The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd meglátom mit írnak akik megvásárolták a performance-al kapcsolatban, de nem hinném hogy az "okosítás" hibája lenne.
Próbáltam hogy kikapcsolom az AA-t, de koppra ugyanennyi fps-t kaptam.
gép:
Phenom II X4 965BE@3750mhz
Gigabyte GTX 460 OC 1GB
Kingmax 4GB/1066 DDR2
Creative SB X-Fi XtremeGamer
stb..
Az elsõ helyszínnél szinte az egekbe ugrik az fps számláló:
<#idiota>#idiota>
Ráadásul ahogy hallom a vga ventije oylan kussban van mint állat, ami azt jelenti hogy ez a játék is valami vicc százalékon hajtja a gpu-t..
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
mivel még elõtte az 1.részt akarom kivégezni és abban vagyok benne,így csak annyit tapasztaltam meg,hogy mintha sajnos Geralt hangját más kölcsönözné,mint korábban..valamint szokatlan érzés,hogy mindent átvariáltak benne és totál tps lett,se "csak egér" irányítás,se kötelezõ tûz a meditációhoz,se kötelezõ tanulás a növényekhez,bár lehet mivel 1.részben azokat megismertük,itt miért nullázzanak megint mindent..a jó kis oldalsávoknak is pápá..nem mindig szeretem,ha totálisan átkalibrálnak mindent a folytatásokban😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A "megizzadt" az nálam nem az 5 fps kategória, mert az a használhatatlan kategória. És az még nem is a végleges verzió volt amit teszteltek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Azért nagyon remélem, hogy minimumon játszható lesz!
Mert egy ilyen atom erömüvel se megy akkor az már kész röhej !
Mert az a gép ami az aláírásodban van, hát nem gyenge.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor 4-5 fps! <#shakehead>#shakehead> Szóval, lejjebb kell vennem 1-2 dolgot, hogy játszható legyen. <#vigyor>#vigyor>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
nekem is itt figyel a doboz, játék felinstallálva és tûkön ülök hogy végre aktiválhassam 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka