9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ratgab
    Ezt már pár hónapja tudni lehet! De ígértek patchet, amiben javítják!
  • Atek007
    ratgab mikorra várható?
    Ez fog javítani a karakterek láthatóságán?
  • ratgab
    Aard! Aard! Aard! és ha ez megvolt nyomj rájuk még egy kis Aard-ot

Amikor valamelyik megszédül, meg egy jól irányzott attackkal végezd ki!
  • Tibbor
    Szó szerint ezt írtam az előbb!!!Na jó, az én koromban már minden betű apró, de akkor is!
  • Maxtreme
    pár jobabn sikerült kép tőlem, csak úgy :) (próbáltam spoilermenteseket válogatni)

• Atek007
    Valaki írjon már nekik hogy dobjanak fel valami karakter növelős javítást:)
  • ratgab
    Az a baj, hogy alapból 16:9-es képarányú a játék, mint a konzolos játékok általában! A fejlesztők ezt tudták és ígértek teljes képernyős támogatást az 5:4 (1280x1024 pl) és a 4:3-as arányon játszóknak is! Egyszerűen ki kell várni, hogy kiadják! Sőt még 16:10-es arányon is van sáv!
  • Atek007
    Ja szar ügy iszonyatosan ez a mini karakter gond.
    De akkor lehet nekünk rossz a szemünk ha a többieknek nincs vele gondja:)
    Az első részben nem volt ilyen szar a másodiknál mindent leminiztek.Tárgyfelvétel ablaka az is elég elfogadhatatlan inkább ne nyúltak volna bele ezekbe a dolgokba.Remélem adnak majd ki rá valami javítást.
  • ratgab
    1280x 1024-ben nyomom és nekem is gúvad a szemem rendesen (rakhattak volna nagyobb betűket is!)
  • Tibbor
    Magyarázat a fekete sávokra(szintén a techline.hu-ról):

"Több mint négy év várakozás és „hájpolás” után, kellemetlen szembesülni azzal, hogy csak 16:9-es felbontást támogat a sztárjáték, mindenki más „szélesvászonban”játszhat…"
  • ratgab
    vedd le nagyon alacsony beállításra az egyik opciót, mely a bloomért és élsimításért felelős.. ha ezt megteszed jól fog futni és még a mosottas textúrák is szép letisztultak lesznek!
  • ratgab
    Mint a Witcher 2-nél is az élsimítást teljesen le kell venni (gyanítom, hogy a witchernél is az a ludas a rossz futásban az ubersampling mellett) valamint az árnyékokból, fákból és vízből is elég a magas beállítás és nagyon fontos, hogy vsync-et (függőleges szinkronizálás) kapcsoljátok be, mert anélkül diavetítés az egész
  • Atek007
    Yesname,küldjél már légyszi egy gameplay képet meg te is hardstylez.Igen vannak fekete sávok.
    Próbáltam már alacsony felbontásban is.
    Gameplay képet hogy tudnék ide feltolni?
    Nem bújok bele a monitorba de ha belemászok se igazán tudom kivenni a betűket.
  • yesname #3757
    Meditáció közben. Harc közben nem lehet.
  • Tibbor
    Osztom a véleményedet, nekem is kifolyik a szemem, ha az oktatópaneleket szeretném elolvasni.Igaz, ezeket a Naplóban bármikor megnézhetem, akkor viszont feleslegesek.Nagyon pici lett a tárgyfelvétel ablaka is, ez az első részben sokkal jobb volt.

Mellesleg a techline.hu-n írják:

"A tesztelőnek további dilemmákkal kell szembenéznie… Vajon beszéljünk arról, hogy négy év hájpolás után, kicsit csalódottan bogarásszuk az olvashatatlanul hangyányi betűket (amelyek méretét természetesen nem lehet átállítani), esetleg arról, hogy a hájp-játék főhőse, amikor felvesz valamit a földről, akkor nem hajol le érte? "
    És ez sajnos mind igaz.Ennek ellenére nagyon vártam a játékot, csak azt nem értem, hogy ha már újítanak, miért kell megváltoztatni a korábban működő dolgokat is?!
  • Gubberx
    Akkor már csak 1 kérdés :) hogy lehet az italt meginni mert az invből nem engedi :S
  • yesname #3754
    Igyál egy fecskét előtte, gurulj el ha többen közel vannak, illetve gurulás és visszacsapás. Na meg használd a Quen jelet is. Ekkora beépített cheat egy játékban sem volt még lol
  • Gubberx
    Üdv!
    Van a prológusban egy rész mikor a templomba kell bejutni, azon belül is beérek az udvarra ahol van 2 böhöm lovag 2 pajzsos és pár normál katona, na ott esélyem sincs... már 20x nekifutottam de mindíg megölnek :D Ötlet?
  • Avenger
    A pajzsos ellen nem volt jó, mert sebezhetetlen volt a földre lökve(pajzsot maga elé tartotta), és a pajzsát dübögtetni sokkal jobb érzés volt mint befutni a háta mögé :D
  • HardStyleZ
    Alul felül vannak fekete sávok ugye?
    Ha igen nálam is ez a gond, nem tudom mit lehet tenni :S

Javítás mikor jön a game-hez?
  • Belkar
    Senki nem tudja hogy a Gamestarban kiadott képregénynek mikor lesz 2. része?
  • enlightened
    A képeidet látva azért az a 30 körüli fps annyira nem jó. Olyan helyeken nekem is felmegy 50 re ahol egy ember áll előttem. A játék elején amikor kimegyek a táborba ott van 24 fps. Jó lehet, hogy ott mindenki annyi és később meg jó, vagy a 24 is elviselhető, de azért idegesít hogy miért nem lehet már az elején is több.
  • yesname #3748
    Nekem nincs ilyen problémám. Lehet, hgoy túl nagy felbontásban játszol hozzá mérten kicsi képernyőn és talán túl messziről is nézed :)
  • Atek007
    Üdv!

