9144
-
#3130 Belátom, de mondom leglowabb configon játszom, és a dobozon elfogadják, azért elvárható lenne így egy 30 fps legalább. -
ratgab #3129 Ha valamelyikkel sikerült normalizálni a helyzetet kérlek jelezd vissza! Remélem megoldódik! -
#3128 Azért ide is beírom.
Amd x2 5200+,2gb ram,Nvidia 9800Gt vel megy agme nagyszerűen.
A börtönnél stabil 50-60fps-t hoz.A nagy csatában 23-40fps el fut mindezt mediumon és eléggé sok xtra efektre rányomtam.Valamit elbasztak pöttyet ha másnak ennél jobb gépen szarabbul fut vagy ugyan így.
Amit hozátennék h mindez tökéletesen karban tartott,szarrá defragolt WIN7 64biten.
Aki meg azt mondja h minek 64 2Gb ramhoz azt nyakon csapom.Azért mert.... -
ratgab #3127 4670 nem egy erőmű, azt azért belátod gondolom te is. Akkor viszont várnod kell egy újabb ati driverre, vagy a játékot jobban optimalizáló patchre!
Esetleg ha nem raktad még fel a legfrissebb ati driver-t akkor azt tedd meg, vagy esetleg ha azt már megtetted, akkor tedd fel ezt is: Ati 11,5a Hotfix Másoknak már a hotfix segített! -
csabika1982 #3126 Köszi -
#3125 Nem tudom miért kell azt mondani hogy 4670-el ne csodálkozzak, hogy szaggat. Ha rá lett volna írva a dobozra hogy nem jó, akkor nem csodálkoznék, de a minimum requirements fölött van a kártya és hangsulyozom mindent az ég egy adta világon leszedtem low-ra és kikapcsoltam, ha így szaggat, akkor hazudtak a dobozon, mást nem tudok mondani. A proci az quad és erősebb mint itt sokaknak szal azzal nem lehet gond. A kártya meg eléri a minimumot fölötte van és leszedtem mindent disable meg lowra. Eredmény csata közben 20 fps :( -
mzprox #3124 Na csak sikerült megoldani.. ha valaki hozzám hasonlóan szeretné arrow gombokkal irányítani az írja át az input_qwerty fileban a key-eket ilyenre:
IK_Up=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=1.000000)
IK_Down=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=-1.000000)
IK_Left=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=-1.000000)
IK_Right=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=1.000000) -
#3123 Spoilerbe tedd az ilyet. -
#3122 Nekem mondod én csütörtökig várhatok az enyémre, és még vizsgáim is vannak a héten. :( -
dApRo #3121 az első főbossnál (Kayran) tart vki már? lezúzom a csápjait de utána kőtömböket dobál, fedezékbe megyek, de egyszerűen semmit se lehet csinálni, már körbejártam mindent...ötlet? -
#3120 Sehogy. -
ratgab #3119 Kongy! Ne idegesíts már! Ilyeneket kérdezel én meg még meg sem kaptam a játékot! Ne csigázz már ennyire... -
ratgab #3118 ubersampling lesz az szerintem, ami baromira lassítja a játékot! -
#3117 Hogyan kell kinyerni egy fűfajtából egy alkímiai összetevőt?? -
Csokis #3116 Lóf*szt. Hagyd figyelmen kívül és kapcsold ki a picsbe. Nevetséges a különbség, ha bekapcsolod. -
zool1981 #3115 A legjobb mintavétel grafikai opció mit takar?Mert ha kikapcsolom,sokat javul az FPS... -
mzoli7 #3114 tnx -
ratgab #3113 DOF kikapcsolása egyébként nem sokkal befolyásolja a látványt, de mégis hatalmasat dob a játék futási teljesítményén... remélem valamelyik kikapcsolása segít! -
mzprox #3112 No meg mentést importálni csak úgy tudott hogy létre kellett hozni egy witcher mappát a my documentsben és oda betenni.. nem túl felhasználóbarát..
