9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • GPoWeR
    Sziasztok!
    Lenne egy-két kérdésem: lehet, hogy nagyon alap dolog, de nem tudtam rájönni :(
    1. a billentyűzetkiosztás lehet valahol állítani? Pl védekezni sem tudok.
    2. Potiont inni csak meditation állapotban lehet? Máshogy nekem nem engedte.
    3. Kaptam ilyen armor enchancert. Azt hogy lehet rárakni az armorra?

A válaszokért köszi előre is :)
  • CalebJoe
    Csak szólok hogy hogy minden elment a játék nálam vagy 50 autosave-t csinált plusz a néhány manuális save-em már több mint 300mb lett, szóval ha valakinek furcsa hogy miért fogyott el a C:-n a hely hát ezért.
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus! Elfelejtettem elhozni az 1. részes mentésemet!
    Ki is írj a játék, hogy Witcher 1. rész mentés nem található.

Na, megyek haza érte :)
  • Pluskast
    Valaki meg tudná mondani, hogy a páncélfejlesztés nevű tárgyakat, hogy tudom felhasználni? Nem tudok rájönni. Köszi!
  • Prof William
    Akármekkora felbontásra állítom a képernyő alján és tetején fekete csík van. Mint egy moziban. hogyan lehet teljes képernyős?
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp - többet szed le, mint 28 MB...
  • Madi92
    Milyen körettel?
  • IMYke2.0.0.0
    3 alkalommal kellett megadnom a CD-kódomat, mire elkezdte leszedni a frissítést :)))
    De most már csorog lefelé a 28619 KB-nyi anyag. Juhéj!
  • tttttom
    Nekem a 4800HD széria reccenés nélkül visz a játékot. :D
  • Shiwo
    köszi...közbe kiderült, hogy előbb meg kell csinálni a Tisztességtelen ajánlat küldetést
  • cherubim06
    egy 5850 azért csak elviszi, nem
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, nagyon nem sokáig.
  • CalebJoe
    az nvidia pörgeti de az ATI szop rendesen
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen kártyát vettél?
  • zzeN
    Milyet vettél?
  • enlightened
    Srácok MEGOLDODOTT A PROBLÉMA!

Az új kártya high beállításokon is 60 fps-el viszi a játékot még csatában.

Ezt a régi 4670 -es radeon meg dobom a kukába, úgy látszik már tényleg lejárt az ideje. Az új kártya viszont pörgeti a játékot maxon mint állat:D
  • IMYke2.0.0.0
    Egy darabig - látom - nem szabad benéznem ide.
    Sok még a kérdés, és a spoiler.
  • Amiga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy emlékszem, a journal-ban ugyan az áll, hogy már legyaktad a kayran-t, valójában még nem. Varázslónő lakik a kocsma felett. De Thriss-t keresd meg, vagy Cedric-et. Illetve a végigjátszást nézd meg.
  • nyirog
    Gondolom Geralt már nem memorizálj az főzetek és fegyverek ábráit mint az elős részben, így ha azokat eladom akkor már nem tudom őket elkészíteni, ugye?
  • Amiga
    Ez azért elég gáz...
  • Micsu
    nvidia rlz
  • Amiga
    Köszi!!! Megnézem!
  • enlightened
    MA vettem csak emiatt a játék miatt egy uj videokártyát, mert a 4670 már tényleg régi volt. A mostani kártya jóval az ajánlott követelmények fölött van! A CPU is jóval afölött, remélem most már egy fps-t össze tud hozni a game, mert ha nem, tényleg nem tudok már mást kicserélni a gépben:S

ATI patch meg ugyse jön, csak a crossfireosoknek.
  • Avenger
    Akkor próbáld úgy, hogy felrakod az első részt, mentessz egyet, és megnézed hova ment, majd felülírod a régi mentéseddel :) Ha így sem működik, akkor valószínűleg valami bezavar nálad(ékezetes betű ugye nincs a felhasználó nevedben?)
  • mzprox
    Én odamásoltam a mentést ( a the withcer/saves folderekkel)ahol a witcher 2 mappa volt a mentéseival és működött
  • Adam II
    OK köszi!
  • Shiwo
    tartsd lenymva a ctrl-t és kattints a megjelenő ábra közepébe, akkor is meditálni kezd
  • Shiwo
    SPOILER

Hali !

