9144
-
strebacom #3690 Az hogy valami milyen összetevökböl áll azt hol tudom megnézni..pl ez a monguz vagy mi???
-
#3689 Flaaame, amúgy engem nem zavar. Ja meg letelt a munkaidő, megyek haza játszani végre :D -
#3688 LA Noire
RDR
God of War
Uncharted-ek
Mortal Kombat
MGS
Resistance
Killzone
asszem ennyi, amit várnék pc-re -
#3687 Nálam olyan volt a templom végén, hogy 2-3 támadott engem, a többi meg a háttérből provokálóan lengette a karját meg kiabált :D -
#3686 Nem szoktam egyéb játék fórumokra járni, ezért tettem fel itt a kérdést. És kb. ezek mellé helyezném Witcher2-t színvonalban. -
mike01010101 #3685 Én a RDR-ért és az LA Noir-ért bármit megadnék. -
#3684 (Mondjuk egy Little Big Planet-nek is marhára örülnék, igaz azért az "csak" egy platform játék, PSP-n nagyon tetszett. Érdekes, az igazán marha nagy címek PS3 exkluzívak.) -
#3683 Ez nagyon idevág... ezekből szokott jó kis flame lenni. :) -
#3682 Nekem tetszett, bár a végén már azért siettem a végigjátszásával mert túl sok helyet foglalt :D
Amúgy William-el értek egyet, nem szabad hagyni, hogy leereszkedjen a vörös köd, ha túl sokan vannak :) Plusz védekezés ( AC-ben megnéznék egy harcot ahol nem lopakodok és egyszer sem használok védekezést, kb 4 ellenfél ellen, de valószínűleg az lenne a vége mint a Witcherben) :)
Mellesleg 3-4 normál katonát simán le lehet verni össze-vissza gurulás nélkül is. -
#3681 Egyébként ki melyik "konzol only" játéknak örülne még PC-re?
Én L.A. Noire, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Metal Gear Solid 4 játékoknak nagyon örülnék, főleg az első kettőnek. Nem tudom, ez hogy jutott eszembe, semmi köze a Witcher2-höz, csak számomra kb. 1-2 évente van 1 játék ami igazán bejön, ezeknek nagyon tudnék örülni, és kíváncsi vagyok, kinek milyen kívánságlistája van. -
mike01010101 #3680 Máskor meg az baj ha csak 1 támad és a többi nézi -
#3679 Queen és a hátrálás, illetve visszavonulás sokat segít. :D
nekem viszont ez nem tetszik h egyszerre 3-4 ember is támadhat rám.
A másik: Quennel a főbosst (letó, királynők), mikor 1v1-ben vagyunk úgy el lehet gyepálni, hogy hozzánk sem ér. ez mi már? :D
Jobban félek azoktól akik falkában támadnak. a nagyobb teremtményektől nem is félek (akik egyedül vannak)
A trollal is úgy elbántam, h hozzám sem tudott érni. -
mike01010101 #3678 Pedig a legjobb játék lehetett volna:( -
#3677 na hát az orvosi eset -
Prof William #3676 Taktikázós harcrendszerre példa spoiler nélkül. Bementem egy helyre ahol egyszerre 5 ellen ugrott nekem és a távolban ködben alsó hangon is 10-15! hasonló lény mozgott.
Elsőre már az az első 5 lény is hirtelen halál volt hát még a többi.
Vagy 4 szer meghaltam mire megfelelően alkalmazott bombákkal, jelekkel, mozdulatokkal, védekezéssel, gurulással ki tudtam nyírni mindenkit. 4-re ( a 3 végén nem figyeltem arra hogy kevés az életerő ) már úgy ment mint karikacsapás. Rég éreztem ilyen sikerélményt...
A valóságban is ha 4 ellen rohan rád egyszerre akkor ha ilyen hack-and-slash stílusban csápol az ember akkor hamar elvérzik. -
hentesferi #3675 Egy patch igen jól jönne már , remélem mihamarabb kiadnak egy jó adag foltozást :) -
#3674 na, GTA4 nálam is ilyen :D -
mike01010101 #3673 Nekem tudod, hány olyan játék volt már az életemben ami nagyon tetszett (volna) de egyéb idegesítő tulajdonságai miatt keserű szájízzel játszottam (amig bírtam), pl GTA4 -
pzs #3672 Köszönöm az infokat ! Nekem az 1 részt a harcrendszere húzta le nagyon , de ezek szerint azon sokat változtattak. Kipróbálom és utána döntök. Köszönöm még 1x. -
#3671 Ez arra is vonatkozik, akinek tetszik a játék.
