9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • lwb
    Egy db CTD nem volt nálam, az akadásokat pedig be lehet tweakelni a beállításoknál a menüben. Mindez ajánlott konfig alatt.
  • hentesferi
    Sajnos tényleg ez a helyzet... nagyon elcseszték , remélem minél hamarabb jön valami folt... így nem igazán élvezhető.. Lehet inkább a Fable-t kellett volna megvennem ... A Witcher 1 akkorát ütött számomra , hogy ki se tudom fejezni... annyira magával ragadó volt minden tekintetben , és annyi jót vártam a 2-től ... amit persze lehet tartalmaz is , csak éppenséggel nem tudom megtapasztalni : \

Állandó fagyások , kilépgetések , 10 perc töltés 1 perc halál , akadások... mind ez ajánlott configgal : |
  • Sentinel015
    Helló!
    Kéne egy kis help ott akadtam el, hogy segítenem kéne Dethmoldnak valami nekromanta rituáléban de ehez előtte réce főzetet kéne igyak és itt a gond hogy én eddig szinte soha nem használtam főzeteket max 1-2t és hát nem tudom honnan kéne ehez beszereznem az összetevőket pl relicet,étert stb... . Köszi a választ előre is
  • Jimmyke
    A vajákoknak mióta van ezüstkardjuk?
  • Bandris86
    Sajnálom. Remélem, az első patch javítani fog a dolgon.

Amúgy tényleg, arra figyeljetek, hogy a szörnyek ellen az ezüstkardot kell használni! 1. felvonásban be is kell szerezni, külön küldetés.

Egyébként rengeteg szépsége van a játéknak, mindig találok új dolgokat. Pl. amikor Flotsamba érkeztem, és nem egyenesen az akasztásra mentem, a városiak beszédei nagyon viccesek. Tovább sétálva a városkapunál pedig az őrök eléggé lehordanak egy fickót, aki el akarná hagyni a települést :)
  • ratgab
    Ha nagyon nem akar tölteni, akkor töröld ki a dokumentumok könyvtár witcher 2 downloadsból azt a DLC-t, amit elindítottál... ezután a launcher-t újra elindítod és ilyenkor újra elkezdi szedni a DLC-t remélhetőleg sikeresen!
  • Kongy
    Mi ebben a spoiler azt áruld már el? Az h van 1 trollos küldetés?? Nem szerves része a sztorinak sztem...
  • Kongy
    Tuti lesz patch, ahogy a CDPR-t ismerem.
  • ratgab
    Ja, hogy ezekhez, amit írsz normálisan kéne futnia és nem fagyogatni... jah bocsáss meg, hogy zúgolódunk!
  • BoneDragon
    Tök jó lenne ha ezeket spoilerbe írnád! Már többször szóltak!
  • ratgab
    Én már nem kezdem megbánni, hanem meg is bántam, hogy 0 day vettem!

És akárki akármit mond (az én gépem azért nem olyan jó, mint a tiéd), de bőven az ajánlott gépigény fölött mindent le kell vennem mediumra vagy lentebb és még úgy is akad és kifagy az már mindennek a teteje!
  • Daell Drow
    targytalan
  • Kongy
    Aztán én is rájöttem, csak a jelmagyarázatot kellett volna figyelnem. :S

Iovreth útját csinálja valaki? Most volt egy trollos küldetés, nagyon vicces volt, talán az eddigi legjobb! :) Azt hittem majd szét kell verni 1-2 trollt, de nem.... :)
  • Imperat
    Helló! Van egy kis godnom a játék aktiválásával. Nem sikerült rendesen aktiválnom, mort az aktiváló kódon az egyik betűt az O-t nullának írtam be először, utána átírtam O-ra és elfogadta nagy nehezen. Most jelenleg van egy dlc kódom mert előrendeltem a cuccost és az meg azt írja ki amikor aktiválni akarom, hogy Invalid Cdkey. Na most írtam a terjesztésre de jelenleg nem írtak vissza még. Nem tudja valaki, hogyan lehetne ezt megoldani?
    Másik dolog, pedig, hogy hogyan lehetséges célozni a katapultnál a legelején. Az útmutató ír egy számot, amit be kellene lőni, de én mindíg csak 3, vagy 2,5-ös értékeket tudok produkálni.
    Kössz a válaszokat előre is.
  • Daell Drow
    Még csak a prologust tolem de elekadtam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Templomhoz
    Keres egy masik utat a sikatorhoz kuldetesnel elem toljak a szekeret a 2 haz kozott es innentol meg akadtam. Nem tudom merre, mar mindent meg neztem.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ez a játék olyan harcrendszerrel dolgozik mint pl a Dragon Age 2,hogy kattintgatok a támadni kívánt ellenfélre ,vagy simán harcolhatok mint pl a Gothic sorozatban?
  • hapi
    elárulom hogy ez rohadtul nem a harc tecnikája. Az erdőben konkrétan a szörnyek 2 csapás után hullanak.
  • hapi
    Jesszusom végre egy játék amit nem konzol idiótáknak csináltak, nincs benne "győztem" gomb, nem csak mész előre és közben nyomod a bal click-et.
    Igen itt félre kell gurulni ha ütnek,esetleg kivédeni, és gyors jól időzített kombókkal másodperc alatt kinyírni őket. Nem szabad hagyni hogy körül vegyenek mert bármilyen hihetetlen az halálos lehet. Kéne használni a bombákat, meg kenegetni a megfelelő olajjal a pengét. Ja hogy ahhoz olvasni kell, meg venni pár könyvet? Hát igen nem ehhez van szokva a mai játék társadalom...
  • Drizzthsz
    Nekem Gtx560SoC van, ugyanannyi az fps a "csodadriverrel", mint az előzővel. Idegesít is a dolog, csomó helyen 25 fps környékén van, ez így élvezhetetlen. És 640*480*minimumom ugyanaz, mint ultra - übersamplingen. Lassan kezdem megbánni a ráfordított pénzt.
  • dApRo
    ez így jó, ahogy van, elején kicsit nehéz míg nincs meg a minden oldalról védés talent, rá kell jönni technikára...valósághűbb mint h pl AC-ba egyesével jön rád az enemy, Fableról nem is beszélve, 10 éveseknek van kitalálva...szánalmasan egyszerű
  • BEAST #3870

