9144
-
#8623 Baromi nehéz lehet akkor a hátába kerülni, mert ütöttem én a hátát, de ezekszerint az nemaz volt mert egy erős ütésem fél milit vett le az életéből. -
BBalee #8622 Mögé kell kerülni, igy pár csapástól összeesik.
Ehhez érdemes a gurulást maxra fejleszreni!
A trükk, hogy ne támadj, hanem menekülj, mert sokkal gyorsabb nálad! Főleg ha varázsol!
Maradj távol, de ne túl távol, mert akkor biztosan varázsol, ami még halálosabb!
Akkor van esélyed mögé kerülni, amikor az "előre rohanásos" támadást használja.
Ilyenkor elgurulsz oldalra, és egyetlen rövid ütéssel a háta mögé kerülsz.
Ezután néhány erős ütés után a hátába max nehézségen is majdnem belehal. -
#8621 Hali
Van az a nagydarab parázsló gólem szerű valami, annak van valami trükkje, hogyan kell megölni? Mert ha már egyszer megütöm akkor ő is, nincs időm kiugrani támadás után, legtovább a fél életét bírtam levenni, aztán végem volt... -
Gábor3 #8620 Én ha megakarom nyitni a redkit-ben elmentett világom, mindig csak fekete képernyőt kapok, és oldalt a szemek, rétegek stb se jelennek meg. Csinálok valamit azt simán elmentem, de ha megnyitom nem adja be. Mi a baj? -
totya4 #8619 youtube videó szemléletesebb... -
WagnerUr #8618 Ezt így nem merném kijelenteni, mert már repülnének is a kövek hogy és az FF, Planescape, BG, xy miért nincs rajta, ez meg ez viszont egy hulladék és nincs itt a helye :) Azok a crpg-k vannak felsorolva amiket végigjátszottam és érdemesnek találtam arra hogy "reklámozzam" másoknak is. -
#8617 Aláírásban a játékok királyai? :) -
WagnerUr #8616 Így van ahogy jocika mondja, tehát ne várd meg hogy végigmenjen a csík, ha jól emlékszem space-t kell nyomni és csak nagyon rövid ideig villan fel a lehetőség. -
jocika #8615 Ha fel tudtál ugrani, akkor a progi jelzi, hogy milyen gombot kell nyomni. Ha követed, akkor nem dobhat le. Persze kell egy kis ütemérzék, de nem vészes. -
urbaniczki #8614 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek a Kayran elpusztításában!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem egy cikket olvastam róla, 3hete majdnem minden este megpróbálom, saját rekordokat döntök a karok leszabási idejében, de minden esetben ledob mikor felkapaszkodok a karjára! A csík rendesen végigfut de nem történik semmi! tud valaki egy használható megoldást??? vagy ez lehet hogy egy igen kellemetlen bug??
Csatolnék egy képet arról mikor már a csík végigfutott és éppen ledobni készül a bestia, de a forum ezt nem teszi lehetővé!
Segítségeteket köszönöm!
(Már ha 2011óta valaki még figyeli ezt a fórumot ) -
Although #8613 redkit mods
Nem mondok semmit a videok önmagukért beszélnek :)Van pár alpha cucc.
Szép napok évek várnak ránk ha lesz pár csapat amelyik további kalandokat készít ehhez a csodás gamához.
Nem tudom volt e már, de jó mozizást hozzá :) -
kjhun #8612 REDkit Gamers' Edition aka Patch 3.4
Patch 3.4
REDkit Modders' Edition:
TW2EE_REDkit.exe
TW2EE_REDkit-1a.bin
TW2EE_REDkit-1b.bin
TW2EE_REDkit-1c.bin
TW2EE_REDkit-1d.bin
Benzenzimmern's mod:
Link
Torrent
Használata
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Instructions:
REDkit requires a copy of PC version of The Witcher 2: Assassins of Kings, installed on your HDD. The game has to be patched up to version 3.3. Make sure you have downloaded SQLite appropriate for your system or download this one. Right click on the file and run it as an administrator.
Steam copies of the game will be automatically patched to REDkit (Gamers' Edition). Do not install the REDkit patches downloaded from this website on your Steam copy of the game.
It is recommended that you have the latest version of graphics drivers installed.
