The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos én is csak premium editions-t rendeltem, de az unboxing video megingatott, nagyon minõségi minden a hozzápakolt körítésben, a kártyán gyönyörûen rajzolt fõkarakterek vannak, az artbook meseszép, közel 200 oldalas - oda vissza vagyok az artbook-okért - a fejet pedig odaadnám egy modellezõ barátomnak, aki szépen, airbrush-al kifesti..de mint mondtam, egyelõre anyagi eredetû okok miatt csak nyáladzás <#idiota>
w77d
de várom mááá hogy megérkezzen

bélanéni
Ne ostorozd magad, teljesen normális dolog. <#taps><#hehe>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Jó cuccok vannak benne, csak az a fej...
Szerintem sokkal jobb lett volna ha akkora méretben egy egész alakos figurát tesznek bele.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Papercraft figurákat nem lesz szívem kivagdosni, majd beszkennelem õket azt áldozok érte egy kis színes tintát ha nagyon össze akarnám rakni, de szerintem nem nyúlok majd hozzájuk.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Én akaratgyenge hü...lye állat.... Feladtam a harcot a sors és a játékszeretetem ellen és megrendeltem a Prémium edition-t... szerdától én is hivatalos tulaja leszek a játéknak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

😄 igazad van akkor lesz.

Kongy
És az nekünk mennyiben érné meg? Mert fizetnénk neked 1000-ret, azért h kedvezményt kapjunk, amit gyakorlatilag így is úgy is elköltünk ha megvesszük a kuponodat. <#taps><#nezze><#falbav>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Palinko
ok, ezután már csak a könyvet kell bescannelned 😊
Õszintén: kinek érné meg megvenni tõled teljes áron a kupont szerinted? 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Üdv!

Megvettem a Witcher könyvet és járt hozzá egy 1000 Ft-os kupon. Ennyi jön le a játék árából, ha az 576-ban veszed meg a Premium Edition-t. Augusztus 31-ig lehet beváltani.
Be is scanneltem mindkét oldalát.
Eleje.
Hátulja.
Én nem tartok rá igényt, mert már elõrendeltem egy másik helyrõl. Megválnék tõle annyiért, amennyi a kupon értéke.
Ha valakit érdekel, írjon egy privát üzenetet és a részleteket megbeszéljük. 😊

komoly! <#alien><#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Kongy
Tény, hogy szép, igényes kiadás, de nekem ez 20k-t nem ér. :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Na, végre megvan, megtaláltam hogy a vajákos szó honnan ered/het. A neve az õs idõkben: Vaj Ákos volt. Ez aztán módosult,formálódott. Itt látható a mestersége gyakorlása közben
<#nezze>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Érdekes <#alien>

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

TBTPumpa
Witcher 2 elõzetes a GameTrailers jóvoltából:
http://www.gametrailers.com/video/preview-the-witcher/713327

A videó vége nagyon komoly!
- King Foltest: What the fuck do we want?!
- Victory!!!
- King Foltest: This I like...! <#vigyor>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Most szivesen lennék lengyel <#alien>

wedge31
The Witcher 2: Assassins of Kings Developer Diary #6

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kedden!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nagyon város más a game, mikor lesz már a kezemben? 😊

Hát kétségtelen hogy ha meghalsz akkor be van fejezve... <#hehe>

Malakai
Én is így vagyok vele, de még a rendelés elõtt eldöntöttem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Van egy olyan érzésem, hogy az elhalálozás lesz az egyik befejezés!

Ám van-e itt olyan elvetemült, aki az "egyszer meghalsz, végleg meghaltál" módban fogja kezdeni a játékot?

TBTPumpa
Kövezzetek meg, de nekem ez a CE egyáltalán nem tetszik.
Sem a szobor, sem a matricák, sem a kártyák és a kockák. Viszont az ArtBook tényleg jól néz ki, de ezért nem akarok plusz 10 ezer forintot kiadni, úgyhogy inkább én is megveszem a Premium Edition-t, ha tudom.
A CD Galaxis-nak már megírtam a nyûgömet. Hülyének is fognak nézni rendesen szerintem, de ez van... Válság van, spórolni kell! <#idiota>

Másrészt a "16 féle befejezés" se hangzik rosszul. Nyilván nem lesz mind teljesen más, illetve nem kell/nem érdemes érte 16x végigjátszani, de 1-2 nulláról újra lehet benne lesz.

De bazz.. szép nagy doboz 😊

Ezt pedig kiírom még párszor ( még nem lesz banerban vagy jól látható helyen ) --> The Witcher 2 Off/Warez Topic

"sõt elég puritán" <#banplz>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Pláne, ha az ember olyan, mint én: néha csak úgy bámészkodom a környezetben.Ha már megveszek egy játékot, alaposan szét akarok nézni!Feltéve, ha közben nem üti valaki a hátamat a kardjával...<#nevetes1>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Az a 80+ igencsak szép kis szám!

