The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm értem. Mert nekem a kézikönyvben, amit kaptam a játék mellé, 2x írja Roche útját a 2.-3. felvonásban. Iorveth-ét, meg csak a 3.-ban...
De nem tudom, majd meglátjuk ^^

Elvileg az EE patch korrigálta a hosszakat. 😊 De ezzel nekem is csak az Iorveth út van meg. Kis szünet és tavasszal ha lesz idõm megnézem a másikat is 😊

Nekem Iorveth útja tûnik hosszabbnak és jobbnak.
Ez elvileg valami bónuszt jelent, de nem tudom.. Lehet én néztem el valamit o.O De szerintem jocika-nak van igaza.
Viszont sikerült a patch, ne kérdezzétek, hogy csináltam...
Úgyhogy végre fent van a 3.2-es is!
Yupijéé 😊
Köszönöm a tanácsokat.
Másik kérdésem, hogy szerintetek Roche vagy Iorveth útja a jobb? Illetve elvileg Iorveth-é tövidebb? Ha igen, akkor lesz esetleg hozzá valami kiegészítõ?

genndy
Lehet, csak korábban meg azt írta, hogy lassú nete van, nem akar leszedni ~10 GB-t, ezért nem írtam a GOGot. De lehet hogy ott pontosan "ingyenes biztonsági mentésnek" írják, és ezért tényleg arra gondolt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem lehet, hogy arra gondol, hogy a GOG-on a hivatalost regisztrálni lehet? És akkor ott megmarad, még ha a dvd el is tûnik.
genndy
Így, ebben a formában nem is értem a kérdést...😊
Hol találkoztál ezzel, vagy miért kellene?
Hirtelen a Steam Cloud jut eszembe, ami ugye bizonyos játékoknál azt jelenti, hogy a Steam a felhõben, online is tárolja a beállításaidat, mentéseidet, és ezért nem kell külön fizetni.
Mivel a te W2-d nem Steames, ezért ez viszont itt nem játszik, szóval <#nemtudom>

Próbálgatom még.
Hülye kérdésem lesz, elõre szólok.
Az ingyenes biztonsági mentés mit takar?

Azért ne add fel, az EE patchba egy olyan szintû mellékküldi van berakva logikai játékkal include hogy azt nem érdemes kihagyni azt act3-ba 😊

Shep
Szerintem mindkét út jó, érdemes mindkettõt végigjátszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megnéztem, és engedve van :S
Nem tudom mi lehet, nah mind1... Azért így is tudok vele játszani. Köszönöm a segítséget azért mindenkinek!
Egy másik kérdés még!
Szerintetek Roche vagy Iorveth útja a jobb? Illetve elvileg Iorveth-é tövidebb? Ha igen, akkor lesz esetleg hozzá valami kiegészítõ?
Cassy

genndy
Még egy ötlet: nem lehet-e, hogy az a baj, hogy elsõ indításnál kérte, de nem engedted át a tûzfalon? Vezérlõpult-Tûzfal, és itt nézd meg hogy a Witcher 2 (esetleg az EE is ha már föltetted) legyen engedélyezve.

Örülök, hogy ezt megtudtam venni, azért saját költekezésbõl jó ha tudok rá 5000ft-ot szánni. Pláne, hogy most karácsony van, nem lesz még feleslegesen arra pénzem, hogy egy kész játékhoz még vásároljak is...
Megpróbálom majd az EE patch-ot..

IMYke2.0.0.0
Az EE nem egyszerûen egy patch...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tudom, hogy mi lehet a baj 😞
Nem ír ki semmit! Felteszem a 3.2-es patch-et és egyszerûen nem indul el a game! Megnyitja a launchert és megáll..
Nem steames verzióm van.
Komolyan nem elég, hogy kiadtam pénzt a játékért, még a patchet is külön vegyem meg? Ez vicc?...

IMYke2.0.0.0
Én pont ezért vettem meg - ráadásul, olcsón jutottam hozzá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha nem megy máshogy érdemes megvenni a boltba az EE verziót 😞

Használj hozzá valami fájl letöltött amibe be tudod rakni az összes linket ha végzet akkor majd fel tudod tenni.

Steames verziód van?

EE patch
Próbáld ezzel.

Mit ír ki?

Sziasztok.
Ez valahogy nekem nem sikerül 😞
Felmentem a Witcher hivatalos oldalára ( http://en.thewitcher.com/patch3-2/ ) és innen szedtem le a patch-et...
De így se indul el.
Csakis akkor, ha a 3.1-es patch van feltéve. Most nem értem, mi baja a másikkal. Egyszerûen ha felrakom rá a következõt nem indul el a game :S

Sziasztok 😊
Megfogom próbálni letölteni a patch-et máshonnan, hátha úgy elindul a game.
Letölteni nem akarom a GOG-ról, mert így is olyan gyenge a net, hát még ha 10 gigát akarnék leszedni.
Amúgy a kód a Witcher kézikönyv hátulján található.
Holnap meglátom, sikerül e ^^

genndy
Lehet hogy durva lesz amit mondok, de ha ennyit szenvedsz vele, talán egy próbát megér: ha a dobozos verziódhoz járt kód (nem tudom, nem biztos, én Steameset vettem), azt be tudod regelni a GOG.com-ra (egészen pontosan itt)
Ezután a GOG-ról is letöltheted a teljes, patchelt játékot. Nagy, mert 10db 2 gigás fájlt kell leszedni (ezért írtam hogy durva, töltögethetsz sokat), de biztosan a legfrissebbet kapod.
Meg a sok extrát is mellé.

