The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Egyébként szerintem teljesen érthetõ, hogy az offline RPG-k egyszerûsödtek, rövidültek. Hiszen azért a nagy többségnek nincs már kedve hosszú hónapokat ugyanazzal a játékkal játszani (tudom neked, igen neked ott a képernyõ túloldalán van), nem úgy mint régen mikor kevesebb játék volt, kevesebb RPG és egy nyarat simán végigjátszottam a w7-el, egy másikban csak a Doomot nyomtuk. Ma már ilyen nem nagyon van (ismétlem nem multiról beszélek).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bélanéni
A Witcher2 bõven RPG. Attól még hogy nincs karaktergenerálás. Mély sztori, fejlõdõ karakter van, ez már kb. elég. Aki ennél mélyebb élményre vágyik, az inkább olvasson egy jó könyvet, ne ilyen játékokban keresse a megváltást. Ezek szórakoztatásra valók.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Olyan nincsen, válasszál, itt háború van mostan!<#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

RPG-nek a DA2 is RPG, csak egy nagy csalódás minõségben az 1 után sajnos... Kár volt ennyire elsietni, egy önálló modulként elment volna a DA1-hez, de így kiadni - szégyen.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Nekem a mass effect, a DA meg a witcher is tetszett.

Shep
Van ott sok egyéb is de a w7 szerintem egyike a legjobbaknak. Igazából viszont mindenki azzal játszik amivel akar kár ilyen hülyeségeken vitázni ,hogy ez vagy az RPG, vagy sem, meg mennyire az, mennyire nem. A lényeg, hogy amíg játszunk jól érezzük magunkat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát az én "RPG casual gamer" igényimet magasan kielégíti a Mass Effect vagy a Witcher, vagy esetleg a múlt évben játszottam a Risen-el, az szintén.

wedge31
A DA😮 az nagybetüs rpg a DA 2 az nagybetüsen nem az.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Nem gond a jó grafika - csak ez az 'RPG' már túlságosan degradálódott fogalom - amiben 2-3 választási lehetõséges dialógusok vannak, az már az lenne?
Mert manapság ez a trend.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ne haragudj, de az összes általad említettel játszottam, és imádtam õket, szerintem a Baldur's Gate 2 hosszban, sztoriban az etalon. De mi nincs meg szerinted a Dragon Age-ben, ami ezekben a régi klasszikusokban megvolt? Vagy a világok közti különbség zavar ennyire, esetleg az, hogy nem DnD a harcrendszer?

IMYke2.0.0.0
Parancsod természetesen kötelezõ érvényû, már állok is a szõnyeg szélére.
Anyukádat hülyézd le amúgy!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miért nem kockával, papíron RPG-zel ha ennyire gond a jó grafika?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
Hát akkor ne is próbáld hirdetni itt az igét 😊

jó ott még a M&M 4-5-6-7 is 😄

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
Jajj de hülye vagy. Kérlek, hagyd el a topikot. MOST!

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, nekem a Wizardry-sorozat kimaradt az életembõl.
Tudom, nagy hiba... <#vigyor5>

Ha witcher RPG akkor a DA is az.

IMYke2.0.0.0
Újkoriak közül igazán meghatározót már nem is tudok mondani - mindegyik ráment a látványra.

Shep
Egyetlen RPG van az pedig a W7 a többi csak gyenge próbálkozás 😊

IMYke2.0.0.0
A Neverwinter Nights-ok is megfelelnek.

IMYke2.0.0.0
Vedd elõ a "Planescape Torment"-et, vagy a "Baldurs Gate"-eket, vagy az "Icewind Dale"-eket.

Az RPG halála lett a 3D-sítés.

Fpocok
<#eljen>

Alkalmi társak vannak, történettõl függõen, de az a kinos DA szerû "robotként mindig ott állnak mellettem, mindig ugyanolyan formációban és testtartásban", az nincs.

Igen, itt egy jól behatárol fõszereplõ van akit irányítasz.

Szia,
Távol essen tõlem, hogy ebben a fórumban elindítsak egy parttalan vitát a Dragon Age vs Witcher témában, de légy szíves írd már le pár sorban, hogy mitõl nem RPG a Dragon Age?
A Dragon Age és a Witcher szeretete már kölcsönösen kizáró ok? Én pl. mindkettõt nagyon szeretem, és én nagyon régi RPG játékos vagyok.

Fpocok
Mert itt egyedül kell majd kolbászolni?

Itt bukott el nálam is. Ez a szereplõ válogatás... Most akkor "én ki vagyok"? Mindenki? És akkor még szereplõnként a hatszáz féle beállítás. Hát ez már nekem sok volt.

IMYke2.0.0.0
<...>az túlságosan RPGs volt"

A Dragon Age közelében sincs az igazi RPG-nek.

Ez a te játékod

Vagy lehet egy kis warez tompítás hogy egybõl patchelik.

Fpocok
Nem... nem én vagyok 😄

De igazából nem az a gond, hogy az egyik scifi, a másik nem. Nekem a dragon ageben az volt a gondom, hogy az túlságosan RPGs volt, nekem az nagyon sok volt. Meg hogy egy csapatom volt, megállítottam idõt és csapattagot váltottam... ezek nem tetszetttek.
Az ME2ben viszont a rendszer tökéletes volt számomra. Itt milyen lesz?

