9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Hellsing47
    z-vel (azaz nálam az y-nal valami oknál fogva D:) a medálod vibrál és jelzi a fontos tárgyakat, csapdákat stb
  • ratgab
    Jah és az aard egy fantasztikus cucc! Az előbb 7-en rontottak rám és a 2 legnagyobbat a aard szédítő képességével győztem le rekord idő alatt!
  • ratgab
    Az előbb ismét játszogattam a beállításokkal és amint kikapcsoltam az élsimítást rögtön befejezte a szaggatást és gyönyörűen fut! Szóval ati-sok... Látótávolság levesz, élsimítás kikapcs, ubersampling kikapcs!
  • muhpet
    Lenyomod a Ctrl-t, bejön egy körmenü, annak a közepén van a meditálás gomb.
  • grebber
    A meditálás menüt mivel lehet előhozni? Nyomom a Z-t amit írt,de nem csinál semmit :(
  • viruska
    Élvezetes nagyon a játék, most ölném megfele a mocsárban tartózkodó polipszerű valamit a varázslónővel.. de még nincs rá ellenszer. :D
  • evil006
    Egyetértek.

De még a kupont sem kaptam sem kaptam meg aminek a segítségével kaptam volna 500 forint engedmény a witcher könyvből.
  • mike01010101
    Egyetértek:)
  • mike01010101
    A dobótőröket hogy lehet használni? Betettem a zsebekbe de nem találom a megfelelő gombot. Hasznosak egyébként? Az AC:Brotherhoodban imádtam
  • bélanéni #3481
    Túlzás nélkül mondom hogy ez a játék nálam eddig 100%-os értékelést kap. Közepes fokozaton kezdtem, és igencsak taktikázást igényel az ellenfél legyőzése, ez különösen tetszik. Marha jó az egész, hangulat az mindent visz!!!!!!!!
  • TBTPumpa
    A számla kicsi, nem a megszokott A4-es méretű, mint amit az 576 vagy a CD Galaxis ad... Nincs rajta semmilyen kód!
    Gamestop-nál vettem, írtam nekik levelet ezzel kapcsolatban, de még nem válaszoltak!
    Tanulság: Soha ne vegyetek a Gamestop-nál játékot, akármennyire is legyen jó árban!!!
  • evil006
    Sima dobozos változat van ezért is furcsálom hogy nem találom a kódot .

576-ban vettem a mai nap.

Amugy nálam simán fut a játék .
  • Murmur
    Premium editionhöz tuti jár. Nincs rajta pl. a számla hátoldalán?
    A CE-höz nem értem miért nem bírták hozzádobni ezt a DLC-t. :(
  • TBTPumpa
    Nekem is tetszett a játék jó pár óra után, csak kicsit bánom, hogy premier áron megvettem és egyes részeken játszhatatlanul akadozik és ez nagyon visszavesz az élményből...
    Várni kellett volna vele, idővel úgyis jönnek hozzá majd patch-ek és talán az ára is csökkent volna.
    Le is töröltem a gépről, majd előveszem nyáron, addigra talán már folyamatosan is tudok vele játszani...
    Meg amúgy sincs ötletem, hogy a Titokzatos árus DLC-t honnan tudom beszerezni. Elvileg ezt kaptam a játék mellé, de én semmilyen kódot nem találtam, aminek köze lenne a DLC-hez...
  • Fenrir
    Ha steames verziód van akkor még várnod kell mert nem érkezett meg oda a prémium tartalom.
  • Skypack
    Igen, a nagyobb páncélosabb embereknél érdemes az erős(nagy) ütést használni, a kicsivel nem sokat sebzel rá és legtöbbször kivédi.
  • Avenger
    Egy tapasztalt Witchernek ezt tudnia kell :) A nagy és a kis ütés is máshogy hat amúgy az ellenfélre? Gondolok én itt arra, hogy páncélzott ellenfelek ellen a kis ütés nem igazán hatásos? próbáltam tesztelni, de valahogy a túlélés elvonta a figyelmemet :D
  • evil006
    Sziasztok
    A premiumos kiadásban hol találom a dlc-hez szükséges kódot?
  • Palinko
    tenni kell csapda varázslatot amit mond a varázslónő. aztán 4 karják ahol van az a dumó azt levágni. ha ez megvan dobálja a követ menj fedezékbe ott bal oldalt felszaladni és felrobbantja

