The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
nem
ha nem tudsz válaszolni az elsõ pályán a kvízre az elsõ rész beszélgetéseinek szóról szóra idézésével akkor letörli magát a játék 😞

Azért a tucatnyi ismerõs karakter, meg a világ amit egy kicsit megformáltál az elsõ részben sokat ad a hangulatra.

A Star Wars trilógiát sem a Birodalom Visszavágtól szokták nézni.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

shenmuedc
Szerintetek játszható lesz az elsõ rész ismerete nélkül is? Csak mert nekem kimaradt , most pedig ez érdekelne.
TBTPumpa
Nem az ebben a részben kimarad.
De ebbe a részbe helyettük durvább szexjelenetek lesznek. Legalábbis a PC Guru-sok szerint!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Renjike
köszönöm az infókat
a 2. részben is lesznek "románc kártyák" ? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kevesebb töltési idõ, új inventory, több animáció, az angol szinkron az teljesen újra lett véve (a magyarról nem tudok), két prémium modul (ilyen különálló sztorik).

Enchanted-ben rányomtak még 2 külön küldetést..meg azt hiszem valamit tupíroztak is..de ugyanazok a tucatbábok maradtak az átvezetõkben😊
The Protector
A fejlesztõk meg majd nekik postolják a sárga csekkeket😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Renjike
OFF
Witcher 1 és az Enchanted edition között van valami nagy külömbség? pl az NPC-k feje más más? vagy mindig ugyan az , élettelen szinkron még mindig vagy mi? 😊 nekem sima kiadásom van 😞

Kongy
Az kapja be. Majd ma õk postolják a screenshotokat, hnap viszont majd én a Premium Edition-rõl.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gerey
Az sajna nekem nem játszik, az újabb driverek nem akarják felismerni a kártyát, az acer oldalán meg csak tavaly augusztusi driver van. 😞

Kongy
Háttöm, 1-ben sztem ronda volt, 2ben brutááál.😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Warezban vki már játszik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ja és videó kártya drivert mindenki frissítsen, csodákra képes. <#heureka>

Renjike
ja 😊

The Protector
Nekem a mostani konfogomon(visszaolvas) is ugyan annyira szaggatott a kereskedõnegyedben mint a réginP4 3Ghz 512Mb ram és egy ati9600

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Triss-re gondolsz?

Renjike
utánnanéztem h ki a hölgy hát . sokat változott 😄 xDD

Renjike
szerintem többet rendeltek elõ mint 1,5 milliót . szerintem 😊 nem sokkal , de többet .

Shep
Hát a Blood-ot 486-oson úgy vittem végig, hoyg voltak helyek ahol másodperceket kellett várnom mire frissült a kép, úgyhogy tudom én mi az a szaggatás 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Renjike
sok játéknál halottam már ezt és mind gyönyörûen futott mindent bekapcsolva és fullra . Vsync ezt kivéve . pedig E8400 am van kicsit komolyabb hûtéssel mint az eredeti + 4 GB ram 1066 MHZ-n és egy HD 4870 em . sok játékra mondták áá semmi esély a fullra aha nem is akadt fullon xd.... bár a monitorom felbontása nem nagy de 2 hétre volt nála fullhd monitor és azon sem volt semminek semmi baja . 😊 remélem nem ez a game lesz az 1. kivétel 😊

Kongy
Ja, valami rémlik. De a kereskedõnegyedet a régi PC-men is toltam, és azon is dettó ugyanazt produkálta, mint ezen az egy generációval újabbon, szal a hiba nem az én készülékemben van. 😄

wedge31
Nem fejlödött, lecserélték egy újra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jézus milyen igények vannak itt, TES III anno a kemény 12 megás videókarival 6 FPSen de jó is volt. <#vigyor2>

Shep
Egyébként nekem is az volt az egyik hely, meg a mocsárban az elején volt egy rész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Skidrowba nincs magyar felirat!Szóval továbbra is várom a tesco-ba érkezést!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát reméljük, kellemetlen lenne 15fps-el kifolyt szemmel bánkódni, hogy játszhatatlanul lassú az egész.

Kongy
Az 1 elég optimalizálatlan volt, de amúgy Highon csak a kereskedõnegyedben szaggatott a sok NPC miatt... de akkor is...

Remélem azért fejlõdött az engine 2007 óta. Ha az AC játékok az 1000 npc-vel, nyitott várossal mentek maxon remélem már ez is fog 😄

Shep
Nem rendeltem elõ, meglátjuk milyen aztán eldöntöm. Gépfejlesztés most nem játszik sajnos.

