9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • wedge31
    Ha két pontot tesz valaki a háritásra már minden szögböl 100% védelmet kap, már a prologus alatt és onnantól kezdve...

A védekezést átlehet tenni a jobb egér gombra a kép és nyelv menüpont alatt.

Azon kivül, hogy külsö nézetes szerintem semmiben se hasonlit az AC-ra
  • enlightened
    Na, ma veszek új videókártyát (meg hozzá új tápot is), remélem, hogy ez megoldja majd az alacsony fps problémát. Proci az jóval az ajánlott fölött van meg a 2 GB memória se magyarázza a 20 fps-t, szóval csak a videokártya csere jöhez szóba.
  • mike01010101
    Az első részben sokkal jobb volt a kockapóker. Nem hiszem hogy ezzel sokat fogok szórakozni.
  • mindero
    Ezen én is röhögtem
  • BoneDragon
  • Csokis

• mindero
    Igen, azt láttam, hogy fejleszthető, de a prológusnak nem az anyázásról kéne szólnia, kaphattunk volna valami brutál páncélt, amit aztán úgyis elvesztünk.

Be is írom ajánlatnak majd a hiv. fórumra :)
    Ha sikerül regiszrtálnom
  • muhpet
    A védekezést én átállítottam a középső egérgombra. Egyébként valaki lát valami értelmét annak, hogy védekezés közben nem lehet mozogni, illetve italokat csak meditálás közben lehet inni? Mert én nem sokat.
    Meg nem tudom ki hogy van vele, de én személy személy szerint sokkal jobban élveztem a kockapókert az első részben, nem éreztem szükségét, hogy saját kezűleg dobhassak. Ráadásul a kockák fizikája se a legjobb, a hangokról nem is beszélve, nem értem miért kellett ennyire "túlbonyolítani".
  • mzprox
    Át lehet tenni jobb gombra csak manuálisan kell átírni az input_qwerty file-t
  • Bandris86
    A nehéz tényleg nehéz, de ez miért baj? Benne van a nevében :)

Később tudod fejleszteni a védést, nem is kell hozzá magas szint.
  • mike01010101
    A védekezés nekem is megszokottabb lett volna a jobb egérre. Nem nézegettem még a bill.beállítás módosítást. Elég rég óta ráálltam, hogy a default beállításokkal játszom, sok kellemetlenségtől megkímélem magam.:)
  • mindero
    Uh, hát ezt a 150 hszt nem fogom végigolvasni.
    Meg tudom érteni akik hőbörögnek az elején, van pár RENDKÍVÜL idegesítő dolog. Kértek többen hosszabb leírást, most megkapjátok. :)

Körítés, narráció, zene, hangulat nagyon ott van, de a játszhatóság! Hogy az a jó bánatos franc esne beléjük!

A Witcher első részében nem haltam meg annyiszor nehéz fokozaton mint itt a prológusban. Pedig az elején még gondolkodtam, hogy nehézbe indítsam, de aztán normál lett belőle, aztán így is csak néztem mikor az első három-négy ellenféllel egyedül kerültem szembe.

Roppant zavaró, hogy nem a jobb gomb a védekezés (mint az AC-be, mert nagyon hasonlít hozzá), ráadásul csak nagyon szűk szögbe tudja kivédeni az ütéseket. Az elejének nem szabadna ilyen nehéznek lennie, nem értem miért nem adták mindenkinek oda a regenerálódó hollópáncélt, valami brutális karddal, az első pár órának nem a vérhugyozásról kéne szólnia... A király testőre egy nyamvadt rozsdás karddal, meg bőrzubbonyba rohangál, röhej.

Nagyon irritáló a varázsfőzetek elfogyasztása is, mi a francért kell hozzá meditálni? Mégis honnan a bánatból tudjam hogy mi vár rám a következő sarkon? Marad a reload.

Engem nagyon zavarnak még az eltűnő hullák, ha már minden ilyen élethű, nem tudom ez miért marad ilyen megoldhatatlan probléma.

Írták sokan a medálfogdosást az ALT helyett, tényleg tök értelmetlen és fölösleges is. Nem tudom kinek jut ilyen eszébe, mikor 20 éve működik a régi rendszer (BG óta minimum).

Volt még egy vicces dolog, kicsit spoileres, úh inkább eltüntetem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a börtönben, mikor a fogoly elkezd üvöltözni, hogy mekszökött a witcher, odajött a másik őr aztán lehurrogta ahogy kell. A gond csak ott van hogy ott feküdt előtte a leütött őrtársa, akit valamiért nem vett észre, pedig elég jó bizonyíték volt a fogoly állítására. Szóval ez a lopakodós rész is elég kamu, nem kellett volna bele: vagy legyen jól megcsinálva , vagy hagyják ki a francba

Amúgy nagyon tetszik, csak az idegesített fel hogy a félórás prológust vagy 5 órán keresztül nyüstöltem, komolyan a Bestia gyerekjáték ehhez képest.

