9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • gseldon
    nem tudja valaki, hogy a mutagéneket hogy lehet cserélni a képességekben? (ahogy láttam egyelőre csak a fenti witcher ág két utolsó képességébe lehet tenni őket) Vagy, ha valamit beletettél, az már benne is marad?
  • mike01010101
    Megvettem a gamestart
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    94%- ad a játékra

Este letöltöm a finishing moves dlc, én inkább a harcra megyek rá.
  • Prof William
    Mellesleg a gubók újratermelődnek az erdőben?
  • Prof William
    Én sem rohanok kb 2 napja amióta elkezdődött a 1 chap kb annyit csináltam hogy bejártam az erdőt összetevőkért + megnéztem magamnak a falut + szkanderezgettem + verekedtem + halhattam a dumákat. Nam rohanni kell hanem kiélvezni.
  • hapi
    Az egér gombok érdekelnének mert a középső egérre nem tudok semmit állítani. erről tud valaki valamit?
  • Gabisan
    Koszi szepen!Sikerult megcsinalnom.
  • mike01010101
    Köszi, én az installált könyvtárban levő ini-t írtam át, ez lehet a gond.
  • csabika1982
    Köszi megprobálom
  • lwb
    Nincs időm tesztelni, csak este, de gog.com-on ez van:

Yes, you can modify INI file and use own keys in game.

Final tutorial:

1. Open Documents\Witcher 2\config (not instalation folder)
    2. File DIMapping.ini contains keys that game knows (but not all will work on your keyboard) - use it as source
    3. File user.ini contains your binding. You have to replace IK_SomeOriginalKey= with your key
    4. You can delete all IK_PAD_* mappings, they are for gamepad
    5. You can remap I Inventory key, M Map key...
    6. You can verify your binding by opening Options from launcher - but it will break Up/Down arrows mapping. You have to delete added lines:

IK_Down=(GameKey="GI_Down",Value=1)
    IK_Up=(GameKey="GI_Up",Value=1)

These keys are valid - you will control movement by cursor keys:

IK_Down=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=-1.000000)
    IK_Up=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=1.000000)
    IK_Left=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=-1.000000)

7. CDPROJECT will fix this issue in few days
  • csabika1982
    Nem engedi az előre+hátra gombot továbbra sem
  • sanya200
    kösz a segítséget de tényleg
  • mike01010101
    Én csak a jobb egérgombot és az E betűt cseréltem meg az ini-ben de az nem működik, ugyanúgy E-re védekezeik és jobbegér az erős ütés.
  • koschwarz
    asszem elérkezett az a pont, amikor nem olvasom tovább a topikot.

SAJNOS

TÚL

SOKAN

NEM

TÖRŐDNEK

AZZAL

HOGY

HASZNÁLJÁK

A

SPOILERT

• lwb
    Az azért érdekes, mert a steam és a gamespot fórumain meg működik az embereknek.

De mindjárt kipróbálom.
  • mike01010101
    Szerinted mi teljesen hülyék vagyunk? Te a fórumon olvastad hogy működik, én viszont megcsináltam és nem működik. Nem ez az első játék amivel játszom és egyszer már .ini fileba is nyúltam bele:)
  • Avenger
    Nem olyan nehéz amúgy megszokni a wasd-t sem. Régebben én is mindig átállítottam a nyilakra minden játékot, de nem éri meg a fáradtságot :D wasd köré amúgy is sokkal több gombot lehet beállítani, meg alapból minden elég logikusan van köré bindelve.
  • lwb
    Google, fiatalok?

Ezt kell editálni: C:\users\user_name\Documents\Witcher 2\Config\user.ini

Méghozzá ezt a részt:

[InputQWERTY]
    IK_Up=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=1.000000)
    IK_Left=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=-1.000000)
    IK_Right=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=1.000000)

Az összes IK_Up stb hivatkozást máshonnan meg átírni. Nem próbáltam, mert controllerrel viszem, de fórumokon ezt írják. Előtte mentsétek el a user.ini-t.

Vagy várjatok egy patchre, ha ezt patchelik. Pl Dead Space 1 is ilyen volt, ott is csak trükközéssel lehetett kurzorbillentyűkkel menni.
  • mike01010101
    Az egér billentyűk átkonfigurálást sem fogadja el. Nekem jobb lett volna a jobb egérre a védekezés.
  • csabika1982
    Ez engem is érdekelne jobbra balra elfogadja csak előre hátra nem
  • lwb
    Át kell írni az .ini file-t, szerintem itt is leírta már valaki, hogyan kell.
  • lwb
    Nagyon kellett, hogy rohanj, hogy 10 óra alatt végigvidd. Én két napja tolom, kb 3-4 óra játék/nap és még a chapter I legelején vagyok, 1-2 mellékküldetést csináltam csak meg.
  • Gabisan
    Van arra megoldas,hogy az iranyitast at lehessen allitani nyilakra
    az input settings-ben?
  • IMYke2.0.0.0
    Már megint kibaszottsok a jelöletlen spoiler!
    Nagyon kellene már egy házigazda, aki kitörölné ezeket!

