The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sõt, az is kiderült, hogy a Troll Trouble nevû mellékküldetés DLC formájában már a játék megjelenésének napján elérhetõ lesz.
Illetve új videó a Witcher 2 királyairól
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekem a teljes DA2 végigjátszása, minden küldetéssel együtt, normál fokozaton volt majdnem 40 óra... Eléggé nagy játék lesz ez!
De nekem az rémlik, hogy csak a döntéseket hozza át, a felszerelesébõl, tapasztalatból semmit.
Hm, mióta van lelõve a hivatalos withcer fórum?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mentés importálással nem csak döntéseket, de páncélt, pénzt és még be nem jelentett dolgokat is lehet szerezni (kár, hogy már nincs meg a mentésem.... de sebaj, majd befigyel egy witcher 1 végigjátszás, majd utána egy witcher 2 is)!
Végül megerõsítésre került a cikk alapján, hogy csak a fõszál végigjátszása 40 óra... mellékküldetésekkel ez a szám felszökhet 80-120 órára is!
Meg kell mondjam, hogy nagyon szimpatikusa a srácok hozzáállása, még a végén tényleg átveszik pc-s fronton a legjobb rpg fejlesztõ címet!
Baromi izgatott vagyok már!!!! Mikor van már a kezemben????<#smile>#smile>
UI.: Mindenki vegye meg a játékot, aki tudja... támogassuk a srácokat, hogy ne halljon ki és készüljön még minõségû RPG a PC-s piacon!!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A lényeg, hogy támogatod a fejlesztõket, illetve a pénzéhes kiadókat!
Én végülis meghagytam a TheHut-os rendelésem, 7400Ft, nincs szállítási költség, igaz késõbb kapom meg és nem a Secret Merchant (Titokzatos árus) DLC lesz mellette, hanem a Finisher Moves (2 kivégzés animáció).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Postaköltség helyett meg elbattyogok érte.. nincs olyan félreesõ helyen.
Ha a magyart veszed, nem kell postaköltséget sem fizetned!
Jó ötlet a CDG részérõl ez az olcsó Pick Pack Pont, de errefelé nincs a közelben ilyen lehetõség... Sopron illetve Gyõr lenne, de nekem mindkettõ messze van, úgyhogy olcsóbban jövök ki, ha nincs szállítási költség! 😄
A Launch Trailer nagyon jó, de a többi videóban látható, hogy a játék egyes részeken akadozik, ez ugye nem azt akarja jelenteni, hogy rossz a programozás és brutál hardver kell majd hozzá. Vagy csak a közelgõ megjelenési idõ miatt (amit nem akartak még eltolni) összecsapták a játékot?
Minden esetre engem meggyõztek! Mérföldekkel több, komolyabb és jobb játék lesz mint a Dragon Age 2, amit szintén megvettem! 😄
Az elsõ Launch trailer az ki*aszott súlyos, ezek "elmebetegek".
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Összese 3 van. Elsõ videóban van egy titkos üzenet ami fél secre felvillan kg. Itt a szöveg belõle.
Here's the secret message on the last frame:
Hi, a few words from the Witcher 2 Assassin of Kings development team. We've been working on the Witcher 2 for 4 bloody long years and we've put our heart and soul into it. We really think it was worth it, but of course you will pass final judgment.
BTW: Did you know about the three different launch trailers? The one you just watched was called 'Hope' and if you look on the net you can find two more: 'Love & Blood' and 'Disdain & Fear'. Happy hunting! And enjoy watching! By the way, can you guess who the famous composer is from this trailer?
...and one more thing, we kindly ask you, please don't pirate the game. We really want to bring you some goodness in the future.
PS You are welcome to our brand new website www.thewitcher.com. Here you will find a new movie called World of Witcher 2.
PS2 On Tuesday we are releasing our first DLC. Free. Because from CDProjektRed you can expect DLC 4 FREE!
PS3 ...it will also happen someday (in regard to porting to PS3). Don't forget that you can order our game from our beloved beautiful sister company GOG.com
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerintem ez a kis csapat most büntetni fog!😊