Grafika low-on is gyönyörű, fps elfogadható, harc látványos, rengeteg a leírás benne, csak van egy-két nagyon zavaró dolog, de majd megszokom (vagy javítják).
  • temes69
    köszi, az invert nekem nagyon kell, mert anno 10en évvel ezelőtt úgy tanultam meg egerészni és azóta sem bírtam átszokni:)
  • Nos
    tegyél már fel képet a problémáról, nekem 4850 van, de azt kell mondjam hogy szép és még a high beállításon is élvezhetően fut (bár low-t ajánl fel)
  • mzprox
    Van olyan gomb ami kijelöli a használható dolgokat számunkra? pl növények, loot stb
  • falloutfan
    kösz kösz
  • Madi92
    Wareztopikban megtalálod őket!
  • falloutfan
    helosztok. valaki fel tudná rakni nekem a magyar felirat fájlait? pls fontos lenne
  • Madi92
    ÁÁÁ te vagy az én emberem!! Nekem is ugyan ez van #3164-ben képem is van róla!
  • Herkulles
    Mit rejt a gyűjtői változat, akit érdekel. The Witcher 2 Collector's Edi.
  • Amiga
    Sziasztok!
    Nekem két gondom is van, bocsi ha most nem olvasok vissza, de nincs rá időm. :-(

1. A játék grafikája ATI 4870-en játszhatatlanul bugos, mintha monokróm lenne, nincsenek színek csak halvány kontúrok. Előjött ez valakinél?

2. Nem tudok regisztrálni, a karakterek nem jelennek meg a regisztráció soraiban (e-mail cím, felhasználó azonosító, stb.).

Ez így nagyon elkeserítő, gyakorlatilag nem lehet vele játszani. Help me, please. :-)

Oh, remélem tetszik a magyar fordítás. A red engine options-ét kritika érte, mentségül mondom, hogy azt nem tudtuk tesztelni, mert márciusban ilyesmi még nem volt a build-ek előtt.
  • hentesferi
    Mi lehet a gond ?
    Sosem volt még eddig ilyen problémám , játszok a Witcher 2 -vel , és néha ha úgy gondolja egyszer csak kilép a launcherbe... mindig elveszik a mentésem , egyszerűen nem értem mi lehet..:S
  • wedge31
    Easyt tényleg csak a nagyon amatör rpg-sek használják.

Jobb lett a harc mint az elsö részbe volt de természetesen egy körökre osztott harcrendszernek a közelébe se jön.

Használj, fözeteket és olajokat, bombákat és a gurulás is jó ha ésszel csinálod és nem akarsz két-három emberen átmeni mert az nem fog menni de mivel négy írányba lehet gurulni valamere mindig fog menni mert hülyeség csak ugy beugrani 5-6 ember közé még jó hogy pofán csapnak.
    Az elsö részben is így volt csak ott még normálon is elvoltál ezek nélkül itt már nem.
  • hentesferi
    valahogy ki lehet kapcsolni , vagy esetleg lejjebb venni azt , hogy amikor fordulok ne mosódjon el túlzottan a képernyő ? mert egy bizonyos szintig látványos , de szerintem kicsit túlzott az elmosódás , ha már csak egy kicsit is fordulok :D
  • Gabe18
    Igen, azon gondolkoztam hogy azt kéne aktívabban használni.
  • Sir Quno Jedi
    Az külön murvaidegesítő, mikor valakibe belefutsz, megnyomod a bekészített rúnát (pl. porrá égetnéd a kis genyát, vagy lebénítanád), de a hülye Gerált 1xcsak nagy lomhán nekiáll előkaparni a kardját, mert a másik máris megüt. AHELYETT, hogy kasztolna! EZ kész... Ezt 10-ből 10x.
  • Sir Quno Jedi
    Van ám locking is, rálock-olsz arra akit szeretni akarsz és akkor marad ő a célpont (asszem ALT talán).
  • Gabe18
    Hát lehet fogok még anyázni mire belerázódom rendesen.
    Leginkább az az idegesítő hogy néha nem a legközelebbi embert kezdi el ütni, mert ha kicsit arrébb mozdítom az egeret, akkor ő simán kiválaszt egy tök másikat. Akkor ugye ráugrik arra, de akit eleve meg akartam ütni az meg már akkor mögöttem vagy mellettem van. Ilyenkor meg aztán győzzek elgurulni de riadtan...
  • Sir Quno Jedi
    EZ a kisváros így már érdekesebb azért. Meg a jó öreg hirdetőtábla küldikkel stb. már ismerősebb, nem beszélve az ivóról... :D
  • tttttom
    Jaaaa...Köszönöm. :)
  • Sir Quno Jedi
    szvsz. mind1, egy sima tűzvarázs is levágja neked a kerítést, én azzal mentem át (pedig másikat mondott). CTRL-t nyomod, bejönnek a rúnák és kedvedre válogathatsz.
  • Sir Quno Jedi
    Meg 5-6-an. Majd ha erősebb lesz a kari, visszateszem erősebbre a fokozatot. Én nem akciójátékot vettem, ahogy az első rész sem az volt. EZ meg igen. Annak viszont (mármint akciópüfölős hekkendszlesnek) csúcsbéna. Ezért nem kéne belekontárkodniuk olyasmibe (idegen műfaj), amihez sík nem értenek. Még jó, hogy RTS, motor-racing és traktorszimulátor elemeket nem csempésztek a játékmenetbe (legalábbis remélem).

