9144
-
mike01010101 #3650 Maga a harc szerintem a legjobban AC sorozatra hasonlit csak gyengébb kiadásban, kevesebb mozdulattal, kidolgozatlanabb animációkkal. Ezzel nem leminősítem,(és nem flamelni akarok) de az AssassinCreed olyan minőséget nyújt ami felülmúlhatatlan. -
#3649 épp arról diskurálunk egy ideje -
pzs #3648 Sziasztok !
Az első részhez képest mennyit változott a harcrendszer , illetve az érdekel , hogy mihez hasonlít a harcrendszere ? (Dragon Age2, Diablo, ....stb.. )
Köszönöm a válaszokat
-
#3647 Egyetértek :) -
#3646 Kíváncsi vagyok, mikor kerül fel YouTube-ra az első "Őrületes" nehézségi szintes "walkthrough". (Witcher meghal => vége a játéknak, nincs mentés visszatöltés meg ilyen baromságok)
Nyilván először végig kell tolni Hard-on 8-10x minimum. -
#3645 -
#3644 Hidd el, ha kicsit beletanulsz, és harc előtt és közben gondolkozol kicsit, nem mint egy tank rohansz be a tömegbe, akkor sima katonák nem fognak ledarálni normal-on. -
mike01010101 #3643 Az a baj ezzel, hogy a cutscene alatt nem tudod kezelni a sebet, tehet irreális helyzetet teremet. Olyan mintha direkt lekötözné a kezed, hogy nézd végig ahogy elvérzel. -
#3642 Ami nekem eddig feltűnt, az hogy a játék indítása kb. 30-40 mp-ig tart, úgy néz ki ez már csak Witcher vonás. De ezt még zárójelben sem hoztam volna fel, ha nem kerül szóba ez a téma. Szerintem abszolút nem érdekes, elkezdek addig mosogatni vagy akármivel el lehet ütni az időt. -
#3641 Nah végre hazaértem, már telepítem is. :D -
#3640 Még mindig nem érted. Nem nehéz és később sem lesz könnyű. I-D-E-G-E-S-Í-T-Ő. Odacsapok kettőt majd mint az őrült hátrabukfencezek mielőtt a többiek odaérnek, varázslok valamit megint odacsapok, megint menekülök. És ha csak egyszer is hibázok vagy beakadok valamibe (!) akkor jó eséllyel kinyír 3-4 ellenfél. Nem a nehézséggel van bajom hanem azzal, hogy ez így nem szórakoztató.
Reálisnak tűnő mód egy RPG -ben????!!!! :) Ugyan már itt magas szintű karakterek megteáznak miközben pallossal verik őket ezek ilyen világok ilyen szabályokkal. Realitás... -
mindero #3639 Mondjuk nem mindegy milyen a játékos, nekem pl nem sok időm van játszani, ezért nem szeretném ezt a napi 1-2 órát ugyanannak az ellenfélnek a legyakásával tölteni. Normálon ne legyen minden ellenfél halálos, inkább csak a főellenfelek. Arra ott van a hard fokozat. Az easy meg nem kihívás.
Szóval elég szarul van belőve. -
#3638 Ez miért lenne bug? Ha egy 5 centi mély nyílt seb tátong Geralt hasán, akkor elvérzik, akár animáció van akár nem :D Inkább az a probléma hogy az átvezetőt még a töltőképernyő előtt mutatja, ha jól értettem, pedig alapból meg kéne halnia Geraltnak, még mielőtt bármi elkezdődne. :) -
mike01010101 #3637 Ezzel teljesen egyetértek. -
#3636 Arra akartam kilyukadni, hogy ezek idegesítő dolgok tudnak lenni, már az első részben is voltak kisebb-nagyobb bugok, idegesítő technikai problémák, pl. 40-50mp-ig töltődő területek stb... de egyszerűen eltörpül a játék zsenialitása mellett. A patchek majd csiszolnak rajta. -
mike01010101 #3635 Azért annyira ne csodálkozz, ha következő patch orvosolja:) -
#3634 Bármikor ki is védheted a támadásokat( célszerű 1-2 pontot a védekezésbe rakni azért) És akkor nem kell pattognod. De ha tudsz valami egyéb reálisnak tűnő módot egy 20 kilós pallos erejének semlegesítésére a védekezésen, a mágián, és a "pattogáson" kívül, hogy az elfutás és bomba, csapda, mágia bevetését ne is említsem, akkor oszd meg a fejlesztőkkel :)
Én örülök, hogy nem egy félistennel kell csupán a tekintetem erejével legyőznöm az ellenségeimet végre :) -
#3633 Mindenkinek igaza van. Te szeretsz szenvedni egy játékkal, én nem - én inkább játszom. -
#3632 Ki tudja, lehet hogy direkt van így nem? Ha nem vérezne tovább a cutscene-ben, az lenne a problémázás tárgya, hogy mennyire nem élethű!! -
#3631 Nekem meg egyből feltűnt, mennyit dob a hangulaton, hogy van kihívás, most akkor kinek van igaza? -
mike01010101 #3630 MIkor ilyen, az alap játékmenet erősen befolyásoló bugot látok mindig azt kérdezem (magamtól) kik tesztelték ezt? Játszottak vele egyáltalán? -
#3629 Az első 3 legyak párszor, a következő hármas már csak egyszer, utána jössz a fórumra sírni, mennyire ócskán könnyű az egész. -
#3628 -
#3627 Nem az a baj, hogy nehéz. Az tényleg egy dolog lenne amihez hozzá kell edződni. Az a baj, hogy már normal -on idegesítő, frusztráló. Az a harc nem nehéz amiben idiótaként kell szinte csapásonként jobbra-balra vetődni, hogy 3 nyomorult ellenfél ki ne nyírjon hanem röhejes.
