The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Amikor megjön a csomag, a 200 oldalas guide-ot fél órán keresztül fogom szagolgatni(!), csak a külsõ mûanyag fóliát 10 percig fogom bontani. Remélem azért még idõben odaérek a pszichológusomhoz.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
Ha olyan lesz a játék amilyenek várjuk valószinü, de az is lehet, hogy annyira jó lesz, hogy senki se tud majd leakadni róla még egy percre se hsz-t írni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Azt bánom, hogy nem leszek az elsõk közt, akik eldicsekedhetnek a telepítés megkezdésével, már aznap... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
Istenem adj türelmet, de AZONNAL!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Én is ezért várom és ebben bízom. Szerintem keddtõl itt napi 300-400 komment lesz, ha nem több. <#ravasz1> Kurva élet legyen már kedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMYke2.0.0.0
Számból vetted ki a szavakat! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Remélem elárasztanak információ hegyekkel, és lesz min csamcsogni keddig.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

bélanéni
Még fél nap és megújul a W2 honlap. De izgi! <#banplz>

Még nem jön ki a játék, addig a játék udarában leledzõ kérdésekkel, észrevételekkel, megállapításokkal kapcsolatban nem gondolom hogy bármi is off lenne.

Egy dolog biztos, mielõtt eljárna a kezed, olvashatnál tovább is. Az öregedés meg 30 felett kezdõdik. ( + a xx45-ös commentben még meg is erõsítettem magam. ) OFF END

Értelmetlen ez a vita! Nem zavarodtam bele semmibe, nem kritizáltam semmit.. Tényt közöltem ember, ami rád nem vonatkozott! Azért neked címeztem, mert te vetted/veszed állításod szerint ezért az újságot! Ha leírom csak úgy simán senki nem tudja mire vonatkozik! Vihar egy pohár vízben, amirõl beszélsz, így ennek a hsz váltásnak sincs semmi értelme!

És ismétlem, nem értem a felháborodásod, mert én Téged NEM bántottalak, csupán kicsit lemaradtam, amit úgy érzem kellõképpen megindokoltam!

További hsz váltásra veled ebben a témában nem vagyok hajlandó szétoffolni a topikot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eszembe sincs kérdezni. Igencsak belezavarodtál. Mivel nem visszaolvasnod kellett volna hanem tovább olvasnod. + reggel 9.30 és 14.xx között igen sok idõ eltelt. De végsõ konklúziót levonva: feleslegesen magyaráztál bele már leírt és kifejtett kommentbe. És arra hívtam fel a figyelmed, hogy mielõtt kritizálsz és leírod ugyanazt, el kellene olvasnod az "azóta kreált kommenteket", mivel még vissz se kellett volna olvasnod, csak elõre. Na ennyi. - Kiegyezhetünk egy döntetlenben. <#alien>

Amugy pedig szép dolog a segítség, de azt akkor egy saját, senkinek nem szóló hozzászólásként kezeld. Igy is megelõzendõ a félreértés. + e témát nem csak a gamestar kommentjei között lehet és lehetett megtalálni.
Vagy dobj össze gyorsan egy FAQ-t!

vzajcev: vagy csak meguntam a "Ez a krekk he má mé nem jó????" meg "mi a faxé nem megy a játék, pedig leszedtem a ..." kérdéseket + megelõztem. Egyszer én is tehetek valami jót, és nem csak zsörtölõdöm <#alien>

<#ticking>Poxxi te biszog barezoló <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Dettó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez a dorgálásod jogos is meg nem is! Tudod, amikor ide is beesem általában le vagyok maradva jó 10 hozzászólással és veszem a fáradtságot, hogy idõrendben olvassam vissza a leírtakat! Namármost ilyenkor találkozom olyan hsz-ekkel, amikre reagálni akarok és mivel a kreatív agymunka (írás) igen tûnékeny dolog (magyarul öregszem és elfelejtem mit akarok írni <#smile>), ezért idõrendben is válaszolok!

Így elõfordulhat, hogy mire ez utóbbit megteszem más már megválaszolta a dolgot!

