The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
Az ingyenes DLC-k arra vonatkoznak amiket megrendelés mellé kapunk (pl: Mysterious Merchant), vagy valami más különálló dolog??

Regedit megváltoztatásával meg lehet azt csinálni, vagy leszeded EA Downlaoderrel a játékot, mert jogosult vagy rá, ha van eredeti CD kulcsod.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

wedge31
Az eddigi infók szerint / ingyenes dlc / ebbe az esetbe nem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mennek ott is a DLCk ugy tudom, egy kicsit kell trükközni. Szóval azért nem a világvége az se.

Why so serious?

Rage47
változnak az idõk...
wedge31
A CD Projectet ne vegyük szerintem egy kalap alá az EA-val.

IMYke2.0.0.0
Hát, ne legyen úgy!!! <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne add el ezért - mert elõfordulhat, hogy rá lehet applikálni a magyar patchet (illetve: letölteni, mert ugye sehol sem lesz különálló módon elérhetõ, hanem frissítéssel lesz beszerezhetõ minden).

Bár félõ, hogy az online letöltés miatt ugye a nyelvtípus nem lesz választható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
akkor lehet, hogy itt is szívás lesz, mint pl. ME2nél, ahol pár DLC-t már nem adtak ki a mi régiónkban :/
grebber
Szerintem simán fog mûködni mint eddig szinte mindig!

Next PC upgrade: 2022

Frank99
ez gáz.....

akkor asszem rövidesen van egy eladó Witcher 2-õm.....

bár elolvastam akkor a leírást, és azt írták van hungarian felirat....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy mindegyik nyelvhez KÜLÖN patcheket lehet majd letölteni, én nem fûznék túl sok reményt a dologhoz, a helyedben...

Frank99
bazz

remélem hozzá lehet majd tenni a magyar verzsönbõl....

balee4
Nem hiszem, nálunk is kapható gamestop-nál az angol verzió és jóval olcsóbb, mert nincs rajta felirat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Nem lesz.

Frank99
urak ha megrendeltem a zavvi.com rol a Premium Editiont-abban lesz magyar felirat?

???

wedge31
Néhányan visszamondhaták már a CE-t mert újra rendelhetö a CDG-nál.

Nem rossz! <#eljen> <#wink>

Prince23
Na de legalább hivatalos írás is jött CDG-tól, np am 😄

Jó döntés volt 😞)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

balee4
Vaccilációm eredménye: megrendeltem a Premiumot és a könyvet a Galaxistól. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

gerey
Jah, bocs nem vettem észre.

Prince23
Dettó mint az elsõ résznél.

nemrég én is beírtam ezt, pár hete vagy napja

Remek hír! Köszönöm, hogy megosztottad!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na most tudomásom szerint ez egy offline játék lesz, a törések is offline szoktak lenni. Kihúzod a netet aztán figyelhetnek. Ettõl persze aki teheti vegye meg, mert biztos jó lesz és megérdemlik a készítõk a támogatást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gerey
A CDG oldalán olvastam:

"A játék alapesetben tudomásunk szerint csak magyar feliratos módban lesz játszható. Információink szerint a játék regisztrációja után az angol nyelvi file-ok elérhetõek lesznek letöltéssel. "

Ha ez így lesz akkor, szerintem megrendelem.

én is kipróbálom a gépemen de menni kell elvileg.

sajnos én letöröltem a régi mentéseket, nincs meg valakinek a "semleges mentés" ?
rotator
Rage47
hát én nem veszem meg, amíg nem tudom, hogy fog futni a gépemen...
IMYke2.0.0.0
Nekem is megjött az automata e-mail, melyben a 16-ai útnak indításról írnak, és szerdán, 12 órától átvehetem a siklósi 'ecsóban lévõ hírlapárusnál 😊

grebber
Nekem szólhatnak én a warezt fogom játszani addig a pillanatig amíg a tescoba nem érkezik witcher 2!
Szóval gyerünk gyerünk szállítani tescoba!

