9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • CalebJoe
    ja az nvidiásoknak meg 50-60fps
  • hanta
    Üdv!
    Tudtátok regisztrálni a játékot? Mert nekem folyton azt írja ki, hogy: Kapcsolat hiba. Próbálkozz újra. :S
  • wedge31
    Egy pajzs amitöl fél percig sérthetetlen leszel.
  • mike01010101
    Mit tud az a jel?
  • Voltan
    Azért csinálhatnának valamit az ATI dologgal is, jöhetne valami patch vagy driver...
    Nem fut rosszul, de azért több lenne benne szerintem.
    High beállítások mellett 5850-nel a mocsaras városban 32-33 FPS, néha leesik 25-27re.
    Azért ennél többet kell bírnia szvsz...
  • wedge31
    Használj quen jelet a játék beépitett cheatje.
  • Prof William
    Rájöttem hogy a mocsári faluban nem éri meg azonnal szönyevadászati megbízásokat végrehajtani. Kimentem a vadonba de az első komolyabb összecsapás szétszedett és még csak nagyon taktikázva sem lehet 3-4 nél többet kibírni.

Azt hiszem próbálok egy darabig falun belül gyarapodni és majdakkor megyek ki amikor kicsit combosabb leszek.
  • BoneDragon
    Az a durva, hogy akár leveszem lowra, akár felhúzom maxra, ugyan annyi az fps. De legalább nem esik sehol sem 26 alá.
  • wedge31
    Ok, megnézem jobban, köszi.
  • Bandris86
    Pedig ott kell: a "slotos" képességek fejleszthetők vele a karakterlapon.
  • IMYke2.0.0.0
    Én jó helyen (és elég gyakran) készítettem különmentést (amikor dönteni kellett) és így végig tudtam játszani a játékot úgy, hogy Shanit, és úgyis, hogy Trisst választottam.
  • wesker24
    Habár nekem is volt W1 mentésem de az már több éve volt !

Habár akkor én is Shanit választottam és a Mókusok oldalán harcoltam !
  • IMYke2.0.0.0
    Elhiszem, de maximalista vagyok - nekem az a nüansznyi esély is kell, hogy utalást kaphatok az 1. részbeli döntésemre.
  • aricsi
    A vram-ot írt(video ram) nem sima ram.
  • wedge31
    Semmit se vesztesz vele, szvsz.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, most adtam fel.
    Át kell hoznom az 1. részt is, és csinálnom egy alapértelmezett mentést vele.
    Egyszerűen nem látja a mentéseimet a 2. rész.
    Pedig van ám, sok.

• wedge31
    Most kaptam egy mutagént hogy lehet felhasználni ? mert meditálás alatt nem megy sehogy.
  • koschwarz
    "Megszenvedtem vele, de így édes a győzelem. :)"

na én ezt hiányolom a mai játékokból. amikor nehéz, és tényleg örülsz annak, ha sikerül.
  • CalebJoe
    nagyon szépek a beszűrődő fények
  • Bandris86
    Durván 20-30 mondatról a másfél millió karakternyi szövegmennyiségből :)
  • enlightened
    Nem hinném hogy még egy 1 Giga RAM a megkévő 4-jéhez sokat dobna. A RAM nagyon nagyoon kicsit befolyásolja csak az FPS-t, nem venne észre semmit.
  • Tinman #3309
    "Ha nincsenek meg az előd elmentései, akkor miről maradok le a második részben?"

Ezt én is kérdezem! Thx előre is a válaszért!
  • fery02
    Ha nincsenek meg az előd elmentései, akkor miről maradok le a második részben?
    Ha a Tesco-ban veszem meg a PE-t, akkor is jár hozzá DLC?
    Pószterről gondolom ne álmodjak Tesco-ból. Főleg, ha az külön járna hozzá.
  • Maxtreme
    Én is maxon játszom, de valahogy szerintem az a játék leggyengébb része. De NEM nevezhető csúnyának az tény.
  • mindero
    Én a sárkánynál meghaltam vagy 15x legalább normálon (igaz hajnali 1 volt )
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet benne valami, de ez még nem ok arra, hogy konzolportként hivatkozzon mindenki rá.
  • Bandris86
    A konzol itt másodlagos. Nézd meg a DA2-t, na AZON látszik, hogy a konzol volt a cél.

A grafika szvsz gyönyörű, minden eddigit ver. A modellek arcát pedig egyáltalán nem látom műnek, mondjuk elég magas beállításokkal játszom.

Tényleg kemény a játék, de játszd nyugodtan könnyű fokozaton. Érdemes legalább kétszer végignyomni, másodikra rakhatod feljebb.
  • Jimmyke
    Power Wheel, listás inventory, item highlight helyett medál markolászás, stb.

