9144
-
#3930 ja, ezt nem tudtam, engem az alkímia érdekelt, de a harci dlc leírásában nem láttam ilyesmit. -
#3929 Remélem vágjátok, hogy szétcseszitek a topikot a sok fasz spoilerel. -
Dokika86 #3928 Csak azért kérdem mert a letöltöm nél azt írja hogy a legjobb kard vivo öltözet
ezért gondoltam hogy valami ijesmiről van szó. -
#3927 nincs benne semmi cucc, csak két új animáció, meg valami harci technikák. konkrét kard vagy ilyesmi nincs benne. -
Prof William #3926 Az első városban én még nem sok olyan nőt láttam aki szóba állt Geraldal. Szinte egy csajjal sem lehet dumálni a főkaraktereken kívül. A K*vák természetesen igen de ők pénzt kértek érte és rondák mint az éjszaka. Úgy tűnik Ves-nél is lehetett nyomulni de ő finoman lerázott.
Szóval Foltsnanban a Geralt jó öreg "kék(eres) farkasa" még nem sok munkát kapott ahogy én láttam.
A Newkkerfészkeket méhkas bombával kell berobbantani. Nem kell beledobni hanem ha odamegy Geralt akkor a "fészek elpusztítása" gomb után automatikusan belerak egy bombát. -
Dokika86 #3925 Sziasztok olyan kérdésem len hogy megvan ez a dlc Ultimate Swordsman
Suit az lene a gondom hogy játékon belül hol tudom megkapni a cuccot ami eben dlc ben van?? -
#3924 Kösz, de a könyvet már megvettem, viszont én nem láttam benne olyat, hogy milyen bombával lehet elpusztítani a fészket.
Persze, lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem. Ráadásul öt "kocsog" hegyesfülű kerget, hogy levágja a copfom - a fejemmel együtt persze -, mert megint csak a pina után mentem.
Egyébként, valaki közületek, Triss-en kívül (Őt is csak utalással) megbőrözött már valakit? (Az sem baj, ha nő volt! :))
Azért, köszi. -
Zandal #3923 Valamelyik bombával, nem emlékszem most rá, de ha elmész a könyves boltba ott vehetsz egy könyvet a nekker-ekről és abban leírja. A bombához most akarom a receptet és az összetevőket összeszedni. -
#3922 Az hagyján, de mivel lehet berobbantani?
Erre nem jöttem rá. Próbáltam bedobni a tűzbombát, égett is, de nem omlott be. Az egér jelzi, hogy fészek pusztítása, de Gerald csak motyogja, hogy be kéne robbantani.
Passz. -
Prof William #3921 A Nekker fészkek merre vannak? Nagy nehezen megtaláltam egyet de a többiről gőzöm sincs hogy merre van. -
#3920 csak mondom, hogy a jövő héten elvileg megjelenő peccs-ben benne lesz az irányítás konfigurálása is :D
lehet hogy nem érdemes most szenvedni vele. -
#3919 users/neved körül keresd. Érdemes törölgetni, mert ugyanolyan agyhalott logikátlan mentési rendszere van mint az elődnek. Nálam már majd 1gb-t elfoglaltak a save fileok.. -
falloutfan #3918 amúgy mi az az erély ?:D és hol van a mutatója, vagy ez akar lenni az állóképesség ? -
#3917 Viccesek ezek a magyar nevek :) Szerencsére benne hagyták opcionálisan az angol feliratokat is, így telepítésnél felraktam mindkettőt, majd második végigjátszásra megnézem magyarul :D
Tegnap kaptam meg a dobozt, előtte a seriallal boldogultam, tényleg nagyon minőségi minden amit adtak hozzá, de a papercraft bugos :D a kezek számozása el van rontva :) -
#3916 erre kérek majd választ, ha megjönnek a profik!
-
strebacom #3915 -
mike01010101 #3914 Mikor manuálisan átállítod a dolgokat utána már ne módosítsd a launcherbe. -
nico000 #3913 Hopp megvan a megoldás!!!
SOHA TÖBBÉ NE NYISD MEG AZ INI KALIBRÁLÁS UTÁNÉS MŰKÖDIK -
#3912 az van a homályvirágban......
az egy küldetés, Celdric mondja el, merre van, nem könnyű így a játék elején -
nico000 #3911 Sziasztok !
A nyilakkal való irányítással kapcsolatban:
A USER.INI-ben átírom a fel-le nyilakra az előre hátra mozgást.
Töröltem a már kiosztott fel-le gombos utasításokat.
A Launcherben meg is jelenik a hogy előre-hátra mozgásnál a fel-le nyíl van kiosztva.
Amikor le OK-zom és újra megnyitom a billentyüzetkiosztás táblát akkor a kiosztásból már el is tűnt a FEL-LE nyilas kiosztás és ott vagyok ahol elindultam.