(btw maga a játék tetszik és egész jól megy a minimum alatti konfigommal (amit upgradelek 1 héten belül)- wasd-el is végigjátszom max normál fokozaton és nem hardon mint terveztem) -
ratgab #3111 Jah igen és az árnyékokat is érdemes levenni, mint ahogy xido kolléga is mondja! -
ratgab #3110 Várd az új Ati driver-t! Egyébként Depth of Fieldet (DOF=mélységélesség?) és Ubersampling kikapcsolására írják külföldi oldalakon, hogy sokat javít a teljesítményen! -
xido #3109 árnyékok le..ubersampling vagy mi a rák le.. -
mzprox #3108 Igen az ua mint amit a launcher behoz. Mint írtam erősen megszabott milyen gombokat használhatunk, arrow gombokat és numpadot pl biztosan nem -
Prof William #3107 Mivel nekem a 2 éves konfigurációmmal sikerült úgy beállítanom hogy közepesnél valamivel jobban zökkenésmentesen fut és közben gyönyörű játék így sztem be lehet jól lőni a grafikát.
Tetszik még a Ökölharc minijáték is. Jól be van kamerázva + jók mozdulatok és sokkal élvezetesebb mint az 1-ben.
A szkander is jónak tűnik csak nekem le kellett venni a az egész érzékenységét hogy normálisan lehessen játszani. -
mzprox #3106 Ja, sose sikerült wasd-ot megszokni, de olyan billentyűzetem van aminek nem szokványos a gomb elrendezése az arrow gombok környékén, közelebb vannak, így egyész jó.. lenne.. ha használhatnám itt is -
Micsu #3105 configurator.exevel találkoztál már? bin könyvtár -
mzoli7 #3104 nálam minimumon is szaggat valamennyire, javaslat van ?
(az hd5470, intel core i3) -
ratgab #3103 Ismert hiba a CD Projektnél (túl sokan próbálnak egyszerre regisztrálni szerintem), hamarosan korrigálják a hibát sztem! -
mzprox #3102 Ha hülye lennék is lenne jogom átkonfigurálni a gombokat, de itt még lehetőségem sincs.. valamiért a config ini file átírása sem oldotta meg :/
-
#3101 Ez most komoly, te nyilakkal szoktál játszani billen ? -
ratgab #3100 Hát 4670-el ne is csodálkozz, hogy szaggat! Esetleg próbáld meg majd, ha lesz valamikor új ati driver, aminek leírásában már a játékra is kitérnek! Holnap én is leírom, hogy az én 5770-esen hogyan fut a legújabb driverrel! -
mzprox #3099 Nem tudom merre van az. ha a launcherre gondolsz ott van lehetőség átkonfigurálni a gombokat, de nem akármire. arrow gombok pl nem használhatóak, sea numpad.. :( -
Micsu #3098 középkori ésszel a középkorba repít
nézd meg jobban a configuratort -
#3097 Nem gond tedd fel! -
zool1981 #3096 mzprox.Kép és nyelv---beviteli beállítás -
#3095 Sokat javit, tedd fel nyugodtan. -
#3094 Különböző növényekből h lehet kinyerni alkímiai összetevőket? Lehet egyáltalán ilyet? -
zool1981 #3093 Én is ma vettem meg a Witcher 2-t,és a gépigény tényleg magas...Szerintetek érdemes feltenni a GeForce v275.27 beta drivert?Állítólag sokat javul tőle a játék...Nem gond az,hogy csak beta verzió? -
mzprox #3092 Witcher úgy érzem tényleg a középkorba repít.. már ami az ócska beállításait illetve azok hiányát illeti :)
Legfontosabb: miért nem tudom szabadon konfigurálni az irányítást.. soha nem játszottam wasd kontrollal most se szeretnék :/
Geralt motyog, csata közben alig értem mit mond, de nem lehet külön állítani a szövegelés hangerejét meg az egyebeket
fps számlálót hogy teszitek ki egyébként? valami 3rd party program? -
#3091 Nehezen kezdtem és fözetek, jelek meg bombák nélkül esélytelen lenne a harc. Sokat kell gurulni meg védekezni remélem ez késöbb se változik és nem lesz sokkal könnyebb a harc.
Külön tetszik az a realitás ami sok játékból hiányzik hogy ha öten körbe állnak akkor ötfelöl fognak ütni és nem várakoznak irreálisan egyhelyben mig az egyikel végzek.
Összeségében szerintem nehezebb lett a harc mint az első részben volt.