9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • koschwarz
    ja, ezt nem tudtam, engem az alkímia érdekelt, de a harci dlc leírásában nem láttam ilyesmit.
  • wedge31
    Remélem vágjátok, hogy szétcseszitek a topikot a sok fasz spoilerel.
  • Dokika86
    Csak azért kérdem mert a letöltöm nél azt írja hogy a legjobb kard vivo öltözet
    ezért gondoltam hogy valami ijesmiről van szó.
  • koschwarz
    nincs benne semmi cucc, csak két új animáció, meg valami harci technikák. konkrét kard vagy ilyesmi nincs benne.
  • Prof William
    Az első városban én még nem sok olyan nőt láttam aki szóba állt Geraldal. Szinte egy csajjal sem lehet dumálni a főkaraktereken kívül. A K*vák természetesen igen de ők pénzt kértek érte és rondák mint az éjszaka. Úgy tűnik Ves-nél is lehetett nyomulni de ő finoman lerázott.
    Szóval Foltsnanban a Geralt jó öreg "kék(eres) farkasa" még nem sok munkát kapott ahogy én láttam.

A Newkkerfészkeket méhkas bombával kell berobbantani. Nem kell beledobni hanem ha odamegy Geralt akkor a "fészek elpusztítása" gomb után automatikusan belerak egy bombát.
  • Dokika86
    Sziasztok olyan kérdésem len hogy megvan ez a dlc Ultimate Swordsman
    Suit az lene a gondom hogy játékon belül hol tudom megkapni a cuccot ami eben dlc ben van??
  • Batmanci
    Kösz, de a könyvet már megvettem, viszont én nem láttam benne olyat, hogy milyen bombával lehet elpusztítani a fészket.
    Persze, lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem. Ráadásul öt "kocsog" hegyesfülű kerget, hogy levágja a copfom - a fejemmel együtt persze -, mert megint csak a pina után mentem.
    Egyébként, valaki közületek, Triss-en kívül (Őt is csak utalással) megbőrözött már valakit? (Az sem baj, ha nő volt! :))
    Azért, köszi.
  • Zandal
    Valamelyik bombával, nem emlékszem most rá, de ha elmész a könyves boltba ott vehetsz egy könyvet a nekker-ekről és abban leírja. A bombához most akarom a receptet és az összetevőket összeszedni.
  • Batmanci
    Az hagyján, de mivel lehet berobbantani?
    Erre nem jöttem rá. Próbáltam bedobni a tűzbombát, égett is, de nem omlott be. Az egér jelzi, hogy fészek pusztítása, de Gerald csak motyogja, hogy be kéne robbantani.
    Passz.
  • Prof William
    A Nekker fészkek merre vannak? Nagy nehezen megtaláltam egyet de a többiről gőzöm sincs hogy merre van.
  • koschwarz
    csak mondom, hogy a jövő héten elvileg megjelenő peccs-ben benne lesz az irányítás konfigurálása is :D
    lehet hogy nem érdemes most szenvedni vele.
  • Maxtreme
    users/neved körül keresd. Érdemes törölgetni, mert ugyanolyan agyhalott logikátlan mentési rendszere van mint az elődnek. Nálam már majd 1gb-t elfoglaltak a save fileok..
  • falloutfan
    amúgy mi az az erély ?:D és hol van a mutatója, vagy ez akar lenni az állóképesség ?
  • Avenger
    Viccesek ezek a magyar nevek :) Szerencsére benne hagyták opcionálisan az angol feliratokat is, így telepítésnél felraktam mindkettőt, majd második végigjátszásra megnézem magyarul :D

Tegnap kaptam meg a dobozt, előtte a seriallal boldogultam, tényleg nagyon minőségi minden amit adtak hozzá, de a papercraft bugos :D a kezek számozása el van rontva :)
  • Frank99
    erre kérek majd választ, ha megjönnek a profik!

• strebacom
  • mike01010101
    Mikor manuálisan átállítod a dolgokat utána már ne módosítsd a launcherbe.
  • nico000
    Hopp megvan a megoldás!!!
    SOHA TÖBBÉ NE NYISD MEG AZ INI KALIBRÁLÁS UTÁNÉS MŰKÖDIK
  • Frank99
    az van a homályvirágban......
    az egy küldetés, Celdric mondja el, merre van, nem könnyű így a játék elején
  • nico000
    Sziasztok !

