9144
-
#3170 nem rossz kis game a Fable de azért nyomába sem ér a Witcher-nek -
#3169 Srácok próbáljátok ki a Fable 3-mat. Szerintem utána hamar elfelejtitek a Witchert. Főleg akinek nincs gépe ehhez, mert szerintem nagyon stílusos grafja van. -
Madi92 #3168 Megnéztem egy 11.2-sel, eddig ugye az 11.5-ös volt, de semmi változás:( Reggel majd nézek egy még korábbit, már 3 órája ezzel szarakodok, már elfáradtam, de kíváncsi lennék hogy eredetivel is ilyen lenne-e?! -
#3167 Driver cserét javasolnék, és ne a legfrissebbre. Nekem a 10.10-es Catalyst van fent és remekül megy. Igaz, 5850-esem van, de a drivert feltétlenül cseréld le. -
Gabe18 #3166 Hát szerintem a harc jobb lett mint volt, de bele kell tanulni. Közepesen indultam de az elején jön 4-5 ellenfél egyszerre, már vagy 6x megdöglődtem.
Na mindegy, lesz ez még jobb is...vagy rosszabb... -
#3165 Hát, erre azért gondoltam.
De hogyan? Mivel? -
Madi92 #3164 Nem szoktam élsimítást használni semelyik játékban, itt sincs bekapcsolva, szóval nem az a gond:\ Így néz ki, bármit is állítok a grafikán!
-
#3163 LOL, ott a pont :D
Amúgy nagyon bejön eddig, nagyon. Most végeztem a prológussal, kb 3 órám van benne.
Egyelőre nekem jobban bejön, mint az első rész, bár nem tudnám objektíven megmondani, hiszen a prológus lineáris. De anno nekem az első valahogy nem volt az igazi. Valahogy olyan lomha és ügyetlen volt. Mondom ezt úgy, hogy anno C-64-en a Death Knights of Krynn-nel kezdtem a CRPG kalandokat, szóval nem egy vérpistike vagyok. Eddig nekem jobban bejön, mint az első, és nem hiszem, hogy ez változni fog. A grafika miatt meg még mindig kaparom az állam a padlóról. Akárki akármit mond, ez igenis jól van optimalizálva, csak nem kell erőműnek képzelni az otthoni gépet, ha nem az. Ja, és ATI-m van. -
mzprox #3162 Ez itt a középkor.. ha invert mouse kell akkor editáld a (my documents/witcher 2)user.ini file-t, mouse input alá írd be hogy "invert=1" -
temes69 #3161 sziasztok!
invert mouse miért nincs benne???? vagy csak én nem találom. egyébként isntall után nem tudtam neki beírni a termékkódot. hiába pötyögtem a billentyűn nem írt semmit. leokéztam, utána letöltött egy patchet és utána egy másik ablakban már betudtam írni neki, és sikeresen aktiválta magát. viszont amikor reggelni akartam a dlc miatt, és új felhasználói fiókot akartam létrehozni akkor az ott feljövő ablaknál szintén nem írt semmit hiába pötyögtem. valaki találkozott már ezzel a hibával? -
#3160 Védi a franc az a egyedi, hogy elsöre ilyen fokozaton akarsz játszani amikor még azt se tudod mi hány méter. -
#3159 Ez nem egyedi sajna, hanem globális, már javítják. De ha nem hiszed próbáld ki az insane-t.Megértem, hogy véded a játékot, nekem is tetszik, de ezt ki kell javítani! -
#3158 Elég egyedi problémajaid vannak. -
#3157 Na Insane ne játszon senki, ha meghal kiirja egy felirat, hogy "ezen a nehézségi fokon nincsenek mentések ilyen korán", ezután accept-et kéne nyomni a game szerint, de hiába nyomtok bármit is nem csinál semmit, ctrl atl del-el lehet csak kilépni.
Szomorú vagyok, hogy ilyen hibák vannak a játékban. Van azért még mit javítania a csapatnak, nem fognak unatkozni az elkövetkező hetekben. -
mzprox #3156 Röpke két óra alatt sikerült konfigurálnom a billentyűket arra, amire szerettem volna.. Sokat szívtam mire a numpad billentyűket be tudtam állítani, mert nem tudtam, hogyan hivatkozik rájuk (így: NumPad1 pl. fontos a nagy P) -
#3155 Huh. Elég erős gép kell neki, nem tudom átportolják-e konzolra, de lehet ezzel meg kéne várni a generációváltást. Mondjuk low-on is k. jól néz ki minden.
Tegnap lewarezoltam, de csak türelmetlenségből, kb 2 percet ha toltam, ma meg megvettem ezt a prémium edition akármit. Mondjuk sok szart adtak mellé, ami nekem nagyon nem kell (valami hajtogatós izé, meg egy gagyi borítékban egy hülye levél meg egy színesfííím érme), de legalább occsó volt. A játék amúgy ütős. Aki azon töri a fejét, hogy erre költse a pénzét vagy Fable 3-ra, annak megoldom az életét: erre. A Fable 3 akkor sem érne pénzt, ha kurvákkal és sörrel adnák. -
#3154 A másik amit nem értek, hogy ha auto-detect re megyek berakja nekem medium settingsre, szintén amikor felmérte, a hardware-t mediumot mondott és ezek után mindent kikapcsolva és lowra rakva kapom a 20 fps-t. Komoly gondok itt az ATI terén. -
Syrew #3153 Vga meg a játék élsímítása ne menjen egyszerre. -
#3152 Természetesen csak Nvidia-t veszek ezután, mert az ATI-val eléggé sokszor meggyűlt a bajom ebben az évben főleg, mindig az nvidiasok jártak jól. -
#3151 Nekem semmit nem javított. Nem tudom mi lehet a baj. Milyen videókártyát ajámnlotok venni, amihez nem kell übertáp a gépbe és nem kell kicserélnem a házat, hogy beférjen? -
kanduhr #3150 Én nagyon ritkán adok borravalót. Én se kaptam plusz pénzt, amikor árut töltöttem, és anyám sem kap idegenektől lóvét, mert napi 10 órákat melózik és betegeket vesz fel. Ha valaki házhoz szállít, akkor ez a munkája, tehát majd ezért szépen felveszi a fizetését. -
Jimmyke #3149 Importálni Geraltot és a világát a második részbe. -
Madi92 #3148 Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni, ugyan nekem "virágbolti" verzióm van, de később szeretném beszerezni a játékot eredetiben! A mostani csak próbára lett, de ha nem tudom "megszerelni" akkor jól döntöttem hogy nem vettem meg! Már írtam a "másik"topikba is de ott nem tudtak/akartak mondani semmit, így hát ide is bemásolnám szőröstül bőröstől. Elnézést attól akit ez zavar! Íme:
Hááát, nálam elég durva hiba jelentkezett, gőzöm nincs mitől lehet, elvileg ugyan az a verzsön mint másoknak:\ Konkrétan az egész kép olyan mintha valami szűrőn nézném,. A legelső átvezető, mikor rohanunk az esőben, -legalábbis ezt vettem ki, nem olyan könnyű így megállapítani mi történik- szóval ott is nagyon homályos, meg minden de maga a játék még durvább. Mikor Gerált - gondolom - ki van kötve valahova, ez sem tudom megállapítani, akkor kb annyit látok belőle hogy két szem:D Fogalmam sincs mitől lehet: Driver legfrissebb, újratelepítés is volt, és természetessen más játéknál ilyen még nem volt! Valakinek ötlet???:\ -
Tibbor #3147 Segítség kellene!!!
Még a prológusban, miután a toronyban lenyomom a lázadók vezérét és a katonái leteszik a fegyvert, jön egy várbörtönös videó, ahol az egyetlen megmaradó válaszlehetőségem a párbeszédeknél, hogy "Szétváltunk a kolostornál."
