincs!

jó lesz ez a mini game 😄 én valószínûleg az 576-ba veszem meg a prémiumot

wedge31
French Monk Teaser Trailer.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Avenger
Media Marktokban elvileg 17.étõl, azaz a megjelenés napjától lehet kapni, bár nem tudom, hogy ez a prémium változat e, mivel nem írják, de elvileg annál "fapadosabb" doboz nincs forgalomban. Az ára meg egész jónak mondható, 9990ft.

grebber
Én meg hogy letölthessem ,mert mire a tescoba is elér 😞

már nagyon várom én is hogy megvegyem 😊

És errõl lehagyták a legszebbet eztete
Nem igazán értettem miért, nemrég felvetettem Witcher topiban is, de ez van, sajna pont ez maradt le róla<#rinya>

én ezeket a párbeszédeket jól megmosolyogtam, és végül is szórakoztatnia kell a játéknak
de különbözõk vagyunk 😊

bélanéni
Szerintem kedden (17-én) fogja szállítani a futár, a kiírt megjelenés napján szokták megoldani jobb játékoknál a szállítást. Én Gamestop-nál rendeltem, remélem ott is legkésõbb szerdán megtörténik a kézbesítés.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Prince23
Na ez az, és ez a rész meg kifejezetten online aktivitást igényel a playon infói szerint

Ha CDG tartja a szokásos "baxunk a hivatalos dátumra" stílusukat akkor szerintem lehet már jövõ hétfõn kiszállítgatják és nem várnak keddig.
Persze mit sem ér ha 17 elõtt nem lehet majd aktiválni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Én úgy emlékszem megjelenés elõtt 6-7 nappal már értesítettek... de lehet keverem vmivel

zzeN
Valamelyik játék meg ott rohad a raktárukban megjelenés elõtt bõ 1 héttel... 😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bélanéni
Ne viccelj, kb. aznap, max. 1 nappal elõtte kapják.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Prince23
Helyes. Én is ezt teszem. de még CDG nem jelzett vissza 😞

egyáltalan megkapták rakárra? :S

Malakai
Ki tudom várni, míg házhozjön a PE. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kongy
Ez vagy fake, vagy nincs hozzá crack.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Palinko
ez rendben van, csak az a helyzet hogy crack még nem lesz 1 hétig legalább
eliveg itt van link de nekem mind1, már rég elõrendeltem
Palinko
a mesében
clonedvd kint van már, azzal ki lehet próbálni
majd meglátom mennyire lesz jó ha nem tetszik akkor beszerzek egy jobb gépet 😄 ez mindent megér