The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Neked milyen géped van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy kis poén infó (nagy, szóval tölthet egy kicsit).

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

The Protector
A Warezzal rendelkezõktõl kérdezném hogy hogyan fut a játék?Milyen az optimalizáltság.A többi nem érdekel mert tudom h isten game lesz de félek a gépigénytõl.

Nekem holnap hozza a GLS..legalább is remélem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem én tölttem fel...

lolSL
mert nyilván amikor a 2. részbe kezdtek nem merült fel hogy van warez pc-n, de most kiderült!

Kongy
tutinem

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Megmondom mit fog tenni: elveti a PC exkluzivitás ötletét...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én biztosra veszem, hogy sok magyar warezos fog idézést kapni! Van egy olyan érzésem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mindenki Witcher lázban ég már, ezért kaptok egy kis lázcsillapítót. Vagy nem?...

The Witcher 2 – Titkos Akt Képek - Bájitalok, Olajok, Bombák - Mini Játékok

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

TBTPumpa
Ez nem ér... Remélem ez ellen majd a CD Projekt tenni fog valamit!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
"4. Run Patcher_EFIGS.exe from the SKIDROW folder on DVD 2"

Szerintem benne van!Bár nekem nincs meg!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Tuti örülni fog a CD Projekt a crackelt verziónak...
Ez az örömük úgyis csak az elsõ patch-ig tart! <#eplus2>

Békasereg.
Ügyesség 6
Életerõ 5

Ha dupla 6-ost dobsz egyszerre több békát is eltalálhatsz.

<#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BoneDragon
Annyira szeretem, hogy még mindig ezt a szar oldalt használjátok kép feltöltéshez....
Ide töltsetek fel!

Kongy
Reménykedjünk, hogy azért sokan megveszik, ha már PC exkluzív (egyelõre) nem kéne lebõgni...

TBTPumpa
Csak beírtam... Én is megrendeltem a játékot!
Amúgy elnézve a képeket, a crackelt változat tartalmazza a magyar nyelvet, illetve az elsõ ingyenes DLC-t (Troll Trouble)...

Kongy
Nagyon jó, köszönjük, de van warez topig.... -.-

TBTPumpa
Eddig bírta a játék védelme...
Máris feltörték!
Skidrow volt az elkövetõ...

Malakai
Mindegy, úgyis gagyi cosplay. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Fpocok
Hagyjuk már ezt a szar imageshacket 😄 Vannak sokkal jobbak, pl tinypic.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ilyen laza csávó ez a Witcher!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgy ellazult hogy béka képében belefagyott egy jégkockába... <#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

balee4
Na ja, fõleg, hogy nekem is szerdán jön, bár igazán majd hétvégén vetem bele magam. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Solid Snake
Nem utólag tölthetõ steam patch vagy mi,ahogy más játéknál is volt már?
Értem. Akkor nem a steam-es verziót veszem meg. Pedig már kezembe kaptam a bankkártyát.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

grebber
Ha ott nem írják akkor nemhiszem,márpedig nem írják:

"Nyelvek: Angol*, Német*, Francia*, Olasz, Spanyol
*nyelvek teljes hangtámogatással "

Next PC upgrade: 2022

én tuti nem írok le olyat ami mást zavarhat, meg lehet nem is megy normálisan a gépemen akkor elég kampec. De mindenképp megéri megvenni. Csak menni fog ezen a rohadt vasan 😊

Az lenne a kérdésem, ha a steam-rõl veszem meg, lesz benne magyar felirat?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azt hiszem holnap reggeltõl megindul az infó és beszámoló áradat! Csak gyõzzük követni az eseményeket (szerdáig csak ez marad!)...

Hagy kérjek meg mindenkit, hogy azokra való tekintettel, akik csak késõbb kezdik a játékot használjunk spoiler makrót, ha spoiler gyanús dolgot írunk ide! Elõre is köszönöm!

Frank99
remélem a fordítottja is igaz lesz :-)
angolra magyar felirat

<#eljen>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Itt már megy a visszaszámláló...😊

Tikk-takk...

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Kongy
Vele egy idõre végeztem. Legyõzte Zeuszt szombat délelõtt, így most a mennyországban pihen. Hupsz, ez egy kis spoiler volt, de nem a Witcher 2-bõl. 😄 Legyen már holnap!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike
tegnap 7500 volt és elõrendelés így már a posta is plusz summa :S szal nem kell :/ akk inkább + 1 ezres és magyar felirat ...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Megnéztem a 4 legfrissebb trailert, hááát, nagyon ütõsek!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Prince23
Reméljük 😊

Na, holnap ilyenkor talán már kalandozhatunk Temeriá-ban...<#taps>

TBTPumpa
7900 Ft és már kapható...
Amúgy a CE árát is felvitték... 17500-ról 19500 Ft-ra, pedig a full angol verzió, Galaxisnál pedig van 19890 Ft-ért magyar verzió a CE-bõl!
http://www.gamestop.hu/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-premium-edition/5075

Renjike
gamestop.hu -n 7500 forint a külföldi prémium változat ! én onnan veszem meg szerintem 😊 nekem a magyar amúgy sem tecett az 1. ben sem.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Balga mód, én kezdtem 😊
Szerdától azonban, már nyomjuk a játékot. Bizony. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

JethroHUN
kedvcsináló 4 új trailer tegnapról. Tényleg kedvet csinál a játékhoz, és kicsit spoileres, ellenfelek és sztori szempontjából.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

van itt minden juhé 😄 . kint is van a warez topic. Folyik itt az élet.

balee4
No most írtak, szerdától vehetõ át a játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Visszaolvastam... csak RPg vita....!

zzeN
Kösz a válaszokat!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TBTPumpa
Jöhetnek képek!

wedge31
Állitólag majd le lehet tölteni az angol felíratot ha regisztrálsz.

Alapból nem lesz benne.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Galaxisról:"A játék alapesetben tudomásunk szerint csak magyar feliratos módban lesz játszható. Információink szerint a játék regisztrációja után az angol nyelvi file-ok elérhetõek lesznek letöltéssel."

Why so serious?