The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

proway
Hali, Loc muine-ben avgyok és az a gondom h nem tudom megmenteni Triss-t mert nem tudok bemenni a Nilfgrdi táborban, azt írja h kell a kulcs, hogy tudom megszerezni avgy most akkor ennyi volt? Iorveth oldalán vagyok.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Nem rád néloztam.Nos de te tudsz küldeni egy nCore meghívót az [email protected] email-re ? Megköszönném
Nos mellément speciel pont én nem mondtam hogy hülye kérdéseid vannak 😊

Egyépként ti azt mondjátok ne kérdezek hülyeségeket,de a kérdéseim nem hülyeségek csak ti olyan rohatul értetek ezekhez a kocka dolgokhoz,hogy ektek azok alapok amiket,én kérdezek,és elvárjátok hogy tudjam.De nem vagyok olyan hájtek zseni mint ti,szoval lécives nézétek el.
Kitartó vagy az biztos 😊

Mikorra tudod küldeni a meghívót ?
Pause gomb minden esetben megállítja, bár én inkább gyorsítani szoktam a szövegeket space-val.
igen, sima ügy
Valaki tudna küldeni egy nCore meghívót lécives az [email protected] emailre. Köszönöm
A Witcher 2-ben van rá mod,hogy megállítsuk a játékot,pausoljuk,hogy legyen idõ elolvasni a szöveget ?
Csak annyit,hogy jó e vagy nem ?
MerlinW
Nekem a gépem AMD Athlon (tm) X4 620 Processzor 2GB RAM 783 MHz,az jónak számít ?
MerlinW
Nekem már az E8400-en is maxon ment. Egyedül az über sampling nevû hülyeség volt/van kikapcsolva, de az mint technológia sz*r, semmin sem megy rendesen. Nem is kell vele foglalkozni.

[merlinw.org]

De a Witcher 2-nél nem ugy volt,hogy kb még a mai gépek sem birják fullon ? Vagy a közepes vas csak ahoz kell hogy egyálltalán elinduljon ?
MerlinW
100.000-bõl már lehet venni. Witcher-hez elég egy középkategóriás vas is.

[merlinw.org]

Mennyibe kerül egy mai rohadt erõs gép ? Amin full on megy a Witcher 2 pl.
Köszi
IMYke2.0.0.0
A GOG-on 😊 - "Login / Sign-up"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hol kell regisztrálni a GoG-ra ?
Jani21
Ha minden oké, akkor 72 órán belül kapsz egy cd kulcsot. Igen, be kell regisztrálnod majd GOG-ra és a korábban linkelt oldalon meg kell adnod a kapott cd kulcsod. Ezután bármikor letöltheted majd a GOG-ról.

Megvan a fotó,mellette a paríron a koddal,és az emailemmel.Azt küldtem el.jól láthatóak az írások.Most 72-óra útán kapom meg a jelszót ? a GoG.com ba be kell regisztrálnom hozzá ?
Jani21
Egy ember fogja megvizsgálni a kitöltött ûrlapot, nem fogod tudni átverni, ha nem követed pontosan a leírtakat, nem kapsz kódot. Egyáltalán miért fordul meg ilyesmi a fejedben? Azt állítod, hogy eredeti példányod van, engem kezdesz meggyõzni az ellenkezõjérõl.

Szóval fotozzam le a játék bórítóját ugy hogy egy papírón mellette van a kod,és az email ? Ha egy teljesen más képet teszek be oda akkor mi fog történni ?
Jani21
Igen. Pontosan olyan képet csinálj, mint amit ír:

-vegyél egy darab papírt
-erre írd fel az egyedi kódot, amit az oldal generál neked (Your unique code rész alatt)
-írd fel még az e-mail címedet is a papírra, mégpedig azt, amit az oldalon is megadsz majd
-írd alá a papírt

Végül úgy kell lefotóznod a játék dobozát vagy a lemezeket, hogy azok a fenti papír mellett legyenek. Fontos, hogy a papíron lévõ szöveg jól látható legyen. Ezt a fényképet mellékeled.

