9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Murmur
    Ugyanez van nálam a DLC-kel. Nem tudja letölteni őket.
  • ratgab
    Meglássuk!
  • enlightened
    Remélem nem csak a crossfire-ot oldják meg ATI-ra, hanem adnak ugy 20 fps-et is még a gamehez. Nvidiasok is ilyet kaptak.
  • Pluskast
    Valaki le tudta győzni az első pályán ezt a Kyryak izé nevű szörnyet? Ha igen megtenné, hogy elmondja, hogy csinálta?
    Köszi előre is!
  • temes69
    hali,

amikor le akarom tölteni mindig azt írja ki, hogy "kapcsolati hiba. újrapróbálkozás 10mp múlva". ez miért van??
  • JaSoN HuNTeR #3445
    Alapbeálliátok és ott Magas beállitás. Nem az Ultrára gondoltam. Legújabb catalyst.
  • Avenger
    Látom már, rossz helyre válaszoltam :)

Mellesleg nem is optimizálatlan a játék high-ultra közt teljesen játszható a gépemen. E2140@3,2GHz, Radeon 5850, 2 gb ram. Tudom ez a CPU nem illik a videó kártyához, de a sebesség játék alatt engem igazol :)
  • Fenrir
    DA2 után ez a harc baromi nehéz :)
  • Palinko
    Draugot valakinek sikerült kicsináni? mert betyár kemény
  • Kongy
    Nekem vagy mákom volt, vagy baromi ügyes vok, mert egyszer sem haltam meg ott :D

De azt előre mondom: Kayrannál szoptok majd! :D Én 2x kezdtem újra amikor már csak a kegyelemdöfést kellett megadnom a bossnak. :D
  • Rage47
    tudom mit kell csinálni ott, sikerült már tegnap.
    csak mindig megégtem, akármit csináltam
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg kell várni az első tető alatt amíg bal oldalon a fal mellett a sárkány abbahagyja a fújást és arrébb megy. Akkor átmész a következő tető alá, levágod a 3 katonát aztán még vagy 5-öt és már a kapunál is vagy. Amúgy azt a részt én is vagy 5x töltöttem vissza mert vagy megégtem, ha meg nem égtem meg akkor meg a katonák öltek le mert sietni kellett.
  • Avenger
    sárkánynál:
    Tedd azt amit a király mond, menj be a fa tető alá és fuss végig :P közben kell kicsit csápolni a karddal is.
  • Rage47
    legeleje
  • Kongy
    A sárkányosat?? Melyik szakaszát? 0.o?
  • Rage47
    @#3432
    10x csináltam azt újra - így kell meghozni az ember kedvét a játékhoz... nagyon profik a lengyel dizájnerek
    a másik, hogy akkor írja ki a tutorial információkat, ez is sok logikát feltételez a készítőktől...
    gondolom később mi lesz, ha már itt elkúrták a játékmenetet
  • Kongy
    Futni kell, érdekes módon egyszer sem haltam meg ott. Az nagyon könnyű rész... ha itt elakadsz mi lesz később?
  • Kongy
    A Mysterious Merchant nagyon jó cucc! Tőle veszem mindig a táposabb felszerelést. Most vásároltam egy faja kis acélkardot. Kicsit hajlított, nagyon jól néz ki. :)
  • Pardon22
    állandóan megégek, k.rva hamar lemegy az életem! hogyan lehet tovább jutni a sárkánynál??
  • Pardon22
    nagy szar az a rész, képtelenség tovább menni!!!
  • Avenger
    Na végre megjött nekem is a játék. Valami hihetetlenül jó, a harcot szokni kell még :)
    A sárkányos résznél egyszer sem haltam meg, az jó? :D
  • wedge31
    Annyit még, hogy szerintem probálj meg a harc elött inni egy fecskét meg egy varjut vagy rötbaglyot attol függöen milyen stilusban harcolsz és tegyél fel olajat is a kardra.

Tömegben én egy bénitó bombával nyitok majd fagyasztó csapda és a quen jel, hardon így egész jól elboldogulok humán ellenfelek ellen.

