9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Kongy
    No épp ez az, és a F3 nem fejlődött 2005 óta én nagyon úgy látom. De sztem mint RPG úgy is alul fog maradni a W2-vel szemben, majd meglátjuk, mert egyelőre csak a bevezetőt játszottam végig.
  • wesker24
    A Fable 3-hoz sokkal jobban ilik a mesés környezet !

A Witcher az teljesen más téma !
  • Hellsing47
    azért a grafika sem elhanyagolható, főleg nem egy fantasy játékban
  • Rage47
    te is csak a grafikáért játszol?
  • Kongy
    Meditáció közben, alkímia fül.

Hú, emberek, 2 óra folyamatos Witcher 2 után nagyon lehangoló belépni a Fable III-ba. :D Grafikailag meg sem közelíti...
  • strebacom
    Fözetet, hol és hogyan készítek??
  • mike01010101
    Ha az évek során annyit polírozzák, mint amit az első résszel tettek, nem lesz itt gond.
  • koschwarz
    ha követik az első rész példáját, talán majd az ilyen nem annyira felhasználóbarát problémákat egy újabb "EE patch"-csel orvosolják.
  • Belkar
    Nem lehet tudni hogy ennek a witcheres képregénynek mikor jelenik meg a 2. része?
  • bardocz
    2.55GHz-t tud a procim. Akkor lehet megpróbálkozok majd vele.
  • Avenger
    jobb a processzorod(ha 3 GHz körül megy), ugyan annyi a ramod, a videókártyád meg lassabb jóval(HD5850), szerintem lowon semmiképp sem lesz gondod a játékkal, ha csak a driverek nem kavarnak be, mert nekem high+-on megy játszhatóan.
  • Csokis
    Készül az 1.0.0.3-as patch!

Currently, the development team works hard on a patch 1.0.0.3, which should fix a critical bug, not giving the opportunity to play poker with dice and a number of other problems relating to productivity and stability of the game.
  • bardocz
    Intel E5200
    2giga ram
    Radeon HD4830

Ezen futna a játék normálisan? Elvileg a minimumot megüti a gépem, csak ha itt is van olyan, mint az első részben a kereskedőnegyed, akkor hiába, szaggatni fog.
  • Avenger
    Valamilyen szinten igazad lehet, de az első részhez képest(nyomd a gombot ha sárga a kurzor) még így is sokkal taktikusabb és változatosabb a harc. A lassabb részek mellett meg jól jön egy kis pörgés. A beszélgetős, gondolkodós elemek eltúlzásával is meglehetne ölni a hangulatot, de nekem itt jónak tűnik az arány. És szerintem a játék sosem akart hardcore RPG lenni, mert akkor minden támadásnál kockákkal dobálnánk.
  • obe
    hmmm...erdekes, en minden billenytüt megvältoztattam, meg mouse 5, es mouse 6-ot is elfogadta, semmivel nem volt gondom hogy nem fogadnä el...akkor bocs
  • fixpont
    Nem ertek egyet veled amugy, mert egy rpg ne legyen ugyessegi jatek, ez meg 90%ban az, reflexek, ide oda gurulni a padlon, jo utamben nyomni az egeret arra ahogy az ellenfel tamad stb. Nekem sincs bajom azzal, ha egy jatek nehez, de szeretem ha az agyam dolgoztatja, nem a kezem. Bar ez egyre inkabb kiveszik mar a mai rpgkbol es lenyegeben ugyessegi/akcio jatekokka degradaltak a legtobbet.
  • fixpont
    Nem a dupla kattal van baj, hanem, hogy a billentyuzet felet nem veszi be.