A nyilakkal való irányítással kapcsolatban:
    A USER.INI-ben átírom a fel-le nyilakra az előre hátra mozgást.
    Töröltem a már kiosztott fel-le gombos utasításokat.
    A Launcherben meg is jelenik a hogy előre-hátra mozgásnál a fel-le nyíl van kiosztva.
    Amikor le OK-zom és újra megnyitom a billentyüzetkiosztás táblát akkor a kiosztásból már el is tűnt a FEL-LE nyilas kiosztás és ott vagyok ahol elindultam.
    Valami ötlet hogy miért van ez??
  • strebacom
    de nekem nincs meg a fulgur ép ezt irtam hogy segits,holtalálom meg a fulgurt,miben van????
  • Frank99
    a fulgur megvan, viszont a hidrogéniumot nem rakja be, pedig van gyémeántpor, gomba, és nekkerkarom is, amik tartalmazzák.....

nem tudom mi van ilyenkor....
  • koschwarz
    facepalm. FACEPALM.

kb. az ilyen kérdések miatt nem tudom komolyan venni ezt a sok sírást.
  • strebacom
    Please:
    3904
  • Frank99
    Urak!

Miért nem tudom megcsinálni Kayran küldetéshez a Mongúz italt?

Megvan a minden összetevő, de a harmadikat- amihez megvan a karom és a virág- nem tudom betenni a helyére.....
  • Merkaba
    Jövök egyel. Erre jársz ugordj be iszunk egy házit :)
  • strebacom
    Fulgurt hol lehet találni??

• torma1
    Aha. Akkor kiváncsi vagyok ha semleges voltam akkor kivel lehet kapcsolatot teremteni. Nem tudtok egy oldalt ahol vannak fent mentések? Mint a Mass Effect 1-nél a ME2 folytatásához?
  • ferenc001
    Pár mondat, pluszként egyelőre csak arról tudok, hogy ha Renddel voltál, akkor lesz lehetőséged kihasználni a kapcsolatod az új Nagymesterrel. Ebből én azt következtetem, hogy a többinél is van valami hatása (a dialógusokon kívül).
  • torma1
    Valaki tudja hogy mi a különbség a semleges,lázadós,vagy a rend féle hozott mentés között?

Most kezdtem semleges mentésként. Csak pár mondattal többek a dialógusok? Vagy van valami érdemleges változás is?
  • wedge31
    Árnyékot kikapcsoltad ? állitólag az segit.
  • Kongy
    A vicc az, hogy nálam a Fable III szarabbul fut mint a W2... legalábbis nagyobb városokban. Le kellett vennem a grafikát Magas-ról Normál-ra, mondjuk még ez alatt is van 2 opció de akkor is... Mondjuk sokkal csúnyább nem lett sőt! Szinte játszhatatlanul belassul a game egy nagyobb városban. W2-ben ilyet nem tapasztaltam. Megint csak azt tudom mondani, hogy konzolport.
  • torma1
    Pontosan. Én is ezt mondtam.
  • strebacom
    Ja én is igy vagyok, nem sok idöm vanrácsak igy reggel ...
    Viszont az alábbira lenne olyan rendes valaki és válaszolna:

Az hogy valami milyen összetevökböl áll azt hol tudom megnézni..pl ez a monguz vagy mi???

Köszi!!
  • bélanéni #3896
    Egyetlen dolog még: mindenkit szépen megkérünk, legyen kicsit türelmes. A CDP hozzáállását ismerve, minden probléma orvosolva lesz, addig esetleg Fable3-ozzatok, Angry Birds-ezzetek vagy hasonlók. Ne szidjátok a játékot, a játékosok jó részénél igenis hibátlanul megy, és szenzációs a játék. Ne vegyétek el a megjelenés után 3 nappal a hezitálók kedvét.
  • bélanéni #3895
    Én eddig 3-3,5 órát nyomtam (sajnos nincs sok időm a játszásra), eddig egyetlen apró(!) hibával sem találkoztam. És maga a játékélmény és hangulat pedig 100%-os. Számomra jobb már nem is lehetne a játék.
  • andris074
    Mentésekből lehet törölni? Az elsőnél a menüből törölni lehetett. Csak hogy ne legyen olyan sok.
  • torma1
    Nálam sincs semmi akadás,kifagyás eddig. Pedig kb 4 órát játszottam vele.
  • torma1
    Sziasztok!

Szerintem mindenki várja meg a javítást a játékhoz akinek nem megy rendesen. Ne kezdjétek el szidni a játékot. Elég sok embernek megy rendesen. Nekem is pedig Ati-m van. Addig vegyétek vissza kicsit a grafikát és mindjárt jobb lesz.

• Maxtreme
    Szerintem itt valami gépfüggő dolog lehet.
    Nálam eddig egyszer sem lépett ki. Illetve akadozások akkor vannak csak mikor kint a töltést jelző ikon, és épp tölti be az adott részét a "pályának" Az új driverrel maxon uberAA nélkül teljesen hibamentes a játék.

Az előző kommentek valamelyikében olvastam olyat is, hogy textúrabetöltésnél fagy ki. Milyen vga-val toljátok? Nem lehet hogy "elfogy" a vram? Próbáljátok lejjebb venni a textúraminőséget.