Next PC upgrade: 2022

Hát én már látom magam elõtt az embereket akik a torrent letöltés végeztével, telepítés után a figyelmeztetés hatására izgatottan kattintanak a GOG.com-ra hogy megvehessék a játékot...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Egyszerûen reklámnak is jó, többet beszélnek róla, ki lehet tenni még egy hírt a Witcher 2-rõl hogy lám, van hozzá még egy ingyenes DLC.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én már nem aggódok (már kaptam a mail-t CDG-tõl, hogy elindították a Pick Pack pontba a gémet)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
From PC Guru website:
Valóban azt tervezi a cég, hogy peres eljárással fenyegeti meg azokat, akik illegálisan szerzett Witcher 2-vel játszanak?
„Hihetetlen talán, de valóban ilyesmit tervezünk”, mondja Agnieszka Szóstak, a CDP engem pesztráló marketingese.
„Persze nem kell attól félni, hogy majd kommandósok törik rád az ajtót, egyszerûen csak megvan az a technológia, amivel figyelni tudjuk, lopott-e az adott példány, és ha igen, akkor -- ahogy azt például a Microsoft is teszi -- felhívjuk a játékos figyelmét arra, hogy ha tetszik neki a játék, akkor most itt a remek alkalom, hogy meg is vásárolja azt, például a GOG.com-on.”

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szerintem tuti!

Malakai
Kétlem, egyszerû marketing lépés volt, hogy régiós DLC-ket nyomjanak mellé, a vásárlók többsége úgyse tud az egyebekrõl; Amit reklámoznak orrba-szájba, odanyomnak közvetlen az orra elé arról tud, tehát csak azt látja, hogy kap valami bónuszt most és örül.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

IMYke2.0.0.0
Hosszútávú elõnyök...

Nekem is annyi volt!

Az már inkább hihetõbb, hogy tartani akarták a megjelenés dátumát.De az még viccnek is gyenge, hogy a mai világban valaki szeretetbõl/lelkesedésbõl nekiáll egy hónapig melózni valamin, amiért egy fillért sem kap<#hehe>Persze szép is lenne, de nem így mûködik sajna.

AZ szerintem simán elképzelhetõ hogy elcsúsztak kicsit, és inkább a fontosabb hibák ki küszöbölésére ment el az idõ a végstádiumban.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hát gondolj bele.Ezek az emberek nem munka mellett hobbiból hoznak össze egy komplett játékot, hanem EZ a munkájuk, amiért pénzt szeretnének kapni.Ez nem pénzsóvárság, simán józan paraszti ész.Csak azt nem értem, ha teljesen ingyen van, akkor mi értelme?Az nekem egy kicsit nehezen hihetõ, hogy nem fért volna bele a játékba.

Eh, kezdhetem elõlrõl a játékot...

TBTPumpa
Valószínû, hogy nem volt idõ rá és ezért maradt le a lemezrõl!
Mivel már április közepén aranylemezre került a játék, onnantól kezdték el a gyártást és a szállítást a boltokba!
1 hónapja volt ez, addig meg csaknem üldögéltek és várták a megjelenést gondolom, hanem dolgoznak a DLC-ken, illetve majd a javításokon!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hohó, jön importtal a Raven armor!

"As you may know already, a built-in updater will be included with the game, usable for those who register their copy, so grabbing patches and new content should be a piece of cake."

Gondolom az eredeti példányok tulajdonosainak akarnak kedveskedni, ami szerintem jó ötlet.

Ubisoft játékot se veszek azóta, amióta minden PC játékost alapból kalóznak néznek. Egy szép gesztus sokat ér.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Teljesen ledöbbennek manapság az emberek ha valaki szeretetbõl/lelkesedésbõl csinálja azt amit csinál és nem megszállott pénzsóvár gazemberként. Sokan már nem is értik hogy most mivan?!

zzeN
Nem fért rá a dvd-re, vagy nem volt elég idejük beletenni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

rotator
Oké, ha végignyomtam, felrakom!

Akkor mi értelme van a megjelenés napján egy DLC-t kiadni, amiért semmi pénzt nem kérnek?Nyugodtan beépíthették volna a játékba is.Itt valami félreértés van...