9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ratgab
    Más prológon végigsétálok... itt meg egy mezei katona agyonver... Nem érzem úgy!

Hogy korrekt legyek azt mondom, hogy a Prológ lett nehéz! Így megfelel?
  • bélanéni #3729
    Baszki, akkor nem érzed úgy, hogy elég elhamarkodottan ítéled nehéznek a harcot?
  • ratgab
    Ott még nem tartok... még csak a prológot nyúzom... annak is a végét!
  • bélanéni #3727
    Mindenkit kérünk, hogy az ilyesmit és minden, konkrét eseményt érintő info-t SPOILER-be.
  • viruska
    Letrot nem igazán tudom legyőzni, sebzeni alig tudom..
    aki megcsinálta, segíthetne, 10es szinten vagyok :) kösz
  • Rage47
    azért ACB-ben elég folyamatos lett már a harc, nem érződik annyira, hogy megvárják egymást az ellenfelek.
  • BoneDragon
    Hát igen milyen dolog ez, hogy megvárják...támadjanak egyszerre 10-15en és ne tudj továbbmenni már 2perc játék után, mert elakadsz...
  • yesname #3723
    Én nem húzom el őket egyesével nincs rá szükség :) Csak nem szabad a tömeg középpontjába kerülni, hogy mindenki engem üthessen. Ott van a beépített legális cheat is, ami 30 sec sérthetetlenséget ad. De azt is csak akkor használom, ha bekerítenek a kiszabadulás idejére. Túl könnyű lenne, ha folyamatosan azt nyomatnám.
  • wedge31
    Azoknak van a legtöbb gondja akiknek az AC az etalon ahol ha akár ötvenen is körbeállnak udvariasan egyenként harcolnak veled az csak egy kicsit röhejes.

Már vagy egy tucatszor leírtam ,hogy itt ugy nem lehet harcolni, hogy csak csapkodsz a kardal meg ide bukfenc oda bukfenc.
    Használni kell a fözeteket az olajokat csapdákat, bombákat minden egyes több ellenfél elleni csatában.
    A quen jel meg alap, olyan szinten cheat, hogy mostanában hardon már nem is mindig használom.
  • ratgab
    Hát nekem rég volt olyan egy prológusban, hogy egyenként agrózzak el mezei katonákat a többiektől, hogy esélyem is legyen legyőzni őket, pedig 14 évnyi gamer pályafutásom alatt már végigjátszottam egy-két játékot.

