9144
-
ratgab #3410 Hát ez nem túl bíztató! DLC letöltést elindítottam és folyamatos kapcsolati hiba... néha csatlakozás a szerverhez felirat... -
ratgab #3409 Elég tréül lett ez így megcsinálva! -
#3408 megegyeztünk :D -
#3407 Újraindítottam én már rengetegszer, hiába. 2 dlc? Nekem csak a TT-t írja bal oldalon... azt csinálja, hogy amikor elindítom a launchert egyből kapcsolódni akar valami szerverre, aztán hibaüzi "kapcsolódási hiba" és ennyi... a letölthető tartalom menüben meg hiába klikkelek a TT-re, alul kiírja, hogy letöltés és ennyi... rohadtul unom most már, egy kicsit játszok most szerintem, mert órák óta ezzel a szarral kínlódok :( -
#3406 az érdekes ha ezeket ráadom akkor vagy 10fps leesik, de viszont mint minden játéknál ha az árnyékból visszaveszel még jobban fog menni -
#3405 Várj meg kb egy hét és én is ott vagyok és elmondom... -
#3404 de akkor tudod hogy kell ahhoz a mágikus erőhelyhez jutni? -
#3403 Na nekem a 2894-es hszben levo bealllitasokkal 1680ban stabil 35 fps.
Konfig az alairasomban, azert remelem hogy atihz is lesz valami driver ami megdobja meg egy kicsit az fps szamot.
Amugy a game nagyon tetszik, hangulatos. A H&S harcrendszerrel nincs bajom, es tetszik hogy ha 5en jonnek akkor mindenki tamad. Es nem alnak korbe 2 meteres sugarban es varjak a sorukat. -
ratgab #3402 Most sikerült! Launchert indítsd újra a játék regisztrálása után és akkor a letölthető tartalmak közt megjelenik mindkét DLC! -
#3401 Én most keresem Cedric-et, már legyőztem a dagadékot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a king slayert, de sajna megúszta. :S -
#3400 Majd csinálnak valamit vele. -
#3399 Prince 23 előttem van -
#3398 Nekem se tölti le, de rohadtul nem értem mi baja van... -
#3397 Persze. -
ratgab #3396 Valakin a troll trouble-t sikerült letölteni/aktiválni? -
#3395 Lehet, hogy még senki se tart ott... -
tttttom #3394 1680x1050-es felbontáson és közepes beállításin. Mellette még 2 giga ram van alatta csak. :) Meg AMD Athlon64 2x2.6 Ghz. :) -
#3393 SSAO kivételével csúnyább lesz a game? -
#3392 11.3, vagyis közvetlen a legfrissebb előtti. Kifogástalanul fut a játék, magas minőségen. -
#3391 én azért tértem át annó ati-ra mert olcsóbb volt de lehet következő kártyám nvidia lesz megint -
#3390 Azért ez pofátlanság a fejlesztök részéről, hogy ennyire kicsesznek rendszeresen az atisokal, többek közt ezért is maradok a nvidiánnál. -
#3389 szóval senki sem tudja mit kell csinálni mikor keresem a mágikus erőhelyet és el kell jutni a toronyhoz? -
#3388 ha leveszem az extrákat shadow über meg ilyenek akkor 30fps felé is néha felmegy
Az első rész is elég szarul ment annó meg sokat is töltött de a patchek segitettek rajta itt is ez lesz csak még korai -
ratgab #3387 Amit letölt automatikusan vagy jön ennek megoldására egy patch? -
#3386 Várd meg a patchet. -
ratgab #3385 Regisztráltam a játékot és utána a letölthető tartalomnál lehet ezt megadni, de mindig azt írja érvénytelen a kód! -
#3384 Te konfigodon hogy megy a játék? Neked is hasonló a kártyád mint 5770 csak 1 -e alatta. -
#3383 Tőlem nem kért kódot! de mindenkinél, majd gondolom ezt is javítják. -
#3382 hát ha 15-nél úgy érzi hogy jó akkor az valami alkalmi játékos lehet, mert egy régi vagy profi gamer azért azt megérzi egyből hogy itt nincs valami rendben
ok valamelyik játéknál a 30 a max de itt lehet 60 is
-
ratgab #3381 Valakinek sikerült a DLc-t beizzítani, mert nekem invalid code-ot ír?
-
#3380 Hát ja, és az nem olyan rossz. Szóval nem értem a 20 fps-t. A Core 2 Quad mellett. Kongy te milyen catalysttel tolod? Legfrissebbel, vagy valamelyik régebbivel? -
#3379 Sokan ugy mondják hogy jol fut nekik, hogy FPS mérőt be se izzítják, mert azt se tudják mi az. Lehet hogy 15 fps-el megy neki, csak úgy érzi ez jó, mert nem tudja milyen lenne 40-el :D -
#3378 HD5770 inkább egy 4870 DX11 támogatással... -
#3377 az lehetetlen látván a konfigod gyenge memória és már elég elavult kártya az hogy -
#3376 Hmmm, fura pedig a kártyád gyengébb mint a haver HD5770-e, mert az a4850 és a 4870 között van. Akkor lehet neked valami más catalyst van fennt. Melyik van fennt neked? -
#3375 Nálam jól fút Magas beállitáson. Fable 3 jobban akad nekem fullba. :D:D -
#3374 Hát ja, ha lesz patch akkor szerintem én is megvárom hátha rádob a dologra, bár kétlem hogy ezt javítani fogják. Mind1 addig Fable 3-ra áttérek és majd elkezdek witcherezni ha kijött a javítás.
De egyébként ígértek javítást, az ATIsoknak vagy ez csak valami reménykedés? -
#3373 Meg van. Ittam egy macskát. megoldva :D -
#3372 Amúgy érdekes még, hogy amikor a launcher elindul őszerinte is online vagyok. Aztán amikor kapcsolódna a szerverhez kis idő és jön a hibaüzi meg a halálfej a bal felső sarokban, miszerint nem vagyok online.... -
ratgab #3371 Pár perc múlva nyilatkozom (ha isten, a gépem és a lemezek is úgy akarják), hogy hogyan fut nálam!