The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
amúgy kíváncsiság optimaalizálás terén kb egyszinten van a two worlds 2-vel?😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

zzeN
Linket dobnál?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Vajon az az érme fémbõl lesz vagy "gagyimûanyag"? <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dicséretes! Én is így teszek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

5 üveg Nemiroff-ot adnak a játék angol verziója mellé????? <#wow1>

Miért nem a Gamestopnál vásároltam angol verziót én is???<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Nem tudom másik fórumról szedtem ott van csomó kép.
Megtisztelem a fejlesztõket mint korábban írtam nem fogom letölteni.

Next PC upgrade: 2022

Te látás alapján ezt így megállapítod?

Szerdán jön az origi, addig nem szedek le semmit!

Szép! <#eljen> Milyen beállítás, felbontás?

Nagy nehezen hazaértem munkából, így gyorsan csináltam is egy képet. Lehet, elszomorítok valakit, de az angol kiadás doboza szerintem szebb, mint a hazai, ahol ugyanis a 2 DVD oldalról került be. Kis pozitívum viszont, hogy a borítón fényes a felirat, illetve a Geralt fej.
Prémium minõség a Prémium minõség mellett:
http://noob.hu/2011/05/16/IMG_1351.jpg_a.jpg

lolSL
rakd fel és meglátod

Ja, többször rárenderelei a textúrákat, nem kicsit zabálhatja a GPU-t. <#eplus2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

grebber

Ez veri az exe fájlt a gépemen.

Forrás?

lolSL
igen, ezt mondták
de unreal!

Hát valamiért über az az uber.... <#smile>

Sose volt unreal! Saját fejlesztés!

grebber
Lengyel game-er site értékelése: 95/100

Ez az übersampling nagyon über lehet:

"I have only 20-25 FPS with ubersampling enabled and all other setting maxed out on core i7 980x, 12gb ram, geforce gtx 580 @ 1680x1050 Sad Without it it runs perfectly @ 60 fps."

Szóval ajánlott anélkül játszani 😄

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

lolSL
lol miket összeregéltek hogy új enginet írtak
és unreal 😄

Jár nyitott szemmel média markt, TESCO... öhh nem érg mintha láttam volna valahol

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Kell a Top 1, de a humiarit sajnos nagyon szétflémelték tegnap.

Egy kis ON: Witcher 1 mentések akiknek kellene.

Malakai
Jajdepörgünk... <#wow3>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Igen, de CDG oldaláról idézve:

"Az alacsony árú, Gyémánt Kiadás tartalma már nem egyezik meg a normál, elsõ kiadású Witcher bõvített tartalmával. Kézikönyvet és a játék lemezét tartalmazza, viszont egyéb extrákat, amelyeket a korábbi kiadás tartalmazott, így térképet, zenei CD-t, stb. NEM.".

Kongy
Lehet, csak sajna térkép, bónusz DVD-k nélkül...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tudom, lenne bõven bepótolni való...a játékok amik érdekelnek, több száz játékórát tartalmaznak, így , még napi pár óra játékkal is eltart 1 évet 4 ilyen game
wedge31
A Gyémánt is EE.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Azt az EE kiadást még lehet kapni valahol?

Mert én már csak a sima Gyémánt Kiadásost látom mindenütt és egyik ismerõsöm nagyon szeretne egy olyat.

Kongy
Gúgli szerint:

Szóval: <#banplz>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jogos, én olvasok - írok néha felületesen<#nevetes1>
BoneDragon
Akkor AC-t sürgõsen pótold. 😊

ennek az elsõ részével nem játszani vétek, már ha tetszik így látatlanban a w 2
nekem évente 3-4 játékra van idõm kb, de azok mind gyöngyszemek - dragon age orgins, total war napoleon, stalker cop, witcher ee -
ilyen játékok miatt veszek komoly, magam által összeállított játékgépet, igaz 5 évente cserélem...most télen lesz aktuális a csere

kb 3-4 ezer forint a roppant igényes bõvített verzió (játék, zenéje + játék inspirálta zenék, így készült dvd, térkép, regény, komoly kézikönyv, összes recept, bombák, mérgek, bájitaalok, szörnyek, mindez magyarul, a játék pedig teljes magyar szinkronos !!!..ha ez nem éri meg a pénzét, akkor semmi <#nezze>
A mi verziónk elvarázsolt és nem felújított. <#banplz>

Belenéztem a livestream-be. Láttam benne egy nagy, nagy ....nem mondom meg mit.
De szépnek tûnik még igy is a játék.

Kongy
Könyörgöm, hagyjátok már ezt az Enchanted Edition megnevezést, mert az ENHANCED. Bocs, de már nagyon irritált h harmadjára írjátok rosszul. :S

shenmuedc
Köszi! Bár bevallom lehet hogy fable 3 lesz. Tudom, rpg light, de talán pont azért. Aztán majd meglátom.
Kipróbáltam lengyel nyelven, haladni nem tudtam, de a grafikát megnéztem és az irányítást is megkóstoltam. Jól irányítható és nagyon szép a grafika. A futás kicsit érdekes, de lehet hogy csak azért mondom mert eddig az AC:Brotherhoodaddal játszottam és azt mozgás animáció minõségben nem lehet überelni. Szóval nem bántam meg hogy elõrendeltem és holnap a magyar verzióval fogom már nyomni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fehercsoki
Írták hogy úgy készítették el a 2. részt,hogy a történet teljesen érthetõ legyen az elsõ rész végigvitele nélkül is.

Igényelni nem igénylik, csak élvezetesebbé teszik.

Pl.: a Gothic sorozatot a 2. résszel kezdtem, ugyanúgy jó játék volt, de igazán akkor értékeltem, amikor beszereztem az elsõ részt is hozzá.

ég és föld a különbség, term. az enchanted edition javára
Renjike
baromállatja 😄 XDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hát te beteg vagy!<#nevetes1><#smile> XD

shenmuedc
Na pont ezért nem szeretem a folytatásokat szerepjátékban ,mert igénylik a többi részt is.
The Protector
hülye kreténXDXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kiváncsi vagyok mikor jön a Kovi féle verzió.

A vájákos: Ass-Ass-ins of Kings címen... <#hehe>

shenmuedc
Az én tempómban az az 1-2 hét legalább fél év lenne. Két szerepjátéknak nincs bátorságom nekiállni. A gyerekekkel is kéne foglalkozni néha.<#hamm>
Renjike
szerdán kezdtem és tegnap reggel vittem végig elég sokat jácottam vele de meglett még a 2. elõtt 😊

Renjike
hát jó 😊 pedig bírtam azokat a kártyákat egy kettõ egész pofás darab volt . pl a Shani-s , a szõke hajú kurtizános , Abigailes is jó volt . a többi az annyira nem nyerte el a tetszésem 😞

na most akkor ved delõ és 1-2 hét alatt játszd végig,ne legyél türelmetlen😊