9144
-
#3810 Srácok. Ezeket a mutagéneket hogy a fakkba kell használni? :)
Mert van már belőle 1 kiló. Elvileg ugyebár a karakter képernyőn. De ott hogy? Semmi ilyesmit nem ajánl fel. -
Merkaba #3809 helló! küldetéssel kapcsolatban kérdeznék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval ott vagyok mikor az elf és a succubus között kell dönteni, ki írtja a falu férfinépét. Első körben kifingattam a succubust, de előtte kikérdeztem az elfet is aki tagadott mindent. a küldetésnaplóban viszont az lett hogy az ügy soha nem derült ki, és nem tudják ki volt a tettes valójában. a bajom az hogy az elfet nem tudom meggyanúsítani mert a főelf Ioveth (vagy mi a neve, ez a tag íjjal itt a bal oldalt:)) azt mondja míg nincs bizonyíték addig nem hiszi. a küldetés meg azt írja hogy Ioweth jelenlétében gyanúsítsam meg, és ezt nem tom hogy kell mert Ioweth mellett el meditáltam 2 napot de az ki se mozdult a viskóból. tehát a kérdés adott: mi a megoldás? meg tudom e gyanúsítani az elf tagot valahogy, vagy bizonyíték van e valahol? Kösz előre is aki válaszol! -
#3808 kellene 1 kis help a chapter 2 egyik mellékküldetésében, a kistestvérek-ben (vagy mi)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beszéltem a csókával, akit csesztetnek, elmentem a házhoz, megnéztem a sírokat, megtaláltam a lejárót, lent kinyitottam a titkos ajtót, találtam valami papírokat.. a küldi továbbra is a faszit jelzi ki (de ő nem mond semmi újat), a házat (ott nem találok semmi újat) meg a vízpartot (ott egyáltalán nem találtam semmit...illetve nem túl messze egy hullát, de a quest különösebben nem foglalkozott vele, hogy megleltem...)
hogy tudnék tovább lépni a küldetésben ?
-
obe #3807 srácok, találkozott valaki ilyen problémával ?
premium ediiton, tegnapelőtt felraktam, fut, ok, egy mentesem is volt...ma akarom indítani, meg sem nyikkan, semmi, hiába launching, még a homokóra sem pereg, látszik hogy meg sem próbálja indítani
valami ötlet?...köszi -
dApRo #3806 Sziasztok!
Az a problémám, hogy ati radeon hd6850 videokártyámon a játékok harmadában egy grafikai hiba jelentkezik. Ez felléphet csak a videókban, csak a játékban, de egyszerre mindkettőben is.
A hiba jellege is változó, van ahol csak néhány textura hibás, de van ahol a képen láthatóan a színek teljesen elmosódnak, valamint a karakterek is átlátszóak lesznek. Leggyakrabban csak textúra hibákat vélek felfedezni, de ez is teljes mértékben játszhatatlanná teszi a játékokat, mivel folyamatos szaggatással párosul (ez a jelenség gothic4, gta4 jelentkezett). A képen látható szín és textúra elmosódás nem jár semmiféle teljesítményromlással, akadás mentesen tudok mozogni, de a színek teljesen valótlanok, valamint a textúrák is átlátszóak (ilyet Witcher 2-ben és Dead Space 2-ben láttam). Ha semmi probléma nem jelentkezik a gamekben, akkor magas felbontásban részletes grafikai beállítások mellett is tudok játszani, szóval érthetetlen a probléma forrása nekem. -
Prof William #3805 Az mekkora egy lol küldetés volt :) Hamisítatlan Közép Európai életérzés. :) -
ratgab #3804 Most olvasom, hogy nem lehet sehol cuccokat tárolni.... Hát ez azért gáz egy RPG-nek.... -
#3803 Az is hülyeség 10/10 játék nincs. -
#3802 másnaposan
-
#3801 Az egyik amerikai oldal 10/10-et adott neki. (Forrás - GamesRadar) Amúgy igazad van. -
Gabe18 #3800 A Gamestar amúgy 94%-ot adott rá, negatívumként a kisebb bug-okat, és a full látványhoz szükséges nagy gépigényt említve. -
#3799 A start menüjében lesz egy donwloadable content menüpont, ott tudod leszedni, ami elérhető. -