Milyen képet kér az fontos ?
Köszi ak újra
Jani21
Nem, nem jó. Amennyiben fizikailag van meg a játék, azaz lemezen, dobozzal együtt, akkor a retail opcióra kell menni. A digitális opció csak annak jó, akinek pl. Steamen van meg a Witcher 2. Amennyiben neked ott nincs meg, akkor nem kapsz semmit levélben, csak egy elutasítást.

Eredeti a lemez csak a kézi könyv nincs meg.Megcsináltam amit mondtál Rámentem hogy Digitális verziom van és hogy Witcher 2 a játék,és az emailt,Steam nevet,és a számot,és azt írja hogy valami lesz 72 órán belül jó igy ?
és most ?
Rámentem hogy Digitális verziom van és hogy Witcher 2 a játék,és az emailt,Steam nevet,és a számot,és azt írja hogy valami lesz 72 órán belül jó igy ?
Jani21
Amennyiben ez igaz, akkor egy ejnye-bejnye tosirónak. Nyugodtan bevallhatná, hogy nem eredeti és akkor a megfelelõ fórumba irányítjuk, valamint nem rabolná a segítõkész fórumtársak idejét mellébeszélésekkel.

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy indokolatlanul vagyok gyanakvó, de szerintem fórumozótársunk nem rendelkezik eredeti játékkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
CD Galaxisban 5000Ft az Assassins of Kings Enhanced Edition.

[merlinw.org]

Jani21
Itt kérhetsz kulcsot, amennyiben rendelkezel az eredeti lemezekkel és dobozzal, valamint követed a honlapon található utasításokat, amely a megfelelõ feltételek kiválasztása után jelenik meg.

Mennyibe kerül a legolcsobb Witcher 2 a boltokban ?
Jani21
Nem.

CD kulcsot általában a kézikönyvre nyomtatják vagy beragasztják a lemez tokjába. Nekem nincs meg a Witcher 2, így nem tudom a pontos helyét. Elhagyni egy kézikönyvet vagy lemez tokot elég meredek számomra (Imykével értek egyet).

Szerinted eladják nekem csak a kézikönyvét a boltban ? xD
Ez tök jó lenne ,de még az a gond,hogy nincs meg a kodja.
IMYke2.0.0.0
Az sem fog menni - hiszen az övé már be van regisztrálva (jó esetben). Ha még nincs beregisztrálva sehová, és odaadja neked, akkor eléggé sülthal lesz 😊
Viszont, ha odaadja, akkor szépen beregisztrálod a GOG-on és már van egy digitális, mûködõ példányod, ami hibátlanul fog mûködni.

És ha pl egy ismerõsõmnek megvan az eredeti és kölcsön adja a kodját ?
IMYke2.0.0.0
Nem lehet. CD-kulcsot csak eredeti játékhoz kapsz.

Le lehet tõlteni hozzá a CD kulcsot ?
IMYke2.0.0.0
Semmit.

De csak eltünt valahová 😞 . Mit lehet ilyenkor csinálni ?
IMYke2.0.0.0
Az meg hogy lehetséges? Hát nem eredeti játékod van?

Ha nincs meg a Kulcsa akkor mit csináljak ?
Jani21
Korábban már válaszoltak neked és csak pár sorral lejjebb kell visszamenned. #8438

A meghajtód biztos nem szereti a Witcher 2 lemezét. Töltsd le netrõl legálisan a cd kulcsoddal, ahogy azt tanácsolták a linkelt hozzászólásban. A magyar nyelvet is tartalmazni fogja.

Mit csináljak a a Witcher 2 telepítés közben,még a 2 lemezhez se jút el folytón (CRC) adathibát jelez és kilép a telepítésbõl.Elég erõs a gépem,és a lemez nem hibás.
MerlinW
Ez egy glich volt, de már nem mûködik, az új patch javította.

[merlinw.org]