9144
-
#3530 Teljes mértékben ! Ha eredeti kulcsot vettél hozzá akkor igen ! -
#3529 Az legálisnak minősül, ha torrentről leszedem a játékot és az eredeti key-el regisztrálom? -
#3528 A regisztráció nálatok jól működött ?
Azt kéri, írjam be a serialt, ezt megteszem.
Megköszöni a regisztrálást, majd kéri, hogy kattintsak ide, hogy beállítsam a profilomat. Behozza a böngészőablakot azzal, hogy nem tudja megjeleníteni az oldalt.
A letölthető tartalmak menüpont meg szürke marad a launcherben. -
Boroskóla #3527 Üdv,a billentyűzet kiosztást meg lehet valahogy változtatni,vagy a Launchernél csak információs jelleggel mutatja mi micsoda. -
#3526 találkozott valaki olyan sound issue-val, hogy sorround rendszer esetén nincsenek beszédhangok és bizonyos hangeffektek? 2.1-re téve megoldódik.
A vicc az egészben, hogy chapter 1 ben járok és egészen idáig nem volt semmi ilyen probléma.. attól eltekintve, hogy az elejétől kezdve gyanús az egész hangrendszere a játéknak (recsegések, elhalkulások, front center hangfal nem szeretése stb) -
fixpont #3525 6 pontot kotelezoen tenned kell a fentire, utana nyilnak meg a specializaciok. -
nab #3524 Nem tudja valaki miért nem tudom fejleszteni szinte egyik ágat sem? Azt írja le van zárva. És nem tudok rá fejlesztési pontot tenni. -
sanya200 #3523 Megosztanátok velem pár tippet, elég kezdő vok Witcher témában az egyel nem játszottam még.Vagy tudtok linkelni vmi leírást hogy mi mire jó...stb
A templomos résznél járok még az elején és elég nehéz így 5-6 ellenfél ellen egyszerre.Persze most biztos azt mondjátok hogy tök könnyű de én most játszok vele először. -
#3522 Nekem a 4830 tökéletesen viszi high on. Bár a felbontás elég gyér, 1280, de mit lehet várni ettől a monitortéglától:) -
krisztajo #3521 Köszönöm szépen. A többit azért nem írtam mert abban biztos vagyok.
De akkor ez sem gond, már neki is kezdek örülni! -
#3520 Bocs, a high talán felejtős, medium inkább. Mindenesetre elég gazdag beállítási lehetőség van, szóval csak rajta. Meg reméljük, jön a patch. -
#3519 Az elég elvileg. Biztos, hogy elég a játéknak, persze a többi spec-et is leírhattad volna.
Futni biztos fog rajta, kérdés, hogy milyen felbontáson, és milyen részletességgel. Sokan írják itt is, máshol is, hogy ez a kártya elég a medium-high környéki dolgokra. És ne aggódj, az is elképesztően jól néz ki! -
temes69 #3518 nah míg játszottam vele, nekem is leszedte:) rájuk kattintottam és ki is zöldültek. majd holnap megnézem, most meditáció következik, mert holnap meló:) -
fixpont #3517 EN is ott akadtam el, nem vagja le, hanem mikozben leuti a hidat, masoknak ledobja Geraltot a foldre, nekem nem. -
fixpont #3516 Hogy kell a Kayrant megolni? Levagom 3 csapjat de a negyedik felkap a levegobe, irja, hogy nyomjam a bal gombot sokszor, vegigviszem a csikot es nekicsap 1 falhoz. -
hentesferi #3515 Kezdtem kitapasztalni a kombókat , jobb és bal egér gomb ritmikus nyomogatására , elég pofás csapásokat lehet előidézni , de lehet csak véletlen sikerül , és egész más a kulcsa ?:D -
krisztajo #3514 Sziasztok! Adjatok tanácsot. HD 4850-esem van. Így benevezhetek a játékra?
Elfog futni rajta valamennyire élvezhető szinten?
Olvastam a minimum követelményeket és a karim afölött van, de már annyi mindent olvastam nem tudom mit higgyek. -
Murmur #3513 Szerintem valamit meghegesztettek, mert végre nekem is leszedte minden trükközés nélkül. -
ratgab #3512 Asszem megvan! Tehát beindítod a letöltést, majd ctrl+alt+del-el feladatkezelőből bezárod a launcher-t (nekem egyébként be is fagyott letöltéskor) és után, ha a következő indításkor bal oldalon kis villám ikon van kiírva, akkor elvileg elkapja a letöltési szálat! Valamiért bebugzódik a letöltés és akkor veszíti el a kapcsolatot! Ha így nem akarja elkapni, akkor próbáljátok a már említett helyről kitörölni a megkezdett DLC-t!
