9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ratgab
    Hát ez nem túl bíztató! DLC letöltést elindítottam és folyamatos kapcsolati hiba... néha csatlakozás a szerverhez felirat...
  • ratgab
    Elég tréül lett ez így megcsinálva!
  • Palinko
    megegyeztünk :D
  • cylonflatus
    Újraindítottam én már rengetegszer, hiába. 2 dlc? Nekem csak a TT-t írja bal oldalon... azt csinálja, hogy amikor elindítom a launchert egyből kapcsolódni akar valami szerverre, aztán hibaüzi "kapcsolódási hiba" és ennyi... a letölthető tartalom menüben meg hiába klikkelek a TT-re, alul kiírja, hogy letöltés és ennyi... rohadtul unom most már, egy kicsit játszok most szerintem, mert órák óta ezzel a szarral kínlódok :(
  • CalebJoe
    az érdekes ha ezeket ráadom akkor vagy 10fps leesik, de viszont mint minden játéknál ha az árnyékból visszaveszel még jobban fog menni
  • wedge31
    Várj meg kb egy hét és én is ott vagyok és elmondom...
  • Palinko
    de akkor tudod hogy kell ahhoz a mágikus erőhelyhez jutni?
  • Daell Drow
    Na nekem a 2894-es hszben levo bealllitasokkal 1680ban stabil 35 fps.
    Konfig az alairasomban, azert remelem hogy atihz is lesz valami driver ami megdobja meg egy kicsit az fps szamot.

Amugy a game nagyon tetszik, hangulatos. A H&S harcrendszerrel nincs bajom, es tetszik hogy ha 5en jonnek akkor mindenki tamad. Es nem alnak korbe 2 meteres sugarban es varjak a sorukat.
  • ratgab
    Most sikerült! Launchert indítsd újra a játék regisztrálása után és akkor a letölthető tartalmak közt megjelenik mindkét DLC!
  • Kongy
    Én most keresem Cedric-et, már legyőztem a dagadékot

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a king slayert, de sajna megúszta. :S
  • Kongy
    Majd csinálnak valamit vele.
  • Palinko
    Prince 23 előttem van
  • cylonflatus
    Nekem se tölti le, de rohadtul nem értem mi baja van...
  • wedge31
    Persze.
  • ratgab
    Valakin a troll trouble-t sikerült letölteni/aktiválni?
  • wedge31
    Lehet, hogy még senki se tart ott...
  • tttttom
    1680x1050-es felbontáson és közepes beállításin. Mellette még 2 giga ram van alatta csak. :) Meg AMD Athlon64 2x2.6 Ghz. :)
  • Kongy
    SSAO kivételével csúnyább lesz a game?
  • Kongy
    11.3, vagyis közvetlen a legfrissebb előtti. Kifogástalanul fut a játék, magas minőségen.
  • CalebJoe
    én azért tértem át annó ati-ra mert olcsóbb volt de lehet következő kártyám nvidia lesz megint
  • wedge31
    Azért ez pofátlanság a fejlesztök részéről, hogy ennyire kicsesznek rendszeresen az atisokal, többek közt ezért is maradok a nvidiánnál.
  • Palinko
    szóval senki sem tudja mit kell csinálni mikor keresem a mágikus erőhelyet és el kell jutni a toronyhoz?
  • CalebJoe
    ha leveszem az extrákat shadow über meg ilyenek akkor 30fps felé is néha felmegy
    Az első rész is elég szarul ment annó meg sokat is töltött de a patchek segitettek rajta itt is ez lesz csak még korai
  • ratgab
    Amit letölt automatikusan vagy jön ennek megoldására egy patch?
  • enlightened
    Várd meg a patchet.
  • ratgab
    Regisztráltam a játékot és utána a letölthető tartalomnál lehet ezt megadni, de mindig azt írja érvénytelen a kód!
  • enlightened
    Te konfigodon hogy megy a játék? Neked is hasonló a kártyád mint 5770 csak 1 -e alatta.
  • enlightened
    Tőlem nem kért kódot! de mindenkinél, majd gondolom ezt is javítják.
  • CalebJoe
    hát ha 15-nél úgy érzi hogy jó akkor az valami alkalmi játékos lehet, mert egy régi vagy profi gamer azért azt megérzi egyből hogy itt nincs valami rendben
    ok valamelyik játéknál a 30 a max de itt lehet 60 is
  • ratgab
    Valakinek sikerült a DLc-t beizzítani, mert nekem invalid code-ot ír?
  • enlightened
    Hát ja, és az nem olyan rossz. Szóval nem értem a 20 fps-t. A Core 2 Quad mellett. Kongy te milyen catalysttel tolod? Legfrissebbel, vagy valamelyik régebbivel?
  • enlightened
    Sokan ugy mondják hogy jol fut nekik, hogy FPS mérőt be se izzítják, mert azt se tudják mi az. Lehet hogy 15 fps-el megy neki, csak úgy érzi ez jó, mert nem tudja milyen lenne 40-el :D
  • Kongy
    HD5770 inkább egy 4870 DX11 támogatással...
  • CalebJoe
    az lehetetlen látván a konfigod gyenge memória és már elég elavult kártya az hogy
  • enlightened
    Hmmm, fura pedig a kártyád gyengébb mint a haver HD5770-e, mert az a4850 és a 4870 között van. Akkor lehet neked valami más catalyst van fennt. Melyik van fennt neked?
  • JaSoN HuNTeR #3375
    Nálam jól fút Magas beállitáson. Fable 3 jobban akad nekem fullba. :D:D
  • enlightened
    Hát ja, ha lesz patch akkor szerintem én is megvárom hátha rádob a dologra, bár kétlem hogy ezt javítani fogják. Mind1 addig Fable 3-ra áttérek és majd elkezdek witcherezni ha kijött a javítás.

De egyébként ígértek javítást, az ATIsoknak vagy ez csak valami reménykedés?
  • Prince23
    Meg van. Ittam egy macskát. megoldva :D
  • cylonflatus
    Amúgy érdekes még, hogy amikor a launcher elindul őszerinte is online vagyok. Aztán amikor kapcsolódna a szerverhez kis idő és jön a hibaüzi meg a halálfej a bal felső sarokban, miszerint nem vagyok online....
  • ratgab
    Pár perc múlva nyilatkozom (ha isten, a gépem és a lemezek is úgy akarják), hogy hogyan fut nálam!