If you're using Windows Vista or 7, you should try disabling UAC. To do it follow these instructions.
Installing the latest updates for your operating system is always a good idea and can also resolve some of your issues. Same thing goes for shutting down or disabling any non-crucial applications running in the background, especially anti-virus software, as they might interfere with your games. Try it and see if it helps.
PC System Requirements
Processor: Quad Core Intel or AMD
RAM: 3 GB Windows XP, 4 GB Windows Vista/7
Graphics: Nvidia GeForce 260 1 GB or HD 4850 1 GB
Hard Drive: 23 GB
Buy The Witcher 2
Download The Witcher 2 patch 3.3
Download latest patch
Don’t feel like creating a mod? If you would like to play others’ creations, please, make sure your Witcher 2 is updated to Patch 3.3. When it's done follow these steps:
1. Download the latest patch 3.4 and install it.
2. Create folder called “UserContent” in your Witcher 2 folder in Documents, e.g. *Documents\Witcher 2\UserContent - this is where you will put the downloaded mods. Make sure you have enough space on the partition with My Documents to store mods there.
3. After the mod is downloaded, unzipped and copied into UserContent folder, run userContentManager.exe which can be found in the Witcher2/bin folder. There make sure you have checked the box next to the mod that you would like to launch.
4. You have two options:
4.1 Save and Run - this will save your mod choices and boot the game.
4.2. Save and Exit - this will save your mod choices and exit the User Content Manager.
5. Once you’ve chosen the mod and run the Witcher 2, go to New Game/User Content and select the mod you’d like to play.
Download REDkit (Gamers' Edition)
Download patch 3.4
Are you a creative type? Let your imagination go wild as you create new Witcher 2 content with REDkit. When it's ready, just upload it!
1. Make sure The Witcher 2 is updated to patch 3.3.
2. Download all five files on the right side. If your browser warns you against downloading the installation files ignore the warnings. The REDkit installation files downloaded from this website are completely safe.
3. Run TW2EE_REDkit.exe and go through the installation. Remember, install it in The Witcher 2 installation folder, as prompted.
4. At the end of installation, leave the box checked and run REDkit with strings and voiceovers export. It needs to be done before the REDkit is first booted and it may take up to 10 minutes.
Mesh Importer (3ds Max 2009 & 2013)
If you plan to create some meshes, we have prepared Mesh Importer that supports 3ds Max 2009 (32bit and 64bit) and 3ds Max 2013 (64bit). With REDkit installed, there are a few files (in your Witcher 2 catalogue) that should be copied into particular folders:
1. Please copy re_exporter.ms to your 3ds Max folder, e.g.
-> ...ds Max VERSION\Scripts\Startup e_exporter.ms
2. Please copy appropriate version of max_re_exporter.dlx to your 3ds Max folder, e.g.
-> ...ds Max VERSION\plugins\max_re_exporter.dlx
In 3ds Max, after you create the mesh, go here.
Installing REDkit (Modders' Edition) downloaded from this website on a Steam copy of the game will break the game's compatibility with Steam (which means no overlay, no Steam cloud, no achievements). It is recommended to either wait for the Steam release of REDkit (Modders' Edition) or to install the free gog.com backup copy of the game and install the REDkit on it: http://www.gog.com/witcher/backup
-
kjhun #8611 2 féle verzió van?? Gamers és Modders Edition-t látok a CDP oldalán. És a TW2EE is legyen fent, és frissítve 3.3-ra. Torrentre is kikerült. Több mint 6GB a telepítő. -
#8610 Itt a The Witcher 2 szerkesztője - leeht szerkesztgetni. -
BBalee #8609 Egyet bizony! De ezt sztem ki is beszéltük.
On.
Valaki elérte már a "A long, hot summer" achievementet? A winter megvan, szuper jo! Főleg, hogy mágiát nagyon szeretem, és egy fagyasztási esélyt kap az aard jel.
De a summerre lennék még kiváncsi... -
#8608 Egyetértünk.
Én 0 Day vettem a Prmium kiadást, és utána még az Enhanced Edition-t is. -
Andriska86 #8607 Amennyi munka van benne, ennyivel igazán meg lehet támogatni a fejlesztőket és a magyar kiadót. -
#8606 Aki nem akarja az 300Ft-ért sem venné meg.
