The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Diablo 1-2 multiban nem futottam annak idején össze csíterrel - bár az elsõ részben sokan dupe-oltak - , de lehet, hogy csak szerencsém volt 😊
Maga a Battle.net sem sérthetetlen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

JethroHUN
khm... a botos farmolás is cheat

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TBTPumpa
Blizzard játékoknál szerencsére nem! 😄

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Nem is mondtam, hogy ott nem - minden multimókában sok a csíter. Sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

JethroHUN
Mert codba nem? ... ugyan

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IMYke2.0.0.0
"(pontosabban a battlefield-eket)" - megéri? Haver játszik - kibaxott sok a csíter.

koschwarz
én minden játékkal így csinálom. általában egy évvel a megjelenés után veszem meg 2-4k-ért. így a lesz a w2-vel is, de meg ne kövezzetek. egyszerûen így is játszatlanul állnak a játékok a polcomon. én is várom, hogy végre játszhassak a játékkal, de kibírom, ha nem megjelenés napján.

megjelenés napján eddig csak multis gammákat vettem (pontosabban a battlefield-eket).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TBTPumpa
Én akkor meg is fogadtam, hogy EA játékot premier áron soha többé! Kár, hogy nagy a kísértés a Mass Effect 3-ra, de azt sem veszem meg, majd 1990 Ft-os áron néhány hónap múlva. Az EA játékok úgyis hamar "értéküket vesztik"! A Dragon Age 2 SE-ért is 10 000 Ft-ot dobtam ki március közepén, most pedig már 7000 Ft-ért utánam dobják a CD Galaxisnál a Signature változatot (2 hónapra rá)...

wedge31
Azt már én is bánom föleg, hogy SE verziot vettem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
DA2 az nagy átbaszás - örülök, hogy nem vettem meg.
Majd valami DLC-gyûjteményes kiadásban, óccón.

Voltan
Legutóbb én idén a Dead Space 2 CE-t vettem. AN, az egy nagy átb*szás volt, rohadtul nem érte meg a pénzét. Még szerencse, hogy a játék az hihetetlen jó, szóval annyira nem bánom 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TBTPumpa
Premium Edition megrendelve!
Titokzatos Árus címû DLC-vel és Ajándék Withcer 2 poszterrel! Várom már a keddet, de nagyon!
(Nekem ez már a sokadik 0day játékom lesz, de az idén csak a második - az elsõ a Dragon Age 2 Signature volt, de azt meg is bántam már utólag - kár hogy nem tudom eladni, mert már be van regisztrálva!)

lehet én is elõ rendelem mondjuk ki tudja 😊 közel van az bolt a dlc meg nem is tudom milyen. Majd meglátom, már csak egy hétvége és meg is lesz.

grebber
Remélem ha lesz tescoban el lesz árazva 1990-re 😄
Ha nem lesz akkor marad a vonatozás pestre 😞

Next PC upgrade: 2022

Mondtam én hogy menni fog. 😊 Amugy olvasgatva a hozzászólásaitokat, megnézve a videókat, már nekem se fénylik annyira a CE. Igy megvagyok elégedve a PE verziómmal 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TBTPumpa
Rendesek a srácok a CD Galaxis-nál! A kérésemre törölték a megrendelésemet a Gyûjtõi változatra.
Mindjárt elõ is rendelem a Premium változatot náluk!

bélanéni
Én is regényre számítottam, de így is bejön, legalább nem egy sablon fantasy-regény.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nekem annyira nem jött be a könyv, pont ez a novellás stilus miatt. Kb a 100 oldalon tartottam mire rájöttem, hogy itt nem lesz semmiféle sztori és a fejezeteknek semmi közük egymáshoz. Biztos sok embernek tetszik, de én nem ezt vártam.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

bélanéni
(Ettõl még nagyon jó, csak hogy ne érjen csalódás. <#eljen>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Kongy: én már korábban megvettem a könyvet, valamivel a felén túl járok, és azt kell mondjam, igen jó, pontosabban azt érzem, a játék NAGYON jól adja vissza a könyv hangulatát. Persze maga a könyv is tetszik, de nem regény! Ez egy 20-30 oldalas novellákat és 3-4 oldalas "gondolatokat" tartalmazó könyv. Az egyes novellák között semmiféle történetbeli kapcsolat nincs.