#3798 A CD Projekt túl kicsi és K-Európai ahhoz, hogy igazán jó értéket kapjon. A TW1-et is lepontozták, ez sem fog olyan jó számokat kapni, mintha ugyanezt pl egy Bioware vagy Bethesda adta volna ki. Az "újságírók" (fizetett bértollnokok vagy helyből hülye szervilista barmok) értékelése nagyjából a vicc kategória már évek óta. -
#3797 Meglett a játék steamen :) ahoz is le lehet tölteni a DLC ket vagy lejön magától? vagy hogyvan ez? :) most töltöm steamről is még nem jácottam :( -
#3796 A választ spoilerben kérjük. -
mzoli7 #3795 légyszíves valaki magyarázza el hogyan juthatok el a kayran-hoz, már a fél világot bejártam de nem találom az utat pedig már csak fel kéne keresni. -
#3794 (Az volt az egyik legemlékezetesebb ezzel kapcsolatos balhé, amikor srácot kitették a GameSpot-tól, mert a "megbeszéltek" ellenére lehúzta a Kane & Lynch játékot 6.0 körülre. Azonnal kirakták a szűrét, és asszem le is szedték a gyenge értékelést hamarosan. ) -
#3793 Teljesen egyetértek!! De a játékosok nagy része annyira naív, hogy a sajtó pontszámait nézi, és ez kissé felbassza az agyam. Mármint az, ha nem valós értékelések születnek. -
#3792 Rendben kösz. -
-
#3790 Azzal a gombal amire a tárgyhasználatot állitod, alapból talán R. -
#3789 Üdv.
Lenne 1 kérdésem, hogy ha kiválasztok egy tárgyat a tatyóból pl. 1 csapdát akkor azt játék közben, hogy tudom használni? -
#3788 Szerintem egy user score mindig jobban mutatja a valóságot mint a fizetett vagy nem fizetett kritika. -
#3787 Én letojom, de valami akkor sem stimmel, és sok embert félrevezethet, és emiatt nem veszi meg a game-t, és azt sajnálom. -
#3786 ezért kell letojni a számokat -
#3785 Jaja, Dragon Age II meg 94%, "mindenkori legjobb RPG", biztos nincs valami érdekeltség vagy ízlésficam a pontszámok mögött, dehogy! -
Csokis #3784 Patch majd a jövő héten. Egyelőre napra pontos dátum nincs. -
#3783 Passz, nekem dobozos van. -
#3782 Steam verziónál a steam tölti le a peccset vagy a saját launcher-e? -
HardStyleZ #3781 Nem a kis betűk a fő probléma hanem a szélesvászon többünknek.
Nálam pl csak 4:3ason játszhatók a játékok
-
#3780 Felesleges kérdezni mert inditásnál ugy is autoupdate van.
Ha meg nem eredeti üljél közelebb a monitorhoz... -
HardStyleZ #3779 Úgy vagyok vele hogy, azért nem fogok venni monitort hogy tudjak játszani vele:)
Bocs ha megkérdezem majd többször hogy jött-e javítás, csak olyan feszült vagyok emiatt és legalább szeretnék képben lenni -
HardStyleZ #3778 saját képet nem tudok csinálni én sem, de itt egy kép amin látható sokak gondja
http://imageshack.us/photo/my-images/231/ouchz.jpg/ -
#3777 Akkor játszhatsz nyugodtan PC-n medium grafon, mert kábé olyan lesz konzolon, ha kiadják rá. :) -
Atek007 #3776 Király majd értekezünk. -
Novotsik #3775 remélem minnél hamarabb kiadják boxra,mert nem tudok full grafon pc játszani :( Am tiszta konzol beütése van,ha annyira pc-s játék lenne akkor olyan lett volna mint az első része. -
ratgab #3774 Sajnos nem tudom, hogy mikorra várható! Ha tippelnék, azért legkésőbb 2 héttel megjelenés után ezt már illene kijavítani (szerintem 1 héten belül kiadják egyébként)!
Hogy a betűkön állítanak-e... jó kérdés... Szerintem ezt biztos többen jelezték már feléjük, szóval szerintem javítva lesz!
Annyit tudok, hogy már bejelentették, hogy hamarosan (szerintem 1-2 nap) kiadnak egy patchet! -
Atek007 #3773 Addig nem is nyomatom mert megvakulok.Meg nincs értelme nem tudom olvasni csóró szöveget. -
Atek007 #3772 Várjuk. -
ratgab #3771 Nice-os!