Valami ötlet hogy miért van ez?? -
strebacom #3910 de nekem nincs meg a fulgur ép ezt irtam hogy segits,holtalálom meg a fulgurt,miben van????
-
#3909 a fulgur megvan, viszont a hidrogéniumot nem rakja be, pedig van gyémeántpor, gomba, és nekkerkarom is, amik tartalmazzák.....
nem tudom mi van ilyenkor.... -
#3908 facepalm. FACEPALM.
kb. az ilyen kérdések miatt nem tudom komolyan venni ezt a sok sírást. -
strebacom #3907 Please:
3904 -
#3906 Urak!
Miért nem tudom megcsinálni Kayran küldetéshez a Mongúz italt?
Megvan a minden összetevő, de a harmadikat- amihez megvan a karom és a virág- nem tudom betenni a helyére..... -
Merkaba #3905 Jövök egyel. Erre jársz ugordj be iszunk egy házit :) -
strebacom #3904 Fulgurt hol lehet találni??
-
torma1 #3903 Aha. Akkor kiváncsi vagyok ha semleges voltam akkor kivel lehet kapcsolatot teremteni. Nem tudtok egy oldalt ahol vannak fent mentések? Mint a Mass Effect 1-nél a ME2 folytatásához? -
ferenc001 #3902 Pár mondat, pluszként egyelőre csak arról tudok, hogy ha Renddel voltál, akkor lesz lehetőséged kihasználni a kapcsolatod az új Nagymesterrel. Ebből én azt következtetem, hogy a többinél is van valami hatása (a dialógusokon kívül). -
torma1 #3901 Valaki tudja hogy mi a különbség a semleges,lázadós,vagy a rend féle hozott mentés között?
Most kezdtem semleges mentésként. Csak pár mondattal többek a dialógusok? Vagy van valami érdemleges változás is? -
#3900 Árnyékot kikapcsoltad ? állitólag az segit. -
#3899 A vicc az, hogy nálam a Fable III szarabbul fut mint a W2... legalábbis nagyobb városokban. Le kellett vennem a grafikát Magas-ról Normál-ra, mondjuk még ez alatt is van 2 opció de akkor is... Mondjuk sokkal csúnyább nem lett sőt! Szinte játszhatatlanul belassul a game egy nagyobb városban. W2-ben ilyet nem tapasztaltam. Megint csak azt tudom mondani, hogy konzolport. -
torma1 #3898 Pontosan. Én is ezt mondtam. -
strebacom #3897 Ja én is igy vagyok, nem sok idöm vanrácsak igy reggel ...
Viszont az alábbira lenne olyan rendes valaki és válaszolna:
Az hogy valami milyen összetevökböl áll azt hol tudom megnézni..pl ez a monguz vagy mi???
Köszi!! -
#3896 Egyetlen dolog még: mindenkit szépen megkérünk, legyen kicsit türelmes. A CDP hozzáállását ismerve, minden probléma orvosolva lesz, addig esetleg Fable3-ozzatok, Angry Birds-ezzetek vagy hasonlók. Ne szidjátok a játékot, a játékosok jó részénél igenis hibátlanul megy, és szenzációs a játék. Ne vegyétek el a megjelenés után 3 nappal a hezitálók kedvét. -
#3895 Én eddig 3-3,5 órát nyomtam (sajnos nincs sok időm a játszásra), eddig egyetlen apró(!) hibával sem találkoztam. És maga a játékélmény és hangulat pedig 100%-os. Számomra jobb már nem is lehetne a játék. -
andris074 #3894 Mentésekből lehet törölni? Az elsőnél a menüből törölni lehetett. Csak hogy ne legyen olyan sok. -
torma1 #3893 Nálam sincs semmi akadás,kifagyás eddig. Pedig kb 4 órát játszottam vele. -
torma1 #3892 Sziasztok!
Szerintem mindenki várja meg a javítást a játékhoz akinek nem megy rendesen. Ne kezdjétek el szidni a játékot. Elég sok embernek megy rendesen. Nekem is pedig Ati-m van. Addig vegyétek vissza kicsit a grafikát és mindjárt jobb lesz.
-
#3891 Szerintem itt valami gépfüggő dolog lehet.
Nálam eddig egyszer sem lépett ki. Illetve akadozások akkor vannak csak mikor kint a töltést jelző ikon, és épp tölti be az adott részét a "pályának" Az új driverrel maxon uberAA nélkül teljesen hibamentes a játék.
Az előző kommentek valamelyikében olvastam olyat is, hogy textúrabetöltésnél fagy ki. Milyen vga-val toljátok? Nem lehet hogy "elfogy" a vram? Próbáljátok lejjebb venni a textúraminőséget.