Látszik rajta, hogy a lehető legakadálymentesebben akarják majd átportolni.
  • mike01010101
    Sajnos az animációk folytonosságánál vannak bugok gazdagon. Mászás, ugrás animációkon még dolgozhattak volna. Néha lassan reagál a gombnyomás után, ajtóknál meg ilyesmi.
  • IMYke2.0.0.0
    "Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsődleges platform" - tévedés. A konzolra csak ezután fogják átportolni.
  • Gabe18
    "Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsődleges platform"

A konzol csak lehetséges platform. Még nem is tuti hogy lesz oda.
    Nem tudom a harc miért lenne egyszerűbb. Szerintem az előző ennél is egyszerűbb volt, felvillan a kard...katt, várok, felvillan a kard...katt, várok...
  • Maxtreme
    tegnap játszottam a cucossal 2-2.5 órát. Részemről hozta azt amit elvártam tőle. Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsődleges platform, de ez van. (nem hibáztatom őket, abban van nyilván a pénz)
    Az irányítás és itt főleg a harcra gondolok, nem mondom hogy jobb vagy rosszabb, inkább más. Egyszerűbb mint az elődnél.
    A grafikai megvalósítás nagyon szép. Hangulatos helyszínek, korrekt pályadesign.
    A szinkronhangok is igényesen sikerültek.
    A gépigény az új drivernek köszönhetően teljesen átlagosnak mondható.

..és akkor jön a de. :)
    Ugyebár semmi sem lehet tökéletes, ez sem lett az.
    Amire jobban figyelhettek volna, az a harc közbeni animációk. Kicsit illúzióromboló mikor az enemy elesik, és mindenféle animáció nélkül feláll :)
    Bár a látványvilág tényleg pazar, de a modellek arcával annyira nem vagyok kibékülve. Kicsit olyan nem is tudom, mű hatást keltenek.
    A másik problémám hogy (aztán lehet csak én vagyok balfasz :) ) kissé nehézre sikeredett az cucc az összecsapásokat tekintve. Normalon játszok, de volt ahol vagy 5x meghaltam egymás után.

Ettől a 2 apróságtól eltekintve nekem nagyon tetszik eddig. (és még a javába bele sem kóstolhattam)
  • Kongy
    4 magos proci, és 1 GB VRAM dobna a sebességen.

Kayran legyőzve! Megszenvedtem vele, de így édes a győzelem. :) És a játékot továbbra is imádom! <3
  • Madi92
    Háát, nálam elég rosszul fut, gyakran lemegy az fps 20 alá is, amúgy olyan 30 szokott lenni, de még így sem mondanám folyamatosnak a képet, pedig nem vagyok magas fps-ekhez szokva. Nem tudom a te procid mennyivel jobb, gondolom 4 magot megköszöni a játék, lehet hogy azért ilyen jó nálad. A többi dolog kb megegyezik. De nálam egy csomó dolog ki van kapcsolva, Ultrára még csak rá nézni sem merek:D A Graf bugról nem is beszélve!
    Nem tudom mennyit dobna rajta, ha nem a 10.10 driver lenne fent!
  • IMYke2.0.0.0
    Mindjárt tudok segíteni, mert áthoztam a mentéseimet:

S teszem is a helyére.
  • Bandris86
    Rakd le és várj.
    Amikor lesújtana, gurulj arrébb.

Használd a pajzsot (Quen) és vmi főzetet, még a csata előtt idd meg.
  • Kongy
    Na most húzott fel a játék. Van ez a Kayran. A csápjait a Yrden jellel kéne csapdába ejteni, 2x nagynehezen sikerül is, de csak tippelgetek h hova rakjam, teljesen random módon akad be a csápja. Nem tudtok vmi specifikus helyet, ahová kell rakni a Yrden csapdát?
  • Batmanci
    Nem, nincs.
    A W1 fennt van és a mentései működnek is.
    Azokat rakosgattam már mindenhová, mert nem látta a 2.
    A 2: ?:\Dokumentumok\Witcher 2\Gamesaves
    Az 1: ?:\Dokumentumok\The Witcher\Saves
    könyvtárakban röhögnek.
    Mégsem látja őket. De ha nincs komolyabb jelentősége, akkor egyszerűbb hagyni a f*szba, csak a probléma izgat, hogy nekem vajon mi a redváért nem mükszik!?
    Köszi, Laci.
  • Bandris86
    1: a launcherben Kép és nyelv, majd Beviteli beállítások. Védekezni amúgy az E gombbal tudsz, de érdemes fejleszteni, mert eleinte gyenge.
    2: Igen, meditálni kell.
    3: Azt csak "slotos" armorokra lehet rárakni. Lesznek "slotos" fegyverek és képességek is, oda a mutagének jönnek.
  • aricsi
    Fura ez az ati problem,nekem is 4870 512mb van és legújabb driver,de nincs grafikai bug, beállítások:ultra 1440x900, csak vsync+élsimítás+legjobb mintavétel-t kapcsoltam ki és nem mértem de 30+ fps az elején a csatában bőven van,szép folyamatos a kép.