The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Nekem is jól jönne 1 mentés, nincs kedvem végigvinni😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TBTPumpa
a Witcher 2-höz érkezõ összes DLC teljesen ingyenes lesz. A CD Projeknek nincs képe hozzá, hogy egy-egy "extra semmiségért" pénzt kérjen. Egyedül majd az esetleges kiegészítõknek lesz árcimkéjük, de azok bizonyára ennek megfelelõ mennyiségû tartalommal fognak rendelkezni.

Sõt, az is kiderült, hogy a Troll Trouble nevû mellékküldetés DLC formájában már a játék megjelenésének napján elérhetõ lesz.

Illetve új videó a Witcher 2 királyairól

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

The Protector
Hy.Elõrendeltem a játékot és engem nem érdekel a titokzatos árus DLC de viszont a harcos dlc ami a gamestarhoz van az érdekel.Szívesen elcseréném arra ha valakit ez érdekel.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ennyi hozzászólással nem tudok lépést tartani, remélem nem volt még ez a TeCsõ csatorna a TW2 zenéivel.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Nem szükséges a játékhoz, de feltudnád majd rakni azt a mentést valamelyik fájlcserélõre? Én is a mókusok oldalán döntöttem, tudom tudom ezelõtt sok döntést kellett bevállalni de az utolsó a leglényegesebb...
rotator
Hm, keddig még be kéne fejezni az elsõ részt a Mókusok oldalán, utolsó fejezetben vagyok. Mondjuk a többi végigjátszásom mentései nincsenek meg, lesz az elején valami beállítás, hogy kb. milyen orientáltsággal induljunk neki (á la Mass Effect 2)?

Malakai
Azért remélem tényleg lehet majd az elején kiválasztani is a döntéseket, az alternatívákért nem biztos, hogy mindig végig akarom tolni majd az elsõ részt is. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

És azt a 40-et meg is szorozhatod kettõvel, mert két "fõszál" van a játékban 😊
klassz lesz én is nem rég toltam újra az 1-et meg meg is van az elõzõ mentésem is 😄

TBTPumpa
Csak a fõszál 40 óra?
Nekem a teljes DA2 végigjátszása, minden küldetéssel együtt, normál fokozaton volt majdnem 40 óra... Eléggé nagy játék lesz ez!

Malakai
Nekem se voltak meg a mentések, ezért kezdtem el újra nemrég.
De nekem az rémlik, hogy csak a döntéseket hozza át, a felszerelesébõl, tapasztalatból semmit.

Hm, mióta van lelõve a hivatalos withcer fórum?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jah és, hogy a 4:3-as 5:4-es és 16:9-es natív felbontást is hamar elérhetõvé teszik majd teljes képernyõs verzióban... remélem nem sokáig kell letterboxban játszani!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én abban reménykedem, hogy lesz majd letölthetõ angol felirat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Cartman nagyon jó volt Dandelionnak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rögtön megjelenéskor kapunk egy bónusz questet!!! Szuper! DLC-k ingyenesek lesznek, nagyobb kiegészítõkért azért majd elkérnek valamennyi pénzmagot!

Mentés importálással nem csak döntéseket, de páncélt, pénzt és még be nem jelentett dolgokat is lehet szerezni (kár, hogy már nincs meg a mentésem.... de sebaj, majd befigyel egy witcher 1 végigjátszás, majd utána egy witcher 2 is)!

Végül megerõsítésre került a cikk alapján, hogy csak a fõszál végigjátszása 40 óra... mellékküldetésekkel ez a szám felszökhet 80-120 órára is!

Meg kell mondjam, hogy nagyon szimpatikusa a srácok hozzáállása, még a végén tényleg átveszik pc-s fronton a legjobb rpg fejlesztõ címet!

Baromi izgatott vagyok már!!!! Mikor van már a kezemben????<#smile>

UI.: Mindenki vegye meg a játékot, aki tudja... támogassuk a srácokat, hogy ne halljon ki és készüljön még minõségû RPG a PC-s piacon!!!

Prince23
Súlyos szavak 😄

TBTPumpa
Csak magyar felirat lesz!

Voltan
Ugye nem lesz magyar szinkron? Vagy legalábbis át lehet majd állítani angolra?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bélanéni
Chopin-ra gondolsz? Szerintem is az!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

nagyon állat videók 😄

a lassú zongora játék zene az tuti hogy Frederic Shopen
TBTPumpa
Launch Trailer

wedge31
The Witcher 2 Gameplay - How To Kill A Witcher

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

a Finisher Pack és a Ultimate Alchemy Suit benne lesz a következõ Gamestar-ban
TBTPumpa
Szerintem mindegy, hogy hol veszed meg a játékot.
A lényeg, hogy támogatod a fejlesztõket, illetve a pénzéhes kiadókat!

Malakai
Steam eleve drága (kivétel amikor jó akciók vannak 😊.