Vagy invalid key mint pl. a fel/le iranybillentyu vagy nem reagal semmit nem a numpadon a ins, del stb.
  • Avenger
    Ott még nem járok, de végre egy nehéz játék, amit nem idomított majmokra terveztek :D (ezzel nem rád gondoltam, csak olyan jó hasonlat :)
  • obe
    egyszerüen hihetelen hogy itt van legaläbb 20 - 40 regi motoros gamer, es senki nem jön rä - mär egyszer beirtem ide pedig - hogy nem kell az ini-t piszkälni hogy megvältoztasd a billentyüzet kiosztäst

simän duplakatt arra mezöre ahol vältoztatni akarsz a beällitot gombokon
  • gseldon
    ez volt az a pont, ahol át KELLETT raknom easy-re, majd a boss fight után vissza, mert egyszeráen 100-szor mentem neki és nem tudtam még fél hp-ra se leverni. A kayran ment nagy nehezen (azzal is szenvedtem), de ez a csóka nem. Mindent blokkol, pajzs van rajta, háta mögé ugrálni nem tudsz, mert aard-al eldob... Easy-n viszont túl könnyű, azon meg nem csinált semmit, egyszerű balgomb klikkelgetéssel meg lehetett csapni. Kéne easy és normál közé egy harmadik nehézségi fok :)
  • Avenger
    Ez miért is bug? Van valami cucc ami elmulasztotta volna a vérzést és eltudtad volna használni ha nincs az animáció?( Nem tudom, még az elején járok) :)
  • Shiwo
    nálam speciel a Kayran-nál játszotta el, hogy valamiért csak minden 3-4. alkalommal engedte kilőni az átvezető videót....átvezető után meg már nem engedett menteni....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyi halál után eléggé meguntam újra és újra végignézni, ahogy varázslónéni megidézi a vihart, felvillanyozva a nagy dögöt....és az nem 2 másodperces átvezető -.-
  • fixpont
    Elmondom a kedvenc bugomat, elso fejezet vege fele harcoltam azzal a kemeny csavoval aki megolte a kiralyt, kb 10x sikerult lenyomnom, de nekem is csak 1 hajszal elete maradt, viszont vereztem, jott a cutscene, dumal a csavo, eldobja a karodt es lelep, jon az a resz, amikor fel kellene allnom a padlorol, de meg szinten animacio, es mivel a jatek ezalatt is szamolja a verzest, animacio kozben osszeestem es jott a load kepernyo. :))

(Rendkivul orultem neki.)
  • wedge31
    Ez a játék eleve nem a pörgésről és kapkodásról szól még a harcnál se lehet észnélkül rohanni.

De ha ennyire zavar, hogy játszani se tudsz töle vedd le easyre és ott nem kell fözetet innod.
  • Avenger
    megölhetetlen bossnál-> ivás -> animáció->mentés. Utána mind a 30 visszatöltésnél rajtad lesznek már alapból a piák :P
  • fixpont
    Megvan, eloszor. Kicsit olyan mint a cutscene, az ember amikor eloszor latja, megnezni jopofa, aztan legkozelebb mar nyomja az escet, hogy atlepje. Foleg amikor megolhetetlen bossok jonnek es mar 30x probalja az ember, es 30x nezi vegig a dolgot es meg csak atleptetni sem lehet. Nem tudom, engem baromira idegesit. Es elfogadom, ha valakinak nem, es ez tetszik, de legalabb tennenek opcionalisra. Aki ezt akarja kapja meg ezt, aki meg porogni akar, az meg azt.
  • mike01010101
    Annak egyébként megvan a hangulata, hogy csata elött letérdel, meditál, mentálisan felkészül.
  • Avenger
    Aki nem szeret italokat inni, az miért azt fejleszti? :) Legalább egy idő után átérzi az ember, hogy milyen érzés lehet egy akkora dózis mérget meginni, amiből kétszer annyi már megölné :D
  • wedge31
    Engem nem zavar, hogy félóránként iszok egy-két fözetet és annak megadják a módját.
  • fixpont
    Az, hogy te ritkan hasznaltad, az egy dolog a fozeteket, de ne feledd, kulon skill ag van ra, azaz vannak olyan jatekosok, akik abban az iranyban indulnak az, es lenyegeben minden harc elott hasznaljak, szerinted milyen erzes 529. alkalommal is vegignezni az animaciot?
  • mike01010101
    Az is furcsa, hogy mikor kereskedek a bal oldalon vannak az én cuccaim, a jobb oldalon a kereskedőé és az én össz.pénzem is a jobb sarokban a kereskedő cuccai fölött van. Először azt hittem az az ő pénzmennyisége.
  • BEAST #3579
    Nekem kifejezetten tetszik, hogy külön a meditáció felületen lehet intézni a potion ügyeket is. Megad egy alaphangulatot, miszerint a witcher komolyabb harcra készül. Egy egyszerű gyorsbillentyűs kattintás nevetségesen egyszerű és illúzióromboló lenne. Ritkán használtam, de ez megint csak egy plusz pont a játéknak.(Már csak a pajzsot kellene gyengíteni és még ügyeskedésre is rá lehetne szoktatni az embereket)