az én problémám a törpöket mikor támadják az olajat hogy kell ráengedni az ellenségre, az a fakerék sehogy sem akar működni :S
  • w77d
    ez már az első részben is így volt, alap a witcher világában
  • lalakov
    Nem megy nálam a keresés. Beírná valaki újra, hogyan kell a billentyűkiosztásnál helyesen megadni a Numpad billentyűit?
  • Kongy
    1 tipp a kezdőknek: Ezüstkard mindig legyen nálatok! Én acéllal mentem neki a Nekkereknek (kis emberszabású szörnyek) és 20x kicsináltak, olyan kicsit sebeztem beléjük. Ezüstkardtól már hullott a férgese. :) Szal anélkül nem érdemes nekiállni a szörnygyakásnak. Vicces h milyen jól működik ez a rendszer, mert mikor olvastam h emberek és szörnyek ellen kül. kard kell csak legyintettem... tévedtem. :P
  • Avenger
    Nem igazán meditálás közben, hanem a meditálás menüben vannak a lötyik :D De teljesen érthető az is, hogy le kell ülni az italok ivásához, gondosan előkészíteni meg ilyesmi, nem gyerekjáték az... :)
  • Sith
    Tudtommal igen csak meditálás közben lehet inni viszont meditálni bárhol tudsz.
    És harc előtt idd meg. :)
  • temes69
    na, hogy csak örüljön betoltam neki a trollos dlc-t is:)
  • bajgunar
    Italt, mint PL fecskét, miért nem lehet csak úgy fogyasztani???
    Meditálni kell, és akkor tudja meginni??? Vagy mi?
    Akkor hogy gyógyítom magam harc közben?
  • bélanéni #3464
    Én már nem is olvasom a fórumot, ennyi hsz-el már nem bírok. Mi van itt??
  • bélanéni #3463
    Én csak annyit mondanék, ilyen élvezetes és fantasztikus játék még nem volt a gépemen. Na most megyek vissza élvezkedni
  • Fenrir
    Nekem dél óta ezt csinálta, majd megjavul.
  • ratgab
    Már Launcer indításakor kapcsolati hibára hivatkozik...
  • JaSoN HuNTeR #3460
    nekem 20-40fps között mozog a játék de 20 fpsnél is tök élvezhetően megy.
  • ratgab
    Ennyire nem lehetnek túlterhelve... már órák óta próbálom!
  • ratgab
    Majd csinálnak a fejlesztők nativ támogatást alacsonyabb felbontásokhoz is... addig meg nincs más lehetőség tűrjél, mint pl. én is (1280 x 1024-ben játszom és hatalmas fekete sávjaim vannak alul és felül a képernyőn nekem is)
  • temes69
    nálam is ezt csinálja.
  • temes69
    remélem ez csak azért van mert túl vannak terhelve.
  • ratgab
    Ráadásul be van állítva és a szerencsétlen mindig csak próbálkozik, próbálkozik... kikapcsolni meg nem lehet!
  • Avenger
    11.4-es van fent nekem, és teljesen jó, pedig a videókártyán kívül minden már több éves a gépemben, lentebb láthatod :)
  • ratgab
    Tök jó, hogy nem tudom letölteni.....
  • enlightened
    Tényleg idegesít, hogy jobb gépem itt egyeseknél, és nekik állítólag megy közepesen meg így megy úgy. Nekem is megy ezeken csak 24 fps az kevés szerintem, de nem tudom elképzelni hogy szarabb configgal nekik több lenne, szerintem azt se tudják mi az az fps.
  • Prof William
    A szélesvásznú problémámra tudja valaki a megoldást? Mintha moziban menne a játék...