Sok sikert! Nekem már mindkettő installálva van! -
Csokis #3511 35 a max szint. Egész jó. -
ratgab #3510 Troll trouble-t véletlenül sikerült letölteni!
Érdemes megpróbálni kitörölni a dokumentumok witcher 2 downloads mappából és újraindítani... hátha elkapja! -
#3509 Hát, az ún. lopakodós részek valami kegyetlen szarok lettek. Igaz, nem kötelező lopakodva menni, mert többnyire cutscene aztán megy tovább, de könyörgöm. Végigvittem anno a Thief 1-2-3-at, valamint a Splinter Cell azon részeit, ahol számított a lopakodás, de ez egy vicc :D
Amihez nem értünk, azt nem kéne erőltetni. Nem baj, ettől még remek a játék, de kérdem én, MINEK????? -
Gabe18 #3508 Hát még a börtönben lehet felszedni valami fabunkót vagy mit, azzal lehet harcolni. -
Perszepeta #3507 Bocs, hogy értetlenkedek, de ez az a rész, ahol NINCS fegyverem! Már leütöttem minden őrt, és kijutottam a börtönből! Fent 2 fegyveres őr áll, és nem tudom kikerülni őket, harcban 1 csapásra megölnek. Másfele nem lehet menni, mert úszni nem tudok, a házakba pedig nem lehet bemenni, sem átugrani a háztetőkre. Biztos én vagyok a béna, de már fél órája itt rohangászom. -
Pirattm #3506 Hali, tud valaki segíteni a Kayran-t kellene kinyirnom, levágom a 4 csápját, és utána felvesz az ötödikkel, nyomni kéne az egeret mint a meszes, hogy azt is levágja miközben rajta lovagolok, de sehogy nem tudom feltolni az egérnek azt a narancssárga csikját hogy levágj a kart, és így mindig ledob a szörny. -
Prof William #3505 Az 1 felvonásban gubók helye amiket el kell pusztítani változnak? Mert inkább hagytam azt a küldetést későbbre de később meg már nem találtam egyet sem. Vagy az volt a baj hogy ugyanaznap kerestem őket? Esetleg másnapra újratermelődnek?
A harcok még normálon is nagyon nehezek. Legalábbis az act1-ben. Ha 2-3 izé körbefog az erdőben és nem figyelsz akkor máris temetheted magad. Taktikázni kell rendesen. -
nowan #3504 Ahogy a ballistanal csinaltad. -
Perszepeta #3503 de nem tudok közöttük elmenni, elcsalogatni sem tudtam eddig őket! 1 csapás és halott vagyok... Mi a taktika? -
nowan #3502 ne hagyd hogy megöljenek, felfele kell menni. -
Perszepeta #3501 Meditálni nem lehet, kipróbáltam. HELP, please! -
#3500 A barlangos részeket kinemállhatom francnak tesznek bele ennyit :P -
Perszepeta #3499 Sziasztok! Elakadtam a játék elején még, amikor a lopódzós rész után kijutok a börtönből: fönt az őrök vannak, akik rögtön megölnek, amúgy meg semerre nem lehet menni. Jah és a hajóhoz kell eljutni. Valahol meditálni kellene, és hajnalban továbbmenni? Mert ha visszamegyek a börtönbe, ott már nincs semmi. Köszi a segítséget! -
#3498 Igen, már rögtön a táborban csak néztem, hogy mi micsoda, ráadásul a segítőablakok is gyorsan eltünnek, csak egy fél pillantást lehet rá vetni. -
#3497 annyira komplex a játék hírtelenjében. => annyira nem törődtek a készítők a tutoriallal/bevezetéssel :) -
#3496 Elvileg R betüvel dobja a bombákat meg a tőröket, a manual-ból tudom én is. Ez volt az utóbbi években az első játék ahol végig is kellett olvasnom mert annyira komplex a játék hírtelenjében. -
Haversrác #3495 Szasztok,hol lehet tárolni a tárgyakat? Az 1-ben a kocsmárosnál lehetett, tudja valaki? -
ratgab #3494 Amúgy a játékon belül nem hosszúak a töltési idők! -
ratgab #3493 Sok idő mire elindul! -
#3492 Nálam igen!Biztos a gyors töltéseket itt is az EE-s kiadásra tartogatják -
muhpet #3491 Szerintem azért az y-nal tudod, mert QWERTY-re van állítva a billentyűzet, a magyar pedig QWERTZ, szóval fel van cserélve a kettő.
Amúgy nektek is vagy két perc mire elindul a játék?