Én végülis meghagytam a TheHut-os rendelésem, 7400Ft, nincs szállítási költség, igaz késõbb kapom meg és nem a Secret Merchant (Titokzatos árus) DLC lesz mellette, hanem a Finisher Moves (2 kivégzés animáció).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A magyar ha jól értem csak felirat, de amúgy is angolul játszanék, azt szoktam meg.
Postaköltség helyett meg elbattyogok érte.. nincs olyan félreesõ helyen.
TBTPumpa
7900 Ft-ért Angol nyelvût kapsz náluk, 9900 Ft-ért pedig magyar nyelvût!
Ha a magyart veszed, nem kell postaköltséget sem fizetned!
Jó ötlet a CDG részérõl ez az olcsó Pick Pack Pont, de errefelé nincs a közelben ilyen lehetõség... Sopron illetve Gyõr lenne, de nekem mindkettõ messze van, úgyhogy olcsóbban jövök ki, ha nincs szállítási költség! 😄

TBTPumpa
Erõs túlzás, hogy minden idõk legjobb PC-s játéka lesz... Legfeljebb az RPG-k között!
A Launch Trailer nagyon jó, de a többi videóban látható, hogy a játék egyes részeken akadozik, ez ugye nem azt akarja jelenteni, hogy rossz a programozás és brutál hardver kell majd hozzá. Vagy csak a közelgõ megjelenési idõ miatt (amit nem akartak még eltolni) összecsapták a játékot?
Minden esetre engem meggyõztek! Mérföldekkel több, komolyabb és jobb játék lesz mint a Dragon Age 2, amit szintén megvettem! 😄

Na jó bár ép le vagyok égve, de 7900-ért jöhet... 😊
Solid Snake
#1896<#hehe>
rotator
Én maradtam a CDG-nál a rendelést illetõen, a GLS csak nem töri darabokra a szobrot (eddig nem volt gond velük ilyen téren).

lolSL
az nem a magyar kiadás, megjutalmazzák azt aki jó fiú volt és megtanult angolul a suliban 😊

Tudja valaki miért ilyen olcsó a játék a gamestop-on? Steamen "akciósan" több mint 11k és az csak digital edition a másik meg cd doboz meg egyéb bóvli 😊
bélanéni
Én is hanyagolni akartam, de megnézem az összeset már nem érdekel.
Az elsõ Launch trailer az ki*aszott súlyos, ezek "elmebetegek".

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Malakai
Az elsõ launch trailert még megnéztem, de inkább hanyagolok mostmár minden audiovizuális infót, engem már nagyon régóta nem kell meggyõzniük. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bélanéni
Ba**dmeg, ezek nem tudom, milyen zeneszerzõvel dolgoznak, de a zenék istenesek!! <#eljen><#puszis>

bélanéni
Szerintem minden idõk eddigi legjobb PC játéka.

zzeN
2 új trailer: How to kill a witcher és a Hope.

Az 1. funny, a 2. spoileres.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
második launch trailer

Összese 3 van. Elsõ videóban van egy titkos üzenet ami fél secre felvillan kg. Itt a szöveg belõle.

Here's the secret message on the last frame:

Hi, a few words from the Witcher 2 Assassin of Kings development team. We've been working on the Witcher 2 for 4 bloody long years and we've put our heart and soul into it. We really think it was worth it, but of course you will pass final judgment.

BTW: Did you know about the three different launch trailers? The one you just watched was called 'Hope' and if you look on the net you can find two more: 'Love & Blood' and 'Disdain & Fear'. Happy hunting! And enjoy watching! By the way, can you guess who the famous composer is from this trailer?

...and one more thing, we kindly ask you, please don't pirate the game. We really want to bring you some goodness in the future.

PS You are welcome to our brand new website www.thewitcher.com. Here you will find a new movie called World of Witcher 2.

PS2 On Tuesday we are releasing our first DLC. Free. Because from CDProjektRed you can expect DLC 4 FREE!

PS3 ...it will also happen someday (in regard to porting to PS3). Don't forget that you can order our game from our beloved beautiful sister company GOG.com

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Úgy legyen! <#eljen>

Annak idjén az elsõ rész gyönyörûen futott középkategóriás gépeken. Mondjuk én elfogult vagyok, mert a kedvenc játékomról van szó. Nagyon remélem én is, hogy a lengyel skacoknak nem szállt el az agyuk az elsõ rész sikere után, és nem állnak be a Multi játékfejlesztõ cégek soraiba, akiknek az alapelvük: "futószalagon kiszarni, gyorsan, egy csomó optimalizálatlan, konzolról portolt valamit" csak el lehessen adni!
Szerintem ez a kis csapat most büntetni fog!😊
Már csak egy dolog miatt aggódom, hogy jól fusson 1280x1024-ben minimum medium beállításon (ha potyán veszem agyfa...szt kapok, gépfejlesztésre most végképp nem futja!)

Most már nem kell aggódnom, mert szerdán már legálisan nyomhatom... keddet meg röhögve (esetleg virágbolti Fable 3-al) kibírom már!

Én már azért is megadom nekik a + 2000-et, hogy a Witcher-t nem Vajáknak, Dandelion-t meg nem Kökörcsinnek fordították!

Mondasz valamit... Mivel én is sokat költöttem már idén játékra/gépre... ezért (hacsak addig nem kapok valami vezérigazgatói állást, vezérigazgatói fizetéssel), akkor a SKyrim, majd késõbb olcsón lesz meg nekem!

CDG-nél meg, ha pick pack ponttal rendeled csak 290-et fizetsz a szállításért<#beka3>

Én is megvettem és én nem bántam meg! Szerintem jó, csak túl nagy elvárásai voltak egyeseknek (Ha számítottál rá, hogy annyi butítás lesz benne, mint az ME1-rõl ME2-re átálláskor, akkor nem ért meglepetés)!