Ezután töltőképernyő jön, majd a progi kilép a főmenübe hibaüzenet nélkül.
A játék természetesen eredeti.Tud valaki megoldást? -
#3146 Írtatok a Witcher 1 mentéseiről.
Nem mondjátok, hogy azokat fel lehet használni, ill. játszani ezzel a motorral?
mondjuk, bemásoltam a 2 mentéseibe egyet, de nem látni.
Akkor mit is lehet tenni velük?
Köszi. -
#3145 Valaki tudja esetleg h a borítékban levő érme az milyen összeg?Tippem szerint ez 1 Oren. -
Gabe18 #3144 Hát szerintem ki hogy érzi. Ezer szerintem sok. Ilyen póstás-futár szolgáltatásokért én 2-300-at szoktam adni, abból kiindulva hogy ha mindenki adna neki annyit mint én akkor egy nap azért jó pár ezrest beszedhetne pluszba.
De pl. van aki kifejezetten meglepődik, ha adok, úgyhogy gondolom sokan nem adnak semmit.
Végül is nem is kötelező. Csak úgy van vele az ember ha ad valamennyit, akkor talán ha legközelebb jön, akkor is normális lesz, stb... -
#3143 Fraps -
#3142 Aham.Tényleg jó érzés adni meg kapni is.
Mondjuk én mindenhol eléggé magas borravalókat adok.Kifejezetten akkor ha nagyon örülök valamit.
Mikor 4 napja pesten rohadtam egyszer.És nem ittam normális kotyogós kávét amit szeretek,bögrében,sok tejjel akkor adtam egy nőnek 800Ft borravalót mert pont olyat csinált amilyet a bnőm szokott nekem.
Szval ha olyan a dolog akkor adok szívesen. -
mzprox #3141 (mivel nézitek az fps-t?, hogy kell előhozni a számlálót?) -
#3140 Én nem adtam. Ott a szállítási költség, azt cső.
Tőlem azt kérdezte a futár (mert már ismer), hogy enélkül a kártya nélkül nem megy tovább a játék? :D Mondom, nem, ez most egy újabb játék. :D -
ratgab #3139 Neked jó érzés, hogy adtál borravalót (rendes voltál!), neki meg jó hogy kapott... Win-Win szituáció! -
#3138 Nah.Délután 4 óra fele meghozták a Witcher 2 met.A GLS hozta tökéletes állapotban(cd galaxis).Sajnos nem Norbi hozta pedig az egyfolytában hülyeségeket dumál.Beszólásait pedig magas borravalóval jutalmazom.
Végül is 10 880 at fizettem.11 ezret adtam meg külön egy ezrest a srácnak.
Ez sztetek hülyeség?Végül is ingyen kaptam a játékot a vendégektől mert az egészet csak borravalóból fizettem. -
ratgab #3137 Az is valami! -
Gabe18 #3136 Felraktam, nekem egy 5 fps kb. Ahol eddig beesett 30 alá, ezzel már nem. Mondhatni rosszabb biztos nem lett. -
#3135 Én is ott tartok most, és még a csápjait se tom levágni... Tudom, h Yrdennel kéne csapdába ejteni, csak nem tudok jól időzíteni. -
ratgab #3134 Passz! Én csak olvastam róla (játékot csak holnap vehetem át!) Warez fórumban Guberx-nek volt alacsony fps problémája ati kártyával... neki ez a hotfix segített! -
#3133 Ez a hotfix mennyit dob az fps-en? -
#3132 Oks, köszi, nemsokára visszaszólok, hogy mi lett, de sok reményt nem fűzök hozzájuk. ATI meg szerintem nem fog olyat kiadni mint az NVIDIA, mert nem nagyon foglalkoznak ezzel :S -
ratgab #3131 Természetesen elvárható lenne, ebben teljesen igazad van! Próbáld ki azokat, amit írtam, hátha segít!