A potionkeverés és craftolás pedig szerintem eléggé felemásra sikeredett. Egyrészt tetszik, hogy neked kell nyomon követned mid van és mi kell még, viszont az alkotórészek olyan semmilyenekre sikeredtek. Mindenből van mindenhol, teljesen jelentéktelennek tűnnek.
    Az első részben legalább egy ideig elszórakoztam a különböző kombinációkkal.
  • muhpet
    Hm, akkor megeshet, hogy ezért nem kaptam még meg kódot én sem az 576-tól, kösz az infót.
  • TBTPumpa
    Információ annak, aki a Gamestop-nál vette a játékot, és nem talál az ajándék DLC-hez kódot:

Sajnos a nagykereskedésből nem érkeztek még meg egyenlőre a DLC kódok. Amint megérkeznek küldjük neked. Esetlegesen ha ez nem fordulna elő (nem kapjuk meg a DLC kódokat). Akkor a következő vásárlásodkor ingyenesen van a házhozszállítás.

Megértésedet előre is köszönjük, de sajnos a DLC-kből kevesebbet adott ki a gyártó.
  • fixpont
    2 dolog zavar meg, bonyolult a targykezeles rendszer legalabb amikor bongeszem az arus keszletet lenne odairva a receptjei melle, hogy nekem is megvan-e, mert igy mindig kezzel kell keresnem es parositanom. Aztan a recept lista lehetne ABC rendben, mert csomo ido mire megtalalok valamit, es a questlog, karakterlap es inventori kozott nem lehet 1 gombbat atlepni, hanem vissza kell lepni a jatekba es csak ugy lehet valtani. Ez mondjuk mar a vicc kategoria.
  • mike01010101
    Ez igaz, szokni kell.
  • fixpont
    Azert ez a jatek nem igazan user friendly, en ezt kb beta verzionak tekintem, az tuti, hogy ezt nemigen teszteltek hazan kivul "laikusokkal". Eloszor a billentyuzet para, hogy 2011-ben igy kibaszni a balkezesekkel, az nem semmi, aztan a jatekban szerintem a recept rendszer baromi szar, ahelyett, hogy bekerulni valami "varazskonybe" a receptek, ahonnan azutan mar nem lehet kivenni oket, csak valogatni, ehelyett midnen egyes recept kulon el lehet adni, ujra megvenni, lehet belole tobbet veni ugyanabbol ha az ember figyelmetlen, vagy veletlen eladni azt ami kell, ha legyartok 1 targyat nem latom, hogy mennyim is van belole pontosan, mert sehol nem irja, ki kell lepni a meditaciobol es a targylistan ellenorizni, raadasul a fozetek megivasa is eszemetlen korulmenyes ahelyett, hogy siman gyorsbillentyun lennenek mindig vegig kell nezni az animaciot stb. Szoval jo jatek lenne ez, de annyi bosszanto szart hagytak benne.
  • cylonflatus
    Nekem is lejött a TT, de én nem csináltam vele semmit. Valamikor hajnal 1 fele megpróbáltam és viola, simán, gond nélkül lejött. A kisd villám ikon meg nem azt jelenti, hogy "elkapta" a letöltést, szimplán csak azt hogy online vagy.
  • wedge31
    Kép és nyelv menüpont a launcherben.
  • cylonflatus
    Ugyanígy jártam tegnap. Tegnapelőtt játszottam vele, semmi, tegnap meg folyamatosan szarakodott a hang. Ezt a 2.1 tippet kipróbálom, köszi!