Próbáld külöm letölteni az EE patchot és úgy felrakni utána elindítani. Van biztos olyan hely ahonnan külön letölthetõ aztszem én is úgy csináltam.

Huh ezt most így ,már nem tudom.

Pontosítok! A 3.1-es patch-el elindul, ha csak az van feltéve.. De ha felteszem a következõt, akkor a launcher meg se moccan.. Ez miért lehet?

Itt áll meg konkrétan...

Igen, leszedtem az avastot! Most már nincs hibakód, de megáll a játék. Elindítom, és a farkas fejnél nem megy tovább...

Így elsõre a víruskeresõt kellene kikapcsolni vagy hozzádni a kivételekhez a witcher2-t mivel ez online kell frissitse magát. Így hozzáférési engedély kell neki.

Feltetted az EE patchot is?
Rákereste a fájlra amit kiír AVAst védelmet használsz?

Sziasztok!
Kérném a segítségeteket, mert sehogy sem sikerül elindítanom a játékot!
Elõre kikötöm, hogy a játék eredeti, tehát éppen ezért nem értem mi lehet a gond!
Megvettem, feltelepítettem. És mikor elindítom, hogy start game, akkor kiadja a win7, hogy a program leállt. Ezt a hibát írja, ki:

Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: witcher2.EXE
Alkalmazásverzió: 3.2.2.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4fe1a168
Hiba – modul neve: snxhk.dll_unloaded
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4f56a5b0

Aki tudja mi lehet a gond, kérem segítsen. Köszönöm!
Cassy

Ha még valaki nem látta ez a magyar nyelvû ismertetõ segíthet esetleg.
otherworld

IMYke2.0.0.0
Tök feleslegesek lennének az önjelölt HD-textúrák.

Nem kellenek azok ide, csak elrontanák ezt a meseszép alkotást.

Because fuck you. That\'s why.

A Witcher 2-höz vannak texture modok ?
Beérem a normalal 😊

Nekem úgy tûnt a földalatti világ bõvült fõleg. Vannak lejáratok. De ha sétálgatsz a felszínen kikerülve az õröket akkor belefutsz olyanokba akik igénylik a szolgáltatásodat még bevezetõ video is van, ilyen a laboros quest amit nagyon ajánlok 😊

proway
Sziasztok, ez EE-ban volt róla szó a Loc Muinne-ben kapunk 1 új kis területet, oda h lehet eljutni?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Könnyü fokozaton ha nincs rajtam vért akkor egy kard vágás a fele életemet leviszi.Normálon 5-6 vágástól meg lehet halni.Majd kiprobálom örült fokozaton,kiváncsi vagyok milyen nehéz az. 😊
*Mondjuk részemrõl pozitív hogy nerfelték a normál fokozatot most is nehéz de már nem kell vért pisilni a dreugh ellen. És valószínû az xp rendszert is nerfelték így most már nem meredek nagy szemekkel azokra akik az adrenalinos kivégzéssel intézték el a császár katonáit a 3. részben, mikor én még a közelében se voltam 😄 Szóval bár minden cég csinálna ilyet pl. egy másik gyöngyszemre az FNV-re bõven rá is férne egy ilyen.

Nos le a kalappal a CD projekt elõtt. Ilyet még nem is láttam hogy valaki egy kiadott játékot még feljavítson így. Nem mintha az eredeti nem lett volna csúcs szuper de ez...Questek:*5, történet:*5, harcrendszer:5,. az is nagy ötlet volt hogy átvezetõ filmet tettek a részek közé, így akinek eddig nem lett volna világos hogy a Witcher 2 egy storytelling-es rpg most már azoknak is le kell essen, ezzel együtt a lehetséges határokig választásokkal kibõvítve. Nehéz szavakat találni erre a játékra. Újít és mégis benne van a lényeg, ami a sava-borsa kell legyen egy rpg-nek. Tényleg elképedtem a laboratoriumos questen. 😊 Ezek a fejtörõk nos igen ezt nevezem 😊 Úgy az egész *5-ös ahogy van immár 4x-er végigjátszva is, mondjuk az EE elõször. Igaz amit az egyik xbox-os cikkíró írt, a CD projekt felült a trónra rpg játékok között. 😊

Sziasztok,régebben játszottam a witcher 2-vel,de letöröltem,most pedig újra felszeretném rakni,de azt írja h:Akönyvtárnév érvénytelen:launcher.exe" ienkor mi a teendõ? hogyan kell érvényesíteni?Valaki segítene?
A hálószerü elmosodás amikor pl elvan mosodva a távoli karakter,és a közelí látszik az a mozi valami most nem tudom,az rohatul megakasztja az átvezetõ videókat,és a bunyokat én azt kikapcsoltam.Hóbban néz ki ugy szerintem.
Nem tudom, de szerintem nincs gép amivel a pirossal jelölt jól menne 😊

A Witcher 2 beállításában van egy olyan funkció,hogy csak felsõ kategoríás gépeknek ajánlótt.Na nekem minden fullra van állítvan,csak az nem akkor mennyire váltózik meg attól ?
Elkezdtem egy játékot ezzel és hát az EE tényleg az 😊 A nekkerek szépen elmozognak elõlem ez nem volt korábban. Marhára ügyességi lett ez a rész sajna 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Titkos járaton keresztül kell azt hiszem. Olvasgass el mindent ami van, így érdekes 😊