Amúgy GOG verziót bármikor lehet venni már 2000Ft körül is a PH!-n, szóval nem egy nagy összeg. -
#8605 2990 Ft. 100+ órányi játék.
Értetlenül állok a dolog előtt. -
#8604 Biztos mazochista, szeret szenvedni... :) -
#8603 "de szerintem leszedek egy másik verziót"
-
Kocsmáros #8602 akkor volt anyagi háttér ami most nincs meg sajnos :(
de szerintem nem a géppel van a probléma mert a tutorialt megcsináltam az aréna fele az arénába is zúzok de a küldi nem tölt be sajnos reméltem valaki tud segíteni de szerintem leszedek egy másik verziót -
BBalee #8601 ok, valóban celeron, de nem ez a lényeg! Hanem hogy kb két mozijegy árából meg lehet venni, és nem csak két délután szórakoztat. -
ratgab #8600 Hát ez a gép közelében nincs egy negyed milliós gépnek. Jó 5 éves gép ez legjobb esetben is. -
BBalee #8599 Azt hittem valami régi masinád van!
Egy ilyen számítógépen mennie kell gond nélkül, hisz mindenből erősebb, mint az enyém...
Nem értem, ha valakinek negyed millió forintos gépe van, akkor miért sajnál pár ezer forintot egy játékra? Csak bosszantod a magad a hekkelt verzióval. -
Kocsmáros #8598 win 7sp1
DualCore Intel Celeron E3300, 2500 MHz (12.5 x 200)
ASRock G31M-S (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Rendszermemória 3520 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB)
de a gépben 2x2 giga ram van és már játszottam az alapjátékkal mikor jijött kevesebb memóriával -
BBalee #8597 Milyen géped van? -
#8596 Az nem jelent semmit - a WRZ-témában ott kell kérdezősködni. -
Kocsmáros #8595 köszönöm de az a topik már kihalt úgy látom -
#8594 Bannerban benne van, ránéztél egyáltalán?
>>> WAREZ TOPIC <<< -
Kocsmáros #8593 hol találhatom ezt meg? -
#8592 WRZ topikban érdemes ezzel kapcsolatban kérdezősködni - nekünk, eredeti játék tulajoknak ilyen gondunk nem volt és nincs. -
Kocsmáros #8591 Hello emberek leszedtem az enchanted edition (tört) és nem tudom mi van vele tutorialt ki tudtam tolni de nem tudom elkezdeni a játékot bejön a koponya meg a kígyó és 20 percet vártam töltött gép elvinné nem tudom mi baja lehet kérem segítsen valaki -
Although #8590 Külön ki van emelve a részletes állításnál ha EE-t használsz azt hiszem pirossal azt nem szabad bekapcsolni. Szerintem talán a Flotsam rész ami kicsit több igényt támaszt nem a prolog.
De próbálkozhatsz manuálisan is állítani a setupot amíg jó nem lesz és neked tetszik. -
#8589 Megismétlem: ha nem Steamen vetted, akkor nem lehet hozzáadni. Ha meg Steam kódot vettél, azt úgyis Steamre kell regelni. Több lehetőség nincs. -
unusual #8588 Hm....De van steam_api fájl....Így sem nyert? :) -
#8587 Ha nem Steamen vetted, akkor sehogy.
GoG-ra tudod regelni max. a kulcsot. De ott meg nincsenek achik. -
unusual #8586 Sziasztok. Megvettem a game-t,és olyan kérdésem lenne,hogy miként lehet hozzáadni úgy a steam-hez,hogy rendesen lássa a steam,és kapjam a kitüntetéseket ilyesmik? -
Madi92 #8585 Alap! :)
Közben egész nap ezzel baszakodtam, most már, elfogadhatónak tűnik! Jól sejtem, hogy a prológus résznek, nagyobb a gépigénye, mint a többi fejezetnek?
Illetőleg, melyik az a beállítás, ami meditációnál megfelezi az fps-t?
Idegesítő, hogy lemegy fix 30fps-re, és nagyon belassul az egér. Gondolom, valamelyik effekt lép életbe ilyenkor, csak nem tudom melyik!? -
Andriska86 #8584 Telepítsd a játékot az SSD-re, az übersamplingot pedig kapcsold ki.