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A déli kapu előtti kereskedők közt van egy varázslónő(tanonc) nála vehetsz könyvet és felszerelést szakszerű boncoláshoz. Ha megvan menj vissza a holtesthez a kriptába, vizsgáld át és megtalálod a bizonyítékot az elf ellen.
  • ratgab
    Még egy dolog, amivel lehet, hogy magamra borítom a bilit és a tartalmát, de ha ezt tudom, akkor nem veszem meg ezt a játékot eredetiben 0 day! Ennél még a Dragon Age 2 is szórakoztatóbb volt (főleg, hogy még tetszett is!), mivel nem kellett legalább az állandó lefagyások és szaggatások miatt idegeskednem!
  • Perszepeta
    #3847-es hsz videót megnéztem, ami feltűnt, hogy van védekezés gomb? :D Lehet ez megoldanám a nehézségi problémáimat :D Más gondom nincs eddig a játékkal, szépen fut (néhol azért érzek belassulást, de ezt majd orvosolják)
  • ratgab
    Én is állandó Kilépegetéssel küzdük! Már mindenhogy állítgatom a beállításokat, de tök mindegy min van mindig kilép! Azt megfigyeltem, hogy előtte nem tölti be rendesen a textúrákat (farakás vagy arcok homályosak!)

Jah és szintén ati kártya! Várjuk a jövő heti patch-et és az új amd driver-t!
  • jocika
    Miért nem kapcsolódik a játék indulásnál? Nem lehet valahogy direkt megtenni?
  • Prince23
    A Nőstény sárkányt a Torony tetején hogy kell ki nyírni. semmi ötletem sincs. Yrden szart se ér. Quennel formaegyezek a tetőn. de nem tudom mit kell :D
  • Bandris86
    Mutagénekkel a slotos képességek fejleszthetők.

Valaki írhatna már egy FAQ-ot...
  • Bandris86
    Fejleszd a karaktered, használj főzeteket és olajokat!
  • Quler
    a mutagén főzeteke hogy lehet használni?
  • Perszepeta
    Na sikerült magamat felidegesítenem! Már 1 órája csak folyamatosan elhalálozom az erdőben, pedig rájöttem a harc technikájára: nyomom a space-t amikor támadnak, kapják az Igni-t folyamatosan, ill a Quen-t is használom... most viszont elfogyott a manám, úgyhogy kampec! És az a ciki, mindezt könnyű fokozaton!!! :S Ennyire azért nem vagyok béna, de látom más is szenved a nehézséggel... Azt hiszem, ha ez így megy tovább, amíg nem adnak ki egy patch-et, átpártolok a Fable3-ra, pedig mennyire vártam ezt a játékot :((((
  • DaemoonHunter
    Csodálkoztam is, akkor itt valami módosítást kell eszközölnöm, kérdés hogy a játék hol tárolja a pénzre vonatkozó fájlokat.
  • Jimmyke
    Az derék, Neutral mentés (végén valami 12k pénzzel), azt 250 orennel kezdek.
  • DaemoonHunter
    Witcher 1-es mentést használtam, de méghozzá a rózsák oldalán végigtoltat, viszont itt mintha kicsit el lenne túlozva a pénz mennyisége (23000 oren) másnak is ilyen sok?
  • Force87
    Eddig azt hittem engem elkerülnek a technikai problémák, ám a Chapter 1 eljövetelével kb 1 percenként kilépeget a játék. Valakinek volt hasonló ? Mit kell kikapcsolni vagy lejjebb venni ? (Természetesen ATI kártya, meg is lepődtem volna ha nincs semmi gond az eddig hallottak függvényében).
  • grebber
    Már írták sokan 35!
  • dApRo
    Nem tudja vki hány levelt lehet kicsikarni max?
  • dApRo
    Nah végigvittem, hosszabbra számítottam (pedig csak 1-2 mellékküldit hagytam ki, amik gagyibbak voltak)...lv29-ig sikerül elérnem..közepes szinten
  • Bandris86
    A kráter és a kilógatott valami (talán üst) mellett kell lemenned a lépcsőn.
  • Kongy
    Nem hiszem el. Már 1 órája szenvedek Vergenben mert nem találom azt a nyüves kocsmát!!!! Nem tudja valaki merre van? Melyik szinten? Mert a térkép természetesen szart mutat.....
  • mzprox
    Geralt nagyon profi.. 5-ből két kocka az asztal alá megy egyből mégis nyer a maradékkal :)