9144
-
Blondy #3850 ja amúgy még annyit a játékhoz h elég sok RPG-t toltam már végig és utáltam ha túl könnyűek voltak és nem volt értelmük a löttyöknek meg fegyver tunningoknak mert anélkül is végig lehetett őket vinni. Ezért mindig hardon toltam őket. Hát ez a Witcher 2 egy rémálom hard-on. Legalábbis az elején. esek kelek és kurva lassan tölt . LOL -
mike01010101 #3849 2-3 órát nyomtam, nagyon jó de sajnos van néhány bug. 2x kidobott a leltár behivásakor, egyszer meg a kocsmafal tünt el és a nagy semmibe ácsorogtam.
Arra még nincs valami parancs vagy ilyesmi ha a kamerát kicsit távolabb vinném a karaktertől? (a W1-ben volt erre lehetőség)
-
Merkaba #3848 nem jár még itt senki, amit alább írtam? megoldás kéne mert lekarmolom az arcom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval ott vagyok mikor az elf és a succubus között kell dönteni, ki írtja a falu férfinépét. Első körben kifingattam a succubust, de előtte kikérdeztem az elfet is aki tagadott mindent. a küldetésnaplóban viszont az lett hogy az ügy soha nem derült ki, és nem tudják ki volt a tettes valójában. a bajom az hogy az elfet nem tudom meggyanúsítani mert a főelf Ioveth (vagy mi a neve, ez a tag íjjal itt a bal oldalt:)) azt mondja míg nincs bizonyíték addig nem hiszi. a küldetés meg azt írja hogy Ioweth jelenlétében gyanúsítsam meg, és ezt nem tom hogy kell mert Ioweth mellett el meditáltam 2 napot de az ki se mozdult a viskóból. tehát a kérdés adott: mi a megoldás? meg tudom e gyanúsítani az elf tagot valahogy, vagy bizonyíték van e valahol? Kösz előre is aki válaszol! -
#3847 NÉZZÉTEK MEG EZT A BEJEGYZÉST. ÉRDEMES MAJD VÁRNI AZ ÚTMUTATÓRA, MERT EZ A TAG NAGYON ÉRTI EZEKET. -
ratgab #3846 Úgy-úgy! -
#3845 Jó munkához idő kell... szarhoz még több :) -
Quler #3844 a mutagén löttyöket hogy lehet használni? -
ratgab #3843 AMD-sek már készítik, de mint tudjuk ők nem a gyors munkáról híresek! -
Gabe18 #3842 Hát mondjuk ha ilyen gépen se lehetne jól játszhatóvá tenni, akkor mehetne a kukába úgy ahogy van...
Illetve ha valakinek ilyen gépen se megy jól, ott nyilván valami felhasználó error van. -
#3841 Itt biztos video driver hibák lehetnek. Nekem q9400, 4gb ram, ati 4870 és gyönyörűen fut a játék csutkára húzva... Szerintem nem a fejlesztők b*szták el az optimalizálást, hanem a driverek sz*rok. -
#3840 Egyébként a Fable 3 egész jó kis game. Szóval akik várnak a patchekre azoknak ajánlom figyelmébe, le fogja kötni őket egy időre. -
ratgab #3839 Te ne is mondjál semmit szerintem Nvidia kártyával...Ti kaptatok egy nagyon király új driver-t, de előtte ti is szívtatok a 8-10 fps-sel... Atisoknál még mindig nem normalizálódott a helyzet! Enlightened és én is Ati-val próbálkozunk és bizony komoly kompromisszumokat kell hozni! -
#3838 Mondom én nem érdemes most végigrohanni a játékon. Szépen ki kell várni a patcheket, és majd amikor rendes lesz a game akkor szép nyugiban kiélvezve végig lehet tolni. Ha most elkezdeném tolni, akkor mire kijönne minden patch már nem lenne akkora élmény a game, így viszont nagyot fog ütni amikor tényleg fullos lesz. -
#3837 (Az hogy egy jó géppel rendelkező valaki beírja hogy szarul megy, abszolút szubjektív, és az ellenkezője is az. Nálam Core i7 3.7GHz, 8GB DDR3, Ti560 275.27 béta driverrel minden bekapcsolva, csak a Legjobb mintavétel és a 2 elmosódás nem mert azok idegesítenek, így marha jól megy.) -
ratgab #3836 Én most nem is e miatta aggódom, hanem a ctd-k miatt... imént 10 percen belül kettő is volt! -
Gabe18 #3835 Amúgy jövő héten patch... -
#3834 Ezen a linken utánanézhetsz, mert felposztolta mindenki, különböző gépekkel, hogy hogy megy neki, van olyan akinek szarabb konfiggal jobban megy mint akinek jobb gépe van. Teljesen random az egész, nem tudni mitől van.
Ez így egy nagy baromságnak tűnik. Szerintem meg jó gépen jól megy, közepesen közepesen, szaron szarul. Nagyjából ennyi, és a "Legjobb mintavétel" és "Élsimítás" kikapcsolása eddig mindenkinél teljesítményjavulást hozott. -
#3833 Néha lemegy 18-ra és idegesítő, hogy ugrál ide oda az FPS. Most már tudom, hogy dolgozik az AMD lesz patch, kibírok pár napot. Addig ott van a Fable3, majd ha meglesz a patch belevágok a witcher 2-be. Nem fogok lekésni semmiről a játék mindig itt lesz mert megvettem. Ha meg nem segít a patch akkor elkezdem úgy ahogy most van, de egy próbát megér kivárni. -
Merkaba #3832 lesz ennél még szopoatósabb. kérdezz ha van valami... -
Gabe18 #3831 De amúgy a 25-40 fps-el mi a bajod?
