The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak "megfékeztem" az elburjánzó spoiler veszélyt, hisz úgy is lesz egy 12 éves aki annyira el lesz telve magától hogy benyög valami olyat amit nem kéne 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

wedge31
DX11 metronál jelenleg nincs szebb játék föleg nem konzolon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Nem volt ebben semmi spoileres. de lehet h õ is a D2D-s verzióval játszik.

És ennyi elég is. A többi élményedet inkább a warez topicban oszd meg! Köszi!

Nyugodtan mondhatom, hogy az elsõ egy óra nagyon durván sodró, lendületes, ilyen grafikai szinten ilyet még nem nagyon láttam. Ezek a lengyelek megint megcsinálták😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Hát ha már a Witcher 2-t (PC) egy Uncharted 2-höz hasonlítják, akkor miért ne 😄😄

BoneDragon
Nem vagyok konzolos, de ezen még én is jót röhögtem. 😊

Elkezdte tölteni!!!!

lolSL
dx11 metronál biztos nem szebb

Kongy
Holnap érkezik. Még nincs meg.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ezt most ugye viccbõl mondtad? Én minden általad említett játékkal játszottam, és nem szebbek. Metro 2033, JC2?? Vicc XD
Még ACB sem, pedig az nálam etalon grafikailag is...
Uncharted 2-t láttad már élõben?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Az Uncharted 2 grafikailag még a Mass Effect 2 és a Crysis Warhead, Just Cause 2, Metro 2033, AC: B is überelte. de még sorolhatnám. 😄

Egyelõre az olvasómra gyanakszom, de ha nem azzal van gond akkor visszaviszem (egyébként angol kiadás)
Hát az meg lehet, hogy nincs kedve a lemezt olvasni<#eplus2>
Utánanéztem ennek a cd kulsos oldalnak, azt mondják azért olcsó mert bizonyos fejlõdõ országokban olcsóbban adják a játékokat, itt megveszik és a bescannelt cd kulcsot adják el... hát elég izé megoldás.. 😊
Az angolt vagy a magyart??? Amúgy vidd vissza és csere. Ha magyar, remélem nem az összes magyar verzió 1-es számú lemeze hibás.
Majd holnap kipróbálom másik gépben a lemezt, valószínûleg kell vennem új drive-ot (írni már nem tud szegény egy ideje, úgy látszik most már olvasási problémák is vannak 😊 )
vigyázz,nehogy tényleg eltérõek legyenek a nyelvi kiosztások és a virágos 1.lemez ne szeresse a honi 2.lemezedet telepítéskor😊
Biztos fog!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pluskast
Na meg is vettem😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Frank99
lehet félre értettél:

én várom a zavvitól az engliánus verziót, azt kívánom majd magyarítani...
remélem sikerál..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Másik gépen próbáltad, hogy olvassa-e?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Errõl van szó!

Engem meg téged biztos nem! De azért ne legyen benne senki biztos, hogy nem tartja be CD projekt, amit ígért!

Playon feladata szerintem holnaptól ezzel is bõvül!

Banyek.. installálnám a játékot és a dvd íróm nem olvassa a lemezt.. az elsõt. A másodikat már igen.. Nem igaz.. most kalózkodhatom le és amilyen pechem van majd pont ennél a játéknál fognak tényleg keménykedni 😊
ha meg van neked magyarul és csak holnap aktiválhatod, attól még fel kellene neki települnie vagy ahhoz is netkapcsolat kell hogy teljesen felrakd???
Frank99
aki felrakta a magyar verzsönt megnézné hogy lehet a legális angolra rátenni??

thx...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A sok türelmetlen paprikajancsi. Már követelõznek is!

Kongy
majd csak holnap.

hú de megy itt a hír.

Aki már felrakta a magyart verziót, ránézne erre, ez mekkora: cookedpc mappában lévõ hu0.w2strings fájl. ??
Pluskast
Pontosan! Nekem nem kell a körítés viszont szeretném legálisan játszani mert szerintem ennyit ér ez a játék.

Pluskast
köszi!

Mert akinek csak a játék kell, se a tok, se egyéb, hát akkor az a a 27 dolcsi, mégse 8-10 ezer forint.
wesker24
Felölem akár nyugodtan ellenörizhetik mert ha pl veszek CD kulcsot arról mindig küld egy számla másolatot a Paypal elég csak a Paypal számlát bemutatni hogy igen is legális a játék !
grebber

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Hátja. DE MO-on nem hiszem h megkeresnek. 😄

Ebben van valami, de ha megkeresnek mondhatod, hogy vettél cd-kulcsot, mert az viszont már legálissá teszi a dolgot!

Pontosan így van!

Kongy
Igen, de mivel ELVILEG a CDPR le akarja nyomozni a kalózokat, így gyakorlatilag ugyanúgy wareznek számít, mert a torrentoldalon nincs kiírva h te megvetted a CD kulcsot.

Én az igényes kiadás miatt veszem meg a gamet.

wesker24
Pontosan !
Kongy
Gyönyörû... hát ez grafikailag sztem überelni fogja az Uncharted 2-t! Végre valami, ami megveri. 😄 De idén jön az Uncharted 3. 😄

Na ha valaki letölti a kalóz verziót, és vesz hozzá cd-kulcsot, akkor úgy használhatja mint az eredetit??
Pluskast
merre? Mert az engem érdekelne?

grebber
Nem mellesleg akit nem érdekel hogy dobozos vagy hogy mi van hozzá csak hogy eredeti-e annak van 27 dollárért kapható cd key is 😄

Thx, akkor az se rossz.
Meg úgy az egész nagyon szép kis csomag.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
nfohump.com ott olvasgatok és nézegetek a fórumába!

Fém lesz biztos! Megy is szerda este a kocsmai játékgépbe, hátha szerencsét hoz....<#nevetes1>

fém, a súlya kb egy 2 forintosé

Prince23
A Warez verzió csak angol? 😄😄