The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Szerintem jó volt-lesz, föleg mivel többnyire nyerni szoktam...<#buck>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Olvasom, hogy megint lehet kocka-pókerezni.. igazán kihagyhatták volna ezúttal, engem már az elsõ részben is bosszantott.. fõleg amikor valamelyik npc "elmefrissítõ" játéknak titulálta. az egész vak mázli ráadásul a gép midig elõnyben van mert õ dob másodszor. (nekünk meg van a save/reload spell)
Mi még várunk 2 napot ugye Imy...<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na átvettem, boxingot nem igérek mert késõ lesz mire hazaérek, szerintem találtok majd bõven a neten 😊
Avenger
Szórólapon 17.ét írnak, de meg nézem, hátha kipakolják már ma. Meg úgy olvastam, hogy a CE-t már ma is lehet aktiválni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

IMYke2.0.0.0
Esély mindenre van... kérdés, megéri-e nekik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Avenger
Arra szerintetek van esély, hogy a media markt-ban már ma meglehessen kapni?😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

IMYke2.0.0.0
Full HD-ben 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
unboxing videó is jöhet
<#nevetes1>
képeket linkelj majd a kicsomagolásról pls

Shep
Na majd írd már be milyen beállítások mellett ,hogyan fut! Persze csak ha nem gond. Elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gamestop hívott, hogy lehet értemenni 😊

Ami a konfigomat illeti: e2180 2ghz, 9600gso 378mb.. csak "kicsit" vagyok a minimum spec alatt 😊. Videókártyát próbáléok szerezni valamilyet a héten, új táp is kell hozzá, új procira nem futtja.. majd megpróbálom tuningolni ha muszáj.
balee4
Basszus nem tudom, hogy szombaton visszaigazoltam-e az email-es megerõsítõt. 😄 Kezdek aggódni, mert még nem kaptam semmit arról, hogy feladták-e a csomagot. :S Mit csináljak, megkérdezzem õket email-ben?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

tényleg holnap ekkora biztos kézben lesz nálam 😄

Fenrir
A picsáért nincsen preload-ja Steam-en, pont ez lenne ennek a platformnak a lényege :\

A halál csupán a kezdet...

Én szívbõl remélem hogy elfog futni az én vasamon amin az elsõ rész gyönyörûen ment... nem akarok perpillanat gépet újítani, de ha muszáj akkor muszáj, és sajnos csak év vége fele lesz rá lehetõségem 😞 ! De akkor olyat alkotok hogy életre kel csak a 2.-rész miatt...
Noshát... igen <#alien><#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Solid Snake
Van akinek kettõ: #1704<#nezze><#hehe>
Egy nap 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

The Protector
Köszönöm de ezt tudom.Arra lettem volna kíváncsi h hasonló géppel mint az enyém valaki szintén megveszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Segmentnext.com-on már van pár guide/leírás (Character Leveling Guide, How to Play Dice Poker, Fistfighting Guide, stb.)

zzeN
CD Galaxisról:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

The Protector
Nekem mostantól teljes hírzárlat keddig.

Csak egy kérdésem lenne.Valaki hasonló konfiggal elõrendelte vagy tervezi a vásárlást?Amd x2 5200+ 2.7Ghz,2Gb ram 800MHZ,Nvidia Geeforce 9800Gt OC2.
Remélem nem lesz pofára esés.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

armageddon666
Ja. Youtuben bele is néztem.

@

CalebJoe
Tudtátok hogy errõl van film és egy rövid sorozat is?

info
http://hu.witcher.wikia.com/wiki/R%C3%ADviai_Geralt
Kivéve Planescape: Torment, ahol negyed órán keresztül halálra lehetett beszélni a fõellent. <#ravasz1>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ez fasság, mert hiába volt régen minden szüttyögõs párbeszédnél 10 válasz, abból 5 yes meg 5 no volt, szal semmivel se jobb.
Én még nem hallgattam meg (nem is tervezem), de ezek szerint akkor lehet, hogy mégsem véletlen az a 85%-os hang/zene értékelés a PC Guruban...:S
Sebaj, az biztos, hogy rossz nem lesz a zenéje.
"Elõrendelõi akciónkban a házhozszállítás ingyenes!"
TBTPumpa
Akkor ez mi?
Elõrendelõi akciónkban a házhozszállítás ingyenes!

http://www.gamestop.hu/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-premium-edition-magyar-nyelvu-kiadas-/5376

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tesztelésnél az oroszoknak ez problémaként jött elõ, de hamar rájöttek, hogy ez a saját érdekeiket védi 😊
A pasi nem tudja eldönteni, hogy merre nézzen?!<#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

TBTPumpa
Azt nem írta... De amilyen szerencsétlen, simán kinézem belõle! <#banplz>

Malakai
Nem az angolt rendelte meg véletlen?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
Gamestop-nál sem állják a szállítási költséget, az oldalukon ki van írva, de most beszéltem egy másik fórumon egy sráccal, aki szintén tõlük rendelte a játékot, de õ neki azt mondták, hogy a szállítási költség 990 Ft még pluszba... Akkor most mivan?

rotator
Honnan az infó?

Külföldi és legális változatba nem lehet belerakni a magyar feliratot. Védelem van rajta, elcsúsznak a szövegek.
Én már bele is hallgattam, csak a kíváncsiságom miatt! Nem rossz, de eddig nem is olyan jó, mint ami az 1-ben volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
A játék mellé is megkapod CD-n, ami azért mérföldekkel jobb minõség tekintve, hogy eredeti CDDA, ez meg csak MP3, abból is VBR!

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy eredetiben (értsd: játék) is hallható lesz, én nem warezolom le.

hátha érdekel titeket, a zene már tölthetõ netrõl: OST_-_The_Witcher_2-2011-MOD

bélanéni
Gondoljuk. <#nyes>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TBTPumpa
Én úgytudom hogy a játékon van datecheck, ami 17.-én évül el és onnantól kezdve lehet játszani majd a játékkal, persze az aktiválás után!

Gideon Wieth
Na emberek már csak két nap a megjelenésig :-) Személy szerint én holnap már a kezeimben tarthatom a játékot este 8 felé ha gondoljátok majd írhatok róla nektek egy két szót (spoiler mentesen persze) :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Örülök neki, hogy egyesek minden alkalmat megragadnak egy kis DA 2 fikázásra mert nem olyan lett amilyennek édes álmaikban elképzelték. Maradjunk már a témánál mivel baromira unalmas, hogy ugyanaz az 4-5 ember sírdogál állandóan.

Why so serious?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

<#falbav><#hehe>"Assassins of poor sequels" Hát kb.<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Le is mentettem 😊

BoneDragon
Jó kép, de van vele egy kis bibi... DA2-õt bármelyik játék lefejezi. 😊