The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
El ne hidd már.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dettó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megmondom õszintén, hogy engem ezzel a "mindenkit elkapunk és beperelünk/megbûntetünk, aki lewarezolja" nagyon beparáztattak! Én ha nem rendeltem volna elõ lehet, hogy nem merném letölteni!

Tuti, hogy a Playonnak rá vannak állítani magyar emberei erre a témára!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

cSuwwi
most ~300k másodperc az kb. 3.5 nap, vagyis kedden fog lejárni

shit happens

30 óra? Akkor vasárnap hajnalban megjelenik? Nem hinném...

Inkább annyi másodperc múlva ami oda van írva.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TBTPumpa
A megjelenésig hátralévõ idõ: 30 óra, 17 perc, 30 másodperc

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nagyon jó a fõoldal, az a számláló mi lenne?

Shep
Pont ezt akartam én is írni. Én eddig nem nagyon nézegettem videokat a játékból ezért most meglepõdve tapasztaltam ,hogy igen összetettnek tûnik az egész. Fõleg a harcrendszer.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Videóban, mikor kardal ugrik és jól megszurkálja az ellent, mintha az AC-t látnám...😊

Solid Snake
dejó bedöglött a witcher fõoldala

Jó ez, csak itt nem Geralt van megformázva hanem valami mocsári goblin...
Gyûjtõk ezért évek múlva egy vagyont fizetnek majd! <#buck>

Eléggé élethû, egészen hasonlít arra az óvónénimre, akit ovis koromban formáztam meg gyurmából<#hehe>

TBTPumpa
Mi bajotok van vele?
Láttam tõle pár videót a YouTube-on, de elég is volt...

IMYke2.0.0.0
No, akkor rögtön gyalogtúrát szerveznék, és Z.egerszegbõl is kikergetném... sõt, a világból!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Tök élethû sztem. <#hehe>
wedge31
Már szóltam a modiknak egyenlöre túl elfoglaltak...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Eredeti kora középkori agyagszobor, amit a közeli ásatáson tártak fel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Meg kell kérni Tirexi kollégát, egy 60 órás HD végigjátszás erejéig térjen vissza... <#hehe>

jó csak nekem nincs idõm ezt végigtolni, meg nem magyar szinkronos szóval nálam bukott a játék, de azért beletekernék hol milyen helyszín van, hangulat stb.

IMYke2.0.0.0
Hát, majdnem tényleg az (túró... lótúró <#hehe>)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szerintem elveszi a játék lényegét, mert nem a saját döntéseid vannak benne
Mi a túró az ott alul?<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy eléggé nyitott lesz a játék, nem hiszem, hogy bármiféle ilyen kezdeményezés sikerrel járna.

zzeN
Minek az neked?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Kösz, ezt már én is néztem csak gondoltam volt már valami teszt vagy ilyesmi amibõl kiderül ,hogy atomerõmû kell neki.

videó végigjátszásra gondoltam

Kérdés: Valaki veszi majd a fáradságot hogy készít majd magyar felirattal végigjátszást? Köszi ha igen!

Solid Snake
Lol editon <#taps>
Solid Snake
http://en.thewitcher.com/<#worship><#eljen>
Rage47
mi az a gyurmafej?😄
jóvan, amúgy OST és artbook már tölthetõ valahonnan? vagy csak a videók vannak?

Solid Snake
Vaj Ákos pro edition:
<#nezze><#hehe>
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226674_1538839129950_1804067287_915228_1323441_n.jpg
Shep
Gépigénye vajon mennyivel lesz magasabb, mint az elsõ résznek, természetesen nem a minimum grafikára gondolok ?😊

IMYke2.0.0.0
Támogatom az ötletet!

zzeN
Válasszunk már egy HG-t, azt tegye ki a banner alá a warez topik linkjét.

IMYke2.0.0.0
A +2000 Ft nem véletlen - egy ekkora volumenû játék honosításának végszámlájára nyugodtan hat jegyû számot (ha nem hetet!) képzelhetsz a 'Ft' elé!

TBTPumpa
Csak a magyarnál ingyenes.
Angolnál a szállítási költség téged terhel!
A magyarral jobban jársz szerintem!

Victor1103
Hát én jövõhét Hétfön fogok államvizsgázni angol nyelven szóval valahogy csak megbírkózok majd az eredeti nyelvvel XD
A szállítási költség az amirõl nem találok infót az oldalon, hogy most az angolnál is ingyenes-e vagy csak a magyarnál

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

A magyar verzióban a játék feliratai, illetve a kézikönyv a magyar (a CE változatban a végigjátszási útmutató is).

Rengeteg (és nem mindig egyszerû) szöveg van a játékban, szóval ha nem vagy perfekt angol, akkor inkább a magyart válaszd. Bár szerintem egyébként is azt érdemes: nagyon jól sikerült a fordítás 😊
Victor1103
Na már ott vagyok a határán hogy megrendeljem csak azt nem értem hogy az elõrendeli akció ingyenes szállítási költsége csak a magyar nyelvû verziónál van feltüntetve az angolnál nem. Ettõl függetlenül mindkettõnél érvényes a dolog?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Rage47
jobb is
1-õt szinkronnal kezdtem - rá is nyomta az egész hangulatra a bélyegét, eléggé megutáltam a witchert
remélem a 2 elfeledteti ezt
zzeN
Nincs magyar szinkron, csak felirat!

Amekkora sikere ennek lesz, azt konzolon egy közepesnél némileg jobban fogyó játék is hozza simán. Ha PS3-360 is jön egyszerre akkor meg röhögve.
Wii-n meg minden szutyok eladható milliós tételben.
Úgyhogy nem túl valószínû hogy a Witcher 2 sikere nagyon megrengetné a kiadókat hogy "lám milyen jó volt adjuk ki mi is pc-ra az akármit".

Victor1103
most nézem a gamestop.hu oldalát és totál összezavarodtam. Van a prémiumból angol (7990huf) és magyar nyelvû(9990huf) kiadás is? Most a magyarban a teljes játék magyar vagy csak a feliratok? Ez mondjuk elég fura hogy +2000huf a hangariszki nyelven akarod tolni

armageddon666
W2 sikerébõl normális embernek az jön le, hogy tartalmas játékot kell csinálni, és azt veszik az emberek. A kiadók elkezdenek számolni, és rájönnek, hogy még így is jobban megéri a CoD8, a Sims4, meg a konzolos játékok. Illetve nem is konzolosok, hanem multiplatform dolgok, de kb. ugyanaz. Szerintem a konzolok korlátot szabnak az igazán jó játékoknak :\ PCn sokkal nagyobb a szabadság.

@

Nem arról van szó, hogy a W2 mindent, teljes mértékben meg fog változtatni. Valószínûleg igazad van, ezt elismerem, de azért én nem állítanám teljes bizonyossággal, hogy valami változást ne tudna kiváltani (elég nagy eladási szám esetén) a W2. Ha ez naivság, akkor bevállalom, naiv vagyok 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

balee4
Köszi, remélem még hétfõn is elõrendelõi fázisban lesz. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord