9144
-
#8663 Ott mindenki leesik. :) Tényleg nézd meg Youtubeon, az a legegyszerűbb. -
kisskí #8662 Nekem nem ír space-t! Az egeret villogtatja! De soha sem megy, pedig volt,hogy teljes volt a vonal! -
kisskí #8661 A középső csápon, amikor az egérrel kell kattintgatni.
De mindíg leesem! -
#8660 Amikor rajta vagy kiírja, hogy nyomd meg a space-t. De van erről videó is a youtube-on.
Viszont, ha ennyire nem megy ne erőltesd, ennél csak nehezebb lesz később. -
#8659 Hol vagy rajta? Fel kell mászni a bal oldalt lévő sziklán, ami leszakadt és amikor felérsz jön a mozi. -
kisskí #8658 Odáig ok,hogy a 4 csápot levágom a földön. de az nem megy mikor rajta vagyok!!!
-
#8657 Kayran-t ésszel kell legyőzni, nem erővel. Nézz róla videót Youtube-on.
Rég csináltam már, emlékeim szerint egy bizonyos varázslattal le kellett bénítani a csápjait és utána ütni azokat. Vagy valami ilyesmi. -
#8656 Vedd vissza a nehézséget. -
BBalee #8655 cheatot nem tudok, nincs is értelme! Ha nem megy, akkor felesleges folytatni, én igy vagyok velel.
A kyrannal tudon segiteni. Mágikus csapdákat kell letenni, hogy beleakadjon a csápja, utána le lehet vágni a csápokat.
A harmadik csáp levágása urán meg egy QTE jön, hasonlo mint a kocsmai bunyo. -
kisskí #8654 Segítsetek légyszi!!! Meg most az átkötő videók után kilép! Re install!!! Nem megy a kayran legyőzése!! Azért kellene a cheat! Előre is köszi!!!!
-
#8653 Azok. Akkor csak az volt a baj, hogy nem a megfelelő bombám van. Köszönöm. -
#8652 Játszottam az első résszel, így azt kihagytam. -
ferenc001 #8651 A nekker fészkek? Mert azokhoz méhkas bomba kell, és oda kell menni hozzájuk közel, akkor adja a lehetőséget hogy bal kattintással behelyezd a bombát. -
#8650 Asszem mindegy. Neked kell rádobnod. Akkor nem figyeltél a tutorialnál, lehet vele célozni is, csak hosszan kell nyomni. -
#8649 Mindegy melyik? Egy bomba fajtám van. Nekem kell rádobnom a fészekre? Messze elhajítja, nem lehet célozni vele. -
#8648 Bombával. Veszel vagy csinálsz. -
#8647 Az erdőben talált szörny fészkeket hogyan lehet berobbantani? -
#8646 ... -
kisskí #8645 Szevasztok! Sgítséget kérnék cheat-hez mert nem tudom használni a kodokat. nem találtam semmit ahol éetelmessen leírták volna hogyan kell. Köszi előre is!
-
#8644 Köszönöm, közben megtaláltam, csak rossz gombra tettem, az egérről nem tudtam elérni. -
#8643 Pontosan nem, egyébként jobb oldalt felül.
Meditálni tudsz, azzal tudsz várakozni. -
#8642 Nem lehet felgyorsítani az idő múlását? Nem akar beesteledni. Lehet látni valahol, hogy mennyi az idő? -
#8641 Nem hiszem,mivel ez egy mod,de bármi megtörténhet.
Még én is csak most vettem meg ennyit tudtam kideríteni még. -
#8640 Igen? :D
Benne van már akkor valószínűleg eleve a tegnap Steam-ről letöltött játékomban? -
#8639 Erre gondoltál,mert ez már lassan egy hónapja kinn van! -
#8638 Sziasztok!
Igaz, hogy még e hónapban jönni fog egy nagyobb patch, ami újra fogja gondolni többek között a harcrendszert is elég durván?
Ha igen, inkább utána készítek majd biztonsági mentést Steam-en a játékról. -
#8637 Witcher 2 most a Steam sumer sale akciójában még 24 órán át mindössze 5 euró...
