The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem tudom, majd meglátjuk ^^
Viszont sikerült a patch, ne kérdezzétek, hogy csináltam...
Úgyhogy végre fent van a 3.2-es is!
Yupijéé 😊
Köszönöm a tanácsokat.
Másik kérdésem, hogy szerintetek Roche vagy Iorveth útja a jobb? Illetve elvileg Iorveth-é tövidebb? Ha igen, akkor lesz esetleg hozzá valami kiegészítõ?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hol találkoztál ezzel, vagy miért kellene?
Hirtelen a Steam Cloud jut eszembe, ami ugye bizonyos játékoknál azt jelenti, hogy a Steam a felhõben, online is tárolja a beállításaidat, mentéseidet, és ezért nem kell külön fizetni.
Mivel a te W2-d nem Steames, ezért ez viszont itt nem játszik, szóval <#nemtudom>#nemtudom>
Hülye kérdésem lesz, elõre szólok.
Az ingyenes biztonsági mentés mit takar?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudom mi lehet, nah mind1... Azért így is tudok vele játszani. Köszönöm a segítséget azért mindenkinek!
Egy másik kérdés még!
Szerintetek Roche vagy Iorveth útja a jobb? Illetve elvileg Iorveth-é tövidebb? Ha igen, akkor lesz esetleg hozzá valami kiegészítõ?
Cassy
Megpróbálom majd az EE patch-ot..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem ír ki semmit! Felteszem a 3.2-es patch-et és egyszerûen nem indul el a game! Megnyitja a launchert és megáll..
Nem steames verzióm van.
Komolyan nem elég, hogy kiadtam pénzt a játékért, még a patchet is külön vegyem meg? Ez vicc?...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez valahogy nekem nem sikerül 😞
Felmentem a Witcher hivatalos oldalára ( http://en.thewitcher.com/patch3-2/ ) és innen szedtem le a patch-et...
De így se indul el.
Csakis akkor, ha a 3.1-es patch van feltéve. Most nem értem, mi baja a másikkal. Egyszerûen ha felrakom rá a következõt nem indul el a game :S
Megfogom próbálni letölteni a patch-et máshonnan, hátha úgy elindul a game.
Letölteni nem akarom a GOG-ról, mert így is olyan gyenge a net, hát még ha 10 gigát akarnék leszedni.
Amúgy a kód a Witcher kézikönyv hátulján található.
Holnap meglátom, sikerül e ^^
Ezután a GOG-ról is letöltheted a teljes, patchelt játékot. Nagy, mert 10db 2 gigás fájlt kell leszedni (ezért írtam hogy durva, töltögethetsz sokat), de biztosan a legfrissebbet kapod.
Meg a sok extrát is mellé.
Itt áll meg konkrétan...
Rákereste a fájlra amit kiír AVAst védelmet használsz?
Kérném a segítségeteket, mert sehogy sem sikerül elindítanom a játékot!
Elõre kikötöm, hogy a játék eredeti, tehát éppen ezért nem értem mi lehet a gond!
Megvettem, feltelepítettem. És mikor elindítom, hogy start game, akkor kiadja a win7, hogy a program leállt. Ezt a hibát írja, ki:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: witcher2.EXE
Alkalmazásverzió: 3.2.2.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4fe1a168
Hiba – modul neve: snxhk.dll_unloaded
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4f56a5b0
Aki tudja mi lehet a gond, kérem segítsen. Köszönöm!
Cassy
otherworld
Because fuck you. That\'s why.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Spoiler (katt a megjelenítéshez)