Nekem rohadtul tetszik a játék, hangulata magával ragadó, a döntések is végre kihatnak a játékmenetre, nem mint sok másik játéknál. De mégis nagyon idegesítő sajnos. -
#3670 Mármint arról hogy milyen szar, nem arról hogy neki nem tetszik, azt elhisszük elsőre is. -
#3669 Milyen igaz, én mondjuk a ballisztánál lévő két nehéz páncélosnál haltam meg először :D -
#3668 pedig ez még a könnyű kategória -
#3667 Egyébként azzal semmi gond, ha valakinek nem tetszik a játék / játék egy része, csak ne akarjon mindenképp meggyőzni másokat erről. -
mike01010101 #3666 Ez sajnos telitalálat:) -
#3665 engem tegnap a 20. 3 katona nyírt ki, és töröltem. -
mike01010101 #3664 Nem bonyolult, viszon rendkívül élvezes és látványos, nekem bejött. Sokszor az egyszerűség gyönyörködtett. Valaki itt az előbb írta, hogy játék közben szórakozni akar és nem szenvedni, én is igy vagyok ezzel. -
#3663 Azért az első 3 katonán túl kellene már lépni. -
#3662 a dizájnerek döntsék el, hova lövik be a nehézséget és az idegesítő faktort -
#3661 másik fórumon most olvastam egy remek hsz-t, ami kifejezi a gondolataimat AC-vel való összehasonlítás során
"AC-ben pont azt érzem, hogy én vagyok a mestergyilkos, aki meg tud állni 6 akármilyen ellenfél között és jó eséllyel sérülés nélkül ki is tud jönni.
A Witcherben meg 3 közkatona ellen is Benny Hill stílusú kergetőzésbe fullad a dolog, ami lássuk be, nem igazán erősíti az ember hős feelingjét."
:D -
#3660 Most döntsétek el :D -
#3659 Hát az AC-ben azért nem egy bonyolult dolog megvárni míg elkezdenek támadni rád az ellenség, majd egyszerre a jobb és bal egér gombot nyomkodni mint az őrült, hogy a támadót látványos kivégzésben részesítsd :D (plusz ha páncélosok vannak akkor addig pattogni amíg csak az marad életben és leverni(vagy távolról lelőni) -
mike01010101 #3658 Szerintem sincs gond vele, nem mondtam. Egyébként ez a bukfec-csapás dolog a fable 3-ban is elég jól működik. -
#3657 easy-n meg azért nem lesz szórakoztató, mert túl könnyű :D -
#3656 Szerintem meg igen -
#3655 az oké hogy taktikázást igényel de olyan nehézkes a mozgása meg ez a bukfenc is egyből nem pattan fel, túl élethűre akarták csinálni pedig ez nem jó dolog -
#3654 Igen, de az egy taktikai/akciójáték ez meg egy RPG, itt 1000 más olyan dolog van ami ott nem volt. Csúnya lenne, ha a harcban is felülmúlná az AC-t. Bár szerintem semmi gond vele. -
#3653 Hanyas szintű vagy? Mert ha raksz 2 pontot a védekezésre, akkor körbeállnak, benyomod a védekezést, és nem fogsz sérülni :) Máris nem kell futnod meg pattognod.
Vagy legvégső esetben vedd le easy-re ha normalon nem szórakoztató, mert hamar halsz. -
#3652 ezt a Lethot-t leverte már valaki mert baszott nehéz pedig elég lassú -
#3651 A harcrendszerre jellemző, hogy némi taktikázást igényel, és a leginkább fontos tulajdonsága, hogy kezdetben viszonylag kevés a lehetőség, de 3 fejlődési ágon lehet fejleszteni a karaktert. Mágia, Alkímia és Kardforgatás. Mindegyik ágon vannak új képességek és meglévők továbbfejlesztése. Szerintem kellően összetett, és élvezetes.