A monsztákra majd valszeg mást kell kitalálni.
  • Kongy
    No, belevágtam a második felvonásba. Nagyon pörgősen kezd ez is. :)

Én az elf csávóval tartottam, Roche nem volt szimpatikus. Igazából nem volt elég időm eldönteni (5 mp volt rá), így nem tudom melyik a jó és melyik a rossz döntés.
  • Daell Drow
    Az alt gombal tudsz ellenfeleket valtogatni, es ezt remekul ki lehet hasznalni ha taktikazol vagy szorult helyzetben vagy.
  • Tatyla
    fuss
  • wedge31
    Lehet targetet lockolni.
  • The Protector
    Köszi.Majd kipróbálom.

Élvezhetetlen gyakorlatilag a game könnyű fokon mert sok dolog értelmét veszíti így.Közepesen meg már az epilogban nem tudtam továbbjutni pedig elvileg az lenne a célja h ott tanulj meg mindent.

Volt vkinek gondja azzal hogy sosem azt támadja akit szeretne.Annyi a megoldás h nem úgy kell mint más játékokban h irányt nyomsz és arra támadsz hanem itt a kamerát kell úgy forgatni és akkor vált.Problémás így is a dolog de ez már az analógra való felkészítés ala konzol.
  • Pardon22
    az elején a sárkány ellen van valami megoldás, mert már unom hogy 15x kezdem újra... :S
  • Prince23
    Van még jobb is. Vergenben, amikor gyűrűt kell gyűjteni (bár még ott nem tartok), Yorveth felidézi az Egy Gyűrű mind fölőtt. Bilincs az egyetlen... blablab. na ott elmosolyodtam bakker :D:D
  • ratgab
    Most olvastam twitteren, hogy amd-sek már heggesztik a hotfixet az Ati kártyásoknak!
  • ratgab
    Már legalább 5x lefagyott ez a Launcher... mostmár kezd idegesíteni!
  • wedge31
    " Fehér farkas te etted meg a piroskát ? " - ez hatalmas...
  • ratgab
    Engem meg most úgy kivágott desktopra mint a pinty!
  • cylonflatus
    Hát ezt nem hiszem el... új problémám van. Egy csomót kínlódtam a dlc letöltéssel, namondom inkább játszok most már. Elindítom és nincs hangja a karaktereknek... hát ez kurva jó. Tegnap hibátlanul futott, most elindítom és nincs hang a párbeszédek közben, mármint effekt és zene az igen, a párbeszédek hangja tűnt el. Többször is visszatöltöttem, többféle mentéssel is kipróbáltam. Kezdek nagyon elkeseredni :( Most már rohadtul leszarnám a dlc-t, csak menne rendesen.
  • cylonflatus
    Ugyanez nekem is...
  • Fenrir
    Remélem a steam verzió is kap majd egy lokalizációs peccset mert érdekelne magyar felirattal is.

Amúgy nekem teljesen jól fut a játék, csak az Übersampling-et kapcsoltam ki és a Shadow-t vettem le low-ra, minden más bekapcsolva vagy maxon.
  • wedge31
    Használj quen jelet és sérthetetlen leszel fél percig.
  • The Protector
    Most figy.Ez a game folyamatosnak tűnik 20 fps környékén.......de ha látná 40fps-el a gemt akkor nem mondaná folyanatosnak-

Mellesleg van egy nagyon zavaró dolog a játékban.A nehézség.
    Könnyű fokon gyakorlatilag halhatatlan vagy,közepesen meg szart sem tudok megverni.1v1 még okés.De mikor többen vannak hamar elvernek.A védekezésre nem reagál hamar geralt,pedig azt hamar 2 fokra tettem.

Vmennyit vagy nehezíteni kéne a könnyű fokot,vagy a közepeset könnyíteni mert így szar.

Mellesleg ennél a játéknál érzem azt újra h van értelmes új game még a földön és van ok bizakodni.
  • Palinko
    nah nagy nehezen meglett van egy kacskaringós térkép az inventotyba
  • wedge31
    Szerencsére nekem ez az egész egy-két perc alatt megvolt lehet, hogy túlterheltek a szerverek.