Nem valami látványos ez a külsõ doboz...sõt elég puritán

Tényleg 2 lemezes lesz a játék!

Lehet majd a soundtracket hallgatni játék közben... <#smile>

Kártyák és a kockák is baromi jól néznek ki! <#wow1>

Artbook fantasztikusan szép!

Pont ma néztem egy gameplay videót és ennek alapján nem hogy rosszabbnak, de sokkal jobbnak és látványosabbnak tûnt a harcrendszer, mint az elsõ részben.Márpedig nekem az is nagyon bejött!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

wedge31
Én 40 órát olvastam a föszálra, fullra játszva pedig 80+ óra.

bélanéni
Számomra az egész savaborsát a grafika/zene/hangulat/történet teszi ki, az összes többi technikai részlet számomra sallang. Azt nem tudom elképzelni, hogy akármilyen is pl. a harcrendszer, élvezhetetlen lesz. Egy ilyen játékban???

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

zzeN
Na ez már egy CE unboxing:
Az az Artbook...<#wow1>

és külön az artbook-ról:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bélanéni
És a díszdoboz igényességével egyetértek! Marha jól néz ki, a CDP még ad a minõségre. <#taps> (A környezet kíméléssel kapcsolatos hozzászólásoktól most kíméljük meg egymást.)

Apropó ez a 60 óra játékidõ, amit emlegetnek az szerintetek csak a fõszálra vonatkozik (ez a kevésbé valószínû szerintem) vagy ez mindenféle mellékküldivel együtt értendõ?

Új kotyvasztási metódus fura lesz... hogy nem kell hozzá tûzrakóhelyet keresni! A harcrendszer meg még furább lesz... nem kattingatós, hanem h&S megoldású lesz... számomra nagyon szokatlan lesz az elsõ rész megoldásához képest!

Viszont végre lesz többfajta fegyverünk (alabárdok miegymás) és dobható fegyók is (kések). Szabadon változtatható ruházat szintén üde színfolt, valamit a mutagének!

IMYke2.0.0.0
Üdv, a The Witcher 2-re Türelmetlenül Várók Táborában! <#buck><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem vagy köteles megindokolni a visszamondásod, ez ne okozzon lelkiismeretfurdalást 😊 Csak még addig tedd meg, még leadják a futárnak stb - tehát minél hamarabb 😊

wedge31: nos igen, az hiányozni is fog. Bár mindent megkapok ugyanugy digitálisan - azért a papír "új" illata meghatározó.

És mint írtam már ezt is ( mielõtt oltanak 😄 ) 8+8Gb lesz ( a digitális kiadás).

bélanéni
Elvileg a játék meg 2DVD-n fog terpeszkedni, mert eddig ahány videó megjelent a PE-rõl, mindig 4 lemezt mutogatnak. (2dvd játék, 1dvd így készült, 1CD zene). Persze hogy jóféle, odab*sz ez a zene rendesen.

wedge31
Nekem a helyedben csak a bélanéni által emlitett bontogatás, nézegetés hiányozna de ez talán nem olyan fontos.

Csatlakozom a türelmetlenekhez!<#integet2>
Én is ma kaptam meg az emailt a CD Galaxistól, hogy jövõ kedden hozzák a Premium Edition-t!!!<#taps><#taps>

TBTPumpa
Valaki vásárol innét Gyûjtõi változatot a játékból?
Gondolkoztam és nekem is bõven elegendõ lenne a Premium változat, de kicsit hülyén nézne ki, ha visszamondanám a rendelést nem? <#idiota>

Kedvelem ezt a papírtokos megoldást, mint amibe a witcher bõvített kiadásom is van és amiben a Witcher 2 prémium is lesz... szerintem ez nagyon igényes megoldás.

Épp most néztem át a PE tartalmát a neten és a papírtok mellett még azon a hivatalos zene cd-n akadt meg a szemem... az is jófajta lesz szerintem!

wedge31
<#eljen>

Írónikus és béna lesz a válaszom: csak a bankkártyán volt pénzem, és a gép elõtt ülve vettem észre D2D-n hogy csak 28font. igy a kiszállítási díjjat és még egy picit megspóroltam, hogy legyen zsém másra is. Sajna a fizó is elfogy egyszer 😞

De még minden változhat! Idõvel... elgondolkodom a cserén.

bélanéni
Ja, legjobb.
Kinek kell Vaják-fej? <#kuss><#wilting>

wedge31
A dobozos PE miért nem jó neked ?

Remélem. És azt is hogy értelmes lesz ( most gyanúsítottak meg hogy minden topicot szét flamelek a hülye kérdéseimmel 😞 ) , igy inkább csak olvasok.

Bár addig nem ártana szerintem egy topic moderátor vagy ki, aki letisztítja és folyamatosan karbantartja a topicot. 😊

Most néztem meg a CDG oldalán a CE kiadást... Gyönyörû. Ha kicsit több zsém van akkor azt veszem nem a PE digitalt 😞