Azért az ne zavarjon, hogy a 1637-esre válaszoltam, a 41-esre pedig nem!

És nem okos voltam, csak megosztottam egy értesülést (semmi ellened irányulót nem írtam, szóval véleményem szerint nem érdemlem ezt a hangnemet), ami nem biztos, hogy magától értetõdõ volt mindenki számára... ergó segíteni akartam, nehogy valakit csalódás érjen, amikor mindhárom DLC-t egyszerre akarván aktiválni ez nem sikerül neki!

És mielõtt beszólsz nekem valamiért kérdezz, hogy mit miért csinálok! Köszi!

Szivesen. Igy talán mindkét tábor nyugodtan tud diskurálni, élményt megosztani, anjázni stb <#alien>

köszönöm hogy megnyitottad 😊

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

wedge31
Már kértem.

Akkor legalább valaki pakolja fel bannerbe

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

wedge31
#1708 ennek ott a helye.

Mivel még nem érkezett meg senkihez, ezért lehetnek kíváncsi emberek... szal a nagy anti warez duma mehet majd akkor ha tényleg le lehet venni a polcról de addig legyünk már türelmesek és megértõbbek a kíváncsi és fõleg türelmetlen emberek felé 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nekem magyar címem van, minden adatom ideköt és mégis fontban fizettem.

No ahogy látom hiába kértem igy csináltam én egy warez topicot!

Itt elérhetõ a Warezzal kapcsolatos kérdések! ---> The Witcher 2 Off/Warez

wedge31
Itt le se szarjuk a problémád, nyissál warez topicot és ott tárgyald ezt a témát.

én nekem se sok eredeti game-m van de ezzel +1 lesz. Én is már várom a jövõ hetet.

Palinko
valakinek egyáltalán elindul?
IMYke2.0.0.0
De messze van a szerda délután...!!!!

bélanéni
Jó lesz az 2012 elején is. De még nem tudni biztosan, nem-e jön 2011 karácsonyán. <#puszis> Majd ha unjátok már W2-t, kezdjük toborozni a D3 multihoz a normális játékosokat. <#idiota><#bee1>

wedge31
Hát akkor idén már nem veszel több premier játékot..<#nyes>

Valaki vásárolt már közületek a direct2driveon? Az lenne a kérdésem, hogy lehet e "csalni" azzal, hogy angol címet adsz meg regisztrációnál. Valahol azt olvastam igen. Azért kérdezem, mert az eu oldalon a witcher 2 annyi mint a többi digitális helyen(44.99 eu) az angolon viszont csak 28 font(kb 8500 ft). Nem mindegy. 😊
bélanéni
Ja és a következõ a Diablo3 lesz, marhára várós a cucc. Az a legjobb az egészben, hogy amennyit játszok, úgy kb. pont megjelenik a D3, mire végigtolom a W2-t. Jó kis évnek nézünk elébe. <#worship><#idiota><#taps><#duhos2>

bélanéni
Nekem az elmúlt 3,5 évben 2 volt, Witcher1 és Starcraft2. Ez utóbbi annyira nem jön be, mert nem vagyok RTS rajongó, még a Blizzard sem tudja lenyomni a torkomon a mûfajt. Multi meccseket szoktam nézni, játszani kevésbé. A W1 természetesen k*rvára tetszett.

wedge31
Nekem ez idén lesz a negyedik...<#buck>

Palinko
mondjuk errorozik:
Egyébként nem a DLC-ket akartam védeni. Ami nem tetszik bennük, azzal én is egyetértek.

Csak ezeket mégiscsak profitorientált vállalkozások csinálják. És amíg így megy legjobban a szekér, addig így lesz.

Ja, úgyis az van ami van. Aztán vagy kifizetjük vagy nem.

0 day játék? Hát már volt 1-2, de ez lesz az elsõ ami úgy 0 day hogy nincs benne semmiféle jelentõsebb multiplayer tartalom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Miért nem olvasod végig azt amit írtam? #1641.

Mielõtt valaki okos, olvasson már vissza! Kösz.