Fut a game.De nem tudom másnak nem okoz-e gondot az apró betűméret.Ez még szövegnél nem is lenne akkora baj.Csakhogy amikor a tippeket tolja meg a kis szövegdobozban meg hogy mit kellene csinálni szinte olvashatatlan.
    Számomra így élvezhetetlen a játék.
    Nem tudom ti hogy vagytok vele?
    De ha erre a szövegméretezésre van valami megoldás hallgatom.
    Ha pedig nincs amondó vagyok hogy ezt a részét nagyon eltolták.
  • Prof William
    A nekkerfészkek merre vannak? Eggyget nagy szerencsével megtaláltam de a többiekről nem tudom hogy merre vannak. Nehéz őket észrevenni a nagy aljnövényzetben.
  • nab
    Nekem tetszik ilyen nehéz, mondjuk a Quen jel sokkal erősebb a többinél. Fel is fejlesztetem, most már easy :)
  • grebber
    Igen nekem pl segített mint sokan másoknak!
    Mivel nv logo figyel game elején még szép hogy segített.
  • Prince23
    Xboxos grafika PC-n :D

Semmivel nem szebb PC-n a Fable 3 :s mint konzolon pont olyan. és itt hazudnak összevissza h szebb meg minden jobb lesz pC-n :D
  • Fenrir
    Azok akinek nagyon xar az fps-ük és nvidia kártyájuk van próbálták a legújabb béta drivert? Mert elég sok helyen írták, hogy masszívan megdobta az fps-t, volt akinek 10-12-ről felment 40 fölé.
  • Prince23
    Nekem magasabb beállítás mellett tökéletesen fut, még videót is tudok felvenni közbe :D
  • Kongy
    Nálam a Fable III egyszerűen olyan mintha kissé ködös lenne, a textúrák nem valami élesek, elég mosottak, az egér mozgatása meg a W2 után elég nehézkes. Tipikus Konzolport...
  • grebber
    Akkor te azok szerencsésebbek közé tartozol akiknek jól megy a Fable 3 ugyanis csomó embernél szarul megy maxon mert árnyékolással valamit elkurtak,KB olyan szinten megeszi a gépet mint itt a Witcher 2 nél az ubersampling!
  • Kongy
    Én továbbra is azt tudom mondani hogy MAGAS beállításokon tökéletesen fut nálam, HD 5770-nel. Fable III meg minden maxra rakva nagyobb városokban szaggat ezerrel... és még nincs is olyan szép mint a W2.
  • Kongy
    Én azt úgy csináltam meg h kombóztam ezerrel acélkarddal, jobbgombot is gyakran kell nyomni, mert az az erős támadás, és ahogy Logan is mondta nyomjad neki az IGNI-t, mikor épp vissza akarna támadni. Ezen felül gurulj ezerrel, próbáld meg kikerülni az ütéseit. Nem kell teljesen levenned az életét.
  • enlightened
    Én is áttértem a Fable 3-ra, nem a játék nehézsége miatt, mert insane-en tolom, máson nem is nagyon tudnám, mindent a legnehezebben kezdek. Viszont az hogy fizettem a játékért 10-ezret, meg az uj kártyáért meg tápért meg memoriáért egy halom pénzt és ezután is 20 fps-el döcög eléggé felidegesít, és most itt sajnos semmi másról nincs szó csak hogy szarul optimaliztálták, ajánlott rendszerkövetelmények fölötti gépen ilyennek nem szabadna történnie.

Viszont a Fable3-at felkapcsoltam mindent maximumra. De MAXIMUMRA és 90 -110 fps-el megy és azért nem olyan ronda az sem. Szóval most egy ideig Fable 3-azom, majd ha kiadták a witcherhez a patchet, akkor visszatérek rá.

Elhiszem, hogy rendes a cég, meg ingyen DLC meg minden. De azért tesztelhették volna ATI kártyán is mielőtt kidobják.
  • Prince23
    Megérkezett az első teszt:

PCGAMER: 8.9

csak :S
  • Prince23
    Vágjad ahogy éred, folyamatosan, meg pörköld meg időközönként.
  • viruska
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Letrot nem igazán tudom legyőzni, sebzeni alig tudom..
    aki megcsinálta, segíthetne, 10es szinten vagyok :) kösz
  • Rage47
    vagy nem tesztelték laikusok a játékot
  • ratgab
    Az is lehet, hogy már túlságosan casual-osodtam és azért vagyok béna!