The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Lehet hogy a Witcher 2-hõz normális kiegészítõk jönnek majd, megfelelõ idõközönként. Ha így lesz akkor jó.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mondjuk amikor a teljes játékot DIREKT csökkentett tartalommal adják ki hogy aztán DLC-kkel bõvítsék azt utálom.
A csúcs meg az mikor már a játék lemezen rajta van az adott DLC, de majd akkor tudod aktiválni ha megveszed.
Ez az egész DLC biznisz az én meglátásomban a lehúzásról szól. Régen is voltak kiegészítõk, de azokat valóban megpakolták tartalommal általában. De mint DLC most már minden vackot el lehet adni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hányni sem kell tõlle. NEM KÖTELEZÕ. És a játékokat csak részben csinálják azért, mert szeretnek játékot csinálni. De bizony ezek a szemetek a helyett, hogy teljesen humanitárius módon fejlesztgetnék a jobbnál jobb játékokat még pénzt is kérnek érte és a DLC még több pénzt hoz. Le kéne õket csukni . . . de tényleg, ilyet kitalálni a mai világban.
És nem elég, hogy egy elkezdte, a többi is rákapott.
Javaslom, alakítsunk egy szervezetet, hogy nem veszünk, sõõõõõt torrenten sem töltünk le DLC-t. Hátha leszoknak róla.
Hiába, már a játékiparba is beférkõzött a csúnya kapitalizmus. Pedig itt aszkétikus, önsanyargató, csak a fejlesztésnek élõ szerzetesrendekre lenne szükség.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Jah, amugy én is remélem ( mármint a megjelenés utáni dlc "javító" patcht! )
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"DLC-k helyett inkább kiegészítõkkel toldaná meg a The Witcher 2-t a CD Projekt
Jelenleg a The Witcher 2 zökkenõmentes debütálásán munkálkodik elsõsorban a CD Projekt, azonban a stúdió már gondol a jövõre is, meg arra, hogy miképp adagolná az új tartalmat a szerepjátékhoz.
A Eurogamer-nek nyilatkozó Tomasz Gop elmondta, hogy a DLC-k helyett elsõsorban nagyobb expanziók formájában képzelik el a kiegészítést, ami jónéhány órányi plusz szórakozást garantálna a játékosok számára minden alkalmmal. A The Witcher 2 május 17-én nyit a boltokban, lesz benne magyar felirat is. "
Még kint sincs a játék, már azzal foglalkoznak hogy lehet újabb és újabb pénzt kipumpolni az emberekbõl. Ennél a DLC ökörségnél nagyobb istencsapást régen találtak már ki...
BioWare fórumait látogatom még rendszeresen, ott pl. vannak olyanok, akik 3 db ME2-õt vettek kapásból elsõ napon csak azért. <#szomoru2>#szomoru2>
Én vártam és összegyûjtöttem õket jótékony emberek adományaiból (pl. elsõ poszt kap egy kódot, etc.). <#hehe>#hehe>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Várom már a keddet én is! 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Persze, biztos, hogy nem Full HD-ben, minden maxon, mert az a VGA több mint öreg hozzá...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem iszonyat jó, fõleg az egész mögött lévõ koncepció.
mindero: kb. 60 óra lesz a játékidõ, szerintem jó ha láttunk eddig 20 percnyit a játékból.
Egy dolog még eszembe jutott: szerintem nagyon hangulatos volt az elsõ rész intro-ja, egy bafta díjas animátor készítette, számomra minden idõk egyik legjobb játék bevezetõje volt. Vajon a második részben is lesz valami hasonló vagy ne is álmodjunk róla? Magán a játékot nem sokat dobna, de azért adna egy kezdõlöketet a hangulatnak.
Remélem azért marad meglepetés is, a Witcher 1 pont azért ütött annak idején nagyot, mert a semmibõl jött elõ.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én meg csengethetem a +1k-t a futárnak. <#action>#action>
Azt már tudja vki hogy a mentés importálás mit fog változtatni?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Extra letölthetõ tartalom (nem a Mysterious Merchant, hanem egy másik DLC)
Lesz DLC a CE-hez is, gondolom komolyabb és tartalmasabb, mint ami a Premium Edition-hoz jár, gondolom, mivel mégiscsak egy Gyûjtõi változat és nem egy alapverzió!
(remélem azért hogy a teljes játék is használható lesz valamire mert ritka kivétellel de sokszor döbbenetesen gagyi szarokat dobnak az újság mellé. a pcguru meg ritkán ad szar játékot)
"A következõ GameStarhoz Witcher képregényt és 2 DLC kódot adunk ajándékba.
A címlap és a részletes tartalom maradjon egyelõre kellemes meglepetés, inkább arra hívnánk fel a figyelmeteket, hogy amennyiben épp a The Witcher 2: Assassins of Kings megvásárlásán töritek a fejeteket, akkor tartsátok észben, hogy a májusi lapszámban két DLC-hez találtok kódot, a Finisher Pack, valamint az Ultimate Alchemy Suit csomagokhoz.
Fontos: A DLC-k nem kompatibilisek egymással, így választanotok kell majd közülük!
Finisher Pack
- két új kivégzés animáció
- továbbfejlesztett harci technikák
- külön ehhez a DLC-hez készült motion capture
- a játék alap build-je nem tartalmazza
Ultimate Alchemy Suit
- egyedi tárgyak gyûjteménye
- nagyobb mennyiségû alapanyagot gyûjtünk össze
- kitolja a fõzetek hatóidejét
- alkímia orientált karakterek számára ajánlott
Ezen felül az Államérdek címû, külön a The Witcher 2: Assassins of Kings megjelenésére készülõ képregényt is megtaláljátok a magazinban plusz 16 oldalon. Az igényesen megrajzolt, fordulatos történet ennél azért hosszabb, folytatását a DVD-mellékleten helyeztük el."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Város ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**