Fasz ki van!
  • mindero
    Biztos beleszámolták hogy 500x meghalnak ellenfelenként.
  • Santata
    A nekkerfészek felrobbantásához mi kell?
  • Palinko
    3 és írtózatosan rövid a játék nem hogy 40 óra nincs sztem még 10 sem
  • Prof William
    Hány chapter lesz?
  • fixpont
    MEg a chapter 1-ben van a varostol keletre atmegyek a folyon, felerek 1 mocsaras helyre ,annak a vegen van 1 haz meg par or all elotte, es azt irja, kulcs kell hozza, de en oda nem kapotam Q-t se kulcsot nem talaltam az a resz mire jo?
  • fixpont
    Van egy Q, az a neve, titokzatos folyo, egy masodik hajoroncsot kellene keresni, azt irja "talalj modot es feljebb tudj menni a folyon stb" az megvan valakinek? Nekem ott felbemaradt a Q, de a 2. fejezet elejen complette valik magatol mikozben nem talaltam meg a 2. hajoroncsot.
  • lwb
    A prológus amolyan interaktív intro, lényegében egy vagy két helyen kerülsz csak döntési helyzetbe, a többi az teljesen lineáris. Chatper I és főleg a II után sokat ugrik a játék, lényegében olyan lesz, mint az 1 volt. A harc meg tényleg kicsit nehéz normalon, easyn viszont nagyon könnyű. Ami vicces, controllerrel jobban és könnyebben irányítható a játék, pedig még ki sem jött konzolra. Akinek van otthon, feltétlen azt ajánlom hozzá.
  • böröczk
    Engem ez a harc kikészített az elején, kezdem megszokni, de első harcjelenetnél legalább 5x purcant ki Óhatalmas Vicser bácsi holmi mezei katonák kezei által.. A tűzokádós jelenetről nem is beszélve, kicsit felhúzott : D Egyelőre nem vagyok elájulva tőle, a grafika gyönyörű lett, majdnem mindent felhúztam maximumra, és reccenéstelenül fut, pedig nincs názagépem..
    Már most látszik, hogy van benne pár év munkájuk, de egyelőre még nem nyűgözött le, remélem, változik ez..
  • wedge31
    Meglehet változtatni.
  • Fenrir
    Warez topik
  • torma1
    Más.

Tört verzióhoz hogy kell a dlc-ket letölteni?

Köszi
  • andris074
    Helló!

Nekem néha az "Esc" gombra lép ki a játékból a laucher-be. Csak közbe kimarad egy menü ahol megkérdezné hogy menteni akarok-e, stb...
  • torma1
    Sziasztok!

A harcoknál használjátok a space billt. Guruljatok vele az ellenfél háta mögé. Ott sokkal jobban sérülékeny. A pajzsos katonákat így könnyen ki lehet nyírni. Mindig csak 1 emberrel küzdjetek. Először csak a gyengébbeket küzdjétek le. Végre egy játék ahol lehet kicsit taktikázni. Igaz még az elején vagyok. Szinte majdnem ultrán simán fut.
  • The Protector
    Hy.Ha valaki esetleg megveszi a gamestart és esetleg nem kell neki a harcra kihegyezett dlc akkor szívesen elfogadom tőle.Meghálálni nem fogom tudni semmivel vagy felajánlani érte max egy köszönömmel.
  • Tomcsi1987
    Wháháhá sikerült megölnöm a Krakent:D
    1 óra kílódás volt még összejött halta vagy 50 szer.
    És majdnem haltamXD
    De meghalt végén...
  • jocika
    Valami nem stimmel... Megcsináltam a kayren elleni löttyöt, a varázslónőt elnyelte a föld, Triss csak mellébeszél. Hogy lesz ebből kayren írtás? Menjek vissza a roncshoz? Arról volt szó, hogy a vazsinénivel együtt pusztítunk, most meg azt írja a napló, hogy vagy igyam meg a harc előtt, vagy találkozzam a varázslóval és majd együtt stb...

Mindenkinek klappolt minden?
  • MerlinW
    Lényeg, hogy CloneDVD-t tölts le, ne Skidrow félét, mert ők megpiszkálták a telepítőt is.