Úgy néz ki, hogy bebugosodott nálam a Titokzatos Folyó küldi. Azt íjra, hogy kinyírtam a Kayran-t, pedig még nem is láttam... elkeveredtem valami roncshoz, ahol döglött állatok voltak, amire kiírja, hogy nem lesz elég neki.. valami levelet is találtam a roncsban, azt el is vittem egy házba, de magát a Kayran-t hogy tudom előcsalni ? Egy varázslónőt emlegetett egy NPC, de őt se találom, hogy hol van...a térkép meg nem mutat semmit ...illetve néha vannak kis zöld meg kék pöttyök, amik fingom nincs micsodák, de felkiáltó jeles helyet nem mutat...szóval merre találom a varázslónőt vagy mivel tudom előcsalni a dögöt ?
  • Adam II
    A kézikönyvben azt írják Ctrl+Esc lehet meditálni de nekem az csak a főmenüt hozza be. Nektek van ilyen problémátok?
  • temes69
    nah utánanéztem a hivatalos weboldalon hogy miért nem bírom beirkálni az aktivációs kódokat, meg miért nem bírok reggelni a dlc miatt. azt írják, hogy a betűméret van elállítgatva. vissza kell venni 100%-ra. megmondom őszintén nem emlékszem, hogy ezt piszkálgattam volna, de ha hazaérek melóból megnézem. esetleg valaki próbálta már és úgy működött?
  • Batmanci
    Nagyon kedves tőled, hogy segíteni próbálsz, de a "raktam mindenhová" ezt az elérési utat is tartalmazza. A win magyar, így raktam dokumentumokba, My documents-be, My Games-be. Sőt, mivel a doksi könyvtáram nekem máshol van, a W2 már oda mentett, így oda is letettem. Kábé 6 helyre tettem már be, de semmi.
    Egy olyan elérési utat valaki írjon már le végre, amivel működik.
    Documents and Settings\teneved\My Documents\The Witcher\Saves
    vagy vlmi hasonló.
    A W2-m jelenleg ide ment: ?:\Dokumentumok\Witcher 2\gamesaves
    Köszi.
  • Gabe18
    Én meg a kézikönyvben. Ugy hogy annyi.
  • Madi92
    Emberek, akinek grafikai bug-ja volt/van az Ati4870-el az rakjon fel egy régebbi driver-t! Sokkal régebbit! Én kínomban felraktam egy 10.10-est és láss csodát jó lett a kép! Rémes hogy Atinál mit csinálnak a driverekkel..
  • Jimmyke
    35 a max szint, asszem valami felbukkanó tutorial üzeneten olvastam.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi!
    Ja, és a számlán van a kód.

"Witcher II (PC) Extra letölthető játékbeli tartalom (DLC)
    The Witcher 2 Assassins of Kings Premium Edition DLC Mysterious Merchant: [i]biztoskiíromide[/]" :))))
  • wedge31
  • IMYke2.0.0.0
    250 új üzenet...

No megjöttem a saját The Witcher 2 példányommal - ami hiánytalan és fantasztikus! Nekem jutott poszter is.
    Babusgatom a kicsikét :)
  • Batmanci
    Nem értem, hogy miért nem térhatású a hang.
    Egy ilyen remekbe szabott proginál, hogy a faszba lehet ez gond.
    Ma minden valamire való játék 7.1 be jön ki.
    Ezt miért nem lehetett rendes hanggal piacra dobni.
    Most lejátszod a feléig, mire megoldják, így rengeteg játékélmény a zsákban marad.
    Ha valki tudja, miként lehet a 3D-s hangokat kicsalni belőle, azt tegye meg, hogy tájékoztat.
    A legkomolyabb Creative cuccom van. Minden más 2011-es játék vigyorogva megy 7.1-ben, de legalább 5.1-ben.
    Köszi.
  • Avenger
    Már kétszer legalább leírtuk, hogy hová kell.

Importing saves from the first Witcher game
    The Witcher 2 will automatically import the saves from the end of the first Witcher game only if they are located in the default folder:
    ...\My Documents\The Witcher\saves

Mindez a játék hivatalos honlapjáról.
  • Prof William
    Én anno 2 szintlépést hagytam figyelmen kívül de minden pont megmaradt. Mellesleg lehet tudni mennyi lesz a max szint?

Más. A térképen jól ki lehet zoomolni.Ha a többi ország nem csak a kinézet miatt van feltüntetve akkor jó pár helyre l lehet majd menni.