The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"uber sampling, SSAO" - itt a hiba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Avenger
Steam fórumon azt írják, hogy 266.66-os driverrel már egész tûrhetõen megy. 270.61-ossal ritkán láttak két számjegyû fps értéket 😄
Még mindig várok egy AMD-s tesztet c2d processzorral, szóval hajrá 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

koschwarz
na pont ezért szeretem az nvidiát.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nálam a lenti konfigon high beállításokkal szépen fut bár még az elején vagyok igaz itt is van tömegjelenet azért.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Maxtreme
9600FT-os nv-n nemhinném hogy jól fog menni.. <#idiota>
(de 9600GT-n se)

Áhhá, mit találtam a hivatalos nvidia fórumon:

"Please note we wil be releasing a new driver soon which contains the fixes for Witcher 2. Please do not use 270.61 with this game as it has problems that we know about."

Szóval várunk. <#vigyor>

pxxl
lol low-on szebb a graf mint maxon <#fejvakaras>

All hail the double x!

koschwarz
király(nõ) a barátnõd! 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Avenger
ITT egy kis segítség a beállításokhoz, nagyjából leírják melyik beállítás használ GPU-t és melyik CPU-t.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

na ez egy jó nap megjött a Witcher 2 collectors edition a bnõmtõl meg megkaptam a limitedet. Mind a kettõ elég igényes de pl az érme nagyobb a collectorsban. De nagyon szép mind a kettõ.
Azért hivatalos oldalon is kezdenek parázslani az emberek <#alien>

..."I mean WTF man!! 50 dollars game install to hard driver then nothing happend, WTFman! is all PC retail version FKed Up??..."

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Akkor ezek szerint én a kétmagos 2,13Ghzes Core2Duommal, meg a Geforce8800GT-mmel ne is nagyon reménykedjek még minimumon se? :\
Jó lenne pedig...egy olyan stabil 25 fps-sel megelégednék.
Reméllem közepes beállításokon normálisom menni fog...

A gépem

AMD Athlon 64X2 Dual Core 6000+ 3 GHz
4 GB ram
Nvidia Geforce 9600FT

Kissé régi konfig de eddig minden mostani játék is pl Shogun 2 remekül futott rajta.
Remélem a Witcherrel is így lesz. Nem akarok uberizét de legalább élhevezhetõen fusson el.
Solid Snake
Engem meggyõzött, már telepítem is az elsõ részét <#hehe>
Mire azzal végzek, addigra ez is jó lesz. <#ticking>
most néztem: 2011. 05. 16., hétfõ, 21:47 (UTC) + Released - 2011.05.17 00.01

Szóval Anyátokat! Csak tudnám hogy európában miért nem lehet emberi idõpontot számolni.. ez kiidegelõ..

Hát az nem olyan biztos, szerintem a feltörõcsapatok is megveszik legálisan, ha csak úgy lehet hozzájutni, és letöltik, letöltés után meg azt csinálhatnak a fájlokkal amit akarnak, és ez ellen a kiadó sem tehet semmit.
Azért az EA az mégis EA. Õk mindig is hûek önmagukhoz és a zöldhasúhoz. ( az emberi - játékos tényezõ mellékes ) - de hála égnek!? e cég talán nem igy gondolkodik 😊

Avenger
No igen, ez valahogy minden "nézd a hátam" rpg betegsége 😄 De az elsõ résznek is voltak hiányosságai, amiket egész hamar javítottak.
Az biztos, hogy még akkor is végigjátszom, ha interaktív képregényként fog futni a gépemen 😄

Maxtreme
jah, hát pl az ugyanilyen hibában szenvedõ shift2-n is "rengeteget" javított az EA <#nyes>
De itt reméljük máshogy lesz. Addig is várok, és nem rendelem meg..

Ezekszerint már TÉNYKÉNT lehet kezelni hogy 2010tõl, folyamatosan megjelenõ Új játékok az elsõ 1-5 napban játszhatattlan teljesítménnyel futnak, az optimalizálás teljes hiánya nélkül.

Még jó hogy én már eleve igy "vártam" ( okulva az eddigiekbõl ), igy nem is fogok rinyálni hogy mé, meg hogy, meg anyátotak stb.

Ha valóban a magas eladás a cél ( és miért ne az lenne ) akkor ultra hamar jönnek majd a javítások!

Maxtreme
ráadásul ilyen 3x3-as kis terembe.. Nagy külsõ robbanásokkal teli területnél még akár igaz is lehetne amit írtál.

Sir Quno Jedi
Pediglen most csak ezért nem fogok gépet fejleszteni. Elsõ rész miatt csináltam még RAID-et is, de emiatt nem hiszem. 2560x1440-ben szépen kell futnia, SSD is van hozzá, meg ami kell. Ha így nem megy, akkor embertelen pénz kéne már ahhoz, hogy játszhatóan fusson, annyit meg egy játék sem ér. Meglátjuk, amint kezeim közé kerül lecsekkolom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maxtreme
nem az a baj. Hanem az hogy szinte abszolút nem használja a vga-t..

Maxtreme
Persze, nyilván az effektek miatt. Dehát na. Ez így egy nagyon rossz vicc.

BoneDragon
Éreztem, hogy valami rontani fogja az összképet. 😞

Avenger
Nekem úgy tûnik, hogy a processzorodat eszi meg reggelire a witcher, mivel az fps értékek nem változnak sokat a részletesség állítás hatására. Ez nem jó hír 😞 Remélem javítanak rajta.