koschwarz
engem semmilyen gyûjtõi téma nem érdekel. kell egy játéklemez, és ha van mellé egy zenei cd is, akkor már extra boldog vagyok.

na jó, ha lenne egy geralt figura, azt idetenném dexter és deedee, meg egy lego lovag mellé a melóhelyi íróasztalomra<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

<#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Én is. Egyébként a W1 óta a MassEffect1, a Dragon Age1, a GTA4 és a Mafia2 volt 0day vásárlás, meg persze ez lesz.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bélanéni
(Ja én 0 day vásárló voltam W1 esetében is, mivel marhára ígéretes produktumnak tûnt és nagyon vonzó volt a magyar hang/felirat, egy ilyen mennyiségû szöveget tartalmazó RPG/kaland játéknál számít, pedig nem vagyok rosszban annyira az angollal)

bélanéni
A W1 asszem 1,5 millió eladott példányszám felett jár, igaz ebben benne van az összes akciós eladás is. Normál áron (ami nem volt sok, 7.990 Ft) kb. 600.000 példány kelt el belõle, mivel egy ismeretlen közép-európai csapat volt, semmi köze nem volt a játék minõségéhez.
Ebbõl minimum 1-1,5 milliót kellene eladniuk kb. "elsõ körben" hogy megtérüljönek a fejlesztési költségek és tuti legyen egy harmadik rész. De egyelõre ha a 2. részhez jönne kb. 2 kiegészítõ 1,5 évente, azokat tuti megvenném.

IMYke2.0.0.0
A medál, hú de jó lett volna!

Voltan
Ami jó lenne mondjuk a szobor helyett pl. Geralt medálja, meg mondjuk egy bájitalos fiola kis dugasszal, pont mint a játékban. Az nem lenne rossz.

A witcher 1-bõl ha jól emlexem kicsit több mint 1 millió fogyott. A 2M most reális lehet. Ez egyébként azt igazolja, hogy lehet pc-n jó eladásokat elérni még a kalózkodás ellenére is csak jó játékot kell csinálni, ilyen "egyszerû".

TBTPumpa
Én is drukkolok nekik, hogy jó sok bevételt hozzon nekik a játék!
Ha jó játékot sikerült összehozniuk, akkor megérdemlik a sikert!

TBTPumpa
Én is ezen a véleményen vagyok, csak annyi különbséggel, hogy nekem baromira bejön az ArtBook, de amúgy a Collector's Edition DLC-je nem valami nagy szám, a Premiumhoz csatolt DLC (Titokzatos árus) szerintem sokkal komolyabb és tartalmasabb, így a Premium Edition több ponton is jobb vétel, mint a Collector's Edition szerintem!

Voltan
Én is megrendeltem a Premium Editiont, kíváncsi vagyok.

A CE nem rossz, de szerintem a szobor übergáz, ki nem tenném. A kártyák mostanság elég elcsépeltek, majdnem minden CE kártyával jön ki. A kockák jók, igaz, az artbook sem rossz (bár kétlem, hogy a Bioshock 2 artbookját überelné, az kegyetlen jó). Szóval összeségében szerintem nem jó vétel a CE, pláne, hogy a Premiumban is vannak extrák.

IMYke2.0.0.0
Drukkolok is neki!

Azért most ennek elég nagy a felhajtása, 2 millió példányt simán eladnak belõle szerintem.

jól mondod. Azért remélem kedden még lesz a boltban amikor megyek 😊

Teljesen igy van, sõt ha nagy szavakat akarok használni ez az egyik utolsó lehetõség, hogy a pc-s játékostársadalom világszerte bebizonyítsa hogy van létjogosultsága a nagy költségvetésû PC exclusiv játékoknak. Ha ez megbukik soha többet senki nem fog csak pc-re fejleszteni.

