9144
-
#3330 ja az nvidiásoknak meg 50-60fps -
hanta #3329 Üdv!
Tudtátok regisztrálni a játékot? Mert nekem folyton azt írja ki, hogy: Kapcsolat hiba. Próbálkozz újra. :S -
#3328 Egy pajzs amitöl fél percig sérthetetlen leszel. -
mike01010101 #3327 Mit tud az a jel? -
#3326 Azért csinálhatnának valamit az ATI dologgal is, jöhetne valami patch vagy driver...
Nem fut rosszul, de azért több lenne benne szerintem.
High beállítások mellett 5850-nel a mocsaras városban 32-33 FPS, néha leesik 25-27re.
Azért ennél többet kell bírnia szvsz... -
#3325 Használj quen jelet a játék beépitett cheatje. -
Prof William #3324 Rájöttem hogy a mocsári faluban nem éri meg azonnal szönyevadászati megbízásokat végrehajtani. Kimentem a vadonba de az első komolyabb összecsapás szétszedett és még csak nagyon taktikázva sem lehet 3-4 nél többet kibírni.
Azt hiszem próbálok egy darabig falun belül gyarapodni és majdakkor megyek ki amikor kicsit combosabb leszek. -
#3323 Az a durva, hogy akár leveszem lowra, akár felhúzom maxra, ugyan annyi az fps. De legalább nem esik sehol sem 26 alá. -
#3322 Ok, megnézem jobban, köszi. -
Bandris86 #3321 Pedig ott kell: a "slotos" képességek fejleszthetők vele a karakterlapon. -
#3320 Én jó helyen (és elég gyakran) készítettem különmentést (amikor dönteni kellett) és így végig tudtam játszani a játékot úgy, hogy Shanit, és úgyis, hogy Trisst választottam.
-
#3319 Habár nekem is volt W1 mentésem de az már több éve volt !
Habár akkor én is Shanit választottam és a Mókusok oldalán harcoltam ! -
#3318 Elhiszem, de maximalista vagyok - nekem az a nüansznyi esély is kell, hogy utalást kaphatok az 1. részbeli döntésemre.
-
#3317 A vram-ot írt(video ram) nem sima ram. -
#3316 Semmit se vesztesz vele, szvsz. -
#3315 Na, most adtam fel.
Át kell hoznom az 1. részt is, és csinálnom egy alapértelmezett mentést vele.
Egyszerűen nem látja a mentéseimet a 2. rész.
Pedig van ám, sok.
-
#3314 Most kaptam egy mutagént hogy lehet felhasználni ? mert meditálás alatt nem megy sehogy. -
#3313 "Megszenvedtem vele, de így édes a győzelem. :)"
na én ezt hiányolom a mai játékokból. amikor nehéz, és tényleg örülsz annak, ha sikerül. -
#3312 nagyon szépek a beszűrődő fények
-
Bandris86 #3311 Durván 20-30 mondatról a másfél millió karakternyi szövegmennyiségből :) -
#3310 Nem hinném hogy még egy 1 Giga RAM a megkévő 4-jéhez sokat dobna. A RAM nagyon nagyoon kicsit befolyásolja csak az FPS-t, nem venne észre semmit. -
#3309 "Ha nincsenek meg az előd elmentései, akkor miről maradok le a második részben?"
Ezt én is kérdezem! Thx előre is a válaszért! -
#3308 Ha nincsenek meg az előd elmentései, akkor miről maradok le a második részben?
Ha a Tesco-ban veszem meg a PE-t, akkor is jár hozzá DLC?
Pószterről gondolom ne álmodjak Tesco-ból. Főleg, ha az külön járna hozzá. -
#3307 Én is maxon játszom, de valahogy szerintem az a játék leggyengébb része. De NEM nevezhető csúnyának az tény. -
mindero #3306 Én a sárkánynál meghaltam vagy 15x legalább normálon (igaz hajnali 1 volt ) -
#3305 Lehet benne valami, de ez még nem ok arra, hogy konzolportként hivatkozzon mindenki rá. -
Bandris86 #3304 A konzol itt másodlagos. Nézd meg a DA2-t, na AZON látszik, hogy a konzol volt a cél.
A grafika szvsz gyönyörű, minden eddigit ver. A modellek arcát pedig egyáltalán nem látom műnek, mondjuk elég magas beállításokkal játszom.
Tényleg kemény a játék, de játszd nyugodtan könnyű fokozaton. Érdemes legalább kétszer végignyomni, másodikra rakhatod feljebb. -
Jimmyke #3303 Power Wheel, listás inventory, item highlight helyett medál markolászás, stb.