Most akkor egy nagyhatalmú "szörnyvadásszal" játszunk vagy egy nikkel-bolhával?! Szerintem ez a hangulatot is erősen rombolja. Elvégre egy ilyen karaktertől kemény harcokat várna az ember nem egy 9 pontos talajgyakorlatot... Persze ízlések és pofonok... :) -
#3626 Számomra a zárójeles rész a lényeg. Sajnos nekem már nincs időm "B" játékokra. -
#3625 Fable-nek ez a lényege...
ja meg olyat is olvastam Witchernél, hogy cutscenek-beni s vérzik a karaktered. most már értem, miért haltam meg az egyik bossnál cutscene közben. kinyírtam a bosst kétszer, és mindkétszer kiírta a halála után, hogy töltsem be újra a játékot... -
#3624 Azért valljuk be, egy más műfaj az a játék, szándékosan mesés a grafikája meg mindene. A Witcher meg pont az ellenkezőjére, a hideg, sötét
"valóságra" épít. Én mindkettőt szeretem, de egymáshoz felesleges hasonlítani(de az biztos, hogy a Witcherre még évek múltán is emlékezni fogok, az F3-ra meg nemfeltétlenül) :) -
#3623 Amiatt én sem -
#3622 (Ez a sorozat folyamatosan visszafejlődik? Nekem már az első rész sem jött be a sok pillangóval meg gyerekes animációkkal. Nem tudtam felülemelkedni a Helloy Kittynél hajszállal félelmetesebb kivitelezés felett.) -
#3621 Én olvastam cikket, de abban csupa pozitívumot írtak, negatívumként csak a gépigényt rótták fel, de amiatt már nem aggódom. :) -
mike01010101 #3620 Van egy pár dolog amit megváltoztatnék a játékban (talán majd lesznek console parancsok), de a hangulat az biztos, hogy 100%. -
#3619 Szerintem tökéletes a nehézségi szint! EZ NEM DIABLO3!!!
Ott majd lehet aprítani ész nélkül. Az is kurva jó, de más műfaj, más sporttág. -
#3618 Én is skippelem 1-2 hétre a topikot, betelt a pohár. -
#3617 Első Witcher2 értékelések:
GamesRadar (US) 10/10
Joystick (France) 19/20
Pelit (Finland) 93/100
Game Reactor (Germany) 9/10
PC Games (Germany) 88%
Mondjuk leszarom, ezek is csak egyéni vélemények, de azért mutat valamit. De az biztos hogy én addig 1 értékelést nem olvasok el, amíg teljesen le nem játszottam a játékot, mert akaratlanul azokra a hibákra figyelek, amiket mások annak láttak, holott lehet különben egész másképp érezném. Csak a saját érzékeimre hallgatok, végigjátszás után persze kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszett. Én 2-2,5 óra játszás után egyszerűen tökéletesnek érzem, a hangulat (ami számomra a legfontosabb) 100%-os.
(Fable3 PC - IGN 6.0 pont ) -
#3616 ez nem kellő kihívás, hanem túl sok sztem:) normálon azért nem kéne ilyennek lennie. -
#3615 Ja, és mellesleg nekem a W2-vel nem volt komolyabb problémám, mármint futtatását, sebességét, játékmenetét tekintve. (kopp kopp) -
#3614 Most az a gond, hogy a Witcher nem könnyű? Hála az égnek, legalább végre van egy játék ami kellő kihívást nyújt. Ezt hiányoltam 2011 eddigi játékaiból... -
mike01010101 #3613 Ez azért így túlzás. -
#3612 de legalább nem szopatja a játékost, és felhasználóbarát
Wicsernél meg várhatunk 2 évet peccsekre, mert elfelejtettek tesztelni -
#3611 Oké, hogy mesés környezet, de szerencsétlen karaktereknek legalább lehetne rendes hajat csinálni... nem ilyen... gyurmaszerűt...