9144
-
#3250 Ez mind szép, de hová rakjam, mert már raktam mindenhová, és így sem látja.
Kösz.
Kar, hogy két napig tart egy párbeszéd egy ilyen egyszerű kérdésben.
Ha rögtön leírod: ezt iderakod, azt oda, és kész.
Mire idejutottunk, már nem is érdekel annyira.
Azért, köszi. -
obe #3249 pont ugyanez a vga-m van, nekem semmi gond vele, hasit, de utänna nezek otthon milyen driver van fenn...
egyebkent az iränyitäs ätällitäsa egyszerü, dupla klikk abba a mezöbe amit meg akarsz vältoztatni -
koestler1 #3248 ahh köszi szépen -
#3247 Hogyne a motion blur-t le kell kapcsolni az engine-ben. -
#3246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyik helyen ki kell robbantani a kerítést/palánkot pl. tűzvarázzsal, később meg lemászni a kútba -
koestler1 #3245 Sziasztok!
Kis segítség kéne, mert elakadtam.
Spoiler
Még a prológusban van az a rész, hogy a királlyal megérkezünk a várkapu elé, de nekem kell egy másik bejáratot találni a templomhoz...Szégyen, nem szégyen, nem találom sehol , végigpróbáltam az összes ajtót a faluban, de mind zsákutca. Tud valaki segíteni merre van az útvonal a várba?
Spoiler
tx -
#3244 Akit érdekel, letöltheti a Gamestarban megjelent Witcher képregényt.
Itt a link.
(a fájl a CDisplay nevű progival nézhető meg) -
Micsu #3243 facepalm -
tttttom #3242 Majd újra teszem a gamét. :D -
#3241 még mindig nem érted. lvl 1-esként indulsz. 2 szinten kapsz egy pontot, ami az 5. szintig összesen 4 pont. tökmindegy, ha kihagytad valamikor, megvan a 4 pontod. -
tttttom #3240 Nem tudom nektek mi a problémátok a játékban, de nekem pár bug van csak...Varázslatra nem szétrombolódó objektumok...De egy gyors mentéssel megoldom mindig a bajt. :D Meg a magyar felírat nekem elbaszta az angol szinkront... -
MauroN #3239 Igen. Annyira lekötött a játék, hogy asszem a 2-es szinten nem költöttem el.
De attól még megmaradhatott volna. -
mindero #3238 Lehet h ő level 0-ról indított :) -
#3237 -
Nekrofil #3236 vagy talán az első szinten nem költöttél pontot, tehát lvl2őn tetted az első skill pontodat, tehát lvl2, lvl3 lvl4, lvl5, jó az épp 4 pont -
MauroN #3235 Érdekes.
5-ös szintű vagyok, de csak 4 képességpontot költöttem el.
Fasza bug. -
mike01010101 #3234 Ez igy kevéssé játszható. VGA driver probléma lehet. -
#3233 A galériámban van, hogy néz ki nálam a játék.. Sehogy. :( -
#3232 Radeon HD4870, 512 MB RAM...
-
#3231 A betűméretet lehet valahogy növelni? A questek leírása olyan kicsi, hogy nehézkes oilvasni? -
Prof William #3230 A meditálva ivás sztem nem nagy gond. Végül is nem alszik hanem leül egy percre hogy átgondolja a dolgokat hogy miket igyon meg. Meg sztem nem olyan nagy ördöngösség... Ha kim egyek vadonba felhajtok 1 fecskét. + felrakok egy fegyverolajat. Jó hosszan 10 percig megmarad hatás. Mivel bárhol lehet meditálni ha nincs a közelben ellenség ha kifogyik akkor megint leülünk és behörpölünk még 1-2 létyót.
A harc tényleg nagyon nehéz. Mint középkorban. Nagy és súlyos fegyókkal harcolnak ami nem volt egy leányálom. Később ki lehet fejleszteni több irányból védekezést, nyíl kivédését stb...
Jó párszor meghaltam de ez nem vette el a kedvem az újrakezdéstől. -
jocika #3229 #3228 -
jocika #3228 #2948; #2949
A játékban új játéknál ajánlja fel, ha minden rendben van és megtalálta. -
mike01010101 #3227 Azért van 1-2 dolog amit sajnálok, hogy megváltoztattak az első részhez képest. Tudom hogy sokan nem szeretik, de nekem nagyon bejött, hogy a karakter kicsit oldalt volt, így nem takarta ki a kép közepét. -
#3226 #3124 -
nico000 #3225 Sziasztok!
Át lehet valahogyan rakni a mozgást W A S D -ről,a nyílakra?
Valamiért nekem nem engedi...
Köszi -
bendáj17 #3224 köszi megnézem :) -
#3223 elakadtam kicsit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor van az a rész, hogy mágikus helyet kell találni a törpék városánál mondják hol van de nem tudok feljutni a dombra, merről kell? -
#3222 parancsolj :) -
Madi92 #3221 Legfrissebb volt 11.5, tanácsolták hogy rakjak fel régebbit szóval most 11.2, de persze semmi nem változott. -
mindero #3220 Hm. Nekem is ugyanaz van és nincs gond. Driver-frissítés volt? -
Madi92 #3219 Aláírásomban benne van de: ati 4870 512mb -
bendáj17 #3218 van olyan oldal ahol összelehet a vga-kat hasonlítani ilyen rangsorra gondolok?? -
bendáj17 #3217 nekem szaggat eléggé de sebaj vagy kijön valami patch ami segít vagy olyan félév múlva ha kitudom cserélni a vga-t akkor visszatérek rá addig a védőfólia vissza és szépen itt lesz :) Átok a büdös G102M-re miért vettem meg? :( -
mindero #3216 Ez valami videókártya gond lehet, milyen kártyád van? -
Madi92 #3215 #3164 ott van a kép, szerintem neki is meg nekem is ugyan az a gondunk van! -
mindero #3214 Ha megnézel egy képet, vagy egy harci videót, a nézőponttól kezdve, az irányításon keresztül mindenben az AC jut egyből eszembe. Ami nálam inkább pozitívum :) És most nem a játékstílusról beszélek, hanem az első, hirtelen benyomásról. -
mike01010101 #3213 A harc elégge hasonlit. Idoőként ugyanúgy egy lassított kivégző mozdulat, stb. Engem emlékeztet az AC-ra, de nálam ez pozitivum, bár az AC jóval szofisztikáltabb, jobban animált. -
#3212 Szerintete, egy radeon 4870-essel, egy Core 2 Quad-al és 2 GB memoriával jó lesz valamennyire a játék? -
#3211 Bár nem tom, hogy a játék megér e egy ekkora beruházást, de úgy tűnik, hogy ezek után a jövőben is ilyen gépigényű játékokra lehet számítani.