Látszik rajta, hogy a lehető legakadálymentesebben akarják majd átportolni. -
mike01010101 #3302 Sajnos az animációk folytonosságánál vannak bugok gazdagon. Mászás, ugrás animációkon még dolgozhattak volna. Néha lassan reagál a gombnyomás után, ajtóknál meg ilyesmi. -
#3301 "Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsődleges platform" - tévedés. A konzolra csak ezután fogják átportolni.
-
Gabe18 #3300 "Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsődleges platform"
A konzol csak lehetséges platform. Még nem is tuti hogy lesz oda.
Nem tudom a harc miért lenne egyszerűbb. Szerintem az előző ennél is egyszerűbb volt, felvillan a kard...katt, várok, felvillan a kard...katt, várok... -
#3299 tegnap játszottam a cucossal 2-2.5 órát. Részemről hozta azt amit elvártam tőle. Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsődleges platform, de ez van. (nem hibáztatom őket, abban van nyilván a pénz)
Az irányítás és itt főleg a harcra gondolok, nem mondom hogy jobb vagy rosszabb, inkább más. Egyszerűbb mint az elődnél.
A grafikai megvalósítás nagyon szép. Hangulatos helyszínek, korrekt pályadesign.
A szinkronhangok is igényesen sikerültek.
A gépigény az új drivernek köszönhetően teljesen átlagosnak mondható.
..és akkor jön a de. :)
Ugyebár semmi sem lehet tökéletes, ez sem lett az.
Amire jobban figyelhettek volna, az a harc közbeni animációk. Kicsit illúzióromboló mikor az enemy elesik, és mindenféle animáció nélkül feláll :)
Bár a látványvilág tényleg pazar, de a modellek arcával annyira nem vagyok kibékülve. Kicsit olyan nem is tudom, mű hatást keltenek.
A másik problémám hogy (aztán lehet csak én vagyok balfasz :) ) kissé nehézre sikeredett az cucc az összecsapásokat tekintve. Normalon játszok, de volt ahol vagy 5x meghaltam egymás után.
Ettől a 2 apróságtól eltekintve nekem nagyon tetszik eddig. (és még a javába bele sem kóstolhattam) -
#3298 4 magos proci, és 1 GB VRAM dobna a sebességen.
Kayran legyőzve! Megszenvedtem vele, de így édes a győzelem. :) És a játékot továbbra is imádom! <3 -
Madi92 #3297 Háát, nálam elég rosszul fut, gyakran lemegy az fps 20 alá is, amúgy olyan 30 szokott lenni, de még így sem mondanám folyamatosnak a képet, pedig nem vagyok magas fps-ekhez szokva. Nem tudom a te procid mennyivel jobb, gondolom 4 magot megköszöni a játék, lehet hogy azért ilyen jó nálad. A többi dolog kb megegyezik. De nálam egy csomó dolog ki van kapcsolva, Ultrára még csak rá nézni sem merek:D A Graf bugról nem is beszélve!
Nem tudom mennyit dobna rajta, ha nem a 10.10 driver lenne fent! -
#3296 Mindjárt tudok segíteni, mert áthoztam a mentéseimet:
S teszem is a helyére.
-
Bandris86 #3295 Rakd le és várj.
Amikor lesújtana, gurulj arrébb.
Használd a pajzsot (Quen) és vmi főzetet, még a csata előtt idd meg. -
#3294 Na most húzott fel a játék. Van ez a Kayran. A csápjait a Yrden jellel kéne csapdába ejteni, 2x nagynehezen sikerül is, de csak tippelgetek h hova rakjam, teljesen random módon akad be a csápja. Nem tudtok vmi specifikus helyet, ahová kell rakni a Yrden csapdát? -
#3293 Nem, nincs.
A W1 fennt van és a mentései működnek is.
Azokat rakosgattam már mindenhová, mert nem látta a 2.
A 2: ?:\Dokumentumok\Witcher 2\Gamesaves
Az 1: ?:\Dokumentumok\The Witcher\Saves
könyvtárakban röhögnek.
Mégsem látja őket. De ha nincs komolyabb jelentősége, akkor egyszerűbb hagyni a f*szba, csak a probléma izgat, hogy nekem vajon mi a redváért nem mükszik!?
Köszi, Laci. -
Bandris86 #3292 1: a launcherben Kép és nyelv, majd Beviteli beállítások. Védekezni amúgy az E gombbal tudsz, de érdemes fejleszteni, mert eleinte gyenge.
2: Igen, meditálni kell.
3: Azt csak "slotos" armorokra lehet rárakni. Lesznek "slotos" fegyverek és képességek is, oda a mutagének jönnek. -
#3291 Fura ez az ati problem,nekem is 4870 512mb van és legújabb driver,de nincs grafikai bug, beállítások:ultra 1440x900, csak vsync+élsimítás+legjobb mintavétel-t kapcsoltam ki és nem mértem de 30+ fps az elején a csatában bőven van,szép folyamatos a kép.