The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-vegyél egy darab papírt
-erre írd fel az egyedi kódot, amit az oldal generál neked (Your unique code rész alatt)
-írd fel még az e-mail címedet is a papírra, mégpedig azt, amit az oldalon is megadsz majd
-írd alá a papírt
Végül úgy kell lefotóznod a játék dobozát vagy a lemezeket, hogy azok a fenti papír mellett legyenek. Fontos, hogy a papíron lévõ szöveg jól látható legyen. Ezt a fényképet mellékeled.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
CD kulcsot általában a kézikönyvre nyomtatják vagy beragasztják a lemez tokjába. Nekem nincs meg a Witcher 2, így nem tudom a pontos helyét. Elhagyni egy kézikönyvet vagy lemez tokot elég meredek számomra (Imykével értek egyet).
Viszont, ha odaadja, akkor szépen beregisztrálod a GOG-on és már van egy digitális, mûködõ példányod, ami hibátlanul fog mûködni.
A meghajtód biztos nem szereti a Witcher 2 lemezét. Töltsd le netrõl legálisan a cd kulcsoddal, ahogy azt tanácsolták a linkelt hozzászólásban. A magyar nyelvet is tartalmazni fogja.