TBTPumpa
Nem sokkal jobb a helyzet itt sem...
Egyenlõre úgy tûnik, hogy rossz vétel volt ez a játék! <#shakehead>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hopp, a képet elfelejtettem. <#vigyor>

Most minden max-on és duplán jobban terhelte ugyan ott a GPU-t. Utána gyorsan "átmentem" a következõ jelenetre, ahol

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rögtön egy sárkány fújja a tüzet 😄

és ott már 46% is volt a GPU kihasználtság, de rettenetesen változó! Többször inkább 20-30% közötti volt csak.

Maxtreme
na az nálam pl teljesen jól ment maxon. Ez meg...

Sir Quno Jedi
Gothic 4 is ilyen volt. Felhúzott E6500-al tökéletesen játszhatatlan volt faluban, meg népesebb helyeken. Áttettem az 5870-et az i7-esembe és suhant mindenhol dupla/tripla FPS-sel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maxtreme
sejtettem.. 😞

Most pont ezt akarom megnézni, hogy megint mindent maxra állítok (kivéve az ubersamplingot) és megnézem, hogy mennyire veszi úgy igénybe a GPU-t! Mindjárt jövök. <#eljen> <#smile>

Avenger
Akkor ez tényleg valami bugnak tûnik. Magasabb részletességnél is marad a 8%?
Még egy AMD kártyával kéne megnézni 😊

TBTPumpa
Hát ez tényleg nagy hiba!
Még ha megizzasztaná a kártyát és úgy nyújtana ilyen teljesítményt akkor megérteném, de épphogy-csak használja valamire a videokártyát!
Remélem ezen a hibán már gõzerõvel dolgoznak a lengyel srácok!

Minden beállítás Low-on/kikapcsolva:

Nevetséges a GPU kihasználtság, mert 10% felett nem láttam (a képen a 45 fok melletti 8% a GPU kihasználtság)! <#shakehead>

Tényleg nem az, de már 1 órával játék elõtt, aki mégis már játszik, megtehetné a +1 mozdulatot hogy spoiler közé rakja azt amit nem bír magában tartani. Egyáltalán nem szeretne az ember az elõtt olvasni játékbeli részleteket, mielõtt kipróbálja. és a funkció pont erre jó. Na dünnyögés off.

még 20 perc és lentvan nekem is, bár a kulcsom csak 9.01-tõl "postázzák ki". 😊

Avenger
Azért ez még nem olyan nagy spoiler, de tényleg nem lenne nagy dolog használni ilyeneknél is a megfelelõ eszközöket 😊

Én elõre láthatóan csak holnap fogok beszerezni a saját példányomat. Addig is kíváncsi lennék, hogy van e különbség az AMD és az Nvidia kártyákon nyújtott fps értékekben, vagy egyformán nem szereti egyik gyártót sem a játék? 😄
A másik meg, hogy mennyire GPU függõ a játék? 1280*1024-ben 40-50%on fogja leterhelni az radeon 5850-emet, vagy hasonlóan a metro 2033-hoz, ki tudja aknázni teljesen a gpu-ban rejlõ erõt? 😊
Mondjuk erõs a kísértés, hogy rákössem majd a gépemet a 102cm-es fullHD tv-mre 😄

Palinko
ott bal oldalt fel kell szaladni a törmelékre. hát ez sztem nem nagy spoiler
montam én hogy lesz aki nem bírja spoilerezés nélkül...

BoneDragon
8 fps lowon? Ehhe ehhe...

igen nekem megfelel ha ilyen lesz.

Palinko
a kayrant nem tudjátok hogy lehet kinyírni? az a rész megvolt mikor csapdába ejtettem a 4 kart és levágatm, most a kõdobálóst nem értem mit kell
Solid Snake
#2480<#nevetes1>
az igen micsoda élet folyik itt, na 1 óra múlva megyek a boltba 😄 frankó lesz. Nekem lowon menjen és az már szuper 😄

Aki ért ezekhez a grafikus parasztvakításokhoz, az nem tudja, hogy az Ubersampling vagy a Tessellation eszi jobban a GPUkat?

Mondjuk igazán minõségi Tessellation beállításokkal csak benchmarkoló programoknál találkoztam, TW2 meg elvileg nem dx11-es játék.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

TBTPumpa
A patch meg a warezhuszároknak úgysem fog menni! Szóval ebbõl a szempontból is elõnyös annak a helyzete, aki pénzt áldoz a játékra!

TBTPumpa
Menni fog nyugi!
Amúgy meg a fejlesztõk már biztos dolgoznak egy javításon, ami nem fogja ennyire megzabálni a gépet!
Az elsõ résznél is így volt! Az 1.00-ás változat tele volt hibákkal és az 1.05-ös patch-re már elég szép számmal javították õket!

wesker24
Részvétem ! xD

Azért kivánom a legjobbakat !
The Protector
A kurva élet.Ettõl féltem.És megint beigazolódott.Tudtam h tehnikai jellegú problémái lesznek ennek a játéknak.Mind1 hamarosan hozza a futár és este majd kiderül.Röhöghettek elõre mert ezzel ugrok neki:
Amd x2 5200+ 2Gb ram Geeforce 9800GT Oc.Asszem szép képeket fogok látni

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?