De ez aztán próbára tesz rendesen (hangsúlyozom, hogy nem baj, de tényleg nem vagyunk már ehhez sokan hozzászokva!)
  • ratgab
    Nekem már csak 2 hasfájásom van a Witcher 2-vel kapcsolatban! Az egyik a minél hamarabbi natív támogatás a monitoromhoz (5:4-es képarány), a másik az új amd driver mellyel már bátrabban húzgálhatom a teljesítmény beállításokat felfelé (jelenleg medium-on sikerült úgy belőni, hogy nem szaggat hála az élsimítás kikapcsolásának!)
  • yesname #3719
    Komolyan nem értem, hogy mi a nehéz a normálon??? Ennyire elkényeztetettek lennének a mostani generációk? Alig halok meg normálon. Egyszerűen nem becsukott szemmel agyatlanul rontok neki klikkfesztet játszva az ellenek. Komolyan mondom ebből látszik igazán az elhülyülése/elkényelmesedése az emberiségnek...
    Akinek ez nehéz töltse idejét filmnézéssel és ott csak a play/pause gombokat kelll gondolkodás nélkül nyomogatni. Elég a Pavlovi reflex hozzá :)
  • bélanéni #3718
    Legnehezebb fokozaton nem az lesz a kérdés, hogy mennyi idő alatt tudtad végigvinni, hanem hogy meddig tudtál eljutni.
  • wedge31
    Kösz...
  • bélanéni #3716
    (Hozzáteszem, nálam a Witcher1 minden hibája ellenére az első 100% körüli játék volt mindent összevetve, elsődlegesen a hangulatot és a játékélményt tekintve)
  • koschwarz
    a spoilerek meg a sírás miatt most már én is tényleg abbahagyom a topik látogatását.
  • bélanéni #3714
    Nekem csak annyi a véleményem, hogy mindenki kedvére nem lehet tenni. Az első részt sokan azért szidták, mert elég volt 2 jelet használni a 4-ből + nyomkodni a bal egérgombot, és mindenkivel azonnal elbántál. Ezzel némileg egyetértek, emiatt sokkal jobban tetszik a második rész harcrendszere, ahol be kell vetni a szürkeállományt is. Akik azt írják idegesítő a harcrendszer, nem akarnak kombinálni a lehetőségek között, instant sikert akarnak a bal gomb veszett nyomkodása eredményeként.
  • hentesferi
    Hát igen , egy műfaj , de eléggé különböznek egymástól , gondolkoztam azon hogy a Witcher 2-t most félre teszem , és a Fable 3-at meg letöltöm , míg kiadnak 1-2 foltot a Witcherhez , de viszont a Fable is egy olyan game szerintem ami megérdemli , hogy megvegyék , hát nem tudom..:D
  • koschwarz
    a konzolváltozatra majd az első 3 katonát beállítják könnyűre...még a végén elsírják magukat a tv előtt a konzolmatyik, nem ehhez vannak hozzászokva, hiszen más játékokban mindig ők a félistenek.
  • ratgab
    RDR-t várom mint a messiást, de a Heavy Rain-t és La Noire-t is szívesen fogadnám!
  • ratgab
    Dettó!
  • mike01010101
    Nekem kicsit gyerekesnek tünt, lehet hogy nagyon a witcher hatása alá kerültem.
  • ratgab
    Azon viszont az Aard sokat segít... én, amikor 6 ellen támadott le a 2 nehézpáncélost gyakorlatilag egy-egy Aard után mindenféle szaladgálás, gurulgatás, védekezés nélkül csúnyán kivégeztem!
  • ratgab
    Egyetértek! És hozzáteszem, hogy nekem eddig az első rész harcrendszere sokkal jobb volt, mint a 2. részé!
  • hentesferi
    Miért nem tetszett ?
  • mike01010101
    Ok, szerinted nem.
  • ratgab
    Hát AC-ben, ha blokkolsz gyakorlatilag sérthetetlen vagy + még ha ellenfél csapása közben nyomsz egy támadást (kinyírod a támadód), majd újra beállsz védekezni szintén sérthetetlen vagy... jah és AC-ben mindig csak egyenként támadnak az ellenfelek!

Szóval baromira nem hasonlít!
  • grebber
    Annyi szent ha ebben lenne statisztika a game végére miből mennyit mit csináltál stb akkor a halálozásokat számláló rész kiakadna.

Első 2 órában annyiszor haltam mint 30 másik játékban összesen!
  • wesker24
    Én Casual Gamer vagyok és nem pedig profi az hogy már Normalon ilyen módon szivassák az embert az már gáz !

• mike01010101
    Izlések és pofonok. Én szerencsére nem vettem meg a Fable3 csak letöltöttem, kipróbáltam és uninstalláltam.
  • wesker24
    Egyetértek jelenleg a Fable 3 jobban leköt !

Eddig ugyis szoptam csak a Witcher 2-vel elegem lett már abból hogy már 50 x-szerre halok meg !

W2 most pihen most ugyis a Fable3-on van a sor !
  • ratgab
    Hát engem a FAble egyenlőre jobban elkapott mint a Witcher 2!
  • bélanéni #3698
    Ezt a nehézségi szintet nem átlagjátékosoknak találták ki. Az a véleményem, hogy már a "Hard"-hoz is minimum fanatikusnak kell lenni.
  • ratgab
    Mi a kurvaéletért nem használod a spoiler makrót!!! Én még nem járok ott és most jól lelötted a poént! Legyél már tekintettel másokra is!!!!
  • Gabe18
    Nem tudom ennek úgy ki vág neki.
    Egyelőre 7. szintű vagyok, az első fejezetben, de gyakorlatilag a legmezeibb ellenfél típus is bármikor agyonverhet ha megjelenik belőlük 3-4 darab, hát ha még több.
    Persze ha jól jön éppen össze akkor nem, de erre semmi garancia... És akkor kezd elölről.
  • mike01010101
    Talán még túl korai. Jövőhéten hazai eladás lista biztos lesz. Jó lenne az élen végezni.
  • bélanéni #3694
    Nem lehet visszatölteni játékállást, semmi extra.
  • nab
    Ha normalon ilyen nehéz milyen lehet legnehezebb fokozaton? :D
  • bélanéni #3692
    Jaja én is! Remélem közelít a millióhoz. Bár ez asszem hiú ábránd.
  • grebber
    Eltelt 2 nap és sehol eladási adatok :(
    Pedig kíváncsi vagyok nagyon!