25 fölött már folyamatosnak látod, nem? És ez nem egy multi fps, ahol a két kilométerre lévő figura eltalálásába bezavar ha éppen ingadozik kicsit.
Persze a te dolgod de szerintem felesleges emiatt várnod. Ha 20 alatt lenne akkor azt mondom... -
Blondy #3830 KÖSZI megtaláltam a csajt. Asszem soha nem kerestem volna itt amilyen idegállapotban voltam már tőle. Már azt hittem valami bug. tyty -
#3829 Hát én abból a fórumból azt látom, hgoy hasonló beállítások, hasonló gépeken hasonló FPS-t produkálnak... -
#3828 Értsd már meg, hogy nem ez a baja. Ahány konfig annyi fajta FPS-t produkál a játék.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=430456
Ezen a linken utánanézhetsz, mert felposztolta mindenki, különböző gépekkel, hogy hogy megy neki, van olyan akinek szarabb konfiggal jobban megy mint akinek jobb gépe van. Teljesen random az egész, nem tudni mitől van.
Elvileg az AMD is készült patchel a játék kiadás napjára, de nem tudták megcsinálni a játék béta verziója alapján, úgyhogy most a full releaseből kezdtek neki. Elvileg napokon belül valamit összehoznak majd, főleg a crossfireosoknak mert ők szívnak a legjobban, de a sima kártyások is valszeg jól fognak járni. Úgyhogy hanyagoljátok az übersamplinget meg a többit, mert nem ez okozza a főproblémát. Ha megtudok valami frisset az érkező hotfixről írok. Addig nem kezdem el a witchert mert nem akarom rontani a játékélményt. -
#3827 aham, köszönöm -
Merkaba #3826 bezony és kívülről kell felmenni. ott a lépcső a kocsmaajtó mellett. -
Merkaba #3825 akinek nagyon akad annak mondom hogy lőjje ki a graf beállításoknál az übersamplingot (alulról a 3. asszem) és minden jól fog futni. nekem 4 giga régi proci és egy hd 4890-el megy rendesen minden fullon. kivéve az az egy van kilőve. azzal játszhatatlan volt -
Blondy #3824 aha! ez lesz a turpisság mert bementem a kocsmába és ott volt a quest jel de nem tudtam beszélni senkivel. ezekszerint felettem van egy szobával a luvnya. ty! -
Merkaba #3823 a csajszi a kocsma fölött lakik. a bal oldali ajtó az övé. -
#3822 Én minden fullon 1920-1080-ban játszom és átlag 40 FPS van. Van mikor 20-25 köz mozog, de van hogy 55-60. Ubersmapling disabled természetesen :D
Engem nem az zavar ha 25 FPS, hanem az hogy egyik pillanatban 25, másikban meg felszökik 60-ra. Kár, hogy nem lehet beállítani a játékoknál valami fix maximális FPS számot. -
#3821 Az relatív, hgoy mi a normális. Ez azért pöttyet jobbat mutat és részeltesebben. Amúgy ha nem lennének FRAPS-ok, meg miegymás FPS mérő-k, a játékokat belőnék fix 25 FPS-re semmi gondja nem lenne senkinek.
Persze jobb a több, de ha egy fix 25 FPS-t folyamatosan mutatna fel sem tűnne és folytonosnak éreznénk minden mozgást. Ami miatt zavaró, az hogy ugrál az FPS szám. Na meg a sznobizmus, hogy az FPS méter nem 300-at mutat :) -
#3820 Mindegy most már megvárom a patchet, már nagyon sok forumon olvasom, nálam sokkal géppel rendelkezoknek meg 10 fps-el megy, szal még jol jártam. De az irják jon már a patch hamarosan. -
#3819 ezen én is szívtam, előbb meg kell csinálni a tisztességtelen ajánlat questet -
#3818 meditálni kell, és a különböző képesség-fába lesznek kis slotok ahova belehet tenni, de csak az utolsó 2-3 képesség-rublikában (legalábbis a kardos részen), szóval eleinte nem nagyon van hova tenni őket.. -
foxxi #3817 IGAZI konzolportnál nem nehéz azt produkálni... :) -
Blondy #3816 Zoli: Én sem találom azt a kurva Kayren szörnyet. Valahol olvastam h elvileg a csajjal kell beszélni akit felbéreltek h ölje meg mikor már megvan a mérgezés elleni ital. 3 órája koválygok de nem lelem a csajt. Ha neked sikerült oszd meg velem kérlek :)
Mutagének: Anno az elején még volt egy "mutate" gombom de nem volt mutagénem valahol az abilities képernyőn. Most meg van mutagénem de nincs mutate gomb..... Fura.. -
#3815 Hát kezdem azt hinni, hogy ennél a gamenel a 20 a normális, csak a fable meg 110-el megy és kicsit fura. -
#3814 Elkényeztetett vagy, szerintem. Semmi baj a 25-40 FPS-sel. -
#3813 Nekem is eredetiben van és nincs semmi baj az fps-ekkel. Igaz, le kellett butítani, de nincs is erőmű gépem (kétmagos proci, 9800 gtx 512 megával meg 4 giga ram). -
#3812 Nagyoin idegesítő, hogy megvettem eredetiben a játékot és nézegetem a dobozát :S, mert nem vagyok hajlandó 25 fps- 40 fpsen nyomni. Warezolok meg vígan tolják. Meggondolandó, hogy érdemes e játékot venni manapság:S -
#3811 Asszem meditálni kell és ott valahol. Legalábbis a manual ezt írja, de még én sem próbáltam élesben.