The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Teljesen lowon:

Ez valami fasztasztikus lett. <#taps>

Solid Snake
Ne aggodj, majd rákenik a barezesekre <#vigyor2>
Maxtreme
ez a graf... 😊
Érdekes konzolon meg megy. Ez megint a remek optimizációnak tudható be.

Solid Snake
Egyelõre csak a sírást látom a fórumokon, ez a graf megeszi a gépeket<#sir>
Solid Snake
Maxtreme
Viszont asszem jól tettem hogy nem rendeltem elõ (mondjuk még (lemondhatnám)
Majd meglátom mit írnak akik megvásárolták a performance-al kapcsolatban, de nem hinném hogy az "okosítás" hibája lenne.

Solid Snake
<#nevetes1>
http://www.reddit.com/tb/gh4a6
Maxtreme
mármit a 9 helyett. 😊
A legtöbb amit láttam az 12-13 volt.

Maxtreme
De, van néha nyóc is. <#miaz><#idiota>

Solid Snake
Ez az fps <#nezze> a 9 után nincs semmi?<#hehe>
Maxtreme
a beállítások: 1680, high, uber sampling, SSAO, Vsync off, texture memory large.
Próbáltam hogy kikapcsolom az AA-t, de koppra ugyanennyi fps-t kaptam.

gép:
Phenom II X4 965BE@3750mhz
Gigabyte GTX 460 OC 1GB
Kingmax 4GB/1066 DDR2
Creative SB X-Fi XtremeGamer
stb..

Maxtreme
hát ezmiez 😄
Az elsõ helyszínnél szinte az egekbe ugrik az fps számláló:

<#idiota>

Ráadásul ahogy hallom a vga ventije oylan kussban van mint állat, ami azt jelenti hogy ez a játék is valami vicc százalékon hajtja a gpu-t..

Több mint 200 új hsz. Mi lesz itt késõbb? 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

high-ra tettem,1650x1050..nem számok alapján nézem az fps-t..amíg az elsõ helyszínt úgymond betöltötte,addig minden egérmozdítás egy hatalmas akadás volt..aztán folyékony minden szerencsére..
mivel még elõtte az 1.részt akarom kivégezni és abban vagyok benne,így csak annyit tapasztaltam meg,hogy mintha sajnos Geralt hangját más kölcsönözné,mint korábban..valamint szokatlan érzés,hogy mindent átvariáltak benne és totál tps lett,se "csak egér" irányítás,se kötelezõ tûz a meditációhoz,se kötelezõ tanulás a növényekhez,bár lehet mivel 1.részben azokat megismertük,itt miért nullázzanak megint mindent..a jó kis oldalsávoknak is pápá..nem mindig szeretem,ha totálisan átkalibrálnak mindent a folytatásokban😊
CalebJoe
ultrán 8fps highon 25-30fps 1920x1080-ba hát elég gáz az optimalizációja de cserébe szép
Grrrrrrrrrrr.Ez nagyon béta még! Mi ez? Tiszta Gothic3.A legalacsonyabb felbontásban is laggol mint az állat!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

van aki még mindig hiszi,hogy warez és legális között van optimalizáltsági különbség..mintha törés terhelné a rendszert..
Nem mindegy? xD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rage47
sztem a konzolok miatt jobban futnak a mai játékok
Csak az az érdekes hogy a PC Guruban azt írta hogy i3,4G ram, meg 5770 "megizzadt hogy teljes részletességében mutassa".
A "megizzadt" az nálam nem az 5 fps kategória, mert az a használhatatlan kategória. És az még nem is a végleges verzió volt amit teszteltek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wesker24
Ugy legyen !
CalebJoe
az lehet de mégis jobban mentek a játékok, hanyagok lettek a készitõk azt akarják hogy jó sokat költs a gépre és még vedd is meg a game-t mindenre nem telik nagyon sok embernek
wedge31
Azért szerintem várjuk meg, hogy egy normális, érsd nem warezhuszár, ember is nyilatkozon egy legális példányról.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
régen is drágák voltak az erömüvek 😄
CalebJoe
manapság a pc sokba kerül fõleg ha szaggatás nélkül akarsz játszani
Murder3
hát akkor én ezt se fogom kipróbálni😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
én még olyan játékot ahol a warez rosszab lett volna technikailag nem találtam, csak úgy hogy a warez játszhatóbb volt.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Gyanítom, hogy ez a játék magasabb szintû beállításokon tényleg megköveteli a 4 (netán ennél is több) magos processzort. Én meg éppen csak megütöm a minimum gépigényt... 😞
Azért nagyon remélem, hogy minimumon játszható lesz!
Rage47
sejtettem, hogy ez lesz...
A magyar nyelvi fájlt valaki nem rakná fel?
wesker24
Hátha ez igaz és nem a warez hibája akkor nagyon is örülök neki hogy nem vettem meg pedig nagy volt a kisértés !

Mert egy ilyen atom erömüvel se megy akkor az már kész röhej !
Hát ha ez nem a warez hibája (ahogy nézem te egyelõre azzal nyomulsz), akkor itt lesz sírás...
Mert az a gép ami az aláírásodban van, hát nem gyenge.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PTW
nem, dobozos premium

Uhh bazz, ennek van gépigénye nem mondom! <#ijedt> Mindent maxra tettem, kivéve az ubersampling-ot és az elején 1360x768-ban volt 23 fps-em. Amikor a videókon is látott jelent volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Amikor kikérdezgetnek)

akkor 4-5 fps! <#shakehead> Szóval, lejjebb kell vennem 1-2 dolgot, hogy játszható legyen. <#vigyor>

Pluskast
Neked is digitális??

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

PTW
aktivált 😄

Pluskast
Nem enged be😞((

PTW
énis ebben reménykedem, habér a fél 7 es kelés fényében már rég aludni kéne :d 😄 de az elejét mindenképp megnézem ha most "beenged"

Pluskast
Nos nekem nagyon low beállítást detektált. Mondjuk Dou core-m van viszont a vidi kártyám Ati 4870x2. Szóval nem tudom.

Pluskast
Hmm és esetleg 3 perc múlva nem lehetne? 😊))

A gépemen hibátlanul futott az Assasin Creed Bortherhood akkor gondolom ezzel sem lesz túl nagy probléma.
PTW
Igen, mivel a hivatalos megjelenés 17. csak a collectors pre-orderesek tudnak/tadtak vele már 16-án játszani.

nekem is itt figyel a doboz, játék felinstallálva és tûkön ülök hogy végre aktiválhassam 😄

Pluskast
Ja akkor értem, hogy miért nem tudja. Akkor várok holnapig.

zzeN
A digitális verziót 9 órától lehet ha jól tudom.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Pluskast
Egy kérdés srácok! Azlehetséges, hogy amíg nincsen 17-e addig nem tudom aktiválni a cd kulcsot?

Kongy
lol... nem tom mit esztek rajta, annyira nem dobtam hasra magam tõle...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Oké, nincsenek képjavítók meg ilyesmi, szal igazából nem nagyon fair hasonlítgatni egy konzol exkluzív játék egy pc exkluzívhoz...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Pluskast
Amúgy a játéknak van esetleg hivatalos fóruma? Lengyel fórumot láttam de angol esetleg nincs?

Nekem már tölti a rendszer lefele.. de aszem vagyok annyira fáradt hogy ha lehetne se ma kezdek bele. Majd reggel, pihenten 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

BoneDragon
20perce nincs új hsz? Kijött a játék, vagy mi van?<#zavart1>