The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Egy kis DAII fricska...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Elég egy is <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Renjike
na most vittem végig az elsõ részt végre sikerült beszereznem 😊 hosszú évek óta 😄 régebben jácottam a játékkal és zseniális volt . most hogy végigvittem még jobb lett 😄
de sajnos most egybõl nem lesz pénzem a 2 re :S:S nagyon igyekszem .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

én se hiszem hogy olyan hamar végig vinném nem szerettek sietni. csak szép nyugodtan a saját tempómmal.

IMYke2.0.0.0
Kizárt. Részemrõl biztosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
Csak aztán nehogy 2 nap alatt végig is toljátok. <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

IMYke2.0.0.0
Nálam az sajnos 3... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Na már csak két nap, és ilyenkorra vígan tolni fogjuk 😄

Köszönöm!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Na hogy lásd milyen jó szívem van megkerestem neked!Tesserakt - Time of contempt Legalábbis ez a legközelebbi, ami hasonlít!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha már zene a téma, valaki nem tudja véletlenül, hogy az elsõ rész FCR modjának (Full Combat Rebalance) menü zenéjét honnan lehet beszerezni?

1:25-tõl kezdõdik

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

gerey
Nah az elõbb megrendeltem!

Most kaptam le a Witcher 2 OST-jét! Kíváncsi leszek, hogy tudtak-e az alábbi 2 nótánál witcheresebbet alkotni! Számomra ez a 2 dal mindig is a Witcherre fog emlékeztetni!

Adam Skorupa - Tales of the witcher

Believe- The witcher theme

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen rá utalás, azért egy fontos karaktere volt az elsõ résznek.

Valahol olvastam! Hogy Shani-ra lesz-e utalás vagy sem az jó kérdés... jövõ héten kiderül!

IMYke2.0.0.0
Ha ez így van, akkor örülök - bár, engem leginkább a "személyes" döntések importálásának hiánya fog zavarni...

Nem egészen! Raven armor például átimportálódik+ némi pénztõke és még egyéb még be nem jelentett cuccok is átmentõdhetnek az elsõ rész mentéseibõl!

IMYke2.0.0.0
Az 1. rész mentése semmiben sem befolyásolja a 2. részt. Erõsen valószínû, hogy csak dialógusokban fog megnyilvánulni az elsõ részbeli választás - alternatívaként.

Palinko
választhatsz majd
Ha nincs meg már a Witcher 1-s mentésem, akkor a 2. rész elején választhatok mivel végeztem, vagy pedig alapértelmezett van?

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem ez a launch trailer a kedvencem!

Ennek olyan hangulata és zenei világa van, hogy az hihetetlen!<#eljen>

Kösz! Már kerestem! Még megjön szerdán a saját példány, addig hallgatom így!

wedge31

Riddick21
Engem meg az taszít, hogy nem tudsz helyesen írni, normálisan fogalmazni és fingod nincs még a fõhõs nevérõl sem. Gerard az Butler, tudod, "This is Spartaaa!"
Utóbbi az egyetlen szó, amelyiknél nem nyílik ki a bicska a zsebemben a megtöbbszörözött magánhangzókra.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Még így is túl sok varázslat van benne szerintem (witcher ne varázsoljon már).

A magia nincs kigyomlalva azert magusokkal ossze lehet futni ep csak te nem lEhetsz az ( tudom ez ep eleg)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Rage47
Murder3
nem csak nem jön be ahol a mágia ennyire semennyire nem megjelenített.

fantasyt csak mágusokkal tudok elképzelni varázsló nélkül nekem nem az igazi.

a másik meg az h zavaró h nem lehet más kinézet mert nagyon irritáló nekem Gerard haja.

önmagába érdeklne de ez elégéé taszít.
bár kipróbálom bár nem hiszem h menni fog jól.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

akit érdekel,ha volt már,bocs:

soundtrack
No meg a Gothic széria is.

wedge31
A Witcherek már csak ilyenek.

Jajj ne is mondd, hány emberrel találkoztam akiknek az RPG = kiscsillió fõkarakter testreszabási lehetõség, azt azért fikázzák már egybõl, meg az elsõ részt is.

Én csak legyintek és szórakozok egy jót (Planescape Torment és Alpha Protocol is fix karakteres, mégis zseniális játékok). <#vigyor>

Malakai
Jah, és piszkosul titkolják is, hogy csak egy bizonyos Witcher karakterrel lehetsz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Murder3
ebbe se lesz klasszikus mage
vagyis h ne kelljen kardozgatni, ezért nem tetszik az elsõ része se:S

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Köszönöm!

Kongy
Nem én adtam neki ennyit, ezt hozzátenném.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Zene 85? Ami zenét eddig halottam a videók alatt, közel tökéletes volt. Bár hát ez ízlés kérdése...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kongy
Nekem megvan!

Parancsolj:

Összegzés: A CDPR a legnagyobbak közé lép: minden ami jó volt az elõzõ részben, elõrelépett, és az új elgondolások a jó irányba lökik a szekeret. Májusban sem túlzás: az év egyik legjobb játéka!

PRO: A grafikai részletek és a történet hangulata szinte az elsõ pillanattól magával ragad.

KONTRA: Csupa olyan, ami elméletileg csak a nem végleges tesztváltozatban maradt benne.

92%

Graf: 95
Zene: 85
Játékélmény: 93

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

holnap talán meglesz elõbb nem 😞
Megvan már valakinek a 12.-én megjelent PC GURU?

Csak a végsõ értékelésre lennék kíváncsi, hogy van-e a 92%-nál +/- táblázat, vagy ilyesmi.

nagyon jó lesz, már közel vagyunk a megjelenésig.

grebber
Negatívum: Nvidia physx hiánya<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Fenrir
Elvileg kéne lennie, Steam-en a Dawn of War 2-höz is le lehetett tölteni a magyar nyelvi pakkot, csak át kellett állítani a nyelvet.

A halál csupán a kezdet...

Frank99
király!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Más fórumokat is nézek.

És ezt te honnan szedted?

Dat Settings

Végre egy játék amire nem kell Control Panelbõl AA-t húzni manuálisan. 😄

Különálló dolog lesz sztem!

Lengyel testvérek ezt velünk tuti nem csinálják meg!