Mert egy kezdõ fejlesztõ cég elsõ játékát (witcher 1) szerinted hányan veszik meg?

És a világ lakosságából hányan játszanak pc-n... szûkítve ezt a célcsoportot ezekbõl hányan szeretik az RPG-t, még tovább szûkítve ezek közül hánynak tetszik a Witcher 2?

Annak fényében, hogy milyen eladásokat szoktak pc-n elérni az a 1,5 millió eladott witcher 1 szép szám, ennek függvényében a megjelenés elõtt eladott 1,5 millió példány (witcher 1-bõl megjelenés óta ment el annyi, mint a még ki nem jött játékból megjelenés elõtt!) a játék második részébõl egy fantasztikusan jó eredmény!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Elvileg profitál a 4 magból.... bár én így is félek. 2 maggal neki se állnék😄

Shep
Hát akkor van mitõl félnünk azt hiszem. Az egy nekem olyan érdekesen futott voltak részek ahol belassult de szerencsére nem sok helyen. Itt meg azért nagyobb terek lesznek ahogy láttam, meg kicsit jobban is néz ki. Hát meglátjuk.

Renjike
rájöttem bocs 😄 de tuti maxon fog menni 😄 amúgy a 2 bõl még semminek nem néztem utánna egyedül a living world és 1 gameplay vidit láttam ami 2 perc harc szal ki ez a csini nõci a jobb oldalon?

The Protector
És elõ is rendelted?Mert én igen és nagyon szomorú lennék ha szarul futna.Medium beállítással elégedett lennék.
Akkor reméljük a legjobbakat.
De ha holnap megkapod vagy felteszed akkor írhatnál priviben hogy hogyan fut mert melóhelyen leszek és este 8ra érek haza.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az nem az én gépem, csak egy arc hozzászólása. 😊

Kongy
Haha... warez verzió nem biztos h a végleges. Brinkkel is ez volt. kijött megjelenés elõtt, de a game fele hiányzott XD

@Shep

1440x900, szal még csak nem is HD. Mediumon jól futott... Pedig téll nincs rossz gépem, bármi más elfut rajta szaggatás nélkül max beállításokkal.

ajaj veszélyesen közeleg a holnap. én is a gépigény miatt aggódok

Renjike
hivatalos gépigény egyáltalán nem nagy az ajánlott szerint sem . Jimmyke-hez hasonló gépem van fullon fog menni elõre TUDOM ! 😊

grebber
Igen és szerte a világon csak ennyi ember él és játszik aha!

Next PC upgrade: 2022

Akkor az asszem nem lesz túl jó hasonlítási alap.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Hát reméljük nem low-on fog menni! (nekem is hasonló van)

Azért azt jegyezzük meg, hogy ez a szar szemét szaralak pc-s warezos csürhe 1,5 millió példányt megvett a játék elsõ részébõl és ha jól tudom ez a szar szemét szaralak warezos pc-s társadalom 1,5 millió példányt már elõrendelet a játék 2. részébõl... Ergó Warez dumával csinyján bánjuk!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondom, hogy nem én töltöttem fel, hanem egy lengyel fórumról van.

Egyébként ezen a beállításokon 50-60 fps egy 4,5GHz-en járatott 980X (6 mag) + 3db GTX 580 gépen.

Shep
Milyen felbontásban?

Nem vagyok warezes, csak több fórumon járok:

E8400 3.0GHz
Gigabyte GTX 260 OC Core 216 896 mb
Kingston 4 GB RAM 800 MHz

With full ultra settings and ubersampling turned on it's absolutely unplayable. After turning off ubersampling it's over 30 FPS. My friend has the same situation with his GTX 460 and i5 - unplayable with ubersampling, and...over 60FPS without it (ultra settings). You won't spot any difference between ubersampling turned off/on.

TBTPumpa
Úgy tûnik, hogy a crackelt verzió hibás...
CRC hiba és nem 13.99GB hanem csak 9GB került ki... Szivacs!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

The Protector
AMD x2 5200+ 2.7Ghz,2Gbram.Nvidia Geeforce 9800GT 512Mb(tuningolt verzió,gyárilag)

Kongy
1-2 gigás demó jöhetne inkább, megnézném gyors h fut, mert erre vok a legkíváncsibb, fõleg h a Witcher 1 is szaggatott ezen a gépen. :S:S:S

Kongy
Azért 2x ugyanaz kicsit frusztráló lehet...

Azért a képeket feldobhatnád úgy, hogy nem békát mutat, mivel szerintem érdekelne többeket!