Kongy
Én mindig a CD Galaxisnál rendelek. Bennük megbízom, mindig idõben kiszállítják. Ha szerdán jönne meg, abba belehalnék. 😄

Amúgy az elsõ rész is extrákkal jelent meg (így készült DVD, Soundtrack CD, térkép...stb) aztán jött a gyémánt kiadás, és ezeket a dolgokat szépen kivették belõle, szóval IGEN, tekinthetõ limitált kiadásnak is!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bélanéni
Na mikor lövik már föl az új weboldalt? <#banplz><#kuss>

Most nézem hogy az elsõ rövid sztori a könyvben megegyezik az Enchanced Edition hangulatnovellájával.

Kár, hogy nem ugyanaz fordította a könyvet is.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Victor1103
Amúgy elõbb linkelte valaki hogy a gamestop.hu-nál 7900Huf a premium edition. Azon spórolhattál volna közel 2000 huf-ot

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Srácok ez a premium edition limitált cucc vagy a megjelenés után is lehet majd kapni?

Mint olyan sokan én is vacilálok hogy megvegyem-e😊 LA Noire és eközött választottam én is végül a Witcher 2-t venném meg, márcsak azért is mert árba is sokkal barátibb, a tartalom amit kapok az is sokkal kielégítõbb arról nem beszélve, hogy ezt úgy venném meg, hogy utána nem is adnám el.
LA Noire-al meg az a baj, hogy nem akarom, hogy ugyan az legyen vele mint amikor megvettem a Portal 2-t x360-ra 12990hufért gyorsan kipörgettem és utána 1nappal! alig akarták elvinni 8000ért:S

Szóval kell nekem a Witcher 2 csak várnék megjelenés után egy picit a vételével és ezért kérdem, hogy kapható lesz-e még a késõbbiekben is ez a pakk?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kongy
Ami igazán jó lesz a könyvben, az az h az egész a szemem elõtt lesz, mivel járatos vagyok a Witcher játékok világában. 😊

Még most is beleborzongok, ha Vizima belvárosára gondolok. 😊 hmm...
A kereskedõnegyed már nem volt annyira depresszív. De ahogy nézem a W2 képeket, a nyitott, napos tereket, nekem ez a hangulat is bejön, de tuti lesz darkosabb is. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

én a metro 2033 -al voltam így, elébb játszottam vele, nagyon tetszett, majd megvettem a könyvet, iszonyat hamar kifaltam, hét közben, ebédidõmet pazaroltam hogy egy órát olvashassam...ezzel is így lesz, kell a könyv mellé, vagy párhuzamosan a játékkal, vagy utánra tervezem
Kongy
Sok volt a kiadás mostanság. 😄 Múlt héten God of War 3, most meg ez lesz majd. 😄

Kongy
Ja, és Triss és a fejlesztõk is megérdemlik, ha már PC exkluzív h megvegyük. Már csak támogatás gyanánt is. Nemde?

balee4
Na holnapig én is eldöntöm. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Én tegnap óta gondolkoztam rajta. A regényt olyan megfontolásból csaptam mellé hogyha beszippantana a játék (amire nagyon nagy esély van!), akkor biztosan elkezdem majd olvasni, és tudom, hogy bánnám ha nem venném meg. 😄 De alapjába véve is simán olvasnám a regényt, mert a Witcher 1 hangulata is totál magába szippantott. 😊 Jólenne ha már kedd lenne. 😄

balee4
Ugyanebbe a felállásba akarom én is. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Én is most vívódok mi legyem mert ugye én az L.A. Noire-t is megveszem a jövõ héten ami szintén 12k. 😄

Kongy
Nem bírtam ki én sem. 😄 Megrendeltem, és nemcsak a Premium Edition-t... nézzétek csak:

Durva kedd elé nézek tehát. 😄