Még a sokat szidott DA2-ben is szépen megnyomod a space-t (sőt ha ellent lát maga megnyomja, csak be kell állítani az options-ban), lepauzálva immár kiadod a parancsokat ráérősen és a karik majd szépen megoldják, miután továbbengeded az időnek folyását... :D
  • CalebJoe
    miért lenne más jellegű mindkettő akció rpg hybrid csak a Fable kicsit gyerekesebb, bár a első rész nagy kedvenc volt annó
  • tttttom
    Nekem egy kérdésem volna, hogy megtaláltam azt a bejárat lehetőséget a templomnál a prólogusban. De nem tudom melyik két gombot kell lenyomni ahhoz, hogy az a szar varázslat Yrdn vagy nem tudom mi lebontsa azt a kerítés szerűséget mai blokkolja az utamat...Valaki elmondaná, mert mire elkezdtem olvasni a tutorialt nem bírtam a közepéig se eljutni az olvasásnak és sity-suty eltűnt...:( Sokat segítenétek nekem ezzel köszi.
  • Gabe18
    Hát én easy-n nem játszok. Azóta már tovább mentem, elsőre nehézkes, de bele lehet jönni. Később mikor már erősebb leszel biztos jobb. Védekezés se rossz, ha sikerül megtántorodik az ellen, akkor lehet megcsapkodni. De tényleg 1v1-be nem nehéz, csak mikor jönnek 3-4-en, akkor még igy kis kezdőként agyonvernek néha.
  • Sir Quno Jedi
    Mer molinő egy elmebeteg és szerinte a hősök finggal és sztepptánccal kommunikálnak! :D
  • Sir Quno Jedi
    Rakd át easy-re, bármikor lehet a menüben menet közben is, aztán van egy rúna ami pajzsot ad, benyomod, utána mindenkit ledarálsz gyors klikkengetéssel, esetleg próbálsz a hátába kerülni a pajzsos genyáknak. Kb. ennyi a "taktika". Elfutni nem érdemes (bugos szar az egész, ha hátulról/oldalról ütnek meg, vagy lőnek meg, akkor is hátra "esel"), hárítani felesleges (elején még csak szemből hárít, de így is bekapsz sebzést), kigurulni meg értelmetlen (többen vannak beléjük akad a karakter és nem megy sehova (vagy a tereptárgyakba, esetleg a PADLÓBA). Persze nem árt úgy mozogni, hogy ne tudjanak 1xrre ütni.

Én is majdnem végigszenvedtem a prológust normálon, aztán feladtam. Bugos, béna szar az egész. 1x az életben néznének meg a balfaszok egy Castlevania LoS-t pl. hogy kb. hol kezdődik az irányítás/harc. Mind1, bebasztam easy-re, innentől csak a történet érdekel, mert a harc értékelhetetlen szemét. Chapter 1-től szerencsére már egész RPG szaga van a többi körítésnek (csak ezért nem basztam be a kukába dobozostul).
  • Gabe18
    Jó játék lenne a Fable ha az emberekkel való kommunikáció normálisan lenne benne megvalósítva.
    De az hogy idióta táncikolás és röhigcsélés meg hasonló cselekedettekkel kell pozitív meg negatív irányba vinni hogy ki hogy viszonyul hozzád. Hát ez nekem teljesen illúzió romboló...
  • Voltan
    Két teljesen más jellegű dologról van szó.
    A Witchert szerintem max a Risen-nel, vagy a Gothic 1-2-3-mal lehetne összehasonlítani.
  • Voltan
    Persze, de azt már vígigvittem boxon. Háromszor :D