Nekem 4., ha tényleg berendelem (valószínû... )

Mindegy... Hagyjuk... Nem akarok én itt vitát generálni, csak a véleményem közöltem!

Palinko
IMYke2.0.0.0
Vagy a Mafia 2 DLC-i...

IMYke2.0.0.0
Nekem ez lesz életem második zéró déj játéka.

Ezzel csak az a baj, hogy ez a DLC biznisz pont nem pc-n indult, hanem konzolon.
És továbbra is gusztustalannak tartom hogy pl. egy CoD-ban 4 DLC multi pályáért kifizeted majdnem a full játék felét.
És mig régen kiadták a pályaszerkesztõt és kb naponta csináltak 4 új pályát a "lelkes amatõrök" addig most ez megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem kell szimpatikusnak lennie... ez színtiszta üzlet. Szép és jó, amit mondasz, de üzletben nincs se barátság, se haverság! Egyébként meg senki nincs átvágva, világosan kideríthetõ, hogy mit kínálnak mennyiért...

Na de hagyjuk ezt! 5 nap és itt a Vaják 2 <#smile> Örüljünk örvendjünk!

Ám hányotoknak lesz ez az elsõ 0 day játéka?

bélanéni
A "van választásod: veszed vagy sem" teljesen rendben van, igazad van, ettõl még nem szimpatikus a DLC mánia. Pénzt lehet keresni úgy is, hogy mellette ember maradsz, legfeljebb kicsit lassabban jön a siker. Én legalábbis ezt látom.

Én is azt mondom inkább Kiegészítõ, mint DLC! És én is ezt szûrtem le a nyilatkozatból!

Ha lenne egy üzleted és tudnád, hogy csip-csupp szarokat el tudsz adni a nagyobb termékek mellé jó áron, akkor megtennéd ezt??? Biztos vagyok benne, hogy igen (lehet mást mondani, de az nem igaz!)

Kicsit a másik fél fejével gondolkodva logikus lépés és mint sok esetben itt is van választásod (veszed vagy nem veszed)

Most ezt neked válaszolom meg, de minden DLC Haternek irányul:

DLC= Plusz tartalom (fegyver, ruha, karakter, küldetés) VAn, akinek úgy teljes a játéka, van akit nem érdekel! De egyben megegyezhetünk, hogy ez plusz pénzt hoz a fejlesztõknek/kiadóknak! És bizony a játékgyártás is üzlet...és mint minden üzlet profitra törekvés a cél... Addig, míg van aki megveszi a DLC-ket, addig csinálni fogják! És ha ez kell a pc-s játékipar bevételének megtartásához, illetve növeléséhez, addig csinálják nyugodtan, mert én pl. szeretném, ha 10 év múlva is készítenének még pc-re játékokat!

ÉS, ahogy itt már többen mondtátok nem kötelezõ megvenni... ad némi pluszt a játékokhoz, de anélkül is élvezhetõ egy játék (viszont a sírásból azt szûröm le, hogy mégis érdekelnek ezek a plusz tartalmak, csak nem adtok érte pénzt... szívetek joga, de akkor nem a rendszer a hibás).

Jah és még egy dolog: Ha ez segíti a witcher 2 készítõit, hogy elkészítsék a witcher 3-at, akkor én bizony megveszem a DLC-iket! Ez utóbbit is tartsátok szem elõtt zúgolódás helyett!

Pick Pack pont csak 290 FT!

Ez szép és jó, de ha ott ahol ez megjelent elolvassátok Mazur bejegyzését, akkor rájöttök, hogy egyszerre csak 1 DCL aktiválható, több nem regelhetõ... tehát aki Prémium kiadást, vagy gyûjtõit vesz, az úgy sem tud + DLc-ket aktiválni (Ezt Play-on nyilatkozta... késõbb lehet, hogy feloldják ezt a megkötést és egyben piacra dobják letölthetõ formában ezen Ruhákat/kivégzéseket stb-t tartalmazó DLC-ket pénzért természetesen)!

Szóval ezzel a 2 kóddal nem lesz teljesebb a prémium edition, mivel NEM tudod majd használni õket! Legalábbis egyelõre!

bélanéni
<#pias>