IMYke2.0.0.0
Inkább a digitális visszajelzésekre gondolok - sokféle gép, sokféle probléma = PC

Shep
Meglepõ lett volna ha nem jön egybõl 😊

Szerintem is a witcher közelebb van a ME-hez mint DA-hoz (ha eltekintünk a fantasys-sci-fi különbségtõl.) Nekem a witcher és az ME is valahogy "fogyaszthatóbb" mint a dragon age sorozat, de én nem vagyok annyira "keményvonalas" RPG-s, inkább az akció-RPG vonalat preferálom.

TBTPumpa
Hát ez nem a megszokott gyorsupdate lesz, gondolom azért mérete is lesz, ha ennyi mindent javít!
Nem volt idejük befejezni a játékot?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Viszont ha a Mass Effectet átrakom fantasy-ba akkor sokkal inkább a Witcher-re fog hasonlítani, mint a Dragon Age-re.

Állítólag rögtön lesz is hozzá egy patch! <#smile>

Several major balance fixes (economy and fight)
On screen fixes (items descriptions, journal etc.)
Audio mix fixes
Several audio areas, music, cutscene fixes and added better sounds
Many UI fixes (functional, smoother and more user friendly ex. inventory items selection)
Many fixes to quests, quests markers
Visual fixes to fade outs, blackscreens in scenes, cutscenes
Many community fixes - work, npc’s life
Big opponents fights balance and fixes
Many cutscenes fixes - animations, items, lipsync
Gamepad fixes - playing gamepad is now much better
Camera fixes - collisions with objects, collisions with npc’s, combat camera improvements
Some hair physics fixes
Minor QTE fixes
Several locations fixes - objects collisions, envoirements improvements, lights, effects
Crafting, shops, alchemy improvements
Added new autosaves in important places (ex. before fight with Letho, Arachas, Draug)
Some random crashes fixes
Dice poker improvements - logic bugs fixes

ha 5 gépre feltehetõ a játék egyszerre, akkor közösen is megvehetjük a játékot?

wedge31
Szerintem nem, teljesen más az ME széria az egy shooter rpg elemekel / egyre kevesebbel / a Witcher meg egy klaszikus fantasy rpg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nézzünk engem.
A Mass Effect 1-2 nagyon tetszett, a Witcher 1 nagyon tetszett, a Dragon Age 1-el 3x próbáltam megbarátkozni és egyszer sem jutottam 1-2 óra játéknál tovább.
Tehát a saját példámból kiindulva tetszhet neked... izé neki a W2.

bélanéni
Szerintem az a barátod az te vagy. Jól gondolom?
Így nehéz megmondani, ez Fantasy sárkányos, szörnyes RPG, amaz meg scifi, marhára nem egy mûfaj. Nekem speciel az nem tetszett, ez meg minden idõk legjobbja. Ízlések pofonok.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Fpocok
Srácok, mit mondotok. Van valaki... egy "barátom", aki nem különösebben szereti az RPGket, nem tetszett nekem, izé neki a dragon age1-2, viszont a MASS EFFECT2-t a világ legjobb RPGjének tituálta... neki szerintetek jó lenne a W2?

Van live stream, nem rakok be linket, mert mégis csak emberbõl vagyok, akit érdekel az gúglizzon rá. 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hát szerintem ezért nem lesz...

Remélem nagy nem lesz, idén utolsó órám pont 9:30-ig tart, azt 10 perc a CDG gyalog, sokat nem akarok álldogálni. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

én is holnap reggel nézek el a boltba 😄 utána már csak a zh-t kell megérni délután meg ki is bonthatóm.

A küldeményem elindult, megjött a tájékoztató. Holnap átvehetem!
Általaban 9 körül megyek el minden reggel a cd galaxis elött, kiváncsi vagyok reggel lesz-e sorbanállás a bolt elött😊

bélanéni

hát ez az: nem lehet bukni. Ha esetleg reload nélkül játszol akkor meg nagyon megszívhatod, mert az esélyek nem kiegyenlítettek. (valójában egy dolog melletünk szólt: ha veszítettünk akkor legközelebb hajlandóak voltak nagyobb téttel játszani szóval ha veszítettünk majd nyertünk egyet akkor valójában pozitívban voltunk-ez persze nem segít ha sorozatban veszítünk és lenullázzuk magunkat 😊 )
Pénz mindenesetre witcher 1-ben nagyon elveszítette a jelentõségét a 3-4 act-ra. Szar volt belegondolni hogy mennyi idõt kockázgattam az elején 10-20 aranyért a végén meg 100 aranyakért épen csak annyit hogy meglegyen a bajnok quest és dobáltam el a több száz aranyat érõ kardokat.. így is ha jól emlékszem 12k pénzem maradt a végére.. kiváncsi vagyok tényleg át lehet e importálni 😊
RPg-ben szerencsejáték igenis kötelezõ! Nyerhetsz egy rakás pénzt (én örömmel fosztottam ki az egyben is a játékosokat), illetve bukhatod a nehezen összekuporgatott szörnygyilkolási pénzeket (ekkor hosszas anyázás kíséretében a reload opcióhoz fordultam általában :-D)

Szerintem baromi szórakoztató volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.