The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szerintem sokkal jobb lett volna ha akkora méretben egy egész alakos figurát tesznek bele.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Megvettem a Witcher könyvet és járt hozzá egy 1000 Ft-os kupon. Ennyi jön le a játék árából, ha az 576-ban veszed meg a Premium Edition-t. Augusztus 31-ig lehet beváltani.
Be is scanneltem mindkét oldalát.
Eleje.
Hátulja.
Én nem tartok rá igényt, mert már elõrendeltem egy másik helyrõl. Megválnék tõle annyiért, amennyi a kupon értéke.
Ha valakit érdekel, írjon egy privát üzenetet és a részleteket megbeszéljük. 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#nezze>#nezze>\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
http://www.gametrailers.com/video/preview-the-witcher/713327
A videó vége nagyon komoly!
- King Foltest: What the fuck do we want?!
- Victory!!!
- King Foltest: This I like...! <#vigyor>#vigyor>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ám van-e itt olyan elvetemült, aki az "egyszer meghalsz, végleg meghaltál" módban fogja kezdeni a játékot?
Sem a szobor, sem a matricák, sem a kártyák és a kockák. Viszont az ArtBook tényleg jól néz ki, de ezért nem akarok plusz 10 ezer forintot kiadni, úgyhogy inkább én is megveszem a Premium Edition-t, ha tudom.
A CD Galaxis-nak már megírtam a nyûgömet. Hülyének is fognak nézni rendesen szerintem, de ez van... Válság van, spórolni kell! <#idiota>#idiota>
Ezt pedig kiírom még párszor ( még nem lesz banerban vagy jól látható helyen ) --> The Witcher 2 Off/Warez Topic
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Tényleg 2 lemezes lesz a játék!
Lehet majd a soundtracket hallgatni játék közben... <#smile>#smile>
Kártyák és a kockák is baromi jól néznek ki! <#wow1>#wow1>
Artbook fantasztikusan szép!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az az Artbook...<#wow1>#wow1>
és külön az artbook-ról:
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Új kotyvasztási metódus fura lesz... hogy nem kell hozzá tûzrakóhelyet keresni! A harcrendszer meg még furább lesz... nem kattingatós, hanem h&S megoldású lesz... számomra nagyon szokatlan lesz az elsõ rész megoldásához képest!
Viszont végre lesz többfajta fegyverünk (alabárdok miegymás) és dobható fegyók is (kések). Szabadon változtatható ruházat szintén üde színfolt, valamit a mutagének!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
wedge31: nos igen, az hiányozni is fog. Bár mindent megkapok ugyanugy digitálisan - azért a papír "új" illata meghatározó.
És mint írtam már ezt is ( mielõtt oltanak 😄 ) 8+8Gb lesz ( a digitális kiadás).
Én is ma kaptam meg az emailt a CD Galaxistól, hogy jövõ kedden hozzák a Premium Edition-t!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
Gondolkoztam és nekem is bõven elegendõ lenne a Premium változat, de kicsit hülyén nézne ki, ha visszamondanám a rendelést nem? <#idiota>#idiota>
Épp most néztem át a PE tartalmát a neten és a papírtok mellett még azon a hivatalos zene cd-n akadt meg a szemem... az is jófajta lesz szerintem!
De még minden változhat! Idõvel... elgondolkodom a cserén.
Kinek kell Vaják-fej? <#kuss>#kuss><#wilting>#wilting>
Bár addig nem ártana szerintem egy topic moderátor vagy ki, aki letisztítja és folyamatosan karbantartja a topicot. 😊
Most néztem meg a CDG oldalán a CE kiadást... Gyönyörû. Ha kicsit több zsém van akkor azt veszem nem a PE digitalt 😞