AJÁNDÉK!!! -
kjhun #8636 3.3-as --> #8566 és a 3.4-es a RedKit-hez --> #8612 -
#8635 3.2 az utolsó patch, úgyhogy jónak kell lennie.
Néhány érthetetlen CTD-m azért így is volt a 40 óra alatt, de azt inkább a Steam felhőre fogom :) -
#8634 A GOG az egyik leghasznosabb regisztráció, ami megtörténhet veled az életben. -
#8633 Picit nagyobb google keresgélés után találtam egy fórumot ahol írták hogy tartalmazza az előző verziókat, felpatcheltem 3.2-ig egyenlőre és müködik szépen; de így este 11kor még csak az első néhány percbe mentem bele. GoG-ra csak annyi bajom van, hogy még egy regisztráció így a másik 3 mellé (nagyon elegem van a kliensekből, meg a regisztrációkból). Nálam 2 db DVD meghajtó is van. -
#8632 Az a legegyszerűbb, ha megpróbálod felrakni az EE patch-et, és ha működik utána akkor minden rendben.
De a launcher/patcher is leszedi szerintem magának az EE-t ha hagyod neki, de legalábbis fel-updateli magát legújabbra, és utána mehet rá az EE.
Ha meg van izmos neted, akkor egyszerűbb, ha lekapod az alap játékkal egybegyúrt EE-t és akkor máskor sem kell a patch-ekkel tökölni.
Én pl a dobozos cd kulcsát átkonvertáltam GoG EE verzióra és onnan szedtem le, mivel nincs DVD meghajtó a gépemben. :D -
#8631 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a patcheléssel kapcsolatban:
Nekem még a sima (0.0) verzióm van és az Enchanted Edition patchet a friss telepítésre kell tenni vagy a 1.35-ősre. Még van egy 2.0 patchem is régebbről, amit a honlapon nem látok? Picit megvagyok így zavarodva.
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
mike01010101 #8630 Ha valaki még játszik a játékkal, csináltam egy kis modot a camera kezelésre. Magasabb fov és kisebb kizoomolás harc közben. Ha van kedvetek tesztelni.
http://www.youtube.com/watch?v=qnG-LJLLXjg
a leirasban van a letöltés link is. -
ToMM23 #8629 Sziasztok. Nem tudjátok miért nem elérhető a Witcher2 Nexus ? :S Csak a sima Witcher mod oldalát hozza be.. Tegnap délután óta nem akar felcsatlakozni. A fájlokra amik le lettek könyvjelzőzve, csak azt írja ki hogy nem találhatóak a szerveren. -
Niflheim87 #8628 Én meg is vettem egyből simán megéri ennyiért:) -
#8627 -66% steamen az 1 és a 2 is. -
BBalee #8626 Jó, nem pont a hátát, addig fel sem érsz. Lényeg, hogy hátulról kell megütni, mert szemből ott a pajzsa, ami brutál erős.
Egy jó witcher minden tudományát használja. Érdemes magadra húzni mágikus pajzsot(queen), egy utest kivéd, ha megütne.Érdemes olajat is használni, ami sebzést növel. Vérzésre felesleges ráhajtani, mert arra immunis,hisz nincs is vére.
Amugy magusként egyszerűbbek a főellenfelek. Magas jelintenzitással a Mágikus csapdák a főellenségeket is mozgásképtelenné tudja tenni. Az aard meg bénít ugy 2-3 ütés ideéig, de ehhez meg nagyon sok erély is kell...
Harcosként marad a gurulás, és a hátbaszúrás.
Érdemes a fegyvert bővíteni is. De ne mágikus sebzésssel, mert annak ugyis ellenáll. Inkább %-osfizikai sebzést az mindenkire hat. -
#8625 Ezüsttel ütöm, ráadásul könnyű szinten, de ezek szerint nehéz eltalálni a hátát. -
BBalee #8624 Ezüsttel kell, nem acéllal.
Ez ugye az a rész, amikor a ködöt kell megszüntetni? :-)